Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημερα.

Μισπιγκυ μου εφτασε κθ αυτη η στιγμη. Καλα αποτελεσματα να εχεις και να καμαρωσεις τα μπεμπακια σου!Περιμενουμε τα νεα σου και την περιγραφη της εμπειριας σου.

Τζεμινι πως ειναι η μαμα σου? Ποναει,ε? Εσυ?

Λενη ποτε γυριζεις? Πως περνας?

Αγγελικ εσυ πως εισαι? Τα χαπια σου φερνουν καποια ενοχληση?

Lucky τι ωραια που ηταν η φωτογραφικη μηχανη τουρτα που ειδαμε στο φατσοβιβλιο!!! Συγχαρητηρια κα παλι χρυσοχερα μου!

Melania μου εσυ πως τα πας με την εγκυμοσυνη σου?

Εμεις καλα ειμαστε. Τελειωνω με τις προσκλησεις και σημερα θα κλεισουμε και τα βαφτιστικα με τις νονες.

Πολλα φιλια σε ολες. Θα μπω να διαβασω και τα νεα της Μισπιγκυ...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο μένα!!

Τι κανετε? Πως περνατε?

Πιγκυ μου περιμενουμε νεα σου απο την αυχενικη!! Ηρθε η ωρα λοιπον ε?

Gemini μου περαστικα στην μαμα σου και προσοχη εσυ με την κουραση, τις δουλειες κτλ!

Κοπελια μου εργαζεστε πυρετωδως βλεπω ε?

Δομνινα μου μπραβο σου, να περνας καλα και να μην αγχωνεσαι.. Ευχομαι το καλυτερο...

Εγω γυρισα χθες, αρκετά κουρασμένη και σήμερα δουλίτσα..

Ηταν πολυ γεματες οι μερες και εποικοδομητικες.

Το ταξίδι εξελίχθηκε περίεργα τελικα γιατι ο προμηθευτής μας εκει, μια μέρα πριν φύγω, στέλναμε κάποια μαιλ για να οργανωθούμε και επειδη ξέρει για το θέμα με τις εξωσωματικες(έχει περάσει κι αυτός τα ίδια) επεμενε να πάρω μαζι μου όλες μου τις εξετάσεις. Στην αρχή διστασα και παραξενευτηκα. Τελικα όταν έφτασα εκει, με παρακάλεσε να επισκεφθώ τον γιατρο του και να πάρω μια γνώμη γιατι ειναι κορυφη και εχει πολυ καλη τεχνικη (γενικα στο Ισραήλ έχουν παρά πολυ καλούς γιατρούς και ειναι η Νο1 χώρα σε IVF). Έτσι απο περιέργεια λοιπον πηγα. Τι ειχαμε τι χασαμε (ασε που κάθησα και μετέφρασα στα αγγλικά όλο μου το ιστορικό!). Θα σας γραψω λιγο πιο μετα να σας πω τι μου ειπε γιατι εχω λιγο δουλεια...

Σας φιλω και τα λεμε αργοτερα!!!

Καλημέρα..

Εδώ είμαι κι εγώ και περιμένω με ανυπομονησία τα νέα της Πίγκυς μας.. και εννοείται ότι έχω μεγάλη περιέργεια για το τι είπε ο Ισραηλίτης γιατρός στη Λένη μας..

Εγώ είμαι καλά.. 3 μερούλες ακόμη αλλά στην τελική ποιος μετράει;

L2qIp2.png

καλημερα κοριτσια μου!

Leni μου , περιεργη εξελιξη στο ταξιδι.Περιμενω νεα σου.

MissPiggy ευχομαι η αυχενικη σου να ειναι τελεια.

Gemini μου να προσεχεις.

Kopelia δωσε φιλακια στην μικρουλα.Οσο για εμενα για το γυμναστηριο παω γιατι ακουσα οτι θα μου κανει καλο η ασκηση και η καλη διατροφη.Τι να πω , κανω οτι μπορω.Δεν το κανω για να αποκτησω σωμα, σε καμια περιπτωση, αλλα μπας και βοηθησει και αυτο στην καλη υγεια.

Φιλακια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Να μαι και γω!

Κοριτσια δεν περιγραφεται η χαρα μου!!!

