Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Να σας ζησει κοπελια μου! Να ειναι παντα χαρουμενη, τυχερη, να εχει υγεια και ολα να της ερχονται βολικα! Ευχομαι τα καλυτερα!!

Να της δωσεις ενα γλυκο φιλακι που ηταν τοσο καλο μωρακι στη βαφτιση:-)

Διαφημίσεις

Hello girls!

Γύρισα κι εγώ από το χωριό και ομολογώ πως αυτή τη φορά δεν ήθελα καθόλου να γυρίσω πίσω.. Ήθελα να μείνω εκεί, στη ζεστή σομπίτσα, στην καταπράσινη αυλίτσα και τον καθαρό αέρα.. Ας όψεται όμως η ανάγκη που άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους κατεβάζει κι έτσι αναγκάστηκα και γύρισα..

Είμαι καλά, τα έχω αφήσει όλα πίσω και προχωράω μπροστά.. Η ακατανόμαστη με επισκέφτηκε κανονικότατα στις 26 μέρες ακριβώς.. Βέβαια δεν περίμενα και τίποτε μιας και όλο το μήνα μια φορά συνέβη το μοιραίο... αλλά ξεχνάμε μέρες, ξεχνάμε τα πάντα και ρίχνουμε στα τυφλά μπας και ξεστραβωθεί η τύχη και μας χαμογελάσει!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

καλημερα στην ομορφη παρεα!

Τι μου κανετε κοριτσια μου , ολα καλα ε?

Να σας ζησει η Δημητρουλα .Ηταν ολα τελεια και αυτο κατα ενα μεγαλο μερος οφειλεται στην μαμα.Μπραβο Kopelia μου.

Leni μου και εγω θα παω κατα τις 18-20/01/12 να τον επισκευτω τον Βασ. μαλλον θα αρχισω Φεβρουαριο.Τελειωνω την αγωγη 19/01/12.Τωρα για τα φαρμακα που λες δεν το καταλαβα καλα.Αφου εμεις τα περνουμε απο τα φαρμακειο του ΙΚΑ.Εσεις απο που τα περνετε? Τα πολυ ακριβα απο το ΙΚΑ , τα αλλα απο το φαρμακειο.Αν ξερεις κατι γραψε μου.

MissPiggy μου κανε λιγο υπομονη , που θα παει θα περασουν οι εμετοι. Λιγο υπομονη για τα μικρακια σου.

Δομνινα πολυ χαιρομαι που προχωρας μπροστα χωρις να κοιτας πισω , ετσι πρεπει να κανουμε και θα τα καταφερουμε.Πιστευω οτι το 2012 θα γινουμε επιτελους μανουλες!

Φιλακια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Δομνινα διαβασα στο αλλο σαιτ οτι δεν θα προχωρησεις σε 4 εξωσωματικη.Και τι σκεφτεσαι να κανεις? Στο ρωταω γιατι και εγω για την 4 προσπαθεια παω.Αν θες απαντας.Υπαρχουν και αλλες επιλογες αραγε?

Φιλια!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Γειά σας κορίτσια...

Δεν προλαβαίνα αυτές τις μέρες να μπώ γιατί μαζευα Χριστουγεννιάτικα, άνοιγα δώρα, τακτοποιούσα ποιά είναι για αλλαγή και ποιά θα κρατήσω και φυσικά έβλεπα΄παράλληλα φωτογραφίες και βίντεο.... Χώρια τα τηλέφωνα απο φίλες για να σχολιάσουμε τα της βάφτισης.

Διάβασα τα νέα σας σήμερα.

Δομνίνα πεσμενη σε βλέπω. Προσπάθησε να μη το σκέφτεσαι γιατί αυτό σε καταπιέζει και σε αγχώνει. Δεν θα πας για άλλη εξωσ.? Τί σκέφτεσαι να κάνεις?

Μισπίγκυ τώρα που μπήκες στον 5ο όλα θα καλυτερέψουν. Οι εμετοί θα σταματήσουν και θα τους ξεχάσεις τελείως. Τα άκουσες τα μωράκια σου να κινούνται?

Τζέμινι εσύ πως είσαι?

Λένη πήγες στον Βασιλόπουλο?

