Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αθήνα μένω. Για την διέγερση δεν έχω θέμα. Θα το κανόνιζα να πάρω 2 εβδομάδες άδεια. Για εμβρυομεταφορα 1 μέρα υπόθεση είναι με το αεροπλάνο. 
      είναι ποιο εύκολο από ότι το κάνουμε στην αρχή. Η πρώτη φορά είναι δύσκολη.

Και έχω και που να μείνω θα το έφτιαχνα. Έχω 2 τελευταία, αν δεν δώσουν εγκυμοσύνη τότε σίγουρα θα πάω! 

Τώρα είδα ότι έχεις αλλά 2 να μεταφέρεις. Λοιπόν θα σκεφτείς ότι μέχρι εδώ ήταν η κακή ενέργεια από τις κακομουτσουνες στο κέντρο που είσαι και τώρα θα νικήσει η δική σου καλή ενέργεια και θα πιάσεις 🤍

πρίν από 33 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αχ και εμένα που μ έβλεπε να κλαίω απ το άγχος μου έλεγε " έκανες μια κόρη,τώρα θα κάνεις και έναν γιό" 

Και μου έκανε "γιο" σαν ράπερ 🤣.

Όταν τελικά μάθαμε το φύλο στην αυχενική,του έστειλα μνμ και του λέω : Είχες δίκιο τελικά,θα κάνω γιό 🤣

Χαχαχα κάτι ήξερε 😂

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Gemini ακριβώς οπως το είπες, γερά να είναι... Με το καλό σου εύχομαι!

Για την πρόσκληση σας είπα. Το κείμενο το βρήκα εδώ στο ιντερνετ. Μπομπονιέρες θα τις φτιάξω εγώ τις παιδικές και των μεγάλων θα τις παραγγείλω μάλλον έτοιμες μέσω ιντερνετ. Βρήκα διαφορές στις τιμές γύρω στο 1 ευρώ τη μια. Για τα παιδιά θα έχουμε μουσικά όργανα και θα τα τυλίξω σε τούλι (δίχτυ αράχνης) σαν καραμέλες με ροζ καρό καρδέλα. Για τους μεγάλους μέσα σε καρό ροζ κουτί θα βάλουμε ρόδι κρυστάλλινο, επειδή είναι η αρχή της νέας χρονιάς. και θα τα δέσουμε με κορδέλα ίδια με των προσκλήσεων ή μπορεί να το κάνουμε ανάποδα δηλ μονόχρωμο κουτί με καρό ροζ κορδέλα. Στα τραπέζια στη μέση θα βάλουμε μεταλλόφωνο που θα το δέσουμε με κορδέλα και 2 ή 3 μπαλόνια που θα ξεκινούν αποτο μεταλλόφωνο. Στην είσοδο του μαγαζιού σε ένα τραπέζι θα βάλουμε 2-3 βαζα με καραμέλες, κουφετα με σοκολάτα και κάτι άλλο, θα δούμε. Επίσης έναν πίνακα σε καβαλέτο πάνω στον οποίο λέω να φτιάξω ένα πεντάγραμμο με νότες και απο κάτω "Σας ευχαριστώ πολύ" Γύρω γύρω στον πίνακα θα φτιάξω χριστουγεννιάτικες μπάλες απο χαρτόνι με νότες και με χριστολούλουδο επάνω ή με ρόδι. Ε τα υπόλοιπα θα τα δουμε στην πορεία και τί αλλαγές θα κάνουμε...

Αυτά για τη βάφτισαη. Είδα και κάτι φορεματάκια κουκλίστικα και περιμένω τις νονές για να αποφασίσουμε μαζί.

Πολλά φιλιά!!!

Αχ πολύ ωραίες ιδέες!!!!!!!! Μου αρέσουν όλα οσα περιγράφεις!! Μπράβο! Θα χεις "δουλεια" τα Χριστούγεννα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Αστα ρε κοριτσι... Παντως καλά κανει και τα κανεις απο τωρα με την ησυχια σου... Εγω τα ειχα αμελήσει και ετρεχα τωρα με τις αναγουλες μαζι, δεν ηταν και οτι πιο ευκολο...

