Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου τι ωραια και πολλα νεα που διαβασα?

Δομνινα μου μια μερα εμεινε και περιμενουμε μια μεγαλη χοριακη αντε κοριτσακι μου να μας λες και συ απο δευτερα για αναγουλες.....

gemini περαστικα στην μανουλα σου και με προσοχη ευχομαι γρηγορη αναρρωση!

Κοπελια μου η μασκοτ μας τι κανει?Τελειωσες και τις προσκλησεις,εισαι super μαμα!!!!να μου το φιλησεις το κοριτσακι σου!

miss piggy μουπεραστικα σου!!τελεια τα νεα για τα μωρακια σου ενα κι ενα υπεροχα!!!!

Λενι πολυ με προβληματισαν αυτα που σου ειπε ο γιατρος,και γω νομιζα οτι οι βλαστοκυστες ειναι καλυτερα.Τωρα αυτοι ξερουν καλυτερα ισως παιζουν πολλα ρολο για το αν μια γυναικα παει με βλαστοκυστες η με ωαρια ημερων?

melany δεν εχουμε μιλησει,ευχομαι μια καλη τελειομηνη εγκυμοσινη.

αγγελικ μου πως πας με την θεραπεια?θα την κρατησεις για μετα τις γιορτες?

Εμεις καλα στην αναμονη μεχρι την Παρασκευη οχι αυριο την αλλη για να κανουμε παλι εξετασεις να δουμε αν βελτιωσαν την κατασταση οι ορμονες που περνει ο αντρουλης μου αν οχι παμε αλλο ενα μηνα θεραπεια!!!

αχ αυτη η αναμονη με σκοτωνει!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Lucky σ ευχαριστώ!Κορίτσια για μένα η κοιλιά μου φαινότανε απο τον 3ο μηνα, οι άλλοι πάντως μου έλεγαν οτι φαίνεται απο τον 4ο.Απλά μεγάλωσε απότομα πολύ :S Έχω πάρει και 7 κιλά περίπου τώρα μου έγραψε ο γιατρός να κάνω πριν φύγω και καμπύλη ζαχάρου.Πάντως παρηγοριέμαι άλλη γνωστή μου έγκυος σε δίδυμα 2 βδομάδες παραπάνω απο μένα έχει πάρει 11 κιλά :D δεν είμαι μόνη χιχιχιχι

Μετά την πρωτοχρονιά θα φύγω 4 του μήνα.

Κορίτσια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Σήμερα είμαι κάπως.. Είδα ένα περίεργο όνειρο και επηρεάστηκα κάπως μπορώ να πω.. Είδα ότι ήμουν σε ένα πολύ όμορφο νεοκλασσικό σπίτι διατηρητέο το οποίο βρισκόταν σε έναν υπέροχο κήπο..Καθώς περπάταγα και έβλεπα τα δωμάτια και θαύμαζα πόσο φωτεινά είναι, σταμάτησα ξαφνικά σε ένα και αποφάσισα ότι ήθελα να κλείσω τα παντζούρια... Εκεί που προσπαθούσα να τα κλείσω ξαφνικά αρχίσανε να ξεφυτρώνουν από παντού γάτες διαφόρων χρωμάτων και καλοταϊσμένες.. όσο προσπαθούσα να τις διώξω εγώ, τόσο αυτές τρυπώνανε... Τελικά κατάφερα και τις έδιωξα..

Δεν θέλω καθόλου να πάω για χοριακή αύριο.. Με έχει πιάσει μια άρνηση.. Και σαν σημάδι μόλις πριν λίγο μου έστειλε μήνυμα ο γιατρός μου για να μου θυμίσει να πάω αύριο για την εξέταση και να μου ευχηθεί καλή επιτυχία..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Γειά σας κοριτσάκια.

Μισπίγκυ μου οι εμετοί σε μένα σταματησαν μόλις μπήκα στον 5ο μήνα. Σε άλλες κοπέλες σταματούν απο τον 4ο και σε άλλες τις θυμούνται κάπου κάπου μέχρι τον 9ο. Τα έχεις ακούσει τα μικρούλια σου? Όταν τα ακούσεις να κινούνται, τότε θα σταματήσουν και οι εμετοί... Λίγο ακόμα και θα τελειώσουν και δεν θα θυμάσαι τίποτα, ειλικρινά...

