Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , anemoni9 είπε:

Κατάλαβα. Δεν πειράζει, να βγει με το καλό η απόφαση, να πας να πάρεις με την ησυχία σου τα φάρμακα και ξεκινάτε τον επόμενο μήνα. Να μας πάνε όλα καλά εύχομαι και να έχουμε ευχάριστα νέα σύντομα!!☺️

διέγερση ποτέ ξεκινάς κοπέλα μου εσύ?

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημερα σας!!!! Πως τα πατε σημερα? Κανει κρυο εκει που ειστε?

Λενη μου λυπαμαι πολυ για τα παγωτακια σου,αλλα μην το βαζεις κατω φετος θα ειναι η χρονια μας και που ξερεις το σπορακι μπορει να κανει την δουλεια του.Σε ποιο γιατρο ησουν τωρα και ποιος ηταν ο παλιος σου ?Συγνωμη αλλα δεν θυμαμαι!!

Misspiggy μου τρελαθηκα με τις λεπτομεριες που μας ειπες χαρηκα πολυ να ναι παντα καλα ευχομαι και να τα βλεπεις να μεγαλονουν χωρις πολλες σκοτουρες.Οσο για την θρομβοφιλια μην ανχωνεσαι καθολου παλι καλα να λες η κουμπαρα μας ειχε κανει δυο αποτυχημενες προσπαθειες εφερε στον κοσμο ενα παιδακι και οταν ξαναεμεινε εγκυος απεβαλε λογο θρομβοφιλιας γιατι κανενας γιατρος δεν της ειχε ζητησει την εξεταση και δεν γνωριζε οτι το ειχε,οποτε εσυ παλι καλα που το ξερεις η γνωση ειναι προληψη μην σε ανχωνει.

gemini επιτελους κοιμηθηκες αντε μονο υπνους απο δω και μπρος τερμα τα ξενυχτια...και με το καλο στις πρωτες κλοτσιες...

Κοπελια μου το κοριτσακι σου τι κανει σημερα?Σας στελνω τα φιλια μου!!!

Αγγελικ η περιοδος ηρθε?ξεκινησες αντισυλιπτικα?

Εγω χθες ετρεχα απο το πρωι και ημουν κομματια και δεν μπηκα καθολου να σας δω απο τις εννια κοιμηθηκα (με τις κοτες χαχα).Πηγα το πρωι στο ικα για τις εξετασεις και σπασαμε παλι μια φλεβα(αι στο καλο πια)μετα πηγα στο νοσοκομειο να παρω την εξεταση HIV βγηκε αρνητικη και να κλεισω ραντευου για την εξεταση θρομβοφιλιας και μου εκλεισαν στις 6 του Φεβρουαριου!!!!Μα καλα ειναι σοβαροι?εγω μεχρι τοτε μπορει να ειμαι και εγκυος(ελπιζω)τεσπα αν θελω ποιο νωρις να παω λεει στα απογευματινα!!!! για να πληρωσω επισκεψη στο νοσοκομειο!!!!χαχα με κοροιδευουν!!!!!

Οσο για τον αντρουλη μου δεν αρχησε ακομα θεραπεια γιατι τις gonal τις δινει το ΙΚΑ και θελει ενα σορο δικαιολογιτικα!γιατι πολυ αντρες τις γραφουν για να τις παρουν οι γυναικες τους για εξωσωματικη και τα ελενχουν πολυ,οποτε παλι στο τρεξιμο να μαζεψουμε οτι θελουν και εχει ο θεος....

τοση γραφειοκρατια....αμαν πια....εχω γινει εξπερ να φανταστειτε οι γνωστοι μου δινουν το τηλεφωνο μου σε φιλικα τους ζευγαρια που ξεκινανε τωρα την διαδικασια και με περνουν και με ρωτανε γιατι στο ΙΚΑ εχουν μαυρα μεσανυχτα!!!!

Αυτα απο μενα σας στελνω πολλα φιλια καλημερα σας!!!!:D:D:D:lol::lol::lol:

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα.

Ολες ειμαστε καλα,οπως διαβασα, η καθεμια με τις δικες της μικρες δυσκολιες που ολες ομως ξεπερνιουνται και προχωραμε μπροστα...

