Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 hours ago, Katiamaxiking said:

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Έχουμε πάει σε δυο ανδρολόγους, είναι μια ορμόνη υψηλή και δημιουργεί τι μικρή ποσότητα σπερματοζωαρίων, δεν πιστεύουν ότι διορθώνεται και ότι είναι "κατασκευαστικό" του. Ο ένας ήταν ανένδοτος να μη χάσουμε χρόνο και να πάμε για εξωσωματική και ο άλλος του έδωσε ένα σωρό βιταμίνες για ενίσχυση 

19 hours ago, Ελπίδα88 said:

Επιτέλους να κάπου που μπορώ να απαντήσω και εγώ 😂 (είμαι και εγώ πρωτάρα και όλα λέω τα κορίτσια πως εγώ δεν γνωρίζω να σας απαντάω σε αυτά που λέτε ) 

Τα φάρμακα που θα πάρεις από το φαρμακείο του εοππυ είναι εντελώς δωρεάν και είναι οι ορμόνες.  Τα υπόλοιπα φάρμακα που θα πάρεις από το φαρμακείο σου έχουν κάποια συμμετοχή.  Εμένα μου βγήκαν περίπου 140€

Το πρήξιμο δεν είναι κάτι τρομερο, και εμένα μου το ανέφεραν αλλά οκ δεν είναι ότι έγινα και σαν μπαλόνι. Να σου πω την αλήθεια είμαι τόσο χαρούμενη που ξεκίνησα που ούτε με νοιάζει.  

αν δεν κάνω κάνω λάθος έχεις την επιλογή αν εσύ δεν το θέλεις να μην βάλεις δύο. Δεν μπορεί να σου το επιβάλει ο γιατρός.  Ο δικός μου πάντως μου είπε πως ρωτάει για την μεταφορά δύο εμβρύων. 

Ναι και εμένα ρωτάει αλλά και αυτή και η γυναικολόγος μου είναι της άποψης να αυξήσουμε τις πιθανότητες μην τραβήξω την ταλαιπωρία και δε γίνει τίποτα

18 hours ago, karlajo said:

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Η επιτροπή πόσο καιρό κάνει να απαντήσει; Η εξωσωματικός μου είπε ότι είναι άμεση. Έχω ραντεβού αύριο μαζί της και ελπίζω να πούμε και για ποιο πρωτόκολλο θέλει να ακολουθήσει 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Κοπελια μου, αν το συνειδητοποίησα ε?

Αυτο ελεγα στη μαμα μου το πρωι.

Εκανα τόσο αγώνα για να φτάσω μέχρι εδώ που μαλλον ειχα ξεχάσει να φανταστώ πως θα ειναι μολις φτάσω...

Ειμαι πολύ ευτυχισμένη! Αυτο μπορώ να στο πω. Και ειμαι σιγουρη οτι ο καλος μου θα ειναι υπέροχος μπαμπας και αυτο μου δινει πολύ δύναμη... Μεχρι εκει ομως...

Λογικά μολις το ακούσω την επόμενη Τετάρτη θα το συνειδητοποιήσω πλήρως...

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Kopelia κάνατε και βιοψία εσείς;

Όχι Μελανία μου. Ο άντρας μου είχε χαμηλή κινητικότητα λόγω χλαμυδίων που στην Πάτρα δεν τα έβρισκαν και τον φούσκωναν φαρμακα (ματζούνια τα έλεγε η γυναικολόγος μου). Αυτή μας είπε να φύγουμε για Αθήνα, να είναι καλά!!! Πηρε αντιβίωση τον μήνα που έκανα κι εγώ την υστεροσκόπηση και τον επόμενο μήνα μπήκαμε στη διαδικασία της εξωσ.

kopelia μου εσυ εκει εκανες και υπερηχους και εξ.αιματος?πριν σου παρει τα οαρια?

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

τελικα τα καταφερα μου αρεσουν τοσο πολυ τα τικερακια αλλα δεν ηξερα πως να τα βαλω.τωρα τα καταφερα.Να ναι καλα η melany που μου τα θυμησε!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

δεν νομιζω γιατι ειμαι κρητη και μου πεφτει κομματακι μακρια....χαχα.τον πρωτο ελενχο που θελει γενικες και ορμονες θα τις κανω κρητη.Οταν θα αρχισω τα φαρμακα μου ειπαν οτι καθε δυο μερες θα περνουν αιμα και θα κανουμε υπερηχο να δουμε τα οαρια,εγω δεν μπορω να ειμαι ενα μηνα αθηνα μαλλον θα τα κανω εδω.(εμας μας εδωσε λιγο ποιο φτηνα ισως γιατι δεν θα κανω εκει τους υπερηχους)

pXWyp3.png

δεν νομιζω γιατι ειμαι κρητη και μου πεφτει κομματακι μακρια....χαχα.τον πρωτο ελενχο που θελει γενικες και ορμονες θα τις κανω κρητη.Οταν θα αρχισω τα φαρμακα μου ειπαν οτι καθε δυο μερες θα περνουν αιμα και θα κανουμε υπερηχο να δουμε τα οαρια,εγω δεν μπορω να ειμαι ενα μηνα αθηνα μαλλον θα τα κανω εδω.(εμας μας εδωσε λιγο ποιο φτηνα ισως γιατι δεν θα κανω εκει τους υπερηχους)

