Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα! Εγώ έκανα εξωσωματική με τον  Θ..και είναι απόλυτα ικανοποιημένη.Εχω μια κορούλα και τώρα είμαι έγκυος στο δεύτερο.Ειναι πααααρα πολύ καλός! Εύχομαι σε λίγο καιρό να γίνεις και εσύ μανούλα ❤️ 

και εμένα μου φάνηκε πολύ καλος μου πήρε το 70%του άγχους...που άλλοι γιατροί δεν το κάνανε

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Misspiggy μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου πολυχρονοι και ευτυχισμενοι!!!

σε ευχαριστω πολυ για τα λογακια σου!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

ψαχνω τροπο τοσες μερες πως να σας δειξω αυτα που φτιαχνω ελπιζω να το πετυχαhttp://www.facebook.com/media/set/?set=a.1960494304519.2090618.1607666565&type=1&l=479aef0125

περιμενω τις εντυπωσεις σας

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

καλησπερα κοριτσια!

Gemini -MissPiggy-Kopelia σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.Πηρα τις εξετασεις και ειναι ολες πολυ καλες.Ηταν πολυ σημαντικες και εξειδικευμενες και ευτυχως ειναι ολες καλες.Μιλησα και με τον γιατρο και τον ενημερωσα.Τωρα περιμενω να ερθει η περιοδος να αρχισω τα αβτισυλλητικα.

MissPiggy να χαιρεσαι τον ανδρα σου.

Πολλα Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Lucky μου συγκινήθηκα κι εγώ με τη γιαγιά σου. να την αγαπάς πάντα και να θυμάσαι όλα αυτά που σου έμαθε γιατί οι παλιοί όσο αγράμματοι κι αν είναι, εχουν τη σοφία της ζωης κι έχουν να μας πουν πολλά.

Misspigy χρόνια πολλά για τον αντρούλη σου. Τελικά τί κάνατε?Το γιορτάσατε? Με το καλό να κρατήσετε και τα μωράκια σας!!!

Η μπέμπα σήμερα είχε μια απίστευτη χαρά... Το τί γέλια έκανε και τί χαρές με τα χέρια και τα πόδια δεν λεγεται!

Θα σας δω πάλι αύριο... Καλό ξημέρωμα και πολλά φιλιά με όνειρα γλυκά!

ψαχνω τροπο τοσες μερες πως να σας δειξω αυτα που φτιαχνω ελπιζω να το πετυχαhttp://www.facebook.com/media/set/?set=a.1960494304519.2090618.1607666565&type=1&l=479aef0125

περιμενω τις εντυπωσεις σας

AAAAAAAA εσύ φτιάχνεις πολύ ωραία πράγματα!!! Συγχαρητήρια! έχεις πολύ φαντασία και πιάνει πολύ το χέρι σου! Μπράβο! Και όταν θα κάνεις παιδάκι με το καλό, θα φτιάχνετε μαζί μικρά θαυματάκια... Στο εύχομαι γρήγορα!

ΥΓ. Σου έστειλα και αίτημα φιλίας στο facebook.

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!!!!!!!

Από που να πρωτοξεκινήσω!!

Agelik χαιρομαι που οι εξετάσεις σου ήταν όλες καλές!! Σου ευχομαι τωρα να μπεις στην τελική ευθεία και να ειναι η τυχερή σου!!

MissPiggy κουράγιο και οι αναγούλες θα περάσουν κάποια στιγμή! Δε θελω να σου πω σιγουρα οτι θα γινει στην 9η οπως εμένα αλλά οπως και να χει θα περάσουν!!

Ναι κανονισα για αυχενική και δεν μπορώ να το πιστέψω καν!! Σε μια εβδομάδα ειναι! Εξεταση για κυστική ινωση εκανα κι εγώ τελος Αυγούστου στο Λαικό. Βεβαια ακόμα δεν εχω πάρει τα αποτελέσματα γιατί νομίζω πρεπει να πας εκει και θα παει μια φιλη μου σε 2 εβδομάδες που θα την κάνει κι εκείνη...

Να χαιρεσαι και τον αντρούλη σου!!!!!! Δεν πειράζει που δεν κάνατε τίποτα, του χρονου θα γιορτάσετε κανονικά όοοοολοι μαζί;);)

Lucky πολύ συγκινητικό αυτό που έγραψες για τη γιαγιά σου... Κι εγώ τετοια σχέση ειχα με τη δικιά μου...μου εβγαζε μια ηρεμία...

