Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Ελπίδα88 είπε:

Την ημέρα της ωοληψια αγχώθηκα και βουρκωσα μέσα στο χειρουργείο (στο τσεπακι το έχω το κλάμα απ' ότι καταλαβαίνεις ) και ο γιατρός μου έκανε αστεία για να μου φύγει το άγχος 

Ναι ρε κορίτσι μου αλλά δεν θα σου είναι ζορι τα πάνε έλα Θεσσαλονίκη -Γιαννενα;

Αθήνα μένω. Για την διέγερση δεν έχω θέμα. Θα το κανόνιζα να πάρω 2 εβδομάδες άδεια. Για εμβρυομεταφορα 1 μέρα υπόθεση είναι με το αεροπλάνο. 
      είναι ποιο εύκολο από ότι το κάνουμε στην αρχή. Η πρώτη φορά είναι δύσκολη.

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

καλημερα

Κοπελια μου με το καλο να την βαφτισετε την Δημητρουλα σας(υπεροχο ονομα)!!!!

gemini περιμενουμε νεα σου!!!!!

misspiggy αντε να περασουν αυτες οι αναγουλες να χαρεις και συ λιγο την εγκυμοσινη σου!!!

leni μου κρατα γερα μακαρι αυτος να ειναι ο λογος και να τα καταφερεις και συ θα δεις ολα καλα θα πανε!!!και οσο για το εξαμηνο που λες πως θα περασει μην φοβασαι ο χρονος περναει γρηγορα για σκεψου μετα απο λιγο θα κρατας στα χερια σου ενα μωρακι ,αξιζει η αναμονη!!!!

αγγελικ μου πισματα σου κανει η περιοδος για να σε νευριασει μην της δινεις σημασια θα ερθει θελει δεν θελει!!!

Εγω κοριτσια πηγα σημερα να κλεισω ραντεβου για την εξεταση θρομβοφιλιας και στα πρωινα δωρεαν μου κλεινουν για τις 6 Φεβρουαριου αν ομως παω στα απογευματινα και δωσω 75 ευρο μου κλεινουν στις 30 αυτου του μηνα δεν μπορω να καταλαβω δεν ειναι γιατρος να πληρωσω επισκεψη απλα αιμα θα μου παρει και πρεπει να δωσω 75 ευρο να τα βαλουν στην τσεπη?????αααααχχχχ τα νευρα μου:mad::mad::mad::mad::mad:

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Να μαι και γω...

Κοπελια μου θα ξεκινησω απο σένα γιατι χαρηκα με τα νεα σου. ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ! Μου αρεσει το Δημητρα πολύ! Και ωραια γιορτη θα εχει το παιδακι σου! Τελεια... Και να σου πω και κατι, μπραβο της της πεθερας σου. Δειχνει οτι πραγματικα αγαπαει το εγγονι της και δεν το βλεπει σαν προεκταση του εαυτου της. Και σιγουρα αγαπαει και τον αντρα της! Μπραβο! Επισης η Παντανασα ειναι πολύ ωραία εκκλησια και τεραστια οπότε θα φοράτε ολοι μέσα και δεν θα κρυώσει κανεις. Θα ειναι μια χαρα. Και για την μικρη μην ανησυχεις, θα την ντυσεις, θα την σκεπασεις και θα μπειτε κατευθειαν στο αυτοκινητο μετα, μια χαρα θα ειναι!

Εχεις ξεκινησει τα υπολοιπα? Θα εχει θεμα η βαφτιση? Καποια χρώμα? Πες μας βαφτισολεπτομεριες... Ψοφάω!

Λενακι θα σου γραψω και πμ. Να πας στο Βασ. απο τώρα, οχι για κανεναν αλλο λογο, αλλά για να εχεις το χρόνο να σκεφτεις και να επεξεργαστεις τα δεδομενα σου με ηρεμια.

Αγγελικη μου υπομονη, μαλλον τα φαρμακα εχουν μπερδεψει λιγο τις ορμονες σου, αλλά δεν εγινε και κατι 2 μερες πάνω, 2 μερες κάτω... Εχεις καμια ωραια ιδεα να πατε καπου για Χρισ/να? Να αλλάξεις παραστάσεις?

Κοριτσια εμενα οι εμετοι μου επιμενουν. Το πρωι και το βραδυ με πιανει... Ευτυχως στο ενδιαμεσο ειμαι λιιιιιγο καλυτερα, αλλα πρωι και βραδυ δεν αντεχεται! Εχτες πεταχτηκα απο το κρεβατι την ωρα που με επαιρνε ο υπνος, νομιζα οτι θα σκοτωθω κιολας μες τα σκοτάδια μεχρι να φτασω στην τουαλετα... Και καπως ετσι ξυπναω και το πρωι. Που θα παει, θα περασει... Αρκει να ειναι καλά τα μωρά μου.

