Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Διαβάζω ότι έχουμε ανακατωσούρες αλλά αυτό είναι καλό αφού δείχνει ότι τα μπεμπάκια μεγαλώνουν κανονικότατα..

Λενάκι πολύ ενδιαφέροντα όλα όσα σου είπε ο Ισραηλίτης γιατρός.. Συμφωνώ κι εγώ ότι τα έμβρυα 3 ημερών είναι πολύ καλύτερα από τις βλαστοκύστες και πως όσα καταφέρουν να φτάσουν 3 ημερών έχουν πολλές πιθανότητες.. Και τις 2 φορές που έμεινα έγκυος με έμβρυα 3 ημερών τα κατάφερα..

Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις το ταξίδι που σκέφτεσαι τα Χριστούγεννα για να αποτοξινωθείς λιγάκι από το όλο θέμα και μετά με καθαρό μυαλό αποφασίζεις τι θες να κάνεις.. Όποια απόφαση κι αν πάρεις να την πάρεις με γνώμονα τι είναι καλό για σένα και τη δική σου ψυχική ισορροπία..

Εγώ είμαι καλά.. δυο μέρες ακόμα και ειλικρινά αυτό το διάστημα κύλησε σαν το νερό.. Δεν ξέρω τι περιμένω... δεν ελπίζω σε τίποτε.. θα πάρω το αποτέλεσμα ως έρθει.. όποιο κι αν είναι αυτό..

Mrs Piggy μου πότε λήγουν οι Gonal? Επειδή έχω ήδη plan B στο μυαλό μου σε περίπτωση που είναι αρνητικό το αποτέλεσμα της Παρασκευής ίσως μου χρειαστούν.. Βλέπεις έχω κάνει ήδη 4 προσπάθειες με φάρμακα που δικαιολογεί το ΙΚΑ και τα οικονομικά ζορίζουν τώρα.. Σ' ευχαριστώ προκαταβολικά!

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Mrs Piggy μου πότε λήγουν οι Gonal? Επειδή έχω ήδη plan B στο μυαλό μου σε περίπτωση που είναι αρνητικό το αποτέλεσμα της Παρασκευής ίσως μου χρειαστούν.. Βλέπεις έχω κάνει ήδη 4 προσπάθειες με φάρμακα που δικαιολογεί το ΙΚΑ και τα οικονομικά ζορίζουν τώρα.. Σ' ευχαριστώ προκαταβολικά!

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!

Εσυ δεν κανει να συζητας για τετοια απο τωρα!!!! Να περιμενουμε το αποτελεσμα πρωτα!

Παντως για να μην το εχεις εννοια, ληγει το ενα 09/12 και το αλλο 11/12. Ελπιζω οτι δεν θα σου χρειαστουν ομως!!!

c12e25debb.png

Κορίτσια τι κάνετε;;;Κοπελιά η μικρή σου;;Πότε είναι βάφτιση;Αυτό που είπες για τον Λαϊνά οτι σας είπε οτι έβαλε τα έμβρυα σε καλή θέση το είχε πει και σε μας αναρωτιέμαι ποια είναι η καλή θέση :) Πρώτο τραπέζι πίστα έλεγα τότε :D

MissPiggy ένα κι ένα ε;;Τι ωραιά!!!Εμείς όλα καλά.Φουσκώνω και ετοιμάζομαι για το ταξίδι μετά την πρωτοχρονιά.Θέλω να δω τι θα μου πει και ο γιατρός στο νοσοκομείο που θα πάω για το πότε το βλέπει να γεννάω.Δομνίνα δεν έχουμε μιλήσει καλά αποτελέσματα!!Φιλιά σε όλες!!

Κορίτσια ηρθα για λίγο σπίτι και μπηκα να πω ενα γεια...

Δε θυμάμαι να σχολιάσω όλα. Μονο να πω στη Leni να προετοιμάσει το ταξίδι της και να ακολουθησει το ένστικτό της!! Και οτι αυτά που σου ειπε ο γιατρός μου ακούγονται πολύ λογικά και μπορέις να τα βρεις σιγουρα σ ενα γιατρό εδώ..

Φιλιάααααα!!!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

!!Εμείς όλα καλά.Φουσκώνω και ετοιμάζομαι για το ταξίδι μετά την πρωτοχρονιά.Θέλω να δω τι θα μου πει και ο γιατρός στο νοσοκομείο που θα πάω για το πότε το βλέπει γέννησω!

