Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια...

Συνεχίζω να είμαι σπιτάκι! Θα εξαντλησω την άδεια μου ως την Πέμπτη, θα Πάω Παρασκευή να πω καλές γιορτές και τέλος! Ξεκούραση!

Λένακι, Ελπίζω να μην είναι Τίποτα αυτο στη μαστογραφεια, πονεσε; Η Μαμα μου λέει ότι Πονάει, Εγώ δεν Έχω κάνει ακόμα, Από του χρόνου.

Lucky τα Αγγελάκια σου είναι υπέροχα!! Κυρίως Όταν υπολογιζω Πόσο μικρά είναι, θαυμάζω την υπομονη σου ακόμα περισσότερο! Μην ανησυχείς για την υστεροσκοπηση, δεν θα καταλάβεις Τίποτα!

Κοπελια μου τι να σου πρωτοπω; Για το υπέροχο πλασματακι σας που μοιράζει χαμογελά; Τι γλυκο παιδάκι!!! Αλλά έτσι παει, Από γλυκους γονείς βγαίνουν

Γλυκά παιδάκια! Η βάφτιση θα είναι Τέλεια και η Μαμα κούκλα! Μου αρέσει που διαλεξες κοκκινοπο φόρεμα, ταιριάζει στις ημέρες.

Gemini τώρα θα ευχαριστιεστε το σπιτάκι σας, Τέλεια! Και του χρόνου θα είσαι και ΕΣΥ με καρότσι και Μάλιστα διπλό!!! Μια χαρα!

Εγώ άρχισα να παίρνω κιλακια και πρέπει να αρχίσω να προσέχω... Αλλά τώρα στις γιορτές είναι δύσκολο...

Αγγελικη, δυστυχώς δεν Έχω παει καθόλου για ψώνια... Δεν Έχω κουράγιο! Δεν Έχω δει καθόλου φωτακια και χριστουγεννιάτικα αλλά δεν πειράζει!

ΕΣΥ; Μπηκες σε μουντ;

Μελανια πως είσαι; Έχεις βαρύνει ή είσαι Οκ ακόμα; Έχεις κουραγια; Έχω και άλλη μια ερώτηση. Μέχρι Ποτε σου Έχει πει ο γιατρός σου ότι Μπορείς να πεταξεις; Και πόση ώρα πτήση είναι;

Εκει έχεις βρει γιατρο;

Αυτά κορίτσια και Από μένα...

Πολλα Φιλια σε όλες!!!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Piggy μου του χρονου θα σαι κι εσύ με διπλό καρότσι, μην ξεχνίομαστε;);) Να εξεντηλήσεις όλη σου την άδεια, δεν το συζητώ. Οι εμετοί φαντάζομαι λιγοστευουν σιγά σιγά. Πάντως ενδεχομένως να μας επισκέπτονται καπου κάπου μεχρι να τα καταλάβουμε. Να φανταστείς την Κυριακή το πρωι εκανα κι εγώ εμετό. Δυο μαλιστα. Τελικά κάθε Κυριακή θα συμβαίνει αυτό... Δεν πειράζει όμως!! Δεν πτοήθηκα και μετά πήγαμε βολτούλα!!

Για τα κιλάκια μην αγχώνεσαι, αφού και λίγα εισαι αλλά δεν ειχες χάσει κιολας στις αρχες?? Εγώ εχασα δυο και τα ξαναπήρα και την Παρασκευη που ζυγίστηκα ειδα οτι τσιμπησα το πρωτο μου κιλάκι:(:( Εφαγα κι ενα σωρό γλυκά η αλήθεια ειναι...και ειναι δύσκολο να κρατηθείς στις γιορτές...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μελανια πως είσαι; Έχεις βαρύνει ή είσαι Οκ ακόμα; Έχεις κουραγια; Έχω και άλλη μια ερώτηση. Μέχρι Ποτε σου Έχει πει ο γιατρός σου ότι Μπορείς να πεταξεις; Και πόση ώρα πτήση είναι;

Εκει έχεις βρει γιατρο;

Καλησπέρα!!Σε όλες όχι μόνο στη MissPiggy που κάνω quote.:P

Αφού βγαίνω έξω για ψώνια στα μαγαζιά αντέχω ακόμα ;).Καλά μη φανταστείτε δεν έχω να ξοδέψω και πολλά περισσότερο οφθαλμόλουτρο κάνω!Οτι έχω βαρύνει έχω αλλά περισσότερο με πειράζει να κάθομαι συνέχεια.Στο μεταξύ θέλω να πάρω κάτι σε πλεχτό και καταλήγω σε ζακετοειδή δεν χωράω και πουθενά πλέον.

