Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Γεια σας και απο μένα...

Κοιταζω τα καροτσια και συνεχίζω να μπερδεύομαι!!! Αλλά δεν πειράζει, θα τη βρω την ακρη. Gemini και εγω θέλω να τα βγάζω εξω τα παιδακια μου, οσο δύσκολο και αν είναι...

Επίσης σκέφτομαι οτι αν τα θηλάζω (που θα παίρνουν αντισωματα), δεν θα περιμένω καν να 40ντίσουν... Καλοκαίρι θα είναι αλλωστε. Εσυ τι λές, θα θηλάσεις?

Μη νομίζεις κι εγώ μπερδεύομαι και ξερω οτι ουτε πολλές επιλογές εχουμε, και κανενα φυσικά δε θα ναι τόσο βολικό οσο τα μονά...Δεν πειράζει ομως, θα κάνουμε και κορμί απ το σπρώξιμο!!:tongue:

Φυσικά και θα τα βγαζω εξω! Ολες οι μανάδες λένε οτι δεν παθαίνουν τιποτα. Θα τα ξεπετάξουμε!! Εγώ θα γεννήσω πρωτα ο Θεός αρχές Μαιου, οπότε τον Ιούνιο θα κάνουμε πολλές βολτες (ελπίζω!). Να ναι καλά και βλέπουμε! Θέλω πάρα πολύ να θηλάσω.. Ελπίζω να μπορέσω κιολας γιατί υπάρχουν δυσκολίες λόγω διδύμων. Θα το προσπαθησω ομως σίγουρα!

Κορίτσια εγώ καλά είμαι.Έχω λίγο άγχος για το ταξίδι.Θα αλλάξω και 2 αεροπλάνα και θα είναι ψιλοκουραστικό.Εσείς πως είστε;Η μπεμπούλα σου Kopelia;Φαντάζομαι πόσο θα έχει μεγαλώσει.

Τι γλυκούλι που είναι αυτό Gemini.Μ αρέσει που έχει και ροζ και γαλάζιο.Εγώ κοιτούσα κι αυτά http://www.quinny.com/ot-en

που είναι πολύ βολικότερα αλλά δεν έχει διπλά.

Α κορίτσια υπάρχει κι αυτο της bugadoo

http://www.bugaboo.com/218#excite

Ωραία που ειναι!!!!! Πάντως νομίζω πολλά μοντέλα τα βρισκουμε μονο εξωτερικό! Εισαι τυχερή που μπορέις να κάνεις τέτοιες αγορές! Επίσης και κάποια άλλα που κοιτούσα πχ site της mothercare στην Αγγλία, το διπλό καροτσι ειχε μεγαλη διαφορά στην τιμή αλλά εγραφε οτι δε στελνουν Ελλάδα.

Και να πω και την αλήθεια αυτό που σας εδειξα στο ebay που μ αρεσε, δεν ξερω πως θα κάνω την αγορα γιατί δεν εχω ξαναγοράσει... Το paypal ειναι προπληρωμενη κάρτα που παίρνεις από τραπεζα?? Ειμαι ασχετη!!!:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Ωραία που ειναι!!!!! Πάντως νομίζω πολλά μοντέλα τα βρισκουμε μονο εξωτερικό! Εισαι τυχερή που μπορέις να κάνεις τέτοιες αγορές! Επίσης και κάποια άλλα που κοιτούσα πχ site της mothercare στην Αγγλία, το διπλό καροτσι ειχε μεγαλη διαφορά στην τιμή αλλά εγραφε οτι δε στελνουν Ελλάδα.

