Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλημέρα! Το prp ενδομητρίου συνήθως γίνεται αν το ενδομήτριο σου είναι κάτω του 7 ή δεν έχει καλή εικόνα. Βέβαια αντικειμενικά το ενδομήτριο μπορεί να μην μεγαλώνει για πρακτικούς λόγους πχ συμφύσεις ή ινωμυωματα ή πολύποδες ή άλλα. Οπότε προσωπικά θεωρώ πως έχει μεγαλύτερη αξία η υστεροσκοπηση πρώτα και το prp σαν τελευταία λύση αφού έχεις δοκιμάσει όλα τα άλλα. Προσωπική μου άποψη αυτό. Έφαγα τα λυσσακά μου δεν πήγαινα σε ετ χωρίς υστεροσκοπηση εγώ. 
      Επισης μπορεί να στο προτείνουν και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις εκτός εξωσωματικής και κάποιοι γιατροί μπορεί να το προτείνουν ούτως ή άλλως άσχετα με το πάχος του δικού σου ενδομητρίου. 
      Το prp ωοθηκών προτείνεται σε φτωχές ανταποκρίτριες με χαμηλή ΑΜΗ, δεν θυμάμαι αν κοιτάνε και τις άλλες εξετάσεις και τι άλλες προϋποθέσεις υπάρχουν εκεί. Δεν το έχω ψάξει ιδιαιτέρως αλλά είχα διαβάσει ένα άρθρο που στα κλινικά αποτελέσματα είδαν μέχρι και βελτίωση της ΑΜΗ μετά το prp ωοθηκών απλά θέλει 3 κύκλους σίγουρα για να δεις αποτελέσματα. 

Καλημέρα! Είμαστε χαλαρές πανάθεμά μας… 😂

Να σου πω αν τον θες τόσο πολύ πάρε ένα μπουφέ! Ισως νιώσεις και καλύτερα! Εγω πήγα και πήρα χαλιά μετά την ωοληψια μου 😂

Καλημέρα! Καλή τύχη και περιμένουμε τα νέα σου! Να πάνε όλα καλά 🤞🤞🤞🤞

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Εγώ για την ώρα θα κάνω υστεροσκόπηση. Αρχικά, λόγω καλής εικόνας μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται. Αλλά για να αποκλείσουμε οποιοδήποτε παράγοντα που προέρχεται από το ενδομήτριο μου το πρότεινε και συμφώνησα. Το μόνο αρνητικό και άλλαααααααα έξοδα...(1000 ευρώ). Εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι να γίνει το θαύμα!!!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημερα!:)

Ρε κοριτσια χθες το βραδυ σας εγραψα και σημερα που μπηκα δεν βλεπω το μηνυμα μου καν. Τι στο καλο εγινε?? Περιεργο..

Τελοσπαντων..

Τι κανετε? Εγω ξαναμπηκα σε ρυθμους δουλειας με το παραπανω θα ελεγα. Εχουμε εκθεση Παρασκευη-Σαββατο -Κυριακη απο το πρωι ως το βραδυ και οι ετοιμασιες ειναι πολλες. Ειναι η εποχη τωρα.. ολο συνεδρια και εκθεσεις.

Χθες πηρα και τον γιατρο μου τηλεφωνο και μου ειπε να παω την Πεμπτη να συζητησουμε και να με δει. Αρχιζω κοριτσια.... Παρακαλαω τον θεο να επιζησουν τα κατεψυγμενα μου...

Εκανα χθες και τις ορμονικες εξετασεις, την ΑΜΗ και την CA125 που μου ειχε δωσει ο νεος γιατρος και θα ειναι και αυτες ετοιμες την Πεμπτη.

Τωρα βεβαια, εχω το εξης διλημμα. Να τις δειξω στον γιατρο μου αυτες? Τι θα του πω? Πηγα σε αλλον και μου ειπε να κανω αυτες τις εξετασεις? Δεν ξερω πώς να το χειριστω...

Χθες επισης εγραφα και για την μπεμπουλα σου κοπελια μου. Απο αυτα που γραφεις, μου φαινεται οτι ειναι το πιο γλυκο και ησυχο μωρακι. Βεβαια εχει και γλυκια μαμα, δεν ειναι τιποτα τυχαιο;). Πως θα γινει να δουμε καμια φωτο...?

Και στις εγγυουλες εγραφα οτι εχω ακουσει πως οσο αφηνεις το στομαχι αδειο, τοσο χειροτερευουν οι εμετοι και οι αναγουλες. Προσπαθειστε να τρωτε πολλα και μικρα γευματα και ισως βοηθησει. Μια φιλη μου ειχε παντα κρακερακια στην τσαντα και οταν ειχε αναγουλα την βοηθουσε.

Τωρα παλι, τι να πω? Υπομονη!

Πιγκυ μου εκανες κι αλλο υπερηχο? Τα ξανακουσες τα μωρακια σου?

Lucky πως πας? Αναρρωσες?

Καλημερα και φιλια σε ολες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Και εγω σας εγραψα εχτές και δεν ανεβηκε... Ημουν και μες την καλή χαρά γιατι μόλις ειχα γυρίσει από το γιατρό...

Μια χαρα τα μωράκια!

