Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Xristina96 είπε:

50€ έχει τώρα το είχα πάρει 39 το 2020. 
      είναι τεράστιο, χωράει μέσα 5 μεγάλα πλυντήρια. Είναι στιβαρή κατασκευή, στο ένα σπίτι το είχα δίπλα στις συρταριερες πραγματικά διακοσμούσε το δωμάτιο. Τώρα το έχω στο μπάνιο και δίνει και εκεί την πινελιά του. Τα άλλα καλάθια που είχα χωρούσαν μόνο 2 πληντυρια και με το καιρό χάλασαν. Την παρασκευή βάζω πληντυρια και το σκ τα τακτοποιώ. Με την δουλειά δεν προλαβαίνω , μένουν έξω μέρες. Έχω και στεγνωτήριο και το πάω συνδιαστικα χαχαχ για το παιδί έχω ένα καλάθι άπλυτων από jumbo με 6€

δεν μου χώραγε εκείνο σαν σκάλα και πήρα δύο στήλες. Πήρα τα πλαστικά κουτιά που είναι ποιο φθηνά. Αξίζει τέρμα γιατί παίρνεις το κουτί στο σαλόνι, παίζει, τα μαζεύεις όλα Τσακ μπαμ και το βάζεις ξανά στην θέση του. Τις στήλες τις έχω καρφώσει στον υοιχο γιατί εγώ δεν έχω παιδί. Μαϊμού έχω. 

Συγγνώμη γιατί το έχασα από που είναι αυτό το μαγικό καλάθι για τα άπλυτα; Έχω το πλυσταριό κάτω, μπάνιο κάνουμε πάνω. Ρίχνουμε τα άπλυτα σε ένα υφασμάτινο που κλείνει κ το «πετάμε» από τη σκάλα μια φορά την εβδομάδα αλλά το έχουμε μες τα πόδια μας και μου την δίνει στα νεύρα! 🫨 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Αχ Λενιώ μου...

Σαν να ακούω εμένα...

Καλημέρα καταρχας!

Και μετα ο καλος μου έτσι ήταν. Καθε φορά που δεν γινόταν τίποτα στενοχωριόταν για μένα και τίποτα άλλο... Αλλά τώρα, εκ των υστέρων, νομίζω ότι απλά έτσι δείχνου και κρατάνε άμοινες κυριως γιατι βλέπουν εμάς σε τέτοια χάλια. Πάντως να ξέρεις ότι μετά παθαίνουν μετάλλαξη! Σου το υπόσχομαι οτι και ο δικός σου θα πάει! Τοσο που θα λες καλύτερα πριν...

Να σου το πω με παραδείγματα:

Εμεις λοιπόν έχουμε και οι 2 θεμα με τις ενέσεις... Εγω φυσικά δεν είχα και πολλές επιλογές, το ξεπέρασα...

Αφού λοιπόν είχα κάνει όλες τις ενέσεις της εξωσωματικής (2 την ημέρα) και αιμα κάθε 2 μέρες του λέω πρεπει να κάνεις και εσυ αίματος γιατι μας τις ζητάνε από το κέντρο...

Όταν τελικά έδωσε αίμα είχε αυτο το ύφος που έλεγε εγώ έκανα 100 φορές πρισσότερα από σένα!!! Πήγα να του φέρω όλη την κουζίνα στο κεφάλη!!!!!

Μετά την εμβρυομεταφορά δεν με αφηνε καθόλου να σηκωθω, έκανε τα πάντα, ΑΛΛΑ τον ένιωθα ότι δεν το έκανε με την καρδια του, το έκανε γιατι έπρεπε... και εγω ενιωθα άσχημα και τα ζητούσα ολα από τη μαμα μου. Προτιμούσα να ανεβάσω την μαμα από κάτω για να μου βάλει να φαω πχ παρά να του πω εκεινου, αν και μου έλεγε ότι δεν είχε προβλημα να το κάνει...

Και μετά ήρθε η χοριακή και η μετάλλαξη!!!! ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΩ να κουνηθώ, νερό στο χέρι, φαγητό στο χέρι, ψώνια εκείνος, τον σκύλο εκείνος... Ενα πιάτο στο πλυντίριο δεν με εχει αφήσει να βάλω... Αν ξεχαστώ και πάω να σκύψω ακούω φωνή στέρεο!!!!

Δεν μπορώ να σου το περιγράψω! ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ!!!

