Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Κοριτσια καλη χρονιάααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Τι μου κανετε? Πως ειστε? Πως περασατε?

Εγω επεστρεψα χθες αργα το βραδυ μετα απο ατελειωτες ωρες ταξιδιου και αναμονης στα αεροδρομια!

Απο που να αρχισω τωρα και που να τελειωσω?

Γλυκοπικρες εντυπωσεις αποκομισα απο την κουβα.. Την πρωτη μερα που πατησα το ποδι μου στην Αβανα ενοιωσα οτι εχει γυρισει ο χρονος πισω, σαν να βρεθηκα στην δεκαετια του '50, με τα παλια κτιρια, τα τεραστια αμαξια αντικες που ειχε τοτε η Αμερικη, το ολο κλιμα γενικα... Αν δεν το δεις δεν μπορεις να το φανταστεις. Εκει, εχει παγωσει ο χρονος!

Στη συνέχεια έχεις να αντιμετωπίσεις έναν τρόπο ζωής που είναι διαφορετικός όχι μόνο σε σχέση με τον ευρωπαϊκό, αλλά και με ό,τι είχες φανταστεί, ακούσει ή διαβάσει για την Κούβα. Μια επίσκεψη σε ένα φαρμακείο με άδεια ξεχαρβαλωμενα ράφια, μια βολτα στα στενα δρομακια οπου μενει ο κοσμος σε κατι σπιτια υπο διαλυση, ο κοσμος που σε πλησιαζει παρακαλωντας σε για ενα πεσο (δολλαριο) γιατι ο μισθος τους τον μηνα ειναι 11 πεσος(!!!!) σε σοκαρουν τοσο πολυ που παθαινεις γενικα ενα πολιτισμικο σοκ.

Βεβαια απο την αλλη, μουσικη οπου κι αν κατσεις, ρουμι και πουρα δινουν ρεστα! Παιζει να ηπια οσα μοχιτο και οσα ντακιρι δεν εχω πιει ποτε στην ζωη μου!!!

Πηγαμε και σε club με σαλσα και ζωντανες μπαντες οπου εκει γινεται αλλος χαμος με τους τουριστες και της κουβανεζες ή κουβανεζους που "πουλανε τον εαυτο τους" για λιγα δολλαρια!! Τι να σας πω? Αυτη η χωρα παραδίδει δωρεάν ταχύρυθμα μαθήματα ζωής!!!

Απο την αλλη ειναι μια χωρα που σε μαγευει, εχει εκπληκτική φυσική ομορφιά, εχει τροπικο κλιμα και στο Βαραδερο φοβερα νερά (ε βεβαια, Καραϊβική!). Παραμονη Πρωτοχρονιας καναμε μπανιο στη θαλασσα, αυτο μου φανηκε πολυ περιεργο πραγματικα!

Γενικα μου αρεσε πολυ αλλα στεναχωρηθηκα και πολυ. Ο Καστρο εχει καταστρεψει την πιο ομορφη χωρα, ο λαος του ζει υπο αθλιες συνθηκες αιχμαλωτος ουσιαστικα στην χωρα του, αφου κανεις δεν επιτρεπεται να φυγει απο εκει αλλα ουτε εχει την δυνατοτητα. Κριμα, γιατι θα μπορουσαν να ζουν πολυ ομορφη ζωη. Ηταν το πιο πλουσια χωρα της Αμερικης μεχρι που ηρθε ο Καστρο!

Παρολ'αυτα εννοειται δεν το μετανοιωσα που πηγα. Χαλαρωσα, αλλαξα παραστασεις, ξεχαστηκα και πανω απ'ολα φιλοσοφησα αλλιως την ζωη για μια ακομα φορα!

αυτα προς το παρων...Θα σας γραψω κι αλλα, σιγα σιγα!

Καληνυχτα και φιλια σε ολες!:D

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

Leni μου καλως ηλθες! Χρονια Πολλα και καλη χρονια, αντε αυτη την χρονια ο Βασ θα μας βοηθησει να γινουμε μανουλες , θα δεις.