Το ενα ειναι 10 χιλ. και ειχε 150 σφυγμούς και το άλλο είναι 12 χιλ και ειχε 148 σφυγμούς!

Εχουν γατζωθει γερα, εχουν το καθενα δικό του σάκκο και δικό του πλακούντα... Και ολα ειναι μια χαρά!

Ηταν πολύ πολύ καθησυχαστικός, οτι όλα θα πάνε καλα, θα γεννησω τέλος Μαίου και δεν θα εχουμε κανένα θέμα.

Μου ειπε να προσέχω πολύ αυτόν τον μήνα και να μην πάρω κιλά... Αυτό μου το είπε 100 φορές. Και μου ειπε οτι δεν εχει σημασια που ειναι διδυμα, να πάρω 9 κιλά και τέλος! Που να ειχα και παραπανησια πως θα εκανε... Σκεφτειται οτι ξεκινάω 52 κιλα!

Να μην κουράζομαι καθόλου και να κοιμάμαι πολύ!

Για τους εμετους ομως δεν του καηκε καρφάκι... Αδιαφορια πλήρης... Μου ειπε οτι επιτρεπεται το πριμπεραν αν κανω πάνω από 10 εμετούς την ημέρα! Οπότε εγώ δεν δικαιούμε... Επίσης μου ειπε οτι οσο πιο πολλους έχω, αυτό σημαίνει ότι τα μωράκια ειναι καλα...

Μου έδωσε και διαιτα... Θα με ξαναδεί στις 14/11... Σε 2 βδομάδες. Μου ειπε οτι θα με βλέπει αρκετά συχνά στην αρχή και τελος Νοεμβριου με αρχές Δεκεμβη θα κάνουμε την Α επιπέδου... ΟΥΑΟΥ μιλάμε ήδη για Α επιπέδου!!!

Και εγω ακόμα δεν το έχω πιστέψει!

Σήμερα ξύπνησα πολύ ασχημα... με 3 απανοτους εμετούς... Αλλά δεν πειράζει.

Λενη έχεις δίκιο το αδειο στομάχι ειναι χειρότερο! Δεν αντεχεται με τιποτα... Και εγω με κριτσινια κυκλοφορω και σκέψου οτι για να καταφερω να έρθω στη δουλεια τρωω 2 φορες πρωινο, μια μολις σηκωθω για να καταφερω να ετοιμαστω και μια πριν φυγω για να καταφερω να φτασω... αλλά και έτσι δεν σωζομαι...

Και το χειροτερο μου ειναι οτι διψάω αφορητα και δεν μπορω να πιω νερο γιατι ανακατευομαι χειρότερα!

Λένη μου, ξερω τι κούραση θα περάσεις το σκ... Κουράγιο!

Οσο για το γιατρό, ελπίζω να εισαι ενθουσιασμένη! Μια χαρά θα πάνε τα παγωτάκια σου! Θα δεις!!! Θυμησε μου πόσα έχεις...

Για τις εξετάσεις εγω δεν θα ελεγα τίποτα στον παλιο γιατρό, θα επαιρνα μόνο τον καινούριο και θα του έλεγα τα αποτελέσματα και θα ρωτούσα εκείνον τι να κάνω...

Αν μου έλεγε ότι φοβάται οτι τα αποτελέσματα θα επηρρεάσουν τα παγωτάκια τότε θα ελεγα κάτι στον παλιο γιατρο...

Lucky και εγω από αυριο σε αυριο λέω να ξεκινήσω τα δωρα των Χmas αλλά με τη νύστα που έχω δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Και ειχα βρει και τι θα εφτιαχνα... Θα εφτιαχνα χρωματιστά μαξιλαράκια ζωάκια... Γατα, ελέφαντα, προβατο... Αλλά ΝΥΣΤΑΖΩ και δεν μπορώ!

Αυτα από μένα... Πολλά φιλια σε όλες... Πειτε μας νεάκια!

c12e25debb.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Leni μου υπομονή με τη δουλειά...οπως ειπες ειναι η περιοδος φορτωμένη. Αλήθεια τι δουλειά κάνεις. Ολα αυτά που περιγράφεις ακούγονται να εχουν πολύ ενδιαφέρον...

Οσο για το γιατρό εγώ λεω να τις δείξεις τις εξετάσεις...και δε χρειάζεται να του εξηγήσεις και τιποτα, πες απλά εκανα και αυτές τις εξετάσεις. Τωρα αν εκείνος ειναι επιμονος (που δε νομίζω) ή πες του για τον άλλο (σιγα, δεν ειναι και κακό) ή πες του οτι ενημερώνεσαι από το ιντερνετ και ηθελες να κάνεις και αυτές....

Πρωτα απ ολα όμως θα σου ευχηθώ να πάνε καλά τα παγωτάκια σου και να μην υποστείς αλλη ταλαιπωρία. Στο ευχομαι και το πιστεύω πολύ ειλικρινά!!

Ο,τι και να γινει ομως να ξερεις οτι με περισσότερη ή λιγοτερη ταλαιπωρία θα βγεις νικήτρια στο τελος από αυτή την ιστορία:D!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Και εγω σας εγραψα εχτές και δεν ανεβηκε... Ημουν και μες την καλή χαρά γιατι μόλις ειχα γυρίσει από το γιατρό...

Μια χαρα τα μωράκια!