Κοριτσάκι όντως δεν θα γεννήσεις εδω ε; Το Είχα ξεχάσει... Θα πας στη Μαμα σου... Και μετα τι θα κάνετε; Θα μείνετε εκει μόνιμα ή θα ξαναρθεις;

c12e25debb.png

Κοριτσάκι όντως δεν θα γεννήσεις εδω ε; Το Είχα ξεχάσει... Θα πας στη Μαμα σου... Και μετα τι θα κάνετε; Θα μείνετε εκει μόνιμα ή θα ξαναρθεις;

Θα μείνουμε τουλάχιστον έξι μήνες.Ανάλογα.Πάντως θα γυρίσουμε αυτό είναι το μόνο σίγουρο:DΜετά θα έχουμε μετακόμιση, βαφτίσια και δουλειές πολλές και μαζεμένες.Να σου πω την αλήθεια ψήνομαι να μείνω εκεί μέχρι να τα ετοιμάσουν όλα και να έρθω κατευθείαν για την βάφτιση:lol::lol:Θα κάνουμε απλή ονοματοδοσία μετά την γέννα, θα έρθουμε σίγουρα εδώ για την βάφτιση.

Gemini τώρα ποιο είναι το επόμενο βήμα;;; Πρέπει να ξανααρχισω διάβασμα Γιατι μέχρι εδω Είχα φτάσει...

Μου είπε ότι θα με δει σε ένα μήνα, 04/01 που ανοίγουν...

Θα πάρω τώρα να κλείσω ραντεβού...

c12e25debb.png

Gemini τώρα ποιο είναι το επόμενο βήμα;;; Πρέπει να ξανααρχισω διάβασμα Γιατι μέχρι εδω Είχα φτάσει...

Μου είπε ότι θα με δει σε ένα μήνα, 04/01 που ανοίγουν...

Θα πάρω τώρα να κλείσω ραντεβού...

Διάβασμα;;;;:confused::confused::confused:

Διάβασμα;;;;:confused::confused::confused:

Να πιάσω τα βιβλία εγκυμοσύνης μου Πάλι Γιατι Έχω διαβάσει μέχρι τον 3ο μήνα και δεν Έχω διαβάσει τα υπόλοιπα...

Οπότε πρέπει να δω τι ακολουθεί...

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια με βοηθατε παρα πολυ με αυτα που μου γραφετε. Η αληθεια ειναι οτι εγω γενικως νομιζα οτι το καλυτερο ειναι να φτανουν σε βλαστοκυστες τα εμβρυα. Αυτο μου ανατρεπεται τωρα και εχω την εντυπωση οτι ισως τελικα ειναι χειροτερα. Επισης το να εχεις λιγα ωαρια, ο πρωτος γιατρος με ειχε κανει να πιστευω οτι ειναι αποτυχια. Ειχα κανει 6 και τα θεωρουσε πολυ λιγα. Τελικα βλεπω οτι ουτε αυτο ισχυει. Οποτε αναθεωρω πολλα...

Τελοσπαντων να μην σας ζαλιζω αλλο. Θα το σκεφτω και θα αποφασισω..

Ολα καλα

Αγγελικ μου κι εγω καπου εκεινη την ημερομηνια θα ξεκινησω. Αντε θα ειμαστε μαζι.

Δομνινα μου καλα αποτελεσματα. Ειναι καλο που περασε ο καιρος χωρις να αγωνιας πολυ.. Ευχομαι να ειναι σουπερ θετικο κοριτσι μου..

Πιγγυ μου παλι τα ιδια?? χαχα αντε μωρε υπομονη.

Lucky χαθηκες, ολα καλα?

kopelia μου να δωσεις ενα γλυκο φιλακι στην μικρουλα μας.

Κοριτσια θα παω ταξιδι για ολες! Λεμε να παμε κανενα μακρινο ταξιδι τελικα:-) Το ψαχνουμε προς το παρων!!

Σας φιλω πολυ ολες

καλημερα κοριτσια!

Δομνινα ευχομαι απο καρδιας μια τεραστια χοριακη.Να σκεφτεσαι αισιοδοξα και ολα καλα θα πανε.

Leni ταξιδακια τι ωραια.Να περασετε σουπερ.