Δομνίνα μου όλα αυτά τα βλέπεις επειδή έχεις αγωνία και άγχος για αύριο.Μην επηρρεάζεσαι απο τίποτα. Βγες μια βολτίτσα το απόγευμα, κάνε κάτι ευχάριστο το βράδυ και κοιμήσου ήρεμη, αν μπορείς βέβαια. Έτσι κι αλλιώς ό,τι έγινε έγινε τώρα, δεν αλλάζει τίποτα. Λίγο ψυχρό ακούγεται αυτό, αλλά έτσι είναι. Αύριο θα ξέρεις και ειλικρινά σου ευχομαι να μας φέρεις τα καλύτερα αποτελέσματα!!!

Gemini η κοιλίτσα αρχίζει να φαίνεται απο τον 4ο μήνα όταν έχεις ένα μωράκι.Εσείς που έχετε και δίδυμα, θα μεγαλώνει πιο γρήγορα και πιο νωρίς, χιχι. Έτσι όμως μεγαλώνουν και δύο μωράκια μέσα σας και θα αρχίσουν να κινούνται και να κλωτσούν τη μαμά τους όπου ναναι. Αχ, τί ωραίες κλωτσιές είναι αυτές!!! Τέλειες!!!

Lucky μου μακάρι να τελειώσει εδώ η θεραπείε του αντρούλη σου και να ξεκινησετε μετά τις διαδικασίες που πρέπει. Στο εύχομαι απο καρδιάς.

Melany φαντάζομαι κοιλίτσα, ε? Απο κλωτσιές πώς τα πας εσύ? :)

Leni7 πού λέτε να πάτε ταξιδάκι?

ΑΓΓΕΛΙΚ θα έρθει και για σένα η ώρα που θα περιμένουμε το θετικό αποτέλεσμα, όπως και για την Λένη και θα ρωτάμε μετά για τις κλωτσίτσες :)

Η μπεμπούλα είναι όλο παιχνίδια.Χθες ξεκαρδιζόταν στα γέλια με το παραμικρό και όταν σταματούσαν να τραγουδάω, ξεκινούσε αυτή και ήθελε να χτυπάμε παλαμάκια για να γελάει. Βρε κορίτσια μερικές φορές με βγάζει νοκ άουτ απο την κούραση, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω κιόλας να την βλέπω να γελάει, οπότε συνεχίζω. Χθες το βράδυ είχα βραχνιάσει, αλλά η μπέμπα κοιμήθηκε στις 12 κι αυτό αφού την έβαλα στο κρεββατάκι της κι έκλεισα το φως, αλλιώς θα συνεχίζαμε μέχρι το πρωί,χαχα. Σήμερα πάντως την βλέπω κουρασμένη. Την περιμένω να ξυπνήσει για να δούμε...Α, δεν σας είπα, ξεκινήσαμε να διαβάζουμε και βιβλία με μεγάλες εικόνες παιδικές και τρελαίνεται.Καθόμαστε μπρούμυτα και οι δύο και κοιτάει τα γράμματα με γουρλωμένα μάτια και μετά τις εικόνες, τις ακουμπάει και τους γελάει. Την ώρα που της διαβαζω, ακούει και δεν γκρινιάζει... Να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτό, αλλά κάνει σαν μεγάλο παιδί, χαχα.Την Δευτέρα είναι να κάνουμε και το εμβόλιο, ουφ!!! Καλύτερα να μη το σκέφτομαι.

Αυτα και τα δικά μας :)

Σας φιλώ όλες... καλό απόγευμα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια..

Απ' ότι βλέπετε σήμερα είμαι πρωϊνή - πρωϊνή.. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό..ίσως στο ότι χθες κοιμήθηκα από τις 10 το βράδυ..ίσως στο ότι με έπιασε μια κράμπα στο πόδι σήμερα το πρωί και πετάχθηκα στον ύπνο μου και μετά το μάτι δεν έκλεινε.. ίσως στην αγωνία για τη σημερινή μέρα..

Ότι και να ήταν πάντως τώρα ξύπνησα..

Μπήκα για να σας ενημερώσω ότι πρωί πρωί θα πάω για τη χοριακή.. Οι ελπίδες μου δεν είναι πολλές, αλλά και αυτές οι λίγες υπάρχουν.. Τα αποτελέσματα θα τα ξέρω γύρω στις 6 με 7 το απόγευμα.. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα θα ενημερώσω αμέσως..

Σε περίπτωση αποτυχίας - λέμε τώρα - δεν θέλω λόγια παρηγοριάς. Έχω ήδη καταστρώσει σχέδιο Β και είμαι καλά με τον εαυτό μου..

Θέλω κιόλας να σας ευχαριστήσω για τη μέχρι τώρα στήριξη που μου δώσατε... Είστε πολύτιμες..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλημέρα!!!! Ηρθα πάλι λιγο στο σπίτι...

Πάω να σχολιάσω!!