Το ενα ειναι 10 χιλ. και ειχε 150 σφυγμούς και το άλλο είναι 12 χιλ και ειχε 148 σφυγμούς!

Εχουν γατζωθει γερα, εχουν το καθενα δικό του σάκκο και δικό του πλακούντα... Και ολα ειναι μια χαρά!

Ηταν πολύ πολύ καθησυχαστικός, οτι όλα θα πάνε καλα, θα γεννησω τέλος Μαίου και δεν θα εχουμε κανένα θέμα.

Μου ειπε να προσέχω πολύ αυτόν τον μήνα και να μην πάρω κιλά... Αυτό μου το είπε 100 φορές. Και μου ειπε οτι δεν εχει σημασια που ειναι διδυμα, να πάρω 9 κιλά και τέλος! Που να ειχα και παραπανησια πως θα εκανε... Σκεφτειται οτι ξεκινάω 52 κιλα!

Να μην κουράζομαι καθόλου και να κοιμάμαι πολύ!

Για τους εμετους ομως δεν του καηκε καρφάκι... Αδιαφορια πλήρης... Μου ειπε οτι επιτρεπεται το πριμπεραν αν κανω πάνω από 10 εμετούς την ημέρα! Οπότε εγώ δεν δικαιούμε... Επίσης μου ειπε οτι οσο πιο πολλους έχω, αυτό σημαίνει ότι τα μωράκια ειναι καλα...

Μου έδωσε και διαιτα... Θα με ξαναδεί στις 14/11... Σε 2 βδομάδες. Μου ειπε οτι θα με βλέπει αρκετά συχνά στην αρχή και τελος Νοεμβριου με αρχές Δεκεμβη θα κάνουμε την Α επιπέδου... ΟΥΑΟΥ μιλάμε ήδη για Α επιπέδου!!!

Και εγω ακόμα δεν το έχω πιστέψει!

Σήμερα ξύπνησα πολύ ασχημα... με 3 απανοτους εμετούς... Αλλά δεν πειράζει.

Αυτα από μένα... Πολλά φιλια σε όλες... Πειτε μας νεάκια!

Αχ μου θυμησες τα δικά μου!!!!! Κι εμενα τοσο μεγάλα ηταν σε αυτή τη βδομάδα!!! Σημερα θα πάω να τα ξαναδώ!!

Φαντάζομαι σου ειπε για καισαρική,ε?? Εγώ νομίζω τετοιες λεπτομέρειες θα μου πει αυτός που θα με αναλάβει στο νοσοκομέιο...

9 κιλά ε?? Κι εγώ τοσα θέλω να πάρω γιατί εχω ήδη παραπανίσια:-( Μπορείς να μου πεις τη διαιτα που σου εδωσε ή να τη στείλεις σε ΠΜ γιατί με ψιλοαγχώνει αυτό το θέμα...

Καλύτερα μην πάρεις τιποτα για τους εμετούς...Νομίζω οτι λιγότερο τοσο καλύτερα! Κι εγώ σκέψου εχω πονολαιμο και δεν παίρνω τιποτα. Πινω ζεστά και βλέπουμε!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αχ μου θυμησες τα δικά μου!!!!! Κι εμενα τοσο μεγάλα ηταν σε αυτή τη βδομάδα!!! Σημερα θα πάω να τα ξαναδώ!!

Φαντάζομαι σου ειπε για καισαρική,ε?? Εγώ νομίζω τετοιες λεπτομέρειες θα μου πει αυτός που θα με αναλάβει στο νοσοκομέιο...

9 κιλά ε?? Κι εγώ τοσα θέλω να πάρω γιατί εχω ήδη παραπανίσια:-( Μπορείς να μου πεις τη διαιτα που σου εδωσε ή να τη στείλεις σε ΠΜ γιατί με ψιλοαγχώνει αυτό το θέμα...

Καλύτερα μην πάρεις τιποτα για τους εμετούς...Νομίζω οτι λιγότερο τοσο καλύτερα! Κι εγώ σκέψου εχω πονολαιμο και δεν παίρνω τιποτα. Πινω ζεστά και βλέπουμε!!

Δεν μου ειπε για καισαρική, αλλά το άφησε να εννοηθεί γιατι είπε "Γυρω στην 38η θα σου τα πάρω..." οπότε αυτό φαντάζομαι σημαίνει καισαρική... Άλλωστε δεν νομιζω ότι διδυμα τα αφήνουν να πάνε με φυσιολογικο...

Οσο για τα κιλά, 9 νομίζω είναι πολύ λίγα και ενα καλό νουμερο για διδυμα ειναι τα 12 (φυσικά εχει σημασια και από πόσα ξεκινάς) αλλά φωνάζει για 9 για να με βάλει σε πρόγραμμα...

Την διαιτα δεν την εχω μαζι μου, μπορώ να σου την γραψω πιο αναλυτικά από το σπίτι, αλλά ειναι η κλασική δίαιτα 5 γευμάτων:

Πρωι - δημητριακά με γάλα ή 2 φρυγανιες με ταχινι και μελι

Δεκατιανό - Φρουτο ή γιαουρτι ή 2 κρακερ ή 10 αμυγδαλα ωμά

Μεσημεριανό - Ασπρο κρεας ή ψάρι, σαλάτα, ρύζι ή ψωμί (2 φορες τη βδομάδα)

Λαδερό και ψωμι

Κοκκινο κρέας σαλάτα, ρύζι ή ψωμί

Οσπρια (2 φορες τη βδομάδα)

(και δεν θυμάμαι την 7η μέρα....)

