Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 hours ago, karlajo said:

εγώ που έκανα τα χαρτιά μου στην επιτροπή Θεσσαλονίκης μου είπε η γιατρός ότι κάνουν γύρω στις 15/20 μέρες να απαντήσουν.μου είπε ότι σε άλλες πόλεις είναι ποιο γρήγορα. Εσύ που θα τα στείλεις τα χαρτιά?

Μαρούσι θα πάω, μου η εξωσωματικός ότι θα πάρουμε την ίδια μέρα

12 hours ago, karlajo said:

Εγω έχω σταθερό κύκλο συν πλην μια μέρα οπότε υπολογίζω γύρω στις 16-17 Μαρτίου να μου έρθει και να ξεκινήσω με το καλό!Μαζί θα λέμε τις εμπειρίες μας!😉 Σε ποιο κέντρο είσαι?

Και γω κατά τις 23 Μαρτίου υπολογίζω να ξεκινήσω! Μαζευόμαστε! 

Έχει καμιά σας εμπειρία από το τμήμα εξωσωματικής του Μητέρα στην Αθήνα; Επίσης πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία κάνατε μαστογραφία και εξετάσεις για θρομβοφιλία; Δε μου τα χει ζητήσει αλλά για κάποιο λόγο έχω κολλήσει ότι θέλω να τα κάνω

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια.

Leni-Gemini-MissPiggy-Kopelia σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και τις ευχες , ευχομαι επιτελους τα πραγματα να πανε καλυτερα και για εμενα και για εσενα Leni μου και για την Δομνινα.

Leni και εγω χαιρομαι που εισαι ευχαριστημενη με τον Βασ. Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου και οι δυο μας με το καλο να φουσκωσουμε με την βοηθεια του Βασ.

Εγω τελειωσα την αγωγη ,πηγαμε στον Ανδρολογο χθες , πολυ καλα τα νεα απο τον ανδρα μου.Το θεμα τωρα ειναι και σε εμενα να εχουν παει καλα τα πραγματα.Δεν ειναι και ευκολο, θα δουμε.Αυριο παω στον Βασ στις 9 εχω ραντεβου.Θα σας πω τι εγινε.

Φιλακια!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Τι κάνετε?? Σα να γλυκανε λίγο ο καιρός σήμερα...

Το ΣΚ για μας ηταν πολύ ωραίο. Εχει γενέθλια ο άντρας νου σημερα και χτες βγηκαμε για φαγητό!!! Περάσαμε υπέροχα, το περιμενα κι εγώ πως και πως!

Και σημερα ειχα πει στη μαμά μου να φτιάξει παστίτσιο -τι να κάνω ειχαμε καιρό να φάμε και το λιγουρεύτηκα:tongue: και πηγαμε εκει και φάγαμε..

Τωρα περιμενουμε κάτι φιλους σπίτι για καφεδάκι! Αχ πως μ αρεσουν τα Σ/Κ αλλά ποσο γρηγορα περνάνε:(:(

Ελπίζω ολες να ειστε καλά!

Σας φιλώ!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλησπερα κοριτσια.Μολις τωρα γυρησαμε απο Ακρατα , ειχαμε παει για μια μονοημερη εκδρομουλα .Περασαμε πολυ ωραια.

