Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα! Εγώ έκανα εξωσωματική με τον  Θ..και είναι απόλυτα ικανοποιημένη.Εχω μια κορούλα και τώρα είμαι έγκυος στο δεύτερο.Ειναι πααααρα πολύ καλός! Εύχομαι σε λίγο καιρό να γίνεις και εσύ μανούλα ❤️ 

και εμένα μου φάνηκε πολύ καλος μου πήρε το 70%του άγχους...που άλλοι γιατροί δεν το κάνανε

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια! Εχω χαθει μερες, το ξερω .Μου λειψατε.Τρεχω και δεν φτανω στην δουλεια.Μα σας σκεφτομαι.

Τι τελεια νεα διαβαζω.Μπραβο MissPiggy μου και Gemini .Ολα πανε τελεια.Μπραβο κοριτσια.Τελικα διδυμα .Με ενα σπαρο δυο τριγωνια.Φανταζομαι την χαρα σας.Να χαρειτε αυτην την μοναδικη περιοδο της εγκυμοσυνης.

Εχω νεα.Πηγα στο γιατρο μου και μου ειπε το πρεπει να κανω μια θεραπεια με αντισιλιπτικα για 2 μηνες, διοτι η ορμονη LH ειναι υψηλη και αυτο μπορει να δημιουργει σοβαρο προβλημα.Μου ειπε πολλα.Πηρε ολο το φακελο να τον μελετησει με τις εξετασεις και να το συζητησουν με τον καθηγητη του που θα ερθει απο το εξωτερικο.Μου ειπε οτι πρεπει να γινουν εξειδικευμενες εξετασεις ανοσολογικες πολυ εξειδικευμενες .Αφου να φανταστειτε πηγα στην Βιοιατρικη και καποιες δεν τις γνωριζαν.Αν θυμαστε μου ειχε πει οτι μπορει να κρυβετε κανα θεμα υγειας απο πισω.Γιαυτο με βαζει να κανω πολλες εξετασεις.Οσο για το πρωτοκολο θελει να το μελετησει καλα.Ειπε οτι μπορει να γινει και ημιφυσικος που σας ελεγα.

Ευχομαι ολες να ειστε!

Πολλα φιλια

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια! Εχω χαθει μερες, το ξερω .Μου λειψατε.Τρεχω και δεν φτανω στην δουλεια.Μα σας σκεφτομαι.

Τι τελεια νεα διαβαζω.Μπραβο MissPiggy μου και Gemini .Ολα πανε τελεια.Μπραβο κοριτσια.Τελικα διδυμα .Με ενα σπαρο δυο τριγωνια.Φανταζομαι την χαρα σας.Να χαρειτε αυτην την μοναδικη περιοδο της εγκυμοσυνης.

Εχω νεα.Πηγα στο γιατρο μου και μου ειπε το πρεπει να κανω μια θεραπεια με αντισιλιπτικα για 2 μηνες, διοτι η ορμονη LH ειναι υψηλη και αυτο μπορει να δημιουργει σοβαρο προβλημα.Μου ειπε πολλα.Πηρε ολο το φακελο να τον μελετησει με τις εξετασεις και να το συζητησουν με τον καθηγητη του που θα ερθει απο το εξωτερικο.Μου ειπε οτι πρεπει να γινουν εξειδικευμενες εξετασεις ανοσολογικες πολυ εξειδικευμενες .Αφου να φανταστειτε πηγα στην Βιοιατρικη και καποιες δεν τις γνωριζαν.Αν θυμαστε μου ειχε πει οτι μπορει να κρυβετε κανα θεμα υγειας απο πισω.Γιαυτο με βαζει να κανω πολλες εξετασεις.Οσο για το πρωτοκολο θελει να το μελετησει καλα.Ειπε οτι μπορει να γινει και ημιφυσικος που σας ελεγα.

Ευχομαι ολες να ειστε!

Πολλα φιλια

Που χάθηκες καλέ εσύ???? μας 'ελειψες....

Πολύ καλά τα νεα σου μου φάινονται. Μπορεί δηλαδή να εχεις λίγο τρέξιμο με εξετάσεις, ομως ο γιατρός δειχνει να ξερει τι κάνει και αύτό ειναι το πιο σημαντικό. Να ακολουθήσεις τις οδηγίες του πιστά. Μακάρι να βρεθεί το πρόβλημα και να εχεις τα καλύτερα αποτελέσματα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσια καλησπερα τι μου κανεται?

gemini πολυ ευχαριστα τα νεα σου με το καλο και στην πρωτη κλοτσια!!!!

misspiggy μου ξεδιψασες?Αντε με το καλο βρε να δεις και συ τα δικα σου μωρακια!!!

leni μου δεν θα το πιστεψεις ο αντρας μου ειναι οδοντοτεχνητης!Τελεια η ιδεα της μαμας σου,καλη υπομονη με την εκθεση!