Απογευματινό - Φρουτο ή γιαουρτι ή 2 κρακερ ή 10 αμυγδαλα ωμά

Βραδυνό - Οτι και το μεσημέρι αλλά χωρίς ψωμί ή ρύζι, μερικές μέρες εχει σαλάτα και βραστο αυγο ή σαλάτα και τυρι.

Πριν τον υπνο - Φρουτα ή 1 ποτήρι γάλα.

Εγώ αυτή τη στιγμή τρώω πατάτες... και ψωμί με τυρι... Τίποτα άλλο!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω κοριτσια για την συμπαρασταση...Την χρειαζομαι..

Πιγκυ μου ουαου! Τελεια νεα! Ξεαγχωθηκες λιγο? Τα σπορακια σου θα προχωρησουν μια χαρα!!!! Οσο για τα 9 κιλα, μου ακουγεται λιγο υπερβολικο να σου πω την αληθεια. Ολοι μα ολοι οι γιατροι 9-12 κιλα λενε. Και μενα τοσο μου ειχαν πει. Ποσο μαλλον που θα ειναι και διδυμα. Ισως απλα ηθελε να σε τρομαξει λιγο για να μην ξεφυγεις..

Εγω εχω 2 παγωτακια. Γιαυτο εχω αγχωθει. Αν ειχα 3-4 θα ημουν πιο χαλαρη.. Θα δουμε!

Gemini μου περιμενουμε και τα δικα σου νεα απο τον υπερηχο! Τι ωραια που εχετε διδυμακια... Θελω κι εγωωωωωωωωωωωωω;););)

Η δουλεια μου εχει σχεση με οδοντιατρους, εχουμε δλδ οδοντατρικα προιοντα. Οπότε γινονται πολλα συνεδρια, επιστημονικες ημεριδες, εκθεσεις κλπ. Αυτη που εχουμε τωρα γινεται καθε 2 χρονια και ειναι η μεγαλυτερη και η πιο κουραστικη. Κουραγιο!

Οσο για τον παλιο γιατρο, θα δω πως θα το χειριστω. Αν βγουν τιποτα περιεργα νουμερα στις εξετασεις και μου πει ο νεος γιατρος οτι δεν ενδεικνυται πχ να κανω εμβρυομεταφορα, θα πρεπει να το πω. Αλλιως βλεπουμε...

Φιλακιαα

Δεν μου ειπε για καισαρική, αλλά το άφησε να εννοηθεί γιατι είπε "Γυρω στην 38η θα σου τα πάρω..." οπότε αυτό φαντάζομαι σημαίνει καισαρική... Άλλωστε δεν νομιζω ότι διδυμα τα αφήνουν να πάνε με φυσιολογικο...

Οσο για τα κιλά, 9 νομίζω είναι πολύ λίγα και ενα καλό νουμερο για διδυμα ειναι τα 12 (φυσικά εχει σημασια και από πόσα ξεκινάς) αλλά φωνάζει για 9 για να με βάλει σε πρόγραμμα...

Την διαιτα δεν την εχω μαζι μου, μπορώ να σου την γραψω πιο αναλυτικά από το σπίτι, αλλά ειναι η κλασική δίαιτα 5 γευμάτων:

Πρωι - δημητριακά με γάλα ή 2 φρυγανιες με ταχινι και μελι

Δεκατιανό - Φρουτο ή γιαουρτι ή 2 κρακερ ή 10 αμυγδαλα ωμά

Μεσημεριανό - Ασπρο κρεας ή ψάρι, σαλάτα, ρύζι ή ψωμί (2 φορες τη βδομάδα)

Λαδερό και ψωμι

Κοκκινο κρέας σαλάτα, ρύζι ή ψωμί

Οσπρια (2 φορες τη βδομάδα)

(και δεν θυμάμαι την 7η μέρα....)

Απογευματινό - Φρουτο ή γιαουρτι ή 2 κρακερ ή 10 αμυγδαλα ωμά

Βραδυνό - Οτι και το μεσημέρι αλλά χωρίς ψωμί ή ρύζι, μερικές μέρες εχει σαλάτα και βραστο αυγο ή σαλάτα και τυρι.

Πριν τον υπνο - Φρουτα ή 1 ποτήρι γάλα.

Εγώ αυτή τη στιγμή τρώω πατάτες... και ψωμί με τυρι... Τίποτα άλλο!

Κατ αρχην σ ευχαριστώ!! Ναι φαίνεται η κλασική-σωστή διατροφή! Αν θυμηθείς να μου τη στειλεις κανονικά να την τυπώσω κιολας:rolleyes:

Εμένα ο γιατρός που με παρακολουθεί μεχρι τωρα μου ειπε απλά να τρωω σωστά, δηλ οχι γλυκά αλλά γάλα φρουτα και λαχανικά, ασπρο κρέας...Ολα αυτά που ξερουμε δηλαδή;) Και μπορώ να πω οτι επειδή ημουν πάντα κοκκαλο και μεσα σ ενα χρονο πηρα 15 κιλά:eek::eek: θελω από μονη μου να μην παρω πολλά τωρα για να χασω και τα προ εγκυμοσήνης μετά.. ασε που σε δυσκολέυουν στην κίνηση...

