Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Xristina96 είπε:

50€ έχει τώρα το είχα πάρει 39 το 2020. 
      είναι τεράστιο, χωράει μέσα 5 μεγάλα πλυντήρια. Είναι στιβαρή κατασκευή, στο ένα σπίτι το είχα δίπλα στις συρταριερες πραγματικά διακοσμούσε το δωμάτιο. Τώρα το έχω στο μπάνιο και δίνει και εκεί την πινελιά του. Τα άλλα καλάθια που είχα χωρούσαν μόνο 2 πληντυρια και με το καιρό χάλασαν. Την παρασκευή βάζω πληντυρια και το σκ τα τακτοποιώ. Με την δουλειά δεν προλαβαίνω , μένουν έξω μέρες. Έχω και στεγνωτήριο και το πάω συνδιαστικα χαχαχ για το παιδί έχω ένα καλάθι άπλυτων από jumbo με 6€

δεν μου χώραγε εκείνο σαν σκάλα και πήρα δύο στήλες. Πήρα τα πλαστικά κουτιά που είναι ποιο φθηνά. Αξίζει τέρμα γιατί παίρνεις το κουτί στο σαλόνι, παίζει, τα μαζεύεις όλα Τσακ μπαμ και το βάζεις ξανά στην θέση του. Τις στήλες τις έχω καρφώσει στον υοιχο γιατί εγώ δεν έχω παιδί. Μαϊμού έχω. 

Συγγνώμη γιατί το έχασα από που είναι αυτό το μαγικό καλάθι για τα άπλυτα; Έχω το πλυσταριό κάτω, μπάνιο κάνουμε πάνω. Ρίχνουμε τα άπλυτα σε ένα υφασμάτινο που κλείνει κ το «πετάμε» από τη σκάλα μια φορά την εβδομάδα αλλά το έχουμε μες τα πόδια μας και μου την δίνει στα νεύρα! 🫨 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια, καλη εβδομαδα να εχουμε:)

Κι εγω ειχα γεματο σαββατοκυριακο με φιλους, σινεμα, φαγητο εξω, μπαρμπεκιου χθες σε εξοχικο φιλου μας, ενταξει μια χαρα.

Θα αρχισω σιγα σιγα να ετοιμαζομαι και για Κωνσταντινουπολη (φευγουμε πεμπτη), να δω τι θα παρω και τετοια γιατι εκει εχει πιο κρυο απ'οτι εδω. Εγινε κι ενας σεισμος στην τουρκια 7 ριχτερ, ελπιζω να μην εχουμε κανενα θεμα:P

Οι εγκυουλες καλα τα πατε ετσι? μπραβο! Κι η κοπελια μας με τη μικρουλα της παρεας επισης, λιαστηκατε το σκ μια χαρα;)

Απο σημερα χαλαει λιγο ο καιρος νομιζω.

Αυτα φιλεναδες.. Αντε καλη δουλεια, σε οσες δουλευουν, προσοχη& ξεκουραση σε οσες εχουν τα σπορακια τους !

Lucky σημερα ειναι το χειρουργειο? καλη επιτυχια!

Διαφημίσεις

καλημερα σας κοριτσια!Μολις γυρισαμε απο την εκκλησια καναμε μια λυτουργια υπερ υγειας σημερα και μεταλαυαμε κιολας.Αυριο πρωι πρωι μπαινω στο νοσοκομειο και αν ολα παν καλα την Τεταρτη μπαινω χειρουρ.ειμαι το τεταρτο στη σειρα.απο οτι διαβασα περασατε γεματο σαβ/κυριακο και αυτο ειναι υπεροχο καλη ευδομαδα το λοιπον σε ολες.

misspiggy εγινες μια μακαρονου! Οι αναγουλες καλα κρατουν καλο σιμαδι καθε μερα σου θυμιζει το μπεμπακι σου οτι υπαρχει στη ζωη σου...

gemini o γιατρος ειχε πει σε μια φιλη οτι αναγουλες εχεις τους πρωτους μηνες γιατι ο οργανισμος προσπαθει να δεχτει ενα ξενο σωμα(τομωρακι)και αντιδρα σε αλλες το δεχεται σχεδον αμεσα και σε αλλες αργει μην ανχωνεσαι λοιπον το μωρακι σου θα ειναι μια χαρα!!!