Μελανία πώς πάνε τα δικά σου διδυμάκια?

Lucky που βρίσκεσαι?

Αγγελική σου εύχομαι να έχεις καλή επιτυχία και μαζί με την Λένη μας να πανηγυρίζουμε το θετικό αποτέλεσμα!!!

Πολλά φιλιά :)

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Ομολογώ ότι πολλά σκέφτομαι και πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά μέσα στο κεφάλι μου.. Βλέπετε οι αποτυχημένες εξωσωματικές ήταν 4 και ειλικρινά δεν έχω το κουράγιο να προχωρήσω σε προσπάθεια.. Υπάρχουν πολλές επιλογές τις οποίες πρέπει να τις συζητήσω με το γιατρό μου προκειμένου να πάρουμε οριστικές αποφάσεις:

α) η λύση των δανεικών ωαρίων.. τη σκέφτομαι πάρα πολύ και δεν την αποκλείω καθόλου.. νομίζω ότι στην περίπτωσή μου είναι ότι καλύτερο..

β) φυσικός κύκλος.. ίσως τα ωάριά μου χωρίς φάρμακα είναι καλύτερα από αυτά που πήραμε μέχρι τώρα..

γ) ελαφρά τροποποιημένος φυσικός κύκλος.. με λίγα φάρμακα ίσως έχουμε καλύτερης ποιότητας ωάρια.

δ) με κλομιφαίνη και βλέπουμε πως αντιδρά ο οργανισμός μου..

Όλα αυτά πρέπει να συζητηθούν με το γιατρό.. Βέβαια και με δανεικά ωάρια να πάω θα χρειαστώ την ευγενική χορηγία της Mrs Piggy μας μιας και τα φάρμακα τα προμηθεύουμε εμείς για τις δότριες.. ήδη έχω συγκεντρώσει 1.800 μονάδες.. είναι ότι μου έχουν περισσέψει από τις προηγούμενες εξωσωματικές και νομίζω πως άλλες 1.200 μονάδες είναι υπέρ αρκετές μιας και οι δότριες είναι ηλικιακά μικρές κοπέλες...

Mrs. Piggy μου θέλω να ελπίζω ότι δεν άλλαξες γνώμη για την ευγενική σου χορηγία..

Πάντως κορίτσια μου γλυκά δεν είναι ντροπή να καταλαβαίνουμε τις αντοχές μας.. ούτε είναι κακό να παραδεχτούμε ότι κουραστήκαμε.. Αλλά δεν θα το βάλουμε κάτω.. Κι αν και αυτή η προσπάθεια αποτύχει - πράγμα που το απεύχομαι τότε ίσως να μην είναι γραφτό να γίνω μητέρα..

L2qIp2.png

Καλημερα κοριτσακια, τι κανετε?

Εγω εχω μπλεξει εδω με διαφορα στη δουλεια, νοιωθω και να νυσταζω συνεχως μετα το ταξιδι, δεν ξερω γιατι... Με το ζορι σηκωνομαι το πρωι!

Το Σαββατο θα παω να δω τον Βασ. Ανυπομονω να δω τι θα μου πει κι αυτος..

Agelik κι εμενα τα χαπια μου τελειωνουν 19/1, οποτε μετα θα περιμενω να αδιαθετησω και να δουμε πώς και ποτε θα προχωρησουμε.

Τα φαρμακα εγω τα εγραφα μεχρι τωρα σε γιατρο του ταμειου εμπορων, ΟΑΕΕ ειχε γινει, αλλα τωρα με την ενοποιηση των ταμειων οι γιατροι αυτοι λενε οτι δεν μπορουν να σου τα γραψουν. Επισης οι φαρμακοποιοι λενε οτι δεν δεχονται συνταγες για φαρμακα γιατι ειναι απληρωτοι απο το δημοσιο. Τρεχα γυρευε δλδ. Εγω θα δω ποιες ενεσεις θα μου γραψει ο γιατρος και θα ψαξω στο "χαριζονται φαρμακα" αν θα εχουν περισεψει σε καμια κοπελα, αλλιως θα τα πληρωσω και βλεπουμε μηπως μου επιστραφουν τα λεφτα μετα. Θα την βρουμε την ακρη!

