Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Ελπίδα88 είπε:

Θα εκπλαγείς με την ευγένεια και με το ποσό  θα σου δώσουν να καταλάβεις τα πάντα. Δεν έχω γνώμη για αλλά κέντρο αλλά θέλω να πιστεύω πως έχω πάει να ένα πολύ καλό 

Ασε που σε παίρνουν τηλ συνέχεια για να σε ενημερώσουν για την εξέλιξη των βλαστοκυστων.Εμενα από την ημέρα της γονιμοποίησης μέχρι και τη μέρα που έγιναν βλαστοκυστες,με πήραν 3 η 4 φορές τηλ,δε θυμάμαι ακριβώς.

Καλέ σαν πολλες δεν είμαστε στο fertilia η είναι ιδέα μου? 🤣❤️

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

μπας και μας ερθει εμπνευση για κανα χριστουγεννιάτικο!

Ναι ναι ναι!!! Χριστουγεννιατικο!!!!

ΘΕΛΩΩΩΩΩ!!!!

50 μερες μεχρι τα Χριστουγεννα!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

(εχω ενα θεμα με τα Χριστουγεννα... Φανηκε ε?)

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Leni καλη επιτυχια κ χαλαρα απο εδω κ περα :tongue:.

Κopelia73 να την χαιρεσε τη μπεμπεμπουλα σου.Αχ το ψυχακι μου.Σπαραζει η καρδια μου οταν βλεπω μωρακια να κλαινε.Παει περασε κ αυτο!

Καλημερα:)

Σας ευχαριστω πολυ πολυ ολες για τις ευχες σας και για το ενδιαφερον σας!!Ειναι πολυ συγκινητικο, δεν σας κανω πλακα. Η παρεα μας ειναι το καταφυγιο μου. Τα λεω στις φιλες μου, τα λεω στον αντρα μου αλλα με σας θα συζητησω την καθε λεπτομερεια, αγωνια, φοβο, χαρα κλπ

Χθες ημουνα λιγο προσεχτικη και ξεκουραστηκα λιγο, αλλα πηγαμε και μια επισκεψη σε μια απο τις κολλητες μου γιατι γιορταζε ο μικρος της (βικτωρας).

Γενικα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται ιδιαιτερη προσοχη οποτε κι εγω ενταξει δεν σηκωνω βαρη και τετοια αλλα κατα τ'άλλα τα κανω ολα φυσιολογικα. Απο τεταρτη βεβαια που θα μπουν τα παγωτακια, παλι σπιτι και ξαπλα και δεν σας κρυβω οτι αυτη τη φορα βαριεμαι αφορητα. Στην αρχη το εβλεπα διασκεδαστικο και πολυ ωραια ευκαιρια για ξαπλες. Τωρα πια ομως, εχω βαρεθει να τρωω καθε φορα 15 μερες απο την ζωη μου, οντας στην αναμονη και μην κανοντας τιποτα. Εχει και γεννεθλια η ανιψια μου και θα θελω να παω αλλα να δουμε τί θα πει ο γιατρος.

Εσεις ολα καλα? κρυωσε κι ο καιρος και δεν ειναι και πολυ για βολτες, ε κοπελια μου? δεν πειραζει ομως, να την βγαζεις να συνηθιζει! Αλλωστε εχω καταλαβει οτι της αρεσουν παρα πολυ οι βολτες!

Τα εμβολιακια ειναι ενα αναγκαιο κακο που ολα τα μωρακια κλαινε. Τι να κανεις??

Πιγκυ μου εσυ? πως ξεκινησε το σαββατο σου? σε βοηθησε το πριμπεραν?

Πηγες τελικα καμια βολτα χθες για να σου φυγει ο εκνευρισμος?

Lucky μου ευχαριστω που Εβαλες το ονομα μου στο προσφορο, να εισαι καλα κοριτσακι μου που με σκεφτηκες. Ευχομαι σε ολες μας το καλυτερο.

Geminaki, εσυ προχωρας καλα ε? απο σενα θα εχουμε νεα τη δευτερα!

Αγγελικ μου και σε σενα ευχομαι το καλυτερο.. Συμφωνω με την πιγκυ. Κανονισε να πας κανενα ταξιδακι αν μπορεις, ωστε και η αναμονη να σου φανει πιο ευχαριστη. Ο πρωτος μου γιατρος μου ειχε κανει κι εμενα θεραπεια με αντισυλληπτικα για να ξεκουραστουν οι ωοθηκες, οπως μου ειχε πει. Και εμεινα εγκυος. Κατι ξερει ο Βας. Που το κανει.

