Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• κορίτσια, καλημέρα! Ξέρετε αν είναι σε έλλειψη το cetrotide; Το παρήγγειλα Δευτέρα και σήμερα μου λένε ότι δεν τους το έχουν φέρει και να πάρω αύριο τηλέφωνο για να δω αν έχουν κάποια ενημέρωση. Οπότε ούτε αύριο παίζει να το έχουν. Είμαι επαρχία αλλά 1:30 ώρα περίπου από Θεσσαλονίκη, εννοώ δεν είμαστε δα και καμιά δυσπρόσιτη περιοχή.

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Εμένα τα cyclacur μου τα μείωσε από 6 σε 3 χτες, και την άλλη εβδομάδα θα ξανακάνω Ε2 μηπως τα κοψω τελέιως. Utrogestan συνεχίζω 3 /μέρα μιας και η προγεστερόνη δεν ηταν και πολύ υψηλη. Συνεχίζω φυλλικό και κορτιζόνη.

Στο γιατρό θα πάω την Τριτη να μου γράψει τον προγεννητικό και θα του πω να κάνουμε και υπέρηχο!:D. Θα μου πει λογικά να ξεκινήσω σιδηρο και ασβέστιο (το γαλα το εκοψα από τοτε με τις αναγούλες...)

Επειδη εχω δει και κατα καιρούς καφε, μου ειχε πει από την αρχ'η να μην ξεθαρρεύω. Ακόμα και το περπάτημα μου είπε με μετρο, να μην κουράζομαι καθολου στο 1ο τρίμηνο. Να καταλάβεις ουτε καν οδηγώ...

Περιμένω να κάνω και την αυχενική διαφάνεια για να ειμαι πιο ήρεμη και τοτε θα βάλω και τικεράκι;)

Δεν οδηγείς καν ε???? Ωχ ωχ... Και εγω δουλευω 8ωρα... Καθομαι βεβαια, σωματικά δεν είναι κάτι φοβερό, οδηγω... περπατάω και κανα 20λεπτο... αυτα. Να αγχωθώ?

Στο σπίτι όμως δεν κάνω ΤΙΠΟΤΑ! Ουτε για να βάλω νερό δεν σηκώνομαι... Τι να πω, δεν ξέρω και τι από αυτά μπορώ να κόψω...

Ασβέστιο θα του πω και εγω να ξεκινήσω αν και πινω ενα ποτηρι γάλα, τρωω ενα γιαούρτι και ενα κομμάτι τυρι. Μπορώ να προσθεσω και ενα βραδυνο γάλα (βασικά πίνω κεφιρ αντι για γαλα που θεωρητικα εχει πιο πολύ ασβέστιο...)

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Δεν οδηγείς καν ε???? Ωχ ωχ... Και εγω δουλευω 8ωρα... Καθομαι βεβαια, σωματικά δεν είναι κάτι φοβερό, οδηγω... περπατάω και κανα 20λεπτο... αυτα. Να αγχωθώ?

Στο σπίτι όμως δεν κάνω ΤΙΠΟΤΑ! Ουτε για να βάλω νερό δεν σηκώνομαι... Τι να πω, δεν ξέρω και τι από αυτά μπορώ να κόψω...

Ασβέστιο θα του πω και εγω να ξεκινήσω αν και πινω ενα ποτηρι γάλα, τρωω ενα γιαούρτι και ενα κομμάτι τυρι. Μπορώ να προσθεσω και ενα βραδυνο γάλα (βασικά πίνω κεφιρ αντι για γαλα που θεωρητικα εχει πιο πολύ ασβέστιο...)

Κοιτα εμένα η δουλειά μου ειναι 100χλμ μακριά και άλλα τοσα να γυρίσεις και δεν ειναι καθιστική...οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να πηγαίνω. Και αν δεν ειχα το αιματάκι αυτές τις δυο φορές μαλλον θα οδηγούσα κοντινες αποστάσεις. Αλλά τωρα εχω φοβηθεί και δε θέλω να ρισκάρω τίποτα. Οταν με το καλό κάνω την αυχενική θα ξεκινήσω λίγο να περπατάω (αν και θα ναι χειμώνας:-() μηπως ξεσκουριάσω.:tongue: και να οδηγώ. Οι διδυμες κυήσεις πάντως δεν ειναι σαν τις άλλες...και αυτό το λένε και γυναίκες που ειχαν και απ τις δύο εγκυμοσύνες!

