Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα! Εγώ έκανα εξωσωματική με τον  Θ..και είναι απόλυτα ικανοποιημένη.Εχω μια κορούλα και τώρα είμαι έγκυος στο δεύτερο.Ειναι πααααρα πολύ καλός! Εύχομαι σε λίγο καιρό να γίνεις και εσύ μανούλα ❤️ 

και εμένα μου φάνηκε πολύ καλος μου πήρε το 70%του άγχους...που άλλοι γιατροί δεν το κάνανε

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλησπέρα :)

Τί κάνετε? Πώς περνατε το Σάββατό σας? Αύριο τί έχετε προγραμματίσει?

Εμείς βγήκαμε με τη μπέμπα και τη νουνά της την Παρασκευή το πρωί για καφέ και ήταν τέλεια!!! Η μπέμπα αρχικά κοιμόταν, αλλά όταν ξύπνησε κοιτούσε γύρω της με γουρλωμένα μάτια και τα εξερευνούσε όλα. Κάθε φορά που σταματούσε το βλέμμα της επάνω μου η στη νουνά της έσκαγε κι ένα πλατύ χαμόγελο και συνέχιζε την πορεία της, χαχα.Ήταν πολύ όμορφα! Αύριο το πρωί θα πάμε Εκκλησία σε ένα μοναστήρι σε βουνό και θα την πάρουμε μαζί.Θα σας πως αντιδράσεις ...

Περιμένω και τα δικά σας!

Καλή Κυριακή να έχετε αύριο!Πολλά φιλιά!

Διαφημίσεις

Τί κάνετε? Πώς περνατε το Σάββατό σας? Αύριο τί έχετε προγραμματίσει?

Εμείς βγήκαμε με τη μπέμπα και τη νουνά της την Παρασκευή το πρωί για καφέ και ήταν τέλεια!!! Η μπέμπα αρχικά κοιμόταν, αλλά όταν ξύπνησε κοιτούσε γύρω της με γουρλωμένα μάτια και τα εξερευνούσε όλα. Κάθε φορά που σταματούσε το βλέμμα της επάνω μου η στη νουνά της έσκαγε κι ένα πλατύ χαμόγελο και συνέχιζε την πορεία της, χαχα.Ήταν πολύ όμορφα! Αύριο το πρωί θα πάμε Εκκλησία σε ένα μοναστήρι σε βουνό και θα την πάρουμε μαζί.Θα σας πως αντιδράσεις ...

Περιμένω και τα δικά σας!

Καλή Κυριακή να έχετε αύριο!Πολλά φιλιά!

Καλησπέρα!! Παρασκευή και Σάββατο ημουν πολύ χάλια από μπουκωμα, καταρροή και πονοκέφαλο!! Την πάλεψα κάπως με πορτοκαλάδες και ζεστά... Ευτυχώς σήμερα ξύπνησα το πρωι και ειπα "αναπνέω!!". Βεβαια μετά ξαναείχα μπούκωμα αλλα και πάλι καμία σχέση!

Μακάρι αύριο να μαι τελείως καλά!

Τι ωραίες βολτες που κάνετε καλέ εσείς!! Φτου, φτου μη σας ματιάσω!!

Στον Ομπλό πήγατε σήμερα!! Μπράβο σου που παίρνεις τη μικρή παντού! Στο χω πει και θα στο ξαναλέω!!

Αλήθεια θηλάζεις??

Βάλε κι ενα τικεράκι να βλέπουμε ποσο ειναι το μωράκι του καφέ!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπερα και απο μενα....

Εγω κοριτσια ειμαι ακομα χαλια. Την Παρασκευη το βραδυ ειχα στεγνωσει τελειως και πηρα ενα primperan και ηλεκτρολητες... Ενιωσα αμεσως καλυτερα αλλά νιωθω τυψεις για τα μωρακια που τους δινω φαρμακα. Το Σαβ κρατουσε η επιδραση του ακομα και ημουν καλα, αλλα απο Σαβ. βραδυ παλι χαλια....

Τι θα κανω ρε κοριτσια?

Κοπελια εσυ επαιρνες primperan? Πόσο καιρο τα επαιρνες? Καθε μέρα?

