Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Δεν μπορω να μην πω ότι στεναχωρεθηκα και ξερω πως κι εσυ θα στεναχωρεθηκες.. Πάντα υπάρχει η ελπίδα.. Όμως δεν αλλάζει τίποτα τώρα οπότε εύχομαι να τα καταφέρουμε όλες μας σύντομα δομνινα μου.. Θές να μας πεις τι έχεις σκεφτεί για την συνέχεια;

Σε φιλω πολυ και να ξέρεις ότι εμείς είμαστε εδώ να σε ακούσουμε..

Διαφημίσεις

Προς το παρόν σκέφτομαι ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό και από τον καινούργιο χρόνο θα στραφώ σε πιο δραστικές λύσεις... αλλά δεν είναι ώρα τώρα να το συζητήσω αυτό...

Σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε!

L2qIp2.png

Προς το παρόν σκέφτομαι ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό και από τον καινούργιο χρόνο θα στραφώ σε πιο δραστικές λύσεις... αλλά δεν είναι ώρα τώρα να το συζητήσω αυτό...

Σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε!

ΤΑΞΙΔΑΚΙ!!!! Τελεια!!!!

Ετσι πρεπει κοριτσακι... να μας πεις που θα πατε να ζηλεψουμε!!

c12e25debb.png

Καλημέρα!!!

Δομνινα το μονο που σου πω ειναι οτι ευχομαι αυτή να ειναι η τελευταία ταλαιπωρία και μια ευκαιρία για ενα μεγάλο ταξίδι....

Εμείς και σήμερα εχουμε μάστορα, αλλά ευτυχώς δε δουλεύει ο άντρας μου και εχει αναλάβει. Εγώ θα πάω για κάτι ψωνια και σουπερμαρκετ και φυσικά θα πάω και στη μαμά να μαγειρέψω!

Το καλό νεο ειναι οτι Τριτη και Τετάρτη θα εχουμε ελαιοχρωματιστή και μετά ΤΕΛΟΣ!!!:P:p Απίστευτο μου φαίνεται!! Βεβαια με περιμένουν πολλές δουλειές αλλά θα φερω και γυναίκα να με βοηθήσει... Αυτά τα δικά μου!

Leni μου περαστικά σου.. ειναι άτιμος αυτός ο καιρός, όλο ιώσεις!!

Piggy κι εσύ υπομονή...Θα περάσουν κι οι εμετοί!! Σκέψου τα ζουζουνάκια σου!! Και φυσικά να την εξαντλήσεις την άδεια. Μην ταλαιπωρείσαι άδικα...

Φιλιά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Δομνινακι για που λέτε να πάτε? πάμε μαζί? :-)

Κορίτσια εμείς τελικά λέμε να πάμε κουβα. Είπαμε, ας χαρούμε τώρα την ζωή μας πριν χρεοκοπησουμε!! Άλλωστε ο βας. Μου είπε ότι το 2012 θα έχω άλλες υποχρεώσεις οπότε να περάσω υπέροχα αυτούς τους 2 μήνες!

Για τον γιατρο το σκέφτηκα και το ξανάσκέφτηκα και είμαι 80% για βας. Σκέφτομαι ότι αφού είχα την τυχη(ελπίζω,χαχα) να τον γνωρίσω, πρέπει να του δώσω μια ευκαιρία. Εντάξει, τώρα αν θα κάνω άλλες 2 προσπάθειες μαζί του και δεν μείνω έγκυος, ίσως πάω στον άλλο. Αυτο το σενάριο όμως δεν θέλω να το σκέφτομαι. Εύχομαι σε όλες μας, Αγγελικ, lucky, Δομνινα, να συμπληρώσουμε την παρέα του φόρουμ με τα δικα μας μωράκια το 2012.

Και εύχομαι για τις διδυμομανουλες να γεννήσουν 6 υγειεστατα μωράκια, και για την μασκότ μας να είναι πάντα γερή και δυνατή!!!Αυτή είναι η ευχή μου για το νέο έτος!

