Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Μα την Παναγία θα πάω Θεσσαλονίκη για την επόμενη μου προσπάθεια! Εδώ στην Αθήνα….. δεν είναι μόνο οι γιατροί περίεργοι, είναι πολλές φορές οι γραμματέας αγενέστατη , οι μαίες απότομες…. Θεσσαλονίκη τέλος’ 

Λιγότερος κόσμος πιο ανθρώπινες συνθήκες έτσι πάνε αυτά . Όπου μαζεύετε πολύς κόσμος χάνετε η υπομονή 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

MissPiggy συγχαρητήρια!!! Εμ αφού ειδες και αυτιά ειδες πιο πολλά εσύ:tongue: Μπράβο στα μωράκια!!

Για τις εν'εσεις μην αγχώνεσαι...εκανα κι εγώ μετά την ωοληψία προληπτικά. Δεν καταλαβα για ποιο λόγο αλλα δεν πειράζει!!

Για το αρνητικό ρεζους κάτι ειχα διαβάσει αλλά δεν ειχα δώσει πολύ σημασία να πω την αλήθεια... Οπως τα εξήγησες πάντως δεν μου ακούγεται πρόβλημα, απλά εναν έλεγχο παραπάνω θέλει.

Εγώ ανυπομονώ για την Πέμπτη, Θελω να ειναι ολα εντάξει... Θα σου πω τη εμπειρία μου!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Πιγκυ μου!!!!!!

Τι ωραια νεα!!! Θα ειναι φοβερο το συναισθημα να βλεπεις 2 ψυχουλες μεσα σου να κουνιουνται και να εξελισσονται.. Ειναι φοβερα συγκινητικες αυτες οι στιγμες:D

Οσο για τα υπολοιπα που γραφεις εχω να πω τα εξης.

Μπραβο καταρχην που προλαβατε την θρομβοφιλια!

Για το Rheusus, παλι μπραβο που το βρηκατε. Μια φιλη μου που ο γιατρος της θεωρησε οτι δεν ειναι τοσο σημαντικο, τωρα δεν μπορει να κανει 2ο παιδι γιατι αν μεινει εγκυος θα συμβει αυτο που ειπες. Ο οργανισμος θα προσπαθησει να το σκοτώσει και το πιο σιγουρο ειναι να εχει αποβολη.

Παντως, οντως ειναι πολυ περιεργο...Παλια που δεν τα ειχαν ανακαλυψει ολα αυτα, τι κανανε? Μαλλον καποιοι δεν τα καταφερνανε να κανουν παιδακι..

Να σου πω, σε ποια αιματολογο πηγες? Ο γιατρος σου ποιος ειναι?

Ετσι απο περιεργεια..

Φιλια και καλο υπολοιπο! Με τους εμετους πώς πας?

Λενα μου ο γιατρος μου λέγεται Μανωλης Πλευρης, είναι πάνω απο το Αθηναιον το σινεμα και μου συστησε την Κατερινα Φιφα, διευθυντρια στο Ιασω και με πολύ πολύ καλη φημη στην θρομβοφιλία κυησης. Το λέω γιατι και ο Βασιλοπουλος εκει τις παραπεμπει και ο γιατρος της αδερφης του αντρα μου εκει την εστειλε (είναι 3 βδομαδες πριν απο μενα και εχει και αυτη θρομβοφιλια).

Θα σου πω και εντυπωσεις μολις παω, αλλά να την εχεις στο μυαλο σου... Νομιζω ειναι καλυτερα να σε παρακολουθει και αιματολογος αφου ξερεις οτι εχεις θρομβοφιλια.

Οσο για εμετους... Εχτες ημουν πολύ καλα! Ανακατωσουρα συνεχως εννοειται αλλα εμετο μόνο 1 το πρωι... Γυρναω απο το γιατρο μου και ειχε η μαμα μου τυροπιτακια απο τα χερακια της.... Τι το θελα, ενα εφαγα???? Απο κεινη την ωρα, μεχρι και τωρα... ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ! Χαλια παλι... Με καραμελες τη βγάζω...

Ο γιατρος μου ειπε οτι μεχρι την αυχενικη θα ειμαι περδικι! Μακαρι να εχει δικιο.

