Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 hours ago, Katiamaxiking said:

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Έχουμε πάει σε δυο ανδρολόγους, είναι μια ορμόνη υψηλή και δημιουργεί τι μικρή ποσότητα σπερματοζωαρίων, δεν πιστεύουν ότι διορθώνεται και ότι είναι "κατασκευαστικό" του. Ο ένας ήταν ανένδοτος να μη χάσουμε χρόνο και να πάμε για εξωσωματική και ο άλλος του έδωσε ένα σωρό βιταμίνες για ενίσχυση 

19 hours ago, Ελπίδα88 said:

Επιτέλους να κάπου που μπορώ να απαντήσω και εγώ 😂 (είμαι και εγώ πρωτάρα και όλα λέω τα κορίτσια πως εγώ δεν γνωρίζω να σας απαντάω σε αυτά που λέτε ) 

Τα φάρμακα που θα πάρεις από το φαρμακείο του εοππυ είναι εντελώς δωρεάν και είναι οι ορμόνες.  Τα υπόλοιπα φάρμακα που θα πάρεις από το φαρμακείο σου έχουν κάποια συμμετοχή.  Εμένα μου βγήκαν περίπου 140€

Το πρήξιμο δεν είναι κάτι τρομερο, και εμένα μου το ανέφεραν αλλά οκ δεν είναι ότι έγινα και σαν μπαλόνι. Να σου πω την αλήθεια είμαι τόσο χαρούμενη που ξεκίνησα που ούτε με νοιάζει.  

αν δεν κάνω κάνω λάθος έχεις την επιλογή αν εσύ δεν το θέλεις να μην βάλεις δύο. Δεν μπορεί να σου το επιβάλει ο γιατρός.  Ο δικός μου πάντως μου είπε πως ρωτάει για την μεταφορά δύο εμβρύων. 

Ναι και εμένα ρωτάει αλλά και αυτή και η γυναικολόγος μου είναι της άποψης να αυξήσουμε τις πιθανότητες μην τραβήξω την ταλαιπωρία και δε γίνει τίποτα

18 hours ago, karlajo said:

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Η επιτροπή πόσο καιρό κάνει να απαντήσει; Η εξωσωματικός μου είπε ότι είναι άμεση. Έχω ραντεβού αύριο μαζί της και ελπίζω να πούμε και για ποιο πρωτόκολλο θέλει να ακολουθήσει 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

agelik μου ποτε πας για χοριακη?

Τελικα πως ειναι η εμπιρια της εμβριομεταφορας?πονας? δεν κανεις τπτ τον πρωτο καιρο μονο τουαλετα?εισαι ξαπλωμενη μονο ανασκελα παιζει σημασια?

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε ολες!!!

ΜΕΛΑΝΙΑ!!! Ενα κοριτσακι και ενα αγοράκι!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!! Να πανε ολα καλα!!!

Αγγελική μου, γραφείο σημερα ε? Να δεις που θα σου κάνει καλό! Θα περάσουν οι μέρες πιο ευκολα. Να σκεφτεσαι ότι εσυ εκανες οτι καλύτερο μπορούσες και τωρα θα περιμένεις τα καλά νεα! Θα ερθουν θα δεις!

Ειδα το Β. το πρωι. Οπως πάντα ειναι καθησυχιστικός και ηρεμος... Μου ελεγε οτι ολα θα πανε καλα και να μην ανησυχω.... 10 στα 11 εχει απο οταν ανοιξε το κεντρο μεχρι σημερα... Θα προστεθεις και εσυ!!!

Κοπελια νομιζω οτι η εκκλησια τα ηρεμει τα μωρακια ε? Το λεω γιατι και στη βαφτιση η μικρη κοιμοταν αγκαλια στον καλο μου!!! Θα σας τα πω με λεπτομεριες παρακάτω...