Τα νεα μου.Πηγα το Σαββατο στο Βασ. και μου ειπε να καναμε αυτον τον μηνα ενα φυσικο κυκλο χωρις φαρμακα και αν ηταν πολυ καλο να καναμε εμβρυομεταφορα αν ηταν μετριο να το καναμε παγακι και αν δεν ηταν καθολου καλο να το αφηναμε.Και τον αλλο μηνα να κανουμε τον ημιφυσικο.Εγω ενθουσιαστηκα πολυ , γιατι ηθελα να εβλεπα και με εναν φυσικο χωρις τιποτα φαρμακα πως να ηταν αραγε τα πραγματα.Και μετα παμε και κανουμε εναν υπερυχο.Κοριτσια υπαρχει μια κυστη, που βρεθηκε τωρα και αυτη.Ποτε δεν ειχα, τι να πω , μου εκωψε τα φτερα.Θα ξαναπαω την Τεταρτη μηπως και εχει απορροφυθει ,αλλιως θα κανουμε τον αλλο μηνα φυσικο και τον παραλο μηνα ημιφυσικο.Παλι πισω.Αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι εγω ηθελα πολυ να δω τι θα γινει και με τον φυσικο.Δεν πειραζει , θα κανουμε και τον αλλο μηνα με το καλο φυσικο , μπορει και εμβρυομεταφορα αν ειναι πολυ καλο , αλλιως τον Μαρτιο θα συνεχισουμε σε ημιφυσικο .Πως τα ακουτε ολα αυτα κοριτσια?

Το μονο σιγουρο ειναι οτι το ψαχνει πολυ πιστευω.

Φιλια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλησπέρα :)

Αγγελικ μου νομίζω οτι απο την στιγμή απου αποφάσισες να εμπιστευτείς τον Βασ και όπως βλεπω και απο τις άλλες κοπέλες, καλά κάνεις, καλό είναι να ακολουθήσεις τις συμβουλές του. Τώρα νομίζεις οτι ενας μήνα κυλάει πολύ αργά, αλλά αργότερα θα λες πόσο γρήγορα πέρασε... Καλύτερα να κάνεις μικρά και προσεκτικά βήματα, παρά βιαστικά και αποτυχημένα. Οί κύστες εμφανίζονται συχνά, αλλά απορροφούνται. Σου έδωσε κάποια θεραπεία γι αυτή?

Τζέμινι καλό το παστίτσιο? Τα διδυμάκια χόρτασαν? :)

Κι εμείς περάσαμε πολύ ωραία το ΣΚ. Χθες είχαμε όλο παιχνίδια με τη μπέμπα και σήμερα απο το πρωί με κόσμο.Πήγαμε και την κοινωνήσαμε, μετά ήρθαν οι νονοί της στο σπίτι. Το απόγευματάκι ήρθε ένα ζευγάρι φιλικό μας με έναν μπέμπη 25 ημέρες μικρότερο απο την Δήμητρα και τα μικρά ερωτεύτηκαν μεταξυ τους. Όλο αγκαλιές ήταν βρε κορίτσια. Τα βάλαμε και στο παρκοκρέβατο μαζί και μιλούσαν μεταξύ τους την γλώσσα των μωρών και γελούσαν. Τι έλεγαν, μόνο αυτά ξέρουν, χιχι. Κατά τις 8 πήγαμε σε άλλο ζευγάρι με αγοράκι μεγάλύτερο απο την μπέμπα, αλλά σ' αυτό δεν έδωσε πολλή σημασία γιατί αυτός την πείραζε και η μπέμπα νευρίαζε. Πάντως τους έβγαλε και τους δύο νοκ άουτ. Νύσταξαν και οι δύο, αλλά η μπέμπα ντούρασελ. Κοιμήθηκε λίγο στο αυτοκίνητο και στο σπίτι χοροπηδούσε απο την χαρά της που γύρισε στον χωρο της...Ξεκαρδίζεται στα γέλια με παιχνιδάκια διάφορα που της κάνουμε και μας τρελαίνει.

Αύριο περιμένουμε και τα νέα απο τις υπόλοιπες. Καλό ξημέρωμα :)

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλεναδες!!!

Καλη βδομαδα σε ολες!

Αχ Αγγελικη μου... Ιστορια μου, αμαρτια μου... Ξερεις πόσες προσπαθειες εχω ακυρωσει λόγω κύστης? Και ποσο κλάμα εχω ρίξει... και ποσες φορες ενω προσπαθουσαμε μου λέγανε παρε ενα μήνα αντισυλληπτικα να καθαρισεις. Σε καταλαβαινω λοιπον απολυτα! Εμενα μου φαινοταν βουνο... τελικα βεβαια ειναι απλα ενας μηνας δεν ειναι το τελος του κοσμου, απλα σου χαλαει το προγραμμα και σου σπαει τα νευρα... Ελπιζω να φυγει συντομα.