Ρε κοριτσια να σας πω και την αμαρτια μου γιατι εχω τρελλες τυψεις... Ενα πραγμα με ηρεμει, η coca cola. Με 2 γουλιες ειμαι αλλος ανθρωπος. Και να σκεφτει κανεις οτι πριν την εγκυμοσυνη δεν επινα ΠΟΤΕ! Οταν σας λεω ποτε, ποτε! Και ηταν ο καβγας μας μες το σπιτι γιατι ο αντρας μου τη λατρευει και εγω δεν ηθελα ουτε να τη βλεπω. Πριν 2 βδομαδες λοιπον εβαλε για εκεινον και την βλεπω και ΕΠΡΕΠΕ να πιω... Με επιασε μανια. Του λεω δωσε μου μια γουλια και δεν με πιστευε, μου ελεγε δεν εχεις πιει ολη σου τη ζωη θα πιεις τωρα? Και κοριτσια, πινω μια γουλια και αποκαλυψη! Ουτε καουρα, ουτε αναγουλα... ΑΛΛΑ ΕΓΚΥΟΣ ΝΑ ΠΙΝΩ COCA COLA??? ντροπη!

2-3 φορες που δεν αντεχω αλλο, πινω 2 γουλιες και στρωνω... Και εχτες ηπια και ηρεμησε το στομαχι μου και πηγα για υπνο. Ουτε στο γιατρο δεν τολμησα να το πω, ντραπηκα!

c12e25debb.png

Στην Φοιφα παω κι εγω!

Ολοι εκει πανε βασικα. Ειναι λιγο περιεργη αλλα μαλλον ειναι καλη. Αν την παρεις να την ρωτησεις κατι στο τηλεφωνο, ειναι λιγο αποτομη. Αλλα δεν βαριεσαι..

Η κοκα κολα, αν πινεις 2-3 γουλιες δεν θα σε βλαψει μωρε. Εδω αλλες εγκυες πινουν κρασια μπυρες αναψυκτικα κλπ κλπ (λαθος δεν λεω)

Μην ανησυχεις. Αν καποια στιγμη θες να πιεις δεν ειναι τοσο κακο πιστευω

.

Οσο για εμετους... Εχτες ημουν πολύ καλα! Ανακατωσουρα συνεχως εννοειται αλλα εμετο μόνο 1 το πρωι... Γυρναω απο το γιατρο μου και ειχε η μαμα μου τυροπιτακια απο τα χερακια της.... Τι το θελα, ενα εφαγα???? Απο κεινη την ωρα, μεχρι και τωρα... ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ! Χαλια παλι... Με καραμελες τη βγάζω...

Ο γιατρος μου ειπε οτι μεχρι την αυχενικη θα ειμαι περδικι! Μακαρι να εχει δικιο.

Ρε κοριτσια να σας πω και την αμαρτια μου γιατι εχω τρελλες τυψεις... Ενα πραγμα με ηρεμει, η coca cola. Με 2 γουλιες ειμαι αλλος ανθρωπος. Και να σκεφτει κανεις οτι πριν την εγκυμοσυνη δεν επινα ΠΟΤΕ! Οταν σας λεω ποτε, ποτε! Και ηταν ο καβγας μας μες το σπιτι γιατι ο αντρας μου τη λατρευει και εγω δεν ηθελα ουτε να τη βλεπω. Πριν 2 βδομαδες λοιπον εβαλε για εκεινον και την βλεπω και ΕΠΡΕΠΕ να πιω... Με επιασε μανια. Του λεω δωσε μου μια γουλια και δεν με πιστευε, μου ελεγε δεν εχεις πιει ολη σου τη ζωη θα πιεις τωρα? Και κοριτσια, πινω μια γουλια και αποκαλυψη! Ουτε καουρα, ουτε αναγουλα... ΑΛΛΑ ΕΓΚΥΟΣ ΝΑ ΠΙΝΩ COCA COLA??? ντροπη!

2-3 φορες που δεν αντεχω αλλο, πινω 2 γουλιες και στρωνω... Και εχτες ηπια και ηρεμησε το στομαχι μου και πηγα για υπνο. Ουτε στο γιατρο δεν τολμησα να το πω, ντραπηκα!