Οι υπολοιπες τι κανετε? Πιγκυ μου πώς εισαι αυτες τις μερες? Τα ιδια ή λιγο καλυτερα? Στην δουλεια συνηθισες παλι?

Δομνινα μου ευχομαι να σου πανε ολα καλα ο,τι κι αν αποφασισεις να κανεις. Κι εγω 4 εξωσωματικες εχω κανει και παω για την 5η. Εχω κουραστει και απογοητευτει πολυ αλλα δεν θα το βαλω κατω. Ομως ακομα κι αν μετα απο καποιες προσπαθειες δεν τα καταφερνα, ισως και να υιοθετουσα. Παλια δεν το εβλεπα και πολυ θετικα. Τωρα αρχιζω και το βλεπω αλλιως...ποτε δεν ξερεις.

Να σε ρωτησω ομως. Σου εχουν πει κατι για τα ωαρια οτι δεν ειναι καλης ποιοτητας? νομιζα οτι απο την μερια σου ολα ηταν οκ. Κι εμενα προκυπτουν καποιες φορες εμβρυα οχι πολυ καλης ποιοτητας. Τελοσπαντων

Κοπελια μου εσυ? Επιστρεψατε παλι στη ρουτινα σας ή ακομα εχετε δουλιτσες, αλλαγες δωρων κλπ?

Geminaki, lucky ολα καλα?

Φιλια σε ολες!!

Καλημέρα κι απο μένα...

Λένη αυτό με την υιοθεσία είναι πολύ καλό, αφού όμως κουραστεί κάποια κοπέλα απο τις επαναλήψεις... Εσύ να σκέφτεσαι θετικά για την προσπάθεια που θα ξεκινήσεις και αυτό άστο να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Για την ξαδέλφη μου σας έχω πει που της είπε ο γιατρός οτι δεν κάνει να προσπαθήσει πάλι (είχε περάσει καρκίνο) και υιοθέτησαν ενα πανέμορφο κοριτσάκι που τους έχει ξετρελάνει... Όπως και μια φίλη μου που έκανε 3 εξωσωματικές αποτυχημένες και ο άντρας της απέκτησε ζάχαρο απο αυτό που σαπίζει το πόδι. Υιοθέτησαν τελικά ένα αγοράκι υπέροχο... Εξάλλου κι αυτά τα παιδάκια μια μανούλα περιμένουν. Για όλα υπάρχει λύση. Ακόμα και ο π. Παΐσιος έλεγε οτι όταν ο Θεός δεν επιτρέπει σε ένα ζευγάρι να αποκτήσουν δικό τους παιδί, τους φυλάει σε κάποια μεριά ένα παιδάκι που περιμένει να αποκτήσει γονείς.

Όσο για μας, ας πούμε οτι έχουμε γυρίσει στην ρουτίνα μας. Η Δήμητρα κάθε μέρα κάνει και κάτι καινούριο και μας ξετρελαίνει. Τρωει την φρουτόκρεμα, αρκεί να μην έχει μπανάνα μέσα και την κρέμα της το απόγευμα την καταβροχθίζει. Σήμερα΄έχουμε να πάμε για τα εμβόλιά της, το απόγευμα. Απο αλλαγές έχω αρκετές να κάνω, αλλά λιγότερες απο ό,τι περίμενα γιατί οι περισσότεροι μου έφεραν ρούχα που είναι για 2 χρονών, οπότε τα κράτησα.

Αυτά και απο μας. ΠΟλλά φιλιά σε όλες, παρούσες και απούσες :)

Καλησπερα κι από μένα!!!!

Τι κάνετε??

Δομνινα, Agelik και Leni καλή επιτυχία στο νεο ξεκίνημα! Ας σκεφτομαστε αισιόδοξα στις προσπάθειες...Δεν το συζητώ οτι και με την υιοθεσία κάνεις και μεγάλο καλό, καθώς και οτι ενα παιδάκι δεν το αγαπάς επειδή ηταν 9 μηνες στην κοιλιά σου αλλά επειδή το μεγαλώνεις!!! Εφόσον ομως ακόμα δεν εχει ερθει η ωρα γι αυτή τη συζήτηση, επικεντρωνόμαστε στην εξωσωματική!

