Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

καλημερουδια σας!!!

Λενη μου δεν ξερω να σου πω πολλα αλλα η κοπελια νομιζω ειναι κατατοπιστικοτατη .κουκλιτσα μου κουραγιο,αν ειναι τα πραγματα οπως συ τα λεει ο γιατρος ευχομαι να ξεμπερδεψεις γρηγορα.

misspiggy πως παει χαρηκα πολυ που διαβασα για αναγουλες μεσα στο ανχος σου αυτο θα σε ενημερωνει οτι ολα πανε καλα...μακαρι να μην σε ταλεπορισει παρα πολυ...υπομονη

κοπελια μου να το χαιρεσε το μπουμπουκακι σου....

η Κρητη σημερα ειναι ηλιολουστη!Εγω κανω γενικο στο σπιτι γιατι την ΤΡιτη μπαινω χειρουργειο και δεν ξερω καν αν θα μπορω να κανω δουλιες μετα,οποτε το σπιτι πρεπει να ειναι στην πενα.

ξεκιναμε θεραπια σπερματος στις 2/11 και ευχομαι ολα να πανε καλα. Οπως βλεπω τα πραγματα δεν θα προλαβουμε την προθεσμια του ΙΚΑ που ειναι 3 μηνες θα πρεπει να ψαχτω να δω τι αλλο μπορω να κανω.

Τεσπα μην σας ζαληζω καλημερα και παλι!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!

Χρειαζομαι τα φωτα σας!

Χθες με πηρε τηλ ο γιατρος που προσφατα ειχα παει για 3η γνωμη.

Μου ειπε οτι ειδε το DVD της λαπαροσκοπησης που ειχα κανει και οτι οντως ειχα ενδομητριωση, και θα επρεπε οχι μονο να την καυτηριασει ο γιατρος αλλα και να μου κοψει την περιοδο για 4 μηνες. Αν αυτο ηταν το σωστο, δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο τωρινος μου γιατρος δεν το ειχε κανει.. Επισης τον ρωτησα αν η ενδομητριωση ενοχλει ακομα κι αν κανεις εξωσωματικη και μου ειπε οτι εννοειται ενοχλει. Επισης μου ειπε να κανω μια εξεταση (CA-125 νομιζω την ειπε) που αυτη δειχνει αν εχεις ενδομητριωση ή οχι, και αν εχω ακομα θα πρεπει να κοπει η περιοδος 4 μηνες πριν κανω οτιδηποτε αλλο.

Κοπελια μου ξερω οτι εσυ περασες αυτη τη διαδικασια. Ξερεις αν οντως η ενδομητριωση δημιουργει αποτυχιες στην εξωσωματικη? Γιατι εγω νομιζα οτι το προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να μεινεις εγκυος φυσιολογικα..

Επισης, τον ρωτησα, "γιατι τοτε εμεινα εγκυος στις πρωτες δυο εξωσωματικες?" και αυτος μου ειπε οτι μπορει τοτε να μην ειχα ενδομητριωση.

Ειναι δυνατον ρε κοριτσια να μην ειχα στην αρχη και μετα να δημιουργηθηκε?

Εχετε καμια αποψη για ολα αυτα?

Δεν εχω προσωπική εμπειρία αλλά απ οτι εχω ακούσει επηρεάζει η ενδομητρίωση.... Θα συμφωνήσω γενικά με τη MissPiggy σε οσα ειπε, να πάρεις δηλαδή και μια τρίτη γν'ωμη. Από την άλλη και μονο που εχεις ταλαιπωρηθεί με τις προσπάθειες εγω νομίζω στη θέση σου θα εκανα τη θεραπεία για να εχω εξαντλήσει τα περιθώρια. Ούτως ή άλλως 4 μηνες ειναι μεν αναμονή, αλλά οχι και τόσο μεγάλη...

Καλημέρα κοριτσάκια!

Οι 2 διδυμοεγκυούλες μας που ειναι? Τι κανουν οι κοιλίτσες τους????

Εγω κορίτσια ξεκίνησα τους εμετούς απο χτες... 1 φορά χτες και 2 σήμερα το πρωι...

