Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , little miracle είπε:

κοιτα εμενα γενικα σε ολες τις εγκυμοσυνες, αλλα κ τις αποτυχιες επισης, το στηθος πονουσε λιγο. ξεκιναγε 1-2 μερες μετα την ετ. δεν το βρισκω πολυ αξιοπιστο συμπτωμα. γιατι να σου πω την αληθεια και στις εγκυμοσυνες μου (η μια εφτασε 16η βδομ η αλλη 12η και η τριτη εφερε το παιδι μου) δεν ενιωθα τιποτα τρελο με το βυζι. δηλαδη οκ μια ευαισθησια αν το ζουλουσα αλλα ως εκει κι αυτο οχι καθε μερα. αλλες φορες ητανναισθητο αλλες οχι. εχω φιλες που ηταν ολη την εγκυμοσυνη με κατι βυζια πρησμενα τουμπανο και υπεφεραν. εμενα ισως επειδη ειναι κ μικρα ;; δεν επαθαν κατι το ιδιαιτερο. ακομα και 2,5 χρονια που θηλασα αποκλειστικα ποτε δεν τουμπανιασαν. μικρα μαλακα ηταν και εγιναν κ πεσμενα… 😝 γενικα θεωρω τα συμπτωματα ερχονται μετα το τεστ. αν το σκεφτεις ακομα κ η βιβλιογραφια λεει πως συνηθως στην 6η βδομ ξεκινανε αισθητα. οποτε μην τρελαινεσαι. επισης αν διαβασεις τις παρενεργειες των ουτρο γραφουν κραμπες, φουσκωματα, ευαισθησια μαστων, ναυτιες. δηλαδη οτι κ μια εγκυμοσυνη. εγω θα ευχηθω να ειναι απ τηννεγκυμοσυνη φυσικα! αλλα μην καθεσαι να τα παρατηρεις ολη μερα ουτε να απογοητευεσαι αν δεν εχεις.

Μωρέ να πω οτι ειναι και η πρώτη μου φορά;; 4η εμβρυομεταφορα ειναι! Στην πρώτη μόνο είχα μείνει έγκυος και δεν είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα!! 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες εδω ειμαι και εγω!!!!

Λενι μου πολυ χαρηκα με τα νεα σου αντε με το καλο!!Περιμενουμε και το τεστακι βεβαια!!!

Αγγελικ πολυ χαρηκα που ηρθε επιτελους η ακατονομαστη αντε καλη αρχη και σε σενα!!!!

Κοπελια μου να ναι παντα γερο και δυνατο το κοριτσακι σου!!!!

Μιςςπιγγη μου θα τρομαξες ε?παλι καλα που δεν ηταν τπτ τελικα!!!!

gemini περιμενω νεα σου απο τον γιατρο!!!

Εγω κοριτσια μου μια χαρα τρεχω και δεν φτανω!!!Ο αντρουλης μου ξεκινησε εχθες τις gonal 150 μοναδες καθε δευτερα τεταρτη και σαββατο και σε ενα μηνα θα κανουμε εξετασεις να δουμε πως παει!!!

Ωρα και φορα απορω γιατι καπιοι γιατροι ο θεος να τους κανει ταλαιπορουν εμας τα κακομοιρα που πεφτουμε στην αναγκη τους?Πηγα χθες στο ικα να γραψω τις γκοναλ και μου λεει ο ουρολογος οτι αυτη η θεραπεια δεν θα αποδωσει και οτι ο δικος μας γιατρος δεν ξερει τι λεει....για να καταληξει να μου δωσει την καρτα του για να τον δουμε στο ιατρειο του να βρουμε το προβλημα....το λαμογιο ηθελε επισκεψη...αααααααααααα!!!! τα νευρα μου!

πηρα και τις εξετασεις!!!