Γενικά νομίζω ότι κρατάνε αντιστάσεις και δεν θέλουν να αφήσουν να τους αγγίξει το θέμα... Αλλά μόλις γίνει αλλάζει πολύ το πράγμα. Σκέψου ότι σήμερα που έχω τόσο αγχος για τον υπέρηχο εγώ κοιμήθηκα μια χαρά και ο καλός μου το εβλεπε στον υπνο του!

Όσο για τα παιδια των φίλων σας που δεν ασχολείτε... ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!

Εμένα ασχολείτε και τόσο καιρό μόλις τον έβλεπα να παίζει με κανα μωρο έσπαγε η καρδια μου... γιατι ήξερα ότι ήθελε ενα μωρό και εγω δεν εμενα έγκυος....

Πιστεψε με λοιπόν καλύτερα... Σκεψου να τον εβλεπες να χαζευει κάθε πιτσιρίκι που περνούσε από δίπλα σας... Ασε...

Όσο γι μας, σήμερα στις 4.... Σε 4μισι ώρες.... Οχι οχι, δεν τα έχω παίξει είμαι τέρας ψυχραιμιας και υπομονής... χα χα...

Θα σας γράψω και μετά!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!

missPiggy μου καλο υπερηχο σημερα!!! Περιμενουμε με αγωνια να μας γραψεις να μας πεις για την καρδουλα, τα χιλιοστα απο το σπορακι σου και πώς ενοιωσες!!

Κοριτσια παντως μην ανησυχητε αν δεν εχετε αναγουλες και εμετους παντα! Παρα πολλες φιλες μου βγαλανε την εγκυμοσυνη με ουτε ενα συμπτωμα. Ενταξει, η νυστα παντα παιζει βεβαια χαχα

Κοπελια μου η μπεμπουλα μας ολα ενταξει?κοιμαται αυτες τις μερες? ειναι ηρεμη?

Lucky τι κανεις? πονας μετα την επεμβαση?

Εγω φευγω αυριο νωρις το πρωι. Ελπιζω να μου κανει καλο γιατι αυτες τι μερες εχω τρομερο εκνευρισμο και αρπαζομαστε αρκετα με τον αντρα μου..

Ρε κοριτσια νοιωθω πολλες φορες οτι δεν με καταλαβαινει οσον αφορα το θεμα της εγκυμοσυνης.. Οχι οτι δεν στεναχωριεται και δεν τον ενδιαφερει, αλλα γενικως ειναι λιγο στον κοσμο του καποιες φορες και εμενα αυτο με κανει να νοιωθω οτι ειμαι μονη μου σε ολο αυτο. Ξερω οτι δεν ειμαι, ομως μου δημιουργει αυτη την αισθηση. Του το εχω πει καποιες φορες αλλα μου λεει οτι ειναι ιδεα μου και οτι γενικα μπορει να μην τρελλαινεται με τα παιδια αλλα για το δικο μας ειναι αλλιως.

Τελοσπαντων, η αληθεια ειναι οτι σε σας λεω πιο πολυ πώς νοιωθω παρα στους αλλους..

Αυτα... Καλημερα και φιλια σε ολες :-)

Καλημέρα!!! Δε θέλω να επαναλαμβάνομαι, γι αυτό θα σου πω πως οτι σου έγραψε η MissPiggy kopelia ειναι η απόλυτη πραγματικότητα.

Κι εγώ 2 μερες πριν τη μεταφορά παραπονιόμουν στην κουμπάρα μου...ομως ειναι οτι δε θελουν να δειχνονται και το πάιζουν ψύχραιμοι. Νομίζουν οτι ετσι βοηθάνε την κατάσταση...

Τελικά και με μενα όλα τέλεια τωρα...Και με τα παιδιά των άλλων δεν ασχολήθηκε ποτέ κι αυτό ήταν το παράπονό μου...Αλλά τελικά τα δικά σου ειναι άλλιως;)

MissPiggy καλό υπέρηχο σήμερα!! Περιμένουμε νέα σου!!

Kopelia χρονια σας πολλά!!! Μακριά όμως από γρίπες!

Κι εμένα γιορτάζει ο άντρας μου σήμερα!

Πολλά φιλιά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!!! Δε θέλω να επαναλαμβάνομαι, γι αυτό θα σου πω πως οτι σου έγραψε η MissPiggy kopelia ειναι η απόλυτη πραγματικότητα.