κοπελια μου τι κανει το αγγελουδι της παρεας με το καλο να αρχισεται και τις λεξουλες!!!

αγγελικ μου ευχομαι να μην ειναι τπτ και ολα να πανε καλα!

εγω τωρα δυο μερες τρεχω συνεχεια πηρα τις ενεσεις απο το ΙΚΑ ταλεποριεμαι πολυ στο νοσοκομειο γιατι μερα παρα μερα κανω αλλαγες και ποναει το ατιμο το τραυμα...τι να κανω το υπομενω!Πηγαμε και στην ανδρολογο και μας ειπε οτι μαλλον ολη τη ζημια την εκανε η τεστοστερονη και αν ολα πανε καλα μπορει και να μην χρειαστει εξωσωματικη,και κοντευω να σκασω απο μια βλακεια ενος γιατρου κοντεψαμε να τρελαθουμε!!!Ευχομαι να βαλει ο θεος το χερι του και να πανε ολα οπως μας τα λεει η εστω να βρουμε λιγο σπερμα να μην χρειαστει βιοψια!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

καλημερα κοριτσια.Σημερα πηγα και εκανα τις εξειδικευμενες εξετασεις και αποτελεσματα θα εχω την Τριτη.

Αρχισα και γυμναστηριο μαζι με διατροφη μηπως και βοηθησει.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα κορίτσια!

Είμαι στην έκθεση και επιβλεπω το περίπτερο μας να φτιαχτεί σωστά. Ας ειναι καλα το iPhone που μου κρατάει παρέα και μπορώ και να σας γράψω!

Τώρα το πρωί πήγα στο μικροβιολογικο και πήρα τα αποτελεσματα απο τις εξετάσεις που έκανα. Όλες ειναι μια χαρα! Καλή η AMH, καλή η CA125 (δείκτης ενδομητριωσης), μια χαρα και οι ορμονικές. Θα τις στείλω με φαξ στον γιατρό που μου τις έδωσε να μου πει κι αυτός τι λέει.

Το απόγευμα έχω και ραντεβού με τον γιατρο μου να με δει και να συζητήσουμε.. Άντε να δούμε..

Εσείς τι νέα; Αγγελικ μου ωραία τα νέα σου. Εύχομαι ο,τι καλύτερο! Κανε κι εσύ τις εξετάσεις σου και αν κάτι φταίει τουλάχιστον να το ξέρετε για να πανε όλα καλα την επόμενη φορά. Για ποτέ λες επόμενη προσπάθεια;

Lucky μου υπομονή, θα περάσει κι αυτό. Όσο για την τεστοστερονη, τι εννοείς; Μπορεί οντωσ να μην χρειαστεί εξωσωματικη; Έπρεπε να το έχει δει και ο γυναικολογος αυτό;

Α! Να σου πω, ο άντρας σου έχει δικό του οδοντοτεχνικο Εργαστηριο; Κοιτά να δεις σύμπτωση:-)

Οι εγκύουλες μας πως ειναι σήμερα;

Έχουμε κανένα νέο;

Η μασκότ της παρέας;

Φιλακια σε όλες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!!!

Ειχα πάει κι εγώ για εξετάσεις σήμερα... Πηγα μετά και στα μαγαζία και πηρα κάτι μπλουζάκια. Ηθελα και μια φορμα αλλά δε βρηκα...

Πάντως γυρισα σπιτι πτωμα...Μαλλον δεν ειμαστε για πολλά!!

Leni! Μπραβο για τις εξετάσεις!!! Δε μένει τωρα παρά να τις δει ο γιατρός σου και να σου δωσει περαιτέρω οδηγίες!!

Αgelik νομίζω αυτό με τη γυμναστική θα σε βοηθήσει πολύ. Ειναι η καλυτερη εκτόνωση!! Και φτιάχνεις και κορμί!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Πω πω νέα!

Από που να αρχισω!

Αγγελική μου σου απάντησα και αλλου, καλα αποτελέσματα σου ευχομαι!