Πολυ ενδιαφεροντα αυτα που περιγραφεις.Μα απο οτι καταλαβα πρεπει να το ζησουμε για να καταλαβουμε.Περιμενουμε και αλλες περιγραφες.

Το καλυτερο ειναι οτι αναναιωθηκες και βουρ τωρα για το μωρακι.

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα και καλη χρονια!!!

Μακαρι ο καινουριος χρονος να φερει στην καθε μια μας ακριβως οτι ποθει η καρδια της...

Εμενα ποθει 2 γερα μωράκια...

Εμεις κοριτσια περασαμε πολυ χαλαρα, κυριως σπιτι, καθολου βολτες, λιγο σε συγγενεις και φιλους. Βλεπετε οι εμετοι εκαναν ενα τρελο come back απο τις 29/12 και μετα... στα γνωστα σκορ 10-15 την ημερα και σημερα ειναι η πρωτη μερα που δεν εχω κανει... Τι να πω.

Σημερα εχω και γιατρο και πολυ αγωνια να δω τι θα μου πει και οτι ολα ειναι καλα με τα παιδακια μου... ευχομαι να εχουν μεγαλωσει κανονικα...

Το πιο ωραιο που συνεβει τις γιορτες ήταν οτι παραμονη στην πεθερα μου τα διδυμακια πετυχαν το φλουρι!!! Να φανταστειτε εβαλα τα κλαματα απο τη συγκινηση!!

Και την επομενη μερα στην θεια μου... μαντεψτε! Αναμεσα σε μενα και στα διδυμακια!!!

Κοριτσια τι να πω... μακαρι να ειναι μια τυχερη χρονια! Θα χρειαστουμε αρκετη τυχη αυτο το χρονο!

Λενακι και εγω αυτην την εικονα εχω για την Κουβα αν και δεν εχω παει ακομα...

Μελανια που εισαι? Εφυγες?

Κοπελια τελικη ευθεια ε?

Αγγελικη μου, ερχεται η ωρα σας... Ολα θα πανε καλα, θα δεις...

Φιλια σε ολες!

Σας αγαπω πολυ!

c12e25debb.png

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Ξέρω ότι δεν μπήκα καθόλου αυτές τις μέρες.. Συγχωρέστε με.. δεν είχα καθόλου διάθεση, ούτε όρεξη...για τίποτε όμως.. ήμουν τόσο στενοχωρημένη και πιεσμένη που και παραμονή τον χρόνο τον υποδεχτήκαμε κοιμώμενοι με τον άνδρα μου και τα πεθερίδια στο δίπλα δωμάτιο να λένε τα δικά τους..

Μπήκα να σας πω ότι είμαι καλά - τουλάχιστον από θέμα υγείας και πως εύχομαι για σας τα καλύτερα... Για μένα δεν προβλέπεται να αλλάξει κάτι σύντομα αλλά ευελπιστώ πως με το ταξίδι μου στην Κύπρο θα αλλάξω παραστάσεις και θα γυρίσω πίσω ανανεωμένη! Αύριο φεύγουμε πάλι για το χωριό και έτσι θα είμαι πάλι μαζί σας από Τρίτη 10/1/2012..

Σας αγαπώ, σας σκέφτομαι και θέλω για σας τα καλύτερα!

L2qIp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!! Αντε να επιστρέφουμε ολες σιγά σιγα!!

Κι εμείς οικογενειακά και ηρεμα τα περάσαμε... Τιποτα το ιδιαίτερο...τωρα εχω αρκετά συχνα κοσμο στο σπίτι, κάνουμε μαζώξεις γυρω απ το τζάκι:tongue:

Leni κατ'αρχήν καλώς ηρθες! τα περιγραφεις πολύ παραστατικά και μας κ'ανεις να εχουμε κι εμεις εικόνες! Πραγματι αυτό το ταξίδι ειναι εμπειρεία ζωης! Χαιρομαι που περάσατε και καλά κι ελπίζω να ηρθες ανανεωμένη για τη νεα χρονιά που θα εισαι κι εγκυο'υλα!;)

Agelik καλως ηρθες κι εσύ! Ωραία τα καλάβρυτα,ε? Τωρα κι εσύ παρεάκι με τη Leni ξεκινάς, ειναι η σειρά σας!;)

Δομνινα μην το βάζεις κάτω και να σκεφτεσαι θετικά γιατί μονο ετσι μπορουμε να καταφερουμε πράγματα...Ειναι δυσκολο, αλλά πρεπει να το δεις αλλιώς και να σκ'εφτεσαι οτι φετος θα ναι η χρονιά σου!

