Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Μαρούσι θα πάω, μου η εξωσωματικός ότι θα πάρουμε την ίδια μέρα

Και γω κατά τις 23 Μαρτίου υπολογίζω να ξεκινήσω! Μαζευόμαστε! 

Έχει καμιά σας εμπειρία από το τμήμα εξωσωματικής του Μητέρα στην Αθήνα; Επίσης πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία κάνατε μαστογραφία και εξετάσεις για θρομβοφιλία; Δε μου τα χει ζητήσει αλλά για κάποιο λόγο έχω κολλήσει ότι θέλω να τα κάνω

Δυστυχως μαστογραφια δεν ζητανε πολλοι, ειδικα αν εισαι κατω των 35. βεβαια γι αυτες τις ηλικιες μεχρι και τα 40, χωρις κληρονομικοτητα η καποιο αλλο λογο ανησυχιας, προτεινεται υπερηχος μαστων κι απο τα 40 η μαστογραφια. ο μαστολογος μου (ειναι διευθυντης στο Ελενα) ετσι μου εχει πει τουλαχιστον. εγω δηλαδη μαστογραφια ως τωρα (36) εχω κανει μια φορα κι αυτη στα 35 για να αποσαφηνισουμε ευρημα του υπερηχου. οσο για τη θρομβοφιλια, επισης δεν ειναι στο πρωτοκολλο ολων. ειδικα αν δεν εχεις ιστορικο αποβολων. παλι απο προσωπικη εμπειρια θα σου πω οτι απο οσους γιατρους εχω περασει, ο τελευταιος μονο μου ζητησε αναλυτικο ελεγχο πριν προσπαθησουμε. παρ ολ αυτα δεν χανεις κατι να κανεις πριν εναν υπερηχο ουτε να ζητησεις εξετασεις θρομβοφιλιας. 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια. Τι κανετε?

Εγω εδω, στην δουλεια και στον αγωνα:P

Ετοιμαζω γενικα τα χαρτια μου για το ΙΚΑ, για να παρω τα φαρμακα.

Πωπω τωρα σας καταλαβαινω τι τραβουσατε με το ΙΚΑ, χαχα

εμεις με το ΟΑΕΕ ημασταν αρχοντες τελικα:cool:

Geminaki με το καλο κοριτσακι μου να κανεις και την Β επιπεδου! Περναει ο καιρος ρε παιδια. Εσυ τωρα ποσες εβδομαδες εισαι? Μια περισσοτερη απο την Πιγκυ μας?

Πιγκυ εσυ? Τι νεα ? Το σκυλακι πώς ειναι?Λιγο καλυτερα??

Δομνινα μου ετσι ειναι.. Κι εγω καποιες φορες που βλεπω τους γονεις να ταλαιπωρουνται, να ανησυχουν, να ειναι συνεχως κουρασμενοι κλπ, λεω, μια χαρα ειμαι εγω που δεν εχω καμια ευθυνη, που ξυπναω οτι ωρες θελω τα Σαβ/κα, που μπορω να ξοδεψω τα λεφτα μου σε ταξιδια και στα μαγαζια αντι στα pampers. Ομως τελικα, ολα αυτα απο καποια στιγμη και μετα δεν εχουν πια σημασια. Δεν συγκρινονται με την πληροτητα που θα νοιωσεις οταν θα εχεις το/τα παιδακια σου!

Κοπελια μου να το χαιρεσαι (και παλι) το κουκλι σου. Ειδα κι εγω τις φωτογραφιες και ειναι μια γλυκα!Μεγαλωσε η Δημητρουλα μας!!

Δικιο εχεις να την καμαρωνεις:wink:

Agelik μου εσυ σε τι φαση βρισκεσαι? Πηγες στον Βασ ή θα πας μεσα στην εβδομαδα? Ελπιζω να ξεκινησουμε μαζι. Εγω περιμενω απο εδω και περα να αδιαθετησω. Μπορει και πριν τελειωσουν τα χαπια οπως μου ειπε, μπορει ομως και μετα. Απο εκει και περα περιμενω 21 μερες και αρχιζω τις ενεσεις καταστολης. Παω για μακρυ πρωτοκολο. Ξεκιναω με 225 μοναδες και μετα βλεπουμε, ισως και να μου την μειωσει.