Μια χαρά ασβέστιο παίρνεις με αυτά. Κι εγώ ετσι ειχα ξεκινήσει αλλά τωρα ούτε να τα βλέπω!!

Πάντως να ανταλλάζουμε απόψεις!! Εγώ τωρα διάβαζα στο νετ οτι με την αυχενική διαφάνεια δεν κάνεις PappA γιατί δεν είναι αξιόπιστο στα δίδυμα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσια!!!

Ειναι 2!!! Και ακουσαμε 2 καρδουλες!

Δεν μπορω να σας περιγραψω... Δεν εχω λογια!

τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα?με το καλο κοριτσακι μου να τα κρατησεις στην στην αγγαλια σου!!!!:P:grin::P:grin::P:D:p:D

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Κουκλιτσες μου καλησπερα σε ολες διαβασα τα νεα σας και χαρηκα πολυ.Σορρυ που δεν εγραψα ποιο πριν τεχνικοι λογοι... Ολα πηγαν μια χαρα με την ενχυριση κατα ενα περιεργο τροπο δεν ποναω καθολου και ας εχω μια τρυπα ναααα(με το συμπαθιο)στον ποπο μου,οι αλλαγες πονανε λιγο αλλα περναει γρηγορα ο πονος.Τωρας μπρος ολοταχος για την υστεροσκοπιση!!!!

Φιλια σε ολες!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Κουκλιτσες μου καλησπερα σε ολες διαβασα τα νεα σας και χαρηκα πολυ.Σορρυ που δεν εγραψα ποιο πριν τεχνικοι λογοι... Ολα πηγαν μια χαρα με την ενχυριση κατα ενα περιεργο τροπο δεν ποναω καθολου και ας εχω μια τρυπα ναααα(με το συμπαθιο)στον ποπο μου,οι αλλαγες πονανε λιγο αλλα περναει γρηγορα ο πονος.Τωρας μπρος ολοταχος για την υστεροσκοπιση!!!!

Φιλια σε ολες!!!!

Περαστικούλια σου τώρα!!! Και αφού δεν πονάς όλα καλά!!! Υστεροσκόπηση πότε θα κάνεις?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια, τι κανετε??

Γυρισα κι εγω και και ειπα να σας γραψω. Ωραια περασαμε, περπατησαμε παρα πολυ, φαγαμε υπερβολικα (εχω παρει τουλαχιστον 2 κιλα, δεν τολμαω να ζυγιστω), πηγαμε σε αγορες, βολτα στον Βοσπορο, σε show με χανουμισες, αγια Σοφια, μπλε τζαμι και τα σχετικα και φυσικα και Τακσιμ. Ωραια ηταν, ανανεωθηκα αρκετα και ξεχαστηκα. Βεβαια, ειχα λιγο την εγνοια γιατι μου καθυστερησε 4 μερες η περιοδος (ηταν να μου ερθει 27/10 και τελικα μου ηρθε χθες αργα το βραδυ) και να σας πω την αληθεια ελεγα, λες?? Απο την αλλη προσπαθουσα να μην το σκεφτομαι γιατι ηξερα οτι αποκλειεται αλλα ξερετε πως ειναι. Παντα ελπιζεις. Τελικα μου ηρθε και ποναω και αρκετα!!

Τι κανουν οι εγκυμονουσες μας? Πιγκυ μου σε τι φαση εισαι? Ποτε εχεις υπερηχο? Εκανες τις εξετασεις που σου ειπε ο γιατρος? Να σε ρωτησω, ο Βασ. δεν θα σε αναλαβει μεχρι τελος?Θα πας στον γιατρο που ειχες? Γιατι?

Εσυ Gemini μου πως νοιωθεις? Ποτε ξαναπας γιατρο? Εισαι αραχτη γενικως απ'οτι καταλαβα ε? Και καλα κανεις!!