Η ιδεα του φυσικου κυκλου μου ακουγεται καλη, η φυση ξερει καλυτερα, σου δινει και μια ιδεα για το τι ποιοτητα ωαρια εχεις που νομιζω ειναι βασικη γνωση και κατευθυνει και το γιατρο καλυτερα. Ολα θα πανε καλα, οταν ειναι η ωρα τους να πανε καλα! Αυτο να σκεφτεσαι!

Κοπελια αυτο το παιδι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Ειναι η χαρα της ζωης!!!

Να ευχαριστεις το Θεο καθε μερα! Αν και ειμαι σιγουρη οτι το κανεις.

Πραγματικα ωρες ωρες σκεφτομαι ποση ευτυχια μπορει να σου φερει ενα παιδι και δεν μπορω να συλλαβω ο μεγεθος.

Εχτες επαιζα με το σκυλο και της εμαθα να πιανει την μπαλα στον αερα και ενιωσα τοση αγαπη και τοση ευτυχια και περηφανια και προσπαθουσα να το αναγάγω σε ενα παιδι... Αλλά δεν γίνεται...

Gemini μιαμμμμ... Παστιτσιο ε??? Καλη ιδεα!! Για να παρω τη μαμα και εγω ενα τηλ! Πολυ καλο μου ακουγεται!

Να χαιρεσαι τον αντρουλι σου! Να τον αγαπάς πάντα και με το καλό να ερθουν τα παιδάκια σας!

Λοιπόν το ΣΚ ανακάλυψα το εξης: Ο αφαλός μου εχει γινει πολυ ρηχος!!! Εχει αρχισει να τεντώνει!!! ΑΑΑΑΑ, φρικαρα!!! Σε λιγο θα ειναι φλατ!!! Θα μου πεις δεν το ηξερες, το ηξερα... αλλά μου φάνηκε πολύ περιεργο! Γενικά με τις αλλαγές στο σώμα μου έχω πάθει σοκ... Λες και δεν το περιμενα ή δεν το ήξερα.

Πήρα και το πρώτο μου παντελόνι εγκυμοσύνης! Βολικό ειναι!

Δομνίνα μου καλό ταξίδι! Να περάσετε τέλεια και να τα αφησεις όλα πίσω! Περιμενουμε νεα μόλις γυρίσεις! Πέμπτη εχεις γιατρό ε? Θα περιμενουμε νέα!

εμεις περάσαμε ενα πολύ πολύ καλο σκ! Ημουν καλά και δεν μαζευτηκαμε καθόλου!

Παρασκευη εξω με φίλους, Σαβ. το ίδιο και μεσημέρι και βράδυ και Κυρ. σε κατι φίλους για φαγητό... Μόνο Κυρ. απογευμα αραξαμε σπιτι οι 2 μας. Ειχα κουραστει και λίγο και το ηθελα... Αλλά το χάρηκα! ενιωσα λίγο ο φυσιολογικός εαυτός μου και θυμήθηκα πως είναι!

Τετάρτη εχω γιατρο... και οπως πάντα πριν το γιατρο αρχίζουν να με πιανουν όλα τα αγχη μου! Δεν τα εχω νιωσει ρε κοριτσια ακομα... Μα που ειναι??? Ας δώσουν ενα σημα!! Λετε να ειμαι αναισθητη και να μην τα καταλαβαίνω???

Φιλακια πολλά!

c12e25debb.png

Καλημερα σε ολες!!!

Αγγελικ μου δυστυχως κι εγω το προηγουμενο Σαββατο που ειχα παει στον Βασ. κι εγω ειχα κυστη! Προσπαθησα ομως να μην της δωσω σημασια για να μην μου δωσει ουτε αυτη σημασια:P

Ευχομαι με την περιοδο να απορροφηθει και μου ειπε κι ο Βασ. οτι μπορει να γινει αυτο. Ετσι προσπαθω να μην το σκεφτομαι. Μπορει κι εσενα να απορροφηθει!

