Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Supergirl87 είπε:

Τώρα είσαι καλυτερα ή χειρότερα;

Είμαι διαφορετικά. Κάποια ελαττώθηκαν αλλά κάποια αυξήθηκαν αρκετά. Δεν είναι κάθε μέρα ίδια. Έχω πολλές ζαλάδες, ανακατεμένο στομάχι, συνέχεια βάρος στην κοιλιά σα να κουβαλάω πέτρες.. κ τραβήγματα-πονακια, .. και η πλάτη μου είναι σα να μου έχεις βάλει ένα μαχαίρι και το έχεις αφήσει εκεί σουβενίρ. Υπνηλία πολύ το μεσημέρι. Δεν κοιμάμαι όμως γιατί έχω το παιδί, οπότε ταλαιπωρούνται αρκετά.. Αλλα δε με νοιάζει. Αξίζει τον κόπο!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια για στέρηση απο το σεξ ο άντρας μου κι εγώ είμαστε ειδικοί... Πέρυσι τον Σεπτέμβριο χτύπησα το πόδι μου και για 2 μήνες δεν μπορούσα να βολευτώ πουθενά, οπότε γιοκ. Μέσα Οκτωβρίου έκανα την υστεροσκόπηση και ο άντρας μου άρχισε τις εξετάσεις και μας τρέλανα την αποχή. Μετά ξεκινήσαμε τις ενέσεις κι εκεί κάτι ψιλογινόταν αλλά όσο πλησίαζε ο καιρός δεν μας έκανε διάθεση... Και μετά άρχισε η αποχή διαρκείας. σε όλη την εγκυμοσυνη δεν κάναμε τίποτα γιατίκι εγώ φοβόμουν και ο γιατρός στην Αθήνα μας είπε να προσέχουμε και η γιατρός στην πάτρα το θερούσε δεδομένο οτι δεν θα κάναμε τίποτα... Μετα την γέννα περνάμε κι ένα διάστημα ανάρρωσης και όταν ξεκινήσαμε μετά τις 40 ημέρες, πονούσα πολύ σαν να ήταν πρώτη φορά.Αφήστε που η μπέμπα κοιμόταν αργά, οπότε ημουν κουρασμένη. Μετά τους 2 μήνες καταφέραμε να κάνουμε κάτι με ηρεμία. Δηλ έναν χρόνο "απολαύσαμε" την αποχή...απαπαπαπα!!! Τουλάχιστον γίνεται για καλό σκοπό, χιχι. Οπότε Μισπίγκυ μου, Τζεμινι και Μελανία ΥΠΟΜΟΝΗ κι εσείς και οι άντρες. Αξίζει όμως τον κόπο!!!

Πήγαμε στη λιτανεία με τη μπέμπα σήμερα. Τί όμορφα που ήταν!!!

Ώστε έτσι ε; Κι εγω που τελευταία το ψιλοβαριεμαι...λέει ο άντρας μου ότι έχει πέσει η λιμπιντο μας! Αλλα συγνώμη ρε κορίτσια.. Πως να μην πέσει με ολα αυτά που περνάω κι εγω;

Πρέπει πάντως να το πάρω πιο ζεστά όσο ειναι καιρός γιατι μετα δεν θα μπορώ και θα λέω...αχχ γιατι δεν έκανα τότε;;;;

Ώστε έτσι ε; Κι εγω που τελευταία το ψιλοβαριεμαι...λέει ο άντρας μου ότι έχει πέσει η λιμπιντο μας! Αλλα συγνώμη ρε κορίτσια.. Πως να μην πέσει με ολα αυτά που περνάω κι εγω;

Πρέπει πάντως να το πάρω πιο ζεστά όσο ειναι καιρός γιατι μετα δεν θα μπορώ και θα λέω...αχχ γιατι δεν έκανα τότε;;;;

Χαχα, ναι ναι, δος του να καταλάβει τώρα όσο είναι καιρός... Βεβαίως έχεις και δίκιο, πώς να έχεις όρεξη μετά απο τόσα, αλλά απολαυσέ το όσο μπορείς...

Καλό ξημέρωμα και όνειρα γλυκά σε όλες!