Τι να κάνω????

c12e25debb.png

Καλησπέρα!! Παρασκευή και Σάββατο ημουν πολύ χάλια από μπουκωμα, καταρροή και πονοκέφαλο!! Την πάλεψα κάπως με πορτοκαλάδες και ζεστά... Ευτυχώς σήμερα ξύπνησα το πρωι και ειπα "αναπνέω!!". Βεβαια μετά ξαναείχα μπούκωμα αλλα και πάλι καμία σχέση!

Μακάρι αύριο να μαι τελείως καλά!

Τι ωραίες βολτες που κάνετε καλέ εσείς!! Φτου, φτου μη σας ματιάσω!!

Στον Ομπλό πήγατε σήμερα!! Μπράβο σου που παίρνεις τη μικρή παντού! Στο χω πει και θα στο ξαναλέω!!

Αλήθεια θηλάζεις??

Βάλε κι ενα τικεράκι να βλέπουμε ποσο ειναι το μωράκι του καφέ!!

Λοιπόν το πρωί δεν πήγαμε στο μοναστήρι γιατί η μπέμπα δεν ξυπνούσε, οπότε πήγαμε εκκλησία στην γειτονιά μας σε μια εκκλησία που σχολάει στις 11 (στη Βότση). Μετά πήγαμε για καφέ (στην πλ. Γεωργίου) με τη μπέμπα φυσικά και ήταν τέλεια!. Γυρίσαμε σπίτι,φάγαμε και φύγαμε κατευθείαν για το μοναστήρι (στην Πιτίτσα, στην Παναγία την Ελεούσα), όπου η ηγουμένη είναι πολύ φίλη μου. Η μπέμπα ξετρελάθηκε μαζί της και όλο έπαιζαν και γελούσε. Μετά πήγαμε σε μια ξαδέλφη που εχει υιοθετήσει ένα κοριτσάκι ακριβώς ένα χρόνο μεγαλύτερο απο την μπέμπα μας. Εκεί κουράστηκε λίγο η μπέμπα και κοιτούσε ξαφνιασμένη γύρω γύρω που φώναζε η ξαδελφούλα της και έκανε χαρές, αλλά δεν γκρίνιαξε. Γυρίσαμε σπίτι, έφαγε και τώρα κοιμάται σαν αγγελούδι. Το πρωί θα ξυπνήσει ανανεωμένη και όλο χαρές!!!

Δεν θηλάζω γιατί δεν είχα γάλα. Μόνο μια εβδομαδα στην αρχή είχα λίγο και το έβγαζα με θήλαστρο, αλλά σταμάτησε κι αυτό.

Καλησπερα και απο μενα....

Εγω κοριτσια ειμαι ακομα χαλια. Την Παρασκευη το βραδυ ειχα στεγνωσει τελειως και πηρα ενα primperan και ηλεκτρολητες... Ενιωσα αμεσως καλυτερα αλλά νιωθω τυψεις για τα μωρακια που τους δινω φαρμακα. Το Σαβ κρατουσε η επιδραση του ακομα και ημουν καλα, αλλα απο Σαβ. βραδυ παλι χαλια....

Τι θα κανω ρε κοριτσια?

Κοπελια εσυ επαιρνες primperan? Πόσο καιρο τα επαιρνες? Καθε μέρα?

Τι να κάνω????

Έπαιρνα πριμπεραν 2 φορές την ημέρα, αλλά δεν με έπιανε. Δεν κάνει κακό στα μωράκια, μην ανησυχείς. Αν σε ανακουφίζει, να το παίρνεις στις δόσεις που σου έχει πει ο γιατρός. Δεν αντέχονται και τόσοι εμετοί. Σε καταλαβαίνω, αλλά κάνε υπομονή. Περνάει ο καιρός και δεν θα σου μείνει καμία ανάμνηση απο αυτούς. Να σκεφτεσαι οτι τα μωράκια είναι καλά και σου στέλνουν τα μηνύματά τους :)

ΟΙ υπόλοιπες της παρέας πώς περάσατε?

Πολλά φιλιά και καλό ξημέρωμα!

Καλησπέρα κοριτσια...

Που ειμαστε ολες σημερα?

Εγω σημερα μαζεψα τα κομμάτια και ειπα να ερθω δουλεια... Αν και με το ζορι! και εχω και πολύ!

Ευτυχώς δεν εχω κάνει πολλούς εμετούς σημερα...

Δεν εχω νέα να σας πω, οποτε σας στελνω τα φιλια μου και περιμένω τα δικά σας νεα!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!