Μέχρι τις 32 βδομάδες μου έχουν πει και ο γιατρός και η αεροπορικές που ρώτησα κι αυτό επειδή έχω δίδυμα αλλιώς νομίζω 34 με 36η βδομάδα.

Εμείς MissPiggy θα αλλάξουμε στο Άμστερνταμ θα πάμε με KLM και μετά με Icelandair.Δωδεκάμιση ώρες σύνολο μέχρι να φτάσουμε Keflavik:???:Μάλλον θα μου δώσει και αντιπηκτικές ο γιατρός μου.Πάντως καλύτερα τελικά έτσι τώρα που το σκέφτομαι γιατί και καθηλωμένη σε μία θέση για πολλή ώρα δεν είναι και καλό.Γιατρό έχω βρει εκεί ήδη(μου έχουν βρει δηλαδή).

καλημερα κοριτσια!

Melany-Leni τι ωραια που προγραμματιζετε τα ταξιδια σας.Ευχομαι να περασετε υπεροχα.Περιμενουμε περιγραφες.

Leni μου ευχομαι να μην ειναι τιποτα αυτο της μαστογραφιας.

Gemini αντε καιρος ηταν μετα απο τοσες δουλειες να παρεις τον ανδρουλι και να πατε βολτουλες.

MIssPiggy δεν πειραζει που δεν εχεις κατεβει ακομα στα μαγαζια.Πηγαινε καμια βολτιτσα, ετσι για να χαζεψεις.

Kopelia η μικρουλα τι κανει σημερα.Σας τρελλενει παλι με τα χαμογελα της.Δωστεις φιλακια.

Φιλια σε ολες.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερα κι απο μας.

Απο το πρωι τρεξιμο σημερα. Με καλεσαν στο υγειονομικο για τις περσινες αδειες και μετα ξεχασα το κινητο μου σε μαγαζι. Ηρθα σπιτι,η μπεμπα να πειναει,να εχει λερωθει κι απο κακα,ο αντρας μου να τρεχει στα μαγαζια να δει σε ποιο το αφησα,ενας χαμος!!!

Η μπεμπουλα ειναι χαρουμενη οπως παντα εκτος απο τις στιγμες που την θυμουνται τα δοντακια της και παραπονιεται. Γενικα ομως καλα.

Κι εσεις μια χαρα ειστε ολες! Λενη μου μην αγχωνεσαι με την μαστογραφια.Μπορει να ειναι κυστες που οι περισσοτερες γυναικες βγαζουν.

Φιλια πολλα σε ολες!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!! Τι κάνετε??

Εγώ σπιτι επιτέλους και πολύ το χαίρομαι! Χτες μου εφεραν οι μαθητές μου δώρο δυο χριστουγεννιάτικες σαλιάρες για να τις βάλω στολίδι στο δέντρο:D:D Ειναι τελειες!!!!!!!!!! Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο συγκινήθηκα οταν τις είδα... ειναι τα πρωτα τους δωράκια!!

Το απόγευμα εχω ραντεβού με τον γιατρό. Θελω τοσο πολύ να τα δω, να δω οτι ειναι και καλά γιατί καθε φορά εχω αγωνία... Σκεφτομαι και αν θελω καμια ερωτηση να του κάνω... Βασικά για τα πονάκια θελω να ρωτησω περισσότερο. Θα σας πω νεα το βραδάκι!!

Kopelia αναστάτωση αυτό με το κιν. τουλάχιστον το βρήκες?? Τι εγινε με το υγειονομικό?? Σε καλέσανε τωρα?? Τι σου ειπανε??

Φιλιά σε όλες!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σε ολες!