Kopelia φαντάζομαι τωρα θα εισαι υπ'ατμών! Καλές προετοιμασίες ευχομαι!

Piggy περιμενω νεα σου από τον γιατρό! Εγώ αργώ ακομα...Θα κάνω τη Β επιπέδου πρώτα στις 27/01. Ανυπομονώ!!

Φιλιά σε όλες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημερα!!!

Ρε κοριτσια το site μου κανει πολλά νερά. Τις μισες φορες φορτώνει...

Μόνο σε μένα?

Λοιπόν ολα καλά εχτες!

11εκ το καθένα και 100γρ περίπου, φυσιολογικά για 17η εβδομάδα.

25/1 θα ξαναπάω και γύρω στις 20/2 θα κάνω Β-επιπέδου.

Επίσης το Papp-A ηταν μια χαρά, εχουμε γυρω στο 1/4.000 πιθανότητες για Down και αφού δεν θα εχω κλείσει τα 35 μέχρι να γεννησω είπαμε να μην κάνουμε αμνιο. Είναι και ρίσκο στα διδυμα... Εσεις τι λέτε?

Ολα καλα λοιπόν...

Ηρθα και γραφείο σήμερα, είπα τέρμα τα ψέμματα, θα μπω σε ρυθμό!

για να δουμε οι εμετοι τι αποψη θα έχουν...

Φιλια πολλά και περιμένω νεα σας!

Λενη ξύπνα!!! Ειναι πρωι! Φανταζομαι το jet lag σου!!!...

Δομνινα μου να πας στο χωριο να αλλάξεις παραστάσεις να σου φτιάξει η διάθεση! Δεν θέλω να σε ακούω έτσι και μην ανησυχεις, θα σου δώσω τα πιο γουρλίδικα φάρμακα! Στο υπόσχομαι!

Gemini απο κοιλια πως πας? Εγώ όλο και φουσκώνω!

c12e25debb.png

Καλημέρα καλημερα!!!

Ρε κοριτσια το site μου κανει πολλά νερά. Τις μισες φορες φορτώνει...

Μόνο σε μένα?

Λοιπόν ολα καλά εχτες!

11εκ το καθένα και 100γρ περίπου, φυσιολογικά για 17η εβδομάδα.

25/1 θα ξαναπάω και γύρω στις 20/2 θα κάνω Β-επιπέδου.

Επίσης το Papp-A ηταν μια χαρά, εχουμε γυρω στο 1/4.000 πιθανότητες για Down και αφού δεν θα εχω κλείσει τα 35 μέχρι να γεννησω είπαμε να μην κάνουμε αμνιο. Είναι και ρίσκο στα διδυμα... Εσεις τι λέτε?

Ολα καλα λοιπόν...

Ηρθα και γραφείο σήμερα, είπα τέρμα τα ψέμματα, θα μπω σε ρυθμό!

για να δουμε οι εμετοι τι αποψη θα έχουν...

Φιλια πολλά και περιμένω νεα σας!

Λενη ξύπνα!!! Ειναι πρωι! Φανταζομαι το jet lag σου!!!...

Δομνινα μου να πας στο χωριο να αλλάξεις παραστάσεις να σου φτιάξει η διάθεση! Δεν θέλω να σε ακούω έτσι και μην ανησυχεις, θα σου δώσω τα πιο γουρλίδικα φάρμακα! Στο υπόσχομαι!

Gemini απο κοιλια πως πας? Εγώ όλο και φουσκώνω!

Μπράβο κούκλα μου!!!!!! Ολα τελεια λοιπόν!!