Πως ειστε? εγω τελειωσα με την εκθεση, εφυγαν και οι ξενοι που ειχαν ερθει και πιστευω να αρχισω να χαλαρωνω σχετικα. Ειμαι πολυ κουρασμενη και αυπνη και τα ποδια μου τα νοιωθω λες κι εχω παει σε εντατικο προγραμμα στο γυμναστηριο, χαχα

Πιγκυ μου υπομονη, θα περασει κι αυτο. Σου βγηκε δυσκολο το πρωτο τριμηνο αλλα ειναι και 2 μωρακια. Λογικο ειναι. Δεν γινεται να το περασεις ξωφαλτσα!

Αληθεια στη δουλεια τι κανεις? Εκει που εισαι στο γραφειο σε πιανει και τρεχεις τουαλετα?

Εγω πηγα χθες στον γιατρο και ο υπερηχος ηταν μια χαρα, ειχα ενα αυγουλακι 14mm, μου πηρε και αιμα και οι ορμονες μου ηταν μια χαρα και μου ειπε οτι στο τελος της εβδομαδας μαλλον θα γινει η σπερματεγχυση και μετα απο 2 μερες θα βαλουμε και τα παγωτακια. Αυτα ειναι τα νεα μου. Να σας πω την αληθεια αυτη τη φορα ειμαι λιγο στον κοσμο μου. Σαν να μην με νοιαζει καθολου νοιωθω. Βασικα αυτο που ακριβως νοιωθω ειναι ας πουμε σαν να παιζω στα ηλεκτρονικα ενα παιχνιδι και να εχω χασει την πιστα (την 4η εξωσωματικη δλδ) αλλα μου δινει και μια πιστα bonus μηπως μπορεσω να σωσω την χαμενη πιστα. Αντε ας το κανουμε κι αυτο, για να δουμε ποιο θα ειναι το επομενο βημα, ετσι ειναι στο μυαλο μου.

Τελοσπαντων αυτα.

Αντε γραψτε κανενα νεο. "Καθησε" η ομαδα

Φιλια σε ολες!

Καλημερα σε ολες!

Πως ειστε? εγω τελειωσα με την εκθεση, εφυγαν και οι ξενοι που ειχαν ερθει και πιστευω να αρχισω να χαλαρωνω σχετικα. Ειμαι πολυ κουρασμενη και αυπνη και τα ποδια μου τα νοιωθω λες κι εχω παει σε εντατικο προγραμμα στο γυμναστηριο, χαχα

Εγω πηγα χθες στον γιατρο και ο υπερηχος ηταν μια χαρα, ειχα ενα αυγουλακι 14mm, μου πηρε και αιμα και οι ορμονες μου ηταν μια χαρα και μου ειπε οτι στο τελος της εβδομαδας μαλλον θα γινει η σπερματεγχυση και μετα απο 2 μερες θα βαλουμε και τα παγωτακια. Αυτα ειναι τα νεα μου. Να σας πω την αληθεια αυτη τη φορα ειμαι λιγο στον κοσμο μου. Σαν να μην με νοιαζει καθολου νοιωθω. Βασικα αυτο που ακριβως νοιωθω ειναι ας πουμε σαν να παιζω στα ηλεκτρονικα ενα παιχνιδι και να εχω χασει την πιστα (την 4η εξωσωματικη δλδ) αλλα μου δινει και μια πιστα bonus μηπως μπορεσω να σωσω την χαμενη πιστα. Αντε ας το κανουμε κι αυτο, για να δουμε ποιο θα ειναι το επομενο βημα, ετσι ειναι στο μυαλο μου.

Τελοσπαντων αυτα.

Αντε γραψτε κανενα νεο. "Καθησε" η ομαδα

Φιλια σε ολες!

Καλήμέρα!!!!!!! Και καλή ξεκούραση τωρα!!

Είναι η βδομάδα σου αυτή δηλαδή ε?? Ωραία, ωραία, θα περιμένουμε τα δικά σου νέα!! Καλά κάνεις και είσαι στον κόσμο σου (καλά και η παρομοίωση πολύ ευστοχη;)) , βοηθάει πάαααρα πολύ!! κι εμείς να ξέρεις είμαστε μαζί σου!!

