Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , mariamik είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά τωρα μπαίνω στον αγωνα και εγω....!!εσεις έχετε πέρασει απο αυτο και μας δίνετε δύναμη!!😍

Όλα καλά θα πάνε,είσαι σε πολύ καλά χέρια😊 Και αν θες τη γνώμη μου,καλύτερα να μαζέψεις μερικές βλαστοκυστες πχ 3-4 και μετά να προχωρήσεις σε εμβρυομεταφορά.Γιατι δυστυχώς ακόμα και αν όλες σου οι βλαστοκυστες είναι ΑΑ,αυτό δε σημαίνει ότι θα δώσουν ολες τελειομηνη εγκυμοσύνη...

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Γεια σας κουκλες!Νομιζω οτι το κρυο μας επιασε για τα καλα!Σημερα εχω πυρετο και εναν χαλια λαιμο.Οποτε παω νοσοκομειο ολο και με κατι φευγω απιστευτο μου φαινεται.

Ηρθε σημερα μια πολυ καλη μου φιλη για καφε και μου ειπε το απιστευτο η νονα της κορης της ειναι 6 μηνων εγκυος (ειμαστε μια ηλικεια 23)και το μονο που την νοιαζει και κοντευει να σκασει ειναι οτι το παιδι θα ειναι τοξοτης και οχι εγωκερος κοριτσια θα παρω φορα να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο επιασε τον γυναικολογο και του ζητησε να παρει το μωρο ποιο νωρις για να βγει εγωκερος,δεν παμε καλα,αντι να λεει καλα να ναι το μωρο σκεφτεται αυτα....τα νευρα μου!!!!!:evil::evil::evil:

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Γεια σας κουκλες!Νομιζω οτι το κρυο μας επιασε για τα καλα!Σημερα εχω πυρετο και εναν χαλια λαιμο.Οποτε παω νοσοκομειο ολο και με κατι φευγω απιστευτο μου φαινεται.

Ηρθε σημερα μια πολυ καλη μου φιλη για καφε και μου ειπε το απιστευτο η νονα της κορης της ειναι 6 μηνων εγκυος (ειμαστε μια ηλικεια 23)και το μονο που την νοιαζει και κοντευει να σκασει ειναι οτι το παιδι θα ειναι τοξοτης και οχι εγωκερος κοριτσια θα παρω φορα να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο επιασε τον γυναικολογο και του ζητησε να παρει το μωρο ποιο νωρις για να βγει εγωκερος,δεν παμε καλα,αντι να λεει καλα να ναι το μωρο σκεφτεται αυτα....τα νευρα μου!!!!!:evil::evil::evil:

Αχαχαχαχαχαχαχα γελασα πολυ Lucky μου, να εισαι καλα!!

Ειδες κατι πραγματα ρε παιδι μου? Εσυ 23 εισαι? Μια χαρα εισαι!

Περαστικουλια σου ευχομαι.

Καλημέρα :)

Μισπίγκυ οι αναγούλες συνεχίζουν κανονικά,ε? Λίγο ακόμα και θα ειναι παρελθόν, μην ανησυχείς.

Gemini καλά κάνεις και δεν έχεις facebook και φυσικά δεν σε απορίπτει κανείς γι αυτό. Άκου, λέει!!! Κι εγώ έχω σκεφτεί πολλές φορές να σβήσω το προφίλ μου γιατί κάποιο διάστημα είχα κολήσει και μου έτρωγε πολλές ώρες να μπαίνω και να παίζω εκεί μέσα. Τώρα έχω ξεκολήσει εντελώς, ειδικά μετά την εγκυμοσύνη, αλλάτο κρατάω για κάτι τέτοιες στιγμές με φίλους...

όσο για το όνομα κι εμένα μου αρέσει πολύ το Λιάνα. Ο άντρας μου θέλει το όνομα να ακούγεται κανονικά, αλλά ειδικά το "Λαμπρινή" δεν μου αρέσει.Θα δούμε :)

Φιλιά σε όλη την παρέα!!!

Καλά τωρα με τη μπεμπούλα φαντάζομαι που χρόνος για facebook?? Oλο μαζι της θα θες να εισαι!