Και να πω και την αλήθεια αυτό που σας εδειξα στο ebay που μ αρεσε, δεν ξερω πως θα κάνω την αγορα γιατί δεν εχω ξαναγοράσει... Το paypal ειναι προπληρωμενη κάρτα που παίρνεις από τραπεζα?? Ειμαι ασχετη!!!:rolleyes:

Καλά μη νομίζεις κι εγώ δεν το κατέχω τρελά το θέμα.ΣΤο ebay επειδή δεν ξέρεις αν κάποιος πωλητής είναι αξιόπιστος πληρώνεις με paypal.Δηλαδή γράφεσαι εκεί έχουν πρόσβαση αυτοί στην κάρτα σου (εγώ έχω προπληρωμένη για καλό και για κακό)και δεν δινεις το νούμερο της κάρτας σου στον καθένα.Νομίζω έχεις και κάποια ασφάλεια σε περίπτωση που ο πωλητής είναι μούφα:tongue:.Κι εγώ τώρα το έφτιαξα αυτό νόμιζα με προπληρωμένη πως δεν γίνεται.Όπου στέλνουν μόνο Αγγλία ή μόνο Αμερική βρίσκεις μεσάζοντα, πληρώνεις εκεί ένα ποσό για τη συνεργασία, (τα στέλνουν σ αυτόν) και τα μεταφορικά που στα στέλνει απο εκεί εκείνος.Και πάλι φθηνότερα μπορεί να σου έρθει αν η τιμή είναι τόσο χαμηλή στο καρότσι ας πούμε.Μπες στο αγορές μέσω ιντερνετ στο φορουμ να πάρεις μια ιδέα.

Στέλνει μόνο UK αλλά παρόλα αυτά μπορείς να πάρεις και απο μεσάζοντα.Piggy ψάξου εκεί.Εμείς ούτε που κοιτάξαμε στο ebay επειδή πολλά είναι used και δεν είχαμε και paypal.Δες τι καρότσι σ αρέσει και κοίτα το κι εκεί.Ποτέ δεν ξέρεις:wink:Πληροφορίες για μεσάζοντες απο Αγγλία έχει και στο φόρουμ.

Ευτυχώς εχουμε αρκετούς φίλους στην Αγγλία οπότε δεν εχω προβλημα, παραγγέλνω ότι θέλω και θα μου τα στείλουν...

Και Αμερική εχω τον αδερφό μου... Οπότε από παραγγελίες δεν εχουμε θέμα...

c12e25debb.png

Ευτυχώς εχουμε αρκετούς φίλους στην Αγγλία οπότε δεν εχω προβλημα, παραγγέλνω ότι θέλω και θα μου τα στείλουν...

Και Αμερική εχω τον αδερφό μου... Οπότε από παραγγελίες δεν εχουμε θέμα...

Θα τα στέλνουμε όλα στους δικούς σου:lol::lol::lol::lol:Κι εγώ έτσι μπόρεσα να πάρω το icandy(το καρότσι) δεν δέχονται καν αγορά μέσω internet.Έστειλα την ξαδέρφη στο κατάστημα στη Στοκχόλμη και θα το στείλει εκείνη.Ελλάδα δεν το πουλάνε:?Βλέπεις εμείς Αγγλία δεν έχουμε κανέναν.

Τα δικά σας Χριστουγεννιάτικα ψώνια είναι τα καρότσια και τα παιδικά, έτσι? χιχι! Τέλεια! Μακάρι να φτάσουν και οι 4 κοπέλες μας που αγωνίζονται στο σημείο να κοιτούν για καρότσια και να πελαγώνουν ανάμεσα στα τόσα σχέδια!!!

Η Δημητρούλα μας είναι όλο γέλια σήμερα. Βρε κορίτσια όταν ξυπνάει είναι σαν να σου κάνουν δώρο όλο το σύμπαν. Τεντώνεται σαν μεγάλη κοπέλα και μετά μας κοιτάει λοξά και ναζιάρικα σκάει χαμόγελα. Και μετά χαμογελάει τόσο πολύ που νομίζεις οτι θα σκάσουν τα μάγουλά της,χαχα. Ειδικά το μεσημέρι που ηρθε ο άντρας μου απο την δουλειά του έσκασε στα γέλια και χτύπούσε χέρια και πόδια με δύναμη.

