Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Πριν την αυχενική είχα 1/84,λόγω ηλικίας, είμαι σχεδόν 40.Μετα την αυχενική 1/181 και μετά την pappA 1/1290. O γιατρός μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω ούτε νιπτ,γιατί όλα φαινόντουσαν άψογα.Βεβαια σε ένα μήνα έχω β επιπέδου και ελπίζω να πανε όλα καλά..Σου εύχομαι μια όμορφη εγκυμοσύνη και με το καλό το μωράκι σου ❤️

Μακάρι να αλλάξουν κ μένα τα αποτελέσματα προς το καλύτερο! Αύριο θα μου τα στείλουν... Με το καλό να κάνεις κ τη Β επιπέδου κ να πάνε όλα καλά!! 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Μολις μιλησα με την μαια και μου εξηγησε τα παντα!!!!Για την ερυθρα μου ειπε οτι ναι μπορω να κανω το εμβολειο αλλα και παλι κανεις δεν μου λεει οτι δεν θα κολλησω απλα θα την περασω ποιο ελαφρια οποτε θα πρεπει να αποφευγω τα παιδακια αλλα και παλι μου ειπε οτι πλεων τα παιδακια τα βομβαρδιζουν με εμβολεια και ειναι πολυ δυσκολο να κολησω!!!Για το ξοπλασμα μου ειπε το ιδιο που μου ειπατε και εσεις δηλαδη να προσεχω γατια και σαλατες!!!Οσο για το ΑΡΤΤ που οι τιμη μου ειναι 23.0και οι φυσιολογικες ειναι απο25.0 εως 35.0 πρεπει να την ξανακανω καποια στιγμη γιατι παιζει μεγαλο ρολο η υπευθινοτητα του μικροβιολογου και η συμπεριφορα του στο διγμα οποτε περιμενω να κανω στις 30 του μηνα τον γενικο ελενχο θρομβοφιλιας και αν βγει παλει χαμηλα θα πρεπει να κανω αιμοραγικο ελενχο...... κι αλλες εξετασεις κι αλλες σπασμενες φλεβιτσες τελεια!!!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

luckym σε καταλαβαινω , και αλλες και αλλες εξετασεις υπομονη.Και εγω τα ιδια .Τι εξετασεις εχω κανει δεν λεγεται.Θα βγουμε ομως νικητριες απο αυτον τον αγωνα.Αυτο πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερα και απο μένα...

Απο τον καναπε μου σημερα...

Κοριτσια παρεδωσα σημερα. Δεν εκλεισα ματι γιατι πονουσε το στομαχι μου και δειψουσα, οποτε σημερα καναπε. Δεν μου περασε καν απο το μυαλο να παω!

Λενιω μου, κοιταμε μπροστα... Περιοδο και παρεα με την Αγγελικη τωρα! Οσο για το ταξιδι, ζηλεψα λιγο εστω και για επαγγελματικο...

Δομνινα μια χαρα ειναι τα 5 αυγουλακια. Καλυτερα λιγα και καλα παρα να παρεις 15-20 και να μην ειναι καλα....

Κοπελια μου, τι να πω πια για αυτο το μωρο. Ελπιζω τουλαχιστον το ενα απο τα δικα μου να βγει τετοιο μπας και τα φερω βολτα με τα 2!

Lucky ερχομαι!

Αγγελικη μου σε εχουν επιρρεασει τα χαπια? εμενα τον πρωτο μηνα τα αντισηλλιπτικα μου κανανε μια ελαφρια καταθλιψη... Δεν ειχα κεφια καθολου.

Gemini πως εισαι σημερα?

Φιλια πολλα κουκλες!

c12e25debb.png

Αντε κοριτσακι μου ,πολυ καλα νεα!!!!Με το καλο την παρασκευη στην ωοληψια....και μετα βουρ για εμβρυομεταφορα!!!!Να σε ρωτησω για την εμβρυομεταφορα θα μεταφερεις βλαστοκυστες η εμβρυα 4-8 κυταρων?