Οσο για την περιοδο, δεν μου εχει ερθει κανονικα και δεν ξερω πώς στο καλο θα μετρησω 21 μερες. Να αρχισω να μετραω απο το Σαββατο που ειχα πολυ λιγο? Να περιμενω να μου ερθει πιο κανονικα και να αρχισω να μετραω τοτε? Μπλεξιμο!

Παντως πιστευω οτι ειναι καλη ιδεα να κανεις κι ενα φυσικο κυκλο. Μπορεις να δεις ετσι και την ποιοτητα χωρις φαρμακα. Και αν δειτε οτι δεν εχει αποδοση, κανετε μετα τον ημιφυσικο. Αχ Αγγελικ μου, αυτη η αναμονη ειναι δυσκολη...Πως σε καταλαβαινω!!!

Κοπελια μου τι ωραια, τι καλα! Μ'αρεσει πολυ η μικρη σου:D Ειναι τρομερο κοριτσακι. Εχει τον χαρακτηρα της, ειναι χαρουμενη, ειναι καλο παιδι.. :!::!:Ολα τα εχει αυτο το παιδι! Ελπιζω καποια στιγμη να μπορεσουμε να την ζουληξουμε κι απο κοντα γιατι απο μακρυα λιγο δυσκολο!!χαχα

Piggy μου μπραβο που ησουν καλα το ΣΚ και εκανες επιτελους πραγματακια. Ειναι πολυ σημαντικο για την καλη ψυχολογια!!!

Κι εσυ Geminaki βολτουλες ε? Να χαιρεσαι τον αντρα σου και αμα ξαναεπιθυμησεις παστιτσιο να ξερεις φτιαχνω κι εγω πολυ ωραιο!! :-)

Δομνινακι εσυ ποτε γυριζεις? Ελπιζω να περνας πολυ πολυ ωραια!

Lucky ολα καλα? Τι κανεις?

Εγω το το Σαββατο ειχα παρτυ γεννεθλιων του ανηψιου μου και το βραδυ πηγαμε στην Βισση, καλα ηταν! Μου αρεσε γιατι εχουν αλλαξει και τα πραγματα τωρα με την κριση και δεν σε αντιμετωπιζουν σαν σκουπιδι οι σερβιτοροι. Πολυ εξυπηρετηση λεμε!:cool:

Κυριακη κι εμεις φαγοποτια οικογενιακα, εφαγα παλι το καταπετασμα...χαχα

Το ΠΣΚ θα παμε με τον αντρουλη μου Γιαννενα. Μενουν εκει και οι 2 γιαγιαδες μου και θα παμε να τις δουμε. Το λεω τοσο καιρο κι ολο κατι τυχαινει και δεν παω. Κι αυτη η εβδομαδα ειναι πολυ δυσκολη, σημερα ας πουμε θα παω στην γιατρο του ΙΚΑ να μου γραψει τα φαρμακα...ο θεος βοηθος κοριτσια!!

Πολλα φιλια σε ολεεεες!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλημέρα σας..

Επέστρεψα κι εγώ στη βάση μου ύστερα από ένα σαββατοκύριακο που τα είχε όλα.. κουβέντα μέχρι το πρωί με τους φίλους μας... απίστευτη μωρουδίλα και αγκαλίτσες από τα διδυμάκια των φίλων μας και δη το βαφτιστήρι μας (ναι, θα γίνουμε και κουμπάροι τελικά)... απίστευτο φαγητό και γέλιο με πολύ καλή παρέα όπου όντως ήταν σαν να γνωριζόμασταν χρόνια και δεν υπήρξε ούτε ένα λεπτό αμηχανίας.. τους ευχαριστούμε κιόλας πολύ για την όρεξή τους και το σιγοντάρισμά τους στην κρασοκατάνυξη...