Μισπίγκυ μου έχω τελειώσει με τη βάφτιση. Τωρα το ΣΚ θα μοιράσουμε προσκλήσεις και μετά τα Χριστούγεννα θα κάνουμε τις επιβεβαιώσεις και τα τις τελικές επιλογές στα καλάθια για τις μπομπονιέρες, στα μπαλόνια και τον στολισμό και τις πληρωμές. Όσο για ρουχα, έχω ψωνίσει εδώ και 15 ημέρες ένα φόρεμα με χρώματα κόκκινο(κεραμυδι σχεδόν), μαύρο, καφέ που κάνουν κάποια σχήματα μέσα, σε τύπο μετάξι το ύφασμα με κοντό μανίκι και γυριστό γιακά. Επικρατεί το κόκκινο και μου αρέσει γιατί θα είναι και στο τέλος των γιορτών. Τώρα κάθομαι και φτιαχνω τη μουσική. ΣΤην αρχή που θα μπαίνει ο κόσμος θα βάλω παιδικά, θα τελειώσουν αυτά με κάποια για το νέο χρόνο και όταν θα μπούμε με τη μπέμπα λέω να βάλουμε ένα παιδικό για την Πρωτοχρονιά σε χορευτικό ρυθμό. Μετά θα μπούν κάποια εορταστικά απο Χατζηγιάννη και ορχηστρικά και μετά έντεχνο για την ώρα του φαγητού. Δεν θέλω να έχουμε χορούς μετά, αλλά για καλό και για κακό θα φτιάξω κι έναν φάκελο με δημοτικά και βλέπουμε...Κλείσαμε και κοπέλα που θα απασχολήσει τα παιδιά, αλλά θα μιλήσουμε μαζί στις αρχές Ιανουαρίου. Σε γενικές γραμμές αυτά :)

Καλό απόγευμα να έχουμε όλες!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!

Χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια! Με το καλο οι εγκυουλες να κρατησουν τα μωρακια τους αγκαλια και εμεις leni και ωσες προσπαθουμε το 2012 να μας κανει μανουλες.

Τα καροτσια Melani -Gemini-MissPiggy ειναι τελεια , δεν ξερεις ποιο να πρωτοδιαλεξεις,

Kopelia μου , ολα οσα περιγραφεις για την βαπτιση ειναι πολυ ομορφα, εχεις ασχοληθει πολυ.Μπραβο! Οσο για το φορεμα μου ακουγετε πολυ ωραια.Αντε με το καλο να γινουν τα βαφτισια της μικρης Δημητρουλας και να περαστε υπεροχα.

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Κουκλιτσες μου καλησπερα τι μου κανετε?Πολυ χαιρομαι που οι δυδιμομανουλες εχουν αρχισει τα ψωνια για τα μωρακια τους τελεια τα καροτσακια!!!!!ΑΑΑ να σας πω οτι εχει και καροτσια για δυδιμα και στις αγγελιες του parent και σε πολυ καλες τιμες για δειτε τα και εκει!!!

Λενι μου καλο σου ταξιδι να περασεις τελεια!!!!!

Η Δημητρουλα μας μεγαλωνει και τρελενει τους γονεις της με τα ναζια και τα χαμογελα της?

Εμεις ολα καλα ετοιμαζομαστε για Αθηνα για την επεμβασουλα και βλεπουμε!!!

Σας βαζω και φωτογραφιες απο τα αγγελακια που εφτιαξα απο μακαρονια για φετος τις γιορτες!!!

Σας φιλω γλυκα και σας ευχομαι μια καλη εβδομαδα!!!!386746_2246163326066_1607666565_2898750_927932138_n.jpg376394_2246161886030_1607666565_2898747_578661610_n.jpg

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Τα δικά σας Χριστουγεννιάτικα ψώνια είναι τα καρότσια και τα παιδικά, έτσι? χιχι! Τέλεια! Μακάρι να φτάσουν και οι 4 κοπέλες μας που αγωνίζονται στο σημείο να κοιτούν για καρότσια και να πελαγώνουν ανάμεσα στα τόσα σχέδια!!!

