Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Την πρώτη φορά που πήγαμε για ωοληψια,κάναμε το βραχυ πρωτόκολλο και είχα αμη 9,6. Το αποτέλεσμα ήταν ένα ώριμο ωάριο,το οποίο "έσκασε" κιόλας το προηγούμενο βράδυ της ωοληψιας..πάω εκεί,έτοιμη για ωοληψια,μου κάνει υπέρηχο και μου λέει ότι βλέπει μόνο ένα μικρό ωάριο και δεν ήθελε να με ταλαιπωρήσει και να με χρεώσει χωρίς λόγο.Οποτε την επόμενη φορά κάναμε φυσικό τροποποιημένο,πήραμε δέκα ωάρια,κάναμε πέντε βλαστοκυστες κ κάνω την κόρη μου.Τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε έκανα κ άλλη διέγερση με φυσικό τροποποιημένο(ΑΜΗ 2,4),πήραμε δύο ωάρια,έγιναν δυο άριστες βλαστοκυστες και είμαι πάλι έγκυος.Μου έμεινε και μια βλαστοκυστη και μπορεί στο μέλλον να τη βάλω 

αμη 2,4 σε τι μονάδα?

πρίν από 8 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Σου εύχομαι να πιάσει και να γίνεις σύντομα μανούλα❤️

Εγώ ήθελα να έχω στην άκρη πάνω από μια,γιατί έλεγα πως αν μπορώ,θέλω να κάνω κ άλλο παιδάκι..οπότε όταν μου έμεινε μια βλαστοκυστη από το 2021,εγώ έκανα ωοληψια το 2024 για να κάνω κ άλλες. Ένιωθα πιο ασφαλής,οπότε σε σύνολο έκανα δύο ωοληψιες,7βλαστοκυστες,δύο εγκυμοσύνες και έχω και μια ακόμη στην άκρη.Ελπιζω να μη σε μπερδεψα με τόσα νούμερα 🤣

Ε όχι,δεν είμαι τόσο τυχερή 🤣

Πρώτη εμβρυομεταφορά:Μηδενικη χοριακη.Δευτερη εμβρυομεταφορά:Δίδυμη κύηση,το ένα παλινδρομησε το άλλο είναι η κόρη μου.Τριτη εμβρυομεταφορά: βιοχημική κύηση. Τέταρτη εμβρυομεταφορά:Η εγκυμοσύνη που διανύω τώρα, είμαι στη 18η εβδομάδα 

Μπραβο όμως τα καταφερες!!!!!!!όλα απο εδώ και πέρα να σου πηγαόνουν καλά

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Τωρα που πηρα φορα θελω να σας τα δειξω ολα. Δειτε και αυτα διαφορα γλυκα και διακοσμητικα απο απο ζαχαροπαστα!!!http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1257439768595.2032656.1607666565&type=1&l=e1b7861bcb

ευχαριστως να σας δωσω συνταγες....

ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!!!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΕΣΥ!!!!!!

Ουαουα!!!!

Ειναι ζαχαροπαστα? Σωστα το λεω???

Εχω παθει πλακα!!!!

Μου φαινεται παρα πολύ δυσκολο! ειδικα η τουρτα και το κιτρινο με τα λουλουδια εγω θα λυπόμουν παρα πολύ να τα κοψω....

τυχερη η Χαρα!

Να σου πω... αν εφτιαχνες τουρτες επαγγελματικα νομιζω θα εβγαζες πολλα λεφτα! Ειδικα αν ειναι και νοστιμες... Αλλα και μονο για την εμφανιση... Εγω την τουρτα του γαμου μου την ειχα πληρωσει ?300 και ηταν και ψευτικη...

Σε εκανα add, θα την δεις στο αλμουμ του γαμου μου...

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Τωρα που πηρα φορα θελω να σας τα δειξω ολα. Δειτε και αυτα διαφορα γλυκα και διακοσμητικα απο απο ζαχαροπαστα!!!http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1257439768595.2032656.1607666565&type=1&l=e1b7861bcb

Δεν υπάρχουν!!!!!!!!!!!! Ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!!!!! Και σημερα ειχε στο πρωινό μου στο mega μια αμερικανίδα που εφτιαχνε τέτοιες τούρτες με τρισδιάστατα σχέδια και λεει έκαναν 200 Ε!!!