Μαλλον ολα καλα με την μαστογρφια, δεν με πηρε βεβαια ο Βασ. ακομα, αλλα μια φιλη μου που ειχε κανει και της τα ειχαν εξηγησει μου ειπε να μην ανησυχω. Τωρα βεβαια, ισως απλα πρεπει να κανω κι εναν υπερηχο οπως μου γραφουν στο χαρτι του κεντρου που την εκανα.

Ηταν λιγο περιεργη εξεταση παντως. Σου συμπιεζουν το στηθος, αλλα ευτυχως δεν πονεσα, ελαχιστα δλδ.

Αντε ρε κοριτσια, καντε τις βολτες σας, φατε τα γλυκα σας χωρις ενοχες, καλεστε φιλους, παρτε δωρακια, στολιστε το σπιτακι και ας ευχηθουμε υγεια πανω απ'ολα. Ολα τ'αλλα ερχονται (τα λεω για να τ'ακουω κι εγω, χαχα)

Φιλακια πολλα πολλα!!

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Ξέρω ότι έχω χαθεί αυτές τις μέρες αλλά είμαι κάπως.. συγχωρέστε με.. μου έχουν πέσει λίγο μαζεμένα.. η μητέρα μου που μου λείπει απίστευτα, τα πεθερικά που μου έχουν κατσικωθεί για 3 μήνες στο σπίτι.. η αποτυχημένη εξωσωματική.. το παλεύω όμως ειλικρινά..

Περιμένω πως και τι την Παρασκευή που θα φύγω για το χωριό μου.. σαν όαση είναι για μένα.. και μετά εννοείται ότι ανυπομονώ για το ταξίδι στην Κύπρο..

Να περνάτε υπέροχα και να χαϊδεύετε τις κοιλίτσες σας!

L2qIp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!! Τι κάνετε??

Εγώ σπιτι επιτέλους και πολύ το χαίρομαι! Χτες μου εφεραν οι μαθητές μου δώρο δυο χριστουγεννιάτικες σαλιάρες για να τις βάλω στολίδι στο δέντρο:D:D Ειναι τελειες!!!!!!!!!! Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο συγκινήθηκα οταν τις είδα... ειναι τα πρωτα τους δωράκια!!

Το απόγευμα εχω ραντεβού με τον γιατρό. Θελω τοσο πολύ να τα δω, να δω οτι ειναι και καλά γιατί καθε φορά εχω αγωνία... Σκεφτομαι και αν θελω καμια ερωτηση να του κάνω... Βασικά για τα πονάκια θελω να ρωτησω περισσότερο. Θα σας πω νεα το βραδάκι!!

Kopelia αναστάτωση αυτό με το κιν. τουλάχιστον το βρήκες?? Τι εγινε με το υγειονομικό?? Σε καλέσανε τωρα?? Τι σου ειπανε??

Φιλιά σε όλες!!!!!!!!

Ναι, ναι το βρήκα, δηλ ο άντρας μου το βρήκε, χιχι.Πήγε στο μαγαζί που δεν έβρισκα το τηλ τους στον κατάλογο και τελικά ήταν εκεί, ουφ!!! Στο υγειονομικό δεν κοιτάζουν τίποτα. Μόνο το βιβλιάριο τυπικά και εγκρίνουν την άδεια. όσες άδειες έχεις πάρει, τόσες φορές θα σε καλέσουν,αλλά δεν αργείς καθόλου...

Γεια σε ολες!

Μαλλον ολα καλα με την μαστογρφια, δεν με πηρε βεβαια ο Βασ. ακομα, αλλα μια φιλη μου που ειχε κανει και της τα ειχαν εξηγησει μου ειπε να μην ανησυχω. Τωρα βεβαια, ισως απλα πρεπει να κανω κι εναν υπερηχο οπως μου γραφουν στο χαρτι του κεντρου που την εκανα.

Ηταν λιγο περιεργη εξεταση παντως. Σου συμπιεζουν το στηθος, αλλα ευτυχως δεν πονεσα, ελαχιστα δλδ.