Εγώ νεο ιδιαίτερο δεν έχω...Τωρα συνήλθα από το μπούκωμα και την καταρροή επιτέλους, τις αναγούλες τις εχω ξεπεράσει κατά πολύ κι έκλεισα ρανταβού 17/11 για αυχενική διαφάνεια! Ετσι σιγά σιγά θ αρχίσω να οδηγώ και να κινούμαι λίγο τελοσπάντων γιατι δεν την παλεύω άλλο απ΄το μέσα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα κοριτσια! Gemini μου ευτυχως τελος το μπουκωμα και οι αναγουλες και ολα μια χαρα.

MissPiggy μου πρεπει λιγο να κανεις υπομονη.Σκεψου για τα μωρακια σου. Δηλωνουν το παρον.

Leni μου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου αυτη η φορα να σε φερει στην ευτυχια.

Εγω σημερα παω να παρω τα αποτελεσματα των εξειδικευμενων εξετασεων και περιμενω να ερθει η περιοδος να αρχισω την θεραπεια 2 μηνων με αντισυλλητικα.Αντε να δουμε.

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Γειά σας γειά σας!!!

Τί κάνετε? Όπως διάβασα όλες καλά και προχωράτε στα επόμενα βήματα, η καθεμία για τον στόχο της.

Λένη μου καλύτερα που νιώθεις έτσι... Τό άγχος δεν προσφέρει τίποτα. Δες το σαν ηλεκτρονικό παιχνίδι. Ποτέ δεν ξέρεις την έκβασή του τελικά. Στο τέλος μπορεί και να κερδίσεις και να σημειώσεις ρεκόρ :) Στο εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά και να είσαι η επόμενη εγκυούλα στην παρέα μας!

Μισπίγκυ ξεκόλησε το τικεράκι σου? Πώς πάς απο εμετούς? Λίγο απέμεινε για να σταματήσουν και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου χωρίς προβλήματα. Σε λίγο θα ακούσεις και τα μωράκια σου να κινούνται και θα ξετρελαθείς.

Τζέμινι εσύ τα άκουσες? Θα τα δεις λεπτομερως στην αυχενική και θα είναι τέλεια!!!Έκλεισες στον Νικολαΐδη τελικά?

ΑΓΓΕΛΙΚ γιορτάζεις σήμερα? Χρόνια σου πολλά αν είναι σήμερα και να έχεις πολύ καλή επιτυχία στην πορεία αυτών των μηνών μέχρι να΄πετύχεις τον στόχο σου!

Εμείς είμαστε πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. η μπεμπούλα έφαγε για μεσημέρι και κοιμήθηκε. Θα ξυπνήσει πάλι κατά τις 4.30 και μετά θα έχει όλο παιχνίδια, χιχι. Όλο γελάει βρε κορίτσια και μιλάει με καινούριες κραυγούλες καθημερινά. Μας έχει ξετρελάνει. Κάθε μέρα αγχωνόμαστε με τα πολιτικά και τα οικονομικά και μας φτιάχνει τη διάθεση η μπέμπα με το που ανοίγει τα ματάκια της και μας γελάει. μακάρι να φτιάξουν τα πράγματα και να ηρεμήσουμε όλοι

Οι υπόλοιπες που είναι? Lucky τί εκανες? Έκανες την υστεροσκόπηση?

Πολλά φιλιά και καλό απόγευμα!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! Gemini μου ευτυχως τελος το μπουκωμα και οι αναγουλες και ολα μια χαρα.

Εγω σημερα παω να παρω τα αποτελεσματα των εξειδικευμενων εξετασεων και περιμενω να ερθει η περιοδος να αρχισω την θεραπεια 2 μηνων με αντισυλλητικα.Αντε να δουμε.

Φιλακια σε ολες!

Οχι άντε να δουμε!! Ολα τελεια θα ναι!! Θα το δεις;);)

Χρονια πολλά και για σήμερα αν γιορτάζεις!!

Καλά απότελέσματα και περιμένουμε ενημέρωση!

Γειά σας γειά σας!!!

Τί κάνετε? Όπως διάβασα όλες καλά και προχωράτε στα επόμενα βήματα, η καθεμία για τον στόχο της.

Τζέμινι εσύ τα άκουσες? Θα τα δεις λεπτομερως στην αυχενική και θα είναι τέλεια!!!Έκλεισες στον Νικολαΐδη τελικά?