Σου κάνω μια λίστα τώρα που τα εχω προχειρα μην ξεχασεις κανενα:

1. Κυστικη Ινωση (δεν ξερω αν εχετε κεντρο στην Κρητη... Ψαξτω λιγο)

2. Στιγμα

3. Ομαδα αιματος

4. 13 μεταλαξεις της θρομβοφιλιας.

Τα υπολοιπα καλο ειναι να ειναι φρεσκα, οποτε θα τα κανεις οταν με το καλο μεινεις.

1 και 2 αν βγει θετικο πρεπει να κανει και ο αντρας σου.

3 αν βγει ρεζους - παλι πρεπει να κανει και ο αντρας σου.

Ελπιζω να βοηθαω!

misspiggy μου σε ευχαριστω πολυ για την λιστα σου!!!και σου απανταω αμεσα!!!!

1. Κυστικη Ινωση καναμε εδω Κρητη στον αντρα μου και ειναι αρνητικη!

2. Στιγμα ο αντρουλης μου εχει μεσογειακη αναιμια και το ψαξαμε μολις γνωριστηκαμε και δεν εχω το στιγμα!!!

3. Ομαδα αιματος περιμενω απαντηση απο το ΙΚΑ ο αντρας μου εχει 0 ρεζους+

4. 13 μεταλαξεις της θρομβοφιλιας.αυτες θα τις κανω στις 30 Νοεμβριου αλλα δεν ξερω αν ειναι 13 η 19 η λιγοτερες γιατι αλοι κανουν 19και αλοι 13 θα μαθω οταν παω!!!

σε ευχαριστω πολυ που μπηκες στον κοπο!!!!

Εκτως απο αυτα ομως μου εχει δωσει και ενα αλλο κατευατο με εξετασεις που τις εχω κανει και περιμενω αποτελεσμα!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

gemini μου τελεια τα νεα χαρηκα παρα πολυ αντε κοριτσακι μου με το καλο στον επομενο υπερηχο!!!!:D:D

κοπελια μου το θεμα που διαλεξες ειναι τελειο μ'αρεσει παρα παρα πολυ αντε βρε καλη αρχη!!!!Στειλε και σε μας να σου δεσουμε καμια μπουμπουνιερα χαχα!:tongue::tongue:

Λενι μου συμφωνω με τα κοριτσια καλυτερα να πας απο τωρα!!!

roze εσυ σε ποιο σταδιο βρησκεσαι?:?:

αγγελικ πως πανε τα πραγματα ηρθε?

καλο σας βραδυ με ονειρα ολογλυκα σαν ζαχαρη!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Περιμενω περιοδο δευτερα με τεταρτη να ξεκινησω ενεσεις.

Αντε να δουμε τι θα κανουμε αυτη τη φορα.Ελπιζω να ειναι κ η τελευταια.

στο ευχομαι κουκλιτσα μου μεσα απο την καρδια μου!!!!

pXWyp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα στην ομορφη παρεα μας!

Kopelia τελεια ειναι ολα αυτα που περιγραφεις για την βαφτιση.Σαρεσει να δημιουργεις .Μπραβο!Να χαρεις αυτη την στιγμη και να περασετε ολοι πολυ ομορφα.

Gemini μου να νεα σου ειναι τελεια.Και τα δυο μωρακια ειναι καλα και μεγαλωνουν.Αντε με το καλο ενα και ενα θα ειναι πιο ωραια.Αλλα πανω απο ολα οτι θελει ο Θεος και να ειναι γερα.

Luckym2 εγω ολες τις εξετασεις τις εχω κανει ιδιωτικα.Φαντασου τι εχω χαλασει (και εχω κανει παρα παρα πολλες)Αστα.Σε αναγκαζουν να πας ιδιωτικα , δεν το ξερεις το δημοσιο.Υπομονη.

MissPiggy πως πανε οι αναγουλες?

Εμενα ακομα να εθρει η περιοδος.Τωρα που την θελω δεν ερχετε.Τι να πω.Ισως παρω το γιατρο να του το πω μηπως και χρειαζεται κανα φαρμακο για να κατεβει.Αν και εχθες ειδα λιγο ροζ , αλλα σημερα τιποτα , θα περιμενω και θα δουμε.