Αντε ρε κοριτσια, καντε τις βολτες σας, φατε τα γλυκα σας χωρις ενοχες, καλεστε φιλους, παρτε δωρακια, στολιστε το σπιτακι και ας ευχηθουμε υγεια πανω απ'ολα. Ολα τ'αλλα ερχονται (τα λεω για να τ'ακουω κι εγω, χαχα)

Φιλακια πολλα πολλα!!

Έχω κάνει κι εγώ δύο φορές μαστογραφία. Πονάει λίγο απο την συμπίεση, αλλά δεν κρατάει πολύ και αντέχεται ο πόνος. Σιδερένια να είσαι και να σου πάνε όλα καλά κοπέλα μου :) Κι εσύ να απολαύσεις τις διακοπες σου και να μας φέρεις πολλά πολλά νέα...

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Ξέρω ότι έχω χαθεί αυτές τις μέρες αλλά είμαι κάπως.. συγχωρέστε με.. μου έχουν πέσει λίγο μαζεμένα.. η μητέρα μου που μου λείπει απίστευτα, τα πεθερικά που μου έχουν κατσικωθεί για 3 μήνες στο σπίτι.. η αποτυχημένη εξωσωματική.. το παλεύω όμως ειλικρινά..

Περιμένω πως και τι την Παρασκευή που θα φύγω για το χωριό μου.. σαν όαση είναι για μένα.. και μετά εννοείται ότι ανυπομονώ για το ταξίδι στην Κύπρο..

Να περνάτε υπέροχα και να χαϊδεύετε τις κοιλίτσες σας!

Να περάσεις πολύ καλα, να ξεκουραστείς και να τα αφήσεις όλα πίσω.Όταν θα γυρίσεις θα έχεις δυνάμεις για νέα αρχή και με θετική ενέργεια και την δική μας προσευχή θα βοηθήσει ο Θεός και θα γίνει το θαύμα και σε σένα!!!

Η μπέμπα σήμερα είχε πολύ γέλιο. Της κόλησα αυτοκόλλητα στον τοίχο επάνω απο την κούνια της. Δεν τα είδε στην αρχή, αλλά τα είδε όταν την έβαλα επάνω στην αλλαξιέρα. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τί έγινε. Χτυπούσε πόδια, χέρια απο την χαρά της κι έπαιρνε βαθιές ανάσες γιατί της κοβόταν η αναπνοή απο την χαρά. Βρε κορίτσια δεν ξέρω τι καταλαβαίνει απο αυτά που βλέπει, αλλά με κάνει τόσο ευτυχισμένη να την βλέπω τόσο χαρούμενη με απλά και μικρά πραγματάκια που ειλικρινά συγκινούμαι και δακρύζω με το παιδάκι μας. Σας εύχομαι να τα ζήσετε όλα με τα μωράκια σας κι αυτά που είναι ήδη στις κοιλίτσες και αυτά που έρχονται και είναι στην σκέψη του Θεού...

Πολλά φιλιά σε όλες!!!

Καλησπέρα,

Κοπελια μου ολα καλα τελικα? Και με το υγειονομικο και το κινητο?

Λενακι σημερα μιλησα με το Βασ και μου ειπε για την φιλη μου και οτι θα μεινει σιγουρα εγκυος να μην ανησυχω... Μου το υπόσχεται!

Gemini, ειμαι επισημως εγκυος... δεν κρύβεται η κοιλια χα χα...

Περιμενω νεα απο το γιατρο!!! Οτι σου πει σημερα και οπως ειναι τα μωρα σε μεγεθος θα ειναι τα δικα μου στις 4/1 που θα παω... Περιμενω με πολυ αγωνια, να μου τα πεις αναλυτικα

Αγγελικη μου εσυ ετοιμη για γιορτες?

Δομνίνα μου μην νιωθεις ασχημα για μας... Εμεις καταλαβαινουμε.... Πότε θα φύγεις για το χωρίο? Θα σου κανει καλο. και μην ανησυχεις θα περασει ο καιρος και θα πατε το ταξιδι σας.

Εμενα με ξαναθυμηθηκαν οι εμετοι σημερα.... Οχι τιποτα φοβερο αλλά για να μην ξεχνιεμαι. Δεν πειραζει, δεν πτωουμε! Σας αφήνω, παμε με φιλους για φαγητο! Μπορει να μην φάω τιποτα σπουδαίο, αλλα τουλ θα παω βόλτα.