Τα μωρακια ειναι μια χαρα, 61χλ και 68χλ. Πιθανοτητα τριχρωμιας 1/1330 και 1/900! Μια χαρα δηλαδη!

Καιιιιιι... Μαλλον ειναι ενα αγορι και ενα κοριτσι!! Ειμαι παρα παρα πολυ χαρουμενη!

Το αγορι μαλλον κοιμοταν και το ενοχλησαμε λιγο, τα κοριτσι χορευε σαν παλαβο! Λεπτο δεν καθησε!

Ο γιατρος ειχε πολυ γελιο, μου εκανε συνεχεια πλακα. Ηταν και ο γιατρος μου και η μαια μου μαζι και ενιιωθα μια ασφαλεια..

Λενη περιμενω νεα με πολυ πολυ αγωνια!

Gemini πως ειναι η μαμα?

Κοπελια περιμενουμε φωτο απο αλλα τα καλα που φτιαχνεις!

Lucky θα μπω να δω τη μηχανη και θα σου πω.

Αγγελικη η γυμναστικη σιγουρα θα βοηθησει και σωματικα και ψυχολογικα! Κανε και κανα κοιλιακο... Δεν θα το πιστευεις πως μεγαλωνει η κοιλια! Εγω απο πλακα κοιλια ειμαι αγνωριστη!

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας σημερα! Με συγκινησατε! Ευχομαι μια μια να παιρνετε σειρα για μας διηγηθειτε την δικη σας αυχενικη!!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!! Ηρθα λίγο σπιτι και ξαναφεύγω...

Εγώ ειμαι καλά, η μαμά τα ιδια. Αυτή η εβδομάδα ειπε ο γιατρός ειναι πολύ κρίσιμη για να αποφύγει το χειρουργείο. Οπότε μεχρι Κυριακή σιγουρα θα μαι σπίτι της να τη βοηθάω. Προσεχω βέβαια και κάνω μονο τα καθημερινά, μαγειρεμα, πιάτα κτλ και πηγαίνω εξω οτι χρειάζεται, σουπερ, φαρμακα κτλ..

Piggy τι ωράια νέα ειναι αυτά???!!!!!!! Μπράβο κουκλα μου!! Συγχαρητηρια! Λες να ναι ενα κι ενα δηλαδή ε?? Μια χαρα, οπως ηθελες!! Με το καλό τωρα το επόμενο βημα!!

Leni να γραψεις τι ειπε ο γιατρός. Οντως το Ισραήλ εχει πολύ καλόυς γιατρούς, ειναι πρωτο και στη νευροχειρουργική νομίζω...

Agelik κανε γυμναστικούλα τωρα που μπορέις γιατί εμείς σκουριάζουμε:tongue::tongue:

KOpelia ολα ετοιμα για τη βάφτιση? Θα κλέψει την παράσταση η μπεμπούλα και τοτε που θα ναι η μερα της αποκλειστικά!!

Φιλια σ εσάς και στα υπόλοιπα κορίτσια!;);)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Πιγγυ μου συγχαρητηρια!!! Τι ωραια νεα;;; Πω πω φανταζομαι την χαρα σου. Αχ ρε κοριτσια ζηλευωωωω... Με την καλη ενοια βεβαια, ε;

Ειμαι πολυ χαρουμενη για σενα:-)

Δεν προλαβαινω σημερα ουτε να σασ γραψω, τι εχω παθει.. Λοιπον:

Αυτός ο γιατρός μου είπε ότι απ'οτι καταλαβαίνει, όλα όσα έχω κάνει ειναι οk και οτι πολλες φορες η αποτυχια ή η επιτυχια ειναι θεμα τυχης, "statistics" οπως ειπε πιο συγκεκριμενα. Όμως απο την άλλη δεν μπορεί να κρίνει τον τροπο και τα μέσα που έχουν χρησιμοποιήσει οι γιατροι που είχα.

Η ενδομητριωση επισης δεν τον ανησυχει καθολου και δεν τον θεωρει προβλημα μια και ειναι grade 1.