Κι εγώ 2 μερες πριν τη μεταφορά παραπονιόμουν στην κουμπάρα μου...ομως ειναι οτι δε θελουν να δειχνονται και το πάιζουν ψύχραιμοι. Νομίζουν οτι ετσι βοηθάνε την κατάσταση...

Τελικά και με μενα όλα τέλεια τωρα...Και με τα παιδιά των άλλων δεν ασχολήθηκε ποτέ κι αυτό ήταν το παράπονό μου...Αλλά τελικά τα δικά σου ειναι άλλιως;)

MissPiggy καλό υπέρηχο σήμερα!! Περιμένουμε νέα σου!!

Kopelia χρονια σας πολλά!!! Μακριά όμως από γρίπες!

Κι εμένα γιορτάζει ο άντρας μου σήμερα!

Πολλά φιλιά!

Χρόνια πολλά!!!!!!!!! να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου και με το καλό να γνωρίσει τα παιδάκια του απο κοντά! Θα γιορτάσετε σήμερα?

Όσο γι αυτά που γράφει η Μισπίγκυ, κι εμένα ο άντρας μου με το που έμεινα έγκυος βοηθούσε πάρα πολύ στο σπίτι και δεν με άφηνε να κουνηθώ. Και μετά τον τοκετό όλασυπ χέρι μου τα έφερνε. Όταν όμως συνηλθα και πέρασαν οι 40 μέρες τον είδα οτι τα περισσότερα τα άφησε....Μόνο για τα ψώνια πάει τώρα. Και με το παιδί, αν το αναλάβει πανω απο μια ώρα, κουράζεται... Ίσως όλη αυτή η ένταση τόσων μηνών και το άγχος της γέννας να τον έχει εξαντλήσει, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν έχω απαίτηση τώρα που δεν δουλεύω. Πάντως το θέμα "ψυχολογία του άντρα" είναι μεγάλο, χαχα.

Φιλιά πολλά σε όλες!

χαχα

Πλακα εχουμε. Ας τους κουτσομπολεψουμε και λιγο. Καλο κανει.

Η αληθεια ειναι οτι εμενα στην πρωτη εξωσωματικη ολα στο χερι μου τα εφερνε. Σταδιακα το πηρε πιο χαλαρα, και τελικα μονο δουλειες που δεν μ'εβαλε να κανω την τελευταια φορα! χαχα τι να κανουν κι αυτοι.

Τελοσπαντων,

μου εχει πεσει πολυ δουλεια σημερα γιαυτο σας αφηνω και θα μπω μετα να δω τι εγινε και με τη πιγκυ μας!

Gemini χρονια πολλα για τον αντρουλη σου!!!

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά!!!!!!!!! να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου και με το καλό να γνωρίσει τα παιδάκια του απο κοντά! Θα γιορτάσετε σήμερα?

Όσο γι αυτά που γράφει η Μισπίγκυ, κι εμένα ο άντρας μου με το που έμεινα έγκυος βοηθούσε πάρα πολύ στο σπίτι και δεν με άφηνε να κουνηθώ. Και μετά τον τοκετό όλασυπ χέρι μου τα έφερνε. Όταν όμως συνηλθα και πέρασαν οι 40 μέρες τον είδα οτι τα περισσότερα τα άφησε....Μόνο για τα ψώνια πάει τώρα. Και με το παιδί, αν το αναλάβει πανω απο μια ώρα, κουράζεται... Ίσως όλη αυτή η ένταση τόσων μηνών και το άγχος της γέννας να τον έχει εξαντλήσει, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν έχω απαίτηση τώρα που δεν δουλεύω. Πάντως το θέμα "ψυχολογία του άντρα" είναι μεγάλο, χαχα.

Φιλιά πολλά σε όλες!

χαχα

Πλακα εχουμε. Ας τους κουτσομπολεψουμε και λιγο. Καλο κανει.

Η αληθεια ειναι οτι εμενα στην πρωτη εξωσωματικη ολα στο χερι μου τα εφερνε. Σταδιακα το πηρε πιο χαλαρα, και τελικα μονο δουλειες που δεν μ'εβαλε να κανω την τελευταια φορα! χαχα τι να κανουν κι αυτοι.

Τελοσπαντων,

μου εχει πεσει πολυ δουλεια σημερα γιαυτο σας αφηνω και θα μπω μετα να δω τι εγινε και με τη πιγκυ μας!

Gemini χρονια πολλα για τον αντρουλη σου!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!! Κι εσεις οτι επιθυμεί η κάθεμία!