Φιλια και Gemini θα μπω να δω νεα οταν γυρίσω!!!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Kopelia thanks!! Θα με καλέσουν του χρονου δηλ με το καλό! Αφου στην εγκρίνουν χωρίς πολλά πολλά πάλι καλά. Πηρα κι εγώ σημερα για ενα μηνα...τζαμπα οι μερες των διακοπών δηλ αλλά δεν ηθελα να μπλέξω, μη μου πουν τίποτα...

Piggy με παρηγορεί οτι φαίνεται κι εσένα η κοιλιά σου!!

Τα νεα μας: Τα μωρά ειναι μια χαρά και πολύ ησυχα...Πρωτη φορά σημερα που δεν τα μέτρησε αλλά ...τα ζύγισε!! Μετρησε δηλ περίμετρο κεφαλιου, κοιλιάς και μπούτια (!) -τον ρωτησα κιολας καλέ τα μπουτια γιατί τα μετράτε και γελάσαμε:tongue:- και βγηκε το ενα 224γρ και το άλλο 204γρ. Ειναι αρκετά μεγάλα μου ειπε!! Τα χρυσά μου!!

Για τα πονάκια μου ειπε να χαλαρώσω ρυθμούς γιατί ετσι κι αλλι'ως η διδυμη κύηση ειναι απ την αρχή της υψηλού κινδύνου.. Μονο αν εχω αυτά τα πονάκια ακόμα κι οταν ειμαι καθιστη ή χαλαρή τελοσπάντων, να παω εκει στο νοσοκομείο να με βάλουν σε μηχάνημα να μετρησουν τις συσπάσεις. Εγώ θεωρώ β'έβαια οτι ειναι μονο από κουραση για την ωρα απλά με κάνει και αναρωτιέμαι πως γινεται να κουραζόμαστε τόσο ευκολα!

Θα τον δω πάλι γυρω στις 23/01 αφου κ'άνω και τη Β'επιπεδου...Δε μου εγραψε καμια περίεργη εξέταση παρά μονο καλσσικά αιματος, ούρων, τοξόπλασμα και ουρικό οξύ. Περιμενα και καμπύλη ζαχάρου να πω την αλήθεια αλλά μάλλον ειναι νωρίς ακόμα...

Η χαρά δεν περιγράφεται!!

Σας καληνυχτίζω!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Piggy με παρηγορεί οτι φαίνεται κι εσένα η κοιλιά σου!!

Τα νεα μας: Τα μωρά ειναι μια χαρά και πολύ ησυχα...Πρωτη φορά σημερα που δεν τα μέτρησε αλλά ...τα ζύγισε!! Μετρησε δηλ περίμετρο κεφαλιου, κοιλιάς και μπούτια (!) -τον ρωτησα κιολας καλέ τα μπουτια γιατί τα μετράτε και γελάσαμε:tongue:- και βγηκε το ενα 224γρ και το άλλο 204γρ. Ειναι αρκετά μεγάλα μου ειπε!! Τα χρυσά μου!!

Για τα πονάκια μου ειπε να χαλαρώσω ρυθμούς γιατί ετσι κι αλλι'ως η διδυμη κύηση ειναι απ την αρχή της υψηλού κινδύνου.. Μονο αν εχω αυτά τα πονάκια ακόμα κι οταν ειμαι καθιστη ή χαλαρή τελοσπάντων, να παω εκει στο νοσοκομείο να με βάλουν σε μηχάνημα να μετρησουν τις συσπάσεις. Εγώ θεωρώ β'έβαια οτι ειναι μονο από κουραση για την ωρα απλά με κάνει και αναρωτιέμαι πως γινεται να κουραζόμαστε τόσο ευκολα!

Θα τον δω πάλι γυρω στις 23/01 αφου κ'άνω και τη Β'επιπεδου...Δε μου εγραψε καμια περίεργη εξέταση παρά μονο καλσσικά αιματος, ούρων, τοξόπλασμα και ουρικό οξύ. Περιμενα και καμπύλη ζαχάρου να πω την αλήθεια αλλά μάλλον ειναι νωρίς ακόμα...