Όμως, το main point του γιατρου αυτου απ'οτι καταλαβα ειναι το οτι κάποιες φορές δεν ειναι τί κανεις αλλα πώς το κανεις. Καταρχας θεωρει οτι η ποιοτητα των ωαριων μπορει να ειναι κακη αν ο γιατρος δεν προσεξει τις δοσεις ή αν κάνεις ενεσεις πχ μια μερα περισσοτερο ή μια μερα λίγοτερο απ'οσο θα επρεπε!αυτο θέλει προσοχή με βάση την εξέταση αίματος και τον υπέροχο που κανεις. Επισης εχει πολυ σημασια το εργαστηριο που τοποθετουνται τα γονιμοποιημενα εμβρυα. Οι συνθήκες δλδ κλπ. Πολυ σημαντικο, που μου εκανε και εντυπωση, ειναι οτι αυτοι δεν τα φτανουν σε φαση βλαστοκυστης γιατι ειναι μπερδεμα λεει. Δεν ειναι καλο για τα εμβρυα γιατι ταλαιπωρουνται. Και τον ρωταω κι εγω, πώς θα δειτε ομως ποιά ειναι καλης ποιοτητας? Και μου λεει οτι αυτο φαινεται και απο την 3η μερα. Οποτε τα βαζουν την 3η μερα και οσα περισσεψουν τα βαζουν καταψυξη. Τελος ειπε οτι πολυ σημασια εχει η μεταφορα, πώς θα γινει, πού θα τοποθετηθουν ακριβως κλπ. Γενικα διεκρινα μια μεγαλη σημασια σε λεπτομερειες. Ο φιλος-προμηθευτης μου που μου τον προτεινε μου ειπε οτι εχει φοβερη τεχνικη και εμπειρια.

Ρωτησα ποσες μερες θα χρειαζοταν να μεινω εκει αν υποθεσουμε οτι την εκανα εκει και μου ειπε οτι 15 μερες θα ηταν αρκετες.

Ηταν κατι τελειως εκτος προγραμματος.. Και δεν σας κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Ξερω πως οι γιατροί ειναι παρα πολυ καλοι εκει απλά σίγουρα ειναι πιο άνετα Σπιτι σου + ότι κι ο Βας. μου φαίνεται καλός και τον εμπιστεύομαι. Αυτά που λέτε.. Πάντως δεν μετανοιωσα που πήγα γιατι είδα και μια άλλη προσέγγιση.

Λενακι...

Καταρχας, καλως ηρθες....

Κατα δευτερον, πολυ καλα εκανες και πηγες στο γιατρο.

Κατα τριτον, ειναι πολυ καλο που σε γενικες γραμμες συμφωνει με οσα εχουν γινει και δεν σου ειπε οτι κατι ηταν πολυ λαθος...

Τωρα απο κει και περα, οσο διαβαζα αυτα που σου ειπε οτι πρεπει να προσεχεις, ενα πραγμα μου ερχοταν στο μυαλο: Βασιλοπουλος!!!

Θα παρεις τη μικροτερη δοση φαρμακων, για το μικροτερο δυνατο διαστημα... θα κανεις λιγα αυγουλακια (δεν εχω ακουσει για καμια του ασθενη να κανει 15-20-25 ωοαρια) θα εισαι σε πολυ καλο κεντρο, θα εχεις πολυ καλη εμβρυολογο (εμενα μου εξηγησε ακριβως την ποιοτητα των εμβρυων πριν τα βαλουμε). Ο Βασ. σπανιοτατα πηγαινει για βλαστοκυστες. Σκεψου οτι εμενα δεν τα αφησε καν 3 μερες, στις 2 τα βαλαμε γιατι ηταν μονο 3 και μου ειπε οτι αφου δεν εχουμε κατι να διαλεξουμε, το καλυτερο περιβαλλον ειναι στην μητρα μου... Τωρα για την πρακτικη και την τοποθετηση δεν ξερω... δεν μπορω να κρινω.

Δεν σου λεω να μην σκεφτεις και το ενδεχομενο του γιατρου εκει... Αλλα να ξερεις οτι και ο Βασ. ειναι σε αυτη τη λογικη...

Δεν ξερω αν σε βοηθαω... Εχεις παντως καιρο μπροστα σου να το σκεφτεις...

Δομνινα, 2 μερες ουσιαστικα ε? Η Παρασκευη δεν μετραει!