leni κοπελα μου με το καλο να πατε το ταξιδακι σας και να ξερεις περιμενω μπακλαβα οπως και δηποτε.Και να παρετε ζεστα ρουχα γιατι ερχεται κακοκαιρια!καλα να περασετε!!!!

kopelia μου η μπουμπου σου πως τα παει?δεν ειναι τελειο συναισθημα να πηγαινεις βολτα με το καροτσι?Το χαμογελο σου δεν φτανει μεχρι τα αυτια?

aggelik μου κρατα γερα ειμαστε διπλα σου!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Καλημερα κοριτσια, καλη εβδομαδα να εχουμε:)

Κι εγω ειχα γεματο σαββατοκυριακο με φιλους, σινεμα, φαγητο εξω, μπαρμπεκιου χθες σε εξοχικο φιλου μας, ενταξει μια χαρα.

Θα αρχισω σιγα σιγα να ετοιμαζομαι και για Κωνσταντινουπολη (φευγουμε πεμπτη), να δω τι θα παρω και τετοια γιατι εκει εχει πιο κρυο απ'οτι εδω. Εγινε κι ενας σεισμος στην τουρκια 7 ριχτερ, ελπιζω να μην εχουμε κανενα θεμα:P

Οι εγκυουλες καλα τα πατε ετσι? μπραβο! Κι η κοπελια μας με τη μικρουλα της παρεας επισης, λιαστηκατε το σκ μια χαρα;)

Απο σημερα χαλαει λιγο ο καιρος νομιζω.

Αυτα φιλεναδες.. Αντε καλη δουλεια, σε οσες δουλευουν, προσοχη& ξεκουραση σε οσες εχουν τα σπορακια τους !

Lucky σημερα ειναι το χειρουργειο? καλη επιτυχια!

Καλά να περάσετε στο ταξιδάκι σας!!!:D:D Να απολαυσεις τα σιροπιαστά:tongue::tongue:

Καλύτερα που εγινε τωρα ο σεισμός, παρά να ειστε εκεί... (συγκριτικά το λέω φυσικά, οχι οτι μου άρεσε που εγινε ο σεισμός!!). Οταν πάτε θα ειναι πιο ηρεμα τα πράγματα...

καλημερα σας κοριτσια!Μολις γυρισαμε απο την εκκλησια καναμε μια λυτουργια υπερ υγειας σημερα και μεταλαυαμε κιολας.Αυριο πρωι πρωι μπαινω στο νοσοκομειο και αν ολα παν καλα την Τεταρτη μπαινω χειρουρ.ειμαι το τεταρτο στη σειρα.απο οτι διαβασα περασατε γεματο σαβ/κυριακο και αυτο ειναι υπεροχο καλη ευδομαδα το λοιπον σε ολες.

gemini o γιατρος ειχε πει σε μια φιλη οτι αναγουλες εχεις τους πρωτους μηνες γιατι ο οργανισμος προσπαθει να δεχτει ενα ξενο σωμα(τομωρακι)και αντιδρα σε αλλες το δεχεται σχεδον αμεσα και σε αλλες αργει μην ανχωνεσαι λοιπον το μωρακι σου θα ειναι μια χαρα!!!

Τι να σου πρωτοευχηθώ.... Βοήθειά σου σήμερα, καλή επιτυχία στο χειρουργείο και καλή ανάρρωση!!!

μακάρι να ναι ετσι για τις αναγούλες, τι να πω...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα και καλη βδομάδα σε ολες!

Νυζτάζω σήμερα πολύ! Καθε μέρα νυστάζω αλλά σημερα περισσότερο!

Με παρηγορει που ειναι μικρή βδομαδα!

Λοιπόν, Λενη μου εγω δεν θελω σιροπιαστο... Δεν μου αρεσουν, θελω ομως τσαι μηλο!

Δεν σου λεω ακομα ευχες... ΠΑντως να παρεις ζεστα ρουχα!

Lucky μου καλή επιτυχια για αυριο και ταχεια ανάρρωση να εχεις!

Gemini τα συμτωματα πανε και ερχονται, αυτο διαβαζω παντου. Παντως επειδη και εγω θα ανησυχούσα αν ξαφνικά σταματούσαν τα συμπτώματα, μπορείς να πάρεις το γιατρο σου ενα τηλ να σου πει και αυτος να μην ανησυχεις για να ηρεμήσεις.

Κοπελια μου απο σημερα χαλάει ο καιρος και μαλλον θα κλειστειτε λίγο αλλα δεν πειραζει.

