Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις για τα ΣΜΝ εκανα και TSH και επαθα σοκ βγηκε 5.79 (1/2). Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω και πως ηταν να κανω ΕΤ το Σαββατο αλλα μας παιρνει να παμε κ για Δευτερα.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Το μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα? οκ, τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..ο ενδοκρινολογος απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο π θα κανω επαναληψη εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

καλημερα κουκλες πολλα και καλα νεα διαβαζω μπραβο....

και συ μπιγκυ μου μια χαρα κρατανε ακομα οι αναγουλες ευχομαι γρυγορα να σταματησουν!!!!

εγω τρεχω τρεχω τρεχω....Ολα καλα ομως!

χθες καναμε μια πλακιτσα στην θεια μου που εχει γεννεθλια κολλησαμε στο αμαξη της 25000 κιτρινα χαρτακια ποστ ιτ!!!! σας βαζω και φοτο!!!384183_132923006818153_100003013643944_168733_718307680_n.jpg388006_132922776818176_100003013643944_168726_420143445_n.jpg374046_132922676818186_100003013643944_168723_300234278_n.jpg

δεν ειναι τελειο?

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Όντως σήμερα επέστρεψα στη δουλειά όπου οι περισσότεροι ξέρουν τι έχει γίνει και έτσι είναι όλοι πολύ ευγενικοί και διακριτικοί μαζί μου.. με το που έφτασα είδα ότι είχε χαλάσει το ασανσέρ οπότε πολύ απλά δήλωσα ότι δεν θα ανεβοκατεβαίνω τις σκάλες και στους 3 ορόφους.. μετά από λίγο φτιάχτηκε βέβαια αλλά εγώ το τηρώ ακόμη..

Είμαι χαλαρή, είμαι ήρεμη και ζητώ συγνώμη που δεν μπήκα τις προηγούμενες μέρες αλλά ειλικρινά δεν μου έκανε διάθεση καθόλου.. νομίζω ότι και λίγη απεξάρτηση αυτή την περίοδο μου κάνει καλό..

Την άλλη Παρασκευή θα ξέρω.. μέχρι τότε αρνούμαι να σκεφτώ το οτιδήποτε και ότι κι αν νιώθω, ότι κι αν αισθάνομαι, ότι κι αν σκέφτομαι τα βάζω στην άκρη..

Έχω διάθεση να πάω βόλτα στη θάλασσα την Κυριακή και ειλικρινά θέλω να πιστεύω ότι θα ψήσω τον Δομνίνο να με πάει..

Χαίρομαι που τα μωρουδέλια σας είναι καλά και εντός και εκτός κοιλιάς.. οι γκαστρούλες ας κάνουν λίγη υπομονή.. όλα αυτά τα συμπτώματα είναι ευχής έργον.. Μακάρι να είχα κι εγώ..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Lucky Μου ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ!!!!

Χαρα στην υπομονη σου!!! Ποση ωρα σου πηρε ολο αυτο???

Δεν υπαρχει παντως, απλα τελειο!!!!

Δομνινακι καλα κανεις και δεν το σκεφτεσαι! Και να μπαινεις οσο νομιζεις οτι σου κανει καλο. Εμεις εδω σε καταλαβαινουμε οσο κανενας αλλος γιατι εχουμε βρεθει στη θεση σου! Να κανεις οτι νιωθεις! Και φυσικα να πατε στη θαλασσα την Κυριακη! εντολη γιατρου θα του πεις εκ μερους μας!

c12e25debb.png

Γειά σας κορίτσια...

Μισπίγκυ μου τώρα κάθησα να κολλήσω κορδέλες και τα χαρτόνια στις προσκλήσεις. Όταν θα είναι έτοιμες θα σας τις δείξω ή μέσω fb ή μέσα απο δω. Πώς είσαι εσύ? Διαβάζω λίγο καλύτερα, ε? Σιγα σιγα θα τα ξεχάσεις όλα και θα έχεις να θυμάσαι τα επόμενα, χιχι.Όλα όμως ευχάριστα...

Gemini τελειώσατε με τους μαστόρους? Εσύ να μη κάνεις τίποτα, έτσι? Τα διδυμάκια σου δεν κάνει να στενοχωριούνται, ούτε να κουράζονται...