Σημερα θα πάω και στην αιματολογο και εχω αρκετες απορειες!

Αυτά για τωρα... Περιμενω την Τζεμινι με παρα πολυ αγωνια!!!

Φιλια πολλα

c12e25debb.png

Εγω κοριτσια πηγα σημερα να κλεισω ραντεβου για την εξεταση θρομβοφιλιας και στα πρωινα δωρεαν μου κλεινουν για τις 6 Φεβρουαριου αν ομως παω στα απογευματινα και δωσω 75 ευρο μου κλεινουν στις 30 αυτου του μηνα δεν μπορω να καταλαβω δεν ειναι γιατρος να πληρωσω επισκεψη απλα αιμα θα μου παρει και πρεπει να δωσω 75 ευρο να τα βαλουν στην τσεπη?????αααααχχχχ τα νευρα μου:mad::mad::mad::mad::mad:

Αστα ρε κοριτσι... Παντως καλά κανει και τα κανεις απο τωρα με την ησυχια σου... Εγω τα ειχα αμελήσει και ετρεχα τωρα με τις αναγουλες μαζι, δεν ηταν και οτι πιο ευκολο...

Σου κάνω μια λίστα τώρα που τα εχω προχειρα μην ξεχασεις κανενα:

1. Κυστικη Ινωση (δεν ξερω αν εχετε κεντρο στην Κρητη... Ψαξτω λιγο)

2. Στιγμα

3. Ομαδα αιματος

4. 13 μεταλαξεις της θρομβοφιλιας.

Τα υπολοιπα καλο ειναι να ειναι φρεσκα, οποτε θα τα κανεις οταν με το καλο μεινεις.

1 και 2 αν βγει θετικο πρεπει να κανει και ο αντρας σου.

3 αν βγει ρεζους - παλι πρεπει να κανει και ο αντρας σου.

Ελπιζω να βοηθαω!

c12e25debb.png

kopelia73 καλο ονομα κ να ειναι παντα γερη!

misspiggy υπομονη κ θα περασει κ αυτο.Δινουν σημα οτι ειναι εδω.

luckym2 δυστηχως ετσι εχουν τα πραγματα.Σου λεει η θα τα σκασεις η μην κανεις τιποτα.Μας παταν εκει που ποναμε.

gemini83 με το καλο.Περιμενουμε νεα σου.

Λενακι θα σου γραψω και πμ. Να πας στο Βασ. απο τώρα, οχι για κανεναν αλλο λογο, αλλά για να εχεις το χρόνο να σκεφτεις και να επεξεργαστεις τα δεδομενα σου με ηρεμια.

Κοριτσια εμενα οι εμετοι μου επιμενουν. Το πρωι και το βραδυ με πιανει... Ευτυχως στο ενδιαμεσο ειμαι λιιιιιγο καλυτερα, αλλα πρωι και βραδυ δεν αντεχεται! Εχτες πεταχτηκα απο το κρεβατι την ωρα που με επαιρνε ο υπνος, νομιζα οτι θα σκοτωθω κιολας μες τα σκοτάδια μεχρι να φτασω στην τουαλετα... Και καπως ετσι ξυπναω και το πρωι. Που θα παει, θα περασει... Αρκει να ειναι καλά τα μωρά μου.

Σημερα θα πάω και στην αιματολογο και εχω αρκετες απορειες!

Εχεις δικιο, καλυτερα να κλεισω απο πιο πριν για να τα σκεφτω και λιγακι. Λοιπον θα παρω τοτε το κεντρο τηλεφωνο να κλεισω το ραντεβου και αν θες, τον παιρνεις κι εσυ μετα. Θα του πω κι εγω οτι με στελνεις εσυ.

Αγγελικ αν θες πες μου σε πμ κι εσυ το ονομα σου για να πω οτι με στειλατε κι οι 2

Θα πας αιματολογο ε? Να μου πεις πως σου φανηκε η Φ. και γραψε μας οταν θα εχεις νεα.

Φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Εχεις δικιο, καλυτερα να κλεισω απο πιο πριν για να τα σκεφτω και λιγακι. Λοιπον θα παρω τοτε το κεντρο τηλεφωνο να κλεισω το ραντεβου και αν θες, τον παιρνεις κι εσυ μετα. Θα του πω κι εγω οτι με στελνεις εσυ.