Μακαρι την Τριτη να λυθούν μερικές απορίες και να εχετε καινουριες παραμετρους για να καταληξετε στην καλυτερη προσεξηση με το Βασιλοπουλο.

Lucky μου, κανε υπομονη με τις αλλαγες, θα περάσει. Πρεπει να χαρήκατε πολύ με τα νέα ε? Μακαρι κοριτσακι μου να γλιτώσετε την εξωσωματική και να κάνετε μωράκι στο κρεβατάκι σας! Μεσα απο την καρδια μου σου το ευχομαι!

Gemini και σε σενα καλά αποτελέσματα. Εγω θα πάω αυριο να γράψω τις εξετάσεις στο ΙΚΑ, Δευτερα θα πάω να τις κάνω... Να τελειώνω και με αυτο!

Λενάκι μου, κουράγιο για το ΣΚ που ακολουθει καταρχάς! Χαρηκα παρα πολύ για τα αποτελέσματα σου! Κυριως για την ενδομητριωση που σε εχει ταλαιπωρησει τόσο. Για την αλλη ήμουν σιγουρη οτι θα ήταν καλη... Να μας πεις και τι θα σου πει ο γιατρος ε??? Θελουμε νέα!!!

Αληθεια ποια εταιρια χρησιμοποιεις για τα stand??

Εγω ειμαι ετσι και ετσι σήμερα. Ξυπνησα πολύ ασχημα, με 2 εμετούς, αλλους 2 στη δουλεια αλλά τώρα νιώθω καλα... Μακάρι να συνεχίσω έτσι.

Κοπελια πως ειστε εσεις σημερα? τι κανει το μωρό μας???

Φιλια πολλα πολλα σε ολες!

c12e25debb.png

Γειά σας κι απο μένα :)

Είχα γράψει και το πρωί, αλλά βλέπω οτι δεν εχει μπει το μήνυμα. Δεν θυμάμαι τί είχα γραψει, αλλά δεν πειράζει :)

ΑΓΓΕΛΙΚ και Λένη να σκέφτεστε θετικά στο νέο ξεκίνημα που κάνετε και με αισιοδοξία. Όσο το δυνατόν να έχετε λιγότερο άγχος, αν και ξέρω οτι αυτό δεν είναι εύκολο, τουλάχιστον παλέψτε το... μακάρι να πάνε όλα καλά και στις δύο, το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.

Μισπίγκυ και Gemini πώς πάνε οι αναγούλες? Κάθε μέρα θα νιώθετε και καλύτερα και μόλις ακούσετε τις πρώτες κινήσεις απο τα μωράκια σας, όλα θα σταματήσουν και θα αρχίσει η περίοδος επικοινωνίας με τα μπεμπάκια. Για μένα ήταν η πιο μαγική περίοδος που όσο μεγάλωνε το μωράκι τόσο πιο πολύ ανταποκρινόταν στις δικές μας ομιλίες.

Lucky σου εύχομαι να τελειώσει γρήγορα ο πόνος και να πάνε όλα καλά με τις προσπάθειές σας. Πότε θα κάνεις την υστεροσκόπηση? Περιμένουμε νέα σου...

Η μπέμπα κοιμήθηκε πολύ το βράδυ γιατι την παίζαμε πολύ με τον άντρα μου και ήταν κουρασμένη. Σήμερα έφαγε πολύ και μετά είχε όρεξη για παιχνίδια. Ήθελα να την βγάλω και βόλτα, αλλά νύσταξε και δεν ήθελε να την ντύσω. Μόλις της έβγαλα την ζακέτα που της είχα φορέσει άρχισε να γελάει και έκλεισα τα μάτια ήρεμη οτι θα μείνει μέσα στην ησυχία της, χαχα.

Μπορεί να την πάω τώρα το απόγευμα, να βγω κι εγώ λίγο και να βγεί και η ίδια να μαθαίνει.

Πολλά φιλιά και απο τις δυό μας!

Γειά σας κι απο μένα :)

Είχα γράψει και το πρωί, αλλά βλέπω οτι δεν εχει μπει το μήνυμα. Δεν θυμάμαι τί είχα γραψει, αλλά δεν πειράζει :)

ΑΓΓΕΛΙΚ και Λένη να σκέφτεστε θετικά στο νέο ξεκίνημα που κάνετε και με αισιοδοξία. Όσο το δυνατόν να έχετε λιγότερο άγχος, αν και ξέρω οτι αυτό δεν είναι εύκολο, τουλάχιστον παλέψτε το... μακάρι να πάνε όλα καλά και στις δύο, το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.