Καλέ coca cola πινεις δεν πίνεις κώνειο!! :tongue:

Το κακό ειναι οτι μονο οτι εχει πολλή ζάχαρη αλλά να το προτιμάς από τις light που εχουν περισσοτερα επεξεργασμένα χημικά. Ετσι κι αλλιώς οι αναγούλες θα σου κρατησουν το πολύ 2-3 εβδομάδες ακόμα. Πόση κοκα κολα να χει προλάβει να "βλάψει" τα μωράκια σου. Σκεψου οτι οι εμετοί ειναι χειρότεροι για τον οργανισμό σου από ενα ποτηρι αναψυκτικο.

Και δε φαντάζομαι να σου ειπε κανεις οτι το μωρό με τα αναψυκτικά ακούει τις μπουρμπουλήθρες και κουφαίνεται κι ανησυχείς!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Και δε φαντάζομαι να σου ειπε κανεις οτι το μωρό με τα αναψυκτικά ακούει τις μπουρμπουλήθρες και κουφαίνεται κι ανησυχείς!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

To εχω πάρει πολύ σοβαρα το τι τρωω και πίνω...

Εχω αλλάξει ολα μου τα καλλυντικα, προσεχω σε τραγικό βαθμο τι τρώω και πίνω και γενικως με εχω πολύ στην πιεση... Οπότε για την κοκα κολα εχω πολλες τυψεις!

Με κανατε να νιωσω καλυτερα παντως!

Λενακι τα παγωτα?????

c12e25debb.png

Γειά σας κορίτσια.

Σας είχα γράψει και το πρωί, αλλά δεν βλέπω το μήνυμά μου, οπότε μάλλον δεν πάτησα κάτι σωστά...

Μισπίγκυ μου και η μπέμπα έχει Α- αίμα και μας τοείπαν απο την αρχή οτι οταν μείνει έγκυος πρέπει να το πει η ιδια στον γιατρό της για την ένεση. Και μια φίλη μου που η γιατρός της δεν της είπε για την ένεση έκανε το πρώτο παιδί, αλλά έχασε το δεύτερο. Μετά έκανε την ένεση και έμεινε πάλι έγκυος και το κράτησε. Πάντως οι γιατροί πρέπει να τα ψάχουν αυτά, αλλά δεν πάει το μυαλό τους ίσως σε όλα, τί να πω? όσο για την θρομβοφιλία είναι σημαντικό που την βρήκες και τώρα νιώθεις ασφάλεια οτι όλα θα πάνε πολύ καλά!!! Δεν είναι υπέροχο συναίσθημα να βλέπεις να τα μωράκια σου να μεγαλωνουν και να σχηματίζονται? Στην αυχενική βλέπεις πιο πολύ ώρα και δεν τα χορταίνεις με τίποτα.

Λένη μου καλή επιτυχία να έχεις μα τα παγωτάκια σου.Περιμένουμε τα σημερινά νέα και εύχομαι να πάνε όλα πολύ καλά!!!

Gemini πώς νιώθεις τώρα? Κάνουν αισθητή την παρουσία τους τα μικρούλια σου,έχει φουσκώσει καθόλου η κοιλίτσα?

Lucky εσύ πώς είσαι? Ηθικόν ακμαιότατον?

Aggelik εσύ?

Είμαστε μαζί σας με την σκέψη μας και την προσευχή μας.

Χθες δεν μπόρεσα να μπω γιατί το πρωί έλειπα και το απόγευμα είχαμε επισκέψεις για την μπέμπα και αργήσαμε. Η μπέμπα είναι πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Την βάζουμε στο γυμναστήριο και τρελαίνεται στις κλωτσιές και τα γέλια. Σήμερα την έβαλα και στο ρηλάξ που κάνει κούνια με τον μηχανισμό και τρελαθηκε απο την χαρά της. Μόλις γύρισε και ο άντρας μου απο τη δουλεια κουνιόταν ολόκληρη για να του δείξει τί κάνει. Είναι πολύ μουσούδι, χιχι.

Θα τα ξαναπούμε ίσως αργότερα.Πολλά φιλιά σε όλες!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

To εχω πάρει πολύ σοβαρα το τι τρωω και πίνω...