Αυτα!!

Πολλα φιλια σε ολες:-):smile:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα...

Επεσε πολυ δουλεια σημερα και σας γραφω απο το σπιτι...

Σημερα με θυμήθηκαν λιγο οι εμετοι αλλα μονο το πρωι. Υπενθυμηση!

Κατα τα αλλα εχουμε ταλαιπωρηθει πολυ με το καημενο το σκυλακι μου και κυριως εχει ταλαιπωρηθει το ιδιο. Εχτες εκανε εμετους ολο το πρωι, ξαναπηγε στο γιατρο... εκανε αντιεμετικη ενεση και εχτες και σημερα κοιμαται ΟΛΗ ΜΕΡΑ!

Τωρα το απογευμα δειχνει λιγο πιο ζωντανουλι, αλλα το καημενο εχει ταλαιπωρηθει παρα πολυ...

Gemini εγω θα ξαναπαω 25/1 και θα κανονισουμε τοτε την Β επιπεδου. Μου ειχε πει γυρω στις 20/2.

Αυτα απο μας. Φιλια πολλα και καληνυχτα...

c12e25debb.png

Καλημέρα κορίτσια! Καλά το κρυο δεν παίζεται! Μπρρ! Δεν το κουνάω απ το σπίτι πλέον! Εσείς τι κάνετε??

Leni ναι περνάει ο καιρός..ειμαι 20εβδ και 3ημερων! Αν και τωρα που βαραίνω ανυπομονώ περισσοτερο να φτασω προς το τελος! Θα δεις περνάει ο καιρός και για σενα και θα ερθεις σ αυτή τη θέση!

Piggy αμα οι εμετοι ειναι αραιά και που, τοτε υποφέρονται!

Αντε πρωτη θα πας στο γιατρό, θα μας δωσεις εσύ πληροφορίες αυτή τη φορα! Αλήθεια τ ακούς τωρα??

Καλά κι εσύ και το σκυλάκι το εχετε με τπυς εμετούς,ε? :tongue: Πλάκα κάνω! Κριμα το καημενούλι, μακάρι να πάει καλύτερα τωρα...

Φιλιά

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Piggy αμα οι εμετοι ειναι αραιά και που, τοτε υποφέρονται!

Αντε πρωτη θα πας στο γιατρό, θα μας δωσεις εσύ πληροφορίες αυτή τη φορα! Αλήθεια τ ακούς τωρα??

Καλά κι εσύ και το σκυλάκι το εχετε με τπυς εμετούς,ε? :tongue: Πλάκα κάνω! Κριμα το καημενούλι, μακάρι να πάει καλύτερα τωρα...

Φιλιά

Χα χα, δεν το ειχα σκεφτει ετσι!!! Πραγματικα μου μοιαζει αυτο το σκυλι!!! Ειναι πεισματαρικο, χαϊδεμενο, χαδιαρικο σα γατι, του αρεσει η ζεστη και πηγαινει και καθεται στον ηλιο και εχει γαλλικη μυτη σαν εμενα!

Οσες με εχετε στο φεισμπουκ δείτε φωτο...

Σημερα ειναι μια χαρα, συνηλθε και ολο το πρωι ηθελε παιχνιδια και μου εφερνε τη μπαλα της...

Δεν τα ακουω ρε Gemini... και ολοι αυτο με ρωτανε!!! Τι μανα θα γινω εγω? Δεν ακουω τα μωρα μου!! Εσυ τα ακουσες?

Αραγε θα μπορουμε να ξεχωρησουμε ποιο κλωτσαει καθε φορα?

Να σου πω και κατι αλλο, δεν ειναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ η εγκυμοσυνη? Νιωθω οτι εχει κολλησει ο χρονος!! Σκεφτομαι την ημερα της χοριακης και νομιζω οτι ειναι χρονια πριν... Μαλλον εχω απο το σχολειο να εχω τοση αγωνια να περασουν 9 μηνες... :lol:

Μην κακομελεταω ομως! Να αργήσουν οσο θέλουν, αρκει να γεννησω 2 μεγαλα μωρακια στις 38 βδομαδες, τοτε τα θελω οχι νωριτερα!

Οσο για το κρυο, αστα! Εχει ηλιο και σε ξεγελαει αλλα πολυ κρυο!!