Εμενα η κοιλιά ειναι λες και ειμαι 6μηνών τουλάχιστον:rolleyes::rolleyes: Λέω ν αρχίσω να τη βγαζω φωτογραφία πλέον!:tongue: Αφου κανένας δε με πιστευει οτι εχω πάρει μονο 2-3 κιλά:( Δεν πειράζει, τα ζουζούνια να ναι καλά!!!! Μονο αυτό με νοιάζει!

Εμενα το ιντερνετ δε μου κάνει νερά...απλά αποφάσισα να κλεινω το ασυρματο δικτυο στο σπίτι και να μπαίνω ορισμένες φορες. Λογω ακτινοβολιας. Θα μου πειτε, τωρα σου ρθε?? Ε, καλλιο αργά παρά ποτε!!

Φιλιαααααααααα!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα κορίτσια :)

Λένη μου καλώς ήλθες!!! Φοβερές εμπειρίες και παράξενες! Καλά κάνατε και πήγατε. Ειδα και φωτογραφίες στο φατσοβοβλιο :)

Μισπίγκυ και σε μάς πέρυσι που κόψαμε την βασιλόπιτα έπεσε το φλουρί στη μπέμπα, οπότε θα δεις ότι ολα θα πάνε πολύ καλά! Φέτος έπεσε ανάμεσα στον άντρα μου και σε μένα :)

Δομνίνα κοίτα να περάσεις καλά κυρίως στην Κύπρο και να χαλαρώσεις... Όλα γίνονται στην κατάλληλη στιγμη χωρίς εμείς να ξέρουμε πάντα το γιατί.

Τζέμινι είναι απόλαυση το τζάκι. Φαντάσου του χρόνου με τα διδυμάκια σας!!! Πω πω, να σας κάνουν και τα ναζάκια τους... Τέλεια!!!

Η Μελανία θα έφυγε, ε?

Αγγελικ εύχομαι να είναι η τυχερή σου χρονιά και μάλιστα απο την αρχή της μαζί με τη Λένη!

Lucky πού είσαι? Πώς περασες?

Εμείς μπήκαμε στην τελική ευθεία. Κλείσαμε και τα μπαλόνια για το τραπέζι. Σιδέρωσα σήμερα και το τραπεζομάντηλο για την Εκκλησία, τις πετσέτες και τα λαδόπανα. Τα έχουμε βάλει όλα στη άκρη και περιμένουμε να έρθει η Κυριακή :) Αχ, έχω ένα άγχος για το αν θα είναι όλα καλά και το μπεμπάκι που θα κλαίει, αλλά ξέρω οτι είναι για το καλό του και οτι θα γίνει Χριστιανούλα που για μένα είναι πολύ σημαντικό...

Σας φιλώ πολύ όλες και ελπίζω να ξαναμπώ μέχρι την βάφτιση, αλλιώς θα σας πω τα νέα μετά...

Γεια σας κορίτσια!

Το jet lag όντως μου έχει αλλάξει τα φώτα! Προχθες κατάφερα να κοιμηθω 4 το πρωι και ξύπνησα 7:30 να πάω δουλεια! Δεν έβλεπα μπροστά μου!! Σήμερα όμως ξεκουραστηκα και είμαι πολυ καλύτερα!!

Τι ωραία νέα πιγγυ μου! Μπράβο, τέτοια να ακούμε, ευχάριστα, και τα

Δίδυμακια να μεγαλώνουν:-) ελπίζω οι εμετοι να υποχώρησουν και να είσαι και πιο άνετα επιτέλους στη δουλεια. Εσυ φουσκωσες;;

Τέλεια που σας έπεσε και το φλουρί! Τα μωράκια σου θα είναι πολυ τυχερά:-) εύχομαι τα καλύτερα!!!!

Gemini μου καλα κανείς και κλείνεις το ασύρματο, κανονικά έτσι πρέπει.

Το δουλεύετε λοιπόν το τζάκι ε; Μπράβο! Τώρα που έχει και κρυουλακι ειναι ότι πρέπει:wink: του χρόνου τον χειμώνα θα καθεστε όλοι οικογενειακως στο τζάκι!!!