Η Δημητρούλα μας είναι όλο γέλια σήμερα. Βρε κορίτσια όταν ξυπνάει είναι σαν να σου κάνουν δώρο όλο το σύμπαν. Τεντώνεται σαν μεγάλη κοπέλα και μετά μας κοιτάει λοξά και ναζιάρικα σκάει χαμόγελα. Και μετά χαμογελάει τόσο πολύ που νομίζεις οτι θα σκάσουν τα μάγουλά της,χαχα. Ειδικά το μεσημέρι που ηρθε ο άντρας μου απο την δουλειά του έσκασε στα γέλια και χτύπούσε χέρια και πόδια με δύναμη.

Μισπίγκυ μου έχω τελειώσει με τη βάφτιση. Τωρα το ΣΚ θα μοιράσουμε προσκλήσεις και μετά τα Χριστούγεννα θα κάνουμε τις επιβεβαιώσεις και τα τις τελικές επιλογές στα καλάθια για τις μπομπονιέρες, στα μπαλόνια και τον στολισμό και τις πληρωμές. Όσο για ρουχα, έχω ψωνίσει εδώ και 15 ημέρες ένα φόρεμα με χρώματα κόκκινο(κεραμυδι σχεδόν), μαύρο, καφέ που κάνουν κάποια σχήματα μέσα, σε τύπο μετάξι το ύφασμα με κοντό μανίκι και γυριστό γιακά. Επικρατεί το κόκκινο και μου αρέσει γιατί θα είναι και στο τέλος των γιορτών. Τώρα κάθομαι και φτιαχνω τη μουσική. ΣΤην αρχή που θα μπαίνει ο κόσμος θα βάλω παιδικά, θα τελειώσουν αυτά με κάποια για το νέο χρόνο και όταν θα μπούμε με τη μπέμπα λέω να βάλουμε ένα παιδικό για την Πρωτοχρονιά σε χορευτικό ρυθμό. Μετά θα μπούν κάποια εορταστικά απο Χατζηγιάννη και ορχηστρικά και μετά έντεχνο για την ώρα του φαγητού. Δεν θέλω να έχουμε χορούς μετά, αλλά για καλό και για κακό θα φτιάξω κι έναν φάκελο με δημοτικά και βλέπουμε...Κλείσαμε και κοπέλα που θα απασχολήσει τα παιδιά, αλλά θα μιλήσουμε μαζί στις αρχές Ιανουαρίου. Σε γενικές γραμμές αυτά :)

Καλό απόγευμα να έχουμε όλες!!!

Ωραία που τα περιγράφεις:D:D Ειμαι σιγουρη οτι ολα στη βάφτιση θα ειναι άψογα αφού τα εχειςβ επιμεληθεί πολύ προσεκτικά! Και δεν το συζητώ, μανα και κορη θα είστε κούκλες!!!!!!!!

Φαντάζομαι πηγατε σημερα στο κεντρο και ειδικα στη Ρ.Φεραιου! Πηγαμε κι εμεις με τον αντρούλη μου βολτίτσα μετά απο πολύυυυ καιρό και ηταν υπέροχα! και μάλιστα ηταν η χαρά του καροτσιού!!

Τελειώσαμε και με το σπίτι επιτέλους!! Κουράστηκα πολύ χτες η αλήθεια είναι αλλά τουλάχιστον δεν ειχα σημερα δουλειές. Αυριο μονο μενει να σιδερώσω κάτι ριχτάρια...

Agelik ετσι θα ναι, το 2012 θα ειναι η χρονιά σας και θα γιορτάζουμε τις δικές σας εγκυμοσύνες!

Lucky καταπληκτικά αυτα που εχεις κάνει!! Εγραψες πάλι!;);) Πότε πας Αθήνα?? Καλή επιτυχία στην επέμβαση!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γειά σας και καλή εβδομάδα να έχουμε !!!Μια εβδομάδα μας έμεινε μέχρι τα Χριστούγεννα..΄Πώς περνάει ο καιρός!!! Πέρυσι μάθαμε τέτοιες μέρες οτι είμαι έγκυος και η μπέμπα έφτασε ήδη τους 4 μήνες!!!

