Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!

Τι κάνετε?? Ηρθε και ο ελαιοχρωματιστής σήμερα...Αντε και άυριο και τελειώνουμε. Μετά μας μενει να καθαρισουμε και να ξαναοργανωθούμε σπιτάκι μας!

Θα φυγω σε λιγο, να πάω τη μαμα στο γιατρό και δεν ξερω αν θα ξαναμπω σημερα...

Leni μου πολύ θα μου αρεσε ενας κανονικός καφές...Νομίζω οι περισσότερες είστε Αθηνα ομως. Εγώ ειμαι με την Kopelia...να ερθετε να μας δειτε:tongue: χαχα!!

Δεν ξερεις ομως και ποτε..Δεν ειμαστε και τόοοοσο μακριά!!

Agelik σ ευχαριστώ!! Προσπαθώ να μην κουράζομαι γιατί το καταλαβαίνω οτι δεν μπορώ να κανω και πολλά...Απλά ειναι κάποια πράγματα που πρέπει να γινουν!

Δηλαδή με τον γιατρό καταλήξατε σε πρωτόκολλο?? Πότε ξεκινάς με το καλό?? Πάντως απ οσο εχω ακούσει από σας ο Βασ πρέπει να ναι πολύ καλός και προσεκτικός γιατρός... Ευχομαι πραγματικά ο,τι καλύτερο!

Σας φιλώ όοοοοοολες!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο μένα.

Χθες δεν πρόλαβα να μπω, πρόλαβα μόνο να διαβάσω τα νέα σας...Σήμερα απο το πρωί πάλι δεν είχα σύνδεση, θα πάρω την εταιρία γιατί κάτι συμβαίνει.

Λένη μου όλες προφανώς έχουμε περάσει απο την ίδια φάση. Να φανταστείς οτι όλες μου οι φίλες έχουν απο 4 παιδιά και πάνω κι εγώ ήμουν η μόνη που είχα χωρίσει και δεν είχα και παιδιά... Τελικά πέρασαν όλα και τώρα απολαμβάνω και την δική μας ευλογία. Δεν θα ξεχάσω ακόμα και την κακία μιας κουμπάρας μου, η οποία έπιανε τα παιδιά στον αέρα και ενώ ήξερε οτι εμείς παλεύαμε για παιδί, μου έλεγε πόσο ευλογημένη νιώθει που κάνει τόσο εύκολα παιδιά. Δηλ εγώ ήμουν καταραμένη??? Το τί κλάμα έριχνα κάθε φορά που την άκουγα δεν λέγεται. Αλλά μετά συνειδητοποίησα οτι ο καθένας έχει τον δικό του σταυρό και οτι ο Θεός ξέρει πότε και τί στέλνει στον καθένα. Μην ακούς λοιπόν κανέναν και μη στενοχωριέσαι. Ανθρώπινο είναι βέβαια και να τα λες όποτε θέλεις στην παρεούλα σου, σ΄εμας, αλλά να τα ξεπερνάς γρήγορα... Όλα θα γίνουν, θα δεις και δεν θα το πιστεύεις...

Μισπίγκυ μου όπου νάναι σταματούν οι εμετοί.Ήδη έχουν μειωθεί, ετσι δεν είναι?

Gemini, καλορίζικο το τζάκι σας και να το απολαύσετε σύντομα με τα διδυμάκια σας!!! Και...μη ξεχνιέσαι και κουράζεσαι, έτσι?

Lucky που είσαι? Τί έγινε με τη θεραπεία? Είχατε κανένα νέο?