Κοπελια μου η μπεμπουλα μας πως τα παει? Πες μας κανενα νεο.

Lucky μου περαστικουλια!!! Αντε με το καλο και η υστεροσκοπηση και να ξεκινησεις κι εσυ!

Οι υπολοιπες της παρεας ολα καλα? Αντε γραψτε τιποτα..

Φιλακια σε ολες και καλη εβδομαδα να εχουμε!

Γεια σας κοριτσια, τι κανετε??

Γυρισα κι εγω και και ειπα να σας γραψω. Ωραια περασαμε, περπατησαμε παρα πολυ, φαγαμε υπερβολικα (εχω παρει τουλαχιστον 2 κιλα, δεν τολμαω να ζυγιστω), πηγαμε σε αγορες, βολτα στον Βοσπορο, σε show με χανουμισες, αγια Σοφια, μπλε τζαμι και τα σχετικα και φυσικα και Τακσιμ. Ωραια ηταν, ανανεωθηκα αρκετα και ξεχαστηκα. Βεβαια, ειχα λιγο την εγνοια γιατι μου καθυστερησε 4 μερες η περιοδος (ηταν να μου ερθει 27/10 και τελικα μου ηρθε χθες αργα το βραδυ) και να σας πω την αληθεια ελεγα, λες?? Απο την αλλη προσπαθουσα να μην το σκεφτομαι γιατι ηξερα οτι αποκλειεται αλλα ξερετε πως ειναι. Παντα ελπιζεις. Τελικα μου ηρθε και ποναω και αρκετα!!

Τι κανουν οι εγκυμονουσες μας? Πιγκυ μου σε τι φαση εισαι? Ποτε εχεις υπερηχο? Εκανες τις εξετασεις που σου ειπε ο γιατρος? Να σε ρωτησω, ο Βασ. δεν θα σε αναλαβει μεχρι τελος?Θα πας στον γιατρο που ειχες? Γιατι?

Εσυ Gemini μου πως νοιωθεις? Ποτε ξαναπας γιατρο? Εισαι αραχτη γενικως απ'οτι καταλαβα ε? Και καλα κανεις!!

Κοπελια μου η μπεμπουλα μας πως τα παει? Πες μας κανενα νεο.

Lucky μου περαστικουλια!!! Αντε με το καλο και η υστεροσκοπηση και να ξεκινησεις κι εσυ!

Οι υπολοιπες της παρεας ολα καλα? Αντε γραψτε τιποτα..

Φιλακια σε ολες και καλη εβδομαδα να εχουμε!

Καλώς μας ήρθες!!! Ωραιο το περιγράφεις το ταξιδάκι!!! Μπραβο που περάσατε ομορφά...νομίζω αυτό θα σας φέρει μεγάλη ανανέωση!!

Στο γιατρό θα πάω Τριτη απόγευμα πάλι. Ναι γενικά ειμαι σαν την πριγκιπέσσα, δεν κάνω τίποτα:tongue: Με τις αναγούλες δεν μπορώ ετσι κι αλλιώς, τις αλλες ωρες ομως ειναι κάπως εκνευριστικό!! Δε βαρι'εσαι...υπομονή κάνουμε!!

Ωραία τωρα που αδιαθέτησες θα ξεκινήσεις θεραπέια για τα βάλεις τα κατεψυγμένα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα κι απο μένα.

Μαζευτήκαμε πάλι :)

Lucky σιδερενια να εισαι και όλα απο δω και πέρα να σου πάνε πολύ καλά! Καλή επιτυχία και στην υστεροσκόπηση! Δεν πονάει καθόλου. Πού θα την κάνεις,στη Κρήτη ή στην Αθήνα?

Gemini καλά κάνεις και δεν πολυκουράζεσαι... Έτσι κι αλλιώς μάζευε δυνάμεις για μετά. Είδικά τον πρώτο καιρό θα τις χρειαστείς.

Λένη μου πολύ χαίρομαι που πέρασε τόσο όμορφα. Κι εγώ είχα πάει παλιότερα Κων/λη και μου έχει μείνει αξέχαστο το ταξίδι και η εμπειρία.