Αγγελικη μου μού ελλειψες! Ξερω κανεις αποτοξίνωση και καλά κάνεις, αλλά μου έλλειψες!

Φιλια πολλά σε όλες!

c12e25debb.png

καλησπερα κοριτσια.MissPiggy μου και εμενα μου ελειψες αλλα ειχα τοσο πολυ δουλεια που δεν μπορουσα βα κανω τιποτα αλλο.Ειχε μαζευτει πολυ διοτι ελειψα και 1 εβδομαδα.Διαβασα για τις αναγουλες και χαρηκα πολυ.Σου στελνει μυνηματα το μωρακι σου.Την Τεταρτη ειναι ο υπερηχος ε? Θα παω την Τεταρτη το απογευμα στο ιατρειο του Βασ να συζητησουμε πιο αναλυτικα.Εσυ τον υπερηχο που θα τον κανεις?

Gemini μου και εσυ αναγουλες ε? Μια χαρα.Δεν χρειαζεται και καθε μερα εμετους.Μην ανησυχεις καθολου .Ολα καλα.

Kopelia να κανεις με την μπεμπουλα βολτιτσες να αρχιζει να γνωριζει τον κοσμο.Δωστεις πολλα φιλακια .

luckym2 καλη επιτυχια στο χειρουργιο σου!

Φιλια σε ολες!

Leni μου ,πολυ καλα κανεις και πας ταξιδακι.Να περασετε ομορφα και να γυρισεις αναναιωμενη.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μένα!

Κοριτσια κοιμήθηκα απο τις 10.30 μέχρι τις 7.30 και ΝΥΣΤΑΖΩ!!! Ευτυχως εφαγα ενα παξιμαδι μολις σηκώθηκα και με βοήθησε παρα πολύ στις αναγούλες.

Gemini εσυ πως εισαι σήμερα?

Αγγελικη μου αυριο στις 4 θα πάμε.... Μετράω και τα λεπτα!!!

Εσυ?

Φιλια πολλά πολλά σε ολες.

c12e25debb.png

Καλημέρα και απο μένα!

Κοριτσια κοιμήθηκα απο τις 10.30 μέχρι τις 7.30 και ΝΥΣΤΑΖΩ!!! Ευτυχως εφαγα ενα παξιμαδι μολις σηκώθηκα και με βοήθησε παρα πολύ στις αναγούλες.

Gemini εσυ πως εισαι σήμερα?

Αγγελικη μου αυριο στις 4 θα πάμε.... Μετράω και τα λεπτα!!!

Εσυ?

Φιλια πολλά πολλά σε ολες.

Καλημέρα!!!!!!! Σημερα εκανα πάλι εμετό...γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό ο υπέρηχος σημερα....θα τρελαθείς με την καρδούλα!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα σας!!!

Μισπίγκυ μου αύριο περιμένουμε να μας πεις συναισθήματα... Αναγούλες έχεις μόνο το πρωί ή όλη την ημέρα?

Τζέμινι εσύ πώς είσαι απο τις αναγούλες? Πότε πάς για υπέρηχο? Για αυχενική έχεις κανονίσει?

θα κάνετε και αμνιοπαρακέντηση?

Μελανία πώς είσαι εσύ?

ΑΓΓΕΛΙΚ θα μας πεις αύριο κι εσύ τα δικά σου, έτσι?

Λένη μου αν δεν μπεις,καλό ταξίδι να έχεις την Πέμπτη και να περάσετε τέλεια!!! Είναι πολύ ωραία στην Κων/λη και σου προκαλεί πολλά συναισθήματα ανάμεικτα...

Εμείς απόψε κοιμηθήκαμε απο τις 12 μέχρις τις 9.30. Μάλλον η μπέμπα μου μοιάζει στον ύπνο... Κοιμάται αργά το βράδυ και αργεί να ξυπνήσει το πρωί, χιχι.

Πολλά φιλιά σε όλες!

Καλημέρα σας!!!

Τζέμινι εσύ πώς είσαι απο τις αναγούλες? Πότε πάς για υπέρηχο? Για αυχενική έχεις κανονίσει?

θα κάνετε και αμνιοπαρακέντηση?

Εμείς απόψε κοιμηθήκαμε απο τις 12 μέχρις τις 9.30. Μάλλον η μπέμπα μου μοιάζει στον ύπνο... Κοιμάται αργά το βράδυ και αργεί να ξυπνήσει το πρωί, χιχι.