Μισπίγκυ και Gemini πώς πάνε οι αναγούλες? Κάθε μέρα θα νιώθετε και καλύτερα και μόλις ακούσετε τις πρώτες κινήσεις απο τα μωράκια σας, όλα θα σταματήσουν και θα αρχίσει η περίοδος επικοινωνίας με τα μπεμπάκια. Για μένα ήταν η πιο μαγική περίοδος που όσο μεγάλωνε το μωράκι τόσο πιο πολύ ανταποκρινόταν στις δικές μας ομιλίες.

Lucky σου εύχομαι να τελειώσει γρήγορα ο πόνος και να πάνε όλα καλά με τις προσπάθειές σας. Πότε θα κάνεις την υστεροσκόπηση? Περιμένουμε νέα σου...

Η μπέμπα κοιμήθηκε πολύ το βράδυ γιατι την παίζαμε πολύ με τον άντρα μου και ήταν κουρασμένη. Σήμερα έφαγε πολύ και μετά είχε όρεξη για παιχνίδια. Ήθελα να την βγάλω και βόλτα, αλλά νύσταξε και δεν ήθελε να την ντύσω. Μόλις της έβγαλα την ζακέτα που της είχα φορέσει άρχισε να γελάει και έκλεισα τα μάτια ήρεμη οτι θα μείνει μέσα στην ησυχία της, χαχα.

Μπορεί να την πάω τώρα το απόγευμα, να βγω κι εγώ λίγο και να βγεί και η ίδια να μαθαίνει.

Πολλά φιλιά και απο τις δυό μας!

Αχ καλέ τι ωραία που πάτε όλο βόλτα!!! Πάρτε με κι εμένα...ζηλεύω!!:P:p

SV6vp3.png

LWoFp3.png

γεια σας κοριτσια!!!

χαιρομαι που ειστε ολες καλα!!!εχω ενα μεγαλο προβληματισμο και θελω την βοηθεια σας θας σας γραψω ποιο κατω

λενη μου ο αντρας μου δουλευει δεν ειναι δικο του(αλλα αστα μαυρα χαλια το αφεντικο για να μην διωξει κανενα υπαληλο ,εχει 4,θα δινει σε ολους μια βδομαδα αδεια ανεφ αποδοχων σε ολους)παλι καλα!

οσο για την τεστοστερονη(το συμπληρομα) ειναι το αντρικο αντισυλιπτικο και τα δυο σπερματοδιαγραμματα που καναμε ηταν υπο την επιρεια της ουσιας και δεν μας εδωσαν λεει αληθηνο αποτελεσμα θα κανει μια θεραπεια με ορμονες και αν ειμαστε τυχεροι εχουμε πολλες πιθανοτητες να επανελθει το σπερμα και με μια σπερματενχιση να εχουμε αποτελεσμα!!!Αχ αντε να δουμε τι θα γινει(απο λαθος γιατρου περναμε ολο αυτο!!!):-(

Και μεσα σε ολο τον χαμο που πηγαμε σε 3 γιατρους να σημιωσω οτι μονο ο κ Λαινας μας ειπε οτι πρωτα παιδια θα δειτε ουρολογο ανδρολογο και μετα θα δουμε για εξωσωματικη ενω οι αλλοι μας πηγαιναν αμεσως για βιοψια(η οποια μπορει να προκαλεσει ανηκανοτητα).Το θεμα ειναι στην τελικη οτι σπερμα υπαρχει δεν θελει να προβαλει να το δουμε και μεις το ατιμο!!!

misspiggy μουχαιρομαι που ακουω για εμετους γιατι καθε μερα τα μωρακια σου με αυτο τον τροπο κανουν αισθητη την παρουσια τους.

Οσο για το αν χαρηκαμε ,μαλλον ανχωθηκαμε γιατι η ορμονοθεραπεια θα κρατησει απο τρεις εως εξι μηνες αρα χανουμε την προθεσμια του ΙΚΑ,εκτως αυτο ειναι ολα ακομα ρευστα και περιμενουμε να δουμε τι θα γινει!!