Καλημερα φιλεναδες! Πολλα φιλια σε ολες!

c12e25debb.png

Χα χα, δεν το ειχα σκεφτει ετσι!!! Πραγματικα μου μοιαζει αυτο το σκυλι!!! Ειναι πεισματαρικο, χαϊδεμενο, χαδιαρικο σα γατι, του αρεσει η ζεστη και πηγαινει και καθεται στον ηλιο και εχει γαλλικη μυτη σαν εμενα!

Οσες με εχετε στο φεισμπουκ δείτε φωτο...

Σημερα ειναι μια χαρα, συνηλθε και ολο το πρωι ηθελε παιχνιδια και μου εφερνε τη μπαλα της...

Δεν τα ακουω ρε Gemini... και ολοι αυτο με ρωτανε!!! Τι μανα θα γινω εγω? Δεν ακουω τα μωρα μου!! Εσυ τα ακουσες?

Αραγε θα μπορουμε να ξεχωρησουμε ποιο κλωτσαει καθε φορα?

Να σου πω και κατι αλλο, δεν ειναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ η εγκυμοσυνη? Νιωθω οτι εχει κολλησει ο χρονος!! Σκεφτομαι την ημερα της χοριακης και νομιζω οτι ειναι χρονια πριν... Μαλλον εχω απο το σχολειο να εχω τοση αγωνια να περασουν 9 μηνες... :lol:

Μην κακομελεταω ομως! Να αργήσουν οσο θέλουν, αρκει να γεννησω 2 μεγαλα μωρακια στις 38 βδομαδες, τοτε τα θελω οχι νωριτερα!

Οσο για το κρυο, αστα! Εχει ηλιο και σε ξεγελαει αλλα πολυ κρυο!!

Καλημερα φιλεναδες! Πολλα φιλια σε ολες!

E λογικά θα τα ακούς αλλά δε θα καταλαβαίνεις οτι ειναι αυτά...Εγώ εχω τωρα δυο μερες που τα ακούω συνέχεια! Ακομα αλλάζουν θέση οπότε δεν μπορεις να καταλαβεις ποιο ειναι ποιο. Ομως οταν σε διαστηματα ενος λεπτου καταλαβαίνεις και από τις δυο πλευρες, τοτε λες οτι ειναι και τα δύο!

Αχ κι εμενα μου φαινεται πολύς ο καιρός! Οχι αυτός που περασε αλλά αυτός που μενει... Θελω να περάσει λίγος καιρός ακόμα να αρχίσουμε τις ετοιμασίες! Οπως το ειπες ομως, καλά να ειναι κι ας αργούνε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!!

Πολύ κρύο έχει αυτές τις μέρες...μπρρρρ!!!Ευτυχώς η Δήμητρα μοιάζει στον μπαμπά της που ζεσταίνεται εύκολα και είναι συνέχεια ζεστή, εκτός απο τα πρωινά που ξυπνάει με παγωμένα χερακια γιατί δεν θέλει να της τα σκεπάζουμε, ούτε να της φοράμε γαντάκια.

Διαβάζω τα νεα σας και χαίρομαι πολύ :)

Μισπίγκυ μου το είδα το σκυλάκι σας, Είναι μια γλύκα και είναι κρίμα να υποφέρει, αλλάευτυχώς τώρα είναι καλύτερα. Εύχομαι να μη ξαναρρωστήσει! Η δική μας είχε πάθει δηλητηρίαση πριν σαραντίσει η Δήμητρα και έτρεχε ο γιατρός να της κάνει ενέσεις εδώ στο σπίτι για να την προλάβουμε. Υποφέρουν πολύ, αλλά είναι υπομονετικά με τον πόνο.

Κάντε υπομονή με την Gemini και θα δείτε πώς θα περάσει ο καιρός. Ειδικά απο τον 6ο μήνα και μετά φευγει πολύ γρήγορα. Πέρυσι ήμουν αρχή της εγκυμοσύνης σχεδόν και φέτος η μπέμπα είναι ήδη 5 μηνών. Όταν θα κρατάτε τα παιδάκια σας στα χέρια σας δεν θα το πιστεύετε πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός...

Λένη και Αγγελική άντε η σειρά σας έφτασε. Προχωράμε με αισιοδοξία!!!