Αγγελικ αν θες πες μου σε πμ κι εσυ το ονομα σου για να πω οτι με στειλατε κι οι 2

Θα πας αιματολογο ε? Να μου πεις πως σου φανηκε η Φ. και γραψε μας οταν θα εχεις νεα.

Φιλακια πολλα

Οχι στο κέντρο, στο ιατρείο!

Λ. Κηφισίας 22, Αμαρούσιο, 15125, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο

:

2106525440

Εκει θα σε δει πρωτη φορα σιγουρα!

c12e25debb.png

Γυρισα!!! Μια χαρά η αυχενική και στα δυο. 1,2 στο ένα και 1,4 στο άλλο! Μεγαλώσανε κιολας. 5,3εκ!! Γρηγορος βέβαια ο γιατρός αλλά οκ! Ειναι εμπειρος γι αυτό!:rolleyes: Περιμένω και τα αποτελέσματα pappA την επόμενη εβδομάδα!

Παέι κι αυτό, μου φυγε ενα άγχος!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γυρισα!!! Μια χαρά η αυχενική και στα δυο. 1,2 στο ένα και 1,4 στο άλλο! Μεγαλώσανε κιολας. 5,3εκ!! Γρηγορος βέβαια ο γιατρός αλλά οκ! Ειναι εμπειρος γι αυτό!:rolleyes: Περιμένω και τα αποτελέσματα pappA την επόμενη εβδομάδα!

Παέι κι αυτό, μου φυγε ενα άγχος!!

Μπραβο κοριτσακι! Ολα καλά λοιπον! Τι θα πει "1,2 στο ένα και 1,4 στο άλλο!" Σορρυ θα τα μαθω και εγω... Το ευχαριστηθηκες? Ηταν ενδοκολπικός ή κοιλιακος υπερηχος???

Τωρα θα βαλεις και τικερακι να μην μπερδευομαι και εγω????

c12e25debb.png

Αχ!τι ωραια τι καλα?Ειδες τα ζουζουνακια σου.Σε χαιρετησαν κιολας?Καλα αποτελεσματα για την αλλη βδομαδα.
Μπραβο κοριτσακι! Ολα καλά λοιπον! Τι θα πει "1,2 στο ένα και 1,4 στο άλλο!" Σορρυ θα τα μαθω και εγω... Το ευχαριστηθηκες? Ηταν ενδοκολπικός ή κοιλιακος υπερηχος???

Τωρα θα βαλεις και τικερακι να μην μπερδευομαι και εγω????

Σας ευχαριστώ πολύ!!:D:D

Τα νουμερα αυτά ειναι το πάχος του υγρου πισω στον αυχένα. Νομίζω αν ειναι πάνω από 2-2,5 ειναι αυξημένο το ποσοστό για τρισωμιες.

Ο υπέρηχος ηταν κοιλιακός, αλλά εμένα και ο γιατρός από την 8η εβδομάδα κοιλιακό μου κάνει...

Να σου πω αν εξαιρεσουμε οτι τα ειδα οτι μεγάλωσαν πολύ από την τελευταία φορά (από 2,5εκ πήγαν 5,3!) δεν τα πολυχάρηκα...Δηλαδή ουτε κράτησε πολύ ουτε μπορούσα να καταλάβω και πολλά πράγματα. Ακόμα εχω την απορία καλέ πως ειδες εσύ αυτιά????

Ολα καλά ομως! Γερα να ναι. Α! Μου ειπε οτι το ένα μάλλον ειναι αγόρι. Το άλλο οπως καθοταν δεν μπορούσαμε να το δουμε...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Τζεμινι!!!! Με το καλο τα ζουζουνακια να μεγαλωσουν κι αλλο και να φτασει η ωρα να τα δεις κι απο κοντα. Φυλο ειδε η οχι ακομα? Ποση ωρα σε κρατησε κι απο τιμη?

Lucky μου εχεις δικιο,αλλα γι αυτο φτασαμε εκει που φτασαμε. Για να δουμε τωρα που υα χειροτερεψει η κατασταση αν θα ζητουν απογευματινα κλπ.

Λενη μου να πας αμεσα στον γιατρο για να εχεις χρονο να αποφασισεις. Οσο για την ενδομητριωση πες του να δει το βιντεο που σου εδωσαν και θα καταλαβει αν σε καθαρισαν καλα η αν υπαρχει υπολειμμα ακομα.

Μισπιγκυ εσυ εκλεισες για την αυχενικη? υπομονη με τις αναγουλες...τελειωνουν.

roze σε ευχαριστω για τις ευχες και σου ευχομαι και σενα να αποκτησεις γρηγορα ενα ομορφο μωρακι.