κοπελια μου το αγγελουδι σου θα μας κουζουλανει (τρελανει) ολους εδω μεσα τι υπεροχο παιδι που ειναι!!!Πραγματικα επιβραβευω την σταση σου και χαιρομαι παρα πολυ που ειστε τοσο κοντα στην εκκλησια και στην πιστη μας ειναι δυςευρετο στις μερες μας!Και πιστευω οτι η παναγιτσα μας σε ανταμιβει με ενα υπεροχο μωρο στην αγκαλια σου!!

gemini μου υπομονη σελιγο καιρο θα κανεις ατελειωτες βολτες με τα δυδιμακια σου!!!

Και τωρα ο προβληματισμος μου ανχωνομαι παρα πολυ με οσα γινοντε στη κακομοιρη την Ελλαδιτσα μας,υπαρχουν καποια χρηματα στην ακρη για την εξωσωματικη και ο αντρας μου επιμενει να παει να τα βγαλει μην τυχων και τα χασουμε αλλα φοβαμαι ρε κοριτσια τοσα γινουντε δεν ειναι επικυνδηνο να τα φερουμε στο σπιτι?Ζηταω την γνωμη σας!!!:?::?:

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!

χαιρομαι που ειστε ολες καλα!!!εχω ενα μεγαλο προβληματισμο και θελω την βοηθεια σας θας σας γραψω ποιο κατω

gemini μου υπομονη σελιγο καιρο θα κανεις ατελειωτες βολτες με τα δυδιμακια σου!!!

Και τωρα ο προβληματισμος μου ανχωνομαι παρα πολυ με οσα γινοντε στη κακομοιρη την Ελλαδιτσα μας,υπαρχουν καποια χρηματα στην ακρη για την εξωσωματικη και ο αντρας μου επιμενει να παει να τα βγαλει μην τυχων και τα χασουμε αλλα φοβαμαι ρε κοριτσια τοσα γινουντε δεν ειναι επικυνδηνο να τα φερουμε στο σπιτι?Ζηταω την γνωμη σας!!!:?::?:

Δεν ξέρω αλλά αυτό με τα χρήματα στην τράπεζα το ακούμε κανα 2 χρόνια τωρα ταχα "εμπιστευτικά" από καποια εξέχοντα πρόσωπα που συμβουλέυουν.. Εγώ προσωπικά δεν το πολυπιστέυω. Νομίζω μεχρι ένα ποσό ειναι ασφαλισμένα στην τράπεζα. Δεν εχουμε και πολλά η αλήθεια ειναι:-( οπότε τα εχουμε αφήσει και βλέπουμε... Δεν τα θεωρώ και τοσο ασφαλή στο σπίτι...

Πάντως η αλήθεια είναι οτι νομιζα πως ειχαμε πιάσει πάτο μεχρι τωρα αλλά βλέπω κι άλλη πτώση...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κορίτσια είμαι χώμα! Πως θα άντεξω αύριο; Ήμουν μέχρι τις 5:30 στο περίπτερο όρθια και 7 πήγα στον γιατρο.. Αχ πιγκυ μου εσυ με καταλαβαίνεις!

Αυτή τη φορά μας έφτιαξε το περίπτερο η deco design αλλά παλιά είχαμε μια νατασα ρουσκα που ήταν το κάτι άλλο.. Φέτος όμως δεν την βρίσκαμε πουθενά.. Εξαφανίστηκε! Τελοσπαντων

Για τον γιατρο τωρα. Είπαμε πολλά. Αυτό πάντως που θα κάνουμε τώρα ειναι να βάλω αυτό το μήνα τα κατεψυγμένα και μου πρότεινε να κάνω την ημέρα της ωορηξιας αν θέλω και μια σπερματεγχυση και έτσι να έχουμε περισσότερες πιθανότητες. Τα κατεψυγμένα θα τα βαλουμε δλδ 2 μέρες μετα την σπέρμ/ση. Βρήκε όντως τις εξετάσεις μια χαρα και είπε ότι την περίοδο δεν μου την έκοψε μετα την λαπαροσκοπηση γιατί είχα ενδομητριωση grade 1, πολυ λίγο δλδ, και έτσι δεν υπήρχε λόγος. Τώρα τι να πω;; Μου είπε και για plan b αν δεν έχουμε και επιτυχία με τα παγωτάκια.. Θα σας τα γράψω, απλά κορίτσια πάω να φάω κάτι και να ΞΑΠΛΩΣΩ!!!! Δεν αντέχω!!

Σας φιλώ πολυ όλες!

Κορίτσια είμαι χώμα! Πως θα άντεξω αύριο; Ήμουν μέχρι τις 5:30 στο περίπτερο όρθια και 7 πήγα στον γιατρο.. Αχ πιγκυ μου εσυ με καταλαβαίνεις!