Οι υπόλοιπες της παρέας τί κάνετε? Περιμένουμε νέα σας.

Εμείς βάλαμε την Δημητρα απο χθες στο πάρκο και κάθεται αρκετή ώρα και περιεργάζεται τα παιχνίδια της. Όταν μας θυμάται, μας κοιταζει και γελάει και μετά αφοσιώνεται και πάλι στα παιχνίδια της. Είναι υπέροχη...

Σας στέλνουμε πολλά φιλιά μαμά και κόρη :)

καλημερα στην ομορφη παρεα μας!!

Κοριτσια συμβαινουν πολλα στην δουλεια και για αυτο δεν προλαβαινω να μπω , δεν σημαινει πως δεν σας σκεφτομαι.Αντιθετα σας σκεφτομαι πολυ.Αλλα εγινε ενα εργατικο ατυχημα σε εναν συναδελφο στην δουλεια πολυ σοβαρο και τρεχω και δεν φτανω.

Οσο για τον Βασ. θα παω το Σαββατο να οργανωθουμε.Και εγω και ο ανδρας μου τελειωσαμε την αγωγη.Αντε να δουμε απο εδω και περα.Σημερα θα παμε στον Ανδρολογο, εκανε και ενα σπερμοδ καινουργιο , μου φαινεται πολυ καλο.Θα μας πει βεβαια σημερα.Τον επιασαν πολυ οι βιταμινες.Ουτε καν φαρμακα δεν πηρε.Να μπορουσε και σε εμενα να κανει ετσι καλο η αγωγη που πηρα.Θα δουμε.Πρεπει να ειμαστε αισιοδοξες.Δεν νομιζω παντως τοσο καλο να μου εκανε εμενα.

Σας σκεφτομαι ολες και σας φιλω.

Να προσεχετε οι εγκυμονουλες MissPiggy-Gemini

Leni μου θα τα καταφερουμε! Ηρθε η σειρα μας!

Kopelia μου οι φωτογραφιες που ειναι της Δημητρουλας?

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερα σε ολες:D

Κοριτσια σημερα θα παρω επιτελους το τελευταιο χαπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!

Αυτο ητααααααααααααααααν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαχα, με επιασε πρωι πρωι!

Απο εδω και περα θα περιμενω να αδιαθετησω για να αρχισω μετα να μετραω μερες.

Πιγκυ μου αν εσυ λες οτι νοιωθεις πως εχει κολλησει ο χρονος, και οτι σου φαινεται σαν να περασε αιωνας απο την μερα της χοριακης, εμενα γενικως μου εχουν φανει 3 αιωνες απο τοτε που εχω κανει την 1η εξωσωματικη!

Παντως, το καλο ειναι - και το οφειλω σε σενα και την Αγγελικ - οτι νοιωθω αυτο που λεγατε... μια σιγουρια και μια εμπιστοσυνη με τον Βασ. Συγκρινοντας με τον προηγουμενο μου γιατρο, ειμαι πολυ πιο σιγουρη οτι εχω κανει τη σωστη επιλογη γιατρου. Τελοσπαντων...Οπως τα υπολογιζω, στον καναπε μου θα βρεθω αρχες Μαρτιου (καναπες=εμβρυομεταφορα)

Κι αυτο αιωνας μου φαινεται :P

Τι αλλα εσεις?Πειτε τιποτα..

Η Δημητρουλα μας τι κανει? Παιζει στο παρκακι της? Απ'οτι ξερω τα παιδαλια δεν κθονται και για πολυ στα παρκοκρεβατα. Βαριουνται! Βεβαια η Δημητρα μας ειναι μοναδικη. Ως και εκει μπορει να κατσει τοσο καλο μωρο που ειναι!

Το σκυλακι της παρεας?? Συνηλθε??

Οι εγκυμονουσες διδυμομανουλες?? Geminaki τι ωραια που ακουσες τα μωρακια σου.. Πιγκυ μου, σιγουρα συντομα θα τα ακουσεις κι εσυ!

Η Μελανια χαθηκε..Πως να περναει?

Φιλακια πολλα σε ολες!

Καλημέρα!!!!!!!! Τι κάνετε? Εγω τα ίδια! Σπίτι, μαγειρεύω. Κάνει πολύυυ κρύο!