Εντάξει και για το ονομα μην πολυσκας! Ενα όνομα ειναι στο κάτω κάτω! Η μπεμπούλα θα ειναι υπέροχη οπως και να τη λένε!;)

Περαστικά σου!!

Οσο για τις υπερβολές ουτε να τις σχολιάσω δε θέλω...

Ομως αν πάρει το μωρό πιο νωρίς τοτε θα βγει τοξότης, ο Αιγώκερος ακολουθεί...Τα μπερδεψες από τα νεύρα σου μου φαίνεται!:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Περαστικά σου!!

Οσο για τις υπερβολές ουτε να τις σχολιάσω δε θέλω...

Ομως αν πάρει το μωρό πιο νωρίς τοτε θα βγει τοξότης, ο Αιγώκερος ακολουθεί...Τα μπερδεψες από τα νεύρα σου μου φαίνεται!:tongue:

σιγουρα τα μπερδεψα απο ζωδια δεν ξερω τπτ!:-D:grin:

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Εμείς πήγαμε απόψε στον άγιο Νεκτάριο που γιόρταζε σημερα και προσκυνήσαμε μαζι με τη μπεμπούλα. Θα πάρει το όνομα του γιατί την έχουμε ταξει. Το άλλο της όνομα θα είναι το όνομα της πεθεράς μου "Λαμπρινή".Λέμε να τη φωνάζουμε Λαμπρίνα ή Λιάνα. Εσάς ποιό σας αρέσει, αλήθεια?Κουραστηκε πάντως τόσο πολύ αποτον δρόμο που πήγαμε μέχρι εκεί, ζαλίστηκε μάλλον απο το αυτοκίνητο δεν έχει φάει απο τις 6 το απόγευμα και τώρα κοιμάται. Λέω να την ξυπνήσω γιατί δεν βλέπω να ξυπνάει απο μόνη της...

Αυτά για απόψε.Θα τα πούμε πάλι αύριο. καλή σας νύχτα και όνειρα γλυκά σε όλες!!!

Βοηθεια σας ο Αγιος Νεκταριος ναστε καλα να πατε και του χρονου! Η αληθεια ειναι οτι και εμενα ποιο πολυ μ'αρεσει το Λιανα ειναι ποιο γλυκο...

pXWyp3.png

Διαφημίσεις

Λενη μου αυριο ειναι η σπερματενχυση?αντε αντε με το καλο και την βοηθεια του Αγιου Μηνα που γιορταζει αυριο!

Gemini μου εσυ πως εισαι σημερα εκανες καμια βολτουλα?Οι αναγουλες περασαν?

Misspiggy τελικα εφυγες απο την δουλεια?Εισαι λιγο καλυτερα? Περαστικα σου!!!

Αγγελικ ποτε περιμενεις περιοδο(στο περιπου)?

pXWyp3.png

Καλησπερα απο τον καναπε μου αλλα δεν ειμαι καλυτερα. Μερικες μερες ειναι πολυ ασχημες ρε κοριτσια... Αλλα χαλαλι!

Αν συνεχισει ετσι θα παρω ενα πριμπεραν για να κοιμηθω αλλα οπως ειπε και η κοπελια δεν κανουν και τιποτα σπουδαιο, λιγη παρηγορια ειναι μονο...

Λενη μου καλη επιτυχια για αυριο μεσα απ την καρδια μου! Ευχομαι να ειναι η τελευταια σου προσπαθεια! Να μας γραψεις νεα οποτε μπορεις σε παρακαλω γιατι θα σε σκεφτομαι!

Φιλια πολλα

c12e25debb.png

Gemini μου εσυ πως εισαι σημερα εκανες καμια βολτουλα?Οι αναγουλες περασαν?

Μπα δεν έκανα, αλλά ειχα μάθημα σε κάτι παιδάκια οπότε ήμουν υπ'ατμών! Οι αναγούλες περασαν..μονο κάπου κάπου με πιάνει!

Καλησπερα απο τον καναπε μου αλλα δεν ειμαι καλυτερα. Μερικες μερες ειναι πολυ ασχημες ρε κοριτσια... Αλλα χαλαλι!