Αυτή τη φορά μας έφτιαξε το περίπτερο η deco design αλλά παλιά είχαμε μια νατασα ρουσκα που ήταν το κάτι άλλο.. Φέτος όμως δεν την βρίσκαμε πουθενά.. Εξαφανίστηκε! Τελοσπαντων

Για τον γιατρο τωρα. Είπαμε πολλά. Αυτό πάντως που θα κάνουμε τώρα ειναι να βάλω αυτό το μήνα τα κατεψυγμένα και μου πρότεινε να κάνω την ημέρα της ωορηξιας αν θέλω και μια σπερματεγχυση και έτσι να έχουμε περισσότερες πιθανότητες. Τα κατεψυγμένα θα τα βαλουμε δλδ 2 μέρες μετα την σπέρμ/ση. Βρήκε όντως τις εξετάσεις μια χαρα και είπε ότι την περίοδο δεν μου την έκοψε μετα την λαπαροσκοπηση γιατί είχα ενδομητριωση grade 1, πολυ λίγο δλδ, και έτσι δεν υπήρχε λόγος. Τώρα τι να πω;; Μου είπε και για plan b αν δεν έχουμε και επιτυχία με τα παγωτάκια.. Θα σας τα γράψω, απλά κορίτσια πάω να φάω κάτι και να ΞΑΠΛΩΣΩ!!!! Δεν αντέχω!!

Σας φιλώ πολυ όλες!

Καλημέρα!! Κουραση ε??

Σωστός μου φαίνεται ο γιατρός. Και ευέλικτος (μου άρεσε η ιδέα με τη σπερματέγχυση!). Το θέμα ειναι εσύ να αισθάνεσαι άνετα και εμπιστοσύνη..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια...

Σήμερα πραγματικά δεν είμαι καλα, απο χτες το βράδυ κάνω σηνέχεια εμετους και δεν εχω καταφέρει να κρατήσω καθόλου φαγητό, εκτός από ενα τοστ το πρωι... Δεν πήγα και γραφειο, ειμαι σπιτι... Δεν αντεχα. Αν συνεχίσει ετσι θα πάρω το γιατρο μου να δω αν μπορω να κάνω κατι...

Λενη μου, ο γιατρός σου εχει πλάνο πάντως! Τι λες να κάνεις? Θα ακολουθήσεις και την συμβουλή της σπερματέγχυσης? Τι εχεις να χάσεις να το κάνεις και αυτο?

Φαντάζομαι την κουραση σου και απο χτες αλλά και σήμερα... Κουραγια κανε!

Κοπελια μου, περιμενω και εγω να περασει αυτο το 3μηνο και για να νιωσω πιο σιγουρη για την κυηση αλλά και για να περάσουν αυτες οι ενοχλήσεις...

Lucky μου, τι να σου πω τωρα για αυτο που ρωτάς... Μακαρι να ηξερε κανεις... εμενα παντως προσωπικά πιο πολύ με αγχώνει η ιδέα να τα εχω σπίτι... Τωρα αν εχω δικιο ή αδικο, κανεις δεν ξέρει.

Gemini εσυ εισαι καλύτερα ε? Μπραβο ρε κοριτσι!

Φιλια πολλά σε ολες!

c12e25debb.png

Καλημέρα κορίτσια...

Σήμερα πραγματικά δεν είμαι καλα, απο χτες το βράδυ κάνω σηνέχεια εμετους και δεν εχω καταφέρει να κρατήσω καθόλου φαγητό, εκτός από ενα τοστ το πρωι... Δεν πήγα και γραφειο, ειμαι σπιτι... Δεν αντεχα. Αν συνεχίσει ετσι θα πάρω το γιατρο μου να δω αν μπορω να κάνω κατι...

Gemini εσυ εισαι καλύτερα ε? Μπραβο ρε κοριτσι!

Φιλια πολλά σε ολες!

Μην ανησυχείς...εισαι ακριβώς στο peak των αναγούλων:tongue::tongue: Εγώ στο τελος της 8ης εβδομάδας ανακουφίστηκα αρκετά...Σημερα βέβαια ξαναέκανα εμετό, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε! Το δυσκολο τωρα ειναι οτι ειμαι συναχωμένη, τρέχει η μυτη μου, και εχω πονοκέφαλο. Και δε θελω να πάρω και τίποτα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...