Εγώ είχα ραντεβού την Πέμπτη με το γιατρό αλλά τελικά μου το ανέβαλε για την ερχόμενη Δευτέρα λόγω χειρουργείου που προέκυψε.. Δεν πειράζει.. το καλό πράγμα αργεί να γίνει..

Σας φιλώ όλες και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Kαλημέρα!!!!!! Πω πω κόσμο εχει σήμερα το καφέ μας! Τι να πρωτοσχολιάσω!

Agelik μην μου αγχώνεσαι για την κύστη. Ξερω πολύ καλά οτι οι αναβολές ειναι αν μη τι άλλο εκνευριστικές! Ομως θα περάσει κι ο μηνας κι ούτε θα το καταλάβεις. Οσο για τον γιατρό, εχω αρχίσει κι εγ'ω να τον συμπαθώ πολύ κι ας μην τον ξέρω τον άνθρωπο! Οσα εχει πει μου φαινονται πολύ σωστά!

Leni πηγες και Βισση ε??? Ατιμούτσικο!!:tongue: Θα μεινεις εγκυος σε λίγο και θα σου κοπούνε αυτά:tongue::tongue: Πάντως κι εμενα ενας φιλος πηγε Ρουβά με 90Ε τη μπουκάλα:confused::confused: Εχουν αλλάξει τα πράγματα. Αλλά τωρα κι εμέις μέσα!

Ωστε κάνεις καλό παστίτσιο ε? Το πιστευεις οτι δεν εχω φτι'αξει ποτε παρόλο που ασχολούμαι πολύ με τη μαγειρική! Ειναι που πρέπει να φτιάξεις πολύ γι αυτό! Θα σε προτιμήσω πάντως να ξέρεις;)

Kopelia καλά η Δημητρούλα ειναι ολα τα λεφτά!! Και μου αρέσει που κάνετε και τις βολτες σας και δεν ειστε κλεισμένοι. Πολύ βασικό αυτό για την ψυχολογία και του γονέα και του παιδιού... Μακάρι να τα καταφέρουμε κι εμείς ετσι!

Piggy χαιρομαι που επιτέλους περασες κι εσύ ένα "ανέμετο" (ωραία λέξη εφτιαξα ε?) Σ/Κ! Για τον γιατρό περιμένω λεπτομέρεις και γενικότερα οτι συμβουλη σου δωσει να τη μεταφέρεις παρακαλώ:tongue:

Μην αγχώνεσαι κι εγω΄ενιωθα περιεργα οταν δεν τα καταλάβαινα αλλά απ οτι εκανα την ερευνά μου στο ιντερνετ εχει να κάνει και με την κάθε γυνάικα. Προσπάθησε στο κρεββάτι οταν εισαι χαλαρη το πρωι ή οταν πεφτεις για υπνο... Κατι παιζει να καταλάβεις!

Χτες το ενα μωρό χτυπιόταν τοσο πολύ που εβαλα και το χερι του άντρα μου και το καταλαβε κι αυτός!!!!!!!! ΚΑτουρηθηκαμε μιλάμε!! Τωρα ομως δεν κάνει τιποτα πάλι. Τυχάινει!

Δομνινα καλώς ήρθες!!!!!! Ελπίζω να γεμισαν κι εσένα οι μπαταρίες σου!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γειά σας :)

Gemini ξεκινάω απο σένα γιατί ξέχασα να σου ευχηθώ για τον αντρούλη σου. Να τον χαίρεσαι και να τα εκατοστήσει... Με το καλό να υποδεχτείτε τα νέα μέλη της οικογένειας και να σας περιμένουν μόνο ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές!!!

Δομνίνα καλώς ήλθες!!! Ξεκουράστηκες, έτσι? Τα πεθερικά σου είναι ακόμα στο σπίτι σας? Πως περνάτε όλοι μαζί?