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα. Η μπέμπα κοιμήθηκε πολύ το μεσημέρι και απόψε δεν κοιμόταν με τίποτα. Αλλά με γέμισε χαμόγελα και χαρούλες με κουβεντούλες οποτε την απόλαυσα. Μόλις κοιμήθηκε και μπήκα να διαβάσω τα νέα σας και να σας καληνυχτίσω πριν πέσω πτώμα ευτυχισμένο για ύπνο.

Έχω να σας πώ κι ένα νέο... Με πήρε η πεθερά μου απόψε και μιλήσαμε αρκετή ώρα. Δεν θέλει να βγάλουμε την μπέμπα Λαμπρινή, που είναι το δικό της όνομα γιατί δεν της αρέσει το όνομά της.Προτιμάει να την βγάλουμε με το όνομα του πεθερού μου (Δήμητρα), αν φυσικά θέλουμε κι εμείς και εννοείται οτι αν μας στείλει ο Θεός δεύτερο παιδάκι θα του δώσουμε όνομα απο τους δικούς μου γονείς. Έχω μια χαρα, που δεν λέγεται. Το Δήμητρα μου αρέσει πάρα πολύ και μάλιστα ο Άγιος Δημήτριος είναι απο τους αγίους που σέβομαι πολύ.Παλιότερα ήμουν κατηχήτρια και όταν διηγόμουν στα παιδιά τον βίο του μου άρεσε ιδιαίτερα. Χάρηκα πολύ που θα γιορτάζει η μπεμπούλα μας μαζί με τον πεθερό μου του αγίου Δημητρίου.όχι οτι δεν μου άρεσε το "Λαμπρινή", δηλ το είχα συνηθίσει, αλλά το "Δήμητρα" μου αρεσει περισσότερο. Το δεύτερο όνομα θα είναι φυσικά το "Νεκταρία".

Η βάφτιση θα γίνει στις 8 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.30 στην Παντάνασσα (για σένα Τζέμινι που ξέρεις).Θα έχει κρύο, αλλά δεν με φοβίζει. Θα την τυλίξουμε τη μπέμπα βγαίνοντας κι ελπίζω να μη μας κρυώσει.

Αχ κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη... Δήμητραααααα, τέλεια!!!! Πάω στη Δημητρούλα μου να κοιμηθώ δίπλα της και να ξεκουραστούμε. Αύριο νέα μέρα και περιμένω και τα δικά σας νέα.

Πολλά΄φιλιά και καλό ξημέρωμα!

Μπραβο κοπελια μου! Αυτο θα πει εμπνευση!Τα εχεις σκεφτει ολα! Ειναι πολυ τυχερη η μικρουλα σου:D ειμαι σιγουρη οτι ο κοσμος θα ευχαριστηθει! Αληθεια εχεις καλεσει πολλα ατομα? Δεν εχεις παρα πολυ χρονο, οποτε φανταζομαι οτι δουλευεις πυρετωδως!

Πως ειναι η μικρη μας σημερα? Γενικα ειναι πολυ ησυχο μωρακι και αυτο ειναι καλο. Κι εσυ ομως τα καταφερνεις μια χαρα, δεν παραπονιεσαι για τιποτα, εισαι παραδειγμα προς μιμηση;)

καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!

Περιμενω περιοδο δευτερα με τεταρτη να ξεκινησω ενεσεις.

Αντε να δουμε τι θα κανουμε αυτη τη φορα.Ελπιζω να ειναι κ η τελευταια.

Καλή αρχή σου εύχομαι και καλή επιτυχία!!

καλημερα στην ομορφη παρεα μας!

Gemini μου να νεα σου ειναι τελεια.Και τα δυο μωρακια ειναι καλα και μεγαλωνουν.Αντε με το καλο ενα και ενα θα ειναι πιο ωραια.Αλλα πανω απο ολα οτι θελει ο Θεος και να ειναι γερα.

Εμενα ακομα να εθρει η περιοδος.Τωρα που την θελω δεν ερχετε.Τι να πω.Ισως παρω το γιατρο να του το πω μηπως και χρειαζεται κανα φαρμακο για να κατεβει.Αν και εχθες ειδα λιγο ροζ , αλλα σημερα τιποτα , θα περιμενω και θα δουμε.