Δυστυχώς κάθε φορά έχουμε μόνο 3 γονιμοποιημένα έμβρυα οπότε δεν το ρισκάρουμε να πάμε σε βλαστοκύστες.. Από τη στιγμή που μένω έγκυος όμως ξέρω ότι τα έμβρυά μου εξελίσσονται σε βλαστοκύστες.. Κάθε φορά πάμε με έμβρυα 8 κυττάρων.. Λέτε να αλλάξει το γούρι αυτή τη φορά;:-D

L2qIp2.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!

Καλά ειμαι σήμερα! Ειχα πάει στην κουμπάρα μου για καφεδάκι:D

Leni δεν πειράζει για το αρνητικό....Σε βλέπω μαζί με την Agelik εγκυούλα!! Αχ κορίτσια ετσι να μεινετε κι εσείς μαζί!!!

Για την διαιτα, δεν πειράζει!! Την Τριτη θα πάω σε ενδοκρινολόγο και θα μου πει οπότε αστο δεν πειράζει...Ουτως ή άλλως τωρα δεν μπορώ να τρωω και πολλά...

Lucky υπομονή με τις εξετάσεις...Ειναι αναγκαίο κακό καμιά φορά!! Ολα καλά θα πάνε!!

Δομνινα μια χαρά ολα δηλαδή! Εχεις την προσευχή απ ολες μας για κλή επιτυχία!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κι απο μένα και απο την μπεμπούλα.

Το πρωί είχα βγεί για δουλειές σχετικά με την βάφτιση και μόλις τελείωσα ατο σιδέρωμα απο δύο πλυντήρια με μωρουδιακά.

Διάβασα όλα τα νέα σας και δεν ξερω απο που να αρχίσω...

Gemini τελικά στην Ιφιγένεια καταλήξαμε γιατί στον Ιππικό Όμιλο δεν μας έκλεινε την αίθουσα μόνο για μας, αλλά θα δεχόταν κι αλλο κόσμο και θα έβαζε τη δική του μουσική. Εξάλλου στην Ιφιγένεια κάναμε και το τραπέζι του γάμου μας και είχαμε μείνει πολύ ευχαριστημένοι. Εσύ πώς τα πας με τα ζουζουνάκια σου? Πού είχατε κάνει τον γάμο σας?

Mispiggy πού θα πάνε, θα περάσουν οι αναγούλες και θα νιωθεις μια χαρά μετά. Ήδη νομίζω οτι είναι στο τέλος τους. Έκλεισες για αυχενική?

Leni μου μαζί με την AGGELIK θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.Λίγη αναμονή ακόμα δεν κάνει κακό και γίνεται για να πετύχετε τον στοχο σας. Εμπιστευτείτε τον γιατρό σας και όλοι μαζί θα προσευχόμαστε να γίνει το θαύμα.

Lucky το ίδιο ισχύει και για σένα. Μπαίνεις σε διαδικασία εξωσωματικής τώρα δηλ, ε? Πες στην Ιωάννα που είναι στον Λαΐνά πολλούς χαιρετισμούς. Το όνομά μου το ξέρεις απο το φατσοβιβλιο.

Δομνίνα κι εγώ έμβρυο 8 κυττάρων έβαλα και άλλο ένα 13 κυττάρων. Τώρα ποιο απο τα δύο έπιασε δεν ξέρω, αλλά μάλλον των 8. Να έχεις πίστη και όσο μπορείς λιγότερο άγχος. Είναι τυχερή η παρέα μας και όλες μια μια με τη σειρά της μένει έγκυος. Νομίζω οτι έχουμε τους καλύτερους γιατρούς που μας κοιτούν. Καλή επιτυχία λοιπόν να έχεις!!!

Η μπέμπα πραγατικά είναι πολύ καλή μέχρι τώρα. Μου είπε η γιατρός χθες οτι δεν έχουμε καταλάβει οτι έχουμε παιδί γιατί δεν μας έχει κουράσει καθόλου και να λέμε "δόξα τω Θεω" Εμείς το λέμε φυσικά για πολλούς λόγους που μόνο εσείς εδω καταλαβαίνετε...Σας εύχομαι να έχετε κι εσείς τέτοια και ακόμα πιο όμορφα απο όλες τις απόψεις μωράκια.