Εχω αλλάξει ολα μου τα καλλυντικα, προσεχω σε τραγικό βαθμο τι τρώω και πίνω και γενικως με εχω πολύ στην πιεση... Οπότε για την κοκα κολα εχω πολλες τυψεις!

Με κανατε να νιωσω καλυτερα παντως!

Κι εγώ προσέχω πιο πολύ από πριν αλλά στην περίπτωση της αναγούλας οτι κάνεις για να τη βελτιώσεις καλό ειναι!!

Leni κι εγώ θα σε ρωτούσα....

Kopelia τη μπουμού σου θέλω να τη ζουλήξω οπως την περιγράφεις!:tongue::tongue: Πόσο ειναι τωρα??

Εχει πεταχτεί κάπως η κοιλίτσα αλλά ειχα κι από πριν και δεν καταλαβαίνω αν ειναι εγκυμοσύνης ή φούσκωμα από το φαγητό!χαχα:tongue:

Δεν εχω νιώσει τιποτα, ενα τέντωμα-τσίμπημα στην κοιλιά μονο κάπου κάπου. Και φυσικά δεν ειναι τα μωρά αυτό...Αλλά ευχομαι να μην ειναι τιποτα κακό και να ειναι τα οργανα μεσα που αρχίζουν και πιέζονται...

Αντε να κάνω και την αυχενική νε ξεαγχωθώ!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κοριτσια..

Τα κατεψυγμενα μου δυστυχως δεν πηγαν καλα.. Απο το πρωι μου ειπε οτι ειναι σκοτεινα λεει τα βλαστομεριδια τους (οτι ξερετε, ξερω) και αυτο δεν εχει αλλαξει μεχρι πριν λιγο που μιλησαμε. Μου ειπε οτι δεν αξιζει να τα βαλουμε..Δεν εχουν πιθανοτητες.

Κριμα, τι να πω?

Σας φιλω

Γεια σας κοριτσια..

Τα κατεψυγμενα μου δυστυχως δεν πηγαν καλα.. Απο το πρωι μου ειπε οτι ειναι σκοτεινα λεει τα βλαστομεριδια τους (οτι ξερετε, ξερω) και αυτο δεν εχει αλλαξει μεχρι πριν λιγο που μιλησαμε. Μου ειπε οτι δεν αξιζει να τα βαλουμε..Δεν εχουν πιθανοτητες.

Κριμα, τι να πω?

Σας φιλω

Τι να πω κι εγώ...ειναι τοσες πολλες οι παρέμετροι που εμείς δεν ξερουμε τίποτα...παρά μονο οι γιατροί.

Δεν πειράζει αφου ειναι έτσι τουλάχιστον καλύτερα που στο είπε παρά να τα εβαζες και να ηλπιζες.

Κάθε εμπόδιο για καλό λέω! Εχουμε ήδη κι ενα σποράκι στην κοιλίτσα, ετσι δεν είναι?;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Αχ Λενακι, τι να σου πω τωρα?

Φανταζομαι πως νιωθεις...

Μην ξεχνας ομως οτι εχεις ηδη ενα σπορακι εκει μεσα και ποτε δεν ξερεις! Μερικες φορες οι πολεμοι κερδιζονται στην πιο ανελπιστη μαχη! Ποτε δεν ξερεις!!! Θα περιμενεις και θα δεις.

Πολλες κοπελες σε διαδικαδια εξωσωματικης μειναν εγκυος τους ενδιαμεσους μηνες απλα και μονο γιατι δεν εχουν το αγχος!

Αυτο θα ελπιζουμε και εμεις! Η πιστα μπονους να κανει το θαυμα της!

Φιλακια κοριτσακι μου

c12e25debb.png

Αχ βρε Λενη μου στενοχωρηθηκα,αλλα τουλαχιστον δεν θα περασεις αδικα την αγωνια τοσων ημερων Και οπως σου ειπαν και οι αλλες κοπελες για να δουμε και με το σπορακι τι θα γινει... Εσυ πως εισαι? Στενοχωρηθηκες,αλλα προχωραμε ετσι?

