Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Sisheido είπε:

Τέλεια νέα!!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη εύχομαι... το σπίτι, η καρδιά και η αγκαλιά σας θα γεμίσει!!!

Εμένα σου είχα πει ότι στον πρώτο υπέρηχο φαινόταν μόνο το ένα... ο άλλος φάνηκε στον επόμενο! Ελάχιστη διαφορά είχαν κατά τη διάρκεια της κύησης και μόλις 200 γραμμάρια όταν γεννήθηκαν! Τώρα βέβαια ο μπέμπης έχει ξεφύγει κι έχουν 2 κιλά διαφορά με τη σταλιτσα!

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου! Εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη, φαινόταν ένας σάκος όταν είχα πάει για πρωτο υπέρηχο. Μια εβδομάδα μετά εμφανίστηκε και ο δεύτερος. Και οι δύο είχαν έμβρυα, αλλά στο ένα δεν ακούσαμε καρδιά. Τώρα είδαμε και τους δύο κατευθείαν, αλλά με διάφορα στο μέγεθος. Ο μικρός εντελώς άδειος κ ο μεγάλος είχε πραγματακια μέσα..! Είναι νωρίς μου είπαν για να ξέρουμε σίγουρα. Κι ότι σε μια εβδομάδα θα φανεί ο.τι είναι..!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά ήρθα κι εγώ..

Πήραμε 4 τελικά.. ομολογώ ότι είμαι στενοχωρημένη και απογοητευμένη ταυτόχρονα διότι περίμενα να πάρουμε τουλάχιστον 5. Δεν πειράζει όμως.. Ας κάνει το θαύμα της η Αγία Αικατερίνη και αύριο να έχω το τηλεφώνημα που ελπίζω και εύχομαι..

Δεν είμαι καλά ψυχολογικά κορίτσια.. Έχω πάρα πολλά νεύρα, μου έρχεται να βάλω τα κλάμματα και ξύπνησα κι από τις 3 το πρωί...

Προς το παρόν δεν θέλω να πω τίποτε άλλο, μόνο το ότι θέλω να σπάσω το κεφάλι του άνδρα μου..

Αύριο μετά το τηλεφώνημα θα σας πω περισσότερα..Κι εγώ αν όλα πάνε καλά χοριακή θα κάνω στις 9 Δεκεμβρίου της Αγίας Άννης..

Σας ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεστε..

Πάω στον καναπέ να προσπαθήσω να κοιμηθώ λίγο γιατί τα νεύρα μου είναι τσατάλια..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά ήρθα κι εγώ..

Πήραμε 4 τελικά.. ομολογώ ότι είμαι στενοχωρημένη και απογοητευμένη ταυτόχρονα διότι περίμενα να πάρουμε τουλάχιστον 5. Δεν πειράζει όμως.. Ας κάνει το θαύμα της η Αγία Αικατερίνη και αύριο να έχω το τηλεφώνημα που ελπίζω και εύχομαι..

Δεν είμαι καλά ψυχολογικά κορίτσια.. Έχω πάρα πολλά νεύρα, μου έρχεται να βάλω τα κλάμματα και ξύπνησα κι από τις 3 το πρωί...

Προς το παρόν δεν θέλω να πω τίποτε άλλο, μόνο το ότι θέλω να σπάσω το κεφάλι του άνδρα μου..

Αύριο μετά το τηλεφώνημα θα σας πω περισσότερα..Κι εγώ αν όλα πάνε καλά χοριακή θα κάνω στις 9 Δεκεμβρίου της Αγίας Άννης..

Σας ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεστε..

Πάω στον καναπέ να προσπαθήσω να κοιμηθώ λίγο γιατί τα νεύρα μου είναι τσατάλια..

Σας φιλώ!

Κοριτσακι μου, τωρα εχεις νευρα και σου φαινονται ολα βουνο. Το απογευμα θα τα δεις ολα με αλλο ματι, θα δεις...

Σε καταλαβαινω οτι απογοητευτηκες με τα 4... Και εγω πηγαινα για 7-8 και πηραμε 4, οποτε σε νιωθω. Αλλα πραγματικά δεν εχει καμια σημασια... 1 και τυχερο χρειαζεσαι! Αυτο να σκεφτεσαι! 1 και τυχερο!