AGGELIK να έχεις εμπιστοσύνη στν γιατρό σου που όπως φαίνεται είναι λεπτολόγος και με λίγη υπομονή θα καταφέρετε το ποθούμενο :)

Εμείς κάναμε το εμβόλιο χθες, δύο για την ακρίβεια στα δυο μπουτακια. Είχε έρθει και η μαμά μου μαζί, αλλά το μετάνιωσα. Βρε κορίτσια υπέφερε πιο πολύ κι απο τη μπέμπα. Δεν μπορούσε να σταθεί μεσα στο ιατρείο πουθενά επειδή η μπέμπα έκλαιγε. Παραλίγο να την αρπάξει γυμνούλα όπως ήταν για να μη την πονέσει άλλο η γιατρός...χαχα. Και δεν υπερβάλλω. Αφού η γιατρός της έκανε παρατήρηση... Πάντως η ζουζούνα έφτασε τα 7 κιλά και τα 66 εκατοστά ύψος και απο την άλλη εβδομάδα αρχίζει τις κρέμες αραβοσίτου και μετά απο 2 εβδομάδες τις φρουτόκρεμες. Κανονικά ξεκινούν μετά τον 5ο μήνα και κάποια παιδάκια στον 6ο, αλλά επειδή είναι ψηλή την ξεκινάει νωρίτερα... Είναι και φαγού, οπότε καλή μας όρεξη, χιχι. Κατα τα άλλα την βρήκε πολύ καλά σε όλα της. Με ρωτούσε αντιδράσεις και της είπα πόσο πολυλογού είναι και πόσο της αρέσουν τα τραγούδια και τα βιβλία και τηα τραγούδησε και η γιατρός κι αυτό ξελιγώθηκε στα γέλια... Το αποτέλεσμα όλης αυτής της κούρασης χθες ήταν να κοιμηθεί η μπέμπα απο τις 9.30 χθες το βράδυ και να ξυπνήσει σήμερα στις 9.30 το πρωί ορεξάτη και με κέφι για τραγούδια και παιχνίδια...

Τώρα ξαναπεινάει... Οπότε σας αφήνω να πάω για γάλα :)

Πολλά φιλιά σε όλες!!!

Καλημέρα κοριτσάκια..

Κι εγώ δεν είμαι σε καλή διάθεση... έμαθα ότι τελικά καταφτάνουν τα πεθερικά το Σβκ και θα μου κατσικωθούν για δυο μήνες τουλάχιστον... διότι το ραντεβού με τον ορθοπεδικό το έχουν 5 Γενάρη και με τον Οδοντίατρο 6 Φλεβάρη... Όταν φώναζα εγώ να πάρουν νωρίτερα τηλέφωνο να κλείσουν ραντεβού κανείς δεν με άκουγε... οπότε τι θα κάνω εγώ με τα πεθερικά δυο μήνες - τουλάχιστον - στο σπίτι; Θα πάρω τα βουνά μου φαίνεται..

Και σαν να μη μου έφτανε αυτό ανακοινώσανε στο Δομνίνο ότι του δίνουνε προαγωγή.. Τον βάζουν υπεύθυνο και σε 2η αποθήκη με ακόμη 3 άτομα υφισταμένους αλλά χωρίς καμία επιπλέον υλική ανταμοιβή.. Ούτε καν ένα e-pass για την Αττική Οδό.. Όπερ σημαίνει ότι θα δουλεύει περισσότερο και θα τον βλέπω λιγότερο.. Το μόνο που μπόρεσε ο δικός του Προϊστάμενος να του εγγυηθεί είναι ότι θα κρατήσει τη δουλειά του... Ολέ!

Εγώ πάλι αδιαθέτησα χθες και το αίμα.. ποτάμι.. μέχρι και στον ύπνο μου το βλέπω..

Κοπελιά χαίρομαι τόσο πολύ που μεγαλώνει η μπέμπα σας τόσο καλά.. με τόση αγάπη και φροντίδα λογικό είναι να ανθίζει καθημερινά..

Οι διδυμομανούλες λογικό είναι να κουράζονται και να ταλαιπωρούντα αλλά μην ξεχνάμε ότι κουβαλάνε δυο ψυχούλες.. Μεγάλη προσοχή κορίτσια και όχι υπερβολές.

Αλήθεια ο Βασιλόπουλος σε ποιο κέντρο είναι; μήπως το αποφασίσω και πάρω και μια δεύτερη γνώμη..