Η χαρά δεν περιγράφεται!!

Σας καληνυχτίζω!!

Τελεια τελεια τελεια!!!

Αυτα ειναι! Μεγαλώσαν τα ζουζουνια! :lol::lol:

Ομως σε παρακαλώ κατέβασε ρυθμούς!! Ξεκούραση και ηρεμια, οχι καθαρίζω το σπίτι...

Οσο για τις συσπάσεις, εμένα μου εχει δώσει μαγνήσιο που βοηθάει σε συσπάσεις και κράμπες. Εσυ παίρνεις? Μήπως να τον ρωτήσεις? Προς το τέλος νομίζω πέρνουν όλες αλλά εμένα μου το έδωσε από την αρχή...

Μπραβο φιλεναδα... παω για υπνο να ονειρευτώ ζουμπουρλουδικα διδυμακια! :-D

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια!

Gemini τι ωραια νεα ειναι αυτα?Μπραβο ! Τα μωρακια μεγαλωνουν μια χαρα.Αλλα θα σε παρακαλουσα και εγω οπως και η MissPiggy ξεχνα το σπιτι , τις δουλειες και ξεκουρασου.Μην κανεις τιποτα, τιποτα , δεν σε ενδιαφερει αυτο , αλλα πανω απο ολα να ειναι καλα τα μωρακια.Δουλειες μια ζωη θα κανουμε.Τωρα προεχουν τα μωρακια.

MIssPiggy πολυ χαιρομαι και για σενα.Αντε με το καλο κοροτσια να κρατησετε τα μωρακια αγκαλιτσα.Τωρα για τους εμετους, λιγοι μεινανε , υπομονη.

Οσο για εμενα τις γιορτες χαλαρα , μπορει Πρωτοχρωνια να πανε καπου, Καλαβρητα , θα δουμε , δεν εχουμε αποφασησει.Η αγωγη συνεχιζεται και θα ξαναπαω κατα τις 20/01/12 να μιλησουμε ξανα με τον Βασ.Σκεφτομαι να του πω να παρει και κατι παγακια που εχω απο το αλλο κεντρο.Αλλα μαλλον δεν ειναι καλα.Αλλα εγω θα το πρωτεινω.Διοτι ο ημιφυσικος σου δινει 1-2 αντε 3 αν εισαι πολυ τυχερη.Αφου τα εχουμε.Αλλα το πιθανοτερο ειναι να μην ειναι καλα.Εσεις τι λετε?

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα!!!!!!!!!

Τελεια τελεια τελεια!!!

Αυτα ειναι! Μεγαλώσαν τα ζουζουνια! :lol::lol:

Ομως σε παρακαλώ κατέβασε ρυθμούς!! Ξεκούραση και ηρεμια, οχι καθαρίζω το σπίτι...

Οσο για τις συσπάσεις, εμένα μου εχει δώσει μαγνήσιο που βοηθάει σε συσπάσεις και κράμπες. Εσυ παίρνεις? Μήπως να τον ρωτήσεις? Προς το τέλος νομίζω πέρνουν όλες αλλά εμένα μου το έδωσε από την αρχή...

Μπραβο φιλεναδα... παω για υπνο να ονειρευτώ ζουμπουρλουδικα διδυμακια! :-D

Μαγνήσιο μου ειχε πει για αργότερα...το εχω ηδη πάρει αλλά ειπε να μην το ξεκινήσω ακόμα. Πιστευω πως αυτό δεν ειναι συσπάσεις από τόσο νωρίς!!

Και δεν ειναι οτι κουράζομαι γιατί κάνω δουλειές...μου φαίνεται απλά αδιανόητο να το νιώθω αφού εχω μισή ή το πολύ μια ωρα απλά ορθια.... Ή οταν ειναι πχ να κατέβω κέντρο μεχρι να παρκάρω, να πάω σε κανα μαγαζί, να γυρισω στο αμάξι πέρασε η ωρα, και πάλι τοτε με "τσιμπάει" εκει χαμηλά. Επειδή δεν εχω βαρυνει δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω οτι γινεται από τοσο νωρίς.