Αγγελικ μου, χαίρομαι που περάσες καλα. Περνάνε οι μέρες και ερχόμαστε κι εμείς πιο κοντά στον στόχο μας. Εύχομαι ο νέος χρόνος να ειναι τυχερός και για μας!! Εμένα τα χάπια μου τελειώνουν 19/1 οπότε θα τον πάρω κανένα τηλ. Για να πάω να συζητήσουμε what's next.

Κοπέλια μου, να περάσετε υπέροχα στα βαφτίσια και να μας φίλησεις την δημητρουλα μας! Να την κουκουλωσετε καλα να μην κρυωσει! Πολλα φιλακια και περιμένουμε νέα σου!

Lucky μου εσυ τι κανείς?

Δομνινακι σε καταλαβαίνω απόλυτα και ότι κι αν σου πει ο καθένας, να μην στενοχωριεσαι κλπ, δεν πολυβοηθαει. Έτσι ήμουν κι εγω όταν στην 4η εξωσωματικη ήμουν σίγουρη ότι θα είμαι έγκυος και τελικα μου ήρθε ένα μεγάλο αρνητικό! Υπομονή, θα τα καταφέρουμε κι εμείς...

Κι εγω πάντως κορίτσια δεν σας κρύβω ότι σε αυτο το ταξίδι δεν ένιωθα όπως παλιά.. Είχα λίγο άγχος γενικα και δεν ξέφυγε το μυαλό μου εντελώς όπως άλλες φορές σε μακρινό ταξίδι! Πολλές φορές μιλούσα στον εαυτό μου και του έλεγα, κοριτσάκι μου, ξεχνά τα όλα, προσπάθησε να περάσεις καλα και όλα θα γίνουν. Απο την άλλη έλεγα ότι "σιγά, ένα ακόμα ταξίδι είναι και ίσως όχι και το τελευταίο, αφού ίσως και φέτος να μην τα καταφέρω. Τέλοπαντων, νοιώθω γενικα ότι έχω αλλάξει. Ναι μεν τα ταξίδια είναι πολυ σημαντικά για μένα αλλα τελευταία, λόγω του ότι θέλω τόσο πολυ ένα μωρακι, σαν να μην ευχαριστιεμαι πια τίποτα όπως παλιά. Και πραγματικά προσπαθώ! Κορίτσια, είπα στον άντρα μου, δεν υιοθετούμε ένα κοριτσάκι απο εδώ, ήταν τόσο γλυκουλια τα κουβανακια, πραγματικά θα το σκεφτόμουν πολυ σοβαρά!

Αυτα που λέτε..

ΧΡΟΝΙΑ πολλα για των φώτων, εγω θα έχω κόσμο σήμερα, θα κόψουμε και καμία βασιλόπιτα μια και εμείς λέιπαμε, ωραία θα είναι!

Πολλα φιλακια σε όλες και καλο ΠΣΚ!

;)

Καλησπέρα κι από μένα και Χρονια πολλά για σήμερα!

Ειχαμε πάει στην πεθερά μου για φαγητό και μετά μια βολτίτσα απ τη μαμά! Σε λιγο παίζει να ερθουν και κάτι φιλοι να κ'ατσουμε! Ωραία ειναι!

Ο καιρός ομως δεν παίζεται...φυσάει πάαααρα πολύ και βρεχει συνεχώς!

Καλησπέρα κορίτσια :)

Τζέμινι είναι απόλαυση το τζάκι. Φαντάσου του χρόνου με τα διδυμάκια σας!!! Πω πω, να σας κάνουν και τα ναζάκια τους... Τέλεια!!!

Εμείς μπήκαμε στην τελική ευθεία. Κλείσαμε και τα μπαλόνια για το τραπέζι. Σιδέρωσα σήμερα και το τραπεζομάντηλο για την Εκκλησία, τις πετσέτες και τα λαδόπανα. Τα έχουμε βάλει όλα στη άκρη και περιμένουμε να έρθει η Κυριακή :) Αχ, έχω ένα άγχος για το αν θα είναι όλα καλά και το μπεμπάκι που θα κλαίει, αλλά ξέρω οτι είναι για το καλό του και οτι θα γίνει Χριστιανούλα που για μένα είναι πολύ σημαντικό...