Μακαρι να πανε ολα καλα κοριτσακι μου και να μας κανεις ενα τελειο χριστουγενειατικο δωρο!

c12e25debb.png

A και κατι ακομα.

Εχω 2 gonal 300 και 900 μοναδες. Τις χρειαζεται καμια απο μας η να τις δωσω παραεξω?

Λογικα δεν φτανουν για 1 ολοκληρη προσπαθεια αλλα ισως καποια χρειαζεαι συμπληρωμα...

Επισης πρεπει να σας πω οτι και εγω με gonal που μου χαρισε μια αλλη κοπελα που ειχε μεινει εγκυος ξεκινησα και ελπιζω οτι θα ειναι γουρλιδικα!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Piggy μου γιαυτο έχω μπερδευτει κι εγω λίγο. Γιατί κι ο βας. μου φάνηκε πολυ εντάξει. Ξέρεις τι έχω πάθει τώρα? φοβάμαι μήπως δεν πάρω τη σωστή απόφαση και μετα στεναχωριεμαι... Θέλει σκέψη..

Προς το παρών πάντως το καλύτερο είναι ίσως να οργανώσω το ταξίδι των Χριστουγέννων μου, να χαλάρωσω λίγο, "να περάσω υπέροχα" όπως είπε κι ο βασ. και μετα να κάνω ότι είναι να κάνω. Άλλωστε τον Ιανουάριο θα ξεκινήσω.

Αυτά..

Να σου πω, οι εμετοι σταμάτησαν γενικά ε? αχ δεν μπορείς να φανταστείς πόσο συγκινήθηκα με αυτά που εγραψες χθες.. Αγοράκι και κοριτσάκι, τι ωραία... Να είναι γερά τα σπορακια σου Πιγγυ μου!

Καλημέρα και φιλακια σε όλες! Οι υπόλοιπες πως είστε?

καλημερα κοριτσια!

MissPiggy χαρηκα παρα πολυ για τα νεα σου.Συγκινηθηκα πολυ.Αγορακι και κοριτσακι τελεια.Μπραβο κοριτσι μου, με το καλο να τα κρατησεις στην αγκαλια σου.

Leni μου, σημαντικα αυτα που σου ειπε ο γιατρος εκει.Παντως ο Βασιλοπουλος και εμενα μου ειχε πει οτι ολα αυτα παιζουν ρολο.Οσο για την εμβρυομεταφορα επειδη στο Γενεσις την εκαναν χωρις υπερηχο μου ειπε οτι ειναι πολυ σημαντικη και πρεπει να γινεται οποσδηποτε με υπερηχο για να μπορει ο γιατρος να ελεγχει που θα πρεπει να τοποθετησει τα εμβρυα χωρις να πληγωσει τοιχοματα της μητρας.Και παντα απο οτι ξερω βαζει 2 ή 3ων ημερων εμβρυα.Δεν τα παει σε βλαστοκυστες.Ευχομαι να παρεις την σωστη αποφαση.

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερα κοριτσια!

Η χαρα μου ακομα παραμένει!

Σημερα ομως ξεκινησα τη μερα με φοβερους εμετους... Εχω κανει ηδη 3 φορες και δεν εχω καταφερει να φαω τιποτα...

Δεν πειραζει...

Οποτε οχι, δεν εχουν περασει οι ανακατωσουρες... εδω ειναι και επιμενουν απλα προσπαθω να δινω λιγοτερη σημασια. Σιγουρα ειναι καλυτερα σε γενικες γραμμες αλλα οχι καλα...

Οσο για τα φυλα, ειμαι πολυ ενθουσιασμενη αλλα δεν θελω να το δεσω κιολας, γιατι συχνα γινονται λαθακια σε αυτο και μπορει να μην ειναι ετσι οπως μας τα ειπαν. Βεβαια το ειδαμε και εμεις αλλα ποτε δεν ξερεις! Δεν με νοιαζει ομως... Με νοιαζει μονο που ειναι γερα και τα 2 και μεγαλώνουν... Αυτο αρκει!

Παντως θα αρχισω να κοιταω λιγο για δωματιο, να σκεφτω χρωματα... να δω καμια κουνια τις γιορτες που θα εχουμε χρονο... και θα τα προχωρησω οταν ερθει η ωρα.