Ελπιζω αυριο να εχουν προχωρήσει ολα και να πανε πολύ πού καλα!!

Θα μας πεις αυριο...

Οσο για τον αντρα σου... Δεν θελω να τον δικαιολογήσω αλλα φαντάζομαι οτι και για αυτους ειναι στρεσογωνα η διαδικασια... Μαλλον ηταν μια βλακεια της στιγμης. Εννοειτε οτι χρειαζεσαι την συμπαρασταση του, αλλα τι να κανεις? Αντρες.... :wink:

Ξεκουρασου τωρα, κοιμήσου λίγο και αργότερα αν θες το ξανασυζηταμε πιο ηρεμες...

Πολλα πολλα φιλια και ολες μου τη θετικη σκεψη για τα 4 αυγουλακια.

Πολύ σημαδιακες οι ημερομηνιες. Μακαρι να ακουσουν τις προσευχες σου οι Αγιες.

c12e25debb.png

Γειά σας κι απο μένα. Έλειπα το πρωί στο Αίγιο για να κάνω τα χαρτιά μου για μετάθεση και για την άδεια ανατροφής και τωρα κατάφερα να μπω...

Δομνίνα μου καλή επιτυχία να έχεις κοπέλα μου. Και μένα 5 μου είχαν πάρει και είχα ζητήσει εγώ να μου γονιμοποιησουν μόνο τα δύο και πέτυχε το ένα. Μη προδικάζεις λοιπόν το αποτέλεσμα. Εσύ να σκέφτεσαι θετικά και θα δεις οτι της Αγίας Άννης που έγινε μανούλα σε μεγάλη ηλικία θα έχεις θετικό αποτέλεσμα. Εμείς θα προσευχόμαστε μαζί σου...Ξεκουράσου τώρα γιατί όλη αυτή η διαδικασία δημιουργεί νεύρα και πονοκεφάλους. Ηρέμησε και τα ξαναλέμε όταν θα είσαι ξεκούραστη.

Οι υπόλοιπες κοπέλες, όλες καλά? Μισπίγκυ μου μακάρι να μη ξαναέρθουν οι παλιοεμετοί...Χθες να ήταν οι τελευταίοι!

Η μπέμπα έχει αρχίσει να βάζει τα χέρια στο στόμα με δύναμη, μάλλον ριζοδοντιάζει. Χθες όμως έκανε κάτι απίστευτο... Την πήρα αγκαλιά και με άρχισε στα φιλιά στο πρόσωπο, κυρίως στο μάγουλο. Γύριζα το κεφάλι μου κι αυτή έψαχνε να βρεί μάγουλο για να με φιλήσει και μετά κοιτούσε και τον άντρα μου πονηρά και του χαμογελούσε οτι τα κατάφερε. Όταν απομακρυνόμουν μου έπιανε τα μαλλιά, τα τραβούσε και με ξαναφιλούσε. Στο τέλος με έπιασαν τα ζουμιά και το ζούπηξα στα φιλιά. ΑΧ!!!!

Καλό ΣΚ να έχουμε. Πολλά φιλιά σε όλες!

Κοπελια μου θα πεθανω με τις περιγραφες σου!!

Με πιασαν τα ζουμια εγκυο γυναικα!

Χαλαλι και οι εμετοι και ολα...

Να το χαιρεσαι το αγγελουδι σου!

c12e25debb.png

Δομνίνα μου θα σου πω οτι και οι άλλες κοπέλες...Μην προδικάζεις τιποτα! Εδω και στο φορουμ εχουμε δει ενα σωρό περιπτώσεις! Με θετική σκέψη θα ναι όλα ωραία... Και εχεις τις ευχές απ όλες μας! Περιμένουμε νέα σου!

Κοπελιά κι εγώ σημερα εστειλα με τον άντρα μου τη μετάθεση! Καλή επιτυχία να εχουμε!! Εμένα το Αιγιο πολύ θα με βολευε να σου πω...Μακάρι!!

Piggy μπορεί και να ξεμπερδεύεις σιγά σιγά με τους εμετούς. Σιγά σιγά τελειώνει το 1ο τρίμηνο!!