Το πρόβλημά μου τωρα με τις αναγούλες ειναι οτι κι εγω΄σε κάτι πατάτες και ψωμοτυρια ή κρέας την εχω πέσει...γενικά τρωω οτι μου κάνει οτι δε θα μου προκαλέσει αναγούλα. Δε σημαινει ομως οτι ετσι τρεφεσαι σωστά, και ως γνωστον και τοσο πολύ άμυλο/ υδατάνθρακες δε λεει...

Σε κανα 2 εβδομάδες που θα πάω στον γιατρό που θα με αναλάβει θα δω τι θα μου πει. Ελπίζω και μεχρι τοτε αν εχουν περάσει οι αναγούλες...Και τωρα σκέψου εχω να κάνω εμετό από το Σαββατο!!

Σας ευχαριστω κοριτσια για την συμπαρασταση...Την χρειαζομαι..

Εγω εχω 2 παγωτακια. Γιαυτο εχω αγχωθει. Αν ειχα 3-4 θα ημουν πιο χαλαρη.. Θα δουμε!

Gemini μου περιμενουμε και τα δικα σου νεα απο τον υπερηχο! Τι ωραια που εχετε διδυμακια... Θελω κι εγωωωωωωωωωωωωω;););)

Η δουλεια μου εχει σχεση με οδοντιατρους, εχουμε δλδ οδοντατρικα προιοντα. Οπότε γινονται πολλα συνεδρια, επιστημονικες ημεριδες, εκθεσεις κλπ. Αυτη που εχουμε τωρα γινεται καθε 2 χρονια και ειναι η μεγαλυτερη και η πιο κουραστικη. Κουραγιο!

Οσο για τον παλιο γιατρο, θα δω πως θα το χειριστω. Αν βγουν τιποτα περιεργα νουμερα στις εξετασεις και μου πει ο νεος γιατρος οτι δεν ενδεικνυται πχ να κανω εμβρυομεταφορα, θα πρεπει να το πω. Αλλιως βλεπουμε...

Φιλακιαα

Και δυο που ειναι μην αγχώνεσαι...ποτέ δεν ξέρεις!!

Ειμαστε εδώ για σενα οτι χρειαστείς:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γειά σας κι απο μένα.

Γράψατε πολλά και χάρηκα να τα διαβάζω...

Μισπίγκυ την ίδια δίαιτα μου είχε δώσει και μένα, την λένε δίαιτα διαβητικού, αλλά ουσιαστικά είναι δίαιτα σωστής διατροφης. Με αυτή πάντως και με κανα παγωτίνι ενδιάμεσα πήρα μόνο 7 κιλά και μόλις γέννησα έχασα 10 και μετά απο μια εβδομάδα άλλα δύο κιλάκια και μέχρι τώρα άλλα δύο, συνολικά 14. Είναι διατροφή που κάνει καλό και στο παιδί γιατί παίρνει τα σωστά συστατικά και μαθαίνει να προτιμάει τις σωστες τροφές. Βέβαια για δίδυμα μόνο 9 κιλά μου φαίνονται πολύ λίγα, αλλά στο λέει για να σε φοβίσει. Έτσι έκανε και η δικιά μου γιατρός... Με κυνηγούσε για τα κιλά, χιχι.

Λένη μου προχώρα με αισιοδοξία και εμείς είμαστε μαζί σου και σε έχουμε στην προσευχή μας! Νομίζω οτι πρέπει να πεις και στους δύο γιατρούς τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Είναι λογικό να είχες πάει σε άλλον γιατρό πριν πας στον καινούριο και να σου έχει δώσει μια σειρά εξετάσεων. Πάντως τα παγωτάκια σου θα σε περιμένουν και θα είναι γερά και ζωηρούλια :)

Gemini σε ποιον θα πας τελικά για αυχενική, στον Νικολαΐδη? Αν είναι μέσω γνωστού ίσως είναι καλυτερα, θα το δείς.

Με τους εμετούς κάντε λίγη υπομονή.Περνάει ο καιρός και σε λίγο θα τα ξεχάσετε όλα. Όσο για το νερό πρέπει να πίνετε, αλλά σε γουλιές γουλιές για να μη πάθετε αφυδάτωση. Κι εγώ έκανα εμετό μόλις έπινα νερό, αλλά μου είχε η γιατρός για τις γουλιές. Το πριμπεράν δεν κάνει κανένα κακό στα μωράκια, αλλά δεν κάνει και πολλά πράγματα στους εμετούς. Παρηγοριά δίνει μόνο :(