Εγω είμαι καλύτερα σήμερα ευτυχώς οπότε μπορεί και να βγω και καμία βολτιτσα. Οι υπόλοιπες τι κάνετε? πως ξυπνησατε? Δομνινα μου απο ψυχολογία?

Σας φιλώ πολυ!

Διαφημίσεις

Λένακι μου αυτές είναι οι καλυυυυτερες ευχές για το 2012 που θα μπορούσες να κανεις!!

Πραγματικά Τίποτα περισσότερο δεν χρειαζόμαστε! 6 γερά μωρακια, 4 εγκυμοσυνες και 1 χαρούμενο και γερό μωρακι!!! Αυτά αρκούν!!!

Κουβααααα Αυτά είναι ταξίδια! Ένα Cuba libre original Λοιπόν θέλω Από αυτο το ταξίδι και θα το πιω Περίπου σε ένα χρόνο... Αν σκεφτώ κάτι άλλο θα σου πω...

Μπράβο κοριτσάκι μου, δώστε του να καταλάβει τώρα που μπορείτε! Γιατι μετα θα είσαι σαν εμένα, αγκαλιά με τον καναπέ σου...

Gemini, Ελπίζω να τελειωσετε γρήγορα με τους μαστορους και να γυρίσετε στο σπιτάκι σας, όμως μην περνεις θάρρος και μην κουράζεσαι σε παρακαλώ, πρέπει να προσεχείς!!!

Δομνινακι πως είσαι Σήμερα;

Εγώ Σήμερα είμαι αρκετά Οκ, Έχω λίγες δυνάμεις παραπάνω, αναγουλες Έχω μεν αλλά Όχι εμετους, Οπότε Λέω και Εγώ να βγω Καμια βόλτα να δω τι κάνει ο έξω κόσμος!!! Βέβαια δεν θα το παρακανω Γιατι Μόλις κουραστω ξαναξεκινανε τα διάφορα...

Οι υπόλοιπες κοπέλες;;;

Φιλία πολλα σε όλες!

c12e25debb.png

Καλημερα σε ολη την παρεα.

Χθες μπηκα να διαβασω τα νεα και προλαβα μονο της Δομνινας και μετα μου κοπηκε η συνδεση. Μεχρι το πρωι δεν ειχαμε ιντερνετ κι εκανα επανεκκινηση στο ρουτερ,εφτιαξα τις ρυθμισεις και τωρα συνδεθηκε.

Δομνινα μου παμε για τα επομενα σχεδια,ετσι? Χαιρομαι που εισαι αποφασιστικη κσι αισιοδοξη και θα δεις οτι ολα θα πανε τελεια. Κι εσυ και η Λενη και η Αγγελικη θα γινετε σιγουρα μανουλες και συντομα!

Λενη ετοιμαζεστε για Κουβα,ε? Μπραβο!!!Για ποτε λετε? Ωραια ταξιδια παντως κανετε,πολυ καλο αυτο για να εχετε δει πολλα και να περιγραφετε στα παιδια σας,ουουου ενα σωρο πραγματα.

Τζεμινι εσυ να μη κανεις καθολου δουλειες ξαι με διδυμα να εισαι πιο προσεκτικη. Αν και πιστευω οτι η καθε εγκυος ξερει τις δυναμεις της και τις αντοχες της.

Μισπιγκυ σιγα σιγα θα καλυτερευεις απο τους εμετους και νομιζω οτι πλησιαζει ο καιρος πιυ υα κοπουν μαχαιρι.

Οι υπολοιπες ολες καλα?

Η μασκοτ μας ξυπνησε ορεξατη κσι με διαθεση για τραγουδια. Μολις την αφηνα στο κρεβατι της και της εβαζα μουσικη μογ τραβουσε το χερι για να συνεχισω κι εγω η να της χτυπαω παλαμακια. Ειναι απιστευτη.Αφου η μαμα μου καθε μερα που την βλεπει την βρισκει διαφορετικη και πιο μεγαλη.

