Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, συγχαρητήρια στις νέες εγκυούλες κ καλή επιτυχία σε όσες αναμένουν χοριακη... έκανα σήμερα την αυχενική διαφανεια κ με τα πρώτα αποτέλεσματα που μου έδωσαν η πιθανότητα για down βγαινει1:248 ενώ τη θέλουμε 1:300, περιμένω βέβαια αύριο τα τελικά αποτελέσματα για να βγει κ η papp-a. Στον υπερηχο όλες οι μετρήσεις ήταν πολύ καλές, όλα μια χαρά τίποτα ανησυχητικό... Σας έτυχε κάτι ανάλογο κ με την papp a να αλλάξουν τα ποσοστά προς το καλύτερο? Έχω κάνει κ προεμφυτευτικο... 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Έχω ψάξει τα πάντα... πάσχω από θρομβοφιλία και αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο.. και παίρνω θεραπεία κάθε φορά.. το πρόβλημα το δικό μας δυστυχώς είναι το πολύ κακό dna των σπερματοζωαρίων του συζύγου που δυστυχώς δεν διορθώνεται με τίποτε..Έτσι απλά ελπίζουμε κάθε φορά να πετύχουμε το ένα το καλό σπερματοζωάριο που θα μας δώσει το ένα καλό και στρουμπουλό μωράκι..

Ο σύζυγός μου έχει κάνει τα πάντα.. βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, επέμβαση κιρσοκήλης, ελάττωσε το κάπνισμα.. δυστυχώς θεαματική βελτίωση δεν έχουμε δει.. αλλά συνεχίζουμε να ελπίζουμε.. και να φανταστείτε ότι έχει ήδη ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Έχω ψάξει τα πάντα... πάσχω από θρομβοφιλία και αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο.. και παίρνω θεραπεία κάθε φορά.. το πρόβλημα το δικό μας δυστυχώς είναι το πολύ κακό dna των σπερματοζωαρίων του συζύγου που δυστυχώς δεν διορθώνεται με τίποτε..Έτσι απλά ελπίζουμε κάθε φορά να πετύχουμε το ένα το καλό σπερματοζωάριο που θα μας δώσει το ένα καλό και στρουμπουλό μωράκι..

Ο σύζυγός μου έχει κάνει τα πάντα.. βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, επέμβαση κιρσοκήλης, ελάττωσε το κάπνισμα.. δυστυχώς θεαματική βελτίωση δεν έχουμε δει.. αλλά συνεχίζουμε να ελπίζουμε.. και να φανταστείτε ότι έχει ήδη ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο..

Δομνινα μου εχετε κοιταξει και για υπογοναδισμο?fsh,lh?

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Δομνινα μου εχετε κοιταξει και για υπογοναδισμο?fsh,lh?

Υπογοναδισμός δεν υπάρχει μιας και το πρώτο του παιδί είναι αγόρι και απολύτως φυσιολογικό.. ένας κούκλος..

LH & FSH φυσιολογικές τιμές..

Ο άνδρας μου είναι φορέας κυστικής ίνωσης που παίζει κι αυτό το ρόλο του...

Έχουμε ξεψαχνιστεί...

L2qIp2.png

Δομνινα πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω κοριτσάκι μου...

Αμαρτία να το παιρνας Όλο αυτο... Ελπίζω να είναι η τελευταία και τυχερή σας φορα και Όλα να πάνε Καλά, μέχρι τέλους...

Το πρώτο παιδάκι το έκανε χωρίς εξωσωματικη; Μετα δημιουργήθηκε το πρόβλημα;

c12e25debb.png

Δομνινα πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω κοριτσάκι μου...

Αμαρτία να το παιρνας Όλο αυτο... Ελπίζω να είναι η τελευταία και τυχερή σας φορα και Όλα να πάνε Καλά, μέχρι τέλους...

Το πρώτο παιδάκι το έκανε χωρίς εξωσωματικη; Μετα δημιουργήθηκε το πρόβλημα;

Όταν έκανε το πρώτο του παιδί ο άνδρας μου ήταν 34 και η γυναίκα του 23... Τώρα που αποφασίσαμε να κάνουμε εμείς παιδί ο άντρας μου είναι 43 κι εγώ 37... όσο να ναι έχουν μεσολαβήσει κάποια χρόνια από τότε και διάφορες καταστάσεις..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνίνα καλώς ήλθες στην παρέα μας...Διάβασα τα δικά σου και πραγματικά έχετε περάσει πολλά. Όμως η πίστη και η ελπίδα είναι πάνω απο όλα και σίγουρα θα τα καταφέρετε.Ποιός γιατρός σας παρακολουθεί, αν θέλεις φυσικά να μας πεις?

