Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Aggelik kai Piggy σας ευχαριστω παρα πολυ που του μιλησατε:-)

Θα εχει τρομαξει ο ανθρωπος χαχα

Θα σας στειλω νεα το απογευμα!

Εχω παρει ολες τις εξετασεις μου, τα DVD, τα παντα μαζι μου να του τα δειξω.

Α πιγγυ μου να σε ρωτησω κατι. Ο γιατρος μου ειπε να κανω τεστ 12 μερες μετα την σπερματεγχυση (τελικα αυτο ειναι Τεταρτη οχι αυριο). Παρολ'αυτα εγω περιοδο περιμενω το Σαββατο. Δεν ειναι πολυ νωρις? Θυμασαι εσυ τι σου ελεγε να κανεις?

Εισαι παλι χαλια ε? Πηγαινε σπιτακι μωρε. Αν μπορεις να δουλεψεις κι απο το σπιτι δεν το συζητω!!!

Εμένα μου έλεγε χοριακή την 14η μέρα. Νομιζω οτι 12η και τεστ σπιτικο ειναι ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ!!! Αντε να εδειχνε μια χοριακή, αλλα το τεστ πολύ πολύ χλωμο μου φαίνεται. Αντεχεις 2-3 μερουλες παραπάνω? Αλλιως κανε μια χοριακη καλυτερα...

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα MissPiggy μου , θα σου ευχηθω με το καλο να κρατησεις τα μωρακια σου αγκαλιτσα και να γινεις μια υπεροχη μαμα που ειμαι σιγουρη πως θα γινεις.

Πιστευω ο Βασ να προσεξει πολυ την Leni .

Φιλια!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

MissPiggy χρονια σου πολλά!!!!! Να σαι πάντα καλά κι ευτυχισμένη! Και του χρονου να γιορτάσεις με τα μωράκια σου!:D:D

Ναι κάπου κάπου με πιάνει! Δεν πειράζει, ποσο ακόμα?? Τα μωράκια να ναι καλά!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Χρονια πολλα MissPiggy μου , θα σου ευχηθω με το καλο να κρατησεις τα μωρακια σου αγκαλιτσα και να γινεις μια υπεροχη μαμα που ειμαι σιγουρη πως θα γινεις.

Πιστευω ο Βασ να προσεξει πολυ την Leni .

Φιλια!

MissPiggy χρονια σου πολλά!!!!! Να σαι πάντα καλά κι ευτυχισμένη! Και του χρονου να γιορτάσεις με τα μωράκια σου!:D:D

Ναι κάπου κάπου με πιάνει! Δεν πειράζει, ποσο ακόμα?? Τα μωράκια να ναι καλά!!

Ευχαριστω κοριτσια για τις ευχές σας!

Μακαρι του χρόνου να εχουμε τα μωρακια μας και να ειμαστε γεροι ολοι! Τιποτα αλλο... Αυτο αρκει...

Τζεμινι και εσενα με το καλο να ερθουν τα μωρακια σου!

Αγγελικη μακαρι πολύ συντομα να ακουσουμε και τα δικα σου καλα νεα!

c12e25debb.png

Piggy μου τι γαιδουρα που ειμαι? Ξεχασα να σου πω κι εγω χρονια πολλα!

Σου ευχομαι κοριτσακι μου να εισαι ευτυχισμενη και να γιορτασετε ολοι μαζι με τα μωρακια σας του χρονου την γιορτη σου!!! Να εχεις μια τελεια υπολοιπη εγκυμοσυνη και πανω απ'ολα υγεια!!!!

Ειμαι σιγουρη κι εγω οτι θα γινεις πολυ καλη μανουλα, σαν την κοπελια μας!!

Για το τεστ αντεχω ανετα, αλλα μου εχει δωσει Utrogestan να πινω και αυτα ειναι που δεν αντεχω αλλο. Κοιμαμαι ορθια και με πιανουν και κατι ζαλαδες.