Οσο για τα πραγματάκια σου ειναι ...ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!! Εχεις καλλιτεχνική φλέβα ,ε?? Τυχερή!! Φαντάζομαι και τα Χριστούγεννα τι θα κάνεις! Να βάλεις φωτο νωρίτερα και αν ειναι και κάτι ευκολο γραψε μας μπας και κάνουμε τιποτα κι εμείς!!:rolleyes:

Kopelia η μπέμπα σου ειναι η μασκότ!!! Το μονο προβλημα ειναι οτι θα θελουμε όλες να κανουμε τετοιο αξιολάτρευτο μωρό!!!

Φιλιά!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα κοριτσια!

Lucky πολυ γλυκο και συγκινητικο αυτο που εγραψες για την γιαγια σου.Ειναι πολυ σημαντικο να εχεις μια τετοια σχεση με την γιαγια σου.Οσο για τα πραγματα σου ,εισαι ταλεντο.Μπραβο.

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα κορίτσια!

Αγγελική μου, τελεια με τις εξετασεις σου! Μας εφυγε ενα αγχος! Τωρα παμε ολοταχως να ρυθμίσουμε ορμονουλες που απ'οτι καταλαβα κανουν παρτυ και μετα ΜΩΡΑΚΙ!

Ολα θα πανε καλα, θα δεις, εισαι στα καλυτερα χερια!

Lucky πολύ πολύ ωραια τα πραγματακια σου! Ειδικα τα γουρουνακια! Και εγω φτιαχνω κοσμηματα και γενικα πιανουν τα χερια μου, αλλα δεν εχω φωτο να σας δειξω... Ελεγα για τα Χριστ. να φτιαξω για τους φιλους μας μαξιλαρακια-ζωακια αλλά με τις αναγουλες δεν εχω ξεκινησει ακομα και δεν ξερω αν θα τα καταφερω... Δεν πειραζει...

ΑΑΑ και ο γατος σου ειναι ΘΕΟΣ!!!!

Gemini εγω Δευτερα θα παω στο γυναικολογο μου και θα κανονισουμε την αυχενικη, δεν ξερωπου θα με στειλει, λογικα στο Ιασω... Θα σας πω.

Σημερα ταλαιπωρήθηκα γιατι πηγα για τις αιματολογικές και επρεπε να ειμαι νηστική... Οποτε μεχρι να μου παρουν αιμα... εβγαλα το στομαχι μου! Αλλά πάει και αυτο!

c12e25debb.png

Γεια σας κοριτσιαααααα!!!!

Kι εγω απο που να αρχισω!

Lucky μου σε καταλαβαινω απολυτα πώς νοιωθεις για την γιαγιακα σου. Εχω κι εγω και τις 2 γιαγιαδες μου αλλα η μια μου εχει και της εχω απιστευτη αδυναμια. Προσευχομαι να τις εχει ο θεος καλα και να προλαβουν να δουν κι απο μενα δισεγγονακι...Τουλαχιστον εχουν δει απο την αδερφη μου... Δεν μπορω να διανοηθω οτι μια μερα θα τις χασω...οταν το σκεφτομαι βαζω τα κλαματα... Ειναι πολυ σημαντικη η σχεση αυτη που εχεις μαζι της και σε καταλαβαινω!

Οσο για αυτα που φτιαχνεις ειναι τελεια!!!εισαι απιστευτη!

Θα σου κανω add κι εγω στο fb.

Πιγκυ μου, εγω την εκανα την κυστικη ινωση στο παιδων με δικια μου πρωτοβουλια. Εσκασα τα 200 αλλα αξιζε! Ηταν καλα τα αποτελεσματα κι ετσι ειπα, παει κι αυτο! Ακομα δεν εχω παει να τα παρω, μου τα ειπαν μονο τηλ/κως. Πρεπει να παω, αλλωστε εμενα η δουλεια μου ειναι πολυ κοντα.

Οσο για τους εμετους, σιγουρα στο γραφειο θα νοιωθεις χαλια... Λιγο ακομα υπομονη! Σε 1-2 εβδομαδες πιστευω θα ηρεμησεις..

Χρονια πολλα και για τον αντρουλη σου!να τον χαιρεσαι και να ειστε παντα καλα κοριτσακι μου:D

Κοπελια μου εσυ μας δινεις οντως κουραγιο και αισιοδοξια. Η μπεμπουλα σου ειναι το κατι αλλο. Να σου οω, την εχεις φωτο στο fb? Μηπως την δουμε εκει αν ειναι. Να σου στειλω σε πμ το ονομα μου να μου κανεις κι εμενα αιτημα? ευχομαι να ειναι παντα γερη και να σας κανει να γελατε. Και οποια και να ειναι η κατασταση στην ελλαδα, μην στεναχωριεσαι. Την υγεια μας να εχουμε και ολα φτιαχνονται!!!

