Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Μαρούσι θα πάω, μου η εξωσωματικός ότι θα πάρουμε την ίδια μέρα

Και γω κατά τις 23 Μαρτίου υπολογίζω να ξεκινήσω! Μαζευόμαστε! 

Έχει καμιά σας εμπειρία από το τμήμα εξωσωματικής του Μητέρα στην Αθήνα; Επίσης πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία κάνατε μαστογραφία και εξετάσεις για θρομβοφιλία; Δε μου τα χει ζητήσει αλλά για κάποιο λόγο έχω κολλήσει ότι θέλω να τα κάνω

Δυστυχως μαστογραφια δεν ζητανε πολλοι, ειδικα αν εισαι κατω των 35. βεβαια γι αυτες τις ηλικιες μεχρι και τα 40, χωρις κληρονομικοτητα η καποιο αλλο λογο ανησυχιας, προτεινεται υπερηχος μαστων κι απο τα 40 η μαστογραφια. ο μαστολογος μου (ειναι διευθυντης στο Ελενα) ετσι μου εχει πει τουλαχιστον. εγω δηλαδη μαστογραφια ως τωρα (36) εχω κανει μια φορα κι αυτη στα 35 για να αποσαφηνισουμε ευρημα του υπερηχου. οσο για τη θρομβοφιλια, επισης δεν ειναι στο πρωτοκολλο ολων. ειδικα αν δεν εχεις ιστορικο αποβολων. παλι απο προσωπικη εμπειρια θα σου πω οτι απο οσους γιατρους εχω περασει, ο τελευταιος μονο μου ζητησε αναλυτικο ελεγχο πριν προσπαθησουμε. παρ ολ αυτα δεν χανεις κατι να κανεις πριν εναν υπερηχο ουτε να ζητησεις εξετασεις θρομβοφιλιας. 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!

Kopelia πω πω μεγαλώσατε εσείς οντως αφού αρχίζετε και κρέμες!! Το ωραια!! Νομίζω από αυτή την ηλικία και μετά χαιρεσαι το μωράκι σου ολο και περισσότερο! Να ναι καλά κι αυτή κι εσύ για να τη χαίρεσαι!

Piggy μου αφού εισαι καλύτερα κάτι ειναι κι αυτό! Τα χεις καταλάβει καθολου?? Οσο για την κοιλια πολύ χαιρομαι! Γιατί ολοι με κοιτάνε περίεργα:rolleyes: Μονο οσες ξερουν τι θα πει εγκυμοσύνη και διδυμα μου λενε οκ ειναι νορμάλ! Μιλάμε τεράστια κοιλιά!! Δεν εχω και μεζουρα να μετρησω να σας πω!

Και sorry που ολο σε ρωτάω αλλά ξερεις ειναι που ειμαστε στην ιδια φ'αση πάνω-κάτω και θελω ανταλλαγή απόψεων;)

Πάντως εχω αρχίσει να βαραίνω παρόλο που ειμαι μονο +3. Μαλλον φταιει το μεγεθος της κοιλιάς. Και με το φαγητό εχω κανα δυο μερες που πεινάω πάααααρα πολύ και πηρα ενα κιλό! Και τρωω και μετα νιώθω σα να χω φαει ολοκληρο αρνί!:tongue:

Lucky καλώς την! Πως τα περάσατε??

Καλή χρονιά και σε σένα!! Να πάνε όλα καλά και με τον αντρούλη σου!! Η μαμά ειναι στα ιδια αλλά εχει συνηθίσει και μπορεί να κάνει και κάποια πράγματα μονη της ευτυχώς! Σε λίγο θα ξεκινήσει φυσιοθεραπέιες.

Δομνίνα καλή επιτυχία σου ευχομαι!! Με μια τεραααααααστια κοιλιά κι εσύ!

Φιλιά σε όοοοολα τα κορίτσια!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!!!