L2qIp2.png

καλημερα κοριτσια!

Δομνινα αυτο με τα πεθερικα οχ.Δεν θα πω κατι αλλο.Υπομονη.

Οσο για τον Βασιλοπουλο ειναι στο Medimal αλλα αμα ειναι θα σου πω να πας στο ιατρειο του στο Μαρουσι και θα σε προσεξει πολυ.Θα του το πω και εγω αν θες.

Kοpelia τι τελεια νεα ειναι αυτα για την μπεμπουλα .Μεγαλωνει σε περιβαλλον ολο αγαπη και φροντιδα και αυτο ειναι πολυ σημαντικο που την κανει τοσο τελειο μωρο.

Gemini μου να χαρειτε το τσακακι σας οι τεσσερεις σας με το καλο.

MIssPiggy λιγο υπομονη ακομα και τελειωνουν και οι εμετοι.

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημερα κοριτσια! Τι μου κανετε? .

Εγω πηγα χθες στον Βασιλοπουλο, ειχε παρει το φακελο μου και τον μελετησαν με εναν πολυ σημαντικο καθηγητη του Παρισιου.Μια ωρα πανω απο το φακελο μας.Τελικα ο ημιφυσικος κυκλος για μας ειναι ο καλυτερος.Βεβαια δεν ειμαστε ευκολη περιπτωση , το ξερω.Κανει οτι μπορει και θελει να πετυχει πολυ γιατι ειμαστε και δυσκολη περιπτωση, για αυτον θα ειναι επιτυχια.Μονο και μονο που ασχοληθηκε τοσο προσωπικα τι να πω.Αυτος ο καθηγητης για να τον δεις στο Παρισι θες ? 600 επισκεψη.Τον φιλοξενησε και ετσι μπορεσε και ειδε τον φακελο μας.Ευχομαι να μας βοηθησει και ολα να πανε καλα και για μενα και για ολες μας κοριτσια.

Φιλια σε ολες!

Agelik μου, χαίρομαι πολυ με τα νέα σου. Πιστεύω ότι κάνει ότι μπορεί ο βας. Και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει. Αυτο με τον ημιφυσικο κύκλο ακούγεται πολυ καλο. Εύχομαι όλα να πανε καλα και να τελειώσει εδώ η αναμονη! Να σε ρωτήσω, σου είπε ποτέ θα ξεκινήσεις? όταν τελειώσουν τα αντισυλληπτικά θα περιμένεις και τον επόμενο κύκλο και μετα ξεκινάς? εμένα τα χάπια θα τελειώσουν γύρω στις 20 Ιανουαρίου. Μάλλον θα ξεκινήσω δηλαδή Φεβρουάριο, έτσι φαντάζομαι...

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!

Δομνινακι, τι να σου πω εκτός απο υπομονή??? καλα, που μένουν τα πεθερικά σου και θα έρθουν για 2 μήνες? είναι λίγο πακέτο αλλα πάρτι χαλαρά όσο μπορείς.. Θα περάσει ο καιρός!! Κύπρο ποτέ πάτε? δεν έχω παει, σε ποιο μέρος θα είστε εσείς?

Κοπέλια μου έχεις απόλυτο δίκιο, ο καθένας κουβαλάει τον δικό του Σταύρο, έχει τα δικα του προβλήματα που εσυ δεν ξέρεις, και γενικα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που έχουμε και να αγωνιζόμαστε να αποκτήσουμε αυτα που ονειρευόμαστε.. Έτσι είναι η ζωή... Κάποιες φορές πέφτουμε αλλα και πάλι ξανασηκωνομαστε... Είναι ένας κύκλος..

Η μπεμπούλα μια χαρα έτσι? πως είναι μετα το εμβόλιο? να πεις στην μαμά σου να μην πανικοβαλλεται, όλα τα παιδάκια έτσι κλαίνε με τα εμβόλια!!

Πιγγυ μου πως ξυπνήσες σήμερα? τα ίδια ή λίγο καλύτερα?