Λενακι, το θεμα με τετοιες αποφασεις ειναι οτι ποτε δεν ξερεις ποια ειναι η σωστη, ουτε ποτε μπορεις να ξερεις τι θα ειχε γινει αν ειχες διαλεξει τη αλλη επιλογη...

Σημασια εχει να νιωθεις καλα με την επιλογη σου και ασφαλης και σιγουρη με το γιατρο σου!

Αλλα... νομιζω τωρα πρεπει να σχεδιασεις τις διακοπες σου και να περασεις τελεια! Αλλωστε να ξερεις οτι ειναι σαν να πηγαινεις ταξιδι και για μενα και για την Gemini που δεν μπορουμε να παμε.... οποτε πρεπει να πας καπου υπεροχα και να περασεις τελεια *3... για να μην μας υπολογισω για 3 την καθε μια μας οποτε *7!!!

(Ελπιζω να σε αγχωσα αρκετα για να ξεκινησεις να σχεδιαζεις!) ;)

Αγγελικη μου ευχαριστω για τις ευχες σου και σενα και ολα τα κοριτσια! Αντε να παρεις και εσυ σειρα!! Ποτε τελειωνει η θεραπεια σου???

Οι υπολοιπες κοπελιες τι νεα???

Φιλια πολλα σε ολες!

c12e25debb.png

Καλημερα.

Πωπω νεα!!! Και τι ευχαριστα!!!

Μισπιγκυ μου μπραβο και παλι μπραβο. Φανταζομαι τον ενθουσιασμο σας και την συγκινηση σας μολις τα ειδατε και ειδικοτερα να κινουνται. και ειναι ενα κι ενα,οποτε ακομα καλυτερα! Τωρα πιυ θα αρχισεις ετοιμασιες για δωματιο να δεις τι ενθουσιαμο θα νιωθεις!Ειναι υπεροχες στιγμες! Με το καλο να φτασεις και στην γεννα και να γνωριστειτε πιο καλα με τα μωρακια σου.

Λενη μου και σε μενα ο Λαινας ειχε δωσει σημασια σε ολα αυτα και κυριως στις δοσεις για να μη παραγω πολλα ωαρια. Ουτε βλαστοκυστες τα αφησαμε,αν και σ αυτο επεμενε πιο πολυ η γυναικολογος μου να τον πιεσω. Μου το προτεινε ομωσ και ο εμβρυολογος του.Και οταν εκανα την εμβρυομεταφορα, ακριβως σαν χθες, 6 Δεκεμβριου μου ειπαν οτι τα εβαλαν σε πολυ καλη θεση. Πιστευω οτι τα ξερουν αυτα οι γιατροι,αλλα καποιοι λειτουργουν σαν χασαπηδες και τα κανουν ολα για τα λεφτσ. Οτι και να αποφασισεις να ειναι το καλυτερο για σενα. Τωρα ομως ερχονταθ Χριστουγεννα κι εσυ θα κανεις τις διακοπες σου. Ξεκινα λοιπον τα σχεδια και βαλε και 3 μερες για μενα...

Η μπεμπα ειναι μια χαρα. Τελειωσα και με τις προσκλησεις και τωρα ετοιμαζουμε τα τελευταια...μπαλονια,γλυκα,κοπελα να απασχολει τα παιδια κλπ. θελω να τα κλεισουμε να μην εχω αγχος στις γιορτες.

Η υπολοιπη παρεα?

MissPiggy μου , σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου,εμενα η θεραπει πρεπει να τελειωνει 19/01/12 .Αλλα θα παω μαλλον κατα τις 10-12 του Δεκεμβριου να τα ξαναπουμε με τον Βασ.Να δουμε τι θα ακολουθησουμε.Εγω παντως θελω να κανει και μια φυσικου , χωρις να γινει εμβρυομεταφορα.Και μετα το βαζει και αυτο μαζι με τα αλλα.Θελω να δω τι διαφορα θα εχει , αν εχει , επειδη δεν θα ειναι απο φαρμακα.Η φυση θα εχει επιλεξει.Γιαυτο και θελω και φυσικο.Θα δουμε και θα τα πουμε απο κοντα με τον Βασ.

Κανε λιγο υπομονη με τους εμετους σου, για το καλο των μικρων σου.

Φιλια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...