Κι εμεις καλα με τη μπεμπουλα. Δεν την βγαζουμε εξω με το κρυο και δεν μπορουμε ουτε να την αφησουμε σε γιαγια γιατι ειναι και οι δυο με γριππη. Οποτε τωρα πιυ κοιταμε για μαγαζι για τη βαφτιση παει ο αντρας μου και παιρνει τιμες και ιδεες, για να αποφασισουμε. Περναει ο καιρος και πρεπει να τα ετοιμασουμε.

Λενη μου το κεφαλι ψηλα!!! Στον Λαινα ειχες παει? Νομιζω ναι και δεν σου αρεσε,ε? Παντως εχει επιτυχιες...Πηγαινε και στον Βασιλοπουλο που πηγαν τα κοριτσια.Εσυ ξερεις πανω απο ολα.

Φιλια και να εχετε μια ομορφη χειμωνιατικη ημερα.

Καλημέρα κοριτσια!

Σημερα ειχα δυσκολο πρωινο... Τωρα συνηλθα και ηρθα και δουλεια. ευτυχως εχω αυτη την ανεση... Αλλιως θα ειχα παρει αναρρωτικη και δεν θα παταγα καθολου!

Λενακι θα ξεκινησω απο σενα, μην το λες αυτο για την σπερματεγχυση! Δεν ξερεις ποτε! Εμενα η βαφτιστιρα μου ειναι μωρακι σπερματεγχυσης, με την 3η προσπαθεια και πανω που λεγανε οτι τελος παμε για εξωσωματικη, τσουπ! Ηρθε!

Οσο για γιατρο... Αυτο ειναι μεγαλη σπαζοκεφαλια... Εγω θα σου ελεγα να πας στον Βασιλοπουλο. Αν θες σου το κανονιζω κιολας και πας και συστημενη... Δεν σου λεω να πας και να μεινεις, να πας να τον γνωρίσεις, να ακουσεις και μια ακομα αποψη... Να του πας ΟΛΟ σου το φακελο και να δεις τι θα σου πει. Το σιγουρο ειναι οτι το ψαχνει πολυ και οτι ειναι υπεροχος ανθρωπος, θα νιωσεις μια σιγουρια μαζι του που χρειαζεται σε αυτη τη διαδικασια...

Και σου το ξαναλεω! Εχεις ηδη 2 εγκυμοσυνες, και η 3η ειναι σιγουρη!

Gemini σημερα εκανα εγω ολονυχτια... Κοιμηθηκα το απογευμα και το βραδυ το ματι γαριδα... Ευτυχως κοιμηθηκα λιγο το πρωι και θα αντεξω ως το απογευμα!

Κοπελια ποτε με το καλο η βαφτιση?

Αγγελικη μου ηρθε η ακατανομαστη?

Lucky σε θαυμαζω που τα εχεις βγαλει περα με το ΙΚΑ... Εγω δεν εχω καθολου υπομονη.

Αυτα για τωρα κοριτσια!

Λενακι μου, το κεφαλι ψηλα και προχωραμε!!!!

c12e25debb.png

Καλημερα σε ολες..

Ευχαριστω πολυ κοριτσια..

Στεναχωρεθηκα, δεν το κρυβω, γιατι ηταν η ελπιδα μου αυτα τα παγωτακια.

Ομως δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα, μπορουμε?

Οσο κι αν εχω κουραστει, βαρεθει, απογοητευτει ξερω οτι πρεπει να αρχισω παλι απο την αρχη. Με φοβιζει αυτη η νεα αρχη λογω του οτι πρεπει να δω τι αλλο πρεπει να κανω και σε ποιον γιατρο θα παω παλι.. Δεν ξερω τι να κανω πανω σ'αυτο το θεμα. Νοιωθω οτι του εδωσα ευκαιριες του τωρινου μου γιατρου. Ως και τον παλιο μου γιατρο σκεφτηκα που ειχα μεν καποια παραπονα αλλα τουλαχιστον εμεινα 2 φορες εγκυος!

Εστειλα και τις εξετασεις βεβαια στον Ψαθα που ειχα επισκεφτει προσφατα και με ειχε βαλει να τις κανω και περιμενω σημερα τηλεφωνο του.

Τελοσπαντων, θα δουμε.

Οσο για το σπορακι που λετε, δεν εχω μεγαλη πιστη ρε κοριτσια. Οι σπερματεγχυσεις δεν εχουν επιτυχια, και στην τελικη, αν ηταν δεν θα ειχα μεινει και μονη μου εγκυος τοσα χρονια? Τελοσπαντων. Ενταξει, θα περιμενω κι αυτο και μετα θα σκεφτω το επομενο βημα.