Agelik μπράβο για το σπερμοδιαγραμμα του άντρα σου! Πολύ καλό σημάδι! Θυμάμαι κι εμενα ο αντρας μου που ειχε πάρει βιταμίνες τον ειχαν βοηθήσει.

Leni προσέχουμε, δε μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς!

Ο χρονος ειναι πολύ σχετικός πάντως για όλους μας. Πάντως οπως και να μας φαινεται εμάς αυτός κυλάει σταθερά, οπότε όλα οκ!

Δεν ειναι αιωνας αρχές Μαρτιου...νεράκι θα περάσει! Κι εμεις θα ειμαστε εδώ για παρέα!

Kopelia μπράβο στη Δημητρούλα που κάθεται στο παρκο από τοοσ μικρούλα:lol: Τι χαρούμενο κοριτσάκι!

Φιλιά!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!!!

Σημερα εχω meeting ολη μερα και δεν ξερω πως θα την παλεψω... Δεν μπορω!!!

Πάντως εγώ ειμαι καλα, εχω κουραγιο, εμετους λίγους... Μια χαρα. Μονο που εχω αρχίσει να εχω λίγα νευρακια. Πχ. σημερα εβαλα μια φωνη τον καλο μου χωρις λόγο και αλλη μια στη μαμα μου, πραγμα που δεν ειναι καθολου του χαρακτηρα μου! Ορμόνες... τι περιμενεις! Gemini εσυ εχεις τετοια??

Παντως εγω ακομα δεν τα ακουω, εχτες ειχα καθησει στο κρεβατι το απογευμα και τα χαϊδευα και τα παρακαλουσα να μου ριξουν μια κλωτσια αλλα τιποτα... Λετε να μου βγούνε τοσο ησυχα????

Εχτες ειχαμε ενα ζευγαρι φιλους με το αγορακι τους, 3 χρονων... ΓΛΥΚΑ! Επαθα πλακα! επαιξε με το σκυλο, χαϊδεψε την κοιλια μου, επαιξε με τον καλό μου... Φανταστικός!

Το σκυλακι μια χαρα, συνηλθε πληρως, επαιξε εχτες, πηδηξε πανω στο μικρο... Μια χαρα...

Κοπελια μου, αυτο το παιδι ειναι απιστευτο και θα στο ματιασουμε στο τελος νομιζω... Καθεται και στο παρκο της και παιζει? Τι να πω... φτου φτου... Τα 2 μωρακια που ζω απο κοντα το ενα δεν εχει καταδεχτει να μπει ποτε και το αλλο καθεται 10 λεπτα το πολυ!!!

Αγγελικη μου... Τι δραμα, ελπιζω να ναι καλα ο ανθρωπος! Αυτο ειναι το μονο που μετραει και φυσικα να μην μπλεξετε γιατι τα εργατικα ατυχηματα δεν ειναι παιξε γέλασε. Προσεκτικο χειρισμο.

Περιμενουμε και τα δικα σου νεα απο το Βασ. Ευτυχως βελτιωθηκε το σπερμα και ειμαι σιγουρη οτι και εσυ θα εισαι καλυτερα μετα τη θεραπεια, ασχετα αν δε ειναι τοσο μετρήσιμο...

Λενακι μου χαιρομαι να σε ακουω με κεφια!!! Και θα ερθει πολυ γρηγορα η περιοδος του καναπε! Γιατι μπαινεις σε μια διαδικασια που κανει το χρονο να περναει γρηγορα. Θα εχεις τις ενεσεις σου, τα ραντεβου σου, θα μετρας αυγουλακια... Παιρναει πριν το καταλαβεις!

Οσο για το χρονο, εχεις δικιο και ο χρονος μεχρι το θετικο τεστ παλι ατελειωτος ειναι!

Αν κυλαει τοσο αργα ο χρονος εγω πως εφτασα τα 34 μου λετε???? Δεν θα επρεπε να εχω μεινει 32 το πολυ??? Καποιος μου χρωσταει 2 χρονια! Θα δηλωνω μικροτερη απο σημερα! Το αποφασισα!

Χαιρομαι παντως παρα πολυ που εισαι ευχαριστημενη με το Βασ. Νομιζω οτι το να νιωθεις καλα με το γιατρο σου ειναι απο τα πιο σημαντικα! και θα το δεις και στην πορεια οτι η στηριξη του ειναι ανεκτιμητη!!