Φιλια σε ολες!

Αχ κι εμένα ειχε καθυστερήσει να μου ερθει οταν ηταν να ξεκινήσω ενέσεις και ελεγα καλέ τωρα βρήκε:confused::confused: Μου εδωσε utrogestan για 5 μερες νομίζω για να μου έρθει... Μακάρι να σου ερθει και να μη χρειαστεί να περιμένεις άλλο;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γυρισα!!! Μια χαρά η αυχενική και στα δυο. 1,2 στο ένα και 1,4 στο άλλο! Μεγαλώσανε κιολας. 5,3εκ!! Γρηγορος βέβαια ο γιατρός αλλά οκ! Ειναι εμπειρος γι αυτό!:rolleyes: Περιμένω και τα αποτελέσματα pappA την επόμενη εβδομάδα!

Παέι κι αυτό, μου φυγε ενα άγχος!!

Geminaki μου συγχαρητηρια, πολυ ωραια νεα!!!

Εισαι γενικα λιγο πιο ηρεμη τωρα? Θα ειναι τελεια να εχεις ενα αγορακι κι ενα κοριτσακι αλλα οπως ειπαν και τα κοριτσια, γερα να ειναι και να πανε ολα καλα μεχρι τελους!

Τωρα ποτε σου ειπε να ξαναπας? ποιο ειναι το επομενο βημα?

Α, και οντως, βαλε ενα τικερακι!!

Πιγκυ μου τι εγινε με την αιματολογο?

Αγγελικ μηπως αυτο το ροζακι εξελιχθηκε σε περιοδο???

Lucky τι νεα απο την ομορφη Κρητη? Απο τα χαζοταμεια? Για το πακετο θρομβοφιλιας τα 75? ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ! Ξερεις ποσα εδωσα στο ΙΑΣΩ για πακετο θρομ/λιας και μοριακο ελεγχο? 840 ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ασε, τι να λεμε?

Εγω εκλεισα για Δευτερα 4:30 να δω τον Βασ. Θα τον ρωτησω και για αυτο το θεμα με την ενδομητριωση να δω τι θα πει. Ειμαι χαρουμενη που θα παω για καποιο λογο!

Επισης ψαχνουμε να δουμε πού θα παμε για Χριστουγεννα. Γιατι ό,τι κι αν κανω, φανταζομαι οτι θα το κανω μετα τις γιορτες. Λεμε για καμια Λισαβονα με αλλα 2 ζευγαρια. Επειδη ομως εχουν παιδια και δεν ειναι σιγουροι αν μπορουν, ο αντρας μου μου ειπε οτι με παει και κανενα μακρινο ταξιδι αμα θελω. Θα δουμε! Αρκετες γιορτες εχω φαει γιατι εβαζα την εγκυμοσυνη πανω απ'όλα. Και την πατησα τελικα. Οποτε δεν κανω το ιdιο λαθος!

Αυτα :wink:

Πολλα φιλια και καλημερες!

Διαφημίσεις

Geminaki μου συγχαρητηρια, πολυ ωραια νεα!!!

Εισαι γενικα λιγο πιο ηρεμη τωρα? Θα ειναι τελεια να εχεις ενα αγορακι κι ενα κοριτσακι αλλα οπως ειπαν και τα κοριτσια, γερα να ειναι και να πανε ολα καλα μεχρι τελους!

Τωρα ποτε σου ειπε να ξαναπας? ποιο ειναι το επομενο βημα?

Α, και οντως, βαλε ενα τικερακι!!

Σ'ευχαριστώ!!:D Θα βάλω, θα βάλω και τικεράκι!!

Τωρα στις 28/11 θα πάω στο γιατρό που θα με αναλάβει στον τοκετό, και στις 29/11 σε μια ενδοκρινολόγο να μου πει για το θυρεοειδη και το διαβήτη κύησης! Μου χει φυγει ενα άγχος γενικά...τωρα φαίνεται οτι όλα κάπως εχουν πάρει το δρομο τους....

Πιγκυ μου τι εγινε με την αιματολογο?