Μισπίγκυ που είσαι? Πέρασες καλά? Φαντάζομαι, όλο βολτίτσες, ε? Τα μωράκια έκαναν αισθητή καθόλου την παρουσία τους?

Η μπεμπούλα είναι πολύ καλή. Την Πέμπτη το βράδυ πήγαμε σε γενέθλια και ήταν πολύ ήσυχη και χαμογελαστή. Ήπιε και το γάλα της όταν πείνασε και μετά συνέχισε να παρατηρεί τν κόσμο γύρω της. Χθες πήγαμε στα Μέγαρα, εκεί είναι ο πνευματικός μας και σε όλο το ταξίδι κοιμόταν απο το κούνημα του αυτοκινήτου. Έφαγε στις ώρες της και συνέχιζε τον υπνο της. Αυτό που ήταν τέλειο ήταν όταν το Σάββατο το απόγευμα ήρθε το ζευγάρι που θα την βαφτίσει (οι ίδιοι που εξαιτίας τους γνωριστήκαμε με τον άντρα μου και μας πάντρεψαν). Της έφεραν ένα δώρο που κάνει μουσική και η μπέμπα έκανε τέτοιες χαρές που χτυπούσε δυνατά τα χέρια της και τα πόδια της μέσα στο πορτ μπεμπέ. Ήταν υπέροχη και μας έκανε εντύπωση η τόση εκδηλωτικότητά της.

Γενικά περάσαμε πολύ όμορφα και ξεκούραστα!

Περιμένω και τα δικά σας υπόλοιπα νέα :)

καλό ξημέρωμα και πολλά φιλιά!

Καλημέρα,

Μαζευτήκαμε βλέπω...

Λενιω μου περάσατε τέλεια ε? Ακολούθησες και τη συμβουλή που σου έστειλα με πμ????

Μπράβο κοριτσάκι μου, ετοιμη για τα παγωτάκια τωρα?

Lucky μου περαστικούλια... Ευχομαι ταχεία ανάρρωση και βούρ για την υστεροσκόπηση. Μακάρι να πάνε όλα καλά και με αυτή!

Κοπελιά μου η κόρη σου πρεπει να ειναι χαρμα!!! Μακαρι να ησουν πιο κοντα να την γνωρίζαμε κιόλας!!! Να τη χαιρεστε, δεν ξερω τι αλλο να σου πω.... Μονο που διαβαζω τα κατορθώματα της πάιρνω κουράγιο!

Gemini... εμεις ειμαστε στην ιδια φάση τώρα... Εχουμε 2 μωράκια που κάνουν παρτυ στην κοιλια μας και εμεις προσπαθούμε να αντέξουμε τα χοροπηδητα...

Εγώ δεν έκανα τίποτα όλα το 3ημερο, ανακατευομουν πάρα πολύ! Καναπε - τουαλετα και πισω... ουτε στο μπαλκόνι δεν βγήκα. Εχασα εναμισι κιλο σε 3 μέρες. Την Κυριακή εφαγα 3 βραστες πατάτες όλη μέρα...

Δεν παραπονιεμαι! Δεν με νιαζει καθόλου για μένα. Το μονο που με αγχώνει είναι οτι δεν τρέφομαι σωστά και δεν παρεχω στα μωρά μου αυτά που χρειαζονται... Επίσης νυσταζα πάρα πολύ και νομιζω χρειαζόμουν την ξεκούραση... Κοιμήθηκα πάρα πολλές ωρες και το χρειαζομουν. Αλλωστε ήταν και οι μόνες ώρες που δεν εκανα εμετο...

Τωρα ειμαι γραφειο και με το ζορι αντεχω... Εχω ενα meeting σε λίγο και ελπίζω να μην γίνω ρεζίλι... Μες τη μέση του meeting να τρέχω για την τουαλετα... :)

Σημερα εχω ραντεβού με το γιατρο μου, θα του πω πως εχει η κατασταση και θα μου πει τι κάνουμε. Ελπίζω να υπάρχει κάποια λύση...

Λένη μου, ναι θα γυρίσω στον γυναικολόγο που είχα πριν αρχίσει ολη αυτή η ιστορια της υπογονιμότητας... Αλλωστε αυτόν έχω από παιδί, αυτος θα με ξεγεννησει.