Μηπως δεν επρεπε να πινω καν Utrogestan? Που να ξερω κι εγω? :confused:

Διαφημίσεις

Piggy μου τι γαιδουρα που ειμαι? Ξεχασα να σου πω κι εγω χρονια πολλα!

Σου ευχομαι κοριτσακι μου να εισαι ευτυχισμενη και να γιορτασετε ολοι μαζι με τα μωρακια σας του χρονου την γιορτη σου!!! Να εχεις μια τελεια υπολοιπη εγκυμοσυνη και πανω απ'ολα υγεια!!!!

Ειμαι σιγουρη κι εγω οτι θα γινεις πολυ καλη μανουλα, σαν την κοπελια μας!!

Για το τεστ αντεχω ανετα, αλλα μου εχει δωσει Utrogestan να πινω και αυτα ειναι που δεν αντεχω αλλο. Κοιμαμαι ορθια και με πιανουν και κατι ζαλαδες.

Μηπως δεν επρεπε να πινω καν Utrogestan? Που να ξερω κι εγω? :confused:

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!

Να 'σαι καλα... Και εσυ ειμαι σιγουρη οτι θα εισαι η επομενη που θα φουσκώσει, θα δεις! Και μακαρι να πανε ολα καλα σημερα και να ακουσεις τις απαντησεις που θελεις!

Οσο για τα Utrogestan... Πολύ μισητό φαρμακο... Και εγω επαιρνα μετα τις σπερ/σεις... και τωρα παιρνω, απο την ωοληψια μεχρι και σημερα. Ματα τις 12 βδομαδες θα αρχισω να τα κοβω. Αλλα εγω τα παιρνω ενδοκολπικα, απο το στομα δεν τα αντεχω! Με τσακίζουν!!! Εγω θα ελεγα να τα συνεχίσεις μεχρι την 14η μερα και τοτε να κανεις και το τεστ. Το ξερεις οτι αν δεν τα κοψεις δυσκολα ερχεται περιοδος ε? οποτε μην την περιμενεις...

Μπορεις να ρωτησεις και το Βασ. για ολα αυτα ανετα!

c12e25debb.png

Πω πω νέα απο το πρωί!!!

Μισπίγκυ μου χρόνια σου πολλά. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη, να απολαμβάνεις την αγάπη των γύρω σου και να την σκορπάς απλόχερα σε όλους και με το καλό να δεχτείτε τα μωράκια σας και να γίνεις μια πολύ γλυκιά μανούλα, διδυμομανούλα!!!

Λένη μου περιμένουμε τα νέα σου!!! Αχ αυτά τα ουτροτζεσταν, απαπαπαπα!!!εφιάλτης. Κι εγώ κολπίκά τα έπαιρνα,αλλά αυτή η αίσθηση και η μυρωδιά τους μου έφερναν εμετό.

Η μπεμπούλα μας μου φαίνεται λίγο κρυωμένη σήμερα. Θα πάρω την γιατρό μας σε λίγο να την ρωτήσω μήπως πρέπει να την πάω να την ακροαστεί.

Φιλιά σε όλες. Θα μπω και αργότερα να διαβάσω νέα σας.

Πω πω νέα απο το πρωί!!!

Μισπίγκυ μου χρόνια σου πολλά. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη, να απολαμβάνεις την αγάπη των γύρω σου και να την σκορπάς απλόχερα σε όλους και με το καλό να δεχτείτε τα μωράκια σας και να γίνεις μια πολύ γλυκιά μανούλα,

Ευχαριστώ παρα πολυ Κοπελια μου! Και ΕΣΥ να χαίρεσαι την υπεροχή οικογενεια σου!

Περαστικα στη μικρη μας, Ελπίζω να μην εχει Τίποτα!

c12e25debb.png

Πω πω νέα απο το πρωί!!!

Μισπίγκυ μου χρόνια σου πολλά. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη, να απολαμβάνεις την αγάπη των γύρω σου και να την σκορπάς απλόχερα σε όλους και με το καλό να δεχτείτε τα μωράκια σας και να γίνεις μια πολύ γλυκιά μανούλα, διδυμομανούλα!!!