Να σε ρωτησω, ποιες εξειδικευμενες εξετασεις εκανες? μηπως ειχαν μεσα και pcr περιοδου? σε ρωταω για να δω μηπως πρεπει να κανω κι εγω τιποτα ακομα..

Σας φιλω ολες!! Καλο ΣΚ να εχουμε!

Leni καλη επιτυχια κ χαλαρα απο εδω κ περα :tongue:.

Κopelia73 να την χαιρεσε τη μπεμπεμπουλα σου.Αχ το ψυχακι μου.Σπαραζει η καρδια μου οταν βλεπω μωρακια να κλαινε.Παει περασε κ αυτο!

Rose κι εσενα σ'ευχαριστω πολυ. Εσυ τι κανεις? εισαι σε φαση καποιας διαδικασιας?

Καλημερα κοριτσια!

Λενακι μου και εγω μετα τις σπερ/ση δεν προσεχα τιποτα σπουδαιο... Λενε οτι ειναι σαν απλη επαφη, δεν χρειαζεαι να κανεις τιποτα...

Με τα παγωτακια ναι θα πρεπει να καθησεις στα αυγα σου...

Καταλαβαινω οτι σου φαινεται κουραστικο αλλα να σκεφτεσαι οτι ειναι για καλο. Μια φορα θα ειναι η τυχερη και εσυ θα πρεπει να σκεφτεσαι οτι αυτη θα ειναι η τυχερη!!! και θα ειναι!!! Αλλωστε δεν θα εισαι 15 μερες ταβλα. Θα καθησεις 5-6-7 μερες και μετα απλα θα προσεχεις. Εμενα μου ειχε πει: Οχι τακουνια, ορθοστασια, βαρη, σκαλες, δουλειες σπιτιου... Αυτα νομιζω, αλλα και για φαγητο πηγα και για καφε πηγα...

Οποτε μην το σκεφτεσαι βουνο, θα περαει γρηγορα... και εμεις θα σου κανουμε παρεα!

Εγω και εχτες πηρα αντιεμετικο αλλα δεν με επιασε και πολυ. Καταφερα να παμε σε κατι φιλους που μας περιμενανε αλλα μονο για 2 ωρες... Μετα σπιτακι και ταινιουλα.

Σημερα δεν νομιζω να κουνηθω... Με εχει κουρασει λιγο και το σπιτι, δεν ειμαι και σπιτογατος οπως εχετε καταλαβει αλλα τι να κανω?

Τα υπολοιπα κοριτσια πως περνανε με το κρυο???

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Leni7 στον αγωνα κ εγω.Περιμενω περιοδο να ξεκινησω τα τσιμπιματακια κ απ' οτι με βλεπω στις γιορτες θα ειμαι ξαπλα.Αλλα δεν πειραζει! Δεν ειχα κ τιποτα καλυτερο να κανω :tongue:.

Leni7 στον αγωνα κ εγω.Περιμενω περιοδο να ξεκινησω τα τσιμπιματακια κ απ' οτι με βλεπω στις γιορτες θα ειμαι ξαπλα.Αλλα δεν πειραζει! Δεν ειχα κ τιποτα καλυτερο να κανω :tongue:.

Καλη επιτυχια να εχεις κοπελα μου! Ειναι η πρωτη σου φορα?

Καλημέρα!!!

Μια χαρά κι εγώ. Λιγο ξενυχτι αφού ξυπνάω κατά τις 4 και μετά δεν μπορώ να κανακοιμηθώ , και κανένα εμετό κάπου κάπου...

Σημερα περιμένουμε τα νεα της misspiggy με τον υπέρηχο.

Εγώ Πέμπτη πρωί αυχενική διαφάνεια.

Leni εσύ τα παγωτίνια πότε θα τα βάλεις??

Οι υπόλοιπες??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε σημερα?Εδω βρεχει απο το πρωι και εχει παρα πολυ κρυο.Σαβατοκυριακο το περασαμε εξω ολο παρεες και τζακι το κρυο θελει παρεα,πηγαμε και σε ενα μετοχι στο βουνο ειδαμε και τις πρωτες νιφαδες του χιονιου...θελω να ερθουν τα Χριστουγεννα ΤΩΡΑΑΑΑΑ!!