:tongue:Αν δεν είσαι κοντά ναι μάλλον αλλού θα τις κάνεις.Θα κάνεις δηλαδή την ωοληψία και εμβρυομεταφορά μόνο εκεί;

ναι δυστηχως. εδω Κρητη τα πραγματα ειναι χαλια ελα να σε βαλουμε μεσα να τελειωνουμε!!!!πηγα και στα Χανια στον κ.Γιακουμακη ο οποιος θελει 2000για μικρογον. 150 για υστεροσκοπιση και 500 για βιοψια....μου φανηκε πολυ υποπτο τοσο χαμηλες τιμες τι να πω?

pXWyp3.png

Εμείς υπέρηχους και εξετάσεις αίματος τις κάναμε στην Πάτρα και επικοινωνούσαμε τηλεφωνικά για να τους πω τα αποτελέματα και να μου δώσουν οδηγίες.Μόνο τον τελευταίο υπέρηχο έκανα στην Αθήνα, στο κέντρο και μια τελευταία εξέταση αίματος.Ωοληψία και εμβρυομεταφορά στο κέντρο.Και μετα με παρακολουθούσε η γυναικολόγος μου στην Πάτρα. Στους 3 μήνες πήρα τηλ και ενημέρωσα στο κέντρο οτι η εγκυμοσύνη προχωράει και όταν γέννησα πάλι τους ενημέρωσα μαζί με κάποιες λεπτομερειες που με ρώτησαν για τα στατιστικά τους.

Διαφημίσεις

ναι δυστηχως. εδω Κρητη τα πραγματα ειναι χαλια ελα να σε βαλουμε μεσα να τελειωνουμε!!!!πηγα και στα Χανια στον κ.Γιακουμακη ο οποιος θελει 2000για μικρογον. 150 για υστεροσκοπιση και 500 για βιοψια....μου φανηκε πολυ υποπτο τοσο χαμηλες τιμες τι να πω?

Έχεις ακούσει να έχει επιτυχία αυτός ο γιατρός? Εσένα πώς σου φάνηκε? Σου εμπνέει εμπιστοσύνη? Μπορεί να μη το έχει κάνει τόσο εμπόριο όπως οι γιατροί της Αθήνας. Μπορεί όμως και να είναι όντως ύποπτο που τα έχει τόσο χαμηλά.

2000 μικρογονιμοποίηση με όλα μέσα;Υπέρηχους,ωοληψία και εμβρυομεταφορα;;Πάντως νομίζω οτι επαρχία γενικά είναι φτηνότερα.Και για Θεσσαλονίκη έχω ακούσει πιο χαμηλές τιμες...

στο μητερα στο ηρακλειο ειναι ποιο ακριβα απο το ευγονια.Στο κεντρο στα Χανια εχει εναν πολυ καλο εμβριολογο αλλα δεν ηταν εκει προχτες ο γιατρος τους αστα να πανε ουτε ιστορικο δεν μας πηρε,μου ειπε να παρω τα φαρμακα απο το ικα να παρω και αντισ. και μολις ερθει η περιοδος να τον παρω να κανονισουμε ημερομηνιες πολυ πατ κιουτ μιση ωριτσα με το ζορι κατσαμε...δεν μου αρεσε καθολου μα καθολου....

pXWyp3.png

Καλήμέρα κορίτσια!!!!!!!!!!

Εμείς υπέρηχους και εξετάσεις αίματος τις κάναμε στην Πάτρα και επικοινωνούσαμε τηλεφωνικά για να τους πω τα αποτελέματα και να μου δώσουν οδηγίες.Μόνο τον τελευταίο υπέρηχο έκανα στην Αθήνα, στο κέντρο και μια τελευταία εξέταση αίματος.Ωοληψία και εμβρυομεταφορά στο κέντρο.Και μετα με παρακολουθούσε η γυναικολόγος μου στην Πάτρα. Στους 3 μήνες πήρα τηλ και ενημέρωσα στο κέντρο οτι η εγκυμοσύνη προχωράει και όταν γέννησα πάλι τους ενημέρωσα μαζί με κάποιες λεπτομερειες που με ρώτησαν για τα στατιστικά τους.

lyckym κι εγώ το ίδιο....Μη νιώθεις ανασφάλεια γι αυτό..ειναι πολλές κοπέλες που δεν είναι από αθήνα και ακολουθούν αυτή τη διαδικασία, και οι γιατροί το γνωρίζουν φυσικά! Μια χαρά θα τα καταφέρεις κι έτσι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...