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Ήρθα κι εγώ..

Δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι μου επαληθεύτηκαν.. από τα 4 ωάρια μόνο τα τρια ήταν ώριμα και από αυτά μόνο το ένα γονιμοποιήθηκε.. Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει διότι δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί.. το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρω τηλέφωνο τη Δευτέρα το πρωί στο κέντρο για να δω σε τι κατάσταση είναι και αν προχωρήσει θα το βάλουμε την ίδια μέρα στις 2 το μεσημέρι..

Εννοείται ότι δεν έχω καθόλου ψυχολογία μετά από όλα αυτά.. πολύ θα ήθελα να το έβλεπα ως το αουτσάιντερ αλλά αυτή τη στιγμή είμαι τόσο λυπημένη.. Πήρα το γυναικολόγο μου τηλέφωνο και επιμένει να το βάλουμε κανονικά αν φυσικά είναι καλής ποιότητας διότι ένα και καλό λέει θέλουμε.. Τι να πω.. Μάλλον κάποιος εκεί ψηλά γελάει με τις αγωνίες μου και τα άγχη μου.. αλλιώς δεν εξηγείται.. Δεν θα μπω καθόλου μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα.. συγνώμη αλλά δεν μπορώ..

Και πάλι συγνώμη..

L2qIp2.png

Ήρθα κι εγώ..

Δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι μου επαληθεύτηκαν.. από τα 4 ωάρια μόνο τα τρια ήταν ώριμα και από αυτά μόνο το ένα γονιμοποιήθηκε.. Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει διότι δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί.. το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρω τηλέφωνο τη Δευτέρα το πρωί στο κέντρο για να δω σε τι κατάσταση είναι και αν προχωρήσει θα το βάλουμε την ίδια μέρα στις 2 το μεσημέρι..

Εννοείται ότι δεν έχω καθόλου ψυχολογία μετά από όλα αυτά.. πολύ θα ήθελα να το έβλεπα ως το αουτσάιντερ αλλά αυτή τη στιγμή είμαι τόσο λυπημένη.. Πήρα το γυναικολόγο μου τηλέφωνο και επιμένει να το βάλουμε κανονικά αν φυσικά είναι καλής ποιότητας διότι ένα και καλό λέει θέλουμε.. Τι να πω.. Μάλλον κάποιος εκεί ψηλά γελάει με τις αγωνίες μου και τα άγχη μου.. αλλιώς δεν εξηγείται.. Δεν θα μπω καθόλου μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα.. συγνώμη αλλά δεν μπορώ..

Και πάλι συγνώμη..

Ξέρω οτι ειναι δύσκολο αλλά σκέψου μονο αυτό......Καλή επιτυχία οπως και να χει...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αχ Δομνινα μου...

Τι να πω, καταλαβαίνω την απογοήτευση σου απόλυτα αλλά προσπάθησε να σκέφτεσαι αυτο που λέει και ο γυναικολογος σου... Ένα και τυχερο χρειαζόμαστε Οπότε δεν Ξέρεις, Μπορεί να είναι αυτο. Σου το εύχομαι μέσα Από την καρδιά μου!

Εύχομαι την Δευτερα να είναι Καλά τα νέα και να είναι ένα άριστο εμβρυακι που να σε περιμένει!!!

Φιλία και κουράγιο κοριτσάκι μου!

c12e25debb.png

Τι κάνετε οι υπόλοιπες;

Εγώ είμαι καλουτσικα Σήμερα.

Πήγαμε για φαγητο στην πεθερά μου και αραξαμε στο τζάκι... Τώρα σπιτάκι και ταινιουλα... Κάνει και κρύο έξω, ότι πρέπει είναι... Εσείς;;;

Φιλία πολλα!

c12e25debb.png

Καλημερα κουκλες μου τι κανετε σημερα?

Πως περασατε το Σαββατοκυριακο?

Εμεις ολα καλα τρεχουμε και δεν φτανουμε!!!Επιασα και δουλεια σε μια σχολη σκυλων και τωρα ειναι οι μερες μου γεματες!!!!