Ναι ρε κοριτσακι για πες και συ!!! Ποσες θα γινουμε?

Εμενα προχτες μου ειπαν οτι ειμαι στον 5ο και επαθα σοκ!!! δεν εχω μπει ουτε στον 4ο ακομα...

Ρωτησα και τη μαια μου, της λεω σαν πολυ κοιλια δεν εχω?

Και μου απαντησε: Εεεε ειναι δυο....

:rolleyes: Διδυμα ηθελα, δεν πειραζει...

Οκ, το οτι φαίνεται και η δική σου ειναι παρηγορητικό!!! Οταν πάω στο γιατρό θα τον ρωτησω τελικά... Κι ας με παρεξηγήσει!!

gemini περαστικα στην μανουλα σου και με προσοχη ευχομαι γρηγορη αναρρωση!

Σ ευχαριστώ!!

Εμεις καλα στην αναμονη μεχρι την Παρασκευη οχι αυριο την αλλη για να κανουμε παλι εξετασεις να δουμε αν βελτιωσαν την κατασταση οι ορμονες που περνει ο αντρουλης μου αν οχι παμε αλλο ενα μηνα θεραπεια!!!

αχ αυτη η αναμονη με σκοτωνει!!!!

Ελα μια βδομαδούλα εμεινε... Θα ξεχαστείς τωρα φαντάζομαι ολο Χριστουγεννιάτικες κατασκευές θα κάνεις;);)

Μακάρι να εχει βελτιωθεί και να μη χρειαστεί άλλο! Αλλά κι ετσι να ναι, ενας ακόμα μήνας δεν είναι πολύς!

Lucky σ ευχαριστώ!Κορίτσια για μένα η κοιλιά μου φαινότανε απο τον 3ο μηνα, οι άλλοι πάντως μου έλεγαν οτι φαίνεται απο τον 4ο.Απλά μεγάλωσε απότομα πολύ :S Έχω πάρει και 7 κιλά περίπου τώρα μου έγραψε ο γιατρός να κάνω πριν φύγω και καμπύλη ζαχάρου.Πάντως παρηγοριέμαι άλλη γνωστή μου έγκυος σε δίδυμα 2 βδομάδες παραπάνω απο μένα έχει πάρει 11 κιλά :D δεν είμαι μόνη χιχιχιχι

Μετά την πρωτοχρονιά θα φύγω 4 του μήνα.

7 κιλά δεν ειναι πολλά καλέ, μην αγχώνεσαι!! Κι αλλες κοπέλες μ ενα μωράκι που ξέρω τοσα εχουν πάρει...

Θα κάνεις γιορτές εδ'ώ δηλαδή!! Ωραία!!

Κορίτσια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Σήμερα είμαι κάπως.. Είδα ένα περίεργο όνειρο και επηρεάστηκα κάπως μπορώ να πω.. Είδα ότι ήμουν σε ένα πολύ όμορφο νεοκλασσικό σπίτι διατηρητέο το οποίο βρισκόταν σε έναν υπέροχο κήπο..Καθώς περπάταγα και έβλεπα τα δωμάτια και θαύμαζα πόσο φωτεινά είναι, σταμάτησα ξαφνικά σε ένα και αποφάσισα ότι ήθελα να κλείσω τα παντζούρια... Εκεί που προσπαθούσα να τα κλείσω ξαφνικά αρχίσανε να ξεφυτρώνουν από παντού γάτες διαφόρων χρωμάτων και καλοταϊσμένες.. όσο προσπαθούσα να τις διώξω εγώ, τόσο αυτές τρυπώνανε... Τελικά κατάφερα και τις έδιωξα..

Δεν θέλω καθόλου να πάω για χοριακή αύριο.. Με έχει πιάσει μια άρνηση.. Και σαν σημάδι μόλις πριν λίγο μου έστειλε μήνυμα ο γιατρός μου για να μου θυμίσει να πάω αύριο για την εξέταση και να μου ευχηθεί καλή επιτυχία..

Φιλάκια πολλά!

Αχ αγχος ειναι αυτό!! Να μη σκέφτεσαι τίποτα και να πας για χοριακή αεράτη! Και αυτό που λες για το plan B ειναι πολύ σημαντικό. Ετσι πήγα κι εγώ...στο γυρισμό σκεφτομουν δραστηριότητες και γυμναστηρια να πάω το χειμώνα. Φυσικά ομως από μεσα μου προσευχόμουν για το αντιθετο!!

Οπως και να χει...ευχομαι σημερα μια τεράααααααστια χοριακή!!! Περιμένουμε νέα σου!;)

Γειά σας κοριτσάκια.