Roze καλως ηρθες στην παρεα καλη αρχη στην προσπαθεια σου!Θα θελαμε πολυ να ακουσουμε και την δικια σου ιστορια...

Misspiggy μου ο υπεριχος πως πηγε περιμενουμε εντυποσεις!!!!

Leni μου εσυ πως εισαι?Αντε με το καλο την τεταρτη!

Gemini μου ξεκινησες απο τωρα τα ξενυχτια?και οταν ερθουν τα μωρουλια σου τι θα κανεις?

Κοπελια μου η μασκοτ μας τι κανει?πηγατε πουθενα το Σ/Κ?

Αγγελικ μου νομιζω και γω οτι το ταξιδακι ειναι πολυ καλη ιδεα αν μπορεις φυσικα!!!

Αυτα απο μενα περιμενω νεα σας!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Καλημερουδια!...

Μπα... Καλησπερα πλεον...

Σημερα γιατρο!! Παω με πολύ αγωνια! Μακαρι να ειναι ολα καλα! Με εχει πιασει παλι αγχος!!! Ελπιζω να εχω καλα νεα να σας πω. Θα κανονισουμε και αυχενικη σημερα...

Εχτες και σημερα ειμαι και καλυτερα από εμετους. Οι ανακατοσουρες επιμενουν αλλα οχι τοσους εμετους... Κατι ειναι και αυτο!

Εκανα και την κυστική σημερα... 1 μηνα θελει! Περιμένω και το στιγμα την επομενη εβδομαδα. Ολα τα υπολοιπα ειναι καλα, τα πήρα σήμερα... Εκτος απο 1 και σηναντικο... Εχω θρομβοφιλια τελικα. Εδειξε ο γιατρος μου τα αποτελεσματα στην αιματολογο και ξεκιναω Inohep 0,45 και πρεπει και να παω να την δω να μου δωσει οδηγειες... Παλι ενεσουλες λοιπον.

Παντως ειμαι πολυ ευτυχης που με εβαλε ο γιατρος να κανω την εξεταση και το βρηκαμε πριν κανω καμια αποκολληση και εχουμε αλλα τρεξιματα! Θεος φυλαξει...

Gemini το ξερεις οτι η αυπνια ειναι και αυτη συμπτωμα εγκυμοσυνης, σαν την υπνηλια, απλα συνηθως ξεκιναει αργότερα... Αλλα εσενα ολα σε πιανουν ή σε αφηνουν λιγο πιο νωρις... χα χα... Μαλλον επειδη ειναι 2 και αλλάζουν οι ορμονες πιο γρηγορα.

Και εγω χτες και σημερα ειμαι καλυτερα απο εμετους!

Λενακι πες νεα? Καλα εισαι ε?

Η μασκωτ μας? Η κρητικοπουλα μας? Αγγελικη?

Roze καλη επιτυχια και σε σενα κοπελα μου.

Φιλια και θα σας γραψω νεα απο τον υπερηχο!

c12e25debb.png

Lucky κι εγώ θελω Χριστούγεννα επειγόντως αλλα έχει τόσο ήλιο εδώ περα που δε μου δημιουργεί αυτό το κλίμα...

Εσ'ενα μια χαρά σε βρίσκω με χουχούλιασμα και τζάκι!;)

MissPiggy όλα τέλεια θα ναι στον υπέρηχο, θα δεις και τα χεράκια και θα πάθεις!! Περιμένουμε ν'εα σου!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα!!

Τι κανετε? Πως παει?

Piggy μου θελουμε νεα απο το υπερηχο! Τι εγινε? Τα ειδες τα μωρακια σου?

Οσο για την θρομβοφιλια παραλιγο να μου πεσει το iphone απο το χερι οταν το διαβασα. Ξερεις απο τι γλυτωσες? Δεν μπορεις να φανταστεις! Ξεκινα αμεσως Innohep. 2 εγκυμοσυνες εχασα εγω λογω θρομβοφιλιας.

Ενταξει, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι γιατροι δεν δινουν αυτη την εξεταση εξ'αρχης, ειδικα οταν ειναι να κανεις εξωσωματικη.