Πώς περάσατε το ΣΚ?

Gemini πήγαμε χθες στην Ρήγα Φεραιου με το καρότσι.Μπορεί και να συνατηθήκαμε δηλ... :) Πήγαμε το πρωί Εκκλησία και μετά καθήσαμε στο Αρτ καφε, στην Πάρωδο για καφε. Όλες οι διπλανές παρέες ασχολούνταν με τη μπέμπα κι αυτή σκόρπιζε σε όλους χαμόγελα. Κάποια στιγμή πείνασε, ήπιε το γάλα της και συνέχισε να χαμογελάει.Ήταν και οι νονοί της μαζί μας και την έπαιζαν πολύ και είχε ξετρελαθεί. Το μεσημέρι φάγαμε στη μαμά μου και κοιμήθηκε μόνο μια ώρα γιατί το απόγευμα πήγαμε σε μια φίλη μου που έχει 4 παιδιά, τα δύο τελευταία δίδυμα κοριτσάκια και η μπουμπού είχε χαζέψει. Όμως κλάμα τίποτα. Έφαγε κιολας εκεί και όταν νύσταξε αποκοιμήθηκε στον καναπέ τους για ένα τεταρτάκι για να συνέλθει και ξανά προς την δόξα τράβηξε. Σήμερα όμως κοιμάται συνέχεια. Ξυπνάει λίγο και μετά πάλι νύστα. Εσείς καθησατε πουθενά ή βολτίτσες αναμεσα στα πολλά καρότσια???Άντε του χρόνου θα βγάλετε τα διδυμάκια σας, χιχι.

Lucky μου συγχαρητήρια και πάλι για τα θαυματάκια σου. ΠΟλύ ωραία και πολύ καλή η ιδέα σου για τα αγγελάκια...

Leni μου εσύ πώς είσαι? Βγήκατε φαντάζομαι το ΣΚ.Θα είναι και στολισμένη η Αθηνα και θα είναι πολλή όμορφη. Πέρυσι τέτοια εποχή που ανεβαίναμε Αθήνα για την εξωσωματική κάναμε πολλ΄ς βόλτες και μου άρεσε πολύ.Έκανα και όνειρα για να πηγαίνουμε με τη μπέμπα, αλλά ξεχνούσα οτι είναι πολύ μωρό :)

AGGELIK εσύ? Βγήκατε, ψωνίσατε?

Misspiggy πήγες καμιά βόλτα? ΟΙ εμετοί σταμάτησαν?

Μελανία τα διδυμάκια σου κλωτσάνε???

Α δεν σας είπα, ξεκινήσαμε την κρέμα μας σήμερα,ρυζάλευρο με γάλα και 12 βιταμίνες και σίδηρο. Στην αρχή της φάνηκε παράξενη η γεύση. Δεν ήξερε τί έπρεπε να κάνει... κατάπινε λίγο και μετά έπιανε το κουτάλι για να δει τί είναι αυτό. Η σαλιάρα της έγινε χάλια απο την κρέμαπου εβγαζε. Πρέπει να έφαγε 4 κουταλάκια κρέμα και μετά ήπιε και λίγο γαλατάκι και κοιμήθηκε. Η γιατρός μου είχε πει να ξεκινήσουμε με 2 κουταλάκια,δηλ όσο θα ήθελε η μπέμπα και να μην αγχωθώ. Θέλει χρόνο για να καταλάβει το παιδί τί πρέπει να κάνει...Αύριο πάλι θα φάμε κρέμα.Και μετά απο 2 εβδομάδες θα ξεκινήσουμε φρουτόκρεμα...

Πολλά φιλιά σε όλες και περιμένουμε τα νέα σας!!!

καλησπερα κοριτσια της ομορφης παρεας.

Lucky ειναι πολυ ωραια τα αγγελακια που εφτιαξες.Εχεις ταλεντο , αυτο ειναι βεβαιο.Μπραβο.Ετσι να δημιουργεις τετοια ωραια πραγματα.

