Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλησπερα...

Lucky μου μην στενοχωριεσαι! Ενας μηνας ακόμα... Δεν ειναι τιποτα, θα περασει πριν το καταλάβεις!

Κοπελια αυτο το παιδακι ειναι γλύκα!!! Η καλυτερη σου παρέα...

Λενακι φευγετε λοιπον... αυτα ειναι!!!

Αγγελικη μου καλα θα ειναι να ειστε παρεα τον Φλεβαρη, θα φουσκώσετε και παρεα!! Θα εχει πλάκα!

Εγω εδώ και σημερα, καναπε αγκαλια με τη Μιλου μου....

Εχω κάνει προόδους όμως, εχτες βγήκαμε και για φαγητο... Ουαουα... Εφαγα και σολωμο που μου αρεσει πολυ! Χα χα...

Πριν λίγο βεβαια με ξαναθυμήθηκαν οι εμετοι... Εκαναν μια επανοδο με 3-4 απανοτούς για να μην παίρνω πολύ θαρρος!

Αλλά ελπίζω να είναι τυχαίο.

Κατα τα άλλα ησυχία, κοιτάζω για καρότσια (πιο πολύ για να περνάει η ώρα) και εχω μπερδευτεί πολύ... Μου αρεσουν αυτα που ειναι διπλα διπλα οι θεσεις αλλά ολοι μου λένε οτι δεν βολευουν και ειναι πολύ ογκώδη και πιο βολικα ειναι αυτα που ειναι η μια πισω απο την αλλη... Εχετε καμια αποψη???

Κορίτσια σημερα μπαίνω στον 4ο... Δεν μπορώ να το πιστέψω!!! Περασε και το επικίνδυνο 3ο τρίμηνο και προχωράμε!!! Ειμαι πολύ χαρούμενη!!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!MissPiggy eμείς πήραμε αυτό http://www.icandyworld.com/uk/en/products/peach_blossom_twin

αλλά δεν έρχεται Ελλάδα και μέσω νετ μόνο απο αντιπρόσωπο αν το κανονίσεις

Δες κι εδώ

http://www.babyjogger.com/joggers_strollers.aspx

http://www.britax.com.au/strollers

http://philandteds.com/en/products/push

http://www.pramworld.co.uk/category/594/Baby_Jogger_Twin_Prams

Ωραιο ειναι Μελανια μου!

Θελω και εγω ενα που να παιρνει πορτ μπεμπε και καθησματα αυτοκινητου.

Να σε ρωτησω, το μωρακι που ειναι πισω εχει καθολου χωρο? Βλεπει τιποτα η θα γκρινιαζει? Παντως απο ογκο φαινεται τελειο!

Ποσο σας στοιχισε?

c12e25debb.png

Ωραιο ειναι Μελανια μου!

Θελω και εγω ενα που να παιρνει πορτ μπεμπε και καθησματα αυτοκινητου.

Να σε ρωτησω, το μωρακι που ειναι πισω εχει καθολου χωρο? Βλεπει τιποτα η θα γκρινιαζει? Παντως απο ογκο φαινεται τελειο!

Ποσο σας στοιχισε?

MissPiggy μου κι εγώ δεν το έχω δει απο κοντά ακόμα.Το έχει παραλάβει δικός μου άνθρωπος απο τον εκπρόσωπο στη Σουηδία και θα μου το στείλει όταν φύγω κατευθείαν Ισλανδία.Φαντάζομαι πως θα έχει χώρο όμως όσο θα είναι μικρούλια ακόμα σκοπεύω να τα βάζω αντικρυστα :PΠερίπου 1000 ευρώ κόστισε χωρίς τα καθισματάκια αυτοκινήτου.Τα περισσότερα τέτοιου τύπου τόσο πάνε (τα διπλά).Το βασικότερο νομίζω είναι να επιλέξεις ένα καρότσι όσο πιο ελαφρύ και μαζεμένο γίνεται.Αυτά με τις θέσεις πλάι πλάι πιάνουν πολύ χώρο.Επίσης καρότσια σαν αυτό που πήραμε εμείς μπορείς να το κάνεις και για ένα παιδάκι μόνο(λέμε τώρα αμα κάνουμε και τρίτο:tongue:)

Leni μαλλον και εγω για Φεβρουαριο το βρεπω.Λες να ειμαστε μαζι?