Πάντως να ξέρετε οτι εχω πάρα πολύ καλό προαισθημα και για σενα και για την Αγγελικη! ειμαι σιγουρη οτι θα φουσκώνετε παρεα απο το Μαρτιο και μετα!!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο μένα :)

Σήμερα νομίζω οτι το κρύο είναι πιο γλυκό...

Αγγελικ μπράβο για το σπερμοδιάγραμμα!!! Έρχονται τα θετικά, ένα ένα. Τώρα ξεκινούν να σας επισκέπτονται οι χαρές και σας το εύχομαι να γίνει σύντομα αυτό που επιθυμείτε, ο ερχομός ενός ή δύο μωρών :) Έχεις προφίλ στο facebook? Εκεί τις έχω τις φωτογραφίες της μπέμπας, αλλά τις έχω με προσαρμογή, ώστε να μη μπορούν να τις δούν όλοι, μόνο οι φίλοι μου που έχω επιλέξει...

Μισπίγκυ σήμερα πώς είσαι απο εμετούς? Το σκυλάκι συνήλθε εντελώς? Εμείς θα την πάμε σήμερα να της δώσει ο γιατρός το χάπι της αποπαρασίτωσης γιατί δεν κάθεται να της το δώσουμε εμείς. Ούτε κι ο γιατρός την καταφέρνει, αλλά με πολλές προσπάθειες το καταπίνει, χιχι. Όσο ήσυχη είναι η μπέμπα, τόσο ζωηρή μας έχι βγεί η σκυλίτσα και παρόλο που είναι μεγάλη στην ηλικία, τα παιχνίδια της τα κάνει όπως παλιά. Σήμερα είχε καθίσει δίπλα στην Δήμητρα και η μπουμπού τηςν χάιδευε στο κεφάλι και της γέλαγε. Αχ να είχα φωτογραφική δίπλα μου... Πολύ τρυφερή στιγμή!!!

Τζέμινι πώς νιώθεις που τα αισθάνεσαι να κινούνται δύο ζωές μέσα σου? Δεν είναι να σα να επικοινωνείτε και να σου μιλούν? Νομίζω οτι είναι απο τις πιο όμορφες στιγμές της εγκυμοσύνης.

Λένη μου είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις τόσο καλά με τον γιατρό σου. Αυτή η εμπιστοσύνη θα σε κάνει σύντομα μανούλα. Τί είναι ο Μάρτιος? Μια ανάσα απο το σήμερα!!!

Πολλά φιλιά σε όλες και στα κυοφορούμενα μωράκια...

Καλημέρα!!!!!!!! Τι κάνετε? Εγω τα ίδια! Σπίτι, μαγειρεύω. Κάνει πολύυυ κρύο!

Τι καλο???

Εγω εχω ψαρακι με μπροκολο... Αλλα εχω φαει 2 κρουασανακια και 1 σοκολατακι ηδη και εχω τυψεις... Τρελλη διαιτα :rolleyes:

c12e25debb.png

Μισπίγκυ σήμερα πώς είσαι απο εμετούς? Το σκυλάκι συνήλθε εντελώς? Εμείς θα την πάμε σήμερα να της δώσει ο γιατρός το χάπι της αποπαρασίτωσης γιατί δεν κάθεται να της το δώσουμε εμείς. Ούτε κι ο γιατρός την καταφέρνει, αλλά με πολλές προσπάθειες το καταπίνει, χιχι. Όσο ήσυχη είναι η μπέμπα, τόσο ζωηρή μας έχι βγεί η σκυλίτσα και παρόλο που είναι μεγάλη στην ηλικία, τα παιχνίδια της τα κάνει όπως παλιά. Σήμερα είχε καθίσει δίπλα στην Δήμητρα και η μπουμπού τηςν χάιδευε στο κεφάλι και της γέλαγε. Αχ να είχα φωτογραφική δίπλα μου... Πολύ τρυφερή στιγμή!!!

Κοπελια μου μαλλον γραφαμε ταυτοχρονα...