Ευχαριστω πολυ πολυ για την υποστηριξη για τα φαρμακα.:D:D

Αυριο θα μαθω περισσοτερα απο τον Βασ. οποτε θα ξερω και ποια φαρμακα θα μου δωσει!

Δυστυχως ειναι στεναχωρο που η Ελλαδα παει ετσι κατα διαολου. Ωρες ωρες νοιωθω οτι ειμαι στον κοσμο μου ρε κοριτσια. Εμενα ο μονος μου στοχος ειναι να κανω 2 παιδακια, αλλα αρχιζω και σκεφτομαι, πού θα το φερω αυτο/αυτα τα παιδια σ'αυτο τον κοσμο που ζουμε? Κι επισης, ολοι μιλανε για χρεωκοπιες και μπλοκαρισμα καταθεσεων και αναληψεων κλπ και παρολ'αυτα εμενα αυτο που με νοιαζει ειναι πότε θα κανω εξωσωματικη κλπ. Εξωγηινη νοιωθω ωρες ωρες χαχα

Ενταξει, τα λεω σε σας που με καταλαβαινετε :):)

Θα σας γραψω αυριο που θα μαθω περισσοτερα! Προς το παρων ευχομαι σε ολες καλο ΣΚ!

Φιλακιαααααααααααα!!

Καλημέρα.

Leni7 έτσι και αλλιώς το θέμα της απόκτησης παιδιών είναι εγωιστικό. Το κάνουμε καθαρά για μας χωρίς να σκεφτόμαστε αν το παιδί μας θέλει να ζήσει σε αυτό τον κόσμο ιδιαίτερα τώρα που υπάρχει και προβλέπεται και πολύ μιζέρια στον ελληνικό χώρο. Ομως παρόλα αυτά εμείς εκεί στον αγώνα. Να δούμε όμως τί θα κάνουμε αν οι μισθοί και οι συντάξεις φτάσουν στα 350-400 ευρώ για τους περισσότερους, όπως Βουλγαρία και Τουρκία. Στην Τουρκία μόνο οι ευκατάστατοι έχουν αυτοκίνητο. Η γενιά μας τα θέλει όλα. Και αυτοκίνητο και διακοπές και ιδιόκτητο σπίτι και εξοχικό και εξωσωματική αν δεν γίνεται με φυσιολογικό τρόπο κλπ. Και γω σκέφτομαι μερικές φορές μήπως είναι εντελώς εγωιστικό να θέλω να αποκτήσω παιδί αυτή την εποχή. Σκέφτομαι και την παροιμία που λένε μερικές φορές "Αν έχεις παιδιά να τα χαίρεσαι, αν δεν έχεις να χαίρεσαι"

Καλημερα κοριτσια!

Ειχα ενα δυσκολο βραδυ γιατι η σκυλιτσα μου εκανε μια επεμβαση και δεν κοιμηθηκαμε καλα, εκλαιγε η καημενουλα το βραδυ... Την εβγαλα και εγω στον καναπε μαζι της...

Πηρα μια γευση απο ξενυχτι με μωρο και ειναι πολυ δυσκολο!!!

Sunti καλως ηρθες στην παρεα μας. Αν θες πες μας μερικα πραγμματα για σενα να σε γνωρισουμε καλυτερα.

Λενακι αναμενω με αγωνια!

Φιλια σε ολες...

c12e25debb.png

Γεια σας!!!!!

Μολις ηρθαμε με τον αντρα μου απο το σουπερ και κάτι δουλίτσες... Αυτή ειναι η βολτα μας! Κι εγώ οσο αντεχω φυσικά γιατί την ορθοστασία δεν την παλεύω και πολύ:rolleyes:

Leni περιμένουμε τα νεα σου από το γιατρό...Εγώ ενεσεις δεν εχω...τις εδωσα σε μια αλλη κοπέλα απ το φορουμ διπλα! Μακάρι να τις ειναι γούρικες!