HCV ........... αρνητικη

HIV .............αρνητικη

VDRL ...........αρνητικη

Rhesus ........ 0+

Τοξοπλασμα ......αρνητικη

ερυθρα .............αρνητικη

Κυττερομεγαλοιός(CMV) igM αρνητικη igG θετικη(περασα καποιο ιο προσφατα)

ΑΡΡΤ ..........οχι...(ειναι τιμες για θρομβοφιλια)

αυτα περιμενω νεα σας!!! Μηπως ξερει καμια τι ειναι το Αυστραλιανο αντιγονο?

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Καλησπερα και απο μένα...

Κοριτσια.... Τωρα συνηλθα. Ηρθα και γραφειο, εφαγα το ρυζάκι μου... Μερικες μερες ειναι ΠΟΛΥ δυσκολες.

Δεν θελω να παραπονιεμαι! Εχω κανει τοσο κοπο για να φτασω εδω και να εχω τα διδυμακια μου και δεν με νιαζει τιποτα αλλο! Το μονο που ζηταω απο την Παναγια ειναι να ειναι καλα τα μωρα μου...

Αλλα μερικες μερες μου φαινεται δυσκολο να περπατησω απο το σαλονι στο δωματιο μου... Ζυγιστηκα κιολας σημερα και εχω παει 51 κιλα, ειμαι ασπρη σαν το πανι συνεχεια, ολοι με ρωτανε αν ειμαι αρρωστη!... Θα περασει ομως! 23 μερες για να μπω στον τεταρτο... (Σας εχω τρελάνει στην γκρινια ε? Σορρυ ρε κοριτσια αλλα εχω την αναγκη να τα πω και γω καπου...)

Κοπελια μου καλα ειναι η μπεμπα μας ε? Δεν αρρωστησε τελικα?

Λενη ποτε θα κάνεις το τεστ? Σινεχιζεις ουτρατζεσταν ε?

Αγγελικη μετραμε 2 μηνες τωρα! Θα πατε πουθενα για γιορτες?

Τζεμινι φανταζομαι εσυ θα μεινεις εδω να μου κανεις παρεα ε? Περιμένουμε νεα απο το γιατρο!

Η Κρητικοπουλα μας που πήγε? ελπιζω να ειναι καλα.

Κοριτσια θελω να στολισω το σκ... Βεβαια πιθανοτατα εγω δεν θα μπορω να κανω τιποτα και πρεπει να κανω γκαλοπ στο σπιτι να δω αν οι υπολοιποι εχουν διαθεση να στολισουμε! Και οταν λεω στο σπιτι να στολισουμε... εννοω 1 μερα δουλεια τουλ!!! Υπερπαραγωγη και το δεντρo και το σπιτι! Αλλά το χρειαζομαι φετος! Νομιζω θα μου φτιαξει πολυ τη διαθεση και θα σκεφτομαι οτι του χρονου θα το μοιραζομαι με τα παιδακια μου ολο αυτο!!! :)

c12e25debb.png

Είναι ο δείκτης για την ηπατίτιδα Β. Δείχνει αν είσαι φορέας ή όχι ή νοσείς από ηπατίτιδα Β.

Επίσης παίρνω το θάρρος να σου πω ότι επειδή η εξέταση για την ερυθρά βγήκε αρνητική θα πρέπει να κάνεις το εμβόλιο και σε 6 μήνες να κάνεις την προσπάθειά σου.

L2qIp2.png

Ωρα και φορα απορω γιατι καπιοι γιατροι ο θεος να τους κανει ταλαιπορουν εμας τα κακομοιρα που πεφτουμε στην αναγκη τους?Πηγα χθες στο ικα να γραψω τις γκοναλ και μου λεει ο ουρολογος οτι αυτη η θεραπεια δεν θα αποδωσει και οτι ο δικος μας γιατρος δεν ξερει τι λεει....για να καταληξει να μου δωσει την καρτα του για να τον δουμε στο ιατρειο του να βρουμε το προβλημα....το λαμογιο ηθελε επισκεψη...αααααααααααα!!!! τα νευρα μου!

HCV ........... αρνητικη

VDRL ...........αρνητικη

Rhesus ........ 0+

Εμεις γραφουμε πολύ συχνα ταυτοχρονα, το εχεις προσεξει?