Κι εγω εντελως χαζομαμα!!!Καλα δεν σας λεω για τον αντρα μου. Μονο πανες δεν του εχουμε παρει ακομα,χαχα. Απο Δευτερα θα την βαλουμε να κοιμηθει στο δωματιο της. Ο αντρας μου δεν θελει,αλλα εγω ειμαι λιγο απολυτη σε αυτο και η γιατρος μας το εχει πει. Εξαλλου της αρεσει και της μπεμπας στο κρεβατακι της,ειναι ο χωρος της και εχει απλα.

Χθες την πηγαμε σε μια φιλη της,Αννα που γιορταζε και επαιζε με ενα παιχνιδι που εχουμε ιδιο και τραγουδουσε.

Αυτα και τα δικα μας.

Καλο Σκ να εχουμε ολοι.Πολλα φιλια.

Εδώ είμαι κι εγώ..

Είμαι μια χαρά... βλέπετε κάπου μέσα μου το ήξερα εκ των προτέρων το αποτέλεσμα κι έτσι δεν μου ήρθε και τόσο απότομα..

Όπως πολύ σωστά λέει η Λένη μας καιρός είναι να ζήσουμε τη ζωή μας με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε διότι τα πράγματα προμηνύονται εξαιρετικά δυσχερή..

Για αυτό ταξιδάκι, ανανέωση, ενδοσκόπηση και επαναπροσδιορισμό και μετά ξανά στον αγώνα!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Ηρθα σημερα δουλεια και κρυωνω λιγο, εχουμε εδω κι ενα θεμα με το καλοριφερ και δεν παιζει, και λεω τι ωραια που ημουν σπιτακι μου Παρασκευη και δεν ηρθα δουλεια.. Οταν για καποιο λογο μενεις σπιτι, συνηθιζεις και μετα βαριεσαι να γυρισεις δουλεια..

Πιγγυ μου λοιπον, κατσε σπιτακι σου οσο μπορεις, πού να τρεχεις?καλα εισαι!

Ρε κοριτσια δεν θελω να φανω αχαριστη αλλα φετος τα Χριστουγεννα θα ηθελα κι εγω να μην μπορω να παω ταξιδι και να πρεπει να κατσω σπιτι.. Καταλαβαινετε τι εννοω. Χθες πηγα στα γεννεθλια απο τον γιο μιας πολυ καλης μου φιλης και ηταν παλι ολες ειτε με τα παιδια τους, ειτε εγκυες, φιλες μου που τα συζητουσαμε γιατι προσπαθουσαμε μαζι και τωρα ειναι στον 6ο και στον 7ο, 2 γνωστες μου που ειναι εγκυες για το 3ο παιδι (!), ενοιωσα ξαφνικα πολυ μονη γιατι ολοι συζητουσαν για τα παιδια τους και τις εγκυμοσυνες τους κι εγω ενοιωθα οτι δεν ειχα πια τιποτα να πω...ενοιωθα σαν τη χαζη. Απο την μια δεν θελω να γινομαι αντικοινωνικη και να μην πηγαινω σε τιποτα απο ολα αυτα, απο την αλλη δεν εχει μεινει κανεις μα κανεις απο τον κυκλο μου, και δεν σας κανω πλακα, οταν ξεκινησα εγω μονο μια φιλη μου ειχε ενα μωρακι. Οι αλλες, οι πιο πολλες, δεν ηταν ΚΑΝ παντρεμενες..

Σταματαω την γκρινια, δεν μ'αρεσει καθολου αυτο που κανω τωρα, δεν ειναι εγω, ομως με πηρε πολυ απο κατω και ηθελα απλα να το μοιραστω μαζι σας...

Τελοσπαντων.. Σορρυ και παλι,

Καλημερα σε ολες και καλη εβδομαδα να εχουμε!!

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Ηρθα σημερα δουλεια και κρυωνω λιγο, εχουμε εδω κι ενα θεμα με το καλοριφερ και δεν παιζει, και λεω τι ωραια που ημουν σπιτακι μου Παρασκευη και δεν ηρθα δουλεια.. Οταν για καποιο λογο μενεις σπιτι, συνηθιζεις και μετα βαριεσαι να γυρισεις δουλεια..

Πιγγυ μου λοιπον, κατσε σπιτακι σου οσο μπορεις, πού να τρεχεις?καλα εισαι!