Μη νιωθεις "εξωγήινη" για την επιθυμία απόκτησης παιδιού...Σκεψου κι εγώ πολλες΄φορες που ακούω ολα αυτά που γινονται, αλλά και που εχουμε βιώσει και εγώ και ο άντρας μου φοβερες μειώσεις μισθών παρότι ηδη χαμηλόμισθοι, ανησυχώ μεν αλλά δεν παύω να πλέω σε πελάγη ευτυχίας:P Σκεφτομαι πως θα ειναι και πως θα τα βγάλουμε πέρα αλλά νιώθω τοσο μεγάλη ευλογία και πιστευω θα τα καταφέρουμε. Τοσες γενιές γεννηθηκαν σε περιόδους πολέμων και κακουχιών και ομως το ανθρώπινο είδος δεν πήγε πίσω. Αντιθετα, νιώθω πιο εγωιστικό το να να σκεφτεσαι αλλιώς αφού σημαίνει πως δεν διατίθεσαι να κάνεις προσωπικές υποχωρήσεις και περικοπές... Τελοσπάντων, μεγάλη συζήτηση αυτή!

Piggy περαστικά στη σκυλίτσα! Οσο για το ξενύχτι, όντως αν δεν το ζήσεις, δεν το καταλαβαίνεις... Δεν πειράζει ομως, ολοι τα χουν περάσει αυτά!

Φιλιά σε όλες!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κ απο μένα :)

Σήμερα είχαμε πολύ τρέξιμο γιατί αργήσαμε οικογενειακώς να ξυπνήσουμε και τρέχουμε να προλάβουμε τα γεύματα της Δήμητρας μαζί με όλες τις άλλες δουλειές και τις αλλαγές δώρων.

Λένη μου όσο δύσκολες μέρες να έρχονται, δεν είναι δυνατόν να σταματήσει ο κόσμος να υπάρχει. Τα παιδιά χρειάζονται για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, για να δημιουργηθεί και πάλι η ζωή ακόμα και απο το μηδέν προς το οποίο βαδίζουμε σαν λαός και σαν κόσμος. Δεν είναι εγωιστικό λοιπόν να θέλεις να αποκτήσεις παιδάκια... Είναι το όνειρο και ο πόθος κάθε γυναίκας.

Καλό ΣΚ σε όλες και στην καινούρια φίλη της παρέας μας.

καλησπερα κοριτσια μου.Τρεχω και δεν φτανω ! Υπαρχει πολυ δουλεια και πολλα συνεβησαν και στο γραφειο.Μπαινω και σας διαβαζω ομως.

Δομνινα να εισαι δυνατη και αυτη την φορα ολα θα πανε καλα.Τα δανεικα ωαρια εγω τα βρισκω μια χαρα.Να θυμασαι.Τα ωαρια μονα τους δεν ειναι τιποτα ΖΩΗ θα τους δωσεις εσυ αν τελικα επιλεξεις αυτη την λυση.

Kopelia μου δωσε πολλα φιλακια στη Δημητρουλα.

MissPiggy μου , αρχισε να καταλαβαινεις τι θα περνας καθε βραδυ με τα καλο με τα δυο μωρακια.Αχ Τελεια!!!

Gemini φιλια πολλα!

Leni μου περιμενουμε νεα απο τον Βασ.

Sunty καλως ηλθες στην παρεα μας

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Γεια σε ολες!

Δεν καταφερα να σας γραψω χθες γιατι ετρεχα σε διαφορα, καθυστερησα να τελειωσω και απο τον βασ. στο κεντρο γιατι γινοταν ΧΑΜΟΣ, ειχα κι ενα γαμο, οπότε καταλαβαίνετε!

Μια χαρα πηγε η συναντηση με τον Βασ. Τα ειπαμε γενικως, μου ειπε οτι θα κανει οτι μπορει, θα ειναι πολυ προσεκτικος σε ολα, και ειναι αισιοδοξος οτι θα πανε ολα καλα. Φυσικα παντα θελει και τυχη και οχι μονο να τα κανεις ολα σωστα!