Lucky τί τρέλα ήταν αυτό που της κάνατε της γυναίκας? Πές μας αντιδράσεις... Φαντάζομαι!!! Πάντως ηταν πολύ καλό, γέλαγα με την καρδιά μου.

AGGELIK φτιάξε κορμί τώρα γιατί μετά τις γιορτές θα αρχίσει να χαλάει, αν και πιστεύω οτι η κοιλίτσα της εγκυμοσύνης είναι πολύ όμορφη για τη γυναίκα...Όπως και να είσαι λοιπόν κούκλα θα είσαι.

Δομνίνα στη δουλειά δεν θα κάνεις τίποτα που να σε κουράζει, έτσι?Όλα θα τα κάνουν οι άλλοι. ΕΣύ στην καρέκλα σου και απο εκεί θα δουλευεις και θα ζητάς βοήθεια για κάτι πιο κουραστικό. και μετά στο σπίτι,ξάπλα ή στον καναπέ....Και όλα θα πάνε πολύ καλά!

Λένη μας λείπεις, αλλά σημασία έχει οτι περνάς καλά!!!

Εμείς πήγαμε σήμετα και κοιτάξαμε για βαφτιστικά με τη μια νονά της Δημητρούλας και σχεδόν καταλήξαμε σε δυο. Θα έρθει και η άλλη να τα δει και απο ΤΡίτη με Τετάρτη, θα τα κλεισουμε. Είδαμε πολύ ωραία πράγματα, αλλά και πολύ φορτωμένα... Αφήστε που είναι μικρή η μπεμπούλα και τα φορέματα είναι για ενός έτους ή για δύο ετών παιδάκια. Ευτυχώς που είναι ψηλήγια την ηλικία της και δεν θα χάνεται μέσα σ' αυτά. Τα δε παλτό είναι μεγάλα. Μπορεί να της πάρουμε κάπα γούνινη, αν και προτιμώ παλτό για να το φοράει πιο εύκολα. Αύριο θα πάμε να κλείσουμε και τα μπαλόνια και φωτογράφο και γλυκά... Γενικά πρέπει να τρέξουμε λίγο για να μ τρέχουμε μέσα στις γιορτές.

Η μπέμπα κάθε μέρα κάνει κ κάτι καινούριο. Την έβαλα μπρούμυτα σήμερα και κατάφερε και έφτασε ένα παιχνίδι, ενώ τις άλλες φορές προσπαθούσε, αλλά δεν τα κατάφερνε. Αλλάο ύπνος ύπνος, δεν τον χαλάμε με τίποτα... ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλά φιλιά σλες και καλό ΣΚ!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε?? Εγώ εμεινα στη μαμά μου γιατί εχει πολύ σκονη...Τωρα ηρθα λιγο σπίτι νβα δω πως ειναι τα πράγματα και θα ξαναφύγω! Αυρίο κανονισα και με μια γυναικα να βοηθήσει για΄τι εγώ δεν μπορώ να κάνω τετοιες δουλειές τωρα...

Απ οτι ειδα ειστε όλες καλά! Χαιρομαι γι αυτό;) Σας φιλώ ολες!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλήμερα!

Gemini Προσεκτικά αύριο! Μην κανεις δουλειές και κουραστεις!!

Κοπελια μου, είσαι πολυ τυχερή με αυτο το μωρακι! Φτου φτου, έτσι να είναι πάντα!

Περιμένουμε να δούμε προσκλήσεις!

Εγώ δεν είμαι πολυ Καλά και Σήμερα, αλλά θα ξεκουραστω πολυ και θα ηρεμήσω... Ευτυχώς είναι σκ...

Να περάσετε όλες πολυ πολυ Καλά!

Φιλία!

c12e25debb.png

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο!

Σίγουρα έχετε ξεχυθεί στους δρόμους για καφέ και ψώνια.. όπως κι εγώ άλλωστε.. πήρα δυο ζευγάρια παπούτσια, ο Δομνίνος ένα ζευγάρι μποτάκια (για τη γιορτή του), αλλάξαμε λάδια στο αυτοκίνητο, πήγαμε σούπερ και τώρα γυρίσαμε σπιτάκι.. Θα φάμε κάτι ελαφρύ γιατί το βράδυ περιμένουμε παρεούλα.. θα κοιμηθούμε και θα ξυπνήσουμε φρέσκοι - φρέσκοι..