Ρε κοριτσια δεν θελω να φανω αχαριστη αλλα φετος τα Χριστουγεννα θα ηθελα κι εγω να μην μπορω να παω ταξιδι και να πρεπει να κατσω σπιτι.. Καταλαβαινετε τι εννοω. Χθες πηγα στα γεννεθλια απο τον γιο μιας πολυ καλης μου φιλης και ηταν παλι ολες ειτε με τα παιδια τους, ειτε εγκυες, φιλες μου που τα συζητουσαμε γιατι προσπαθουσαμε μαζι και τωρα ειναι στον 6ο και στον 7ο, 2 γνωστες μου που ειναι εγκυες για το 3ο παιδι (!), ενοιωσα ξαφνικα πολυ μονη γιατι ολοι συζητουσαν για τα παιδια τους και τις εγκυμοσυνες τους κι εγω ενοιωθα οτι δεν ειχα πια τιποτα να πω...ενοιωθα σαν τη χαζη. Απο την μια δεν θελω να γινομαι αντικοινωνικη και να μην πηγαινω σε τιποτα απο ολα αυτα, απο την αλλη δεν εχει μεινει κανεις μα κανεις απο τον κυκλο μου, και δεν σας κανω πλακα, οταν ξεκινησα εγω μονο μια φιλη μου ειχε ενα μωρακι. Οι αλλες, οι πιο πολλες, δεν ηταν ΚΑΝ παντρεμενες..

Σταματαω την γκρινια, δεν μ'αρεσει καθολου αυτο που κανω τωρα, δεν ειναι εγω, ομως με πηρε πολυ απο κατω και ηθελα απλα να το μοιραστω μαζι σας...

Τελοσπαντων.. Σορρυ και παλι,

Καλημερα σε ολες και καλη εβδομαδα να εχουμε!!

Καλημερα,

Λενακι μου εδω ειναι το πιο σωστο μερος για να μοιραζεσαι τετοιες σκεψεις γιατι σε καταλαβαινουμε απολυτα και ολες εχουμε βρεθει στη θεση σου!

Ολες αυτες οι σκεψεις ειναι τοσο μα τοσο ανθρωπινες που δεν θα επρεπε να νιωθεις ασχημα για αυτες...

Και εγω ημουν η πρωτη που παντρευτηκα... σχεδον η τελευταια που κανω παιδι... αλλες εχουν κανει και το 2ο... Εχω περασει τοσα τετοια παρτυ, απογευματα, συγκεκρωσεις...

Θα ερθει ομως και η σειρα σου! Αυτο να σκεφτεσαι και θα εισαι 10πλα χαρουμενη γιατι εχεις ζησει ολη αυτη τη προσμονη! Θα νιωθεις την ευτυχια σε καθε σου κυτταρο σου το υποσχομαι αυτο!

Οσο για το τι θα προτιμουσες για τις γιορτες σου... και αυτο το καταλαβαινουμε. Και εγω που σε ζηλευω που θα πας ταξιδι, κατα βαθος προτιμαω τους εμετους και την ταλαιπωρια μου... ΑΛΛΑ να νιωθεις τυχερη και ευλογισμενη για αυτα που εχεις, για τις δυνατότητες που σου δίνονται και το μωρο θα ερθει και αυτο οταν ερθει η ωρα του! Γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ θα ερθει!

Μην στενοχωριεσαι λοιπον, οταν με το καλο μεινεις εγκυος θα εισαι πολυ πολυ χαρούμενη, πολυ ετοιμη, πολυ χορτασμένη απο ολα τα υπολοιπα και κυριως μια υπεεεεεεεεεεροχη μαμα!!!

Εγω σημερα ειμαι πάλι χαλια! Δεν φανταζεστε ομως... Εχω βγαλει τα σωθηκα μου! Ευτυχως που εχω αδεια... δεν εχω τιποτα αλλο να πω! Δεν πειραζει, τα μωρα να ειναι καλα.

Περιεργο ομως ρε κοριτσια. Το Σαββατο ημουν τελεια! Ειχαμε και κοσμο, εκανα και γλυκο... Περδικι... και απο χτες το απογευμα, χαλια. Που θα παει θα περασει!