Πολλά φιλιά. Πάω να ετοιμάσω τη μπέμπα γιατί περιμένουμε επισκέψεις πάλι. καλό απόγευμα!

Καλημέρα!!!!!!

Πως ειστε σήμερα?? Εγώ μια χαρά! Μολις εφαγα και το τοστάκι μου και γλίτωσα την αναγούλα;) Τι πράγμα κι αυτό! Αν δε φάω το πολύ τρια τεταρτα αφού ξυπνησω θελω να κάνω εμετό!!

Kopelia καλή επιλογή η Ιφιγένεια! Μπράβο!!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!!!!!!

Πως ειστε σήμερα?? Εγώ μια χαρά! Μολις εφαγα και το τοστάκι μου και γλίτωσα την αναγούλα;) Τι πράγμα κι αυτό! Αν δε φάω το πολύ τρια τεταρτα αφού ξυπνησω θελω να κάνω εμετό!!

Kopelia καλή επιλογή η Ιφιγένεια! Μπράβο!!;)

Καλημέρα και Από μένα!

Τρία τέταρτα;;; Εγώ τρώω ένα κριτσινι πριν σηκωθω Από το Κρεβατι μπας και γλιτωσω κανά εμετο, αλλά μπα... Είσαι το πρότυπο μου Λοιπόν!!! Θέλω και Εγώ!!! :)

Είμαι και Σήμερα σπίτι, αποφασησα να μην Πάω, μάλλον συζηγος και Μαμα πέσανε να με φάνε Όταν είπα ότι Λέω να Πάω Σήμερα... Μου βάλανε τις φωνές ότι είμαι εργασιομανης! (δεν μπορω να το αρνηθω, Οπότε Τούλα. Τους Έκανα τη χάρη και έμεινα σπίτι...)

Κοπελια Εγώ το Ιφιγένεια δεν το ξέρω... Ή είναι πιο καινούριο Από την εποχή μου ή ήταν ακριβό για φοιτητικά budget. Που είναι;

Οι υπόλοιπες κοπέλες;

Φιλία πολλα σε όλες!

c12e25debb.png

Καλημέρα κι απο μένα:-)

Πως τα πάτε; Οι εγκυουλες μας; Η μπεμπουλα μας; (όπως καταλαβαίνεις κοπέλια μου, για σένα δεν ρωτάμε πια, μόνο για την μικρούλα μας, χαχα) Εμείς που είμαστε στην αναμονή, καλα; Η Φιλη μας που αύριο έχει ωοληψια;

Εγώ φτου κι απο την αρχη, συνεδριο το ΠΣΚ και εχω αρχισει εδω να ετοιμαζω υλικο που θα παρουμε μαζι μας. Ειναι στο Ζαπειο αυτη τη φορα.

Νοιωθω πολυ κουρασμενη αλλα μαλλον ειναι το τελευταιο, για τωρα.

Την αλλη εβδομαδα (Πεμπτη) τελικα πεταω για ισραηλ, ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι παω μεν για δουλεια αλλα εχω και συγγενεις εκει, οποτε τις 2 πρωτες μερες θα περασω ωραια. Μετα εχω καποιες συναντησεις αλλα κι αυτο μια χαρα γιατι ειναι με προμηθευτες που ειμαστε πολυ φιλοι. Οποτε κανενα αγχος!

Σημερα ειδα ενα ελαχιστο ροζ, ισως προετοιμαζεται η περιοδος αν και την περιμενω σε 2-3 μερες. Καλυτερα πιο νωρις για να μην ειμαι και αδιαθετη στο ταξιδι.

Πιγγυ μου καλα εκανες και εμεινες σπιτι. Το παν ειναι να εισαι καλα εσυ και τα μωρακια σου, και αφου κι απο την δουλεια εχεις την ανεση, μην το συζητας! Καλυτερα σπιτακι!!

Σας αφηνω κοριτσια γιατι πρεπει να συνεχισω τις προετοιμασιες για το συνεδριο.