Μισπιγκυ ξεχασα να σου πω...Αντι για κοκα κολα μπορεις να πινεις ανθρακουχο νερο με λεμονι. εχει λιγοτερο ανθρακικο,αφου οι φυσαλιδες απο τα αναψυκτικα ενοχλουν το εμβρυο και σε βοηθαει πολυ στις αναγουλες και τις λυγουρες. Εμενα παντως με βοηθησε παρα πολυ γιατι ηθελα οπωσδηποτε ανθρακικο.

Η μπεμπα ετοιμαζεται για το βραδινο της φαγητο και μετα νανι.

καλο ξημερωμα σε ολες.

Πολλα φιλια.

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!

Leni μου καθε εμποδιο για καλο.Εγω το πιστευω αυτο.Δεν θα ηταν καλο να βαζατε τα παγακια και αδικα να περναγες ολη την ταλαιπωρια.Θα βαλεις νεους στοχους και με πεισμα και δυναμη ολες θα τα καταφερουμε αρκει να βλεπουμε μπροστα και να μην μας παιρνει απο κατω.Ευχομαι συντομα να γινει το ονειρο πραγματικοτητα.

MIssPiggy τα νεα σου ειναι τελεια.Μεγαλωνουν τα μωρακια , φανταζομαι πως θα ενοιωσες μωλις τα ειδες.Οσο για την θρομβοφυλια και για το αιμα ευτυχως που τα βρηκατε εγκαιρα.Εκανα και εγω ενεσεις θρομ μετα την ωοληψια και ας μην εχω θρομ , δεν ειναι τιποτα.Τις εχω κανει αυτες τις εξετασεις και για το αιμα και θρομ (με τοσες βεβαια που εχω κανει, φυσικο ειναι να εχω κανει και αυτες).Μπραβο που ολα πανε μια χαρα.

Gemini η αυπνια ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης , κανε λιγο υπομονη για τα μωρακια.

Kopelia μου η μικρουλα μενει σπιτι αυτες τις μερες με το κρυο?

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!

Gemini η αυπνια ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης , κανε λιγο υπομονη για τα μωρακια.

Φιλια σε ολες!

Καλημέρα!! Μας ελειψες, καιρό εχεις να γράψεις!! Πως είσαι??

Σημερα ευτυχώς δεν ξυπνησα το βράδυ!! Γιούπιιιι!!!!!!!!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα σε ολες..

Ευχαριστω πολυ κοριτσια..

Στεναχωρεθηκα, δεν το κρυβω, γιατι ηταν η ελπιδα μου αυτα τα παγωτακια.

Ομως δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα, μπορουμε?

Οσο κι αν εχω κουραστει, βαρεθει, απογοητευτει ξερω οτι πρεπει να αρχισω παλι απο την αρχη. Με φοβιζει αυτη η νεα αρχη λογω του οτι πρεπει να δω τι αλλο πρεπει να κανω και σε ποιον γιατρο θα παω παλι.. Δεν ξερω τι να κανω πανω σ'αυτο το θεμα. Νοιωθω οτι του εδωσα ευκαιριες του τωρινου μου γιατρου. Ως και τον παλιο μου γιατρο σκεφτηκα που ειχα μεν καποια παραπονα αλλα τουλαχιστον εμεινα 2 φορες εγκυος!

Εστειλα και τις εξετασεις βεβαια στον Ψαθα που ειχα επισκεφτει προσφατα και με ειχε βαλει να τις κανω και περιμενω σημερα τηλεφωνο του.

Τελοσπαντων, θα δουμε.

Οσο για το σπορακι που λετε, δεν εχω μεγαλη πιστη ρε κοριτσια. Οι σπερματεγχυσεις δεν εχουν επιτυχια, και στην τελικη, αν ηταν δεν θα ειχα μεινει και μονη μου εγκυος τοσα χρονια? Τελοσπαντων. Ενταξει, θα περιμενω κι αυτο και μετα θα σκεφτω το επομενο βημα.

Σας φιλω πολυ

Αγγελικ, εσυ τι εξειδικευμενες εξετασεις σε εβαλε να κανεις? Μηπως χρειαστει να ψαξω κατι ακομα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...