Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Κορίτσια στις 2 γύρισα σπίτι απο την γιατρό, μέχρι να ταΐσω και την Δημητρούλα, τώρα κατάφερα να μπω. καταρχήν σας ευχαριστλω πολύ για τις ευχες... είστε όλες πολύ γλυκές!!! Αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα. Ευτυχώς απο θέμα υγείας γιατί μετά απο καισαρική δεν επιτρέπεται τόσο γρήγορα. Μου τα έψαλλε για άλλη μια φορά η γιατρός σήμερα που δεν προσέχουμε και μου έδωσε κάτι χάπια για να έρθει η περίοδος σε 5 ημέρες και να ξέρουμε τί μας γίνεται, χιχι.Δεν είχα αγχωθεί καθόλου, δεν ένιωθα έγκυος, αλλά όταν το σκεφτόμουν μου άρεσε η΄ιδέα να ερχόταν ένα μωράκι τόσο σύντομα να μέγαλώσουν μαζί... Δεν πειράζει φυσικα...Τώρα ο Θεός ΄"χρωστάει" να κάνει το θαύμα Του στην Λένη μας, τη Δομνίνα και την Αγγελική μας και το εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου!!!

Λένη μου να περάσετε πολύ καλά στις διακοπές σας και άστα όλα πίσω, μη πάρεις καμία σκέψη μαζί σου. Ζήσε τα εκεί με κάθε λεπτομέρεια και όταν γυρίσεις θα μας τα διηγηθείς.

Δομνίνα μου και σε σένα καλές διακοπές και καλά να περάσετε στο χωριό σου!!!

Μισπίγκυ καιρός για ξεκούραση και πολλές βόλτες, οπως και για την Τζέμινι. Μη περάσουν τα Χριστούγεννα και δεν έχετε πάρει μυρωδιά...

Επειδη κι εμείς αύριο θα πάμε στα Μέγαρα και θα γυρίσουμε το βράδυ,σας ευχομαι ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ο νεογέννητος Χριστός να μας χαρίσει πολλές ευλογίες και μόνο χαρές προσωπικές, οικογενειακές και σε όλους τους τομείς!!!

Πολλά φιλιά σε όλες και να περάσετε πολύ καλά!!!

Δεν πειράζει..ξερει αυτό ποτε θα ρθει...!

Σου ευχομαι κι εγώ να περάσετε καλά με τη Δημητρούλα σας και να εχετε πάντα υγεία πρώτα απ΄όλα!

Δομνινα καλά χριστούγεννα και σε σένα! Να περάσετε καλά αυτές τις μερες, και του χρονου να εχεις το μπεμπάκι σου αγκαλιά!!

Αgelik εσ'υ δεν πας πουθενα,ε? Να μη σου ευχηθώ από τωρα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ παρα πολυ για τις ευχές σας!!!:D

Θα μου λειψετε αλλα θα σας σκέφτομαι! Θα σας πω τα νέα όταν γυρισω;)

Κοπέλια μου κρίμα μεν, καλύτερα για την υγεία σου δε.. Θα έρθει στην ώρα του, μόλις το αποφασίσετε. Κάτι ξέρει κι η γιατρός σου που δεν σ΄αφηνε..

Πολλα φιλια σε όλες, να περάσετε πολυ πολυ όμορφα!!!

Happy-New-Year-2012.jpg

Χρόνια πολλα κορίτσια!!!

Καλά χριστούγεννα σε όλες με υγεία και ευτυχία!

Μακάρι του χρόνου όλες να περάσουμε τα Χριστούγεννα ακριβώς Όπως τα έχουμε ονειρευτεί!!!

c12e25debb.png

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ.

Gemini μου θα παω Πρωτοχρονια Καλβρυτα να ξεκουραστουμε λιγο και να παρουμε δυναμη, εχει εκει η κουνιαδα μου σπιτι και μας εχει καλεσει.Απο τελος Φεβρουαριου μαλλον μπορει να ξαναπροσπαθησουμε με το καλο και πρεπει να ειμαστε αναναιωμενοι.

Ευχομαι τα καλυτερα σε ολες.

Φιλια!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά σε όλες!!! Ο νεογέννητος Χριστός να χαρίσει ευλογίες πολλές σε όλες μας και πολλά μικρούλικα και χαριτωμένα μωράκια!!! Πώς περάσατε? Εμείς πολύ όμορφα. Ήμασταν συνέχεια έξω σε επισκέψεις και σήμερα είχαμε τους νονούς της μπέμπας στο σπίτι και έγινε χαμός. Η μπέμπα μόλις έπεσε για ύπνο εξαντλημένη απο τα πολλά παιχνίδια και πάω κι εγώ γιατί δεν ορίζω το κεφάλι μου. Καλό ξημέρωμα σε όλες!

Καλησπέρα κορίτσια! Κι εμείς ωραια περάσαμε...Χριστουγεννα μεσημέρι στον θείο μου που μενει κοντά και μετά από το απόγευμα επισκέψεις σε εορτάζοντες!

Χτες πηγαμε Αθήνα σε μια φιλη μου και γυρίσαμε σημερα...ψωνισα και κάτι ρουχαλάκια εγκυμοσύνης απ το benetton. Πολύ ωραία!!!!!:P:p Για το H&M πηγαινα αλλά δεν ειχε το καταστημα στο mall, επρεπε να πας στο κεντρο και δεν ημουν για πολλά πολλά!!

Εσείς καλά???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα κοριτσια!

Και εμεις ωραια περασαμε τα Χριστουγεννα , οικογενιακα στο σπιτι της αδελφης μου και μετα επισκεψεις στους εορταζοντες , αλλα ηταν πολυ ωραια.Ευχομαι ολες να περναμε καλα και ο καινουργιος χρονος που ερχεται σε λιγες μερες να μας φερει το πολυτιμοτερο για την καθε μια μας.