Lucky, οχι η μεταφορά δεν πονάει καθόλου, ειναι σαν ενα παπ τεστ... Τιποτα παραπάνω. Μετά εμένα μου ειπε να μείνω 3-4 μέρες στο κρεβάτι ή καναπε... γενικώς ξάπλα, μπορείς βεβαια να σηκώνεσαι για τα βασικά αλλά θα δεις και μόνη σου ότι οταν θα μπεις στη διαδικασια θα θες να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς και θα σηκώνεσαι ελάχιστα!

Εγω μόνο για τουαλέτα, αντε και για να βάλω κανα νερο... Ολα τα υπόλοιπα μου τα φέρνανε στο χέρι. Και εμεινα τελικα 7 μέρες και όχι 4... Δεν ξερω αν εχει καμια σημασια αυτο... απλά στο λέω...

Λενακι πως τα περασες τελικά σκ? Σε κανονικους ρυθμούς από σημερα ε?

Gemini πήγα για την 3η χοριακή μου σήμερα... Περιμένω να με πάρουν... Είχα πολύ αγχος αλλά ειδα το γιατρό μου και με ηρέμησε πολύ. Μου είπε να το πάρω απόφαση, είμαι εγκυος... Όλα θα πάνε καλα, να προσέχω και να ξεκουράζομαι και όλα θα πάνε καλα!

Σήμερα θα δούμε το νουμεράκι μας και σε 10-12 μέρες θα κάνουμε τον πρώτο υπέρηχο και θα δούμε καρδούλα. Δεν θέλει να κάνουμε υπερηχο και να δούμε σάκο. Λέει ότι δεν έχει νόημα... Και συνήθως είναι αγχωτικό για τις μαμαδες. Οππότε περιμένω τηλ. από το κέντρο και οδηγίες για το επόμενο βημα...

Η βαφτιση ήταν πολύ πολύ ωραια! Μόνο που έκανε πολύ κρυο! Αλλά η εκκλησία ήταν μεγάλη και άνετη οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα!

Την μπεμπα δεν την σηκωσα καθόλου, την κρατούσε ο καλός μου και δεν φόρεσα τακούνια οπότε δεν κουράστηκα... Ηταν πολύ καλή και ήρεμη και κοιμόταν στην αγκαλια του μέχρι να την γδύσουμε (του πήγαινε πολύ το μωράκι... αντε να κταταει και το δικό μας συντομα...). Εκλαψε λιγάκι αλλά μόλις της βάλαμε τα βαφτιστικά της ήταν πολύ ηρεμη και γλυκια πάλι!

Μετά πήγαμε για φαγητό οι κοντινοι... γονεις και αδερφια δηλαδη και περάσαμε πολύ πολύ καλα!

Οπότε ολα καλά! Δεν ήταν κουραστηκα και το χαρηκα και πάρα πολύ!

Ελπίζω την επόμενη φορά να ειναι εγώ η μαμα...

Γιατι νονά ήταν η 3η μου φορά...

c12e25debb.png

6.500 η χοριακή!!!! Τι καλά! Ειμαι πολύ χαρούμενη!!!

Την άλλη τετάρτη 26/10 το πρώτο υπέρηχο! Μαλλον θα ακούσουμε καρδούλα!

Ο γιατρός λέει ότι ειναι ένα, οχι δίδυμα. Ας είναι ένα και γερό!!!

c12e25debb.png

Τελικα πως ειναι η εμπιρια της εμβριομεταφορας?πονας? δεν κανεις τπτ τον πρωτο καιρο μονο τουαλετα?εισαι ξαπλωμενη μονο ανασκελα παιζει σημασια?

Η εμβρυομεταφορά δεν πονάει καθολου...ειναι σαν το ΠΑΠ. Κάθεσαι και λίγο μετά εκεί και φεύγεις!! Μετά εγώ εκατσα μέσα 9 μέρες. Ημουν στον καναπέ, δε σήκωνα βάρη και γενικά δεν έκανα τίποτα...

6.500 η χοριακή!!!! Τι καλά! Ειμαι πολύ χαρούμενη!!!