Μπράβο κοπέλα μου, τι να πω, δεν έχω λόγια!

Στο τέλος αυτά που τα ειχες τυλίξει (φαντάζομαι για να τα προσφέρεις!) τι ηταν?? Ωραια ιδέα για τα Χριστούγεννα!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ενταξει lucky μου εισαι φοβερη!!!! Απιστευτα πραγματα φτιαχνεις!

Πωπω, ουτε ζαχαροπλαστες δεν τα κανουν αυτα!

Εχεις ταλεντο!!!

Αντε κοριτσάκι μου! Ηρθε η ωρα!!!

Λοιπόν, σπερματέγχυση...

Πηγαίνετε αρχικά και δινετε σπερμα (οχι εσυ προσωπικα :rolleyes:) και μετα ειναι σαν εμβρυομεταφορα. Με τον κολποδιαστολέα και με καθετηρακι σου βάζουν το σπέρμα. Εμένα μετά με αφήνανε 20 λεπτά στην καρεκλα και σου κάνουν και ενα υπέρηχο να δουν οτι εχει οντως σπασει το αυγουλάκι. Αν δεν εχει πέσει μερικοί λένε να επαναλαβεις την διαδικασια με το σπέρμα και την επόμενη, άλλοι λενε οτι το σπέρμα ζει αρκετα ώστε να προλάβει να πέσει και το αυγουλάκι.

Μετά μπορείς να κάνεις οτι θες. Εγω δεν πήγαινα γραφειο ειναι η αλήθεια, αλλά την μια φορά είχα πάει βόλτα... Ρωτα το γιατρό καλύτερα.

Το σεξ επιτρέπεται κανονικότατα... Εγω το επιδιοκα κιόλας, το χρειαζομουν για να νιωθω οτι μπορεί να πιασουμε το παιδακι μας στο κρεββατι μας και οχι στην καρεκλα του γυναικολογου....

Καλη επιτυχία κοριτσακι μου!!!! Θα ειναι η τυχερη σου φορα!!!! Θα δεις!

Κοπελια σου στελνω και εγω στιχεια να δω τη μικρη μας μασκοτ!!!!

Φιλια!

Ευχαριστω Πιγκυ μου! Θα ρωτησω και τον γιατρο και θα μαθω περισσοτερα.

Παντως σιγουρα ειναι πιο χαλαρα απ'οτι με την εξωσωματικη.

Κοριτσια, δεν το εχω συνειδητοποιησει οτι ξεκιναω. ειναι τοσο γεματες αυτες οι μερες και εχω και τοση δουλεια που το μυαλο μου ειναι αλλου!

Σας ευχαριστω ολες για την υποστηριξη και τις ευχες σας!!!

Διαφημίσεις

καλα δεν εχω λογια κοπελια μου τι κοριτσαρος ειναι αυτος?

παναγια μου ενα παιδι,εδω εγω ειδα τις φωτογραφιες και ξετρελαθηκα ποσο μαλλον εσυ που το εχεις ολη μερα μαζι σου!Εκει δε που γελαει ειναι ολα τα λεφτα,και οταν την κραταει ο μπαμπας ειναι το κατι αλλο!Αχ μωρε η "μασκοτιτσα" μας ειναι τρομερη,τρομερη η κορη τρομερη και η μαμα. Ευχομαι να στε παντα καλα και η ζωη σας να γεμιζει μετα χαμογελα της κοπουλας σας.

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Στο τέλος αυτά που τα ειχες τυλίξει (φαντάζομαι για να τα προσφέρεις!) τι ηταν?? Ωραια ιδέα για τα Χριστούγεννα!!!

Αυτα που ειδες ειναι σπιτακια απο πτι-μπερ τα μπισκοτα τα εχω κολλησει με καραμελα και τα διακοσμησα μετα με διαφορα στολιδια,μπορεις να τα κολλησεις με ζαχαροπαστα και δεν σε καιει κιολας γιατι η καραμελα τσουρουφλαει!http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%B1%20%CF%80%CF%84%CE%B9%20%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81&source=web&cd=1&sqi=2&ved=0CBkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.sintagespareas.gr%2Fsintages%2Fxristougenniatika-spitakia-me-ptimper.html&ei=2N-6TuqQDMqftwfykOGbBw&usg=AFQjCNH_3WNskaa4pmJaQqg9b-WaxGH4hg

απο εδω πηρα την ιδεα(ελπιζω να μην δειχνει αλλα)

Οι τουρτες δεν ειναι δυσκολες η ζαχαροπαστα ειναι σαν την πλαστελινη απλα βαζεις φαντασια και πολυ ψαξιμο τεχνικες και κολπα "εκλεψα"απο διαφορες σελιδες στο indernet και απο βιντεακια στο you tube.