Αγγελικ μου και σε σενα χρονια πολλα για χθες!χαιρομαι πολυ που ηταν καλες οι εξετασεις. Αντε να κανεις και την θεραπεια με τα αντισυλληπτικα και μετα να αρχισεις κι εσυ παλι. Ευχομαι το καλυτερο;)

Gemini περναει ο καιρος ε? Ηρθε η ωρα της αυχενικης.. Ολα θα ειναι μια χαρα! Και να αρχισεις να βγαινεις και λιγο, δεν ειναι δυνατον να εισαι ακομα κλεισμενη. Εδω η Πιγκυ παει και δουλεια. Να χαρεις την εγκυμοσυνη σου!

Εγω σημερα το πρωι πηγα στον γιατρο. Μεγαλωσε το αυγουλακι μου, ειναι 18mm. Μου ειπε σημερα το βραδυ Pregnyl και Παρασκευη σπερματεγχυση. Και μετα απο ακομα 5 μερες βαζουμε τα παγωτα (γυρω στην Τεταρτη δλδ).

Ερωτηση: Ξερετε τι πρεπει να κανω μετα την σπερματεγχυση? Πρεπει να παω να ξαπλωσω ή μπορω να παω κατευθειαν δουλεια?

Μπορεις να κανεις και σεξ για ενισχυση του αποτελεσματος?

Δεν εχω ξανακανει ποτε και δεν ξερω τί πρεπει να προσεξω. Πιγκυ μου εσυ θα ξερεις σιγουρα!

Αυτα που λετε κοριτσια. To παιχνιδι αρχιζει, για να δουμε, θα σκοραρω στην Bonus πιστα?:P:p

Καλημέρα :)

Ξύπνησε η μπεμπούλα μόλις ξεκίνησα να γράφω, αλλά δεν πέιράζει, μπορεί να περιμένει ένα λεπτο να γράψω στις φίλες της μαμάς της :)

ΑΓΓΕΛΙΚ μπράβο για τις εξετάσεις σου. καλή επιτυχία τώρα και στα επόμενα βήματα. Όλα θα πάνε καλά, θα δεις !

Μισπίγκυ αυτό με τις αναγούλες και τις εξετάσεις το είχα κι εγώ. Πωπω τί μαρτύριο ήταν!!! Ειδικά οταν με έστειλε για καμπύλη ζαχάρου, υπέφερα απο αναγούλες, υπόταση και ζαλάδες. Με έβγαλαν στο παραθυρο να πάρω αέρα γιατί θα τα έβγαζα όλα επιτόπου. Αξίζει τον κόπο όμως. Τώρα αποζημιώνομαι για όλα βλέποντας το μικρό αγγελούδι μας.

Gemini μετά την αυχενική θα σου φυγει το πολύ άγχος. Όλα θα δείξουν οτι τα μωράκια σας είναι υγιή και θα ηρεμήσεις πολύ. Μετά βέβαια θα έχεις αγωνία για την υπόλοιπη εγκυμοσύνη, αλλά δεν είναι το ίδιο, θα ξέρεις οτι δεν θα υπάρχει κανένα προβλημα. Μπορεί να σου πούν και φύλο, αλλά πάντα το λένε με πιθανότητα 80 % . Το σίγουρο στο λένε στην Β΄επιπέδου, εκτός αν κάνεις αμνιοπαρακέντηση.

Lucky, πώς είσαι σήμερα? Κοιμήθηκες συναισθηματικά φορτισμένη και σήμερα θα έχεις γεμίσει τις μπαταρίες σου, ε?

Η Μελανία που είναι? Εχει καιρό να μπει...

Πάω να ταΐσω τη μασκότ μας γιατί αρχίζει και διαμαρτύρεται, χιχι.

Πολλά΄φιλιά

Διαφημίσεις

Gemini περναει ο καιρος ε? Ηρθε η ωρα της αυχενικης.. Ολα θα ειναι μια χαρα! Και να αρχισεις να βγαινεις και λιγο, δεν ειναι δυνατον να εισαι ακομα κλεισμενη. Εδω η Πιγκυ παει και δουλεια. Να χαρεις την εγκυμοσυνη σου!

Εγω σημερα το πρωι πηγα στον γιατρο. Μεγαλωσε το αυγουλακι μου, ειναι 18mm. Μου ειπε σημερα το βραδυ Pregnyl και Παρασκευη σπερματεγχυση. Και μετα απο ακομα 5 μερες βαζουμε τα παγωτα (γυρω στην Τεταρτη δλδ).