Σας φιλώ πολύ όλες και ελπίζω να ξαναμπώ μέχρι την βάφτιση, αλλιώς θα σας πω τα νέα μετά...

Ναι ειναι μια χαρά το τζάκι και το απολαμβάνουμε;) Κι εγώ σκεφτομαι οτι του χρονου θα μαστε με τα παιδάκια μας πρωτα ο Θεός και χαίρομαι:tongue:

Ολα καλά θα πάνε στη βάφτιση! Αν δε μπεις, σου ευχομαι να σας ζήσει και να την καμαρώσετε οπως επιθυμείτε με όλα τα ναζάκι που κάνει, και να ναι πάντα ενα ευτυχισμένο και χαρούμενο κοριτσάκι!!:D:D:D

Γεια σας κορίτσια!

Το jet lag όντως μου έχει αλλάξει τα φώτα! Προχθες κατάφερα να κοιμηθω 4 το πρωι και ξύπνησα 7:30 να πάω δουλεια! Δεν έβλεπα μπροστά μου!! Σήμερα όμως ξεκουραστηκα και είμαι πολυ καλύτερα!!

Gemini μου καλα κανείς και κλείνεις το ασύρματο, κανονικά έτσι πρέπει.

Το δουλεύετε λοιπόν το τζάκι ε; Μπράβο! Τώρα που έχει και κρυουλακι ειναι ότι πρέπει:wink: του χρόνου τον χειμώνα θα καθεστε όλοι οικογενειακως στο τζάκι!!!

Κι εγω πάντως κορίτσια δεν σας κρύβω ότι σε αυτο το ταξίδι δεν ένιωθα όπως παλιά.. Είχα λίγο άγχος γενικα και δεν ξέφυγε το μυαλό μου εντελώς όπως άλλες φορές σε μακρινό ταξίδι! Πολλές φορές μιλούσα στον εαυτό μου και του έλεγα, κοριτσάκι μου, ξεχνά τα όλα, προσπάθησε να περάσεις καλα και όλα θα γίνουν. Απο την άλλη έλεγα ότι "σιγά, ένα ακόμα ταξίδι είναι και ίσως όχι και το τελευταίο, αφού ίσως και φέτος να μην τα καταφέρω. Τέλοπαντων, νοιώθω γενικα ότι έχω αλλάξει. Ναι μεν τα ταξίδια είναι πολυ σημαντικά για μένα αλλα τελευταία, λόγω του ότι θέλω τόσο πολυ ένα μωρακι, σαν να μην ευχαριστιεμαι πια τίποτα όπως παλιά. Και πραγματικά προσπαθώ! Κορίτσια, είπα στον άντρα μου, δεν υιοθετούμε ένα κοριτσάκι απο εδώ, ήταν τόσο γλυκουλια τα κουβανακια, πραγματικά θα το σκεφτόμουν πολυ σοβαρά!

Αυτα που λέτε..

ΧΡΟΝΙΑ πολλα για των φώτων, εγω θα έχω κόσμο σήμερα, θα κόψουμε και καμία βασιλόπιτα μια και εμείς λέιπαμε, ωραία θα είναι!

Πολλα φιλακια σε όλες και καλο ΠΣΚ!

;)

Οκ ειναι λογικά αυτά που λες...πάντα ετσι ειναι οταν εχει κολλήσει το μυαλό μας κι εχουμε κάνει focus κάπου δεν μπορουμε να αφεθούμε τελέιως και να απολάυσουμε τις στιγμές στο 100%. Σκέψου ομως οτι ολες εχουμε περάσει από αυτό το σημείο και μετα ηρθαμε σε άλλο...πιο ευχάριστο;) Κυκλος ειναι και γυρίζει, και θα γυρίσει και για σενα! Θα το δεις, εδώ θα ειμαστε!!