Αν συνεχισει ετσι θα παρω ενα πριμπεραν για να κοιμηθω αλλα οπως ειπε και η κοπελια δεν κανουν και τιποτα σπουδαιο, λιγη παρηγορια ειναι μονο...

Φιλια πολλα

Δεν ξερω τι άλλο να σου πω πέρα από υπομονή! Ειναι για τα μωράκια!!

Leni καλή επιτυχία για άυριο!!!!!!!!!!!!!! Περιμένουμε νέα σου!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα!!

Την εκανα την σπερματεγχυση και γυρισα σπιτι! Το σπερμα ηταν πολυ καλο και ειδαμε και στον υπερηχο οτι το ωαριακι ειχε σκασει;)

Θα μιλησουμε παλι με τον γιατρο την Τριτη να μου πει την κατασταση των κατεψυμενων. Για Τεταρτη λεμε να κανουμε μεταφορα αν ολα πανε καλα. Αυτα!

Πιγκυ μου πως εισαι σημερα? Πηγες δουλεια?

Οι υπολοιπες και η μασκωτ μας καλα??

Σας φιλω ολες!

καλημερα κοριτσια!

Leni μου Μπραβο! Τελεια τα νεα σου.Ευχομαι ολα να πανε καλα και να γινεις μια υπεροχη μανουλα.Αναμονη μεχρι την Τεταρτη που θα γινει και η εμβρυομεταφορα.

Θα μεινεις εγκυος και μπορει να εχεις μεινει και με την σπερματεγχυση.Θα δεις ολα θα πανε καλα.Στο ευχομαι απο καρδιας.

MissPiggy πως πανε οι αναγουλες? Εισαι καλυτερα σημερα?

Lucky μου απιστευτο αυτο που ειπες οτι θελουν να παρουν το παιδι πιο νωρις γιατι τους ενδιαφερει το ζωδιο και οχι η υγεια του ιδιου ταυ παιδιου τους.Εγω περιοδο περιμενω 15/11 με το καλο.Για να αρχισω τα χαπακια μου.

Kopelia μου η μπεμπουλα πως ειναι σημερα? Ολο χαμογελα?

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Την εκανα την σπερματεγχυση και γυρισα σπιτι! Το σπερμα ηταν πολυ καλο και ειδαμε και στον υπερηχο οτι το ωαριακι ειχε σκασει;)

Θα μιλησουμε παλι με τον γιατρο την Τριτη να μου πει την κατασταση των κατεψυμενων. Για Τεταρτη λεμε να κανουμε μεταφορα αν ολα πανε καλα. Αυτα!

Πιγκυ μου πως εισαι σημερα? Πηγες δουλεια?

Οι υπολοιπες και η μασκωτ μας καλα??

Σας φιλω ολες!

Καλά αποτελέσματα τωρα!!! Περιμένουμε βέβαια και τα παγωτίνια!;)

Και μην το παρακάνεις τωρα οσο μπορείς με τη δουλειά!

Εγώ καλά ειμαι, δεν εχω κανένα νέο...

Οι υπόλοιπες??

Miss Piggy πως εισαι σήμερα?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπερα κοριτσια!Εμεις σημερα το πρωι πηγαμε εκκλησια του Αγ.Μηνα σημερα γιορταζει ο πολυουχος της πολης μας,μετα πηγαμε στης πεθερουλας μου για φαγητο και τωρα σπιτι!Ειμαι καλυτερα σημερα μονο λιγο βηχα εχω ακομα αντε να δουμε...Δοξα το θεο περασαν οι μερες και σημερα θα φερουμε την σκυλιτσα μας παλι σπιτι,την ειχαμε σε ενα κλειστο χορο στης γιαγιας μου γιατι ειναι περιοδος ζευγαρωματος και φοβομασταν μην μπει κανενας αδεσποτος σκυλακος και μεινει εγκυος!! εσεις τι κανετε??