Ερωτηση: Ξερετε τι πρεπει να κανω μετα την σπερματεγχυση? Πρεπει να παω να ξαπλωσω ή μπορω να παω κατευθειαν δουλεια?

Δεν εχω ξανακανει ποτε και δεν ξερω τί πρεπει να προσεξω. Πιγκυ μου εσυ θα ξερεις σιγουρα!

Αυτα που λετε κοριτσια. To παιχνιδι αρχιζει, για να δουμε, θα σκοραρω στην Bonus πιστα?:P:p

Ναι ειπα από σημερα να ξεκινήσω να οδηγώ και να βγαινω γενικότερα...Ελα΄ομως που σημερα ξυπνησα με πονοκέφαλο και αναγούλα γενικότερα...Εμετό δεν εχω κάνει ακόμα βέβαια, αλλά ολο νομίζω οτι μου ερχεται... Δεν έχει σήμασια βεβαια! Μια μέρα ειναι! Το απόγευμα θα βγω οπως και να χει:tongue:

Για τη σπερματέγχυση δεν ξέρω να σου πω...Θα σου ευχηθώ ομως καλή επιτυχία και για το φρεσκο και για τα παγωτίνια!!:D:D Εδώ θα μαστε βεβαια και θα τα λέμε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Lucky μου σε καταλαβαινω απολυτα πώς νοιωθεις για την γιαγιακα σου. Εχω κι εγω και τις 2 γιαγιαδες μου αλλα η μια μου εχει και της εχω απιστευτη αδυναμια. Προσευχομαι να τις εχει ο θεος καλα και να προλαβουν να δουν κι απο μενα δισεγγονακι...Τουλαχιστον εχουν δει απο την αδερφη μου... Δεν μπορω να διανοηθω οτι μια μερα θα τις χασω...οταν το σκεφτομαι βαζω τα κλαματα... Ειναι πολυ σημαντικη η σχεση αυτη που εχεις μαζι της και σε καταλαβαινω!

Οσο για αυτα που φτιαχνεις ειναι τελεια!!!εισαι απιστευτη!

Θα σου κανω add κι εγω στο fb.

Πιγκυ μου, εγω την εκανα την κυστικη ινωση στο παιδων με δικια μου πρωτοβουλια. Εσκασα τα 200 αλλα αξιζε! Ηταν καλα τα αποτελεσματα κι ετσι ειπα, παει κι αυτο! Ακομα δεν εχω παει να τα παρω, μου τα ειπαν μονο τηλ/κως. Πρεπει να παω, αλλωστε εμενα η δουλεια μου ειναι πολυ κοντα.

Οσο για τους εμετους, σιγουρα στο γραφειο θα νοιωθεις χαλια... Λιγο ακομα υπομονη! Σε 1-2 εβδομαδες πιστευω θα ηρεμησεις..

Χρονια πολλα και για τον αντρουλη σου!να τον χαιρεσαι και να ειστε παντα καλα κοριτσακι μου:D

Κοπελια μου εσυ μας δινεις οντως κουραγιο και αισιοδοξια. Η μπεμπουλα σου ειναι το κατι αλλο. Να σου οω, την εχεις φωτο στο fb? Μηπως την δουμε εκει αν ειναι. Να σου στειλω σε πμ το ονομα μου να μου κανεις κι εμενα αιτημα? ευχομαι να ειναι παντα γερη και να σας κανει να γελατε. Και οποια και να ειναι η κατασταση στην ελλαδα, μην στεναχωριεσαι. Την υγεια μας να εχουμε και ολα φτιαχνονται!!!

Αγγελικ μου και σε σενα χρονια πολλα για χθες!χαιρομαι πολυ που ηταν καλες οι εξετασεις. Αντε να κανεις και την θεραπεια με τα αντισυλληπτικα και μετα να αρχισεις κι εσυ παλι. Ευχομαι το καλυτερο;)

καλημέρα Λένη μου.

Για την σπερματέγχυση θα στα πει η Μιπίγκυ... Αλλά έχω την αίσθηση οτι αυτή θα είναι η τυχερή σουσ φορά. Επειδή όμως δεν είναι καλό να λέμε εμείς πολλά λόγια, σίγουρα θα πούμε λόγια προσευχής στον Θεούλη και την Παναγία για να είναι μαζί σου και να κάνουν το θαύμα τους να μη ξαναταλαιπωρηθείς.