Tο φάρμακο που μου εδωσε τελικα ειναι το Menopur οποτε δυστυχως δεν μπορω να παρω τα Gonal που εχετε.. Θα πρέπει Να πάω να τα γράψω στο ΙΚΑ γιατι το δικό μου ταμείο δεν έχει οργανωθεί κάν μετα την ενοποίηση οπότε το μονο που μπορω να κανω ειναι να ελπίζω οτι θα καταφέρω με τα δικαιολογητικά που πρέπει να μάζεψω, να μου τα δώσουν!

Επισης μου ειπε οτι θα παρω λιγο κορτιζονη, το οποιο και μονο που το ακουσα τρομαξα γιατι ξέρω ότι η κορτιζονη σε κάνει σαν μπαλονι!εχει πάρει καμία σας; 5mg μου είπε..

Κορίτσια δεν σας κρύβω ότι δεν ξεκινάω με τον ίδιο ενθουσιασμό όπως τις προηγούμενες φορές. Η επιλογή γιατρού πιστεύω ότι είναι σωστη απο άποψη ότι όχι μόνο πιστεύω ότι είναι καλός αλλα είναι και πολυ αισιόδοξος άνθρωπος το οποίο θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή το χρειάζομαι... Όμως υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν με βοηθάνε ψυχολογικά, και δεν εννοώ μόνο την κατάσταση στην Ελλάδα αλλα και αλλα που δεν θέλω τώρα να αναλύσω στο φόρουμ... Τέλοσπαντων, εγω απο την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ, θα βάλω τα δυνατά μου, θα φόρεσω και ένα ωραίο χαμόγελο αισιοδοξίας και ότι είναι να γίνει θα γίνει! Σκεφτόμαστε θετικά! Έτσι? Δομνινα και Αγγελικ? έτσι?? να τα ακούτε κι εσείς :wink:

Κι εγω πιστεύω ότι τα παιδιά χρειάζονται για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε και δεν ένοιωσα ποτε ότι θέλω να κάνω παιδιά μόνο για εγωιστικους λόγους.. Γιαυτο και προσπαθώ και θα προσπαθώ μέχρι να πετύχω αυτο το θαύμα και μετα, απο εκει και πέρα, θα κάνω ότι μπορώ για να είναι ευτυχισμένα και να έχουν ότι χρειάζονται για να μεγαλώσουν σωστά!

Σας ευχαριστώ πολυ για την υποστήριξη όλες...

Σας φιλώ πολυ

ΥΓ. Πιγκυ μου το σκυλάκι πως είναι?

Καλησπέρα!!

Πως περάσατε το ΣΚ?? Εμείς ωράια! Χτες βραδυ βγηκαμε σε μουσική σκηνή παρακαλώ και περάσαμε τέλεια! Το ξενυχτησαμε για τα καλά! Ενα ποτάκι το θελα βέβαια αλλά τελοσπάντων!:P

Σημερα πήγαμε στην πεθερά μου και φάγαμε σουπίτσα! Μιαμ! Την τραβάει και το κρύο!

Leni καλή αρχή! Ετσι με αισιοδοξία;) Μην ανησυχείς καθολου για την κορτιζόνη γιατί κι εγώ τοσο επαιρνα απ τη μεταφορά μεχρι περιπου την 10η εβδομάδα και δεν παρατηρησα καμια διαφορά...Ειναι πολύ χαμηλή δόση...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλησπερα κοριτσια της ομορφης παρεας μας.

Leni μην ανησυχεις καθολου για την κορτιζονη και εγω τοση πηρα και δεν φουσκωσα και ολα καλα πηγαν , μονο λιγο το αλατι θα πρεπει να προσεχουμε.Ευχομαι ολα να πανε καλα για ολες μας.