Δεν κάνω γιορτή μεγάλη...Γλυκό και ποτό μονο...

Κοριτσια!!!

Ειναι 2!!! Και ακουσαμε 2 καρδουλες!

Δεν μπορω να σας περιγραψω... Δεν εχω λογια!

Μπράβο μελλουσα διδυμομανούλα!!!!!!!!!! Τέλεια, ετσι?? Τωρα ποιο ειναι το επόμενο βήμα?? Ποσων εβδομάδων εισαι?? Τι οδηγίες σου εδωσε ο γιατρός?? Κανονική αν'ακριση!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Να μαι πάλι...

Καταρχάς, Gemini να χαίρεσαι τον ανδρα σου και κοπελια τον πεθερο σου! Να ναι παντα καλα!

Λενη μου, να περασεις τελεια! Να χαλαρωσεις, να το ευχαρηστηθεις, να χαρεις τον αντρα σου και ΚΥΡΙΩΣΣΣΣ να κανεις ενα χαμαμ για την φιλη σου την πιγκυ!

Εγω οσο το συνηδειτοποιω τοσο χαίρομαι!

Φοβάμαι πολύ για την εγκυμοσύνη και ευχομαι να πανε ολα καλα μεχρι τελους αλλά ειμαι πολυ χαρουμενη!

Μου εδωσε οδηγιες για τα φάρμακα, μου ειπε να κανω τις εξετάσεις θρομβοφιλίας και κυστικης ινωσης και την Δευτερα θα πάω στον παλιο μου γιατρό και θα μου γράψει τον προγεννετικο. Απαγορευεται το αεροπλάνο, οι επαφές, τα τακούνια, μπορω ομως να περπατάω...

Τι αλλο?

Οταν ειδα τους 2 σάκους τα έχασα τελειως... Ακούσαμε και τις 2 καρδούλες... είδαμε και παλμο...

Επαθα σοκ... Εκλαιγα και γέλαγα μαζί... Δεν το πιστευα!

Νομιζω τη Δευτερα που θα ειμαι πιο ψυχραιμη θα τα εμπεδώσω καλύτερα!

c12e25debb.png

Ευχαριστω πιγκυ μου, να εισαι καλα!

Σε σκεφτομαι! Εχω μεινει! Νομιζαμε οτι ειναι ενα μωρακι και ηταν πραγματικα εκπληξη!!!

Enjoy it κοριτσακι μου και μην σκεφτεσαι τιποτα. Ολα να πανε τελεια μεχρι το τελος:-)

Διαφημίσεις

Μισπίγκυ μου συγχαρητήρια!!!!!!!!! Υπέροχα νέα μας έφερες! Κι εγώ τα έχασα μόλις τα διάβασα.Δύο μωράκια????!!!! Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να προσέχεις τώρα διπλά για τα μωράκια σου και για σένα!

Πολλά φιλιά να τους στείλεις!

Να μαι πάλι...

Καταρχάς, Gemini να χαίρεσαι τον ανδρα σου και κοπελια τον πεθερο σου! Να ναι παντα καλα!

Εγω οσο το συνηδειτοποιω τοσο χαίρομαι!

Φοβάμαι πολύ για την εγκυμοσύνη και ευχομαι να πανε ολα καλα μεχρι τελους αλλά ειμαι πολυ χαρουμενη!

Μου εδωσε οδηγιες για τα φάρμακα, μου ειπε να κανω τις εξετάσεις θρομβοφιλίας και κυστικης ινωσης και την Δευτερα θα πάω στον παλιο μου γιατρό και θα μου γράψει τον προγεννετικο. Απαγορευεται το αεροπλάνο, οι επαφές, τα τακούνια, μπορω ομως να περπατάω...

Τι αλλο?

Οταν ειδα τους 2 σάκους τα έχασα τελειως... Ακούσαμε και τις 2 καρδούλες... είδαμε και παλμο...

Επαθα σοκ... Εκλαιγα και γέλαγα μαζί... Δεν το πιστευα!

Νομιζω τη Δευτερα που θα ειμαι πιο ψυχραιμη θα τα εμπεδώσω καλύτερα!

Ευχαριστώ!!

Μια χαρά θα πάνε ολα...Λιγη προσοχή θελουν μονο οι δίδυμες κυήσεις κυρίως το 1ο τρίμηνο!!