Gemini η κοιλίτσα αρχίζει να φαίνεται απο τον 4ο μήνα όταν έχεις ένα μωράκι.Εσείς που έχετε και δίδυμα, θα μεγαλώνει πιο γρήγορα και πιο νωρίς, χιχι. Έτσι όμως μεγαλώνουν και δύο μωράκια μέσα σας και θα αρχίσουν να κινούνται και να κλωτσούν τη μαμά τους όπου ναναι. Αχ, τί ωραίες κλωτσιές είναι αυτές!!! Τέλειες!!!

Ναι κάπως το πηρα απόφαση οτι ετσι θα ναι...Ευτυχώς κιλά δεν πήρα-ζυγιζομαι κάθε Πέμπτη ή Παρασκευή!! Αλλά η κοιλιά κοιλιά:tongue::tongue: χαχα!

Η μπεμπούλα είναι όλο παιχνίδια.Χθες ξεκαρδιζόταν στα γέλια με το παραμικρό και όταν σταματούσαν να τραγουδάω, ξεκινούσε αυτή και ήθελε να χτυπάμε παλαμάκια για να γελάει. Βρε κορίτσια μερικές φορές με βγάζει νοκ άουτ απο την κούραση, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω κιόλας να την βλέπω να γελάει, οπότε συνεχίζω. Χθες το βράδυ είχα βραχνιάσει, αλλά η μπέμπα κοιμήθηκε στις 12 κι αυτό αφού την έβαλα στο κρεββατάκι της κι έκλεισα το φως, αλλιώς θα συνεχίζαμε μέχρι το πρωί,χαχα. Σήμερα πάντως την βλέπω κουρασμένη. Την περιμένω να ξυπνήσει για να δούμε...Α, δεν σας είπα, ξεκινήσαμε να διαβάζουμε και βιβλία με μεγάλες εικόνες παιδικές και τρελαίνεται.Καθόμαστε μπρούμυτα και οι δύο και κοιτάει τα γράμματα με γουρλωμένα μάτια και μετά τις εικόνες, τις ακουμπάει και τους γελάει. Την ώρα που της διαβαζω, ακούει και δεν γκρινιάζει... Να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτό, αλλά κάνει σαν μεγάλο παιδί, χαχα.Την Δευτέρα είναι να κάνουμε και το εμβόλιο, ουφ!!! Καλύτερα να μη το σκέφτομαι.

Αυτα και τα δικά μας :)

Σας φιλώ όλες... καλό απόγευμα!

Το μονο που εχω να πω ειναι : Πόσο, μα πόσο δημιουργικό ειναι να μεγαλώνεις ενα παιδί:!::!::!:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερουδια και απο μενα...

Δομνινα ο Θεος μαζι σου κοριτσακι μου! Θα περιμενουμε μαζι σου να το ξερεις...

Gemini, μην ανησυχεις, μαζι θα γινουμε τεραστιες και δεν θα περναμε απο τις πορτες!

Εμενα η μαια μου ειπε οτι λογικο να εχω φουσκωσει...

Lucky μου μακαρι να εχει τα επιθυμητα αποτελεσματα η θεραπεια σας, αλλα και να μην τα εχει αυτη τη φορα, θα τα εχει την επομενη! Λιγη υπομονη θελει μονο...

Μελανια 7 κιλα ειναι μια χαρα νομιζω!

Κοπελια μου... Εισαι η παρηγορια μου και το κουραγιο μου το ξερεις? Απο την αρχη! Καθε φορα που με παιρνει απο κατω σκεφτομαι εσενα και το μωρακι σου και σκεφτομαι υπομονη... θα φτασουμε και εμεις εκει... Πραγματικα ελπιζω εστω το ενα απο τα δικα μου να βγει καλοβολο σαν την Δημητρουλα μας μπας και καταφερω να τα φερω βολτα!!

Λενη, Αγγελικη... Περιμενουμε νεα σας!

Φιλια πολλα σε ολες...

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια!

Δομνινα σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου μια Τεραστια Χοριακη.

Luckym2 το θεμα υπομονη ειναι μεγαλο πραγμα.Πρεπει να τα παρουμε αποφαση και για να φτασουμε στο στοχο μας μονο μεσω υπομονης θα τα καταφερουμε.

Misspiggy μου διδυμακια ειναι φυσιολογικο μου ακουγονται τα περισσοτερα κιλα και η κοιλιτσα.Οσο για μενα για τα Χριστουγεννα που ρωτησες δεν εχω κανονισει τιποτα ακομα.Ισως μεινουμε και σπιτακι.

Σας φιλω ολες γκυκα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερα κι απο μενα και την Δημητρουλα που τραγουδαει απο νωρις.