Μισπίγκυ απο δω και πέρα θα έχεις μια "ανέμετη" (πολλή καλή η λέξη Τζέμινι) εγκυμοσύνη!!! Στην αρχή τα μωράκια σου θα τα ακούς σαν φτερούγισμα, σαν να γουργουρίζει το έντερό σου. Σιγα σιγά θα καταλάβεις οτι αυτά που απο γουργουρητό γίνεται κλωτσίτσες είναι τα μωράκια που κινούνται. Πάντως το πρωί που είσαι ξαπλωμένη θα τα νιώσεις περισσότερο...

Λένη μου άντε με το καλό να μπείς και εσύ και η Αγγελικ στο πρόγραμμα του Βασιλόπουλου και εμείς θα είμαστε μαζί σας όσος χρόνος κι αν χρειαστεί για να θεραπευτούν όλα και να ξεκινήσετε την διαδικασία... Όσο για την περίοδο πάρε τηλ και ρώτησέ τους απο πότε να μετρήσεις. Συνήθως λένε απο την ημέρα που βλέπεις κόκκινο αίμα, είτε λίγο είτε πολύ.

Η Δήμητρα μόλις ξύπνησε και άρχισε την πολυλογία της... Πάω να της φτιάξω κρέμα. Ξεκινήσαμε και την χορτόσουπα σήμερα, αλλά δεν την καλοδέχτηκε. Θα την παλέψουμε τις επόμενες ημέρες μέχρι να την συνηθίσει. Εδω που τα λέμε δεν τρώγεται κι αυτό το πράμα...

Φιλιά σε όλες!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!

Ολες μας πρεπει να περασαμε ενα ωραιο Σαβ/κο και ετσι να περναμε καθε φορα.Εγκυουλες μας πολυ χαιρομαι που βγαινετε εξω και δεν κλεινεστε.

MissPiggy χαιρομαι πολυ που σιγα σιγα φευγουν και οι εμετοι σου.Θα δεις απο εδω και περα ολα θα κυλησουν τελεια.

Gemini να χαιρεσαι τον ανδρουλι σου.Φανταζομαι ποσο τελεια θα νιωσατε και οι δυο οταν καταλαβατε τα μωρακια στην κοιλιτσα να κλωτσανε.

Kopelia μου σιγα σιγα ολα θα τα φαει η Δημητρουλα.Αφου πρεπει και ειναι για το καλο της, αλλα σιγα σιγα θα τα συνηθησει.

Δομνινα ευχομαι να περασες τελεια.Δεν πειραζει που αναβληθηκε το ραντεβου με το γιατρο για την Δευτερα θα πας και περιμενουμε νεα

Κοριτσια εγω ετσι και αλλιως ηταν να αρχισω τον Φεβρουαριο.Τωρα παλι Φεβρουαριο θα αρχισω με τον φυσικο και βλεπουμε.Θα παω την Τεταρτη στον Βασ μηπως και εχει φυγει η κυστη για να γινει ο φυσικος στο τελος του μηνα.αλλα δεν νομιζω.

Σας φιλω ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Κορίτσια αύριο είπαμε να βρεθουμε με την αγγελικ να γνωριστούμε απο κοντά και να πούμε διάφορα για τον κοινό μας γιατρο. Αν κάποια ενδιαφέρεται ας δηλώσει συμμετοχή για καφεδάκι αύριο το απόγευμα!! Ξερω ότι ειναι λίγο δύσκολο για τις πατρινιες μας και την κρητικια μας! Ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθουμε και όλες μαζι;) φιλακια και καληνύχτα!!

Καλημερα κοριτσια!

Λενη μου και εγω θέλω... Σχολάω στις 5. Θα σας προλάβω? Αν θες στειλε μου πμ με λεπτομέριες!!

Λοιπόν κορίτσια θέλω να μου πειτε τη γνώμη σας...

Εχτες πήρα ενα βιβλιο για δίδυμα. Λέγετε τα Διδυμα απο το Α ως το Ω.

Ξεκινάω να το διαβάζω εχτες το απογευμα και φρίκαρα! Ελεγε ότι το καλυτερο που εχουν να κάνουν οι μαμαδες που περιμενουν διδυμα ειναι να τρωνε! Ότι πρεπει να παρουν τουλαχιστον 20 κιλα και οσο πιο νωρις στην εγγυμοσυνη γινεται????