MissPiggy μου σημερα ειχες αναγουλες? Πως πας?

Kopelia η μασκοτ μας χαμογελα σημερα , δωστεις φιλακια.!

Φιλια σε ολες

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερα κοριτσια!

Εχω κοιμηθει και εγω δεν ξερω ποσες ωρες... Μαλλον το χρειαζομουν!

Εχτες μαλλον κολλησα αυτη τη γαστρεντεριτιδα που κυκλοφορει και ημουν τρελλα χαλια. Σημερα προς το παρον ειμαι καλυτερα... Ελπιζω να συνεχισω ετσι...

Παντως τελικα τη χρειαζομουν την αδεια! Και αργησα κιολας... Πηγε ο μπαμπας στο ΙΚΑ το πρωι και του τη γραψανε, τωρα θα μιλησω και με το HR να μου πουνε τι πρεπει να κανω... Ολα καλα...

Εχτες κοιταζαμε με τον καλο μου παιδικα δωματια... Δεν μπορω να σας περιγραψω τη χαρα μου!! Εχω χαζεψει!!!

Ρε κοπελια, θυμασαι σε ποια βδομαδα σου σταματησαν εσενα οι εμετοι? Να ελπιζω? Η ετσι θα παω μεχρι το τελος?

Οι υπολοιπες κοπελες τι κανετε???

Λενη που λετε να πατε???

Αγγελικη μου εσεις τι θα κανετε γιορτες?

Δομνινα αυριο τα σπουδαια...

c12e25debb.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!

Melany πως εισαι?? Θα φύγεις πριν τα Χριστούγεννα?? Για πες κι εσύ που εισαι μελλουσα διδυμομανούλα, πότε φουσκωσε η κοιλιά σου:confused::confused: Εχω τρελαθεί νομίζω φαινομαι σα να μαι στον 6ο! χαχαχα

Piggy περαστικά σου! Να την πάρεις καλέ την άδεια, χρειάζεται! Δεν ειμαστε για πολλά πολλά:rolleyes::rolleyes:

Leni πιστεύω οτι κάθε περιπτωση ειναι διαφορετική... Προσωπικά δε νομίζω οτι οι βλαστοκύστες ειναι σε χειρότερη μοίρα από τα εμβρυα λιγότερων ημερών. Απλά η κάθε κοπέλα ανάλογα με την εμπειρεία της διαμορφωνει και την άποψή της. Εγώ εβαλα βλαστοκύστες βλέπεις και πετυχαν μια χαρα!!:tongue: Και ειχα κάνει και πολλά ωάρια (17) οχι λογω μεγάλων δοσεων ομως αλλά λογω πολυκυστικών...

Απλά σε αυτο που θα συμφωνήσω ειναι οτι κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά και οτι π.χ αν εσυ 'εβαζες βλαστοκύστες τις προηγούμενες φορές δε χάνεις τιποτα να βάλεις λιγότερων ημερών εμβρυα υποθέτωντας οτι το σωμα σου σε συνδυασμό με τον τυπο των ωαρίων τα "δεχεται" καλύτερα αν μεγαλώσουν το περιβάλλον της μήτρας...

Βέβαια εχουμε γινει τελείως γιατροί και δεν ξερω αν ειναι και καλό αυτό. follow your heart αλλά και τον γιατρό σου που σου λενε και τα κορίτσια οτι ειναι πολύ ευχαριστημένες και ολες θα ευχηθούμε τα καλύτερα!!

Agelik, Kopelia, Δομνινα και οι υπόλοιπες πολλά φιλιά!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Για πες κι εσύ που εισαι μελλουσα διδυμομανούλα, πότε φουσκωσε η κοιλιά σου:confused::confused: Εχω τρελαθεί νομίζω φαινομαι σα να μαι στον 6ο! χαχαχα

Ναι ρε κοριτσακι για πες και συ!!! Ποσες θα γινουμε?

Εμενα προχτες μου ειπαν οτι ειμαι στον 5ο και επαθα σοκ!!! δεν εχω μπει ουτε στον 4ο ακομα...

Ρωτησα και τη μαια μου, της λεω σαν πολυ κοιλια δεν εχω?

Και μου απαντησε: Εεεε ειναι δυο....

:rolleyes: Διδυμα ηθελα, δεν πειραζει...

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...