Φιλακια πολλα σε ολες!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Τι μου κάνετε; διαβάζω ότι όλες είστε καλά, με τις αναγούλες σας με τα ταξίδια σας με το μωράκι σας αγκαλιά και πολύ χαίρομαι γι' αυτό..

Όντως έχω αύριο ωοληψία.. Για αύριο δεν έχω αγωνία.. είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.. Αγωνία έχω για το τηλεφώνημα του Σαββάτου με το οποίο θα με ενημερώσουν για το πόσα γονιμοποιήθηκαν και το πότε θα γίνει τελικά η ωοληψία.. ελπίζω αυτή τη φορά να έχουμε κάνα δυο περισσότερα από την τελευταία φορά..

Είμαι σίγουρη πως με όλη τη θετική σκέψη και τις ευχές σας θα πάνε όλα τέλεια.. Εννοείται ότι θα ενημερώσω αμέσως μόλις έχω νεότερα..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και Από μένα!

Τρία τέταρτα;;; Εγώ τρώω ένα κριτσινι πριν σηκωθω Από το Κρεβατι μπας και γλιτωσω κανά εμετο, αλλά μπα... Είσαι το πρότυπο μου Λοιπόν!!! Θέλω και Εγώ!!! :)

Είμαι και Σήμερα σπίτι, αποφασησα να μην Πάω, μάλλον συζηγος και Μαμα πέσανε να με φάνε Όταν είπα ότι Λέω να Πάω Σήμερα... Μου βάλανε τις φωνές ότι είμαι εργασιομανης! (δεν μπορω να το αρνηθω, Οπότε Τούλα. Τους Έκανα τη χάρη και έμεινα σπίτι...)

Φιλία πολλα σε όλες!

Σου ευχομαι σιγά σιγά κι εσύ να μπορείς να κρατιέσαι τρια τέταρτα!!

Καλά κάνανε και σου την ειπανε για τη δουλειά:tongue: Κι εγω΄να σου πω απορώ πως μπορείς να εισαι εκεί οταν ανακατεύεσαι!! Να εισαι πιο χαλαρη και να προσεχεις τον εαυτό σου και κατ'επέκταση τα μωράκια σου...

Καλημέρα κι απο μένα:-)

Εγώ φτου κι απο την αρχη, συνεδριο το ΠΣΚ και εχω αρχισει εδω να ετοιμαζω υλικο που θα παρουμε μαζι μας. Ειναι στο Ζαπειο αυτη τη φορα.

Νοιωθω πολυ κουρασμενη αλλα μαλλον ειναι το τελευταιο, για τωρα.

Την αλλη εβδομαδα (Πεμπτη) τελικα πεταω για ισραηλ, ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι παω μεν για δουλεια αλλα εχω και συγγενεις εκει, οποτε τις 2 πρωτες μερες θα περασω ωραια. Μετα εχω καποιες συναντησεις αλλα κι αυτο μια χαρα γιατι ειναι με προμηθευτες που ειμαστε πολυ φιλοι. Οποτε κανενα αγχος!

Σημερα ειδα ενα ελαχιστο ροζ, ισως προετοιμαζεται η περιοδος αν και την περιμενω σε 2-3 μερες. Καλυτερα πιο νωρις για να μην ειμαι και αδιαθετη στο ταξιδι.

Φιλακια πολλα σε ολες!!

Καλό συνέδριο!!!!!!!!

Αχ τα ταξίδια σου πολύ τα ζηλέυω! Παρε μας κι εμας καλέ μια βολτίτσα;)

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Τι μου κάνετε; διαβάζω ότι όλες είστε καλά, με τις αναγούλες σας με τα ταξίδια σας με το μωράκι σας αγκαλιά και πολύ χαίρομαι γι' αυτό..

Όντως έχω αύριο ωοληψία.. Για αύριο δεν έχω αγωνία.. είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.. Αγωνία έχω για το τηλεφώνημα του Σαββάτου με το οποίο θα με ενημερώσουν για το πόσα γονιμοποιήθηκαν και το πότε θα γίνει τελικά η ωοληψία.. ελπίζω αυτή τη φορά να έχουμε κάνα δυο περισσότερα από την τελευταία φορά..