Περιμενω τα νεα σας κοριτσακια μου καλημερα!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!!!

Καλημερα κουκλες μου τι κανετε σημερα?

Πως περασατε το Σαββατοκυριακο?

Εμεις ολα καλα τρεχουμε και δεν φτανουμε!!!Επιασα και δουλεια σε μια σχολη σκυλων και τωρα ειναι οι μερες μου γεματες!!!!

Περιμενω τα νεα σας κοριτσακια μου καλημερα!!!!

Τι ωραία και πρωτότυπη δουλειά!!

Piggy πως εισαι με τις αναγούλες τωρα?? Τις ξεπεράσαμε???

Leni επέστρεψες?? Περασες ωραία??

Τα υπόλοιπα κορίτσια?? Kopelia πηγες καμια βολτα με τη μπεμπούλα?

Εγώ καλά ειμαι! Το Σ/Κ πηγα και για καφεδάκι με φιλες και ηταν πολύ ωραία!!!

Σημερα νωρίς το απόγευμα εχω ραντεβού με το γιατρό στο νοσοκομείο που θα με αναλάβει. Ελπίζω να πάει καλα και να μου κάνει καλή εντυπωση... Το καλό ειναι οτι θα δω τα μωράκια πάλι!!!!!:D:D

Θα σας πω εντυπώσεις!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα κι απο μενα

Δεν ειχα φυγει Gemini μου, συνεδριο ειχα εδω στην Αθηνα. Παει κι αυτο!

Τωρα περιμενω την Πεμπτη που θα φυγω. Εχω πολλα πραγματα να κανω αυτες τις μερες και εχω αγχωθει λιγο.

Εχω αρχισει και τα χαπια μου κανονικα απο την Παρασκευη και ο χρονος πια νοιωθω οτι μετραει υπερ μου. Υπερ μας Αγγελικ!!

Οσο το σκεφτομαι κλινω τελικα προς Βασ. Εντωμεταξυ τυχαια απο εδω και απο εκει μαθαινω απο διαφορες φιλες μου οτι της μιας η μαμα πηγαινε στον πατερα Βασ. της αλλης της ετυχε να τον επισκεφτει κλπ και ολες εχουν καλη γνωμη και για τον γιο και για τον πατερα. Αυτο ειναι καλο!

Εσεις τι κανετε ρε κοριτσακια?

Πιγγυ πως εισαι?

Κοπελια μου οι ετοιμασιες?

Lucky μπραβο που βρηκες δουλεια!

Gemini θα περιμενουμε νεα για τα μωρακια σου

Δομνινα εχεις νεα απο το εμβρυακι σου? Ευχομαι αυτο το ενα να ειναι το τυχερο σου! Πραγματικα..

Φιλακια πολλα σε ολες:)

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλα τα κοριτσάκια..

Λοιπόν ύστερα από ένα σαββατοκύριακο που πολύ θέλω να το ξεχάσω, πήρα σήμερα τηλέφωνο το κέντρο και μίλησα με την εμβρυολόγο.. Το εμβρυάκι μου διαιρείται κανονικότατα οπότε προχωράμε κανονικά στην εμβρυομεταφορά στις 2 το μεσημέρι.. Τι να πω; λέτε να είναι αυτό το τυχερό μου; ο καιρός θα δείξει..

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα κοριτσάκια που με τον τρόπο σας μου δείξατε την αγάπη και την συμπαράστασή σας.. είστε πολύτιμες για μένα.. να το ξέρετε αυτό..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Καλημερα κι απο μενα

Δεν ειχα φυγει Gemini μου, συνεδριο ειχα εδω στην Αθηνα. Παει κι αυτο!

Τωρα περιμενω την Πεμπτη που θα φυγω. Εχω πολλα πραγματα να κανω αυτες τις μερες και εχω αγχωθει λιγο.

Εχω αρχισει και τα χαπια μου κανονικα απο την Παρασκευη και ο χρονος πια νοιωθω οτι μετραει υπερ μου. Υπερ μας Αγγελικ!!