Αγγελικ μηπως αυτο το ροζακι εξελιχθηκε σε περιοδο???

Lucky τι νεα απο την ομορφη Κρητη? Απο τα χαζοταμεια? Για το πακετο θρομβοφιλιας τα 75? ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ! Ξερεις ποσα εδωσα στο ΙΑΣΩ για πακετο θρομ/λιας και μοριακο ελεγχο? 840 ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ασε, τι να λεμε?

Εγω εκλεισα για Δευτερα 4:30 να δω τον Βασ. Θα τον ρωτησω και για αυτο το θεμα με την ενδομητριωση να δω τι θα πει. Ειμαι χαρουμενη που θα παω για καποιο λογο!

Επισης ψαχνουμε να δουμε πού θα παμε για Χριστουγεννα. Γιατι ό,τι κι αν κανω, φανταζομαι οτι θα το κανω μετα τις γιορτες. Λεμε για καμια Λισαβονα με αλλα 2 ζευγαρια. Επειδη ομως εχουν παιδια και δεν ειναι σιγουροι αν μπορουν, ο αντρας μου μου ειπε οτι με παει και κανενα μακρινο ταξιδι αμα θελω. Θα δουμε! Αρκετες γιορτες εχω φαει γιατι εβαζα την εγκυμοσυνη πανω απ'όλα. Και την πατησα τελικα. Οποτε δεν κανω το ιdιο λαθος!

Αυτα :wink:

Πολλα φιλια και καλημερες!

Στον Βασ. δεν εχεις ξαναπάει?? Περιμένουμε τα νεα σου να μας πεις τι θα σου πει,ε??

Οσο για τα ταξίδια, μη σου πω πόοοοοοοοσο ζηλεύω!!! Να πας να τα χαρείς! Ψηφίζω μακρινό ταξίδι γιατί κάτι μου λεει οτι μετά δεν θα μπορείς;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερουδια και απο μενα... Εστρωσα και εμφανίστηκα!

Λοιπόν... Απο που να αρχίσω...

Κοπελια μου η βαφτιση σας θα ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Μου αρεσει παρα πολυ το θεμα σας και τα εχεις σκεφτει ολα, θα ξετρελαθουν ολοι! Σουπερ! Μαγαζι βρηκατε? Ψαχνει ο αντρας σου μας ειχες πει, καταλήξατε?

Τζεμινι, ας ειναι οτι να ναι τα μωρακια σου. Και εγω κατα βαθος θα ηθελα ενα και ενα αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο! Σημασια εχει να ειναι γερα και καλοτυχα και να μεινουν στην κοιλιτσα μας οσο πρεπει!!! Να σου πω? τι γινεται τελικα με το Papp-A? To κανουν και στα διδυμα ε? Και εμενα ειπε ο γιατρος μου οτι θα το κανουμε....

Λενακι... Και εγω εχω χαρει που θα πας στο Βασ. Πιστευω οτι θα σου αρεσει και ελπιζω οτι θα σου βρει μια λυση και μια εξηγηση. Οσο για τα Χρι/να... Η Λισαβονα ειναι πολυ πολυ ομορφη, εμενα μου αρεσει πολύ. Και εχει και ζωη που μοιαζει με τη δική μας, μπαρακια, τραπεζακια εξω, ωραιο φαγητο, θαλασσα... Βεβαια εχει τυχει να εχω παει ανοιξιατικους και καλοκαιρινους μηνες. Δεν εχω παει χειμωνα ποτε, αλλα φανταζομαι και παλι θα ειναι ομορφα. ΑΛΛΑ αν μπορεις να πας... Ινδονησια, Ιαπωνια, Μαδαγασκαρη, Κενυα, Μαλαισια... ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ σε παρακαλω!!! Για χαρη μου!!! Εχτες εκανα λιστα στον καλο μου με ολα τα ταξιδια που δεν με εχει παει ακομα και τον εβαλα να μου υποσχεθει οτι θα με παει... Το εκανε ο καημενος αν και με πολυ επιφυλαξη. Επισης μου ειπε οτι ειμαι σαν την λερνεα υδρα, σβηνουμε ενα απο τη λιστα και προσθετω αυτοματως 2... :) Εχω ενα θεμα με τα ταξιδια... Τι να κανω? Θελω να γυρισω τον κοσμο!