Lucky, Gemini, Μελανια τι νέα?

Φιλία σε όλες

Καλημέρα!!!!!

Ηρθα πάλι σπιτι χτες το βραδυ γιατί ήρθε ο μάστορας πριν λίγο... Θα μαι εδώ λογικά ολο το πρωι. Ειμαι στο γραφειο κι εχω πάρει το λάπτοπ γιατί δεν εχω πουθενά να κάτσω...ειναι όλα καλυμένα τα επιπλα:(

Δομνινα κουράγιο με τα πεθερικά...Ουτε να τη φανταστώ την αναστάτωση δε θέλω. Εδώ φιλους φιλοξενείς και όσο να ναι αλλάζει το πρόγραμμά σου, ποσο μάλλον τα πεθερικά....μπρρρ!!! Και τα λέω εγώ που γενικά δεν εχω παράπονα από τα πεθερικά μου ιδιαίτερα, αλλά μεσα στο σπίτι μου ειναι αλλιώς!!

Κάνε υπομονή ομως, μην το πολυσκέφτεσαι γιατί χαλιέσαι... Θα βρεις τροπους να ξεφεύγεις λιγάκι...

Κορίτσια εχουμε 1,5 εβδομάδα για Χριστούγεννα και δεν εχω καταλάβει τίποτα... Με το τρεξιμο και την αναστάτωση, τα πηγαινε-ελα εκτός σπίτιου ουτε μια βολτα στην αγορά δεν εχουμε πάει, ουτε εχω στολίσει, ούτε τίποτα:( Ελπίζω του χρόνου να μπω στο κλιμα πιο νωρίς!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα και απο μενα...

Τωρα ειδα οτι το χθεσινο μου κατεβατο δεν το ανεβασε....

Τα νευρα μου!!!

Εγω και εχτες και οπως βλεπω και σημερα ειμαι αρκετα καλα...

Εχτες δουλεψα αρκετα, κοιμηθηκα λιγο το απογευματακι και πηγα και στην πεθερα μου για φαγητο. Συνειδητοποιησα οτι ειχα να βγω απο το σπίτι μια ολοκληρη βδομαδα!!! Δεν εχω παρει και εγω χαμπαρι απο Χριστουγεννα, δεν εχω ακουσει ουτε μια φορα το Last Christmas για να καταλάβετε!!! Γυρίζοντας εβαλα τον Kermit να με παει βολτα με το αυτοκινητο να δω λίγα φωτάκια αλλα απ'οτι ειδα η κριση εχει χτυπήσει τα πάντα... Πολύ λίγη διακόσμηση, τι να κανουμε, δυσκολη χρονια...

Εχω και σημερα λίγη δουλιτσα αλλα λεμε να πάμε μια βόλτα για τα δωρα των βαφτιστιριών γιατι Σαββατο θα ειναι δυσκολα τα πραγματα... Να βγω και λίγο εξω!

Κοπελια μου, δεν ανεβασε πυρετο η μικρη με τα εμβόλια ε? Καλα είναι? Να πεις στη μαμα σου οτι ειναι πολύ γλυκια και να μην στενοχωριεται ετσι κανουν τα μωρακια...

Δομνινα... Τι να πω... Ακόμα και εγω που τα παω μια χαρα με τα πεθερικα μου αν τους ειχα 2 μηνες μες το σπιτι μια κριση θα την παθαινα... Υπομονη και κουραγιο και θα βρειτε καποια λυση. Οσο για τα φαρμακα οποιο Σαββατο θες, ασε να περασει ο χαμος των γιορτων, αλλωστε δεν θα πανε πουθενα... εδω στο ψυγειο ειναι!

Λενακι μου περιμενω λεπτομεριες για το ταξιδι ε? Οσο για τον καφε, εγω ειμαι πολυ πολυ μεσα! Καιρος ειναι να γνωριστούμε απο κοντά!! Τουλάχιστον εμεις που μενουμε στις ιδιες πολεις... ε???? Να το κανονισουμε???

