Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Και εμένα πολύ ! Γιατί είμαι του φυσικού απλού και όχι πολλά πολλά. Έχω στην συλλογή μου , την κλασική τους κουνιστή καρέκλα, έχω το σετ αποθηκεύσεις τύπου μοντεσορι για τα παιχνίδια και οδεύω προς το να αγοράσω κρεβάτι . Α και έχω την παπουτσοθηκη και ένα τρομερό έργο τέχνης θα πω, καλάθι άπλυτων ! 

Μη με γελάνε τα μάτια μου,60-70 ευρώ ένα καλάθι για άπλυτα!!????

Το σετ αποθήκευσης είναι εκείνο το έπιπλο με τα κουτιά? πολύ πρακτικό!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια!

Μην μου δείχνετε καλέ καφεδάκια και ζηλεύωωωωω...

Πολυ μου εχει λείψει ενας καφές, αλλά είπα να τον κόψω και με ανακατευει κιόλας...

Εχω αρχίσει να εχω ψιλοναυτιες, όχι σοβαρές ούτε εντονες, αλλά φοβάμαι μην επιδεινωθούν...

Οι υπόλοιπες της παρέας τι κάνετε?

Φιλιά πολλά!

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια.Μην στεναχωρηθει καμια σας.Θα σας παρακαλουσα.

Kαθε περιπτωση δεν ειναι ιδια.Απο εχθες ειδα λιγο ροζ και σημερα και λιγο αιμα , πηγα και εκανα την χοριακη , δεν πειραζει υπαρχει και συνεχεια , τι να κανουμε, ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι.Για εμενα φαινεται δεν τελειωσε ακομα αυτη η περιπετεια.Δεν πειραζει.Θα ερθει η στιγμη που θα ερθει το μωρακι γιαυτο ειμαι σιγουρη.Γιαυτο μην μου πει καμια σας (λυπαμαι ).Δεν το χρειαζομαι.Ειμαι δυνατη και ετοιμη για την επομενη προσπαθεια.Σας ευχαριστω για την συμπαρασταση τοσων ημερων.Ας ειμαστε αισιοδοξες και ολα θα γινουν.Φιλια πολλα!

user_online.gifreport.gif progress.gif

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Kαθε περιπτωση δεν ειναι ιδια.Απο εχθες ειδα λιγο ροζ και σημερα και λιγο αιμα , πηγα και εκανα την χοριακη , δεν πειραζει υπαρχει και συνεχεια , τι να κανουμε, ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι.Για εμενα φαινεται δεν τελειωσε ακομα αυτη η περιπετεια.Δεν πειραζει.Θα ερθει η στιγμη που θα ερθει το μωρακι γιαυτο ειμαι σιγουρη.Γιαυτο μην μου πει καμια σας (λυπαμαι ).Δεν το χρειαζομαι.Ειμαι δυνατη και ετοιμη για την επομενη προσπαθεια.Σας ευχαριστω για την συμπαρασταση τοσων ημερων.Ας ειμαστε αισιοδοξες και ολα θα γινουν.Φιλια πολλα!

Να ξέρεις οτι εμεις θα ειμαστε εδω και στην επόμενη προσπάθεια σου, να την περάσουμε παρεα! Και σίγουρα και ο Βασ. θα ξέρει καλύτερα πως να χειριστεί την επόμενη προσπάθεια!

Φιλια πολλά πολλά!

c12e25debb.png

MissPiggy μπραβο σου οσο αφορα τις 6500 μοναδες.Ολα θα πανε τελεια.Ο γιατρος μας ειναι πολυ καλος.Μιλησα σημερα μαζι του.Τα βλεπει πολυ αναλυτικα.Αλλα καθε περιπτωση δεν ειναι ιδια.Η δικια μας ειναι πολυ εξυδικευμενη.Πιστευω ομως πως θα τα καταφερει στο τελος.Μου ειπε τι μπορουμε να κανουμε απο εδω και περα.Ευχομαι ολα να πανε καλα για ολες μας.Εδω θα ειμαι δεν φευγω.Θα τα λεμε παρεα.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Νομίζω η ψυχραιμία σου είναι άξια θαυμασμού!! Μπράβο σου αν μπορείς και το διαχειρίζεσαι αυτό τόσο καλά!

Σου ευχομαι ολοψυχα σύντομα να δικαιωθείς για οση προσπάθεια έχεις καταβάλει σε αυτό το θέμα και να κρατάς το μωράκι σου...Πραγματικά μέσα από την καρδιά μου!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini μου με συγκινουν τα λογια σου.Σε ευχαριστω πολυ.Θελω να το βλεπω αισιοδοξα για να παω παρακατω.Θελω να στεκομαι στα ποδια μου δυνατη και ειμαι σιγουρη οτι ολα θα γινουν αργα ή γρηγορα για ολες μας ,θα γινουμε μανουλες αυτο ειναι σιγουρο.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Gemini μου με συγκινουν τα λογια σου.Σε ευχαριστω πολυ.Θελω να το βλεπω αισιοδοξα για να παω παρακατω.Θελω να στεκομαι στα ποδια μου δυνατη και ειμαι σιγουρη οτι ολα θα γινουν αργα ή γρηγορα για ολες μας ,θα γινουμε μανουλες αυτο ειναι σιγουρο.