Kopelia πρακτικό αυτό που σου εφεραν δωρα για μεγαλύτερη ηλικία! Φιλιά στη Δημητρούλα!!:D:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Ομολογώ ότι πολλά σκέφτομαι και πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά μέσα στο κεφάλι μου.. Βλέπετε οι αποτυχημένες εξωσωματικές ήταν 4 και ειλικρινά δεν έχω το κουράγιο να προχωρήσω σε προσπάθεια.. Υπάρχουν πολλές επιλογές τις οποίες πρέπει να τις συζητήσω με το γιατρό μου προκειμένου να πάρουμε οριστικές αποφάσεις:

α) η λύση των δανεικών ωαρίων.. τη σκέφτομαι πάρα πολύ και δεν την αποκλείω καθόλου.. νομίζω ότι στην περίπτωσή μου είναι ότι καλύτερο..

β) φυσικός κύκλος.. ίσως τα ωάριά μου χωρίς φάρμακα είναι καλύτερα από αυτά που πήραμε μέχρι τώρα..

γ) ελαφρά τροποποιημένος φυσικός κύκλος.. με λίγα φάρμακα ίσως έχουμε καλύτερης ποιότητας ωάρια.

δ) με κλομιφαίνη και βλέπουμε πως αντιδρά ο οργανισμός μου..

Όλα αυτά πρέπει να συζητηθούν με το γιατρό.. Βέβαια και με δανεικά ωάρια να πάω θα χρειαστώ την ευγενική χορηγία της Mrs Piggy μας μιας και τα φάρμακα τα προμηθεύουμε εμείς για τις δότριες.. ήδη έχω συγκεντρώσει 1.800 μονάδες.. είναι ότι μου έχουν περισσέψει από τις προηγούμενες εξωσωματικές και νομίζω πως άλλες 1.200 μονάδες είναι υπέρ αρκετές μιας και οι δότριες είναι ηλικιακά μικρές κοπέλες...

Mrs. Piggy μου θέλω να ελπίζω ότι δεν άλλαξες γνώμη για την ευγενική σου χορηγία..

Πάντως κορίτσια μου γλυκά δεν είναι ντροπή να καταλαβαίνουμε τις αντοχές μας.. ούτε είναι κακό να παραδεχτούμε ότι κουραστήκαμε.. Αλλά δεν θα το βάλουμε κάτω.. Κι αν και αυτή η προσπάθεια αποτύχει - πράγμα που το απεύχομαι τότε ίσως να μην είναι γραφτό να γίνω μητέρα..

Αν έχεις κουράγιο λίγο ακόμα προσπάθησε με φυσικό ή τροποποιημένο. Ετσι και αλλιώς και τα δανεικά δεν τα έχεις σίγουρα. Μπορούν να χρειαστούν πολλές προσπαθειες και με αυτά. Αν νιώσεις ότι εχεις πάρει πολλά φάρμακα κάνε φυσικό. Οχι τροποποιμένο. Γιατί πάλι φάρμακα παίρνεις και 1 ωάριο βγάζεις συνήθως. Και αν επίλέξεις φυσικό να κάνεις εμβρυομεταφορά κάθε μήνα για να αποφεύγεις την απώλεια της απόψυξης. Από την προσωπική μου εμπειρία με τους φυσικούς τα λέω.

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολη την παρεα.

Πως ειστε σημερα? Εδω ετοιμαζεται για βροχη.

Χθες πηγαμε για εμβολια. Το ενα το ηπιε απο το στομα και αφου τελειωσε καταλαβε οτι δεν της αρεσε καθ αρχισε να σιγοκλαιει μεχρι που ηρθε το τσιμπημα απο την ενεση με το δευτερο εμβολιο και εκλαψε κανονικα. Στην αγκαλιτσα της μαμας ομως σταματησε και την επιασε η πολυλογια της,χιχι. Μετα κοιμηθηκε με ενα διαλειμμα για το γαλα της. Μας ειπε η γιατρος μετα απο 10 μερες να ξεκινησουμε και χορτοσουπα με πατατα και καροτο. Αχ,πως μεγαλωνει βρε κοριτσια!!! Ποτε ημουν στην θεση σας και για ποτε εφτασε η Δημητρα 5 μηνων!