Agelik μου μας βλέπω να περιμένουμε μαζί στην αναμονη του ιατρείου και να συζητάμε τις εγκυμοσύνες μας!!;);) και πάνω κάτω θα είμαστε και στις ίδιες εβδομάδες.. Θα βάλουμε και τα τικεράκια μας:D Θέλω τόσο μα τόσο πολυ να πετύχουμε κι οι δυο... :!::!:

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Πως ξυπνησαμε?

Μελανια μου τι ωραία καρότσια! Πολυ πρωτοποριακά!!

Τι λες Πιγγυ μου? θα πάρεις κανένα τέτοιο? όντως αυτα που είναι αντικρυστα είναι πιο βολικά απο αυτα που είναι δίπλα δίπλα. Με αυτα δεν χώρας να περάσεις απο πουθενά (πόρτες, εστιατορια κλπ)

Η δημητρουλα μας πως είναι σήμερα?

Gemini μου εσυ? τελείωσαν οι εργασίες??

Lucky μου έχεις κάποιο νεότερο απο τον γιατρο? η υστεροσκοπηση δεν είναι τίποτα. Ίσως να έχεις μετα μόνο έναν ελαφρύ πόνο σαν περιόδου. Don't worry!!

Δομνινακι κατεφτασαν τα πεθερικα ή όχι ακόμα?

Φιλία πολλά σε όλες!!

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!

MissPiggy μου πολυ χαιρομαι που εισαι χαρουμενη, μπαινεις στον 4ο και δοξα το Θεο ολα καλα τελεια.Αυτη η περιοδος που θα αρχιζεις να κοιτας διαφορα για τα μωρακια , φανταζομαι οτι ειναι μοναδικη, να την χαρεις οσο μπορεις.

Leni μου , μεσα απο την καρδια μου ευχομαι με το καλο να καθομαστε στο σαλονι του Ιατρειου του Βασ με φουσκωμενες τις κοιλιες μας.Αχ το ονειρο να γινει πραγματικοτητα.

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Τι κάνετε??

Εγώ περιμένω τον μαστορα για τελευταίες λεπτομέρειες. Εχω ξεκινησει ηδη καθαρισμα, συμμάζεμα αλλά με χαλαρούς ρυθμούς! Επιτέλους σπιτι μου δηλαδή!!

Piggy εχω μπερδευτεί να σου πω κάπως με τα καροτσια. Θελω κάτι ελαφρυ μεν, αλλά επειδη θα κουβαλάει 2 παιδία κι εχω σκοπό να πηγαίνουμε πολλές βολτες θελω να ειναι γερό, να μη νομίζεις οτι θα μπατάρει...Πιστευω πρεπει ναα τα δω από κοντά. πχ νομίζω αυτά με τις μεγάλες ροδες ειναι καλύτερα. Μου ψιλοαρέσει αυτό που ειναι και νορμάλ σε τιμή. http://www.ebay.co.uk/itm/2011-TWINS-FREESTYLE-COOL-DOUBLE-BABY-PRAM-PUSHCHAIR-BUGGY-STROLLER-/120828712965?pt=UK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL&hash=item1c21f3d805

και της melany μου αρεσει...αλλά δεν ανοίγει το λινκ να το δω καλύτερα..

Lucky υπομονή!! Σκεψου οτι τωρα ειναι χριστούγεννα και ξεχνιόμαστε!! να φτιάξεις υπέεεεεεροχες κατασκευές!!

Leni θελω κι εγώ Κουβα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειναι ονειρο ζωης για μενα και τον άντρα μου... Ελπίζω κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε!

Θελω οπωσδηποτε οταν γυρίσεις με το καλό να μας πεις εντυπώσεις!

Και πιες και για μενα, ε!