Λενι μου το πρωι εβαλα το ονομα σου στο προσφορο υπερ τακνογονειας ευχομαι οτι καλυτερο...και με το καλο να βαλεις και τα παγωτακια σου να κατσεις μετα στο σπιτι να τα λεμε οοοοοολη μερα....

Αγγελικ μου αντε 4 μερουλες ακομα και μετα μπρος ολοταχως θα δεις ερχονται τα Χριστουγεννα και θα ξεχαστεις και θα περασουν οι δυο μηνες τσακ μπαμ!!!Αντε και το 2012 θα παραπονιωμαστε εμεις για αναγουλες!!!

Misspiggy εσυ εισαι καλυτερα σημερα?δουλιτσα πηγες?

Gemini εσυ?βολτιτσα εκανες σημερα?Τι καιρο σας κανει εκει?(γιατι αν βρεχει μαλλον δυσκολο να πας βολτα)

Κοπελια μου εσεις τι κανετε σημερα?η μασκοτιτσα μας?δωστης ενα γλυκο φιλι στο χερακι απο μενα!!!

Σας φιλω!!!

pXWyp3.png

Καλημέρα κοριτσια!!

Σημερα ειμαι καλυτερα... αλλά λογο primperan. Πηρα αντιεμετικο τελικο κυριως γιατι πονουσε το στομαχι μου και οχι για τον εμετο και συνηλθα αρκετα. Μου κανει μια περιεργη υπερενταση ομως το πριμπεραν και μου δημιουργει εναν εκνευρισμο. Ρωτησα τον παθολογο σημερα και μου ειπε οτι ειναι πολυ συνηθησμενο...

Αλλα οταν σας λεω με πειραζει εννοω οτι δεν με χωραει ο τοπος! Εχτες εκανα πανω κατω στο σαλονι! Και ο αντρας μου με λυπηθηκε τοσο πολυ που ελεγε να με παει βολτα με το αυτοκινητο μηπως ηρεμησω...

Φυσικα καλυτερο απο εμετους ε? Μην τρελαθουμε κιολας...

Τωρα που το ξερω θα ειμαι και πιο προετοιμασμενη και θα το χειριζομαι καλυτερα....... Ηρθα και γραφειο αλλά απο μεσημερι και μετα και καταφερα να φαω κιολας... κιμα με ρυζακι... και εχω πιει και 2 ποτηρια νερο!!!

Μιλαω λες και ζω στη Σαχαρα!! χα χα

Δεν πειραζει.... Κοιταω τον υπερηχο και περνανε ολα! Αληθεια!

Και την Δευτερα θα εχω και καινουριο υπερηχο... Ελπιζω να ειναι σαν τον προηγουμενο της Τζεμινι με χερακια και ποδαρακια να με χαιρετάνε!!!

Λενακι μου καλη επιτυχια καλη μου!!! ΝΑ δεις που ολα θα πανε καλα εκει που δεν το περιμενεις! Θα δεις!!! Μπορει και η σπερματεγχυση να κανει τη δουλεια της! Δεν ηταν τιποτα σπουδαιο ε?

Τζεμινι να πας καμια βολτουλα το σκ... Να παρεις λιγο αερα! Μονο τις σκαλες σιγα σιγα... κατα τα αλλα μια χαρα!

Lucky, δεν εχω λογια για το περιστατικο που μας περιεγραψες... Δεν ξερω τι μυαλο κουβαλανε μερικες και θα γινουν και μαναδες... Εχτες εβλεπα TV και ελεγε οτι οσες ηταν στις μερες τους τρεχανε στους γιατρους τους για να γεννησουν σημερα που ειναι 11/11/11... Τι να πω...

Κατα τα αλλα εσυ εισαι καλα κοριτσι μου? Επιασε ακομα και στην Κρητη κρυο? τι να πω...

Αγγελικη μου σε μερικες μερες ερχεται η ακατανομαστη και θα μπεις και εσυ σε προγραμμα!

Κοπελια μου τι κατορθωματα εκανε σημερα η μασκωτ μας? Θα πατε καμια βολτουλα το σκ?

Αυτα κοριτσια! Φιλια πολλα πολλα σε ολες και καλο σκ να εχουμε...

c12e25debb.png

Γειά σας!!!