Φιλιά!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Καταρχάς να μας ζήσει η νεοφώτιστη Δημητρα! Να είναι πάντα γερή, ευτυχισμένη και μυαλομένη! Ελπίζω να περάσατε τέλεια και να ήταν όλα όπως τα είχες φανταστεί μαμα της Δημητρούλας!

Εγώ κορίτσια δεν εχω σπουδαία νέα. Ολο το 3ήμερο δεν βγήκα από το σπίτι ούτε 3 λεπτά...

Παρασκευη με έπιασε και ενα απίστευτο παράπονο και εκλαιγα όλο το πρωι. Ξερω ότι είναι αχαρηστία το λιγότερο να κλαίω όταν έχω 2 μωράκια στην κοιλια μου αλλά πραγματικά οι αντοχές μου με εχουν εγκαταλήψει πλέον... Με επιασε το παράπονο ότι είναι πάρα πολύ δυσκολο, εχω λιώσει πια με τόσους εμετούς και το χειρότερο είναι ότι δεν βλέπω καμια βελτίωση. Αυτή τη βδομάδα μπαίνω στον 5ο... και είμαι ακόμα τα ίδια.

Έχω κουραστεί τόσο πολύ που έχω ξεχάσει τον σκοπό... προσπαθώ μόνο να περάσει η μέρα για να ξαναπέσω για υπνο. Ποιός εγω, που δεν μου έφτανε το 24ωρο, που δεν μπορούσα να καθήσω σε καρέκλα 3 λεπτα... Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου, αλήθεια σας λέω...

Ελπίζω ότι όπου να ναι θα τα νιώσω και θα αλλάξει λίγο η ψυχολογία μου. Δεν ξέρω σε τι άλλο να ελπίζω να σας πω και την αλήθεια.

Σόρρυ αν σας μαύρισα πρωινιατικα... αλλά πραγματικά δεν είμαι στα καλά μου. Εχω και πολύ δυσκολη βδομαδα στη δουλεια και δεν ξέρω πως θα τα βγάλω πέρα, ούτε αν θα καταφέρω να την βγάλω την βδομάδα.

Θα δούμε

Φιλια πολλά σε όλες.

c12e25debb.png

Καλημερα σε ολες!

Πιγκυ μου εχεις κι εσυ τα δικια σου, και σε καταλαβαινω κι ας μην το εχω περασει. Υπαρχουν πανευκολες εγκυμοσυνες και πολυ δυσκολες επισης. Εμενα η θεια μου με διδυμα, ειχε τρομερα προβληματα, επρεπε να ειναι στο κρεβατι απο τον 3ο μηνα και μετα και να μην κουνιεται ουτε για τουαλετα. Αλλα ετσι ειναι, ο καθενας περναει τα ζορια του..

Κανε υπομονη, τιποτα αλλο δεν μπορεις να κανεις αλλωστε... Επειδη ειναι δυο μωρακια λογικα ειναι και πιο δυσκολα τα πραγματα.. Θα περασει.. τι αλλο να πω?? Ευχομαι γρηγορα. Και μην το ξαναπεις οτι μας μαυριζεις! Εμεις εδω γιαυτο δεν ειμαστε??

Σημερα μιλησα με τον Βασ.

Οπως καταλαβατε πηρα την αποφαση μου, θα συνεχισω μαζι του και ευχομαι ολα να πανε καλα..

Μου ειπε να παω στο κεντρο το Σαββατο για να τα πουμε και να δουμε αν πρεπει να κανω οποιαδηποτε αλλη εξετση πριν ξεκινησω. Να οργανωθουμε γενικα. Φοβαμαι κοριτσια, οσο ερχεται ο καιρος... Δεν αντεχω αλλη απογοητευση..

Επισης υπαρχει και το θεμα με τα φαρμακα και δεν ξερω τι θα κανω. Οι γιατροι λογω ενοποιησης των ταμειων δεν σου τα γραφουν αλλα και να σου τα γραψουν δεν στα δινουν οι φαρμακοποιοι γιατι ειναι απληρωτοι απο το δημοσιο.. Οπως καταλαβαινετε αυτο θα δημιουργησει πολλα προβληματα σε πολλες κοπελες που θελουν να κανουν εξωσωματικη..