Σας φιλω πολυ

Καταλαβαίνω όλα όσα λες... Νομίζω το πιο δύσκολο ειναι η ανασφάλεια οσον αφορά την επιλογή γιατρού. Και σου μιλάει μια αναποφάσιστη που πολλες΄φορες για ν αποφασίσω κάτι ριχνω το κερμα:tongue: Δεν ξέρω να σε συμβουλέψω...φυσικά αν θες σου λέω και τον δικό μου γιατρό που τον θεωρώ πολύ καλό. Αλλά θα ακούσεις τοσα πολλά για όλους τους γιατρούς. Αυτό που πρέπει να κάνεις (νομίζω στο χω ξαναπει βέβαια) ειναι να διάλεξεις κάποιον και να πας τυφλά!! Σα να μην έχεις ξανακάνει καμία προσπάθεια. Να το δεις σα νεα αρχή και να μην κοιτάξεις καθολου πίσω. Τις προηγούμενες προσπάθειες θα τις εκμεταλλευτεί εκείνος με τον φάκελό σου. Εσύ θα κάνεις σα να μη συμβαίνει τίποτα... Οσο γίνεται φυσικά!!

Και για τη σπερματέγχυση κράτα ουδέτερη στάση... ουτε κρύο, ουτε ζέστη!! Πότε πας για χοριακή??

Kopelia κι εγώ ποτε ειναι η βάφτιση θα σε ρωτούσα!!

Lucky ναι κοιμήθηκα ευτυχώς και κατέβηκα και στο κέντρο για καφε και ψωνια με μια φ'ιλη και πέρασα τέλεια!!!!!!!

Piggy κουράγιο! Τελευταίες αναγούλες θα ναι αυτές!!!:tongue: Ευτυχώς εχεις και την άνεση με τη δουλειά!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αυτό που πρέπει να κάνεις (νομίζω στο χω ξαναπει βέβαια) ειναι να διάλεξεις κάποιον και να πας τυφλά!! Σα να μην έχεις ξανακάνει καμία προσπάθεια. Να το δεις σα νεα αρχή και να μην κοιτάξεις καθολου πίσω. Τις προηγούμενες προσπάθειες θα τις εκμεταλλευτεί εκείνος με τον φάκελό σου. Εσύ θα κάνεις σα να μη συμβαίνει τίποτα... Οσο γίνεται φυσικά!!

Συνφωνω!!!!!!Λενι οσο μπορεις ετσι πρεπει να το δεις,να ξερεις ο γιατρος που σε μια κοπελα θα χαρισει παιδακι ειναι ο καλυτερος και για μια αλλη κοπελα ειναι ο χειροτερος (ο ιδιος γιατρος)Εμεις γνωρισαμε πολους πριν τον Λαινα,αλους τους απεριπτα μολις εβγαινα απο το ιατριο τους και σε αλους εδινα ελπιδες,ειχα διαβασει και ειχα μαθει παρα πολλα για την εξωσωματικη και ομως πηγαινα σαν το χωριατακι και τους ρωτουσα κοτσανες για να καταλαβουν οτι δεν ηξερα και περιμενα αυτοι να μου μαθουν τα εβαλα κατω λοιπον και επελεξα τον σωστο.Κανεις γιατρος δεν ειναι τελειος ολοι καπου υστερουν και ολοι ειναι ανθρωποι και που και που κανουν λαθοι εσυ θα επιλεξεις σε ποιον θα αφεθεις αλλα παντα να κρατας πισινη να ρωτας για ολα και ας ξερεις μπορει καποιος να εχει κατι αλλο να σου πει!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Lucky ναι κοιμήθηκα ευτυχώς και κατέβηκα και στο κέντρο για καφε και ψωνια με μια φ'ιλη και πέρασα τέλεια!!!!!!!!!

Χαιρομαι παρα πολυ που το ακουω αντε με το καλο να πας για ψωνια και για τα μωρουδιακα!!!!!

Αληθεια εχεις παρει τπτ?η περιμενεις να τα ακουσεις πρωτα?

pXWyp3.png

Χαιρομαι παρα πολυ που το ακουω αντε με το καλο να πας για ψωνια και για τα μωρουδιακα!!!!!

Αληθεια εχεις παρει τπτ?η περιμενεις να τα ακουσεις πρωτα?

Μπα, δεν εχω πάρει τιποτα. Και νομίζω θ αργήσω να πάρω κιολας!! Φοβάμαι!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μπα, δεν εχω πάρει τιποτα. Και νομίζω θ αργήσω να πάρω κιολας!! Φοβάμαι!