Lucky καλή επιτυχία στην υστεροσκόπηση. Στον Λαϊνά είναι πολύ καλό το κλίμα και δεν σε πονάει καθόλου. Σου κάνουν και πλάκα μέσα πριν σε κοιμήσουν. Εγώ πάντως γελούσα πολυ ειδικά με τον αναισθησιολόγο και με έναν άλλο γιατρό που βοηθούσε τον Λαϊνά (δεν θυμάμαι το όνομά του, ασπρομάλλης ήταν). Εκεί που είχα πάθει σοκ ήταν με μια κοπελίτσα που την είχαν στο ίδιο δωμάτιο με μένα. Πριν μπω εγώ για την υστεροσκόπηση, την είχαν βγάλει και μόλις είχε ξυπνήσει απο ωοληψία. Έπαθε όμως σοκ ανάνηψης απο την μέθη και δεν μπορούσαν να την κρατήσουν με τίποτα. Να μιλαέι και αγγλικά ο άντρας της και να νιώθει σαν χαμένος. Τί ενέσεις της έκαναν, τι την έδεσαν για να μη πέσει, η κοπέλα δεν ηρεμούσε με τίποτα. Δεν θυμάμαι για ποιό λόγο το έπαθε αυτό,αλλά είχα σοκαριστεί. Μετά απο λίγο ηρέμησε όμως και ντύθηκε και έφυγαν.

Πάω να ταΐσω την μπεμπούλα γιατί δεν κρατιέται, χιχι.

Πολλά φιλιά σε όλες!

Κοπελια μου πολύ πονεμενη ιστορια το νερο...

ΔΙΨΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!

Νομιζω αυτό ειναι το χειροτερο απ'ολα. Εγω κανονικά πίνω 2 λιτρα την ημερα και τωρα ξαφνικά προσπαθώ να τη βγάλω με 3 ποτήρια... Εχουν σκάσει τα χειλια μου από την έλλειψη νερου!!

c12e25debb.png

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε??

Ο υπέρηχος χτες 'ηταν το κάτι άλλο!!!! Μεγάλωσαν τα φασολάκια μου!! Ειναι 2,5εκ το καθένα! Και το απίστευτο??? Κουνούσαν τα χεράκια τους!!! Εκαναν σα να κολυμπάνε!!!!!!!! Υπέροχο συναίσθημα....δε μπορώ να πω τίποτε άλλο!!

Κατά τα αλλα καλά...νομίζω οι πολλές αναγούλες μου εχουν περάσει. Πριν λίγο πηγα να ανακατευτώ αλλά εφαγα ενα μηλο και μου πέρασε...Το κακό δηλ ειναι οτι πρεπει να τρωω συνέχεια..Ο γιατρός βεβαια δε με μάλωσε, μου ειπε οτι ειναι λογικό να μη μπορείς να κάνεις σωστή διατροφή με τις αναγούλες (του εξήγησα οτι εχω ταράξει κιολας τις πατάτες και το ψωμοτυρί!!:tongue:) και του φάνηκε πολύ συνηθισμένο... Μου ειπε οτι σε λίγο που θα μου περάσουν τελείως θα μπορέσω να κάνω τη διατροφή που πρέπει. Μου εγραψε κι ένα σωρό εξετάσεις...Θα τις κάνω την Πέμπτη!

Αυτά από μενα!

Φιλιά σε όλες!

Kopelia ναι, στο Νικολαιδη θα πάω μεσω γνωστου αν ειναι. Δηλ θα μου κλεισει το ραντεβου το Σαββατο ενας φιλος του γιατρός, γι αυτό και ελπίζω οτι θα με προσέξει...Αν και χτες ο γυναικολόγος μου σύστησε τη Νικολοπούλου, και μου ειπε να την πάρω άμεσα τηλ να κλέισω ραντεβού. Εχω ακούσει και γι αυτή καλά λογια...μπέρδεμα ρε συ αυτοί οι γιατροί!!

Κι εσύ μονο 7 κιλά??????? αχ ονειρο απατηλό μου μοιάζει!! Δηλ στο πρωτο τρίμηνο δε θα πήρες κανένα,ε?

Αν βρεις καθολου χρόνο γράψε κανονικά τη διαιτα που σου εδωσε η γυναικολογος σου. Σκέφτομαι βέβαια να δω και εναν ενδοκρινολόγο γιατί κάποτε μου ειχε πει ενας γυναικολογος οτι ειναι οριακός, και χτες μου ειπε ο γιατρός μου οτι στην εγκυμοσύνη ανεβαινουν οι ορμόνες...Οπότε θα τον ρωτησω κι αυτόν για διαιτα και σάκχαρο...

Φιλιά στο ήρεμο μωρό του καφέ!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Πωπω Gemini!!!!

Θα με παρουν τα ζουμια και ειμαι στο γραφειο!!!

Ποσο ειπαμε οτι εχουμε διαφορα? 1 1/2 βδομάδα?

Δηλαδή στον επόμενο υπέρηχο θα εχουνε και εμένα χεράκια??? Θα τρελαθω!!!!

Εγώ σήμερα είμαι λίγο καλύτερα... Εχω κάνει μόνο έναν εμετό και δεν ανακατεύομαι πάρα πολύ... Ηπια και ενα ποτήρι νερό και το ευχαριστήθηκα!

Φιλιά κορίτσια! Που είναι οι υπόλοιπες????

c12e25debb.png

Καλημερα κοριτσακια

Μπραβο Gemini μου! Πολυ ευχαριστα τα νεα σου και συγκινητικα!! Φανταζομαι τι ωραια θα νοιωθεις.

Αν θες εχω κι εγω μια διαιτα που μου ειχε δωσει ο γιατρος οταν ειχα μεινει εγκυος. Μπορω να την σκαναρω και να στη στειλω με μαιλ αν θες ή με fax.