Να δειτε που σε λιγο καιρο θα τα λετε κι εσεις αυτα και θα μας εχουν μεινει οι αναμνησεις απο τις προσπαθειες και τις συζητησεις μας.

Φιλια σε ολες!

Καλημερα κοριτσια...

Να μαι και εγω...

Ειχα κατι σεμιναρια αυτη τη βδομαδα που με ειχαν αγχώσει πολύ, αλλά τελικα τα καταφερα! Με μειωμενο ωραριο και με προσοχη, αλλα τα καταφερα.

Σημερα ειμαι παλι γραφειο.

Ειμαι σχετικα καλυτερα αυτη τη βδομαδα πρεπει να πω. Και απο εμετους και απο κουραγια. Οι εμετοι εχουν περιοριστει στους πρωινους και τις υπολοιπες ωρες ειμαι καλα και μπορω να φαω. Πηρα και ενα κιλακι αυτες τις μερες, ειμαι +2 απο την αρχη.

Κουραζομαι ευκολα αλλα δεν ειμαι ρακος ολη μερα. Εχω κουραγιο να κανω 10 βηματα ας πουμε.

Επισης ενα ξαφνικο ειναι οτι ο υπνος μου επανηλθε στα κανονικα του. Απο την αρχη μεχρι τωρα δεν κοιμομουν κανονικα, λαγοκοιμομουν... Ενα πραγμα μεταξυ υπνου και ξυπνιου και ξαφνικα την Δευτερα το βραδυ πεφτω για υπνο και κοιμαμαι σαν τουβλο! (οπως κοιμομουν παντα δηλαδη) Το εχει παθει καμια αλλη αυτο?

Λετε να συνελθω τελικα? Μακαρι ρε κοριτσια!

Κοπελια μου παιρναει γρηγορα ο καιρος με τη μικρη ε?

Εγω με την εγκυμοσυνη νιωθω οτι εχει κολλησει ο χρονος... Σκεφτομαι την ημερα που εκανα τη χοριακη και μου φαινεται οτι εχει περασει ενας χρονος απο τοτε! Μαλλον ανυπομονω και δεν βοηθαει αυτο...

Gemini απο κοιλια δεν σου περιγραφω... Σαν να ειμαι στον 7ο ετσι... Εχω τρομαξει για το τι θα επακολουθησει...

Πρεπει να αρχισω την κρεμα για τις ραγαδες 2 φορες την ημερα γιατι πόσο θα αντέξει και αυτό το δέρμα?

Δομνίνα μου, χαιρομαι που ξαναβρήκες το κέφι σου! Ετσι πρέπει να είσαι και να βρεις τον επόμενο τρόπο πλεύσης.

Δεν ξέρω πολλές λεπτομέριες για την περίπτωση σου, αν και τις 4 φορές δεν είχες εμβρυα καλής ποιότητας τότε 'ισως τα δανεικά ωάρια να είναι μια καλή λύση για σενα. Εγώ θα το έκανα...

Οσο για τα φαρμακα, φυσικά και ισχύει... Απλά αν αποφασίσεις να προχωρήσεις σε φυσικό κύκλο τελικά και δεν τα χρησιμοποιήσεις θα ήθελα να βοηθήσουμε και τη Λενη που θα δυσκολευτει με τα φαρμακα... Αυτό όμως πλέον είναι στο δικό σου χέρι γιατί τα φάρμακα είναι δικά σου...

Λενακι, πάντως να ξέρεις ότι θα σε βοηθήσει ο Βασ. με τη διαδικασια των φαρμακων. Ειναι σαφώς πιο δύδκολα τα πράγματα αλλά ελπίζω θα την βρείτε την ακρη.

Αγγελική μου ήρθε η ώρα ε??? Και για τις 2 σας!!! Περάσαν οι μέρες.

Αντε... με το καλο!!

Αυτά κορίτσια...