Είμαι σίγουρη πως με όλη τη θετική σκέψη και τις ευχές σας θα πάνε όλα τέλεια.. Εννοείται ότι θα ενημερώσω αμέσως μόλις έχω νεότερα..

Σας φιλώ!

Καλη επιτυχίααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και τωρα, και μετά!;);)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Δομνινα μου Καλή επιτυχία για αύριο! Σου εύχομαι να μαζεψετε 5 υπέροχα και καλοτυχα αυγουλακια!

Αλλά να θυμάσαι ότι χρειάζεται ένα και τυχερο για να αποκτήσεις και εσυ το στρουμπουλο μωρακι που τόσο θέλεις!

Περιμένουμε νέα σου αύριο!

c12e25debb.png

Καλημέρα σε όλες,

Τι κάνετε?

Για μένα η αναμονή τελικά δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο της Αγγελικ, μου ήρθε τώρα το πρωί η περίοδος οπότε θα αρχίσω απο σημερα να μετράω το 2μηνο. Πονάω όμως ρε γμτ αρκετά και δεν ξέρω πώς θα την βγάλω όρθια στο συνέδριο..

Δομνινα καλή επιτυχία κοριτσάκι μου!!! Να πανε όλα καλα και Να έχεις καλα νέα αύριο απο τα εμβρυακια σου!!

Πιγγυ μου πώς είσαι σήμερα ? έχουμε καθόλου καλυτέρευση? καταφέρνεις καθόλου να φας και να πιεις νεράκι?

Gemini μου θα σε έπαιρνα στην βαλίτσα αν ήσουν Μονή σου αλλά εσύ έχεις κι αλλά δυο στην κοιλιτσα, που θα σας βάλω όλους?? :-)

Οι υπόλοιπες καλα?

Σας φιλώ όλες !!

Καλημερουδια!

Σημερα ειμαι αισθητά καλύτερα... Εχω φάει, εχω πιει νεράκι... Ολα μου τα φαρμακα... Δεν ειχα ουτε μια εξαγωγη ως τωρα... Ειμαι περιφανη για μένα. Ελπιζω να κρατησει. Φυσικα ηρθα και γραφειο και εχω αυτην την αισθηση οτι ειναι Δευτερα αλλα ειναι Παρασκευη και χαιρομαι παρα πολυ! Οποτε απο το απογευμα παλι σπιτι πιτζαμουλα και ηρεμια!

Λενακι καλυτερα που ηρθε τωρα να τελειωνεις. Να ξεκινησεις και τη θεραπεια σου. Δεν μας ειπες τι χάπι σου εδωσε? Απλο αντισηλλιπτικο ή κατι άλλο? Θα ταλαιπωρηθεις λιγο στο συνεδριο αλλα ειμαι σιγουρη οτι ειναι μαθημενα τα βουνα στα χιονια. Μολις πας εκει θα τα ξεχασεις ολα...

Οσο για το ταξιδι φανταζομαι και εγω ειμαι στο ιδιο club με τη Gemini... Ούτε εμενα με παίρνεις μαζι σου ε? Και δεν εχω πάει Ισραηλ και ήθελα...

Δομνινα, καλη επιτυχια σημερα... Περιμενουμε νεα σου και σημερα αλλά κυριως αυριο! Μακαρι να πάνε ολα πολύ πολύ καλα!

Που ειναι τα υπολοιπα κοριτσια? Πινουν καφεδακι και μας ξεχασαν? Περιμένουμε νεακια!

Φιλια πολλά σε ολες!

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια !

Leni μου μαζι ειμαστε .Εγω εχω αρχισει απο 19/11 που σημαινει 19/01 τελειωνει η αναμονη.Αλλα νομιζω θα μας βαλει τον επομενο κυκλο απο το τελος της θεραπειας.

Κατσε να δουμε.

Δομνινα καλη επιτυχια! Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου η προσπαθεια αυτη να σε φερει στην ευτυχια!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...