Γεια σας και απο μενα,

Αγγελικ μου, ειναι οπως τα λες. Ειναι καλο να εισαι αισιοδοξη, βοηθαει πολυ να κοιτας μπροστα και οχι πισω. Καποια στιγμη θα πετυχουμε αυτο που θελουμε, ειναι σιγουρο αυτο. Κι αν καμια φορα μας παιρνει και λιγο απο κατω, ανθρωπινο ειναι κι αυτο. Κι εσυ αν νοιωσεις οτι θελεις να ξεσπασεις , μην το κρατησεις. Καμια φορα χρειαζεται:) δεν βλεπεις εμενα? τα χαλια μου ειχα τοσες μερες και τωρα ειμαι μια χαρα. Ακολουθουμε την πορεια μας και καποια στιγμη θα μας βγαλει, που θα παει?

Miss piggy μου χαιρομαι που προχωρανε ολα καλα, η χοριακη σου μια χαρα!

Αντε, next week θα ακουσεις και την καρδουλα!

Ευχομαι να ακουμε μονο ευχαριστα ρε κοριτσια.

Φιλια σε ολες!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα :)

Σήμερα είχαμε λίγη γκρίνια με τη μπέμπα. Μάλλον την πονούσε η κοιλίτσα της, αλλά τώρα επεσε για ύπνο. Δεν κρατιόταν με τίποτα και πιστεύω οτι θα κοιμηθεί πολύ γιατί όλη την ημέρα δεν έκλεισε μάτι...

Εσείς τί κάνετε?

ΑΓΓΕΛΙΚ διάβασα τα νέα σου και ειλικρινά χάρηκα που το πήρες τόσο καλά και με τόση αισιοδοξία. Εξάλλου η εξωσωματική δεν είναι πάντα θέμα γιατρού... Συνήθως είναι θέμα χρόνου, τύχης και πάνω απο όλα (κατά την γνώμη μου) Θεού. Αυτός ξέρει πότε μας δίνει το κάθε τί στη ζωή μας είτε καλό, είτε κακό...

Οι υπόλοιπες κοπέλες όλες καλά?

Πολλά φιλιά σε όλες και καλό ξημέρωμα!!!

Καλημερα σε ολες!

Χρειαζομαι τα φωτα σας!

Χθες με πηρε τηλ ο γιατρος που προσφατα ειχα παει για 3η γνωμη.

Μου ειπε οτι ειδε το DVD της λαπαροσκοπησης που ειχα κανει και οτι οντως ειχα ενδομητριωση, και θα επρεπε οχι μονο να την καυτηριασει ο γιατρος αλλα και να μου κοψει την περιοδο για 4 μηνες. Αν αυτο ηταν το σωστο, δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο τωρινος μου γιατρος δεν το ειχε κανει.. Επισης τον ρωτησα αν η ενδομητριωση ενοχλει ακομα κι αν κανεις εξωσωματικη και μου ειπε οτι εννοειται ενοχλει. Επισης μου ειπε να κανω μια εξεταση (CA-125 νομιζω την ειπε) που αυτη δειχνει αν εχεις ενδομητριωση ή οχι, και αν εχω ακομα θα πρεπει να κοπει η περιοδος 4 μηνες πριν κανω οτιδηποτε αλλο.

Κοπελια μου ξερω οτι εσυ περασες αυτη τη διαδικασια. Ξερεις αν οντως η ενδομητριωση δημιουργει αποτυχιες στην εξωσωματικη? Γιατι εγω νομιζα οτι το προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να μεινεις εγκυος φυσιολογικα..

Επισης, τον ρωτησα, "γιατι τοτε εμεινα εγκυος στις πρωτες δυο εξωσωματικες?" και αυτος μου ειπε οτι μπορει τοτε να μην ειχα ενδομητριωση.

Ειναι δυνατον ρε κοριτσια να μην ειχα στην αρχη και μετα να δημιουργηθηκε?

Εχετε καμια αποψη για ολα αυτα?

Καλημέρα κοριτσάκια!

Λενιω μου... Τι να σου πω τώρα... Δεν ξέρω από αυτα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι οταν εχεις ενδομητριωση οντως πρωτα πρέπει να καθαριστεί και μετά να κάνεις εξωσωματική, επίσης οτι δεν επηρρεάζει μόνο τη φυσικη συλληψη αλλά και την εξω.