Μια χαρα και εγω και η Μιλου. Και εγω σημερα θα της δωσω το χαπι της τωρα που συνηλθε απο τα υπολοιπα. Εμενα ειναι μικρη ακομα και την κοροϊδευω και με τα χαπια... τα βαζω σε λιγο τυρακι (το αγαπημενο μας... Και αλλο κοινο με τη μαμα της...) και το καταπινει χωρις να το παρει χαμπαρι και ειναι και χαρουμενη που εφαγε τυρι!

Οσο για την εικονα παιδι-σκυλι... δεν εχω λογια. συγκινουμε και μονο που το σκεφτομαι! Και για το παιδι ειναι πολυ καλο να μεγαλωνει με ζωακι, μαθαινει παρα πολλα πραγματα!!

c12e25debb.png

Καλημέρα τσούπρες...

Εδώ είμαι κι εγώ αν και δεν έχω κάτι καινούργιο να πω.. Φεύγω αύριο για Κύπρο και ανυπομονώ και χαίρομαι σαν μικρό παιδί.. Λατρεύω τα ταξίδια και δη να πηγαίνω σε μέρη που υπάρχουν αγαπημένα μου πρόσωπα.. Τους συγκεκριμένους φίλους μας έχουμε 1.5 χρόνο να τους δούμε και ειλικρινά εμένα προσωπικά μου έχουν λείψει πολύ.

Ραντεβού με το γιατρό μου έχω κλείσει για τις 26 Γενάρη με μια μικρή πιθανότητα να αλλάξει.. Ούτως ή άλλως ότι κι αν αποφασίσουμε δεν θα το ξεκινήσουμε πριν τον Μάρτιο - Απρίλιο.. Έτσι θα έχω άπλετο χρόνο να σκεφτώ μήπως αποφασίσω να δω κι εγώ τον Βασιλόπουλο για μια δεύτερη γνώμη.. Τι λέτε κι εσείς; Αφού είστε όλες σας ευχαριστημένες δεν είναι κακό να τον δω κι εγώ.. να δω αν υπάρχει κάτι καινούργιο να μας προτείνει στην τελική..

Χαίρομαι που οι κοιλίτσες σας μεγαλώνουν, τα μωράκια σας ακούγονται, η Δημητρούλα γίνεται κοριτσάκι και σιγά σιγά ξεκινάνε καινούργιες προσπάθειες..

Σας φιλώ όλες γλυκά!

L2qIp2.png

Kopelia δεν το συνειδητοποιώ και ακριβώς το μεγαλείο του πράγματος! Νομίζω θα ειχα απογινει τελείως:tongue: Απλά το απολαμβανω και ανυπομονω να τα γνωρίσω από κοντά! Εβλεπα και στον υπνο μου οτι ειχα ενα κοριτσάκι...Μάλλον το θελω πολύ:rolleyes: Θα δουμε! Να ναι καλα βασικά, το λέω και θα το ξαναλέω!

Piggy νευρα δεν μπορώ να πω οτι εχω. Οχι διαφορετικά από πριν δηλαδή!:tongue: Μονο την κυριακή το βραδυ εκλαιγα χωρις λόγο:eek: Και αφού υποτιθεται οτι μου πέρασε ξαναέκλαιγα με την εκπομπη του Θεοδωράκη για τη δωρεά οργάνων...Φαντάσου! Αλλά ηταν η πρωτη φορά μετά την εμβρυομεταφορά που επαθα ψυχολογικό πατατράκ! Ελπίζω να μην αρχίσει να γινεται συνήθειο!

Μαγειρεψα μοσχαρι λεμονάτο ελαφρύ με συνοδευτικό μονο σαλάτα γιατί αυριο ζυγίζομαι και τρεμω στην ιδέα... Βασικά σιγουρα εχω πάρει κι άλλο κιλό με τοοοοοοσα που εχω φάει ολη τη βδομάδα. Φαντάσου μονο χτες και σημερα δεν εφαγα γλυκό... Οπότε θα μαι μάλλον στα +4. Θα σας πω άυριο!

Εσύ μην αγχώνεσαι...Εισαι κι αδυνατούλα κι εχασες κιολας με τους εμετούς! Τωρα σου αξίζει να φας και κάτι παραπάνω!

Δομνινα καλό ταξίδι! Να περάσεις καλά και μη σκεφτεσαι οσο μπορείς γιατρούς και τετοια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...