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Γειά σας και Χρόνια πολλά για τις Άγιες ημέρες!!!

Κάνει διακοπές και η παρέα μας, ε? Πάντως το σημαντικό είναι οτι είμαστε όλες καλά :)

Κι εμείς περνάμε πολύ ωραία. Κάθε μέρα έχουμε φίλους στο σπίτι και η μπέμπα είναι ξετρελαμένη, αλλά και κουρασμένη. Της έφεραν ένα κουκλάκι-σκυλάκι που έχει διάφορους ήχους και τραγούδια και όλη την ημέρα το έχει αγκαλιά και πατάει ό,τι κουμπιά βρίσκει για να ακούει τραγούδια. Εχουμε μπει στην τελική ευθεία και για την βάφτιση και έχουμε λίγο τρέξιμο΄τις ώρες που είμαστε ελεύθεροι βέβαια και μπορεί και η μητέρα μου να κρατήσει το παιδάκι μας.

Καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε και με το καλό να μαζευτούμε και πάλι και να έχουμε να λέμε :)

Καλημέρα κοριτσάκια μου και χρόνια πολλά!

Ελπίζω να περάσατε όμορφα, να χαλαρώσατε αρκετά, να κάνατε ότι επιθυμούσατε και να φάγατε πολύ και νόστιμο φαγητό!

Στο χωριό περάσαμε πολύ όμορφα.. είχαμε καλή παρέα, είδαμε αγαπημένους συγγενείς, καταφέραμε και ανεβήκαμε στο χιονοδρομικό και είδαμε αυτοπροσώπως μια άσπρη μέρα και γυρίσαμε πίσω.... γκρρρρρρρρρρρ... δεν ήθελα με τίποτε να γυρίσω λέμε..

Καλά είμαι εγώ.. αν και στενοχωρήθηκα λιγάκι χθες διότι έμαθα ότι η γυναίκα του ξαδέρφου μου είναι έγκυος.. χάρηκα γι' αυτούς αλλά στενοχωρήθηκα για μένα.. τέλος πάντων.. θα το ξεπεράσω και αυτό..

Να περνάτε υπέροχα και να κάνετε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και Από μένα...

Και Χρόνια πολλα!

Εμείς Φετος περνάμε πολυ πολυ ησυχες γιορτές... Αρρώστησε και ο καλός μου παραμονή Χριστουγέννων Οπότε περάσαμε χριστούγεννα αγκαλιτσα στον καναπέ με πάπλωμα και σκύλο... Ο ένας με συναχι και Εγώ με εμετους... Χαχα... Δεν παραπονιεμαι! Πλάκα είχε.

Σήμερα Έχει γεννεθλια το βαφτιστηρι μας και ετοιμαζόμαστε να του πάμε το δώρο του...

Αυτά και Από μένα... Δεν σας Λέω ευχές ακόμα. Θα ξαναμπω!

Φιλία πολλα σε όλες!

c12e25debb.png

Πέντε το πρωί και ο ύπνος έχει φύγει για τα καλά.. Διάφορες σκέψεις πλημμυρίζουν το μυαλό και αναρωτιέμαι τι θα φέρει ο καινούργιος χρόνος.. Τα δυο τελευταία χρόνια για μένα δεν ήταν και ότι καλύτερο... μόνο λύπη και στενοχώρια μου φέρανε.. Είναι πολύ να ζητήσω το 2012 να είναι μόνο άγγελος καλών και θετικών ειδήσεων;

Σας εύχομαι ότι καλύτερο για το 2012... Τα όνειρά μας να γίνουν πραγματικότητα με το μικρότερο δυνατό κόστος.. Ευτυχία, αγάπη και υγεία.. τα βασικότερα αγαθά..

Σας αγαπώ όλες πολύ και σας σκέφτομαι!

Καλή μας χρονιά!

L2qIp2.png

Κοριτσ'ακια μου ευχομαι κι εγώ σε όλες

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!! Πάνω απ ολα με υγεία αλλά και ο νεος χρονος να φερει απλόχερα σε κάθεμία ο,τι επιθυμει!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ! Το ονειρο καθε μιας μας να γινει πραγματικοτητα μεσα σ αυτον τον χρονο! Πως περασατε? Οι ταξιδεμενες μας ποτε γυριζουν?

Εμεις εχουμε καθε μερα κοσμο και η μπεμπα εχει ξετρελαθει. Ολο χαρες και τραγουδια ειναι. Τρεχουμε παραλληλα και για την βαφτιση και εχουμε μια μικρη κουρασουλα,αλλα ειναι τοσο ευχαριστα ολα αυτα που τα ξεχνας ολα!!!

Πολλα φιλια και ευχες σε ολες!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.

Κοριτσια τι μου κανετε? Ευχομαι η καινουργια χρονια να φερει στην καθε μια μας οτι ποθει πολυ πολυ! Και το ονειρο να πραγματοποιηθει.

Δομνινα θα ερθει και η δικη μας η σειρα.Μην στεναχωριεσε καθολου, ολα θα πανε καλα.Σε αυτο το χρονο θα γινουμε μανουλες!!

Εμεις γυρισαμε χθες απο Καλαβρυτα.Περασαμε υπεροχα.Βολτες ,χιονοδρομικο , ειχε υπεροχο χιονι.Εκανα και πρωτη φορα με δασκαλο σκι.Σκεφτηκα θα γινω μανουλα το 2012 , ας το κανω τωρα και αυτο γιατι μετα....πολυ δυσκολο.Ειδες Δομνινα που ειμαι θετικη.Ετσι πρεπει να σκεφτομαστε για να ερθει το μωρακι με το καλο .Θα δεις.

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...