Kopelia μου , κοινονικοτατη η μπεμπουλα.Μπραβο, χαμογελα σε ολους ε? Μας δινεις κουραγιο , πριν 1 χρονο πηγαινες για εξωσωματικη και σημερα εχεις την μπεμπουλα σου.Αντε με το καλο κοριτσια και σε εμας που προσπαθουμε.

Gemini μου σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου.Να μην κουραζεσαι πολυ , δεν χρειαζεται, αστα τα σηδερωματα.Χαλαρα.

MissPiggy πως πας με τους εμετους σου?

Καλο βραδυ!Φιλακια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Kopelia καθησαμε και για καφεδάκι, σ ενα μικρό στην Ρ. Φεραίου! Αλλά γι λίγο! Ηρθε και ο αδερφός μου με την κοπέλα του... Κι εμείς αυτό ευχόμασταν να αξιωθούμε του χρόνου να βγάλουμε τα διδυμάκια βολτίτσα!!:D:D

Κορίτσια πολύ ησυχία σημερα το καφέ μας... Ελπίζω να ειστε όλες καλά!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini έχεις δίκιο. Πολλή ησυχία!!! Κι εγώ μπήκα και περίμενα να διαβάσω πολλά νέα, αλλά δεν... Μόνο η Αγγελική κι εσύ έχετε γράψει. Ελπίζω αύριο να γράψουν και οι υπόλοιπες για να μην ανησυχούμε. καλό ξημέρωμα σε όλες!

Καλημέρα κορίτσια

Είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες και απο δουλεια αλλα και για να προετοιμαστω για το ταξίδι!

Σάββατο χαράματα φεύγουμε οπότε την άλλη εβδομάδα δεν θα είμαι δουλεια και πρέπει να τακτοποιήσω διάφορα. Επίσης σήμερα θα πάρω και τον Βας. γιατι με είχε βάλει να πάω να κάνω μια μαστογραφια, πηγα να την κανω την παρασκευη και θέλω τωρα να πάω να την δει γιατι το πόρισμα γράφει κάτι περίεργα που δεν καταλαβαίνω, μάλλον χρειάζεται κάποια παρακολούθηση.. Ελπίζω όχι κάτι ανησυχητικό.

Εσείς τι κάνετε; Διαβάζω τα νέα σας, η μπεμπούλα συνεχίζει να μας τρελαίνει με τα χαμογελά και την γλύκα της!

geminaki εσείς με το καλο να χαρείτε τώρα το σπιτάκι σας, οχι αλλες δουλειες!

lucky μου καλή επιτυχία στην επεμβασουλα, θα δεις δεν ειναι τίποτα! Να πατε και καμια βολτα στην αθηνα:-)

Πιγγυ μου πως είσαι σήμερα; Πηγες καμια βολτιτσα το ΣΚ?

Αγγελικ προχωράμε έτσι; Περναει ο καιρος σιγα σιγα. Εγω σε 3 μερες ξεκιναω το 2ο κουτι με τα χαπια. Δεν ειναι σαν τα αντισυλληπτικα. Μου ειπε να ξεκινησω το 2ο κουτι με το που τελειωσει το πρωτο.

Δομνινα τι γίνεσαι; Χαθηκες ολα καλα?

Μελάνια μου, εσυ τι θα κανεις στις γιορτες μεχρι να φυγεις?

Σας φιλω πολυ, πολλες καλημερες!

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε?

Εγώ απολαμβάνω τις μερες στο σπίτι μου...εχω δουλιτσες βέβαια αλλά πολύ χαλαρα τα κάνω όλα. Χτες ειχα πάει και τη μαμα μου για καφεδάκι για να ξεσκάσει κι αυτή λίγο;) Κατά τα άλλα τα ίδια. Ανυπομονώ να ξεκινήσει και ο άντρας μου διακοπές για να ξεκουραστεί κι εκέινος λιγο και να κάνουμε και βολτες!!

Leni ευχομαι να μην ειναι τιποτα στη μαστογραφία!!

Φιλιά!!!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...