Ευτυχως μου συμβαίνει μόνο με αδειο στομάχι και μόλις φάω κάτι ηρεμει, αλλά ανακατεύομαι διαρκώς... Κοπελιά ελπίζω να μην ακολουθήσω τα βήματα σου αλλά πραγματικά σας το λέω δεν με νιάζει καθόλου!!! Σημερα το πρωι, ενω ήμουνα χάλια, ελεγα στη μαμα μου ότι το μωρο μας στέλνει την καλημέρα του και θέλει να μου πει οτι ειναι εδω και όλα ειναι καλα!!!

(οπως βλέπετε δεν μου εχει φύγει η ανησυχεία μήπως κάτι δεν πάει καλα....)

Φιλια πολλά κορίτσια!

Ακριβώς τα ιδια περνάμε...Κι εγώ με εμετούς και αναγούλες αλλά ακόμα πολύ χαρούμενη γιατί λέω τα εμβρυάκια μου ειναι καλά!!

Πηγαμε και για υπερηχο χτες πάλι και ακούσαμε καρδούλες (πιο γρηγορα και δυνατά!!). Ολα΄καλά πάνε. Θα κάνω από βδομάδα και κάτι εξετάσεις μηπως κοψω τα φαρμακα της εξωσωματικής και παρω κανα συμπλήρωμα.

Η αλήθεια ειναι οτι με τον υπέρηχο ανακουφίζεσαι αλλά και πάλι οταν περνάνε οι μερες παλι ερχεται η ανησυχία.:? Ευτυχώς υπάρχουν και οι αναγούλες δηλαδή!

Φιλιά σε όλες και στη μπέμπα της παρέας που ήταν χτες ανήσυχη;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ευχαριστω για την απαντηση ρε κοριτσια.. Ο νεος γιατρος μου ειπε οτι πριν απ'ολα θα βαλω τα κατεψυγμενα. Και αν δεν πετυχει αυτο τοτε κανουμε οτι αλλο ειναι να κανουμε. Σιγουρα και μια γνωμη απο τον γιατρο σου MissPiggy θα χρειαστει..

Ειναι καλο σημαδι Piggy μου οι αναγουλες! Εισαι κανονικη εγκυος!!!! Τι ωραια!

Ο υπερηχος ειναι την Δευτερα? Τωρα σε ποια εβδομαδα εισαι? Ξερεις?

Κι εσυ Gemini μου μπραβο! Οι καρδουλες χτυπανε και ειναι πραγματικοτητα! Μην αγχωνεσαι, ολα θα πανε καλα :-) !!!

Kopelia μου σ'ευχαριστω για την αναλυση. Θα κανω οτι μου πουν. Με μιση καρδια βεβαια γιατι πια δεν ξερω τι ειναι σωστο και τι λαθος. Ο καθενας λεει άλλα, δεν βγαζεις ακρη...

Η μικρη σου πως τα παει κατα τ'αλλα? Αυτες τις μερες εχετε παει καμια βολτιτσα που εχει καλο καιρο? Εχει κωλυκους μηπως και γιαυτο ειναι γκρινιαρουλα? :-)

lucky μου καλη επιτυχια με το χερουργιο. Τι θα κανεις ακριβως? Υπομονη και ολα να πανε καλα. Χαιρετισματα στην ωραια Κρητη!

Φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

Ποιος θα μου το λεγε, οτι θα ειχα τέτοια χάλια και θα χαιρόμουνα!!!!

αχ!!!! τι θα σας κανουμε τις συντομομανουλες με τις αναγουλες τους.Κοριτσια κρατατε γερα!!!!!ερχεται!!!!!(το πολυποθητο μωρο):D:D:D:D

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Αν ηταν facebook, σε αυτο θα σου εκανα "like" :P

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:πρεπει να βρεθουμε και στο facebook να τα λεμε και εκει ποιες εχουν λογαριασμο να τους στειλω με πμ το ονομα μου???

pXWyp3.png

lucky μου καλη επιτυχια με το χερουργιο. Τι θα κανεις ακριβως? Υπομονη και ολα να πανε καλα. Χαιρετισματα στην ωραια Κρητη!

Φιλια σε ολες

Θα παω να βγαλω μια κυστη κοκκιγα που με ταλαιπωρει!!!

ευχομαι να πανε ολα καλα με τα κατεψηγμενα σου και μην απογοητευεσαι θα δεις στο τελος ολα καλα θα πανε!!!!!ειμαστε διπλα σου!!!!

pXWyp3.png

:):):):):):):):)

Νομίζω είναι 6εβδ. και 1ημερας.... Μαλλον όμως...