Λεει και τί δεν πρεπει να τρως κλπ

Miss Piggy μου εσυ πως εισαι σημερα? Ηπιες και το νερακι σου, τι αλλο θες? :wink:

Να προσεχεις και να μην κουραζεσαι...

Εγω συνεχιζω εδω τις ετοιμασιες για την εκθεση, ανυπομονωντας παραλληλα να παω στον γιατρο και να αρχισω την διαδικασια σιγα σιγα.

Ειχε η μαμα μου μια καλη ιδεα, να του πω του φιατρου μου οτι ο γιατρος του ταμειου, οταν ειχα παει να γραψω φαρμακα, επεμενε να κανω αυτες τις εξετασεις και μου τις εγραψε, οποτε ειπα κι εγω να τις κανω.

Ετσι ουτε γατα ουτε ζημια.

Κοπελια μου εσυ ολα καλα? Η μπεμπουλα μας πως ξυπνησε σημερα?:-)

Φιλακια σε ολες!

Αγγελικ, Μελανιa, lucky, meltemaki και Mummysoon. Που ειστε?

Πωπω Gemini!!!!

Θα με παρουν τα ζουμια και ειμαι στο γραφειο!!!

Ποσο ειπαμε οτι εχουμε διαφορα? 1 1/2 βδομάδα?

Δηλαδή στον επόμενο υπέρηχο θα εχουνε και εμένα χεράκια??? Θα τρελαθω!!!!

Εγώ σήμερα είμαι λίγο καλύτερα... Εχω κάνει μόνο έναν εμετό και δεν ανακατεύομαι πάρα πολύ... Ηπια και ενα ποτήρι νερό και το ευχαριστήθηκα!

Φιλιά κορίτσια! Που είναι οι υπόλοιπες????

Σου λέω θα τρελαθείς!!!!!!!! Ναι εγώ ειμαι 9 εβδομάδων και 3 ημερων!!

Μπορεί και σε σενα να σταματησουν νωρίτερα οι αναγούλες! Εμένα αρχισαν τελος 6ης και τελος 8ης ενιωσα πολύ καλύτερα!! Τωρα εχω πολύ λιγο...

Καλημερα κοριτσακια

Μπραβο Gemini μου! Πολυ ευχαριστα τα νεα σου και συγκινητικα!! Φανταζομαι τι ωραια θα νοιωθεις.

Αν θες εχω κι εγω μια διαιτα που μου ειχε δωσει ο γιατρος οταν ειχα μεινει εγκυος. Μπορω να την σκαναρω και να στη στειλω με μαιλ αν θες ή με fax.

Λεει και τί δεν πρεπει να τρως κλπ

Εγω συνεχιζω εδω τις ετοιμασιες για την εκθεση, ανυπομονωντας παραλληλα να παω στον γιατρο και να αρχισω την διαδικασια σιγα σιγα.

Ειχε η μαμα μου μια καλη ιδεα, να του πω του φιατρου μου οτι ο γιατρος του ταμειου, οταν ειχα παει να γραψω φαρμακα, επεμενε να κανω αυτες τις εξετασεις και μου τις εγραψε, οποτε ειπα κι εγω να τις κανω.

Ετσι ουτε γατα ουτε ζημια.

Με κάνετε ολες και αναρωτιέμαι...μονο σε μένα ο γιατρός δεν μου έδωσε διατροφή???:confused: Μηπως το ζητήσατε?? Τι να πω...αν δε σου κάνει κοπο στειλε τη μου με μαιλ (θα στο στειλω σε ΠΜ). Οχι τιποτε άλλο, να κρατήσω οποια μου αρέσει καλύτερα!!

Α ρε οι μαμάδες!!! Εχουν τη λύση για όλα ρε παιδί μου! Πολύ καλή η ιδέα της! Γιατρό πότε πας?? Να μας πεις τα νέα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα :)

Η μπεμπούλα ξύπνησε στις 7.30 για φαγητό και ξανακοιμήθηκε κατά τις 8.30 και ακόμα δεν έχει ξυπνήσει για το επόμενο. Σήμερα ήταν όλο γέλια δυνατά και τρελάθηκα βρε κορίτσια. Μας κάνει τόσο ευτυχισμένους παρά τα όσα ακούμε και απο την άλλη στενοχωριέμαι που ήρθε τώρα που όλα είναι δύσκολα οικονομικά. Ελπίζω και είμαι αισιόδοξη οτι όλα θα φτιάξουν, αλλά θα ήθελα να μπορούσαμε να είναι όλα αλλιώς. Ο Θεός να βάλει το χέρι Του!