Εχω αναμεικτα συναισθήματα γιατι ειχα δεθει πολυ με το Βασ. και τον εμπιστευομαι πάρα πολύ αλλά ξέρω ότι μόλις δω και τον παλιο μου γιατρό θα νιώσω αυτην την οικιότητα και την σιγουριά τόσων χρόνων και θα ειμαι μια χαρα!

Δεν λένε ότι καλό ειναι να σε ξεγεννησει γιατρος με πολλά χρόνια στην πλάτη του και πολύ εμπειρία? Ε, αυτος ειναι ο γιατρος μου...

c12e25debb.png

καλημέρα κορίτσια!!

Kopelia φτου φτου για τη μπεμπούλα σου!!! Μακάρι κι εμείς να εχουμε τοσο καλόβολα παιδάκια!! και ειναι ποσο??2-3 μηνών?? Μπράβο και πάλι μπράβο!!

Να σε ρωτησω κιολας...αυχενική διαφάνεια που ειχες κάνει?? θυμασαι και ποσο ειχες πληρώσει?? Εχω ακουσει για ενα Νικολαιδη που ερχεται από Αθηνα...

MissPiggy εγώ ενώ το Σαββατο ήμουν χάλια όλη μερα, χτες ημουν πολύ καλά και μαλλον και σημερα απ οσο δείχνει μεχρι τωρα! Ισως τωρα οι αναγούλες ερχονται και φέυγουν...

Οσο για το φαγητό κι εγώ ή δε θα τρωω καθολου, ή θα τρωω αρκετά αν νιώθω οτι αυτό με κάνει να μην ανακατεύομαι. Χτες για παράδειγμα που πηγα σε κάποια φάση να ανακατευτώ και να κ'ανω εμετό εφαγα πατάτα φούρνου κι ενιωσα καλύτερα:P Οποτε καταλαβαίνεις οτι τις ξετιναξα:tongue::tongue: Δε μ αρεσει ομως αυτο, θελω να τρωω πιο σωστά και τακτικά...

Δεν ξερω για τις αναγούλες τι να κ'ανεις γιατί πας και για δουλειά εσύ...εγώ ειμαι πιο χαλαρή. Ρώτα το γιατρό σου...

Κι εγώ σε κανα 2 εβδομάδες θα τον αλλάξω τον γιατρό γιατι αποφάσισα να γεννησω στο νοσοκομείο...Κριμα γιατί τον είχα συνηθίσει... Ομως πιστεύω ειναι καλύτερα στο νοσοκομέιο εδώ!!

Αυτά τα νεα!! Πολλά φιλιά!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Σημερα ξημερωσε ηλιολουστη μερα και αρπαξα την ευκαιρια να αερισω τις κουβερτουλες μας ανοιξα και διαπλατα τις πορτες και τα παραθυρα να μπει καθαρος αερας και τωρα με την πρωτη ρουφιξια απο το ζεστο χαμομιλακι μου μπηκα να δω τα νεα σας!

Λενη μου καλως ορισατε τελειο το ταξιδακι?Ευχομαι ολα να πανε καλα και να κανεις αρκετο καιρο να ξαναπας(να εισαι εγγυουλα και να απαγορευονται οι μεγαλες αποστασεις).

misspiggy μου οι αναγουλες καλα κρατουν?Οι δικοι σου πως το πηραν με τα δυδιμακια?ξετρελαθηκαν?

gemini και συ απο αναγουλες μια χαρα σε βλεπω!Υπομονη κοριτσια!!!

φιλικη συμβουλη να βουρτσιζετε τα δοντια σας οσο ποιο συχνα μπορειτε δεν φανταζεστε ποσο κακο κανουν στα δοντια οι αναγουλες.

κοπελια μου τελειο το κοριτσακι σου ειναι σκετη γλυκα.Να σε ρωτησω εσυ θηλαζεις αποκληστικα?

Οσο για την υστεροσκοπιση περιμενω να ερθει η περιοδος(οταν το θυμηθει) να αρχησω αντισ. και να κανονισουμε ημερομηνια θα την κανω αθηνα στον κ.Λαινα.