Αν μετράω από την τελευταία περίοδο... Τόσο είμαι!

Κι εμένα οι αναγούλες αρχισαν στο τέλος της 6ης εβδομάδας...

Τις εχουμε και ειμαστε κι ευχαριστημένες!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Θα παω να βγαλω μια κυστη κοκκιγα που με ταλαιπωρει!!!

ευχομαι να πανε ολα καλα με τα κατεψηγμενα σου και μην απογοητευεσαι θα δεις στο τελος ολα καλα θα πανε!!!!!ειμαστε διπλα σου!!!!

Καλή επιτυχία να έχεις στο χειρουργείο. Απλό είναι απο ό,τι έχω ακούσει. Μετά θα πηγαίνεις για καθαρισμό?

Η μπεμπούλα σήμερα είναι πολύ ήσυχη και όλο χαμογελάει με τα κουκλάκια της που γυρίζουν πάνω απο το κεφάλι της.Χθές μάλλον κολικούς θα είχε, Λένη μου, γι αυτό και γκρίνιαζε. Όταν ενεργήθηκε όμως ηρεμησε, ευτυχώς :)

Το πρωί είχε έρθει επίκσεψη μια συνάδελφός μου να δει τη μπεμπούλα με την κόρη της που είναι 2,5 χρονών. βρε κορίτσια τί να σας πώ??? Τα έχασα... Ανέβαινε πάνω στον καναπέ με τα παπούτσια της, τον πάταγε με δύναμη, έριχνε σοκολάτες κάτω στο πάτωμα που μόλις είχα σφουγγαρίσει και μετά τις πατούσε και τις πήγαινε και στα άλλα δωμάτια. Η μητέρα της είχε παρει το φραπέ της και καθόταν στην βεράντα με ενα τσιγάρο στο χέρι και γελούσε με την κορη της που τα έκανε όλα αυτά. Ειλικρινά το λέω οτι ακόμα και το σκυλί μας δεν κάνει καμία μα καμία ζημιά ούτε ατσαλιές. Και αν ρίξει φαγητό έξω απο το πιάτο της, έρχεται και μου το δείχνει. Στο καναπέ κοιμάται το σκυλί, αλλά μόνο αν είναι στρωμένος με την δική της κουβέρτα. Αν δεν υπάρχει η κουβέρτα δεν ανεβαίνει. Εκνευρίζομαι πολύ όταν βλέπω τις μανάδες να αδιαφορούν για τα παιδιά τους στα ξένα σπίτια. Και αφού έφυγαν ξανασφουγγάρισα όλο το σπίτι απο την αρχή με παρκετίνη και ξαναγυάλιζα... Το τί νεύρα είχα, δεν λέγεται. Ευτυχώς μου γέλαγε η μπεμπούλα και ηρέμησα γρήγορα. Πωπωπω!!!

Μισπίγκυ μου και Τζέμινι σας ευχομαι να τελειώσουν γρήγορα οι εμετοί και οι αναγούλες, αλλά και πάλι θα τα θυμάστε κάποια στιγμή σαν κάτι μακρινό. Να σκέφτεστε οτι είναι καλό σημάδι.

Κοιμάται η μπέμπα και με έπιασε η πολυλογία μου :)

Πολλά φιλιά και καλό απόγευμα!

Καλή επιτυχία να έχεις στο χειρουργείο. Απλό είναι απο ό,τι έχω ακούσει. Μετά θα πηγαίνεις για καθαρισμό?