Οσο το σκεφτομαι κλινω τελικα προς Βασ. Εντωμεταξυ τυχαια απο εδω και απο εκει μαθαινω απο διαφορες φιλες μου οτι της μιας η μαμα πηγαινε στον πατερα Βασ. της αλλης της ετυχε να τον επισκεφτει κλπ και ολες εχουν καλη γνωμη και για τον γιο και για τον πατερα. Αυτο ειναι καλο!.

Φιλακια πολλα σε ολες:)

Ααα οκ, δεν το κατάλαβα...

Ορίστε, όλα θετικά με τον γιατρό δηλαδή!! Παίρνεις σειρά με την Agelik!

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλα τα κοριτσάκια..

Λοιπόν ύστερα από ένα σαββατοκύριακο που πολύ θέλω να το ξεχάσω, πήρα σήμερα τηλέφωνο το κέντρο και μίλησα με την εμβρυολόγο.. Το εμβρυάκι μου διαιρείται κανονικότατα οπότε προχωράμε κανονικά στην εμβρυομεταφορά στις 2 το μεσημέρι.. Τι να πω; λέτε να είναι αυτό το τυχερό μου; ο καιρός θα δείξει..

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα κοριτσάκια που με τον τρόπο σας μου δείξατε την αγάπη και την συμπαράστασή σας.. είστε πολύτιμες για μένα.. να το ξέρετε αυτό..

Σας φιλώ γλυκά!

Με το καλό σήμερα!!! Ευχομαι πραγματικά να είναι το τυχερό σου!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα και απο μενα και καλη βδομαδα!

Θα ξεκινησω απο την Δομνινα. Ειδες κοριτσακι, παντα πρεπει να εχουμε ελπιδα, αυτο ειναι το πιο σημαντικο! Και τελικα θα ολοκληρωσεις την προσπαθεια σου και θα προσευχηθουμε ολες για σενα να ειναι η τυχερη σου φορα! Και θα δεις θα ειναι! Θα σου κανουμε και παρεουλα αυτες τις γνωστες ατελειωτες 14 μερες...

Πως τα εχεις κανονισει απο δω και περα? Θα εχεις αδεια ποσες μέρες? Ποιος θα σε βοηθάει στο σπίτι? Οποτε μπορεις να μας γραψεις νεοτερα!

Lucky μου, τι υπεροχη δουλεια!!! Τι θα κάνεις ακριβως εκει? Θα εισαι ολη μερα με υπεροχα σκυλακια! Δεν μπορω να σκεφτω τιποτα καλυτερο! Γι'αυτο μας ανεβασες και ωραια ποστερακι με μηνυματα για ζωακια ε? Ειδες εκανα like σε ολα!

Λενακι, παει και αυτο το συνεδριο... Εγω καθε φορα που τελειώνω ενα, ετσι λεω... Ενα λιγότερο... Και Πεμπτη ταξιδακι ε? Σουπερ!!!

Αλλα το βασικοτερο ειναι αυτο που ειπες, ο χρονος μετραει υπερ σας πλεον! Και για σενα και για την Αγγελικη μας! Θα δειτε, θα περάσουν οι 2 μηνες πριν το παρετε χαμπάρι... Θα ειναι και οι γιορτες... Και μετα θα πάνε ολα καλα!

Μακαρι Λενακι ο Βασ. να ειναι ο τυχερος σου, αρκετά εχεις ταλαιπωρηθεί!

Gemini μια χαρα το σκ ε? Εκανες και τις βολτες σου. Τελεια!

Να σε ρωτήσω ρε κορίτσι. Εχεις κοιλίτσα? Εχεις φουσκώσει?

Εγώ εχω μια περιεργη κοιλια... Δεν εχω φουσκώσει χαμηλα, εκει που ειναι τα μωρά αλλα ψηλά, προς το στομαχι... και ειναι σαν πρίξιμο πιο πολύ παρά κοιλια...

Περιεργη μου φαίνομαι! Και επισης εχει σβήσει τελειως η μέση μου!!! Εχει μηδενιστεί! Σαν σανιδα ειμαι!!! Χα χα...

Εχεις ξεκινήσει να κοιτάς μωρουδοπραγματάκια???

Κοπελια, Αγγελική περιμένουμε και τα δικά σας νεα!

Φιλια πολλά σε ολες!!!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...