Κορίτσια πήγαμε στον γιατρό με τη μπουμπου και τελικά την βρήκε μια χαρά, ουφ!!! Το βράσιμο που ακούγεται είναι απο τη μυτούλα της που ξεραίνεται απο το κλιματιστικό και γίνεται συναχάκι. Ευτυχώς όλα καλά. Της έβαλα και ένα μωβ φορεματάκι σήμερα με αθλητικό παπούτσι και καλσόν και ήταν μια κούκλα (κουκουβάγια έχω καταντήσει). Στην γιατρό, όταν της έβαλε το στηθοσκόπιο έσκασε στα γέλια γιατί γαργαλιόταν, χαχα. Είχε πολύ γέλιο.

Πότε θα στολίσετε? Εγώ λέω το Σαβ/κο μαζι με τη μπουμπού μας. Θα την βάλω να τοποθετήσει το πρώτο στολίδι.

Gemini πήγες στον γιατρό να του δείξεις την αυχενική? Τί σου είπε?

Δομνίνα καλώς ήλθες στην παρέα μας...Διάβασα τα δικά σου και πραγματικά έχετε περάσει πολλά. Όμως η πίστη και η ελπίδα είναι πάνω απο όλα και σίγουρα θα τα καταφέρετε.Ποιός γιατρός σας παρακολουθεί, αν θέλεις φυσικά να μας πεις?

Κορίτσια πήγαμε στον γιατρό με τη μπουμπου και τελικά την βρήκε μια χαρά, ουφ!!! Το βράσιμο που ακούγεται είναι απο τη μυτούλα της που ξεραίνεται απο το κλιματιστικό και γίνεται συναχάκι. Ευτυχώς όλα καλά. Της έβαλα και ένα μωβ φορεματάκι σήμερα με αθλητικό παπούτσι και καλσόν και ήταν μια κούκλα (κουκουβάγια έχω καταντήσει). Στην γιατρό, όταν της έβαλε το στηθοσκόπιο έσκασε στα γέλια γιατί γαργαλιόταν, χαχα. Είχε πολύ γέλιο.

Πότε θα στολίσετε? Εγώ λέω το Σαβ/κο μαζι με τη μπουμπού μας. Θα την βάλω να τοποθετήσει το πρώτο στολίδι.

Gemini πήγες στον γιατρό να του δείξεις την αυχενική? Τί σου είπε?

Σκληρό καρύδι η μπουμπού καλέ! τι την πέρασες??? Ειμαι σιγουρη θα ναι κουκλάκι:D

Ηθελα κι εγώ να στολίσω το Σ/Κ αλλά τελικά ο μαστορας για το τζάκι θα ερθει την Τρίτη, οπότε πάει για το επόμενο:-(

Ναι την έδειξα μια χαρά με βρηκε!! Ολα καλά!

Τελικά πηγες στην Ιφιγένεια και στον Ιππικό να ρωτήσεις??

Δομνινα καλώς ήρθες! δεν ξέρω τι να σου πω πραγματικά.... Ευχομαι όμως ο,τι καλύτερο μέσα από την καρδία μου!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα κοριτσια!

Μπραβο Gemini μου που ολα ειναι μια χαρα με την αυχενικη.Με το καλο να κρατησεις τα μωρακια σου αγκαλια.

MissPiggy μου , μου εφτιαξες την διαθεση με την ετοιμασια των Χριστουγεννων που περιεγραψες.Αντε με το καλο ολες μας τα επομενα Χριστουγεννα ειτε να εχουμε τα παιδακια μας αγκαλια ειτε να ειμαστε φουσκωμενες.

Kοpelia , ειδες η μπεμπουλα και στο γιατρο ολο γελια ειναι.Ειδες τι κορη εχεις? Πρεπει να εισαι πολυ υπερηφανη για την κορουλα σου που ειναι τοσο καλο μωρακι.

Lucky πηρες τηλ τον γιατρο για τις εξετασεις? Τι σου ειπε ? Αυτος ξερει καλυτερα.

Δομνινα καλος ηλθες και σε αυτη την παρεα.Η αληθεια ειναι οτι εχετε περασει πολλα, αλλα ποτε δεν το βαζουμε κατω .Θα αποκτησουμε ολες τα μωρακια που ονειρευομαστε.

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα σε όλες! Τι κάνετε?

Έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω σε ποια να πρωτογραψω χαχα

Δομνινα καλώς ήρθες και καλή επιτυχία σου εύχομαι. Μακάρι να είναι η τυχερή σου φορά γιατί ξέρω πόσο ψυχοφθόρo είναι γενικά όλο αυτό. Ποτέ είπες πας για ωοληψια?

Lucky μου όλα καλά με τις εξετάσεις και ο άντρας σου ξεκίνησε και την θεραπεία, οπότε κινείται το θέμα. Πόσο καιρό σας είπαν ότι πρέπει να την κάνει? και μετά ίσως μείνεις και Μονή σου έγκυος ή όπως και νά'χει θα κάνετε έξωσωματική?