Λένη μου περιμένουμε τα νέα σου!!! Αχ αυτά τα ουτροτζεσταν, απαπαπαπα!!!εφιάλτης. Κι εγώ κολπίκά τα έπαιρνα,αλλά αυτή η αίσθηση και η μυρωδιά τους μου έφερναν εμετό.

Η μπεμπούλα μας μου φαίνεται λίγο κρυωμένη σήμερα. Θα πάρω την γιατρό μας σε λίγο να την ρωτήσω μήπως πρέπει να την πάω να την ακροαστεί.

Φιλιά σε όλες. Θα μπω και αργότερα να διαβάσω νέα σας.

Περαστικά στη μπουμπου!!! Ευχομαι να μην ειναι τιποτα και να μη χρειαστεί καν να την πας!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Περαστικα κι απο μενα κοπελια μου! Ευχομαι να μην χρειαστει να την πατε στον γιατρο και αυριο να ειναι μια χαρα!

Γυρισα κι εγω (εδω και ωρα βεβαια), μετα απο αρκετη συζητηση με τον Βασ.

Μου εκανε πολυ καλη εντυπωση γενικα, ειχατε δικιο.

Σαστισε με το ιστορικο μου και ολα οσα εχω περασει, με τις 1000 εξετασεις που του πηγα και μου ειπε οτι ειμαι πολυ ψυχραιμη και μπραβο μου! Για τους γιατρους που ειχα ειπε και για τους 2 οτι ειναι πολυ καλοι γενικα αν και ο 1ος με καθοδηγησε λιγο λαθος (που με πηγε κατευθειαν σε εξωσωματικη χωρις λαπαροσκοπηση και μια ερευνα γενικα). Πιστευει οτι το προβλημα μου δεν ειναι συγκεκριμενο αλλα καποιοι παραγοντες οπως η ενδομητριωση και καποια ωοθηκικη δυσλειτουργια (δεν κατεβαζω και τοσα πολλα ωαρια ή δεν ειναι τοσο καλης ποιοτητας) κλπ συμβαλλουν ολα μαζι στο να μην πετυχαινω το ποθητο αποτελεσμα.Τωρα, τι προτεινει:

Aggelik μου μαζι θα περιμενουμε. :tongue:Θα μου δωσει κατι καινουργια χαπια που εχουν βγει τυπου αντισυλληπτικα που ειναι ειδικα να ηρεμησουν την ενδομητριωση σε περιπτωση που εχει ξαναφουντωσει και θα ξεκουρασουν και τις ωοθηκες. Αυτο για 2 μηνες. Μου ειπε να ηρεμησω για λιγο καιρο, να τα ξεχασω ολα και μετα απο 2 μηνες να ξανακανω την προσπαθεια μου εξωσωματικης με αυτον ή με οποιον γιατρο διαλεξω και μου υπογραφει οτι μεσα στο 2012 θα εχω παιδι. Πολυ αισιοδοξο σεναριο, δεν λεω! Ομως, μου ειπε, "οποιον γιατρο και να διαλεξεις, πρεπει να τον εμπιστευτεις τυφλα και να μην ακους τιποτα αλλο απο κανεναν αλλο". Σωστος. Ετσι ειναι. Πρεπει να νοιωθεις σιγουρια και η αληθεια ειναι οτι την ενοιωσα μαζι του. Οπότε θα αρχισω προς το παρων τα χαπια που μου ειπε και θα σκεφτω καλα τί θα κανω. Αν συνεχισω μαζι του, που ετσι το βλεπω, θα προσπαθησω να ξεχασω ο,τι κι αν εχω περασει και να κανω μια καινουργια αρχη. Αυτα κοριτσια.

Σας φιλω και σας ευχαριστω κα παλι για την υποστηριξη

ΥΓ. Αγγελικ και Πιγκυ ειχε πλακα γιατι με το που μπηκα στο ιατρειο μου λεει ο Β.: Με πηραν οι φιλες σου και μου ειπαν να σε προσεξω!! χαχα

:) Λένακι μου τι να σου πω... Χαίρομαι που σου αρεσε ο Βας. Καταρχάς...