Καλως την και καλη αρχη στη θεραπεια σας. ΜΑκαρι ολα να πανε καλα! Οσο για το γιατρο... αστα να πανε, οι περισσοτεροι ετσι ειναι δυστυχως... Μεγαλα λαμογια! Ευτυχως υπαρχουν και εξαιρεσεις!

Μια χαρα οι εξετασεις.

Αν Τοξοπλασμα και ερυθρα ειναι αρνητικη και η IGM και η ΙGG θελει προσοχη να μην κολλησεις τωρα γιατι δεν εχεις αντισωματα! Κανε εσωτερικη αποπαρασητωση στον υπεροχο γάτο σου λίγο πιο συχνα και να καθαρίζεις την αμμο του με γαντακια μιας χρησεως (ακομα πιο καλα να το κανει ο αντρουλης σου), κρεατα πολύ καλα ψημένα, σαλατικα πλημενα σουπερ καλα και ειδικα τα πρασινα να τα βαζεις σε ενα μπολ με νερο και ξιδι κανα 20λεπτο πριν τα φας. Επισης το πιο σημαντικο που δεν σου λεει κανεις, κομενη η κηπουρικη!!!! Η' αυστηρα με γαντια και μετα πολύ πολύ πολύ καλο πλησιμο χεριων! Τοξοπλασμα κυριως κολλας απο το χωμα και οχι απο τα γατια... που κατηγορουν οι περισσοτεροι! Παντως περιεργο, εγω απο νεογεννητο και μεχρι τα 18 κοιμομουν αγκαλια με γατες και τοξοπλασμα δεν εχω περασει.

Οσο για την ερυθρα να προσεχεις τα πιτσιρικια που μπορει να την περνάνε!

Το αυστραλια νο ειναι η ηπατιτιδα Β νομιζω.

Φιλια πολλα

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Επίσης παίρνω το θάρρος να σου πω ότι επειδή η εξέταση για την ερυθρά βγήκε αρνητική θα πρέπει να κάνεις το εμβόλιο και σε 6 μήνες να κάνεις την προσπάθειά σου.

Αλήθεια? Να αυτο δεν το ξερα... Και για στις κοπελες που πρωτα μενουν εγκυος και μετα ανακαλυπτουν οτι δεν εχουν αντισωματα τι προτεινουν???

c12e25debb.png

Αλήθεια? Να αυτο δεν το ξερα... Και για στις κοπελες που πρωτα μενουν εγκυος και μετα ανακαλυπτουν οτι δεν εχουν αντισωματα τι προτεινουν???

Να προσέχουν σαν τα μάτια τους να μην κολλήσουν διότι δυστυχώς μετά θα αναγκαστούν να υποβληθούν σε απόξεση... είναι η πιο επικίνδυνη ασθένεια για το έμβρυο ...

L2qIp2.png

Να προσέχουν σαν τα μάτια τους να μην κολλήσουν διότι δυστυχώς μετά θα αναγκαστούν να υποβληθούν σε απόξεση... είναι η πιο επικίνδυνη ασθένεια για το έμβρυο ...

ΑΟΥΤΣ!!! Ευτυχως εχω αντισωματα...

Δεν ξερω σε τι φάση εισαι. Σου ευχομαι οτι καλυτερο ομως!

c12e25debb.png

ΑΟΥΤΣ!!! Ευτυχως εχω αντισωματα...

Δεν ξερω σε τι φάση εισαι. Σου ευχομαι οτι καλυτερο ομως!

Είμαι στην φάση της 4ης εξωσωματικής.. Στις τρεις προηγούμενες είχαμε εγκυμοσύνη αλλά παλινδρομούσε το έμβρυο και σε μια από αυτές είχα βιοχημική... την Παρασκευή ή το Σάββατο προχωρώ σε ωοληψία για 4η φορά και ελπίζω αυτή η προσπάθεια να είναι και η τελευταία αλλά και τυχερή!

Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης κοριτσάκι!:lol:

L2qIp2.png

Gemini μου ευτυχως λοιπον γλυτωσες την εξαγωγη ! Περιμενουμε νεα σου απο το γιατρο.Φιλια!

χαχαχα!! Ναι γλίτωσα!! Δε λεω να χασω κανα κιλό σαν την Piggy!!:tongue: πλάκα κάνω...ειναι πολύυυυυυ ενοχλητικό!

καλημερα κουκλες εδω ειμαι και εγω!!!!

gemini περιμενω νεα σου απο τον γιατρο!!!

Εγω κοριτσια μου μια χαρα τρεχω και δεν φτανω!!!Ο αντρουλης μου ξεκινησε εχθες τις gonal 150 μοναδες καθε δευτερα τεταρτη και σαββατο και σε ενα μηνα θα κανουμε εξετασεις να δουμε πως παει!!!

HCV ........... αρνητικη

VDRL ...........αρνητικη

Rhesus ........ 0+

Ειναι ηπατίτιδα Β.

Για την ερυθρα να προσέχεις πολύ! Εγώ βγηκα θετική σε αντισώματα αλλά ουτε ξέρω πότε το περασα. Και η μαμά μου δε θυμάται...

Ομως οπως και να χει, μη σε αγχ'ωνουμε! Θα σου πει ο γιατρός σου!

Καλησπερα και απο μένα...

Κοριτσια.... Τωρα συνηλθα. Ηρθα και γραφειο, εφαγα το ρυζάκι μου... Μερικες μερες ειναι ΠΟΛΥ δυσκολες.

Δεν θελω να παραπονιεμαι! Εχω κανει τοσο κοπο για να φτασω εδω και να εχω τα διδυμακια μου και δεν με νιαζει τιποτα αλλο! Το μονο που ζηταω απο την Παναγια ειναι να ειναι καλα τα μωρα μου...

Αλλα μερικες μερες μου φαινεται δυσκολο να περπατησω απο το σαλονι στο δωματιο μου... Ζυγιστηκα κιολας σημερα και εχω παει 51 κιλα, ειμαι ασπρη σαν το πανι συνεχεια, ολοι με ρωτανε αν ειμαι αρρωστη!... Θα περασει ομως! 23 μερες για να μπω στον τεταρτο... (Σας εχω τρελάνει στην γκρινια ε? Σορρυ ρε κοριτσια αλλα εχω την αναγκη να τα πω και γω καπου...)

Τζεμινι φανταζομαι εσυ θα μεινεις εδω να μου κανεις παρεα ε? Περιμένουμε νεα απο το γιατρο!

Κοριτσια θελω να στολισω το σκ... Βεβαια πιθανοτατα εγω δεν θα μπορω να κανω τιποτα και πρεπει να κανω γκαλοπ στο σπιτι να δω αν οι υπολοιποι εχουν διαθεση να στολισουμε! Και οταν λεω στο σπιτι να στολισουμε... εννοω 1 μερα δουλεια τουλ!!! Υπερπαραγωγη και το δεντρo και το σπιτι! Αλλά το χρειαζομαι φετος! Νομιζω θα μου φτιαξει πολυ τη διαθεση και θα σκεφτομαι οτι του χρονου θα το μοιραζομαι με τα παιδακια μου ολο αυτο!!! :)

Καλά θα γινεις κορμί εσύ! χαχαχα! Ελα μωρε θα περάσουν σιγά σιγά...εσύ απλά προσπάθησε κάτι να εχεις στο στομάχι σου, εστω και με το ζορι, και να πινεις και λίγα υγρά...

Και φυσικά να στολίσεις!! Εγώ ειμαι πολύ fan των Χριστουγέννων! Αν ξεμπερδέψω με μαστορους (φτιάχνουμε το τζάκι) θελω κι εγώ να στολίσω το Σ/Κ. Κι εχω βρει κι ενα σταθμό που παιζει ολο Χριστουγεννιατικα:P!