Το πρωί είχε έρθει επίκσεψη μια συνάδελφός μου να δει τη μπεμπούλα με την κόρη της που είναι 2,5 χρονών. βρε κορίτσια τί να σας πώ??? Τα έχασα... Ανέβαινε πάνω στον καναπέ με τα παπούτσια της, τον πάταγε με δύναμη, έριχνε σοκολάτες κάτω στο πάτωμα που μόλις είχα σφουγγαρίσει και μετά τις πατούσε και τις πήγαινε και στα άλλα δωμάτια. Η μητέρα της είχε παρει το φραπέ της και καθόταν στην βεράντα με ενα τσιγάρο στο χέρι και γελούσε με την κορη της που τα έκανε όλα αυτά. Ειλικρινά το λέω οτι ακόμα και το σκυλί μας δεν κάνει καμία μα καμία ζημιά ούτε ατσαλιές. Και αν ρίξει φαγητό έξω απο το πιάτο της, έρχεται και μου το δείχνει. Στο καναπέ κοιμάται το σκυλί, αλλά μόνο αν είναι στρωμένος με την δική της κουβέρτα. Αν δεν υπάρχει η κουβέρτα δεν ανεβαίνει. Εκνευρίζομαι πολύ όταν βλέπω τις μανάδες να αδιαφορούν για τα παιδιά τους στα ξένα σπίτια. Και αφού έφυγαν ξανασφουγγάρισα όλο το σπίτι απο την αρχή με παρκετίνη και ξαναγυάλιζα... Το τί νεύρα είχα, δεν λέγεται. Ευτυχώς μου γέλαγε η μπεμπούλα και ηρέμησα γρήγορα. Πωπωπω!!!

ναι για αλλαγες!

πες τα κοπελια μου και γω δεν τις μπορω αυτες τις μαμαδες που εχουν τα παιδια τους σουζα στο σπιτι και αν πανε πουθενα τα αφηνουν ξεφραγο αμπελι(σιγα μην τις νιαξει αυτες θα μαζευουν μετα)και δυστιχως εχω πολλες στον κυκλο μου!!!Αλλα το κορυφαιο το κανει μια φιλη της μαμας μου που μετα απο πολλες εξωσωματικες καταφερε να κανει ενα κοριτσακι και τωρα αδιαφορει εντελως,δυο τρεις φορες το εχουμε πιασει στον αερα να μην πεσει,πινει αλκοολ απο τα ποτυρια τους,παιζει με αναπτηρες και ασε αυτα τα λερωμενα χερακια που πιανουν ολες τις επιφανιες του σπιτιου και η μανουλα του το καμαρωνει που ειναι δημιουργικο.ααααααααααααχχχχχχχχ.......

φτου φτου μην το ματιασουμε το κοριτσακι σου ευχομαι παντα να ειναι ετσι χαρουμενο και ηρεμο.

και οσο για τους κολλικους θα σου στειλω χαμομιλακι απο τον κηπο μου (θυμαμαι που το εδινε η μαμα μου στην μικρη μας)

pXWyp3.png

Καλημερα σε ολες.

Πως περνατε αυτο το σκ?

Εμεις πολυ ωραια. Βγαλαμε χθες τη μπουμπου βολτα καροτσατη,το απογευμα πηφαμε να επισκεφτουμε εναν μπεμπη που γεννηθηκε μια εβδομαδα μετα απο μας,αλλα κοιμουνταν και τα δυο και δεν γνωριστηκαν τελικα. Και σημερα πηγαμε εκκλησια,τωρα τρωει και θα την αφησω στη μαμα μου γιατι πρεπει να παμε σε γαμο κ βαφτιση μαζι. Το απογευμα εχει σπιτι και ξεκουραση.

Περιμενω και τα δικα σας.

Πολλα φιλια

Καλησπέρα σας!

Τι κάνετε?

Εγώ περασα ενα ωραίο και γεμάτο σκ... βγήκαμε αρκετα, κυρίως για φαγητό βέβαια για να κάθομαι και πήγαμε και σινεμαδάκι...

Ξεκουράστηκα κιόλας αρκετα...

Οι αναγούλες συνεχιζονται και με εχει πιασει μια μανια να τρωω μακαρονια... Να σημειωθει οτι μεχρι να μεινω εγυος καθε αλλο παρα μακαρονας ημουν... Μπορει και να περνουσε και εξαμηνο και μην ειχα φαει. Τωρα εφαγα και εχτες και σημερα... Βεβαια από αυριο θα με βαλω πάλι σε ρυθμ'ο γιατι το μωρο μου χρειαζεται και αλλα πραγματα εκτος απο αχρηστα μακαρονια!!!!

Φιλια σε ολες και περιμενω νεα σας!

c12e25debb.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Κι εγώ σημερα γεμάτη μέρα...ολο επισκέψεις ειχα!!! Ολα΄καλά ομως και οι αναγούλες εξαφανίστηκαν!!! Τοσο πολύ που αρχίζω να ανησυχώ.... Αφού δεν παραπονέθηκα καλέ γιατί εφυγαν:confused::confused:

Φιλιά

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...