Εμείς είμαστε πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. η μπεμπούλα έφαγε για μεσημέρι και κοιμήθηκε. Θα ξυπνήσει πάλι κατά τις 4.30 και μετά θα έχει όλο παιχνίδια, χιχι. Όλο γελάει βρε κορίτσια και μιλάει με καινούριες κραυγούλες καθημερινά. Μας έχει ξετρελάνει. Κάθε μέρα αγχωνόμαστε με τα πολιτικά και τα οικονομικά και μας φτιάχνει τη διάθεση η μπέμπα με το που ανοίγει τα ματάκια της και μας γελάει. μακάρι να φτιάξουν τα πράγματα και να ηρεμήσουμε όλοι

Οι υπόλοιπες που είναι? Lucky τί εκανες? Έκανες την υστεροσκόπηση?

Πολλά φιλιά και καλό απόγευμα!

Δεν τα χω ακούσει ακόμα! Ειναι πολύ νωρίς!! Ναι στον Νικολαίδη έκλεισα τελικά. Δεν έβρισκα κι 'αλλου γιατί το καθυστέρησα μάλλον... Τελοσπάντων ας ελπίσουμε να ναι όλα καλα!!

Δεν το συζητώ οτι με τα μωρά τα ξεχνάς όλα! Τι να σε νοιάξει μετά ο Παπαντρέου, Σαμαράς κτλ κτλ!!

Φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλησπερα κοριτσια

να χαιρεστε τους εορταζομενους σας! Εμεις μια χαρουλα σπιτι και ξαπλες κανει και κρυο εχω ευχαριστηθει χουζουρεμα!!

κοπελια μου για την υστεροσκοπιση περιμενω να μου ερθει περιοδος η τελευταια ηταν 4 αυγουστου και περιμενω ποτε θα της ερθει να με ξανα βρει!!

Καναμε fsh ,lh και ολικη τεστοστερονη στον αντρουλη μου και βγηκε χαμηλη το οποιο ειναι πολυ καλο γιατι ξεκιναμε αμεσως ορμονοθεραπεια για σπερματογεννεση!

Βγηκαν και τα αποτελεσματα της κυστικης ηνωσης και ειναι αρνητικη οποτε δεν εχουμε κανενα προβλημα!! παμε παρακατω...

περαστικουλια στις αρρωστουλες!!!

ευχομαι οτι καλυτερο σε ολες και μεχρι το τελος του χρονου να εχουμε και αλλη μια εγκυουλα στην παρεα!!(λενη μου για σενα λεω)

Σημερα εμαθα και ευχαριστα νεα μια πολυ καλη μου φιλη ερχεται σε 10 μερες απο θεσσαλονικη μετα απο 2 χρονια που εχω να τη δω η χαρα μου δεν λεγεται!!!!:-D:grin::-D:grin:

κοριτσια να σας ρωτησω?οι αναγουλες σε ποια μερα αρχησαν?

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Ωρα και φορα οι ανθρωποι κανουν πραγματα που μας εκπλησουν και μας συγκινουν,πραγματα που δεν τα περιμενεις και δεν υπολογιζεις σε αυτα μεχρι που γινονται και σηκωνεται η τριχα σου στο ακουσμα τους και τα ματια σου κατα ενα περιεργο τροπο πλημμιριζουν δακρυα...Εχω μια γιαγιακα αγαπημενη με μεγαλωσε μεχρι τα εξι μου και δεν μου χαλασε ποτε χατιρι,η οποια ειχε πεντε παιδια(εχασε τον μεγαλο της γιο οταν ηταν 25)ειναι τωρα 86 ετων,εχει βγαλει το δημοτικο κουτσα κουτσα και ειναι ενας ανθρωπος αλλης νοοτροποιας.Και ομως αυτος ο ανθρωπος,που για πολους θεωρειτε αγραμματος και αντικοινωνοικος με περνει καθε μερα τηλεφωνο να δει πως ειμαι μετα την επεμβαση και να χαζολογαμε οπως μου λεει για να περναει η ωρα μεχρι να ερθει ο αντρας μου ,μην ειμαι μονη! Αυτος ο αγιος ανθρωπος ηταν που πριν λιγο στο τηλεφωνο μου ειπε "σ'αγαπω" και εκανε το πιγουνι μου να τρεμει και τα ματια μου να βουρκωνουν,να παλευω να βγαλω μια κουβεντα...που την καταφερα λιγο πριν μπηξω για καλα τα κλαματα "κι εγω σ'αγαπω γιαγιακα μου"."Σ'ΑΓΑΠΩ" μια κουβεντα μικρη και ομως τοσο πολυ συμαντικη. Ισως φταιει η ψυχολογια ,ισως οτι η μαμα μου ειναι καθε μερα και ποιο απομακρη,ισως και η γιαγια μου να με κακομαθε και να περιμενω περισσοτερη αγαπη απο εκει που χαριζω απλοχερα την δικια μου,τι να πω δεν ξερω!!! Συγνωμη αν σας κουρασα ηθελα με καποιον να το μοιραστω...σας ευχαριστω που με διαβασατε...