Νομίζω Καλά είναι τα νέα... Σου έδωσε τουλάχιστον μια Καλή οπτική και μια εξήγηση.

Εγώ θα έλεγα να ακολουθήσεις την οδηγεία του για τα χάπια αυτούς τους 2 μήνες και να τους εκμεταλλεύτεις και για να ηρεμήσεις και να σκεφτείς. Και μετα Μπορείς να διαλέξεις τότε σε ποιον θα πας με πιο καθαρό κεφάλι.

Πάντως Έχει δίκιο, αν χρειαστεί η επόμενη, Γιατι ακόμα μας χρωστας ένα τεστ, πρέπει να ξεκινήσεις να την κανεις σαν να είναι η Πρωτη σου! Να τα αφήσεις Όλα πίσω και να αρχίσεις Από το μηδέν!

Έχουμε καιρο να τα ξανασκεφτουμε Όλα Πάντως... Τώρα θα Περιμένουμε άλλες 3 μέρες για το τεστ. Και Είπαμε, ένα βήμα τη φορα! Αυτο είναι το πιο βασικό!

Φιλία πολλα!

c12e25debb.png

Λένη μου πολύ χάρηκα με τα νέα σου... Και κυρίως που σου έδωσε αισιοδοξία και πολλές πολλές ελπίδες. Ξεκίνα όπως σου είπε και κυρίως για την ενδομητρίωση και να είσαι σίγουρη οτι όλα θα πάνε πολύ καλά, όπως και με την Μισπίγκυ. Το ίδιο ισχύει και για την ΑΓΓΕΛΙΚ, μαζί θα έχετε ένα ή δύο πολύ καλά αποτελέσματα(εννοώ ένα μωρό ή δίδυμα).

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για τη μπέμπα. Ευτυχως φαίνεται να είναι καλά απο το απόγευμα και αφού παίξαμε πολύ και τραγουδήσαμε, τώρα κοιμήθηκε κουρασμένη σαν αγγελούδι :)

Καλό ξημέρωμα σε όλες!!!

καλημερα κοριτσια!

Kopelia μου πολυ χαιρομαι που η μπεμπουλα ειναι μια χαρα.Παιχνιδι και τραγουδι φανταζομαι ειναι τα καλυτερα της.

Leni μου χαρηκα πολυ που σου αρεσε ο Βασ.Φανταζομαι οτι σε ειδε ωρα και κοιταξε τα παντα αναλυτικα.Προχωραει με προγραμμα.Ευχομαι μαζι να ξεκινησουμε αυτο το ταξιδι των 2 μηνων και να βγουμε νικητριες.

Θα εχεις και χρονο να σκεφτεις και να αποφασησεις σιγουρα για το γιατρο.Εσυ μονο ξερεις.Ποιος ηταν ο 1οςκαι ο 2ος γιατρος σου?

MIssPiggy -Gemini πως παν οι αναγουλες σας?

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Περαστικα κι απο μενα κοπελια μου! Ευχομαι να μην χρειαστει να την πατε στον γιατρο και αυριο να ειναι μια χαρα!

Γυρισα κι εγω (εδω και ωρα βεβαια), μετα απο αρκετη συζητηση με τον Βασ.

Μου εκανε πολυ καλη εντυπωση γενικα, ειχατε δικιο.