Φιλιά πολλά πολλά!

c12e25debb.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα σας!!!!Επιτέλους εδω είμαι και εγώ είχαμε πρόβλημα στο δίκτυο και δεν είχα καθόλου internet μόνο στο κιν.αλλα δεν μπορούσα να μπω να σας γράψω!!!Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλες σας. Εύχομαι η νέα χρονιά να μας φέρει ότι επιθυμούμε η κάθε μια. Εμείς όλα καλά εδώ χιονίζει τώρα και 3 μέρες σήμερα έχει και ήλιο, η υστεροσκόπηση πήγε μια χαρά βρήκε μια ενδομητρίτηδα και μου έγραψε αντιβιώσεις ,η θεραπεία του αντρούλη μου καλά κρατεί (και δεν νομίζω οτι θα τελειώσει και σύντομα)άντε να δούμε!!!!

Κοπελιά μου να χαίρεσαι την νεοφώτιστη Δήμητρουλα σου!!!!

miss piggy μου υπομονή με τους εμετούς εύχομαι να περάσουν γρήγορα γρήγορα!!!

leni μου καλώς ήρθες αποτι διάβασα περάσατε σχετικά καλά εύχομαι το επόμενο ταξίδι να είναι με το μωράκι σου.

Δομνινα μου αν χρειάζεσαι gonal έχω και εγώ ο άντρας μου κάνει θεραπεία με αυτές και μπορούμε να γράψουμε παραπάνω και να σου τις στείλω (ελπίζω να μπορώ να τις στείλω γιατί είμαι από κρητη)αν είναι πες μου.

gemini πως πάει η μανούλα σου είναι καλύτερα?

aggelik,leni και δομνινα μην μου στεναχωριέστε φέτος είναι η χρονιά μας δεν θα μας χαλάσει το χατήρι ο θεουλης και σύντομα θα είμαστε όλες εγκυουλες.:-D:grin::-D

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Δομνινα μου αν χρειάζεσαι gonal έχω και εγώ ο άντρας μου κάνει θεραπεία με αυτές και μπορούμε να γράψουμε παραπάνω και να σου τις στείλω (ελπίζω να μπορώ να τις στείλω γιατί είμαι από κρητη)αν είναι πες μου.

Καλως την! Σε χασαμε!

Μπράβο για την υστεροσκόπιση, δεν ηταν τιποτα τελικε ε?

Οσο για τα gonal, αν δεν χρειαζεται βοηθεια η Δομνινα εχε στο μυαλλο σου και τη Λενη γιατι πιθανως θα εχει προβληματακι να τα γραψει...

Φιλια πολλα!!

c12e25debb.png

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Σας ευχαριστώ θερμά και για την υποστήριξη και για τη σκέψη.. Σήμερα πήρα τηλέφωνο και έκλεισα ραντεβού με το γιατρό μου για να βρεθούμε από κοντά και να συζητήσουμε τις επιλογές μου.. Το ραντεβού είναι για τις 26 Ιανουαρίου με μια μικρή επιφύλαξη διότι λόγω χειρουργείων της τελευταίας στιγμής υπάρχει πιθανότητα να αναβληθεί.. Ας ελπίσουμε όμως ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο και πως θα πραγματοποιηθεί κανονικά..

Εννοείται ότι αν τελικά δεν τα χρειαστώ τα φάρμακα θέλω να τα πάρει η Λένη... Επειδή έχω περάσει ήδη τη διαδικασία του ΙΚΑ δυο φορές, ξέρω πως είναι να προσπαθείς για το αυτονόητο και τελικά είτε να στο αρνούνται είτε να σου φέρνουν εμπόδια.. Οπότε το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στις 26 Γενάρη..

Λάκι κοριτσάκι μου αν μπορείς να βοηθήσεις τη Λένη κάνε το.. Να δούμε και τι πρωτόκολλο θα της δώσει αυτή τη φορά..

Θέλω κι εγώ μεγάλη κοιλίτσα με δίδυμα.. Βέβαια ας είναι μεγάλη και ας είναι κι ένα.. δεν θα με χαλάσει αυτό τώρα..

Εύχομαι τα πράγματα να συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά για όλες σας .. όσον αφορά εμένα, απλά εύχομαι να σταθώ λιγάκι τυχερή αυτή τη φορά!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...