Τωρα εχω αρχησει της χριστουγεννιατικες κατασκευες που θα χαρισω φετος σε συγγενεις και φιλους.Τωρα φτιαχνω αγγελακια απο ζυμαρικα συντομα θα σας βαλω φοτο να μου πειτε την γνωμη σας.:lol::lol::lol::lol:

pXWyp3.png

Καλημερα! Σημερα ξημερωσε ηλιολουστη μερα και αρπαξα την ευκαιρια να αερισω τις κουβερτουλες μας ανοιξα και διαπλατα τις πορτες και τα παραθυρα να μπει καθαρος αερας και τωρα με την πρωτη ρουφιξια απο το ζεστο χαμομιλακι μου μπηκα να δω τα νεα σας!

gemini και συ απο αναγουλες μια χαρα σε βλεπω!Υπομονη κοριτσια!!!

φιλικη συμβουλη να βουρτσιζετε τα δοντια σας οσο ποιο συχνα μπορειτε δεν φανταζεστε ποσο κακο κανουν στα δοντια οι αναγουλες.

Οσο για την υστεροσκοπιση περιμενω να ερθει η περιοδος(οταν το θυμηθει) να αρχησω αντισ. και να κανονισουμε ημερομηνια θα την κανω αθηνα στον κ.Λαινα.

Τωρα εχω αρχησει της χριστουγεννιατικες κατασκευες που θα χαρισω φετος σε συγγενεις και φιλους.Τωρα φτιαχνω αγγελακια απο ζυμαρικα συντομα θα σας βαλω φοτο να μου πειτε την γνωμη σας.:lol::lol::lol::lol:

καλημέρα!! κοντεύεις δηλαδή με τη υστεροσκόπηση...ευχομαι να πάνε ολα καλά!!

Φτιάχνεις κατασκευές??? Πολύ θα μου άρεσε κι εμενα αλλά από φαντασία ...ΤΙΠΟΤΑ!! Θαυμάζω αυτόυς που κατασκευάζουν διάφορα πραγματάκια μονοι τους..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα!! κοντεύεις δηλαδή με τη υστεροσκόπηση...ευχομαι να πάνε ολα καλά!!

Φτιάχνεις κατασκευές??? Πολύ θα μου άρεσε κι εμενα αλλά από φαντασία ...ΤΙΠΟΤΑ!! Θαυμάζω αυτόυς που κατασκευάζουν διάφορα πραγματάκια μονοι τους..

να σαι καλα!

Μη νομιζεις ολα γινονται αν εχεις διαθεση και γω στην αρχη το παλευα γινομουν χαλια εκανα και ενα σπιτι ανω κατω τωρα εφτιαξα δικο μου δωματιο και τα μαζεψα ολα εκει πολες απο τις ιδεες τις πηρα απο το internet αν πιανει λιγο το χερι σου κανεις παπαδες...Ετσι κι αλιως με κατι επρεπε να γεμισω την ωρα μου και το πλεξιμο δεν μου παει καθολου!!!χαχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

pXWyp3.png

Καλημέρα σε όλες :)

Πω πω πολλά νέα!!!

Gemini εγώ είχα πάει στην Παπαϊωάννου στην Ηρώων ΠΟλυτεχνείου. Όταν την έκανα έλειπε αυτή και ερχόταν ένα Αναγνωστόπουλος απο Αθήνα και ήταν πολύ καλός. Γύρω στα 170 είχαμε πληρώσει αν θυμάμαι καλά,πάντως όχι περισσότερα... Το Ντόπλερ μας το έκανε η ίδια η Παπαϊωάννου και έμεινα πολύ ευχαριστημένη κι απο αυτή αν και ακούγονται οτι είναι αυστηρή κλπ. Ομως την δουλειά της την κάνει πολύ καλά και σε κρατάει πολύ ώρα στην εξέταση για να τα δει όλα με λεπτομέρειες. Στο Νικολαίδη μη πας... Όσες είχαν παει δεν έμειναν ευχαριστημένες. Τα κάνει όλα γρήγορα γιατί δεν προλαβαίνει να μείνει πολύ σε κάθε κοπέλα.Σε ένα ζευγάρι φιλικό μας κοίταξε την κοπέλα μέσα σε 10 λεπτά και τους είπε οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο έντερο. Τελικά το μωράκι δεν είχε καταπιεί καλά το αμνιακό υγρό και είχε μαζευτεί στο εντεράκι του. Αλλά αυτοί τρελάθηκαν μέχρι να πάνε σε άλλο γιατρό.