Πολλά φιλιά σε όλες!

Καλημέρα!!!!!! Ημουν 2 μερες πολύ καλά από αναγούλες και ανησύχησα γιατί ειναι νωρίς ακόμα να σταματησουν....Τωρα το πρωι εκανα εμετό και αισθάνομαι χαρμα:tongue::tongue: Ηρέμησα!!

Δεν εχω κανονίσει ακόμα αυχενική...Θελω να κλείσω ομως γιατί θα την κάνω στο νοσοκομείο και πρεπει μεχρι 26/11 που κλίνω την 12η εμδομάδα...ετσι δεν πάει???

Αμνιοπαρακέντηση δεν ξερω αν πρέπει λόγω διδύμων...αλλιως από ηλικία ειμαι οκ, δε χρειάζεται...ε θα δούμε και την αυχενική φαντάζομαι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!!!!!!! Σημερα εκανα πάλι εμετό...γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό ο υπέρηχος σημερα....θα τρελαθείς με την καρδούλα!!!!!!!

Επανήλθαμε στα φυσιολογικα... Τελεια...

Εγω εφαγα ενα παξιμαδι με το που σηκώθηκα και με βοηθησε παρα πολυ! Δεν εκανα εμετο σημερα. Φυσικα ανακατευομαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ και οχι μονο το πρωι...

Κανει ενα διαλλειμα 2-5 το μεσημερι συνηθως, ολες τις αλλες ωρες...

Επίσης με βοηθάει πολύ ο καθαρός αέρας. Ανοιγω τα παράθυρα όλη την ώρα.

Αυριο ειναι ο υπερηχος.... Οπότε αυριο θα σας πω...

ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ!!!

Οσο για αμνιο, θα του κάνω μια πρώτη κουβέντα αυριο... να δω τι θα μου πει. Ειμαι 34 και μεχρι να γεννησω δεν θα έχω κλείσει τα 35. Οπότε θέλει λίγη σκέψη...

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Επανήλθαμε στα φυσιολογικα... Τελεια...

Εγω εφαγα ενα παξιμαδι με το που σηκώθηκα και με βοηθησε παρα πολυ! Δεν εκανα εμετο σημερα. Φυσικα ανακατευομαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ και οχι μονο το πρωι...

Κανει ενα διαλλειμα 2-5 το μεσημερι συνηθως, ολες τις αλλες ωρες...

Επίσης με βοηθάει πολύ ο καθαρός αέρας. Ανοιγω τα παράθυρα όλη την ώρα.

Αυριο ειναι ο υπερηχος.... Οπότε αυριο θα σας πω...

ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ!!!

Οσο για αμνιο, θα του κάνω μια πρώτη κουβέντα αυριο... να δω τι θα μου πει. Ειμαι 34 και μεχρι να γεννησω δεν θα έχω κλείσει τα 35. Οπότε θέλει λίγη σκέψη...

Κι εμένα το μεσημέρι ηρεμούν πολύ οι αναγούλες!!

Για την αμνιο λογικά θα σου πει να δειτε την αυχενική πρώτα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εμένα πάντως που βγήκε πολύ καλή η αυχενική μου είπαν να μη κανω αμνιοπαρακέντηση. Δεν ήθελα κι εγώ γιατί είχα ακούσει και για αποβολές απο απροσεξία των γιατρών και έτσι δεν το επεδίωξα.

Καλά αποτελέσματα να έχετε!!!

Καλημερα σε ολες!

missPiggy μου καλο υπερηχο σημερα!!! Περιμενουμε με αγωνια να μας γραψεις να μας πεις για την καρδουλα, τα χιλιοστα απο το σπορακι σου και πώς ενοιωσες!!

Κοριτσια παντως μην ανησυχητε αν δεν εχετε αναγουλες και εμετους παντα! Παρα πολλες φιλες μου βγαλανε την εγκυμοσυνη με ουτε ενα συμπτωμα. Ενταξει, η νυστα παντα παιζει βεβαια χαχα

Κοπελια μου η μπεμπουλα μας ολα ενταξει?κοιμαται αυτες τις μερες? ειναι ηρεμη?

Lucky τι κανεις? πονας μετα την επεμβαση?

Εγω φευγω αυριο νωρις το πρωι. Ελπιζω να μου κανει καλο γιατι αυτες τι μερες εχω τρομερο εκνευρισμο και αρπαζομαστε αρκετα με τον αντρα μου..