Σαστισε με το ιστορικο μου και ολα οσα εχω περασει, με τις 1000 εξετασεις που του πηγα και μου ειπε οτι ειμαι πολυ ψυχραιμη και μπραβο μου! Για τους γιατρους που ειχα ειπε και για τους 2 οτι ειναι πολυ καλοι γενικα αν και ο 1ος με καθοδηγησε λιγο λαθος (που με πηγε κατευθειαν σε εξωσωματικη χωρις λαπαροσκοπηση και μια ερευνα γενικα). Πιστευει οτι το προβλημα μου δεν ειναι συγκεκριμενο αλλα καποιοι παραγοντες οπως η ενδομητριωση και καποια ωοθηκικη δυσλειτουργια (δεν κατεβαζω και τοσα πολλα ωαρια ή δεν ειναι τοσο καλης ποιοτητας) κλπ συμβαλλουν ολα μαζι στο να μην πετυχαινω το ποθητο αποτελεσμα.Τωρα, τι προτεινει:

Aggelik μου μαζι θα περιμενουμε. :tongue:Θα μου δωσει κατι καινουργια χαπια που εχουν βγει τυπου αντισυλληπτικα που ειναι ειδικα να ηρεμησουν την ενδομητριωση σε περιπτωση που εχει ξαναφουντωσει και θα ξεκουρασουν και τις ωοθηκες. Αυτο για 2 μηνες. Μου ειπε να ηρεμησω για λιγο καιρο, να τα ξεχασω ολα και μετα απο 2 μηνες να ξανακανω την προσπαθεια μου εξωσωματικης με αυτον ή με οποιον γιατρο διαλεξω και μου υπογραφει οτι μεσα στο 2012 θα εχω παιδι. Πολυ αισιοδοξο σεναριο, δεν λεω! Ομως, μου ειπε, "οποιον γιατρο και να διαλεξεις, πρεπει να τον εμπιστευτεις τυφλα και να μην ακους τιποτα αλλο απο κανεναν αλλο". Σωστος. Ετσι ειναι. Πρεπει να νοιωθεις σιγουρια και η αληθεια ειναι οτι την ενοιωσα μαζι του. Οπότε θα αρχισω προς το παρων τα χαπια που μου ειπε και θα σκεφτω καλα τί θα κανω. Αν συνεχισω μαζι του, που ετσι το βλεπω, θα προσπαθησω να ξεχασω ο,τι κι αν εχω περασει και να κανω μια καινουργια αρχη. Αυτα κοριτσια.

Σας φιλω και σας ευχαριστω κα παλι για την υποστηριξη

ΥΓ. Αγγελικ και Πιγκυ ειχε πλακα γιατι με το που μπηκα στο ιατρειο μου λεει ο Β.: Με πηραν οι φιλες σου και μου ειπαν να σε προσεξω!! χαχα

Μπράβο Leni μου!!!!!!! Πολύ καλά τα νέα σου! Μου άρεσε κιολας που ο γιατρός αυτός σε ενέπνευσε τελικά! Θα δεις που το 2012 θα ναι η χρονιά σου! Αν και περιμενουμε και το τεστάκι, για να μην ξεχνιόμαστε;)

Λένη μου πολύ χάρηκα με τα νέα σου... Και κυρίως που σου έδωσε αισιοδοξία και πολλές πολλές ελπίδες. Ξεκίνα όπως σου είπε και κυρίως για την ενδομητρίωση και να είσαι σίγουρη οτι όλα θα πάνε πολύ καλά, όπως και με την Μισπίγκυ. Το ίδιο ισχύει και για την ΑΓΓΕΛΙΚ, μαζί θα έχετε ένα ή δύο πολύ καλά αποτελέσματα(εννοώ ένα μωρό ή δίδυμα).

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για τη μπέμπα. Ευτυχως φαίνεται να είναι καλά απο το απόγευμα και αφού παίξαμε πολύ και τραγουδήσαμε, τώρα κοιμήθηκε κουρασμένη σαν αγγελούδι :)

Καλό ξημέρωμα σε όλες!!!

Ολα καλά δηλαδή ε! Ωραία!

καλημερα κοριτσια!

MIssPiggy -Gemini πως παν οι αναγουλες σας?

Αργησα να φάω πρωινό και μου ρθε κάπως αλλά ευτυχώς γλίτωσα την εξαγωγή! Οπότε ολα οκ!

Φευγω, πάω στο γιατρό να του δείξω την αυχενική και τα λέμε μετά!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...