όσο για τους εμετούς συμφωνώ με τη Lucky... Να τα πλένετε τα δόντια σας πολύ συχνά.

Lucky μου κι εγώ τις προσκλήσεις για τη βάφτιση θα τις φτιάξω μόνη μου, όπως είχα φτιάξει και του γάμου... και τις μπουμπουνιέρες. Μου αρέσει πολύ.

Η μπεμπούλα σήμερα ήταν μέσα στην τρελή χαρά.μερικές φορές την βλέπω και δεν το πιστεύω οτι έχουμε παιδάκι...:) Στενοχωριέμαι μόνο που είναι η κατάσταση στην Ελλάδαέτσι όπως είναι,αλλά ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα κάποια στιγμή και να μεγαλώσουν τα παιδάκια μας σε καλύτερο κόσμο.

Φιλιά πολλά σε όλες :)

Καλημέρα σε όλες :)

Πω πω πολλά νέα!!!

Gemini εγώ είχα πάει στην Παπαϊωάννου στην Ηρώων ΠΟλυτεχνείου. Όταν την έκανα έλειπε αυτή και ερχόταν ένα Αναγνωστόπουλος απο Αθήνα και ήταν πολύ καλός. Γύρω στα 170 είχαμε πληρώσει αν θυμάμαι καλά,πάντως όχι περισσότερα... Το Ντόπλερ μας το έκανε η ίδια η Παπαϊωάννου και έμεινα πολύ ευχαριστημένη κι απο αυτή αν και ακούγονται οτι είναι αυστηρή κλπ. Ομως την δουλειά της την κάνει πολύ καλά και σε κρατάει πολύ ώρα στην εξέταση για να τα δει όλα με λεπτομέρειες. Στο Νικολαίδη μη πας... Όσες είχαν παει δεν έμειναν ευχαριστημένες. Τα κάνει όλα γρήγορα γιατί δεν προλαβαίνει να μείνει πολύ σε κάθε κοπέλα.Σε ένα ζευγάρι φιλικό μας κοίταξε την κοπέλα μέσα σε 10 λεπτά και τους είπε οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο έντερο. Τελικά το μωράκι δεν είχε καταπιεί καλά το αμνιακό υγρό και είχε μαζευτεί στο εντεράκι του. Αλλά αυτοί τρελάθηκαν μέχρι να πάνε σε άλλο γιατρό.

όσο για τους εμετούς συμφωνώ με τη Lucky... Να τα πλένετε τα δόντια σας πολύ συχνά.

Lucky μου κι εγώ τις προσκλήσεις για τη βάφτιση θα τις φτιάξω μόνη μου, όπως είχα φτιάξει και του γάμου... και τις μπουμπουνιέρες. Μου αρέσει πολύ.

Η μπεμπούλα σήμερα ήταν μέσα στην τρελή χαρά.μερικές φορές την βλέπω και δεν το πιστεύω οτι έχουμε παιδάκι...:) Στενοχωριέμαι μόνο που είναι η κατάσταση στην Ελλάδαέτσι όπως είναι,αλλά ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα κάποια στιγμή και να μεγαλώσουν τα παιδάκια μας σε καλύτερο κόσμο.

Φιλιά πολλά σε όλες :)

Κατάλαβα...τι να πω ρε συ ακούς τόσα για τους γιατρούς που στο τέλος δεν ξερεις τι να κάνεις... Θα δω τι θα κάνω. Την εχω ακούσει αυτη που λες. Πάντως αν παω στο Νικολαιδή θα ειναι μεσω γνωστού του οπότε εχω την ελπίδα οτι θα με προσέξει... Θα δουμε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...