Αχ κουκλιτσα μου λογικο ειναι να φοβασαι μετα απο τοση ταλαιπορια τα καταφερες,Εγω το μονο που θα σου πω ειναι να μην φοβασαι και να το απολαυσεις γιατι ολα θα πανε καλα και να μην σκεφτεσαι αρνητικα!!!!

Αντε γιατι θα σε μαλωσω!!!!

pXWyp3.png

Γεια σας ρε κοριτσια, πριν λιγο γυρισα απ'ολη μερα.

Απο χθες ειμαι ολη μερα εξω και αγοραζω δωρα για τα ανηψια μου, που εχει και γεννεθλια η μικρη, επισης το εχω ριξει στη δουλεια κλπ για να ξεχαστω!

Πριν λιγο με πηρε κι ο Ψαθ. Με ρωτησε τι εγινε με τα κατεψυγμενα και του ειπα τα νεα. Ειδε λεει κιολας τις εξετασεις μου και οντως ειναι μια χαρα, παρ'ολα αυτα πιστευει οτι εχω ενδομητριωση και οτι πρεπει να κοψουμε την περιοδο 4-5 μηνες. Ρε τι παθαμε!

Δεν εχω υπομονη ρε γμτ να περιμενω αλλο ενα 6μηνο απραγη οποτε, Πιγκυ μου ναι, θα παω στον Βασιλ. να δω τι θα πει κι αυτος.

Δεν ειναι οτι δεν εμπιστευομαι τον τωρινο γιατρο, ειχα ακουσει τα καλυτερα απο πολλες φιλες και γνωστες, αλλα να δωσω κι αλλη ευκαιρια? Δεν ξερω..

Εχετε δικιο σε ολα οσα λετε, και για το οτι πρεπει να νοιωθεις ασφαλεια και για το οτι καποιος γιατρος μπορει να ειναι ο καλυτερος για καποιες και ο χειροτερος για αλλες κλπ, αλλα τελικα ποτε δεν ξερεις αν εχεις κανει την σωστη επιλογη μεχρι να πετυχεις!

Και παντα ολα ειναι σχετικα....

Καληνυχτα σε ολες και ονειρα γλυκα..

Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα. Η μπέμπα κοιμήθηκε πολύ το μεσημέρι και απόψε δεν κοιμόταν με τίποτα. Αλλά με γέμισε χαμόγελα και χαρούλες με κουβεντούλες οποτε την απόλαυσα. Μόλις κοιμήθηκε και μπήκα να διαβάσω τα νέα σας και να σας καληνυχτίσω πριν πέσω πτώμα ευτυχισμένο για ύπνο.

Έχω να σας πώ κι ένα νέο... Με πήρε η πεθερά μου απόψε και μιλήσαμε αρκετή ώρα. Δεν θέλει να βγάλουμε την μπέμπα Λαμπρινή, που είναι το δικό της όνομα γιατί δεν της αρέσει το όνομά της.Προτιμάει να την βγάλουμε με το όνομα του πεθερού μου (Δήμητρα), αν φυσικά θέλουμε κι εμείς και εννοείται οτι αν μας στείλει ο Θεός δεύτερο παιδάκι θα του δώσουμε όνομα απο τους δικούς μου γονείς. Έχω μια χαρα, που δεν λέγεται. Το Δήμητρα μου αρέσει πάρα πολύ και μάλιστα ο Άγιος Δημήτριος είναι απο τους αγίους που σέβομαι πολύ.Παλιότερα ήμουν κατηχήτρια και όταν διηγόμουν στα παιδιά τον βίο του μου άρεσε ιδιαίτερα. Χάρηκα πολύ που θα γιορτάζει η μπεμπούλα μας μαζί με τον πεθερό μου του αγίου Δημητρίου.όχι οτι δεν μου άρεσε το "Λαμπρινή", δηλ το είχα συνηθίσει, αλλά το "Δήμητρα" μου αρεσει περισσότερο. Το δεύτερο όνομα θα είναι φυσικά το "Νεκταρία".

Η βάφτιση θα γίνει στις 8 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.30 στην Παντάνασσα (για σένα Τζέμινι που ξέρεις).Θα έχει κρύο, αλλά δεν με φοβίζει. Θα την τυλίξουμε τη μπέμπα βγαίνοντας κι ελπίζω να μη μας κρυώσει.