Gemini μου να τρως συχνά έστω και σε μικρές ποσότητες, μην το ξεχνάς! Για να μην εχεις θεμα εξαγωγων ;) Να σε ρωτήσω, χρειάζεσαι ακόμα την δίαιτα? το έχω στο μυαλό μου και δεν στην έχω στείλει... Χίλια συγνώμη. Αν την θες θα στην στείλω.

Η αυχενικη μια χαρά ε? μπράβο!

Πιγγυ μου, ούτε μας πρηζεις, ούτε γκρινιαζεις! Είναι λογικό να έχεις εξαντληθεί και εμείς άλλωστε γιαυτο είμαστε εδώ! Για να ακούμε η μια την άλλη. Κι εγώ πολλές φορές δεν σας γράφω "σεντόνια" με το τί μου είπε ο γιατρός και πόσο έχω βαρεθεί κλπ??

Ελπίζω όπως και να έχει, σύντομα να νιώσεις λίγο καλύτερα και να ευχάριστηθεις την εγκυμοσύνη σου λίγο παραπάνω:-)

Στο μεταξύ βάλε τους άλλους να στολίσουν για να μπείτε λίγο στο γιορτινό κλίμα και να αλλάξει και η διάθεση σου!!;);)

Κοπελια μου κι εσύ να βάλεις την μπουμπούκα μας να στολίσει! χαχα

Θα τρελαθεί με τις γυαλιστερες μπάλες και τα φώτακια:D:D πάντως τί καλό μωρακι είναι αυτό να μην το ματιαξουμε? να την πηγαίνεις στον γιατρο και να σκάει στα γέλια? Άλλα παιδιά θα είχανε πλανταξει!!! Μασκότ αληθινή!

Αγγελικ μου εμείς? πως τα πάμε? έχεις ακούσει το "εκεί που είσαι ήμουνα κι εδω που ειμαι θα'ρθεις?" Ε αυτο επρεπε να μου εχεις πει πριν λιγες μερες!

Εγώ λοιπόν είμαι στην θέση που ήσουν.Περιμενω την περίοδο για να αρχίσω τα χάπια. Μου ειπε να τα παρω για 2 μηνες συνεχομενα. Μαλλον δεν θα εχω καθολου περιοδο με αυτα.

Σημερα εκανα κι ενα τεστ, αν και ξερω οτι ισως και να μην δειχνει, αλλα πηρα ενα που εχει μεγαλη ευαισθησια. Το εκανα πιο πολυ γιατι θελω να παω Ισραηλ για δουλεια και επρεπε να ξερω αν μπορω να ταξιδεψω. Επισης ηθελα να κοψω τα Utrogestan. Οντως λοιπον βγηκε αρνητικο οποτε δεν ασχολουμαι αλλο με αυτο το θεμα.

Θα περιμενω 26-27 την περιοδο για να αρχισω τα χαπια.

Αυτα κοριτσακια, σας φιλω πολυ ολες!!

Διαφημίσεις

Leni μου μην στεναχωριεσε καθολου.Πιστεψε με ολα θα μας παν καλα αυτη την φορα.Θα βαλει και ο Βασ τα δυνατατου και επιτελους θα μεινουμε εγκυες.Μπορει να ειμαστε και την ιδια περιοδο καναπεδιασμενες.Θα ερθει και η περιοδος σου με το καλο και θα αρχισεις την θεραπεια σου και δεν θα καταλαβουμε ποτε θα περασουν οι 2 μηνες.

Φιλια σε ολες

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ήρθα κι εγώ με τα επίσημα αποτελέσματα... 5 ωάρια έχουμε τελικά από 16 έως 22 χιλιοστά και η ωοληψία θα γίνει την Παρασκευή στις 10 το πρωί. Ενδομήτριο σούπερ και πλέον θα απαιτήσουμε από όλες τις δυνάμεις του σύμπαντος να συνωμοτήσουν ούτως ώστε όλα να πάνε κατ' ευχήν μέχρι τέλους..

Σήμερα θα κάνω μόνο την Orgalutran και την Pregnyl, αύριο θα πάρω αντιβίωση και την Παρασκευή το πρωί ωοληψία..

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες ανεξαιρέτως για το καλωσόρισμα.. όλες έχουμε περάσει τα απίστευτα και κάποιες ακόμη τα περνάμε αλλά δεν το βάζουμε κάτω διότι η επιθυμία της μητρότητας είναι τόσο δυνατή μέσα μας.. Ένα ροζουλί, ζουμπουρλούδικο μοσχομυριστό μωράκι ζητάμε.. Θέλουμε πολλά;

Εγώ είμαι στο Γέννημα με τον κ. Μαντούδη..