Οι υπολοιπες ου ειστε???

Καλη βδομαδα να χουμε!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα..

Εδώ είμαι κι εγώ.. Αποφασίσαμε με το σύζυγο να πάμε Κύπρο μέσα στο Γενάρη σε ένα πολύ φιλικό μας ζευγάρι.. έτσι απλά για αλλαγή.. κάτι είναι κι αυτό από το τίποτε..

Αδιαθέτησα κιόλας σήμερα και όπως καταλαβαίνετε δεν είμαι και πολύ ανεβασμένη..

Mrs. Piggy μου θα μπορούσαμε να κανονίσουμε να μου στείλεις τα φάρμακα που λέγαμε; ή αν μένεις Αθήνα θα μπορούσαμε να βρεθούμε να τα παραλάβω από κάπου;

Και πάλι σ' ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία και τη μεγαλοψυχία σου!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα..

Εδώ είμαι κι εγώ.. Αποφασίσαμε με το σύζυγο να πάμε Κύπρο μέσα στο Γενάρη σε ένα πολύ φιλικό μας ζευγάρι.. έτσι απλά για αλλαγή.. κάτι είναι κι αυτό από το τίποτε..

Αδιαθέτησα κιόλας σήμερα και όπως καταλαβαίνετε δεν είμαι και πολύ ανεβασμένη..

Mrs. Piggy μου θα μπορούσαμε να κανονίσουμε να μου στείλεις τα φάρμακα που λέγαμε; ή αν μένεις Αθήνα θα μπορούσαμε να βρεθούμε να τα παραλάβω από κάπου;

Και πάλι σ' ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία και τη μεγαλοψυχία σου!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

Φυσικα, θα σου στειλω πμ με λεπτομεριες. Αθηνα ειμαι και καλυτερα απο κοντα να μην μεινουν πολυ εκτος ψυγειου...

c12e25debb.png

Γεια σας κοριτσια!! Τωρα μπήκα, ετρεχα όλη μέρα... Αντε αυτή η βδομάδα θα ειναι η τελευταία κουραστική ελπίζω. Αύριο ερχεται και ο ελαιοχρωματιστής...

Leni μου σε καταλαβαίνουμε ολες εδώ νομίζω απόλυτα γιατί ολες το εχουμε βιώσει αυτό το συνάισθημα λιγο πολύ... Κι εγώ ενιωθα πολύ άσχημα σε τετοιες συγκεντρώσεις, αλλά και αλλού γιατί το προβλημα το ειχα κυρίως μέσα μου. Μονο οταν εκανα κάτι που δε θα μπορούσα να κάνω αν ειχα παιδί χαιρόμουν...αλλά και πάλι ηξερα οτι εκέινη τη στιγμή θα το θυσιαζα προκειμένου να ειχα ενα μωράκι...

Οπως και να χει, μη νιωθεις άσχημα που εχεις αυτά τα συναισθήματα γιατί ειναι απολύτως λογικά. Και οταν ακόμα γινεις μανούλα θα υπάρξουν στιγμές που θα αναπολείς την ελευθερία και την ανεμελιά σου γιατί πολύ απλά ετσι ειναι η ζωή!!! Ουτε τοτε θα πρεπει να νιώθεις άσχημα.. Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι πολύ βαθιά ολα αυτά τα περι παιδιού σε συγκεντρώσεις κτλ, αλλά ειμαι και της γνωμης οτι δεν πρέπει να πολυκαταπιέζεσαι... Τι να πεις, συνταγή δεν υπάρχει!! Εμείς ειμαστε εδώ πάντως για κάθε σου σκέψη;)

Piggy υπομονή! Ισως ισχ'ύει αυτό που ειπε ο γιατρός σου οτι αφού δε σταμάτησαν μεχρι τωρα θα πας μεχρι την 17η περιπου, που θα τ ακούσεις κιολας! Μπορεί κιολας να αραιώσουν και να σε πιάνει λιγες φορές τη βδομάδα. Κι εμένα ετσι ηταν πριν σταματησουν... Και να φανταστείς την χτες το πρωι εκανα κι εγώ εμετό! Με ξαναθυμήθηκε φαίνεται ευτυχώς για λίγο!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα, πως είστε σήμερα?