Λενε και καλα οτι ενας στους 1000 εχουν θρομβοφιλια οποτε δεν μπορουν να βαλουν ολους τους υπολοιπους να κανουν την εξεταση. Εγω ηδη ξερω ενα σωρο κοσμο που εχει! Τι να πω? Τελοσπαντων

Η κυστικη 2-3 εβδομαδες θελει για να βγει. Εμενα με πηραν νωριτερα απο μηνα.

Gemini μου εσυ την Πεμπτη θα πας ε? Αντε με το καλο. Θα δεις πιο αναλυτικα τα μπεμπακια σου:D:D

Κοπελια μου πως τα πας? εισαι πιεσμενη αυτες τις μερες? Σου τρωει ολο σου τον χρονο η μικρουλα μας?

Lucky μου ολα καλα ε? Ο αντρας σου κανει την θεραπεια του? Ποσο καιρο θα κρατησει?

Εγω σημερα θα μαθω για την κατασταση των κατεψυγμενων μου.. Εχω πολυ αγωνια. Ας τα καταφερουν για να νοιωσω τουλαχιστον οτι εγινε η προσπαθεια..

Απο κει και περα βλεπουμε..

πολλα φιλια σε ολες!

Καλημερα!!

Τι κανετε? Πως παει?

Piggy μου θελουμε νεα απο το υπερηχο! Τι εγινε? Τα ειδες τα μωρακια σου?

Οσο για την θρομβοφιλια παραλιγο να μου πεσει το iphone απο το χερι οταν το διαβασα. Ξερεις απο τι γλυτωσες? Δεν μπορεις να φανταστεις! Ξεκινα αμεσως Innohep. 2 εγκυμοσυνες εχασα εγω λογω θρομβοφιλιας.

Ενταξει, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι γιατροι δεν δινουν αυτη την εξεταση εξ'αρχης, ειδικα οταν ειναι να κανεις εξωσωματικη.

Λενε και καλα οτι ενας στους 1000 εχουν θρομβοφιλια οποτε δεν μπορουν να βαλουν ολους τους υπολοιπους να κανουν την εξεταση. Εγω ηδη ξερω ενα σωρο κοσμο που εχει! Τι να πω? Τελοσπαντων

Η κυστικη 2-3 εβδομαδες θελει για να βγει. Εμενα με πηραν νωριτερα απο μηνα.

Gemini μου εσυ την Πεμπτη θα πας ε? Αντε με το καλο. Θα δεις πιο αναλυτικα τα μπεμπακια σου:D:D

Κοπελια μου πως τα πας? εισαι πιεσμενη αυτες τις μερες? Σου τρωει ολο σου τον χρονο η μικρουλα μας?

Lucky μου ολα καλα ε? Ο αντρας σου κανει την θεραπεια του? Ποσο καιρο θα κρατησει?

Εγω σημερα θα μαθω για την κατασταση των κατεψυγμενων μου.. Εχω πολυ αγωνια. Ας τα καταφερουν για να νοιωσω τουλαχιστον οτι εγινε η προσπαθεια..

Απο κει και περα βλεπουμε..

πολλα φιλια σε ολες!

Καλημερα!!

Περιμένουμε τα νεα σου για τα παγωτινια!!

Εγω εξετασεις θρομβοφιλίας δεν εχω κανει. Ρωτησα το γιατρο και μου ειπε οτι αν δεν εχω ιστορικο αποβολών ή κληρονομικότητα θρομβοφιλίας ειναι πολύ μπερδεμα να το ψαξω... Στην αρχη αγχωθηκα αλλά τωρα δεν το σκεφτομαι καν. Ελπίζω να πανε όλα καλά!

Piggy που εισαι καλέ?? Περιμένουμε εντυπώσεις απ τον υπέρηχο!!

Τα υπόλοιπα κοριτσια??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

Λοιπόν το βασικότερο όλων ειναι οτι τα μωράκια μας ειναι καλα! Και τα 2 στη θέση τους! Είναι 2,5 με 3εκ. το καθένα και εχουν ακομα και ΑΥΤΙΑ!!!!! Δεν μπορουσα να το πιστέψω ότι είδα αυτάκια!!!!

Αρχικά κάναμε κολπικο υπερηχο και δυστυχως δεν τα είδαμε να κουνιουνται, το ενα ηταν πολύ πολύ στριμωγμένο στην ακρη του σακου του και φαινοταν σαν 2 μπαλακια, 1 το κεφαλι και 1 το σωμα... Αφου ανησυχησα και τον ρωτησα αν εχει χερια... Γελασε και μου ειπε οτι εχει τα παντα κανονικοτατα...