Αγγελικη μου ειμαι σιγουρη οτι ο Βασ. θα σου βρει μια λυση! Πραγματικα ακομα δεν εχω καταλάβει γιατι είστε τόσο δύσκολη περίπτωση, αφου και οι εξετασεις σου ηταν καλές...

Θα την βρείτε τη λύση ομως, μην ανησυχείς!

Gemini ωραιο το σπιτάκι σας??? Ικανοποιημένη? Αντε να προλάβεις να στολίσεις να μπεις λίγο στο κλιμα και εσυ...

Φιλακια πολλά κοριτσια και καλημέρες!

c12e25debb.png

Καλημέρα κι απο μένα :)

Όλες μια χαρά και καθώς πλησιάζουν πια τα Χριστούγεννα μπαίνουμε όλες στην εορταστική διάθεση...

Η μπεμπούλα απο το προηγούμενο βράδυ κοιμάται στο δωμάτιό της μοναχούλα της γιατί δεν χωράει πια στο πορτ μπεμπέ που την είχαμε στο δωμάτιό μας. Έχουμε βάλει βέβαια την ενδοεπικοινωνία, αλλα ευτυχώς δεν ξυπνάει καθόλου τα βραδια. Απο 40 ημερών όμως την έβαζα στο δωμάτιό της όλη την ημέρα κι έτσι δεν της κακοφάνηκε που έμεινε και τη νύχτα. Απο τα εμβόλια δεν ανέβασε πυρετό, αλλά μια κακοδιαθεσία την έχει. Δεν πίνει πολύ γάλα όπως έπινε. Δηλ είχαμε φτάσει και τα 300 ml τα πρωινά και 240 τις υπόλοιπες ώρες και τώρα φτάνει τα 180, το πολύ 200 με δυσκολία. Φαντάζομαι οτι θα κρατήσει και σήμερα αυτό και απο αύριο θα νιώθει καλύτερα. Με θέλει συνέχεια δίπλα της και μου πιάνει το χεράκι τοσο σφιχτά και με παρακολουθεί αν φεύγω απο δίπλα της. Απο το πρωί που ξύπνησε στις 8 τώρα ξανακοιμήθηκε...

Αλλά όταν μας χαμογελάει μέσα απο την αδιαθεσία της είναι για ρούφηγμα...

Αυτά και τα δικά μας...

Πολλά φιλιά σε όλες :)

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον... κι εγώ με τα πεθερικά μια χαρά τα πάω αλλά δυο μήνες - με προοπτική για τρεις - είναι ειλικρινά πολύ μεγάλο διάστημα για την ψυχική μου ηρεμία.. αν δω ότι δυσκολεύουν τα πράγματα θα πω μερικά φωνήεντα στο Δομνίνο και θα λάβει τα μέτρα του..

Agelik σ' ευχαριστώ για την πρόταση.. Θα το σκεφτώ σοβαρά. Με τον καινούργιο χρόνο θα το συζητήσω ξανά με τον άνδρα μου να πάρουμε οριστικές αποφάσεις και να κλείσουμε ραντεβού με το γιατρό μας..

Λένη μου θα πάω στη Λευκωσία.. Είχα ξαναπάει 20 χρόνια πριν και φαντάζομαι ότι θα έχουν αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο..

Κοπελιά η κορούλα σου μεγάλωσε... κοιμάται μοναχούλα της στο δωμάτιό της.. τι καλά!

Mrs. Piggy εννοείται μετά τις γιορτές.. όπως είπες κι εσύ τα φάρμακα δεν πάνε πουθενά... Και πάλι σ' ευχαριστώ για την προσφορά..

Εγώ δουλειά και Άγιος ο Θεός..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα στην ομορφη παρεα μας.

Η μπεμπα σημερα ξυπνησε απο τις 7. Μολις τελειωσε με το γαλα και εχουμε ξαπλωσει διπλα και λεμε ιστοριες. Χθες δεν επινε γαλα ευχαριστα και ειχε εκνευρισμο γενικοτςρο. Σημερα ελπιζω να ειναι καλυτερα.