Μην ντραπεις να πεις το σ'αγαπω....

Γιαγιακα μου να σαι παντα καλα σ'αγαπαω παρα πολυ!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Γειά σας κορίτσια!

Πολλά νέα διαβάζω!

Αγγελική θα ξεκινήσω από σενα γιατί φαντάζομαι γιορτάζεις! Χρονια πολλά καλή μου λοιπόν! Και του χρόνου διπλή! Η ακόμα καλύτερα τριπλή!

Ευχομαι να ειναι ολα καλά με τις εξετάσεις σου και να ειναι και το κλειδί του μυστιρίου οπότε θα συνεχίσετε με σιγουρα βήματα από δω και πέρα.

Ειμαι σιγουρα οτι ολα θα εξεληχθούν πολύ καλα! Θα δεις!

Λενιω μου, αυτή νομίζω ειναι η καλύτερη ψυχολογία! Ειναι ακριβως όπως το περιέγραψες, μια προσπάθεια μπονους... Τι είχαμε, τι χάσαμε... Και η ιδεα την σπερματέγχυσης ήταν πολύ καλή γιατι μην υποτιμάμαι ποτέ τη μαμα φύση, μπορεί το αυγουλάκι που θα διαλέξει αυτη να ειναι και το τυχερο!

Αλλά ειπαμε και στα παγωτάκια σου πρεπει να εχεις πιστη!

Οσο για μενα και το γραφειο ΑΣΤΑ!!!

Εχτές πρεπει πραγματικά να πέρασα τη μισή μερα στην τουαλετα... Αλλά τι να κάνω?

Σήμερα ειμαι πολύ καλύτερα, 2 φορές το πρωι και 1 το μεσημέρι και οκ... Βεβαια ανακατευομαι συνέχεια αλλά τι να κανεις. Με βοηθάνε πολύ οι καραμέλες, οπότε τις εχω ταράξει...

Gemini, φτάσαμε στην αυχενική ε???? Αντε αντε να παίρνουμε σειρα!!!! Ακολουθώ εγω... Θα ευχαριστηθεις τα μωράκια σου!

Αυριο κλείνω τις 9 βδομάδες, μακάρι να χαλαρώσουν οι αναγούλες μου και εμένα!

Κοπελια εσενα σε αφήνω τελευταία γιατι οι περιγραφές μου όχι απλά μου δίνουν κουράγιο... Μου δίνουν πραγματικά ΔΥΝΑΜΗ! Διαβαζω για την μικρη σου και σκεφτομαι εκει θα φτάσουμε και εμεις... Αξίζει τον κόπο ότι και να χρειαστεί να περάσουμε στο ενδιάμεσο!

Lucky Μου ελπίζω να είσαι καλά, δεν εχουμε νεα σου τελευταια...

Εγώ σημερα πήγα στο Λαικο για την εξέταση για το στίγμα. Σοκαρίστικα με το πόσο καλα δουλευει το συστημα, σε 10 λεπτα μπήκα με το ραντεβού μου, μας πήραν αίμα και φύγαμε... ΤΕΛΕΙΑ, δεν το πίστευα ότι ήμουν σε δημόσιο νοσοκομείο!

Την Δευτερα εκλεισα ραντεβου για κυστική ινωση στο Παιδων, είναι το μόνο κέντρο, μαζί με το Λαικο που διαγνώσκουν το 100% των μεταλλάξεων. Δυστυχώς δεν είναι δωρεαν, μονο στο Λαικο είναι δωρεαν αλλά εχει ραντεβού σε κανα 2μηνο... Στο παιδων στιχίζει ?200.