Λοιπον, ο γιατρός με βρηκε μια χαρα. Φυσικά δεν κάναμε υπέρηχο πάλι. Μου εδωσε σιδηρο και ασβέστιο. Αν και μου ειπε οτι ο σίδερος μου ειναι πάρα πολύ καλός!!;) Αυτά τα δικά μου!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Είμαι στην φάση της 4ης εξωσωματικής.. Στις τρεις προηγούμενες είχαμε εγκυμοσύνη αλλά παλινδρομούσε το έμβρυο και σε μια από αυτές είχα βιοχημική... την Παρασκευή ή το Σάββατο προχωρώ σε ωοληψία για 4η φορά και ελπίζω αυτή η προσπάθεια να είναι και η τελευταία αλλά και τυχερή!

Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης κοριτσάκι!:lol:

Καλή επιτυχια!!!!! Ευχομαι όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΑΧ κοριτσια παλι καλα που μου το ειπατε εγω νομιζα οτι το θετικο επρεπε να φοβαμαι και αυτο τελικα ειναι αντισωματα!!!!Θα παρω σε λιγο τον γιατρο να του πω για τις εξετασεις!!!!

Δομνινα καλως ηρθες στην παρεα με το καλο και συ στην προσπαθεια σου υπομονη και επιμονη!!!!

misspiggy μου θελουμε χριστουγεννα ΤΩΡΑΑΑΑ!!!!Αντε να στολισεις το σπιτι σου φετος να το χαρεις γιατι απο του χρονου τα μπεμπακια σου δεν θα αφηνουν τπτ ορθιο!!!

gemini πολυ καλα σε βρηκε ο γιατρο ωραια!!!!Αντε να φτιαξετε το τζακι!!!!Και ερχομαι με πατατες και ρακι να κανουμε παρεα(για σενα που εισαι εγκυουλα μονο νερο αντε και καμια φρεσκοστημενη πορτοκαλαδα) τρελαινομαι για τζακι!!!

Σκεφτομαι να καλεσω δυο τρεις φιλους να φαμε φοντι σοκολατας και να στολισουμε ολοι μαζοι το σπιτι ε? πως σας φαινετε? Αχ με ξεσηκωσες miss piggy mou!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Δομνινα καλως ηρθες στην παρεα με το καλο και συ στην προσπαθεια σου υπομονη και επιμονη!!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου.. Καλώς σας βρήκα.. Εύχομαι όλες μας πολύ σύντομα να έχουμε την ευτυχή κατάληξη που επιθυμούμε.. ένα γερό, στρουμπουλό μωράκι στην αγκαλιά μας:lol:

L2qIp2.png

Σ' ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου.. Καλώς σας βρήκα.. Εύχομαι όλες μας πολύ σύντομα να έχουμε την ευτυχή κατάληξη που επιθυμούμε.. ένα γερό, στρουμπουλό μωράκι στην αγκαλιά μας:lol:

Καλως μας ήρθες! Κοριτσάκι συγνωμη για την ερωτηση αλλά το εχεις ψάξει για τις παλλινδρομήσεις? Ξερεις σε τι οφειλονται? Θρομβοφιλια φαντάζομαι έχεις ψάξει, δεν ξέρω τι αλλο μπορεί να χρειάζεται...

Όπως και να χει με το καλο να τελειωσεις την προσπαθεια σου και να πανε ολα καλα αυτη τη φορά μέχρι τέλους!

Εμεις θα σου κάνουμε παρεα τις ημερες της αναμονης! Εχουμε γινει πολύ καλες σε αυτο! (και οχι μονο τοτε φυσικα!)

Lucky καλεσε και εμενα!!! Για σοκολατα και Χριστουγεννα ερχομαι και μεχρι εκει! Αλλωστε εχω δει και τα γλυκα που φτιαχνεις!!!

Gemini, ολα καλα λοιπόν! Τελεια! Φιλια στα μπεμπακια! Το τικερακι μας χρωστας ακομα!!!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...