Αααααχχχχχ!! Ετσι ειναι, αμα το χεις το φαγητό στο πιάτο, δεν το εκτιμάς!:tongue::tongue:

Κάνε, κανε οσο μπορείς τωρα που προλαβαίνεις!!

Καληνύχτα! Πάω για υπνο σε άλλο ένα ησυχο κρεββάτι...και ονειρα γλυκά και απονηρευτα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα,

Τι κάνετε; Πουειστε όλες Σήμερα;

Εγώ Σήμερα, Από χτες το απόγευμα Δηλαδή, είμαι Πάλι Χάλια... Εμετους και εξάντληση... Πήγα γραφείο και αντεξα 2 ώρες όλες κι όλες, γύρισα σπίτι και έπεσα για ύπνο. Έχω κοιμηθεί κανά 4ωρο και ψιλοσυνηλθα...

Τι θα κάνω ρε κορίτσια, απογοητεύτηκα Σήμερα, Νόμιζα ότι Είχα ξεμπερδεψει και θα ήμουν καλύτερα. Και τώρα νιώθω ότι είμαι Πάλι στα ίδια...

Αυτά τα δικα μου...

Φιλία σε όλες!

c12e25debb.png

Καλησπερα,

Τι κάνετε; Πουειστε όλες Σήμερα;

Εγώ Σήμερα, Από χτες το απόγευμα Δηλαδή, είμαι Πάλι Χάλια... Εμετους και εξάντληση... Πήγα γραφείο και αντεξα 2 ώρες όλες κι όλες, γύρισα σπίτι και έπεσα για ύπνο. Έχω κοιμηθεί κανά 4ωρο και ψιλοσυνηλθα...

Τι θα κάνω ρε κορίτσια, απογοητεύτηκα Σήμερα, Νόμιζα ότι Είχα ξεμπερδεψει και θα ήμουν καλύτερα. Και τώρα νιώθω ότι είμαι Πάλι στα ίδια...

Αυτά τα δικα μου...

Φιλία σε όλες!

Μην αγχώνεσαι...Φαντάσου κι εγώ σημερα το πρωι, μαλλον επειδη χτες βραδυ ηπια μονο ενα ποτηρι γάλα για βραδινό, ανακατεύτηκα κι εκανα λιγο εμετό. Καμιά φορά μπορεί να σε πιάνει πάλι...

Μηοως να μην πηγαινες για δουλειά?? Μηπως εκει κάπως ζαβλακώνεσαι και με τον Η/Υ? Εμενα κι αυτό με πειραζε κάπως τοτε...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κι απο μενα. Σημερα αργησαμε ολες να μπουμε...

Μισπιγκυ μου οι εμετοι σταματουν εντελως οταν ακουσεις τα μωρακια σου. Πλησιαζει ο καιρος που θα τα αισθανεσαι μεσα σου και ξαφνικα θα νιωθεις μια χαρα. Κανε λιγη υπομονη και οι εμετοι θα εξναι παρελθον.

Τζεμινι και μενα με ενοχλουσε πολυ ο υπολογιστης και μου δημιουργουσε αναγουλες. Εσυ πως νιωθεις?

Η υπολοιπη παρεα που ειναι?

Εμεις και σημερα μεσα στην τρελη χαρα. Η μπεμπα ολο χοροπηδαει και θελει χορους και τραγουδια. Μου φτιαχνει τη διαθεση και μας κανει να γελαμε. Τωρα κοιμηθηκε και μπαινω να λουστω για να ασχοληθω με τις προσκλησεις μετα.

Πολλα φιλια σε ολες.

Μισπιγκυ μου οι εμετοι σταματουν εντελως οταν ακουσεις τα μωρακια σου. Πλησιαζει ο καιρος που θα τα αισθανεσαι μεσα σου και ξαφνικα θα νιωθεις μια χαρα. Κανε λιγη υπομονη και οι εμετοι θα εξναι παρελθον.

Τζεμινι και μενα με ενοχλουσε πολυ ο υπολογιστης και μου δημιουργουσε αναγουλες. Εσυ πως νιωθεις?