Εδω στην Κρητη δεν τις πολυπροτημανε δεν θα εδιναν τοσα λεφτα για μια τουρτα δεν πειραζει ομως τις απολαμβανουν οι δικοι μου και γλυφουν τα δαχτυλα τους...

οτι θελετε πανω στο θεμα ζαχαροπαστα ευχαριστως να βοηθεισω.

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Λοιπόν πολύ μου αρέσει που γνωριστήκαμε και φατσικώς :)

Lucky θα συμφωνήσω με τις υπόλοιπες κοπέλες, κάνεις θαύματα!!!Έχεις ταλέντο και νομίζω οτι το αφήνεις να πάει χαμένο. Γιατί δεν προωθείς αυτά που φτιάχνεις μεσω ιντερνετ?Να δέχεσαι και παραγγελίες για όλη την Κρητη? Κοιταξέ το επαγγελματικά... Μπράβο και πάλι μπράβο!

Σας ευχαριστω πολύ για τα καλά σας λόγια για τη μπεμπούλα μας. Οντως είναι χαριτωμένη και μας ξετρελαίνει, αλλά πάνω απο όλα θέλουμε να είναι γερή και μυαλωμένη, ε καλά και όμορφη, χιχι.

Gemini έχεις προφίλ στο φατσοβιβλίο εσύ για να γνωριστούμε καλύτερα?

Εμείς πήγαμε απόψε στον άγιο Νεκτάριο που γιόρταζε σημερα και προσκυνήσαμε μαζι με τη μπεμπούλα. Θα πάρει το όνομα του γιατί την έχουμε ταξει. Το άλλο της όνομα θα είναι το όνομα της πεθεράς μου "Λαμπρινή".Λέμε να τη φωνάζουμε Λαμπρίνα ή Λιάνα. Εσάς ποιό σας αρέσει, αλήθεια?Κουραστηκε πάντως τόσο πολύ αποτον δρόμο που πήγαμε μέχρι εκεί, ζαλίστηκε μάλλον απο το αυτοκίνητο δεν έχει φάει απο τις 6 το απόγευμα και τώρα κοιμάται. Λέω να την ξυπνήσω γιατί δεν βλέπω να ξυπνάει απο μόνη της...

Αυτά για απόψε.Θα τα πούμε πάλι αύριο. καλή σας νύχτα και όνειρα γλυκά σε όλες!!!

Καλημερα κοριτσακια:-)

Κι εγω χαρηκα που σας ειδα και "απο κοντα" !!

Κοπελια μου σου εκανα και like! Μου αρεσαν πολυ οι φωτος και η μικρη φοβερη!Να σας ζησει και παλι Ειναι περιεργο γιατι τοσο καιρο μιλαμε και ξερουμε τοσα η μια για την αλλη... Και δεν ειχαμε καθολου εικονα.

Piggy μου πώς πας? τι νεα? ταλαιπωρεισαι??

Lucky μου αυτα που φτιαχνεις ειναι θεικα. Πρεπει να το παρεις σοβαρα το θεμα και να ασχοληθεις. Στην αθηνα τα πληρωνουμε οσο οσο αυτα, σε γαμους βαφτισεις κλπ. Κατι πρεπει να κανεις!

Geminaki και Αγγελικ αν εχετε κι εσεις fb και θελετε, να γινουμε κι εκει φιλες χαχα

Εγω χθες βραδυ εκανα την Pregnyl και παρασκευη πρωι, οπως σας ειπα, θα γινει η σπερματεγχυση. Προς το παρων τιποτα νεοτερο!

Σας φιλω πολυ ολες :-)

καλημερα κοριτσια!

Lucky ουαου.... ! Τι τελεια ειναι αυτα που φτιαχνεις.Σιγουρα μπορεις να πουλησεις , ειναι πολυ ωραια .Μπραβο.