Επίσης, να πω την αληθεια και από άποψη "ξεπιάσματος" και ελαφριάς γυμναστικής ήθελα λιγο να περπατάω... Αλλά μάλλον δυσκολο ειναι!

Θα δουμε! Πιστευω να πάνε όλα καλά!

καλημερα κοριτσια!

Gemini τι ωραια νεα ειναι αυτα?Μπραβο ! Τα μωρακια μεγαλωνουν μια χαρα.Αλλα θα σε παρακαλουσα και εγω οπως και η MissPiggy ξεχνα το σπιτι , τις δουλειες και ξεκουρασου.Μην κανεις τιποτα, τιποτα , δεν σε ενδιαφερει αυτο , αλλα πανω απο ολα να ειναι καλα τα μωρακια.Δουλειες μια ζωη θα κανουμε.Τωρα προεχουν τα μωρακια.

ενα τις γιορτες χαλαρα , μπορει Πρωτοχρωνια να πανε καπου, Καλαβρητα , θα δουμε , δεν εχουμε αποφασησει.Η αγωγη συνεχιζεται και θα ξαναπαω κατα τις 20/01/12 να μιλησουμε ξανα με τον Βασ.Σκεφτομαι να του πω να παρει και κατι παγακια που εχω απο το αλλο κεντρο.Αλλα μαλλον δεν ειναι καλα.Αλλα εγω θα το πρωτεινω.Διοτι ο ημιφυσικος σου δινει 1-2 αντε 3 αν εισαι πολυ τυχερη.Αφου τα εχουμε.Αλλα το πιθανοτερο ειναι να μην ειναι καλα.Εσεις τι λετε?

Φιλια σε ολες!

Να πάτε Καλάβρυτα ειναι πολύ ωραία!! Εμας ειναι κοντα από δω κι εχουμε πάει αρκετες φορες αυθημερόν ομως!!

Οσο για τα παγάκια εγώ λέω να τα βάλεις.. Δεν ξερεις ποτέ, από εκει που δεν το περιμένουμε μας ερχεται... Δε λέω να βασιστείς σε αυτά αλλά γιατί να μην τους δώσεις την ευκαιρία τους??

Συζήτησε το και με τον γιατρό σου φυσικά!!

Φιλιά!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Hello girls!

Geminaki μπραβο! πολυ ευχαριστα νεα!!! Ειδατε και ποσο ζυγιζουν...Απιστευτο!!

Αντε με το καλο και η Β'αυχενικη και ολα να προχωρανε ετσι τελεια!! Να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις και να προσεχεις κοριτσακι μου.

Πιγγυ μου συντομα κι εγω πιστευω οτι θα σ'αφησουν οι εμετοι. Ηδη ειναι πιο αραιοι..ετσι δεν ειναι? Εσυ ποτε θα ξαναπας για υπερηχο?

Οσο για τον Βασ. εχει πλακα τελικα. Κι εγω οταν τον πηρα μου ελεγε με μια σιγουρια οτι θα μεινω αμεσα εγκυος! και του ελεγα εγω, ενταξει, θα δουμε. Μακαρι.. Και να μου λεει αυτος, "οχι αληθεια σου λεω, σου το υποσχομαι" χαχα πολυ γελιο

Αγγελικ μου, θα ελεγα να το πεις στον Βασ. για τα κατεψυγμενα γιατι αν ξεπαγωσουν και ειναι καλα, γιατι να μην τα βαλεις? Φανταζομαι οτι μπορουν να τα παρουν απο το αλλο κεντρο, ε? Θα πας 20/1 για να συζητησετε? Κι εγω καπου εκει θελω να παω. Στις 19 μου τελειωνουν τα χαπια.

Κοπελια μου τελος καλο ολα καλα με το κινητο και την ανακατωσουρα ε?

Μου κανει παντως κι εμενα εντυπωση η αντιδραση της Δημητρουλας στα διαφορα ερεθισματα. Συνηθως μεγαλυτερα παιδακια τα καταλαβαινουν αυτα τα πραγματα. Πρεπει να ειναι πολυ εξυπνη! Τοσο μικρουλα αλλα καταλαβαινει τοσα πολλα... Απιστευτη!!

Lucky ηρθες τελικα αθηνα?

Πολλες καλημερες:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...