Οταν τελειωσαμε με τον κολπικο, μου λεει ξαπλωσε να δουμε τι φαινεται και απο την κοιλια... Κοριτσια καμια σχεση! Εκει τα ειδα ολα... Κεφαλάκια, χερακια, ποδαράκια... ΑΥΤΙΑ!!! ΜΥΤΕΣ!!!!! Ειναι δυνατον??? ΣΟΚ επαθα!!!

Η αληθεια ειναι οτι στενοχωρηθηκα εχτες με την θρομβοφιλια αλλά ευχαριστώ το Θεο που ο γιατρος μου ειναι μεγας ψειρας και φοβιτσιαρης και ψάχνει τα πάντα και δεν ειχαμε τιποτα χειροτερο! Δεν αντεχα και την ιδεα των ενεσεων για τοσο καιρο... Ευτυχως εχτες που εκανα την πρώτη είδα οτι δεν ειναι από τις κακές ενεσεις (αυτες που πονάει το υγρό) οπότε δεν ειναι τιποτα σπουδαιο... Την Πεμπτη θα πάω στην αιματολόγο να το συζητησουμε και να μου δώσει πιο πολλές πληροφορίες. Ο γιατρος μου δεν μου ειπε τιποτα σπουδαίο σχετικά... Μου ειπε μονο ότι απο όταν ξεκίνησε να συνεργάζεται μαζί της και να τσεκάρει την θρομβοφιλία προληπτικά, εχει σχεδόν μηδενίσει τις αποβολές! Οπότε αυτο ειναι που εχει σημασία!

ΚΑΙ.... Εχουμε αλλο ενα μικρό θεματάκι... Εχω αίμα Β- και ο καλος μου Ο+... Που σημαίνει: Κάθε μήνα εμμεσος Coombs και αν κάποια βγει θετική πρέπει να κάνω μια ένεση αντιγόνου Rheusus.... οπως και στη γέννα επίσης θα χρειαστεί να την κάνω...

Τα ηξερε ρε κοριτσια καμια ολα αυτά? Γιατί εγω τα ακουσα εχτές πρώτη φορά και επαθα σοκ...

Απ'οτι διαβασα δεν ειναι τιποτα σπουδαιο πλεον. Απλα αν κάποιο από τα μωρά εχει ρεζους + και το αιμα του ερθει σε επαφή με το αιμα μου (αποκόλληση, αμνιο και γέννα) δημιουργώ αντισώματα και προσπαθώ να το σκοτώσω. Αν ολα πάνε καλά στην εγκυμοσύνη, αυτά τα μωρά δεν κινδυνευουν. Αλλά επειδη κατά τη γέννα θα δημιουργήσω αντισώματα, μπορει να αποβάλω το επόμενο μωράκι (επόμενη εγκυμοσυνη) αν εχει ρεζους + λόγω των αντισωμάτων από αυτη τη γέννα. Οπότε αν κάποιο από τα μωρά εχει ρεζους + πρεπει να κάνω την ενεση αυτη σε περιπτωση που το αιμα του ερθει σε επαφη με το δικο μου και μετά τη γέννα...

Και πραγματικά απορώ: Τοσα χρόνια ΠΩΣ κανανε παιδια????

Εδώ με τόσες εξετάσεις και τόση παρακολούθηση.... και χάνονται μωράκια...

Παλιά ΤΙ???? ΠΩΣ???? Μόνο όσα ήταν τυχερα...

Αυτά τα δικά μου... Νιωθω τυχερη που με εχει σε στενό κοντρολ ο γιατρος μου και ολα θα πάνε καλα... 6 Δεκεμβρίου το επόμενο ραντεβού για αυχενική!!!! Ανυπομονώ από τώρα! Θα μας εχει πει και η Τζεμινι λεπτομεριες και θα εχω ακομα πιο πολύ αγωνια!!! Ε, κοριτσι? Φτανει η μέρα....

Λενάκι όλη μου η σκέψη και η θετική ενέργεια θα είναι στα παγωτάκια σου!!! Θα δεις θα ειναι γερά και δυνατα!!! Θα πάνε πολύ πολύ καλα!

Σε παρακαλώ να μας πεις μόλις μάθεις... γιατι θα σε σκεφτομαι!!!

Τα υπόλοιπα κοριτσια μας που είναι???

Αντε καλημέρες!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...