Agelik θα εισαι μαζί με τη Leni εγκυούλα θα δεις και θα κάνουμε 2 γκρουπ: οι παλιές και οι καινούριες!:tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα ή μάλλον καλό μεσημέρι :)

Αχ, όλο αυτό το ψάξιμο με τα καρότσια!!! Εμείς τελικά καταλήξαμε στο τρίο της Chicco και στο πορτ μπεμπέ κοιμήζαμε τη μπουμπού, αλλά τώρα δεν χωράει και την βάζουμε καθιστή για να παίζει... Για τα δίδυμα είναι λίγο δύσκολο να βρείς καρότσι που να σε βολεύει. Πάντως κ εμένα θα μου άρεσε κάποιο που να μπορείς να βγάλεις και το ένα παιδί, αν χρειαστεί. Με το καλό να επιλέξετε οι διδυμοεγκυούλες και καλορίζικο να ειναι Μελανία μου!

Κατα τα άλλα πώς είστε?

Η Δημητρούλα γύρισε στους παλιούς ρυθμούς της. Ξύπνησε αργά, έφαγε πολύ και έπαιξε πολύ με ατελείωτη πολυλογία και τραγούδια. Τώρα κοιμήθηκε γιατί κουράστηκε και την περιμένω να ξυπνήσε σε κανα μισάωρο για το μεσημεριανό της φαγητάκι.

Πολλά φιλιά σε όλες!!! Να έχετε ένα όμορφο ΣΚ!!!

Γεια σας και απο μένα...

Κοιταζω τα καροτσια και συνεχίζω να μπερδεύομαι!!! Αλλά δεν πειράζει, θα τη βρω την ακρη. Gemini και εγω θέλω να τα βγάζω εξω τα παιδακια μου, οσο δύσκολο και αν είναι...

Επίσης σκέφτομαι οτι αν τα θηλάζω (που θα παίρνουν αντισωματα), δεν θα περιμένω καν να 40ντίσουν... Καλοκαίρι θα είναι αλλωστε. Εσυ τι λές, θα θηλάσεις?

Λενη και Αγγελικη, ετσι ακριβως οπως το ειπε η Gemini, οι παλιες και οι καινούριες... και η μασκότ!!! Χα χα...

Κοπελια που είναι η μασκοτ μας σημερα??? Πως εισαι απο κουραση για τη βαφτιση? Εσυ τι θα βάλεις???? Μην ξεχνάμε και τη μαμα!

Lucky εγω εκανα υστεροσκόπιση μαζι με αλλη επεμβασουλα αλλά και πάλι δεν ήταν τίποτα... Περιμένουμε νέα σου ε?

Αυτα κοριτσια μου, φιλια σε ολες!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγώ καλά είμαι.Έχω λίγο άγχος για το ταξίδι.Θα αλλάξω και 2 αεροπλάνα και θα είναι ψιλοκουραστικό.Εσείς πως είστε;Η μπεμπούλα σου Kopelia;Φαντάζομαι πόσο θα έχει μεγαλώσει.

Τι γλυκούλι που είναι αυτό Gemini.Μ αρέσει που έχει και ροζ και γαλάζιο.Εγώ κοιτούσα κι αυτά http://www.quinny.com/ot-en

που είναι πολύ βολικότερα αλλά δεν έχει διπλά.

Α κορίτσια υπάρχει κι αυτο της bugadoo

http://www.bugaboo.com/218#excite

Μελανια και το bugadoo το φλερταρα και εγω... Μου αρεσει!

Αλλα φοβαμαι οτι θα ειναι πολυ μεγαλο και δεν θα χωράει πουθενα...

Και το Easywalker επισης...

Χρειαζομαι μια παλια διδυμομαμα νομιζω να μου πει καμια γνωμη...

c12e25debb.png

Ετσι δείχνει... Τι να πω...

c12e25debb.png

Ετσι δείχνει... Τι να πω...

Στέλνει μόνο UK αλλά παρόλα αυτά μπορείς να πάρεις και απο μεσάζοντα.Piggy ψάξου εκεί.Εμείς ούτε που κοιτάξαμε στο ebay επειδή πολλά είναι used και δεν είχαμε και paypal.Δες τι καρότσι σ αρέσει και κοίτα το κι εκεί.Ποτέ δεν ξέρεις:wink:Πληροφορίες για μεσάζοντες απο Αγγλία έχει και στο φόρουμ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...