Και εμενα ο Β. μου ειχε πει οτι για να ειμαστε εντελώς by the book επρεπε να κάνω πρωτα λαμπαροσκόπιση για να βεβαιωθούμε οτι δεν υπάρχει ενδομητριωση και μετά εξω. Ανεξάρτητα αν δεν το κάναμε τελικά...

Εγω πάντα λέω ότι όταν ακούς 2 γιατρούς που σου λένε διαφορετικά πράγματα ΠΡΕΠΕΙ να πάρεις και μια 3η γνώμη! Δεν γίνεται αλλιώς... Σιγουρα και τα κοριτσια εδω θα σου δωσουν τα φωτα τους αλλα γιατρος δεν ειναι κανείς μας... (εγω μπορει να το παιζω αλλα δεν ειμαι).

Καλύτερα να ακούσεις μια 3η γνωμη, να του πεις μου λένε αυτα και αυτά και χρειάζομαι μια γνώμη για να μην τρελαθω.... Και φυσικά ξερεις ποιον θα σου πρότεινα.

Κοπελιά μου, ελπίζω να κοιμήθηκε αρκετά η μικρη μας ε? Και να της πέρασε η γκρίνια της...

Lucky που εισαι εσύ? Τι κάνει η όμορφη Κρήτη? Πως πάτε με διαδικασίες? Σε τι φάση είστε?

Αγγελική μου? Πως θα περάσεις το σκ? Θα πάτε καμια εκδρομή? Θα εχει και καλό καιρο... Μια χαρά θα είναι!

Οι 2 διδυμοεγκυούλες μας που ειναι? Τι κανουν οι κοιλίτσες τους????

Εγω κορίτσια ξεκίνησα τους εμετούς απο χτες... 1 φορά χτες και 2 σήμερα το πρωι...

Ευτυχως μου συμβαίνει μόνο με αδειο στομάχι και μόλις φάω κάτι ηρεμει, αλλά ανακατεύομαι διαρκώς... Κοπελιά ελπίζω να μην ακολουθήσω τα βήματα σου αλλά πραγματικά σας το λέω δεν με νιάζει καθόλου!!! Σημερα το πρωι, ενω ήμουνα χάλια, ελεγα στη μαμα μου ότι το μωρο μας στέλνει την καλημέρα του και θέλει να μου πει οτι ειναι εδω και όλα ειναι καλα!!!

(οπως βλέπετε δεν μου εχει φύγει η ανησυχεία μήπως κάτι δεν πάει καλα....)

Φιλια πολλά κορίτσια!

c12e25debb.png

Καλημερα σε ολες.

Λενη μου η ενδομητριωση εμποδιζει και την φυσιολογικη συλληψη και την εξωσωματικη. Πρεπει να καθαριστει καλα και μετα να κοπει η περιοδος. Αφου ξαναερθει ξεκινας προσπαθειες για φυσιολογικη συλληψη. Αν δεν εχει προκυψει μεσα σε 8 με 12 μηνες πας για εξωσωματικη γιατι η ενδομυτριωση ξαναγινεται...τρεφεται απο το αιμα της περιοδου. Εκτος αν ξανακανεις λαπαροσκοπηση και πας ολη τη διαδικασια απο την αρχη. Οντως μπορει να μην ειχες οταν ειχες μεινει εγκυος η μπορει να απεβαλες λογω της ενδομυτριωσης. Η εξεταση που σου ειπε να κανεις ειναι καρκινικος δεικτης και δειχνει πιθανοτητα να υπαρχει ενδομυτριωση.Την ειχα κανει κι εγω και εθχε βγει οτι δεν εχω,αλλα προχωρησα σε εξωσ λογω ηλικιας και γιατι δεν ηθελα να περιμενω αλλο. Μη το αφησεις παντως. Κανε ο,τι σου λεει ο γιατρος για να μην εχεις αλλες περιπετειες. Μπορει να χρειαστει να καθυστερησει καποιους μηνες το ονειρο, αλλα σιγουρα θα ερθει και ειναι για το καλο.

Μισπιγκυ μου η γυναικολογος μου μου ελεγε οτι οσο εχω εμετους να μη φοβαμαι,το παιδι μεγαλωνει καλα. Θα περασουν και θα τα ξεχασεις ολα.Στο λεω με σιγουρια. Υπομονη θα κανεις και αν επιδεινωθουν πες του γιατρου σου να σου δωσει κατι αντιεμετικο. Εμενα δεν με επιανε,αλλες κάποιες τις βοηθαει.

Οι υπολοιπες τι κανετε?

Η μπεμπα κοιμηθηκε αποψε,δοξα τω Θεω και τωρα περιμενω να πιει το γαλα της.

Πολλα φιλια σε ολες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...