Lucky μια χαρα τα πας με τις εξετασεις... Ολα καλα μεχρι τωρα! Προχώρα γερα! Και φιλια στην Κρητη που τοσο αγαπάω!

Αγγελικη μου δεν κανεις ενα τηλ στο Βασ μηπως κατι τρεχει και αργει και σου πει κανα κολπακι?

Roze με το καλο να σου ερθει και να ξεκινησεις την προσπαθεια σου.

Εγω πηγα στην αιματολογο εχτες... Λιγο μυστηριος τυπος δεν ειναι ρε συ Λενη μου? Δεν ειναι η ιδεα μου ε? Μου φανηκε ομως πολύ διαβασμενη και ψαγμένη οπότε το αντιπαρέρχομαι...

Λοιπόν... Εχω την πιο σοβαρη απο τις 13 μεταλλάξεις... Τι τυχη! Συνεχίζω ενέσεις για ολη την εγκυμοσυνη και 2 μηνες μετα, Inohep 0,45 την ημερα και κανω ελεγχο κάθε μήνα με ευλαβια... Ετσι μου ειπε... Και οσο παχαίνω θα ανεβάζουμε και τη δόση. Επίσης πρεπει να ψαχτεί και ολη η οικογένεια μου και κυριως ο αδερφος μου γιατι ειναι κληρονομικό. Επισης εχει και η αδερφη του αντρα μου και πρεπει να ψαχτει και αυτος... Πρεπει να βρω ενα τροπο να τα γραψω σε ολους τους γιατι ιδιωτικα 4*?300 ειναι πολλα λεφτα!

Αυτο που με ανησυχησε πιο πολύ ομως δεν είναι η θρομβοφιλια... Το πιο βασικό ειναι το ρεζους - μου... Πρεπει και για αυτο να κάνω εξετασεις καθε μήνα και πρεπει να κανω και προληπτικα 2-3 φορες την ενεση των αντιγόνων... Τι να κανω, θα το προσεχω και αυτο...

Ειμαι πολύ χαρούμενη που τα βρηκα ολα πριν δημιουργήσουν θέμα, αλλα σαν πολλά δεν μαζευτηκαν ρε κορίτσια? Πελαγωσα λίγο...

Με τσακισαν και οι εμετοι εχτες... Μου επεσε λιγο η ψυχολογια. Απο το μεσημερι και μετα δεν καταφερα να κρατησω τιποτα... Τι να κάνουμε... Τα μωρά να ειναι καλα!

c12e25debb.png

MissPiggy εκανα και το PappA. Δε μου εθεσε καν ζητημα να μην το κάνουμε. και μια άλλη κοπέλα που ξερω με διδυμα το εκανε επίσης.

Μην πελαγώνεις! ειναι αρχη ακόμα και σου φαίνεται ετσι...Ολα θα παρουν το δρομο τους και θα γινουν ρουτίνα για σενα. Φτανει που τα βρηκες εγκαίρως και τα παρακολουθείς!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

MissPiggy μου και εγω αυτο πιστευω οτι δηλαδη ειναι αρχη και ως που να παρουν το δρομο τους σου φαινονται λιγο βουνο.Αλλα μετα θα μπουν στη σειρα τους και ολα θα κυλισουν τελεια.Τα μωρακια να ειναι καλα.Δοξα το Θεο που τα βρηκε εγκαιρως, αυτο να λες.Τωρα για ενεσουλες σιγα εχουμε κανει τοσες που δεν καταλαβαινουμε τιποτα.

Οσο για εμενα πρεπει να εχεται μαλλον η περιοδος σημερα βραδυ , αυριο το πολυ.Θα παρω σημερα τον Βασ να του το πω.

Φιλια σε ολες.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Γειά σας κι απο μένα, λίγο καθυστερημένα σήμερα :)

Λένη μου να απολαύσεις τώρα που μπορείς τα ταξίδια σας και να πάτε εκεί που σου αρέσει γιατί μετά με την εγκυμοσύνη δεν θα μπορείς και πολλά πράγματα να κάνεις.