Ρε κοριτσια νοιωθω πολλες φορες οτι δεν με καταλαβαινει οσον αφορα το θεμα της εγκυμοσυνης.. Οχι οτι δεν στεναχωριεται και δεν τον ενδιαφερει, αλλα γενικως ειναι λιγο στον κοσμο του καποιες φορες και εμενα αυτο με κανει να νοιωθω οτι ειμαι μονη μου σε ολο αυτο. Ξερω οτι δεν ειμαι, ομως μου δημιουργει αυτη την αισθηση. Του το εχω πει καποιες φορες αλλα μου λεει οτι ειναι ιδεα μου και οτι γενικα μπορει να μην τρελλαινεται με τα παιδια αλλα για το δικο μας ειναι αλλιως.

Τελοσπαντων, η αληθεια ειναι οτι σε σας λεω πιο πολυ πώς νοιωθω παρα στους αλλους..

Αυτα... Καλημερα και φιλια σε ολες :-)

Καλημερα...

Εχετε κανεναν να γιορταζει σημερα? Εμεις εχουμε τον πεθερο μου,αλλα δεν θα παμε γιατι εχει γριππη η πεθερα μου.

Λενη μου οι αντρες δε νιωθουν τα ιδια με μας στο θεμα του παιδιου. Οσο και να μας αγαπουν και να αγαπουν τα παιδια τους,ποτε δεν μπορουν να μας καταλαβουν και να μπουν στην δικη μας καρδια και στα δικα μας συναισθηματα. Ο αντρας μου εκανε σαν τρελος με την εγκυμοσυνη,ηταν διπλα μου σε ολα και ειναι και τωρα διπλα μας και σε μενα και στην κορουλα μας.Ομως ολα αυτα που εζησα εγω με τις ενεσεις,με τις ορμονικες αλλαγες και τις μεταπτωσεις,με την αισθηση του να μεγαλωνει μια ζωη μεσα σου, δεν μπορει να τα ζησει. Και τωρα με το παιδι κουραζεται ευκολα και τα χανει αν συμβει κατι η αν κλαψει παραπανω το παιδι. Εμεις εχουμε να συνελθουμε σωματικα κ ψυχικα απο την εγκυμοσυνη,ενω για τους αντρες η ζωη συνεχιζεται με μια αλλαγη,την προσθηκη ενος πολυ αγαπημενου προσωπου που τους αλλαζει τις συνθηκες της ζωης μας. Δεν ειναι ψυχροι,αλλα δεν μπορουν πολυ απλα να μας καταλαβουν γιατι οι ορμονες τους δεν ειναι ιδιες με τις δικες μας.

Μη στενοχωριεσαι λοιπον και απολαυσε τις διακοπες σας. Θα ηρεμησετε και θα πανε ολα καλα!!!

Lucky πως εισαι?Πονας? Σιδερενια να εισαι.

Η μπεμπα δεν εχει ενεργηθει για δυο μερες,αλλα ειναι ηρεμη και ξανακοιμηθηκε.

Πολλα φιλια και να περνατε καλα!!!

Το ξερω οτι οι αντρες δεν μπορουν να καταλαβουν ακριβως αυτο που νοιωθουμε εμεις, οπως τα λες ειναι κοπελια μου. Ομως, βασικα αυτο που νοιωθω εγω για τον αντρα μου ειναι οτι ο μονος λογος που στεναχωριεται οταν αποτυγχανει η εξωσωματικη ειναι γιατι δεν θελει να στεναχωριεμαι εγω&να ταλαιπωρουμαι. Οχι δηλαδη για το πραγματικο γεγονος. Θα ηθελα ισως να υπαρχει κατι παραπανω απο αυτο γιατι ετσι ειναι σαν το θεμα να ειναι προσωπικα δικο μου&σαν να εχουμε μπει σε αυτη τη διαδικασια γιατι εγω το θελω και οχι γιατι θελουμε και οι 2 ενα παιδι. Και με τα παιδια των φιλων μας δεν εχει ορεξη να ασχοληθει γιατι δεν τρελλαινεται και καπου το καταλαβαινω, αλλα θα ηθελα να τον βλεπω λιγο διαφορετικο μαζι τους... σε μας τις γυναικες αρεσει αυτο. Ξερετε..

Τελοσπαντων, ας μην σας ζαλιζω..

Piggy πηγες ή το απογευμα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...