Ειστε ολες καλα?Θα μπω αργοτερα να διαβασω τα νεα σας! Πολλα φιλια!

καλημερα κοριτσακια μου τωρα δυο μερες σας στελνω μνμ αλλα δεν το εμφανιζει ελπιζω αυτο να το δειτε!!!!!

Επιτελους ηρθε η ακατονομαστη προχθες και ξεκιναω καιγω εκανα τον υπερυχο ετρεχα για εξετασεις η προλακτινη βγηκε πολυ καλη και στον υπερηχο μου ειπε οτι η μιτρα ειναι πολυ πισο και εχει και κλιση αλα δεν ειναι προβλημα!!!Την πεμπτη 23 /12 θα κανω την υστεροσκοπιση και εχω πολυ αγωνια την εχει κανει καμια σας?ποναει?.Διαβαζω τα νεα σας καθε μερα και χαιρομαι για ολες σας.μολις τωρα με πηρε οαντρουλης μου και μου εδωσε τα αποτελεσματα LH 0,36 FSH 1,37 και ολικη τεστο 0,26....αχ ειχα μια ελπιδα αλλα τπτ αντε παλι παμε απο την αρχη ενα μηνα ακομα και βλεπουμε!!!!

Κοριτσακια μου καλη σας μερα να περνατε υπεροχα!!!!!!!!!!Φιλια πολλα!!!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Καλημερα κοριτσακια, τι κανετε?

Lucky μου τι να σου πω? Υπομονη! Ολοι αυτο κανουμε...

Αυτα τα πραγματα ετσι ειναι. Δεν τελειωνεις σε 1 ή σε 2 μηνες..

Ολα θα γινουν ομως.. Αυτο ειναι σιγουρο!!

Κοπελια μου ωραια περνατε με την μπεμπουλα:) Λετε τα νεα σας, πηγαινετε τις βολτες σας... μια χαρα! Ειναι πιο κεφατη και ορεξατη σημερα?

Οι υπολοιπες τι νεα?

Εγω σημερα παρελαβα ολο το υλικο για την Κουβα, το προγραμμα, οδηγιες, εισητηρια κλπ και συνειδητοποιησα οτι φευγουμε σε ουτε 10 μερες! Το καλο οταν πας μακρινο ταξιδι ειναι οτι ξεφευγεις εντελως! Εισαι μακρυα απο ολους και απ'ολα, ειναι και αρκετες οι μερες, οποτε ξεχνας ολα σου τα προβληματα!!χαχα

Πιγγυ μου θα σου φερω Cuba libre original να το πιεις μολις γεννησεις να ευχαριστηθεις!! Λοιπον, οταν γυρισω θα κανονισουμε καφε οπωσδηποτε να γνωριστουμε κι απο κοντα. ενταξει???

Αυτα, καλημερα σε ολες και φιλακια;)

καλημερα κοριτσια!

Leni μου πολυ χαιρομαι που εισαι χαρουμενη και θα πας και το ταξιδακι σου και θα χαλαρωσεις ,πολυ καλα κανετε.Ασε που λενε οτι η Κουβα ειναι τελεια.Να περασετε φανταστικα και για το καφεδακι εγω μεσα ειναι.

Luckym2 μην αγχωνεσαι για την υστεροσκοπηση , δεν καταλαβαινεις τιποτα , σου κανουν μεθη και ουτε πονας ουτε τιποτα.Ευχομαι ολα να πανε καλα.

Leni -MissPiggy σας ευχαριστω για τις ευχες σας.Ευχομαι πραγματικα να μπορεσει να βρει την λυση για εμας ο Βασ.

Δομνινα ευτυχως που τα πας καλα με τα πεθερικα, μα και παλι 2 εως 3 μηνες μαζι χαρα στην υπομονη σου.

Kopelia μου η μπεμπουλα πωε ειναι σημερα ? Δωσε πολλα φιλακια στα μαγουλακια!

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...