MissPiggy πως εισαι σημερα , συνεχιζουν να σε ταλαιπωρουν τα μικρα στην κοιλιτσα σου?

Gemini μου ερχεται η ωρα της αυχενικης.Πως περασε ο καιρος?

Leni μου με το καλο η σπερματεγχυση και ολα θα πανε καλα.

Kopelia μου, μας δινεις θαρρος που εισαι κοντα μας με την μπεμπουλα σου.Ωραια ειναι και τα δυο ονοματα αλλα νομιζω το Λιανα ειναι λιγο καλυτερο.

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Lucky ευχαριστώ για το λινκ! Τα ειχα ξαναδει αυτά αλλά δεν τολμησα φυσικά να το επιχειρήσω να τα φτιάξω... Μπράβο σου!!

Λες να τα επιχειρήσω φέτος?? μου αρεσουν πολύ για δωράκια! Πέρυσι εφτιαξα τσουρεκάκια και προσέφερα σε κ'ατι παιδάκια και άρεσαν πολύ..πόσο μάλλον αυτά!!

Leni μ αρέσεις αυτη τη φορά που δεν έχεις αγχός! Ειναι ο,τι καλύτερο! Θα δεις που θα σου βγει σε καλό!

Agelik ναι εφτασε και η ωρα της αυχενικής..Σε μια εβδομάδα ακριβώς!!

Λοιπόν, να απαντήσω σε όλες οτι ανήκω στον λίγο πλήθυσμό που δεν εχει facebook....Και η αλήθεια ειναι οτι το σκεφτομαι μονο στιγμές σαν κι αυτη που θα θελα να σας δω από κοντα!! Ελπίζω να μη με "απορρίψετε" γι αυτόν τον λόγο, ε????? Θα θελα πολύ να σας δω από κοντά ομως, οπως και να χει!

Kopelia κι εμένα το Λιάνα μ αρέσει! Μου φαίνεται πιο εύηχο!

Φιλιά!!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα....

Σημερα δεν ειμαι στα καλα μου... Ανακατευομαι πολύ, λεω να φύγω και να παω σπιτι, δεν αντεχω... Η μονη σκεψη που μου δινει κουραγιο ειναι οτι τα μωρα μου ειναι καλα και μεγαλώνουν!

Θα σας γραψω και μετα... Φιλια πολλά!

c12e25debb.png

Καλημερα....

Σημερα δεν ειμαι στα καλα μου... Ανακατευομαι πολύ, λεω να φύγω και να παω σπιτι, δεν αντεχω... Η μονη σκεψη που μου δινει κουραγιο ειναι οτι τα μωρα μου ειναι καλα και μεγαλώνουν!

Θα σας γραψω και μετα... Φιλια πολλά!

Φύγε καλέ....το συζητάς?? Σε καταλαβάινω απόλυτα!!

Πηγαινε να χαλαρώσεις και τα λεμε μετα. Και οσο μπορέις να τρως κάτι. Εγώ που δεν έφαγα χτες βράδυ παρά ελάχιστο, ξύπνησα στις 3 τη νυχτα για εμετό κανονικά...Και φαντάσου ειχε να με πιάσει απ το Σάββατο...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα :)

Μισπίγκυ οι αναγούλες συνεχίζουν κανονικά,ε? Λίγο ακόμα και θα ειναι παρελθόν, μην ανησυχείς.

Gemini καλά κάνεις και δεν έχεις facebook και φυσικά δεν σε απορίπτει κανείς γι αυτό. Άκου, λέει!!! Κι εγώ έχω σκεφτεί πολλές φορές να σβήσω το προφίλ μου γιατί κάποιο διάστημα είχα κολήσει και μου έτρωγε πολλές ώρες να μπαίνω και να παίζω εκεί μέσα. Τώρα έχω ξεκολήσει εντελώς, ειδικά μετά την εγκυμοσύνη, αλλάτο κρατάω για κάτι τέτοιες στιγμές με φίλους...

όσο για το όνομα κι εμένα μου αρέσει πολύ το Λιάνα. Ο άντρας μου θέλει το όνομα να ακούγεται κανονικά, αλλά ειδικά το "Λαμπρινή" δεν μου αρέσει.Θα δούμε :)

Φιλιά σε όλη την παρέα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...