Φιλάκια σε όλες σας!

L2qIp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου! Σημερα παλι συννεφια και κρυο αχ πως να φτιαξει η διαθεση με τετοιο καιρο!!!!

Λενι μου και Αγγελικ κρατατε γερα με τον νεο χρονο θα ειστε συγουρα εγκυουλες και θα μιλαμε για τις δικες σας αναγουλες!!!Και παλι καλα που εχετε ενα χρονοδιαγραμμα στην πορεια σας,εμεις με την θεραπεια του αντρουλη μου ειναι θεμα οργανισμου ποτε θα ανταποκριθει στη θεραπεια μπορει σε ενα μηνα μπορει και σε εξι!!!!Η αληθεια ειναι Λενη μου οτι η ανδρολογος ειναι εσιοδοξη και πιστευει οτι και με μια σπερματενχυση θα τα καταφερουμε αλλα εγω παλι προτιμω εξωσωματικη γιατι η αλλη μεθοδος εχει λιγοτερα ποσοστα επιτυχιας!!!Αντε μην πτοησε με το αρνητικο τεστακι ,βουρρρ για Ισραηλ αν και πας για δουλεια κοιτα να περασεις οσο ποιο καλα μπορεις!!!!

Κοπελια μου τι παιδι ειναι αυτο?μα γαργαλιωταν με το στιθοσκοπιο?τρομερη η Δημητρουλα!!!Ο γιατρος θα τρελαθηκε με τα ναζια της ε?Παντα γερο και δυνατο να ειναι το κοριτσακι σου!!!!

miss piggy μου σε περιμενω βαζω την σοκολατα να λιωνει...

οι αναγουλιτσες πως πανε?πως εισαι σημερα?αχ μωρε πετσι και κοκαλο θα γινεις!!!!

Δομνινα μου και μεις οταν πηγαμε να κανουμε την κυστικη ινωση μας ειπαν καλυτερα να την κανει ο αντρας μου γιατι ενας παραγωντας οφειλετε για την αζοωσπερμια...τι να σου πω κουκλιτσα μου ευχομαι αυτη να ειναι η τυχερη σου φορα και σε λιγο καιρο να κρατας και συ το μωρακι σου αγκαλια!!!!

Εγω χθες πηρα τον Λαινα αλλα ειχαν πολυ δουλεια και δεν μπορουσε να μιλησουμε οποτε περιμενω σημερα τηλεφωνο!!!Μολις εχω νεα θα σας γραψω!!!!Φιλια σε ολες!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Δομνινα μου και μεις οταν πηγαμε να κανουμε την κυστικη ινωση μας ειπαν καλυτερα να την κανει ο αντρας μου γιατι ενας παραγωντας οφειλετε για την αζοωσπερμια...τι να σου πω κουκλιτσα μου ευχομαι αυτη να ειναι η τυχερη σου φορα και σε λιγο καιρο να κρατας και συ το μωρακι σου αγκαλια!!!!

Εμείς την κάναμε και οι δυο διότι ο άνδρας μου βρέθηκε θετικός σε μετάλλαξη που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έπρεπε να αποκλείσουμε το γεγονός να την έχω κι εγώ έστω σαν φορέας..

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ήρθα κι εγώ με τα επίσημα αποτελέσματα... 5 ωάρια έχουμε τελικά από 16 έως 22 χιλιοστά και η ωοληψία θα γίνει την Παρασκευή στις 10 το πρωί. Ενδομήτριο σούπερ και πλέον θα απαιτήσουμε από όλες τις δυνάμεις του σύμπαντος να συνωμοτήσουν ούτως ώστε όλα να πάνε κατ' ευχήν μέχρι τέλους..

Σήμερα θα κάνω μόνο την Orgalutran και την Pregnyl, αύριο θα πάρω αντιβίωση και την Παρασκευή το πρωί ωοληψία..

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες ανεξαιρέτως για το καλωσόρισμα.. όλες έχουμε περάσει τα απίστευτα και κάποιες ακόμη τα περνάμε αλλά δεν το βάζουμε κάτω διότι η επιθυμία της μητρότητας είναι τόσο δυνατή μέσα μας.. Ένα ροζουλί, ζουμπουρλούδικο μοσχομυριστό μωράκι ζητάμε.. Θέλουμε πολλά;

Εγώ είμαι στο Γέννημα με τον κ. Μαντούδη..

Φιλάκια σε όλες σας!

Αντε κοριτσακι μου ,πολυ καλα νεα!!!!Με το καλο την παρασκευη στην ωοληψια....και μετα βουρ για εμβρυομεταφορα!!!!Να σε ρωτησω για την εμβρυομεταφορα θα μεταφερεις βλαστοκυστες η εμβρυα 4-8 κυταρων?

pXWyp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...