Gemini δεν πιστεύω να πάς καθόλου για δουλειά, ε? Παίρνεις επαπειλούμενες τώρα? Σε κάλεσαν καθόλου για υγειονομική επιτροπή? Εμένα απο πέρυσι που είχα πάρει για εξωσωματική 15 ημέρες, με κάλεσαν πριν ένα μήνα περίπου... Δεν λειτουργεί και τίποτα. Αίτηση για μετάθεση θα κάνεις? Εγώ ναί, θα πάω μια μέρα στο Α'ιγιο για να κάνω και τα χαρτιά για την άδεια ανατροφής και να κάνω και την αίτηση μετάθεσης.

Μισπίγκυ μου σου έπεσαν πολλά, αλλά είναι πολύ καλό που τα ξέρεις και θα τα αντιμετωπίσεις όλα. Σκέψου να μη τα έβρισκες και να έτρεχες τώρα? Είσαι πολύ τυχερή που στα έψαξε όλα ο γιατρός σου. Και μην αγχώνεσαι... Όλα θα γίνουν με τον καλύτερο τρόπο.

Roze καλή επιτυχία να έχεις κι εσύ. Δηλ μαζί με την AGGELIK περιμένετε για να κάνετε την προσπάθειά σας. Με το καλό και οι δυό σας να ξεκινήσετε και να τελειώσετε με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Lucky κάνε υπομονή με τις εξετάσεις. να σκέφτεσαι οτι δεν γίνονται γιατί είσαι άρρωστη, αλλά για να αποκτήσετε παιδάκι και να ολοκληρωθεί η ευτυχία σας.

Εγώ χθες έκοβα μέχρι αργά τις μπάλες με τις νότες για να τις βάλω στον πίνακα - καβαλέτο στο τραπέζι υποδοχής. Ωραίες γίνονται. Έκανα και έκπληξη στον αντρούλη μου γιατί δεν του το είχα πει. Και όταν γυρισε απο τη δουλειά το βραδάκι τα έχασε, χιχι.

όσο για την μπέμπα πράγματι είναι πολλή ήσυχη. Αυτές τις μέρες θέλει να κάθεται πιο πολύ στο ρηλάξ ή στο κρεβάτι της, αλλά καθιστή για να παρακολουθεί. Μόλις νυστάξει όμως βγάζει μια κραυγούλα οτι θέλει να ξαπλώσει και περιμένει να τη βάλω Μιλάει όμως πιο πολύ τώρα, γελάει πιο πολύ και πιο δυνατά, χορεύει με τη μουσική και είναι στη φάση που ενώνει τα ΄χερια και αληθωρίζει όταν τα κοιτάζει. Προχθές ανακάλυψε και τα πόδια της και πήγα και της πήρα καλτσάκια με φατσούλες επάνω και τα χαζεύει με τις ώρες, χαχα...

Δεν παραπονιέμαι, Λένη μου πρώτα απο όλα γιατί δεν με έχει κουράσει καθόλου το μωράκι μας, αλλά και όταν κουραστώ λίγο παραπάνω και νιώσω οτι θελω κάποιος να καθήσει μαζί της για να χαλαρώσω, έχω τον αντρούλη μου ή σκέφτομαι πόσο αγώνα κάναμε για να έρθει η μπεμπούλα μας και τί θαύμα μας έγινε, οπότε τρέχω και την αγκαλιάζω και την φιλάω και τα ξεχνάω όλα. Η αλήθεια όμως είναι οτι είναι συνεργάσιμο μωρό και δεν έχω κανένα λόγο για να μιλήσω.Τί να πούν οι μαμάδες που τα μωρά τους κλαίνε όλη την ώρα και δεν κοιμούνται τα βράδια?

Τί θα κάνετε το ΣΚ? Εμείς σπίτι για δουλίτσες και καμία βόλτα τώρα που ανέβηκε η θερμοκρασία. Για μαγαζί ακόμα δεν αποφασίσαμε, σήμερα θα πάμε σε δυό ακόμα, στην Ιφιγένεια και στον Ιππικό Ομιλο στο Πλατάνι (για σένα Τζέμινι τα λέω που ξέρεις και για την Μισπίγκυ) και θα καταλήξουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...