θα σου στείλω αργότερα πμ για το όνομα στο φατσοβιβλίο :) Και θα σου δείξω και τη μπεμπούλα :) Δεν την έχω σε άλμπουμ στο προφίλ μου, αλλά θα την βάλω να την δεις και θα την βγάλω :)

Αντε κοριτσάκι μου! Ηρθε η ωρα!!!

Λοιπόν, σπερματέγχυση...

Πηγαίνετε αρχικά και δινετε σπερμα (οχι εσυ προσωπικα :rolleyes:) και μετα ειναι σαν εμβρυομεταφορα. Με τον κολποδιαστολέα και με καθετηρακι σου βάζουν το σπέρμα. Εμένα μετά με αφήνανε 20 λεπτά στην καρεκλα και σου κάνουν και ενα υπέρηχο να δουν οτι εχει οντως σπασει το αυγουλάκι. Αν δεν εχει πέσει μερικοί λένε να επαναλαβεις την διαδικασια με το σπέρμα και την επόμενη, άλλοι λενε οτι το σπέρμα ζει αρκετα ώστε να προλάβει να πέσει και το αυγουλάκι.

Μετά μπορείς να κάνεις οτι θες. Εγω δεν πήγαινα γραφειο ειναι η αλήθεια, αλλά την μια φορά είχα πάει βόλτα... Ρωτα το γιατρό καλύτερα.

Το σεξ επιτρέπεται κανονικότατα... Εγω το επιδιοκα κιόλας, το χρειαζομουν για να νιωθω οτι μπορεί να πιασουμε το παιδακι μας στο κρεββατι μας και οχι στην καρεκλα του γυναικολογου....

Καλη επιτυχία κοριτσακι μου!!!! Θα ειναι η τυχερη σου φορα!!!! Θα δεις!

Κοπελια σου στελνω και εγω στιχεια να δω τη μικρη μας μασκοτ!!!!

Φιλια!

c12e25debb.png

καλησπερα κοριτσια μου ευχαριστω πολυ για τα λογακια σας!!!Και ναι η αληθεια ειναι οτι την αγαπαω παρα πολυ την γιαγιακα μου , και ειναι λενη μου οπως το λες στην σκεψη της απουσιας της βουρκωνω!

Σημερα πηγα πρωι πρωι να κανω την εξεταση για HIV και περιμενω αποτελεσματα.Με πηρε και η ανδρολογος και ειναι πολυ ευχαριστημενη ξεκιναει ο αντρουλης μου θεραπεια με gonal την εχετε ακουστα?και σε 4 βδομαδες παλι εξετασεις να δουμε αν ανεβηκαν οι τιμες!!!

Οσο για τις κατασκευες δεν πιανουν πολυ τα χερια μου απλα εχω ποοοολλλλυυυυ χρονο.

Κοπελια μου γιναμε φιλοι και στο φατσοβιβλιο και εισαι μια κουκλα και το κοριτσακι σου αυτο το μικρο χερακι που καταφερα να δω ειναι για φαγωμα!!!να σου ζησει το αγγελουδακι σου!!!

Aggelik μου αντε με το καλο να περασουν οι δυο μηνες να ξεκινησεις και συ και που ξερεις μπορει και μεις να μαστε εγκυουλες με την νεα χρονια!!!Υπομονη και επιμονη και οι δυο μηνες θα περασουν και δεν θα το καταλαβεις.

Λενη μου μπηκες στην τελικη ευθεια αντε τωρα πολυ πολυ σεξ να βοηθεισετε λιγο παραπανω:lol::lol: και μετα ξεκουραση και εμεις παρεα σου!!!!καλη επιτυχια κοριτσι μου αντε πριν αλλαξει η χρονια να χουμε κι αλλο μωρακι στην παρεα!!!

Gemini αντε σιγα σιγα να βγεις και συ λιγο εξω να το χαρεις!!!!Περιμενουμε να μας πεις για την διαφανια ευχομαι να ειναι τελεια!!!!

misspiggy μου πως πανε οι αναγουλες σου σημερα?Αχ με τις αιματολογικες πως ειναι τα πραγματα εκει?εδω οποτε παω για αιμα ολο και μια φλεβιτσα θα μου σπασουν!!

pXWyp3.png

Τωρα που πηρα φορα θελω να σας τα δειξω ολα. Δειτε και αυτα διαφορα γλυκα και διακοσμητικα απο απο ζαχαροπαστα!!!http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1257439768595.2032656.1607666565&type=1&l=e1b7861bcb

ευχαριστως να σας δωσω συνταγες....

pXWyp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...