Αχ κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη... Δήμητραααααα, τέλεια!!!! Πάω στη Δημητρούλα μου να κοιμηθώ δίπλα της και να ξεκουραστούμε. Αύριο νέα μέρα και περιμένω και τα δικά σας νέα.

Πολλά΄φιλιά και καλό ξημέρωμα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!

Kopelia κι εμένα μου αρέσει το Δημητρα! να τη χαίρεσαι! Την ξέρω τη εκκλησία εννοείται ειναι ωραία, μες στο κέντρο!

Σε λίγο πάω για τη αυχενική! Ευχομαι οταν γυρίσω να σας εχω ευχαριστα! Αχ τι άγχος ειναι αυτό.....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τζεμινι μπηκα να σου γραψω καλη επιτυχια αλλα μαλλον δεν σε προλαβα! Θα ειναι ολα καλα! Να το ευχαριστηθεις και περιμενω ΟΛΕΣ τις λεπτομεριες!

Τα υπολοιπα αργοτερα γιατι ειμαι ακομα χαλια!

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια!

Leni μου και εγω θα σου ελεγα να επισκευτεις τον Βασιλοπουλο και μετα εσυ θα αποφασησεις αν θα μεινεις ή θα φυγεις και μπορω αν θελεις να του πω και εγω οτι σε γνωριζω και να σε προσεξει , ετσι και αλλιως θα τον παρω αυτες τις μερες τηλ. Οτι θες βεβαια.Το μονο που θα πω ειναι οτι το ψαχνει παρα πολυ , αυτο ειναι αληθεια.

Kopelia μου τι ωραιο ονομα .Μπραβο ! Η αληθεια ειναι οτι το Λαμπρινη δεν ηταν τοσο καλο.Μπραβο που σου αρεσει και εισαι χαρουμενη.Με το καλο να γινει η βαφτιση και να παρει η μικρουλα το ομορφο ονομα της.

Gemini καλη επιτυχια καλη μου.Περιμενουμε νεα σου.

Οσο για εμενα τωρα βρηκε να καθυστερει η περιοδος.Τωρα που πρεπει να αρχισω αγωγη.Τι να πω? Ισως μπορει να φταινε και τα φαρμακα.

Φιλακια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Leni μου για τις εξετασεις που με ρωτησες τωρα δεν τις εχω μαζι μου, αλλα ειναι πολυ εξειδικευμενες , μηπως υπηρχε και κατι απο πισω (θεμα υγειας) που δημιουργησε το προβλημα.Νομιζω οτι μαλλον δεν χρειαζεται να τις κανεις , αν θες ομως να τις ψαξω στο σπιτι γιατι τωρα ειμαι στην δουλεια.

Φιλια!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερα κοριτσια

Κοπελια μου μια χαρα ειναι το Δημητρα! Και το Λιανα μου αρεσε αλλα το Δημητρα εχει και μεγαλη γιορτη. Τελεια!

Ωστε 8 Ιανουαριου ε? Ελπιζω να μην εχει τιποτα χιονια και το παγωσετε το μωρακι :-)

Gemini μου καλη επιτυχια, περιμενουμε νεα σου!

Αγγελικ μου ευχαριστω. Θα κλεισω ραντεβου σιγουρα στον Βασιλ. γιατι και η Πιγκυ και εσυ μου λετε τα καλυτερα. Οσο για τις εξετασεις, ενταξει δεν πειραζει, αστο. Απλα ειπα μηπως ηταν κατι που να με βοηθουσε γιατι μεσα μου πιστευω οτι κατι υπαρχει που απλα κανεις δεν εχει βρει..

Piggy μου τα ιδια σημερα? Βλεπω σημερα οτι εκλεισες τις 10 εβδομαδες! Μπραβο σου, αντε θα συνελθεις τωρα σιγα σιγα πιστευω..

Lucky μου εσυ πως τα πας? αυτα με τα ταμεια ειναι πραγματικα πονοκεφαλος! Κι εγω εχω βαρεθει να πηγαινω στην γιατρο του ταμειου και στον ελεγκτη καποιες φορες για καθε φαρμακο και εξετασεις. Τι να γινει? Υπομονη!

Εγω καλα, το πηρα αποφαση, και αφου κανω και το τεστ θα αρχισω παλι το ψαξιμο.

Μου ειπε 12 μερες μετα την σπερμ/ση οτι μπορω να το κανω, δλδ 23/11.

Αυτα, πολλα φιλια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...