Εμεις και σημερα μεσα στην τρελη χαρα. Η μπεμπα ολο χοροπηδαει και θελει χορους και τραγουδια. Μου φτιαχνει τη διαθεση και μας κανει να γελαμε. Τωρα κοιμηθηκε και μπαινω να λουστω για να ασχοληθω με τις προσκλησεις μετα.

Πολλα φιλια σε ολες.

Καλά ειμαι. Θα εχουμε μαστόρους από αυριο στο σπίτι γιατί φτιαχνουμε το τζάκι οπότε τωρα μεταφερει ο άντρας μου τα επιπλα να τα σκεπάσουμε μπας και γλιτώσουμε καμια σκονη...Πάω να βοηθήσω γιατί δεν εχω κάνει τίποτα!!

Φιλιά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εμε και σημερα μεσα στην τρελη χαρα. Η μπεμπα ολο χοροπηδαει και θελει χορους και τραγουδια. Μου φτιαχνει τη διαθεση και μας κανει να γελαμε. Τωρα κοιμηθηκε και μπαινω να λουστω για να ασχοληθω με τις προσκλησεις μετα.

Πολλα φιλια σε ολες.

Βρε κοπελια ο γιατρος λεει οτι θα τα νιωσω το Φλεβαρη...

Τοτε θα ηρεμησω λες? Να το ξερω να μην ελπιζω...

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Βρε κοπελια ο γιατρος λεει οτι θα τα νιωσω το Φλεβαρη...

Τοτε θα ηρεμησω λες? Να το ξερω να μην ελπιζω...

Σίγουρα θα ηρεμήσεις μόλις αρχίσει το πανηγύρι με τις κλωτσιές στην κοιλίτσα.Μετά θα σκέφτεσαι μα γιατί δεν σταματάνε επιτέλους για λίγο;:lol::lol::lol:Κοπελια πως μεγάλωσε η μπεμπούλα!!!πόσο είναι τώρα;;

Σίγουρα θα ηρεμήσεις μόλις αρχίσει το πανηγύρι με τις κλωτσιές στην κοιλίτσα.Μετά θα σκέφτεσαι μα γιατί δεν σταματάνε επιτέλους για λίγο;:lol::lol::lol:Κοπελια πως μεγάλωσε η μπεμπούλα!!!πόσο είναι τώρα;;

Γιια πες? Αρχιζει αλλο παρτυ τοτε???ω

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια! Ναμε και εγω.Εγω τρελλαθει απο την πολυ δουλεια.Και το απογευμα γυμναστηριο, μηπως και η ασκηση βοηθησει και αυτη.

Leni μου καλο ταξιδι και να περασεις τελεια! Να γυρισεις και να μας περιγραψεις το ταξιδι σου.Οσο για το αιματακι κανε λιγο υπομονη.Για να βγαινει αιματακι σημαινει οτι το φαρμακο λειτουργει και κανει την δουλεια του.Ολα θα πανε καλα.

MissPiggy μου -Gemini πως ειναι οι διδυμοεγκυουλες? Ολα καλα.Μπραβο.Οσο για το σεξ , καντε υπομονη για τα αγγελουδια σας.

Kopelia μου φιλια στην μικρουλα σου!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερουδια...

Επιτελους Παρασκευη, δεν μπορω να σας περιγράψω πόσο την χρειαζομαι...

Επισης δεν μπορω να σας περιγράψω ποσες ώρες κοιμόμουν εχτές για να συνέλθω.

Νομιζω απο την κουραση τα παθαινω όλα. Μόλις κουραστώ αρχίζουν οι εμετοι... Σημερα ειμαι αρκετα καλυτερα...

Εσεις ολα καλα?

Την Δομνινα χάσαμε, σημερα πρεπει να πηγε και δουλεια...

gemini ελπιζω να μην σου κανουν το σπιτι χαλια!

Αγγελικη μου αν μην τι αλλο θα γινεις μαμα-κορμαρα!!

Κοπελια πως γιναν οι προσκλησεις? Βρες ενα τροπο να μας τις δείξεις! Θελω να δω..

Φιλια πολλα σε ολες!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...