Μου ελεγε μια φιλη από πριν μείνω εγκυος να πάρω να κλείσω ενα ραντεβου να την κανω προκαταβολικα αλλά το αμέλησα... Οπότε Λένη και Αγγελική: Τηλ στο Λαικο, στο τμήμα μεσογειακής αναιμιας και κλείστε ενα ραντεβού για στιγμα και κυστική ινωση να μην τα πληρωσετε και αυτα μετα... Και να τα κανετε και με την ησυχεια σας, οχι σαν εμενα...

Αυριο θα πάω και για τα υπόλοιπα του προγεννετικού να τελειώσω και με αυτα!

Αυτά απο μένα κορίτσια... Γιορτάζει ο καλος μου σημερα αλλά δεν νομιζω οτι εχω κουραγιο για πολλά... Δυστυχως! Θα δω τι ορεξη εχει και εκεινος και βλεποντας και κάνοντας, θα δουμε.

Πολλά πολλά φιλια σε ολες λοιπόν!

c12e25debb.png

Ωρα και φορα οι ανθρωποι κανουν πραγματα που μας εκπλησουν και μας συγκινουν,πραγματα που δεν τα περιμενεις και δεν υπολογιζεις σε αυτα μεχρι που γινονται και σηκωνεται η τριχα σου στο ακουσμα τους και τα ματια σου κατα ενα περιεργο τροπο πλημμιριζουν δακρυα...Εχω μια γιαγιακα αγαπημενη με μεγαλωσε μεχρι τα εξι μου και δεν μου χαλασε ποτε χατιρι,η οποια ειχε πεντε παιδια(εχασε τον μεγαλο της γιο οταν ηταν 25)ειναι τωρα 86 ετων,εχει βγαλει το δημοτικο κουτσα κουτσα και ειναι ενας ανθρωπος αλλης νοοτροποιας.Και ομως αυτος ο ανθρωπος,που για πολους θεωρειτε αγραμματος και αντικοινωνοικος με περνει καθε μερα τηλεφωνο να δει πως ειμαι μετα την επεμβαση και να χαζολογαμε οπως μου λεει για να περναει η ωρα μεχρι να ερθει ο αντρας μου ,μην ειμαι μονη! Αυτος ο αγιος ανθρωπος ηταν που πριν λιγο στο τηλεφωνο μου ειπε "σ'αγαπω" και εκανε το πιγουνι μου να τρεμει και τα ματια μου να βουρκωνουν,να παλευω να βγαλω μια κουβεντα...που την καταφερα λιγο πριν μπηξω για καλα τα κλαματα "κι εγω σ'αγαπω γιαγιακα μου"."Σ'ΑΓΑΠΩ" μια κουβεντα μικρη και ομως τοσο πολυ συμαντικη. Ισως φταιει η ψυχολογια ,ισως οτι η μαμα μου ειναι καθε μερα και ποιο απομακρη,ισως και η γιαγια μου να με κακομαθε και να περιμενω περισσοτερη αγαπη απο εκει που χαριζω απλοχερα την δικια μου,τι να πω δεν ξερω!!! Συγνωμη αν σας κουρασα ηθελα με καποιον να το μοιραστω...σας ευχαριστω που με διαβασατε...

Μην ντραπεις να πεις το σ'αγαπω....

Γιαγιακα μου να σαι παντα καλα σ'αγαπαω παρα πολυ!!!!

Αχ κοριτσάκι μου,

δεν γραφουν τετοια πραγματα σε εγκυες γυναικες!!! Εβαλα τα κλαματα και κρυφτηκα πισω από τον υπολογιστή μην μπει και κανεις στο γραφειο και γινουμε τελειως ρεζιλι!!!

Αχ μωρε την γιαγιουλα σου... να την αγαπας πολύ! Τετοιοι ανθρωποι αξιζουν ολη μας την αγάπη!

Εχω και εγω μια τετοια γιαγια και σε νιωθω απόλυτα! Αυτη που μου έλεγε οτι δεν θα πεθάνει μεχρι να δει δισεγγονο...

Σ'ευχαριστούμε που μοιράστηκες την ιστορια σου μαζι μας!

Α, και με την μαμα σου δεν ξερω τι συμβαίνει και απομακρύνεστε αλλά προσπάθησε να κάνεις κατι και για αυτο... Αλλωστε μανα ειναι μονο μια και αυτό δεν αλλάζει...

Φιλια πολλά...

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...