Ειδες Πιγγυ μου? Κι εγω παραπονιεμαι!

Agelik μου εσυ τι εγινε τελικα? Ποτε θα πας? Σου το ειπε κι εσενα αυτο για τα φαρμακα?

Ολα του γαμου δυσκολα που λενε...

Αυτα! Φιλια σε ολες

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!

Kopelia, πολλες ευχες κι από μενα στη Δημητρούλα μας! Περάσατε ωραία??

Piggy ειναι λογικό να εχεις κουραστεί τόσον καιρό...και ακόμα πιο λογικό να απογοητεύεσαι οταν εχεις ΚΑΙ ν ανταπεξέλθεις και στη δουλειά. Πρέπει ομως να κ'ανεις υπομονή γιατι η εγκυμοσύνη διδυμων ειναι υψηλού κινδύνου και να αισθάνεσαι ωράια που δε μας εχουν βρει αλλά προβληματάκια (φτου, φτου μακριά απο μας). Ξερω αυτά δεν ειναι παρά λόγια παρηγοριάς αλλά ειναι το μονο που μπορώ να σου πω τωρα...Α και οτι οπου να ναι θα καταλάβεις κάτι μικρεεεες ανεπαίσθητες κινησούλες και θα νιώθεις πολύ ομορφα:D:D:D

Παίζει μάλιστα και τοτε να σταμαητσουν οι εμετοι αλλά επειδή στο λέω αυτό τοσον καιρό το αφηνω τωρα:tongue:

Leni μη σκέφτεσαι την απογοήτευση και το πως θα αισθάνεσαι τότε εαν κι εφόσον!! Να εχεις μια καλή αρχή στον γιατρό που πιστευω οτι εχεις κάνει καλη επιλογή και όλα θα πάνε κατ'ευχήν! Εχεις τις θερμές ευχες απ ολες μας εδω για καλή επιτυχία!!!!!! Τοσες ειμαστε, να δεις που θα πιάσουν;);)

Οσο για την ενοποιηση των ταμείων αστα να πάνε... Κι εμεις πολύ προβλημα τωρα μεχρι να ρολάρει λιγο το πράγμα. Τι να κάνουμε! Δεν εχουμε κι επιλογή!

Φιλιά σε ολες!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα σε όλες!!!

Καταρχην σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κι εγώ και η Δήμητρά μας :)

Κορίτσια είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία που μαζί με την γέννηση της μπέμπας μας θα μας μείνει αξέχαστη. Όλα ήταν πολύ καλά και περάσαμε πολύ όμορφα. Το μυστήριο ήταν πολύ καλό και ο κόσμος δεν έκανε καθόλου φασαρία, ούτε τα μικρούλια που ήταν εκεί. Η Δημητρα καταπληκτική... Στην κατήχηση κοιτούσε ήρεμα γύρω της και κάποια στιγμή την πήρε ο ύπνος και έκλαψε μόνο την ώρα που την πήρε ο παππούλης αγκαλιά και μόλις την βούτηξε στην κολυμβήθρα. Μετά ηρέμησε αμέσως και άρχισε να κλαίει πάλι την ώρα που την ντυναμε γιατί με το ντύσιμο έχουμε κι ένα θεματάκι. Όταν ό,ως την πήρε αγκαλιά η νονά της έγινε το ήρεμο και γελαστό παιδάκι που ήταν και πριν, μονο που ήταν λαδωμένο και νύσταζε υπερβολικά. Μετά στο τραπέζι κοιμήθηκε λίγο και όταν ξύπνησε χόρτασε αγκαλιές...Περάσαμε όντως πολύ ωραία!!! Εύχομαι και στα δικά σας μωράκια να απολαύσετε τόσο πολύ αυτές τις μοναδικές στιγμές!!!

Σήμερα όλη την ημέρα ξεστόλιζα τα Χριστουγεννιάτικα και άνοιγα δώρα και παράλληλα έβλεπα το βίντεο της βάφτισης που το είδα τρείς τουλαχιστον φορές.

Σας φιλώ πολύ. Καλό ξημέρωμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...