Δομνινα μου καλα αποτελεσματα να εχεις μεσα απο την καρδια μου κι ευχομαι να μη χρειαστει το σχεδιο Β.

Οι εγκυουλες μεγαλωνουν,ε?

και οι υποψηφιες εγκυουλες, πιστες στον στοχο τους!!!Με επιμονη κι υπομονη ολα γινονται...

Εμεις θα παμε μια βολτιτσα τωρα γιατι εχει πολυ ομορφη ημερα. Θα μπω το απογευμα βα δω τα νεα της Δομνινας. Σας φιλω ολες. Καλο μεσημερι να εχουμε!

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μένα απο το κρεβάτι μου! Είμαι Χαλια με πυρετό και τουαλέτα κάθε 3 και λίγο! Απο Τετάρτη ανακατευομουν, χθες είχα κάτι δεκατα και σήμερα Χαλια! Τελοσπαντων θα περάσει..

Δομνινα περιμένουμε νέα σουυυυυυυ!!!!!! Καλα, μην σε αγχωσουμε κιόλας...! σίγουρα εχεισ αγωνία και γιαυτο ξυπνήσες και πρωι πρωι. Ακόμα δεν έχεις μάθει ε;

Κοπέλια μου τι ωραία που περνάτε με την μικρή:-) απο αυτά που λες, ειναι σαν να περιγραφεις μεγαλύτερο παιδάκι. Αυτή συννενοειται κανονικά μαζι σας! Παίζετε γελατε, ειναι πολυ έξυπνη η δημητρουλα μας!! Έρχεται κι ο καιρός για τα βαφτισια.. Τι άλλο σου μενει να κανείς;

Lucky μου εύχομαι η θεραπεία να έχει παει καλα και να μην χρειαστεί να είστε άλλο στην αναμονή. Ο,τι ειναι καλύτερο βέβαια..

Πιγγυ μου εσυ σπιτάκι ε; Πόσες μέρες πήρες άδεια; Ή ανάλογα ποσο θα χρειαστείς; Οι εμετοί κρατούν ακόμα ε; Τρως λίγο καλύτερα απ'οτι πριν ή δεν μπορείς;

Gemini ποτε θα τελειώσουν οι εργασίες στο Σπιτι; Όσο για την κοιλιτσα, φυσικό ειναι να φαίνεται λίγο... Πω πω αν το σκεφτείς έχουμε 3 διδυμομανουλες με πρωτοπόρο την μελάνια!!

Αγγελικ μου κι εσένα σε σκέφτομαι. Εσυ καλα ε;

Φιλακια σε όλες θα ξαναμπω μετα να δω τα νέα..

Καλησπερα,

Μπηκα και εγω να δω νεα.

Δομνινα μην νομιζεις οτι δεν περιμενουμε παρεα σου!

Λενακι και εγω σπιτι ειμαι. Μου εγραψε 15 μερες στο ΙΚΑ, απο τις 8/12 εως τις 22/12 και 23 κλεινουμε! Δεν νομιζω οτι θα την εξαντλησω αλλα εχω την ασφάλεια οτι δεν χρειαζεται να ταλαιπωρηθω αλλο και αν δεν ειμαι καλα θα καθομαι σπιτακι μου...

Την αλλη βδομαδα λεω να παω σε 2 meeting που ειναι σημαντικα...

Οσο για εμετους, σημερα μονο 1, το πρωι, ανακατευομαι ομως συνεχεια και ποναει και το στομαχι μου... Και δεν εχω και πολλες δυναμεις, ειμαι πτωμα. Νομιζω με λιγη ξεκουραση θα ειμαι καλυτερα... Θα δουμε.

Πηρα και το Βασ. να του πω τα αποτελεσματα της αυχενικης και μου ειπε οτι αφου δεν εχουν σταματησει ακομα θα περιμενω μεχρι 17η βδομαδα για να περασουν!!!

Αμοκ!!!! Τι να κανω, υπομονη...

c12e25debb.png

Κοριτσάκια μου καλά..

Εδώ είμαι κι εγώ εν αναμονή αλλά δυστυχώς κανένα νέο από το μέτωπο ακόμη.. Μόλις πέσει το τηλεφώνημα θα ρίξω σήμα.. Μη μου αγχώνεστε!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια αρνητικό.. Δεν πέτυχε αυτή τη φορά.. πάμε γι' άλλα..

Πάμε γι άλλα φιλεναδα!

Εσείς να είστε καλά και όλα θα γίνουν...

Αλλωστε εχεις plan B.

Οποτε θες το συζητάμε και αυτό ε?

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...