AGGELIK θα ερθει,που θα παει? Εχεις πονακια που να δηλωνουν τον ερχομο της?

Οσο για τη βαφτιση θα εχουμε θεμα τη μουσικη.

Η προσκληση θα ειναι σε καρο ροζ χαρτονι με ασπρο χαρτονι γυαλιστερο ματ κομμενο με ψαλιδι με καμπυλες. Θα σς γραψω τα υπολοιπα αργοτερα γιατι με παιρνουν τηλ.

Μπράβο Τζεμινι!!!! Με το καλο τα ζουζουνακια να μεγαλωσουν κι αλλο και να φτασει η ωρα να τα δεις κι απο κοντα. Φυλο ειδε η οχι ακομα? Ποση ωρα σε κρατησε κι απο τιμη?

Οσο για τη βαφτιση θα εχουμε θεμα τη μουσικη.

Η προσκληση θα ειναι σε καρο ροζ χαρτονι με ασπρο χαρτονι γυαλιστερο ματ κομμενο με ψαλιδι με καμπυλες. Θα σς γραψω τα υπολοιπα αργοτερα γιατι με παιρνουν τηλ.

Το ενα μάλλον ειναι αγόρι. Να σου πω το ειδα κι εγώ αυτό και πάνω που το σκέφτηκα μου το ειπε...Αλλά ειπε να μην το δεσουμε κόμπο.

Ηταν πολύ γρηγορος.... Αν και ημουν προετοιμασμένη γι αυτό οπότε δε μου κακοφάνηκε. Ας ειναι καλός και δεν πειράζει. 210Ε μου πήρε.

Ωραίο το θέμα της βάφτισης!! Πρωτότυπο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αντε τον γιο τον πιασαμε.Λες το αλλο να ειναι κοριτσι?Ωραια θα ηταν αλλα κ αγορι να ειναι παλι καλα.Γερα να ειναι απλα κουβεντα να γινεται.Φιλια!

χαχαχα! Να πω την αλήθεια θα θελα το άλλο κορίτσι. Αλλά οχι και οτι θα κάτσω να σκάσω! Απλά με 3 άντρες στο σπίτι θα ναι δύσκολα:tongue: Γερά να ναι μωρέ οπως το πες!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini ακριβώς οπως το είπες, γερά να είναι... Με το καλό σου εύχομαι!

Για την πρόσκληση σας είπα. Το κείμενο το βρήκα εδώ στο ιντερνετ. Μπομπονιέρες θα τις φτιάξω εγώ τις παιδικές και των μεγάλων θα τις παραγγείλω μάλλον έτοιμες μέσω ιντερνετ. Βρήκα διαφορές στις τιμές γύρω στο 1 ευρώ τη μια. Για τα παιδιά θα έχουμε μουσικά όργανα και θα τα τυλίξω σε τούλι (δίχτυ αράχνης) σαν καραμέλες με ροζ καρό καρδέλα. Για τους μεγάλους μέσα σε καρό ροζ κουτί θα βάλουμε ρόδι κρυστάλλινο, επειδή είναι η αρχή της νέας χρονιάς. και θα τα δέσουμε με κορδέλα ίδια με των προσκλήσεων ή μπορεί να το κάνουμε ανάποδα δηλ μονόχρωμο κουτί με καρό ροζ κορδέλα. Στα τραπέζια στη μέση θα βάλουμε μεταλλόφωνο που θα το δέσουμε με κορδέλα και 2 ή 3 μπαλόνια που θα ξεκινούν αποτο μεταλλόφωνο. Στην είσοδο του μαγαζιού σε ένα τραπέζι θα βάλουμε 2-3 βαζα με καραμέλες, κουφετα με σοκολάτα και κάτι άλλο, θα δούμε. Επίσης έναν πίνακα σε καβαλέτο πάνω στον οποίο λέω να φτιάξω ένα πεντάγραμμο με νότες και απο κάτω "Σας ευχαριστώ πολύ" Γύρω γύρω στον πίνακα θα φτιάξω χριστουγεννιάτικες μπάλες απο χαρτόνι με νότες και με χριστολούλουδο επάνω ή με ρόδι. Ε τα υπόλοιπα θα τα δουμε στην πορεία και τί αλλαγές θα κάνουμε...

Αυτά για τη βάφτισαη. Είδα και κάτι φορεματάκια κουκλίστικα και περιμένω τις νονές για να αποφασίσουμε μαζί.

Πολλά φιλιά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...