Είμαι καλά και η διάθεση ανεβασμένη..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Κορίτσια καλημέρα!!! Δεν εχω μπει τοσο καιρό γιατι εξακολουθώ να μην ειμαι σπίτι λογω μαστορων αλλά κι επειδή η μαμά μου χτες επεσε και ράγισε τον ωμο της οπότε δεν μπορέι μονη της και θέλει βοήθεια... Τωρα ηρθα λίγο σπίτι γιατι περιμένω μάστορα και θα φυγω πάλι...

Κατα τα άλλα ειμαι καλά!!

Σας φιλώ ολες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!!! Δεν εχω μπει τοσο καιρό γιατι εξακολουθώ να μην ειμαι σπίτι λογω μαστορων αλλά κι επειδή η μαμά μου χτες επεσε και ράγισε τον ωμο της οπότε δεν μπορέι μονη της και θέλει βοήθεια... Τωρα ηρθα λίγο σπίτι γιατι περιμένω μάστορα και θα φυγω πάλι...

Κατα τα άλλα ειμαι καλά!!

Σας φιλώ ολες!

Περαστικα ρε κοριτσακι! Θα ταλαιπωρηθρει λιγο η γυναικα... κριμα...

Ευτυχως δεν ειναι τιποτα χειροτερο!

Και εσυ να προσεχεις να μην κουραζεσαι πολυ ετσι?

Εχετε και κανεναν αλλο να βοηθήσει???

c12e25debb.png

Περαστικα ρε κοριτσακι! Θα ταλαιπωρηθρει λιγο η γυναικα... κριμα...

Ευτυχως δεν ειναι τιποτα χειροτερο!

Και εσυ να προσεχεις να μην κουραζεσαι πολυ ετσι?

Εχετε και κανεναν αλλο να βοηθήσει???

Μάστορας τέλος..φευγω πάλι!!!

Ασε πονάει πολύ για την ώρα... Ερχεται και ο αδερφός μου όποτε μπορεί αλλά δουλέυει πολύ και δεν προλαβαίνει.

Ναι θα προσέχω...Χτες πηρα αγκαλιά ενα ανηψάκι μου 1,5 χρονών και μετα η κοιλιά μου με τράβηξε κατ'ευθείαν! Και από τοτε εχω κάτι τραβηγματάκια οπότε κανα 2 μερες πρεπει να μαι πολύ χαλαρή.

Ασχετο αλλά η κοιλιά μου πετάχτηκε κανονικότατα!!! Μα πόση θα γινει:confused::confused:

Εσένα φαίνεται καθολου??

Από εμετούς πως είσαι??

Τα λέμε αυριο!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Περαστικα στη μαμα σου Τζεμινι! Ποναει ο ωμος απο οτι ξερω και θελει υπομονη και βοηθεια. Υπαρχει καποιος να τη βοηθαει γιατι κι εσυ βοηθεια χρειαζεσαι? Παντως προσπαθησε να μη κανεις πολλα.

Μισπιγκυ πως εισαι απο εμετους?

Βγηκατε το Σκ? Εμεις ειχαμε επισκεψεις και σημερα απο το πρωι μαζευω γιατι το απογευμα παλι επισκεψη θα εχουμε.Η μπεμπα ηταν συνεχεια με το γελιο και την πολυλογια και μας εκανε ολους να γελαμε. Κερδιζε την παρασταση.

Περιμενουμε τα νεα και των υπολοιπων κοριτσιων. Δομνιμα πως εισαι?

π

Φιλια σε ολες.

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα..

Δουλίτσα πάλι σήμερα ύστερα από ένα όμορφο και χαλαρωτικό σαββατοκύριακο.. Ο Δομνίνος κράτησε την υπόσχεσή του και με πήγε μια όμορφη βόλτα χθες και καταλήξαμε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για καφέ με τους κουμπάρους μας.. Ήταν ότι έπρεπε και αυτό ακριβώς που ήθελα..

Είμαι καλά, περνάω καλά και δεν σκέφτομαι το αύριο.. Η Παρασκευή είναι μόλις 4 μέρες μακριά αλλά ποιος μετράει;

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...