Πιγγυ μου σε έχουν ταλαιπωρήσει τα διδυμακια σου παρα πολυ, ε?δεν σ'αφηνουν στην ησυχία σου:wink: πέρα απο την πλάκα πρέπει να είναι μεγάλη ταλαιπωρία και να νιώθεις αρκετή εξάντληση. Ευτυχώς που έχεις πάρει άδεια! Είμαι κι εγω της γνώμης να την εξαντλησεις!!

Κι εσυ Gemini (το ξαναλέω) να μην συμμετεχεις καθόλου στις εργασίες! Ούτε να κανείς δουλειές.. Δεν είσαι για τέτοια τώρα. Γιαυτο ήρθε ο εμετος για να σου υπενθυμίσει να προσεχείς :wink:

Σας ευχαριστώ και τις 2 για την υποστήριξη. Ξέρω ότι το παν είναι να ζούμε το τώρα... Αυτά έλεγα συνεχώς το καλοκαίρι όταν μας είχε συμβεί κι εκείνο το δυσάρεστο.. Και είδατε? πάλι τα ξεχνάω αυτά που έλεγα! Εκτιμώ αυτά που έχω στη ζωή και η γκρίνια γενικά δεν μ΄αρεσει, αλλα είναι στιγμές που θες να γκρινιαξεις και λίγο στις φίλες σου:-)

Οι υπόλοιπες τι κάνετε? λοιπόν σκέφτηκα κάτι. Δεν κάνουμε ένα καφέ γνωριμίας κάποια στιγμή? να μου πεις σε ποια πόλη... Μμμ ναι αυτο είναι θέμα. Καλα θα το σκεφτούμε!

Άντε καλη δουλειά σε όσες δουλεύουν, καλο καναπέ σε όσες είναι σπίτι και καλο τρέξιμο σε όσες έχουν μωρακι και ετοιμάζουν και βαφτίσια!!

Φιλια πολλά

καλημερα κοριτσια! Τι μου κανετε?

MissPiggy μου υπομονη με τις αναγουλες , τι να κανεις , τα μωρακια σου δινουν το παρον καθε μερα στη μαμα τους.

Gemini και εσυ μην κανεις πολλες δουλειες , ξεκουρασει θελει.

Δομνινα η πρωτη περιοδος ειναι και σε καταλαβαινω , θα περασει ο καιρος ομως και βουρ για την επομενη τελευταια και επιτυχημενη προσπαθεια.

Leni ολα αυτα με τα παιδικα παρτυ φυσιολογικο ειναι να μην αισθανεσαι πολυ καλα.Αλλα μηπως πρεπει να το βλεπουμε απο τη θετικη πλευρα, δηλαδη σε λιγο καιρο και εμεις στην θεση τους θα ειμαστε.Τωρα οσο για την Κουβα τελειο μου ακουγετε.Να πατε και να περασετε σουπερ.Οσο για την συναντηση ωραια ιδεα ακουγεται.

Εγω πηγα χθες στον Βασιλοπουλο, ειχε παρει το φακελο μου και τον μελετησαν με εναν πολυ σημαντικο καθηγητη του Παρισιου.Μια ωρα πανω απο το φακελο μας.Τελικα ο ημιφυσικος κυκλος για μας ειναι ο καλυτερος.Βεβαια δεν ειμαστε ευκολη περιπτωση , το ξερω.Κανει οτι μπορει και θελει να πετυχει πολυ γιατι ειμαστε και δυσκολη περιπτωση, για αυτον θα ειναι επιτυχια.Μονο και μονο που ασχοληθηκε τοσο προσωπικα τι να πω.Αυτος ο καθηγητης για να τον δεις στο Παρισι θες ? 600 επισκεψη.Τον φιλοξενησε και ετσι μπορεσε και ειδε τον φακελο μας.Ευχομαι να μας βοηθησει και ολα να πανε καλα και για μενα και για ολες μας κοριτσια.

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...