Gemini την δίαιτα μου την έδωσε η γιατρός μου μετά τον 5ο μήνα όταν έκανα καμπύλη ζαχάρου και βγήκαν οι τιμές οριακές. Φοβήθηκε μήπως ανεβάσω ζάχαρο λόγω εγκυμοσύνης και μου έδωσε την δίαιτα αυτή. Θα την βρώ και θα στην στείλω, γιατί τα έχω φυλάξει όλα σε έναν φάκελο. Πάντως απο την αρχή μου είχε πει τί να προσέχω στο φαγητό, αλλά όταν είχα τους εμετούς κι εγώ πατάτες έτρωγα και φρυγανιές, ψωμι κλπ αλλά όλα ολικής αλέσεως και πατάτες μόνο ψητές ή πουρε. Μου έλεγε, αςπούμε να τρώω πολλά φρούτα, αλλάμόλις τα μύριζα έκανα εμετό, οπότε η διατροφή άρχισε μετά το τέλος όλης της ανακατοσούρας. Μέχρι τον 5ο μήνα δεν είχα πάρει κιλά, μόνο 2 που με τους εμετούς΄τα έχασα και ενα ακόμα, Οπότε τα πήρα μετά που μεγάλωνε το παιδάκι.

Φαντάζομαι πώς ένιωσες που είδες τα μωράκια σου να μεγαλώνουν. Απο δω και πέρα είναι φοβερή εμπειρία να τα βλέπεις να σχηματίζονται και να ανταποκρίνονται στις δικές σου κινήσεις. Έχεις νιώσει καμιά κλωτσίτσα? Όσο για τη Νικολοπούλου έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Η γιατρός μου μου είχε πει να πάω ή στην Παπαϊωάννου ή στη Νικολοπούλου, αλλά όχι στον Νικολαΐδη, παρόλο που έρχεται και στο ΙΜΠ γιατί τις θεωρεί καλύτερες και πιο σχολαστικές στην εξέταση.

Μισπίγκυ θα τα νιώσεις κι εσύ στον επόμενο υπέρηχο και θα τρελαθείς απο την συγκίνηση και την χαρά :)

Λένη μου πότε πας στον γιατρό σου να συζητήσεις για τα παγωτάκια σου? Θα σε περιμένουν :) Απο ψυχολογία πώς είσαι? Με το θέμα της ενδομυτρίωσης τί έκανες? Η εξέταση αυτή για την ενδομητρίωση τί έδειξε?

Οι υπόλοιπες αλήθεια που είναι, ειδικά η Μελανία και mummysoon εξαφανίστηκαν. Περιμένουμε νέα σας κορίτσια.

Πολλά φιλιά έχετε και απο τη μπέμπα που έκανε το πρώτο "αααα" για φαγητό :)

Θα μπω αργότερα να διαβάσω τα δικά σας!

Καλημέρα :)

Η μπεμπούλα ξύπνησε στις 7.30 για φαγητό και ξανακοιμήθηκε κατά τις 8.30 και ακόμα δεν έχει ξυπνήσει για το επόμενο. Σήμερα ήταν όλο γέλια δυνατά και τρελάθηκα βρε κορίτσια. Μας κάνει τόσο ευτυχισμένους παρά τα όσα ακούμε και απο την άλλη στενοχωριέμαι που ήρθε τώρα που όλα είναι δύσκολα οικονομικά. Ελπίζω και είμαι αισιόδοξη οτι όλα θα φτιάξουν, αλλά θα ήθελα να μπορούσαμε να είναι όλα αλλιώς. Ο Θεός να βάλει το χέρι Του!

Gemini την δίαιτα μου την έδωσε η γιατρός μου μετά τον 5ο μήνα όταν έκανα καμπύλη ζαχάρου και βγήκαν οι τιμές οριακές. Φοβήθηκε μήπως ανεβάσω ζάχαρο λόγω εγκυμοσύνης και μου έδωσε την δίαιτα αυτή. Θα την βρώ και θα στην στείλω, γιατί τα έχω φυλάξει όλα σε έναν φάκελο. Πάντως απο την αρχή μου είχε πει τί να προσέχω στο φαγητό, αλλά όταν είχα τους εμετούς κι εγώ πατάτες έτρωγα και φρυγανιές, ψωμι κλπ αλλά όλα ολικής αλέσεως και πατάτες μόνο ψητές ή πουρε. Μου έλεγε, αςπούμε να τρώω πολλά φρούτα, αλλάμόλις τα μύριζα έκανα εμετό, οπότε η διατροφή άρχισε μετά το τέλος όλης της ανακατοσούρας. Μέχρι τον 5ο μήνα δεν είχα πάρει κιλά, μόνο 2 που με τους εμετούς΄τα έχασα και ενα ακόμα, Οπότε τα πήρα μετά που μεγάλωνε το παιδάκι.

Φαντάζομαι πώς ένιωσες που είδες τα μωράκια σου να μεγαλώνουν. Απο δω και πέρα είναι φοβερή εμπειρία να τα βλέπεις να σχηματίζονται και να ανταποκρίνονται στις δικές σου κινήσεις. Έχεις νιώσει καμιά κλωτσίτσα? Όσο για τη Νικολοπούλου έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Η γιατρός μου μου είχε πει να πάω ή στην Παπαϊωάννου ή στη Νικολοπούλου, αλλά όχι στον Νικολαΐδη, παρόλο που έρχεται και στο ΙΜΠ γιατί τις θεωρεί καλύτερες και πιο σχολαστικές στην εξέταση.

οκ κατάλαβα...

Οσο για την αυχενική να σου πω την αλήθεια ήδη το έχω πει στο γνωστό μου για τον Νικολαιδη και ντρέπομαι να το πάρω πίσω.... Απο άλλες εχω ακούσει καλά λογια! Ο Θεός βοηθός που λένε!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...