Λένη μου καλή επιτυχία να έχεις και νομίζω οτι θα έχεις!. Και σπερματέγχυση και τα παγωτακια... Τί στο καλό? Κάποιο θα πιάσει, χιχι. Τώρα πρέπει να ξεκουράζεσαι?Τί σου είπε ο γιατρός? Ή μετά τα παγωτάκια θέλει ξεκούραση?Θα είμαστε μαζί σου όλες αυτές τις μέρες και θα βάλω και τη μπέμπα να μιλάει στον άγγελό της...

Lucky μου γέλασα πολύ και θυμήθηκα μια γνωστή μου η οποία μου έλεγε να παρακαλέσω την γυναικολόγο μου να μου πάρει τη μπέμπα πριν τις 23 Αυγούστου για να είναι Λέων και όχι Παρθένος...χαχαχα. Είχα τσαντιστεί τότε γιατί δεν πιστεύω στα ζώδια και γιατί εμείς κάναμε τόσο αγώνα για να 'ερθει αυτο το παιδάκι και πάνω απο όλα θέλαμε να είναι γερό. Τί μυαλό έχουν!!!

Μισπίγκυ έκλεισες για αυχενική εσύ?

Gemini πότε θα την κάνεις, ειπαμε?

ΑΓΓΕΛΙΚ έφτασαν οι μερες και για σένα :)

Η μπέμπα χθές έκανε το δεύτερο εμβόλιό της. Αχ τί κλάμα έριξε!!! Πόνεσε πολύ στο ποδαράκι της και έκλαιγε μέχρι που την πήρα αγκαλίτσα. Μετά της πήραμε ένα εμβόλιο για την γαστρεντερίτιδα και της το έδωσε απο τοστόμα. Το ήπιε και γλυφόταν μετά. Την βρήκε μια χαρά και με ρωτούσε για τα λογάκια που λέει και τί άλλο κάνει. Μας είπε οτι εξελίσσεται πολύ καλά. Ψήλωσε κιόλας και πήρε και βάρος...Μας έδωσε συμβουλές για το τί παιχνίδια να της κάνουμε στο σπίτι.Μου είπε το πρωί να ασχολουμαι πάνω απο μια ώρα μαζί της με το να παίζουμε, να κάνουμε γυμναστική, να τραγουδάμε και να της διαβάζω βιβλία με έντονα χρώματα. Ευτυχώς τα κάναμε απο πριν αυτά και θα τα συνεχίσουμε.Να την βγάζουμε βόλτα συχνά ακόμα και με κρύο για να συνηθίζει, αλλά όχι ακόμα σε κλειστούς χώρους. Αύριο το μπεμπάκι μας κλείνει τους 3 μήνες και σταματάμε και το γάλα για τους κολικούς. Μακάρι να συνεχίσει να είναι τόσο καλή όπως ήταν και συνεργάσιμη ακόμα και την περίοδο που θα βγάζει τα δοντάκια της.

Αυτά τα νέα και απο την μασκότ. Σας στέλνει πολλά φιλιά και σας εύχεται καλό απόγευμα!

MissPiggy θα δεις θα ειναι πολύ ωραίος αυτός ο υπέρηχος! Βεβαια το οτι κουνάνε χεράκια, ποδαράκια σα να κολυμπάνε φαίνεται περισσότερο εκείνη την ωρα παρά στην απεικόνιση! Κι εγώ τωρα εχω καιρο να τα δω, αλλά στην αυχενική σε μια εβδομάδα θα τα χαρώ πιστεύω!

Οσο για το φάρμακο, καλύτερος ο εκνευρισμός από τους εμετούς!!

Lucky γενικά εχω ξεθαρρέψει και κανω και καμια βολτα! Με ηρεμια βέβαια. Και οδηγώ τωρα κανονικά. Οχι και ταξίδι βέβαια:tongue:

Εδώ εχει ηλιο και ζεστη σήμερα ολη μερα... Φαντάζομαι ομως αυριο να χαλάσει ο καιρός κι εδώ μπας και μας ερθει εμπνευση για κανα χριστουγεννιάτικο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...