Gemini μου ετσι μπραβο να παιρνας ομορφα παντα.

MissPigy πως τα πας με τις αναγουλες περασαν επιτελους?

Kopelia μου η Δημητρουλα σας ξετρελαινει? Επιλεξατε φωτογραφιες?

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!

Πώς περάσατε το ΣΚ?

Λένη μου διάβασα τα νέα σου και νομίζω οτι πρέπει να είσαι αισιόδοξη αυτή τη φορά γιατί και ο γιατρός σε βοηθαει πολύ. Αλίμονο αν σταματήσει η ζωή επειδή κάτι κακό γίνεται γύρω μας και κατα συνέπεια και σε μας. Τα παιδιά πρέπει να γεννιούνται για να μας υπόσχονται ένα καλύτερο αύριο απο αυτό που εμείς ή κάποιοι μεγαλύτεροι απο μας τους δημιοργήσαμε... Σίγουρα θα κάνουμε ό,τι περνάει απο το χέρι μας για να ζήσουν καλύτερα. Το ίδιο προσπαθούσαν και παλιότερα οι παππούδες μας και οι γονείς μας και με τον τρόπο τους, λάθος ή σωστό, το κατάφεραν.Θα γίνεις μανούλα... και εμείς θα προσευχόμαστε μαζί σου.

Gemini εμείς φαγαμε αγριογούρουνο σήμερα στο νονο της Δήμητρας και περάσαμε υπέροχα γιατι η Δημητρα έπαιζε συνέχεια με την ξαδελφούλα της και τον νονό της και κουράστηκε πολύ :)

Σήμερα την κοινωνήσαμε πρώτη φορα και ήταν πολύ συγκινητικά. Δεν έκλαψε καθόλου. Άνοιξε και το στοματάκι της και μετά χαμογελούσε. Αχ, σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη. Η κουκλίτσα μας πήρε μέσα της τον Χριστό για πρώτη φορα!!! Φορούσε και τα βαφτιστικά της και εγώ σαν μαμά-κουκουβάγια καμάρωνα...

Θα τα πούμε και αύριο.

Καλό ξημέρωμα σε όλες!Φιλιά

Καλημερα και καλη βδομαδα!

Κοπελια οι φωτο της μικρης ειναι ΑΠΙΘΑΝΕΣ!!! Τις χαζευα το πρωι και μου εδωσαν τοσο κουραγιο!!!

Λενάκι, παιδια θα κανουμε οτι και να γινεται γυρω μας, αυτη ειναι η φυση μας... Τι να που οι παππουδες μας που γεννουσαν μεσα σε πολεμους???

Αγγελικη πηγες εσυ στο Βασ? Τι σου ειπε?

Gemini πότε εχει Β επιπεδου? Λογικά πρεπει να ειναι αρχες Φλεβαρη? Καλα υπολογιζω?

εχτες πηγα σε μια φιλη που γενναει αυτη τη βδομαδα. Μου ελεγε οτι στον πεμπτο δεν το ελεγε ακομα οτι ειναι εγκυος γιατι δεν φαινοταν. Και οχι φορουσε φαρδια και τετοια, πηγαινε στη θαλασσα γιατι ηταν Αυγουστος και τους ελεγε οτι πηρε 2-3 κιλακια... Κοιταζα και εγω την κοιλια μου και ελεγα ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ!!! Φιλεναδα δεν θα παιρναμε απο την πορτα σου λεω!!!

Δομνινα να κανονισουμε για τα φαρμακα ε? Περιμενουμε και απο σενα νεα για το πως θα προχωρησεις.

Εγω ειμαι καλα. Το βασικο δεν ειναι οτι δεν εχω τοσους εμετους, τελικα πιο σημαντικο ειναι οτι εχω λιγο κουραγιο... Δεν κουραζομαι με το παραμικρο, εχω διαθεση, μπορουμε λιγο να βγουμε και τετοια... Νιωθω λιγο ο εαυτος μου!! Αυτο με εχει ανεβασει πιο πολυ!