Ειναι δυνατων???? Το εχει ξανακουσει καμια σας? Λέει οτι γυναικες που εχουν παρει αρκετα κιλα κάνουν πιο σπάνια προωρο τοκετο...

Οταν το διαβασα επαθα μεγαλη συγχυση! Θυμαστε οτι η μεγαλυτερη φοβια μου απο την ωρα που ακουσα διδυμα ειναι ο προωρος τοκετος...

Σημερα θα ριξω πολύ ψάξιμο! Θα διαβάσω ότι μπορω να βρω σχετικο...

Αυριο εχω γιατρό αλλά τι να τον ρωτήσω... Αυτός μου μετράει και τα γραμμαρια και ξέρω ότι αυριο που θα δει ότι εχω πάρει 3 θα μου πει "Αλλα 6 εχεις περιθώριο..."

Την ξέρω τη γνώμη του...

Αυτά απο μένα. φιλια πολλα και καλημέρες!

c12e25debb.png

Καλημέρα!!!!!!!

Αχ κορίτσια ζηλεύωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!! Ηθελα κι εγώ ενα καφεδάκι μαζί σας:( Να δουμε ποτε θα τα καταφέρουμε... Πάντως να μας δωσετε μετά και λεπτομέρειες για εμ'ας που ειμαστε μακρία!

Piggy πάντα ο δεικτης μάζας σωματος σου καθορίζει υποτίθεται τα κιλά που μπορέις να παρεις. Εσ'υ αν θυμάμαι καλά εισαι αδυνατούλα κιολας... Δε νομίζω να πρεπει να πάρεις 20 σωνει και καλά αλλά ουτε και μονο 9. Τα θεωρώ πολύ λιγα... Κατά τη γνωμη μου οι γιατροί φοβουνται τις υπερβολές γι αυτό και φωνάζουν για τα κιλά. Γιατί μπορέι μια κοπέλα ανετα να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να πάρει 30! Οπότε μετά δημιουργούνται πιθανές επιπλοκές.

Για τα λιγα κιλά αυτό που ειχα διαβάσει κάπου ηταν οτι αν δεν πάρεις με κανονικό ΔΜΣ από 12-16 κιλά τοτε ειναι πιθανον τα μωρά να γεννηθουν ελλιποβαρή. Οι πολύ αδύνατες υποτιθεται πρεπει να πάρουν παραπάνω.Και από τα λίγα παραδειγματα που εχω νομίζω ισχύει. Προσωπικά, αφού ξεκινησα με λιγα παραπάνω κιλά (οχι υπέρβαρη) ειμαι 1,70 και 70 κιλά, από την αρχή ειπα οτι θελω να προσέχω για να μη δυσκολευτώ. Τρωω οσο πιο υγεινα μπορώ, ε και αν εχω καμια λιγουρα την ικανοποιώ στα λογικά πλάισια, μην ειμαι και τελείως στερημένη και πάρω τα κιλά μετά γιατί παίζει κι αυτό! Από εκεί και περα η φύση ξερει. Εχω κι ενα λινκ μηπως σε βοηθήσει... http://www.baby2see.com/pregnancy_weight_calculator.html

ΚΑτά τα άλλα το βιβλίο καλό? Γιατρό εχεις αύριο?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ωραια Πιγκυ μου!

Καμια αλλη για σημερα?

Να σου πω, γιατι δεν ρωτας και το Βασ.? Κοιτα φανταζομαι οτι εννοειται τα 9-12 κιλα που λενε, ειναι λιγα για διδυμη κυηση. Δεν ειναι δυνατον να πρεπει να παρεις τα ιδια κιλα! Φανταζομαι οτι στα διδυμα το οριο θα ανεβαινει στα 15-16 κιλα.

Τι να πω?

Ο γιατρος σου τι σου εχει πει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...