Απο φάρμακα παίρνεις τα ιδια που επαιρνες και απο τη μεταφορά??

Εγω τα ιδια. Μου ειπε σιδηρο και ασβεστιο θα μου γράψει αφου κοψω κάποια φάρμακα. Και προγενννητικό δεν εχω κανει ακόμα. Λογικά απο΄βδομάδα!!

Μεγειά και το τικεράκι!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ευχαριστώ!!

Μια χαρά θα πάνε ολα...Λιγη προσοχή θελουν μονο οι δίδυμες κυήσεις κυρίως το 1ο τρίμηνο!!

Απο φάρμακα παίρνεις τα ιδια που επαιρνες και απο τη μεταφορά??

Εγω τα ιδια. Μου ειπε σιδηρο και ασβεστιο θα μου γράψει αφου κοψω κάποια φάρμακα. Και προγενννητικό δεν εχω κανει ακόμα. Λογικά απο΄βδομάδα!!

Μεγειά και το τικεράκι!!!!!

Εμένα μου μείωασε τα cyclacur σε 2 από 3. Συνεχίζω τα utragestan 3 την ημέρα και μου έκοψε το salospir.

Φυλλικό και σιδηρο παίρνω πολύ καιρό τώρα γιατί μου τα είχε δώσει από πριν, οπότε συνεχίζω και ασβέστιο μου είπε οτι δεν χρειάζεται ακόμα, μετά τις εξετάσεις... Προσπαθω ομως να παίρνω αρκετό από το φαγητό, το έχω πολύ στο νου μου.

Τωρα Δευτερα θα πάω στον γιατρο μου, που θα με παρακολουθει στην εγκυμοσυνη και λογικά θα μου γράψει τον προγεννετικο.

Σήμερα πηγα και εκανα τις εξετάσεις της θρομβοφιλίας. Και ελπίζω την αλλη βδομαδα να καταφέρω να πάω και για κυστική ίνωη και στίγμα...

Εσύ πότε θα ξαναπάς γιατρο?

Τι πιστεύεις οτι πρέπει να προσέχουμε περισσότερο?

Ποτε θα βάλεις τικερακι???

c12e25debb.png

Εμένα μου μείωασε τα cyclacur σε 2 από 3. Συνεχίζω τα utragestan 3 την ημέρα και μου έκοψε το salospir.

Φυλλικό και σιδηρο παίρνω πολύ καιρό τώρα γιατί μου τα είχε δώσει από πριν, οπότε συνεχίζω και ασβέστιο μου είπε οτι δεν χρειάζεται ακόμα, μετά τις εξετάσεις... Προσπαθω ομως να παίρνω αρκετό από το φαγητό, το έχω πολύ στο νου μου.

Τωρα Δευτερα θα πάω στον γιατρο μου, που θα με παρακολουθει στην εγκυμοσυνη και λογικά θα μου γράψει τον προγεννετικο.

Σήμερα πηγα και εκανα τις εξετάσεις της θρομβοφιλίας. Και ελπίζω την αλλη βδομαδα να καταφέρω να πάω και για κυστική ίνωη και στίγμα...

Εσύ πότε θα ξαναπάς γιατρο?

Τι πιστεύεις οτι πρέπει να προσέχουμε περισσότερο?

Ποτε θα βάλεις τικερακι???

Εμένα τα cyclacur μου τα μείωσε από 6 σε 3 χτες, και την άλλη εβδομάδα θα ξανακάνω Ε2 μηπως τα κοψω τελέιως. Utrogestan συνεχίζω 3 /μέρα μιας και η προγεστερόνη δεν ηταν και πολύ υψηλη. Συνεχίζω φυλλικό και κορτιζόνη.

Στο γιατρό θα πάω την Τριτη να μου γράψει τον προγεννητικό και θα του πω να κάνουμε και υπέρηχο!:D. Θα μου πει λογικά να ξεκινήσω σιδηρο και ασβέστιο (το γαλα το εκοψα από τοτε με τις αναγούλες...)

Επειδη εχω δει και κατα καιρούς καφε, μου ειχε πει από την αρχ'η να μην ξεθαρρεύω. Ακόμα και το περπάτημα μου είπε με μετρο, να μην κουράζομαι καθολου στο 1ο τρίμηνο. Να καταλάβεις ουτε καν οδηγώ...

Περιμένω να κάνω και την αυχενική διαφάνεια για να ειμαι πιο ήρεμη και τοτε θα βάλω και τικεράκι;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...