Οσο για το σκυλακι μου που με ρωτάτε... Κοριτσια πολυ ζόρι! Επαθε αλλεργια σε καποιο φαρμακο... εγινε τουμπανο, της εκανα ενεσεις κορτιζονη μονη μου για να μην την ταλαιπωρησω με την μεταφορα στο γιατρο... Εχει να φαει απο την Παρασκευη και σημερα την ξαναπηγαμε στο γιατρο γιατι κανει εμετους απο χτες το βραδυ... Εχω στενοχωρηθει παρα πολυ! Ελπιζω τωρα να ειναι τα τελευταια και να συνελθει. Ειναι πολυ γενναια παντως! Μονο χαδια θελει και ουτε γκρινια ουτε τιποτα...

Φιλια πολλα σε ολες!

c12e25debb.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Όπως ήδη καταλάβατε τα Σαββατοκύριακα κάνω γενική αποτοξίνωση από τον υπολογιστή. Βλέπετε όλη τη βδομάδα κάθε μέρα επί 8 ώρες είμαι μπροστά σε μια οθόνη.. οπότε να πω τη μαύρη μου αλήθεια βαριέμαι απίστευτα να κάθομαι και το Σβκ μπροστά στον υπολογιστή..

Λένη μου καταλαβαίνω απολύτως τι εννοείς.. Κι εγώ από τη μια σκέφτομαι ότι ευτυχώς που δεν έχω παιδιά αυτή τη στιγμή, βλέποντας τον αδερφό μου με δυο κοριτσάκια να δοκιμάζεται συνεχώς.. αλλά από την άλλη βλέποντας αυτά τα δυο κοριτσάκια να ανυπομονώ να κάνω παιδιά..

Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η ζωή συνεχίζεται και αν είμαι τυχερή και μου συμβεί και μένα το θαύμα της μητρότητας θα το χαρώ σε όλο του το μεγαλείο.. Αν πάλι δεν μου συμβεί, ε δεν θα πέσω να πεθάνω κιόλας..

Mrs. Piggy σ' ευχαριστώ και πάλι για την προσφορά σου.. Αυτό το σβκ θα είμαι Κύπρο, οπότε το επόμενο αν μπορέσεις και εσύ κανονίζουμε και για τα φάρμακα..

Κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης είναι μαγική.. διότι είναι πράγματι ένα θαύμα αυτό που συμβαίνει μέσα μας.. Να το χαίρεστε όσο γίνεται περισσότερο!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Καλησπέρα κούκλες!!!

Καλά ειμαι κι εγώ! Βαραίνω!:rolleyes:

Piggy ασε η κοιλιά θα ειναι υποβασταζόμενη σε λίγο...Με ανησυχεί ομως περισσοτερο το οτι μου εχει ανοίξει η ορεξη τελευταία και το εχω παρακάνει και σε γλυκά και σε φαγητά. Ελπίζω να ειναι απλά μια φάση και να περάσει σιγά σιγά αλλιώς εκτός από μεγαααααλη κοιλιά θα γινουν μεγάααααλα κι άλλα μερη του σώματος:tongue: χαχα

Ισως φταίει οτι τωρα με το κρύο εχω κλειστεί και αρκετά στο σπίτι...

Β επιπεδου εχω κλεισει 27-01. Και ανυπομονώ! Εσύ πότε εισαι??

Kopelia αγριογούρουνο ε???? Κατάλαβα χαμός θα εγινε!

Φιλιά!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

http://www.eimaimama.gr/2012/01/pikpa-pentelis.html

Το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης φιλοξενεί 35 παιδάκια και έχει μεγάλη ανάγκη από διάφορα είδη και ειδικά ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.

Επικοινωνήσαμε με το ΠΙΚΠΑ και όντως ισχύει.

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...