Την άλλη τετάρτη 26/10 το πρώτο υπέρηχο! Μαλλον θα ακούσουμε καρδούλα!

Ο γιατρός λέει ότι ειναι ένα, οχι δίδυμα. Ας είναι ένα και γερό!!!

Μπράβο κούκλα!! Μια χαρά η χοριακή σου!! Τωρα στον υπέρηχο θα ακούσεις καρδούλα σιγουρα...Με το καλό να ηρεμήσεις κι εσύ!!:D:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μπράβο κούκλα!! Μια χαρά η χοριακή σου!! Τωρα στον υπέρηχο θα ακούσεις καρδούλα σιγουρα...Με το καλό να ηρεμήσεις κι εσύ!!:D:D

Ναι μωρέ... Μολις ακούσω καρδούλα θα το πιστέψω 100%!

Φανταζομαι στο πρωτο ραντεβου θα μου δωσει και τις πρωτες αιματολογικές ετσι δεν ειναι?

:rolleyes:

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Φανταζομαι στο πρωτο ραντεβου θα μου δωσει και τις πρωτες αιματολογικές ετσι δεν ειναι?

Πάντα άξια να είσαι σαν νονά και να το καθοδηγείς σωστά στην πορεία της ζωής! Με το καλό να βαφτίσετε και το δικό σας μωράκι.

Κι εμείς λέμε να το βαφτίσουμε τον Ιανουάριο, το σκεφτομαι βέβαια για το κρύο, αλλά αν το κουκουλώσουμε καλά πιστεύω οτι δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Για την χοριακή σου και πάλι σγχαρητήρια και ναι...νομίζω οτι ο γιατρός έχει δίκιο, πρέπει να το πιστέψεις πιά πως είσαι έγκυος.

Απο αιματολογικές εξετάσεις και εξετάσεις γενικά, να έχεις όρεξη απο δω και πέρα... Αξίζει όμως τον κόπο και σίγουρα γίνονται για το καλό το δικό σου και του μωρού.

Εμείς είμαστε καλά, όπως πάντα γελαστές και ομιλιτικές, δηλ πολυλογού την βλέπω να γίνεται, χαχα.

Οι υπόλοιπες της παρέας, όλες καλά?

Πολλά΄φιλιά κι απο μένα κι απο τη μπέμπα :)

Κοπελια μου να σας ζησει το μικρακι σας και πολλα φιλια και απο μενα...

misspiggy παντα αξια αντε με το καλο και στο δικο σου το μωρο.

οι αλλες κουκλες πως πατε κανενα νεο?

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

βρε κοριτσια θελω την βοηθεια σας μου εδωσε ο γιατρος να κανω εξεταση καρυοτυπο και κυστικη ινωση αυτα που μπορω να τα κανω γιατι εδω κρητη δεν τα κανει κανεις....δωστε μου τα φωτα σας!!!!

pXWyp3.png

Να σου πω την αλήθεια εμένα δε μου ειπε να κάνω καμια εξέταση ακόμα...Ισως επειδή αιματος και κάτι αλλες για ηπατίτιδα είχα δώσει στην ωοληψια. :rolleyes:

βρε κοριτσια θελω την βοηθεια σας μου εδωσε ο γιατρος να κανω εξεταση καρυοτυπο και κυστικη ινωση αυτα που μπορω να τα κανω γιατι εδω κρητη δεν τα κανει κανεις....δωστε μου τα φωτα σας!!!!

Για καρυότυπο δεν ξέρω αν και νομίζω αυτό το κάνουν σε καθ'έξιν αποβολές. Για κυστική ινωση ειχα κάνει στο Λαικό δωρεάν (ειναι και πολύ αξιόπιστες εκει) αλλά σου κλέινουν ραντεβού μετα από κανα 2μηνο...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

melany να σε ρωτησω ?ποσο σας πηρε στην μικρογονιμοποιηση?

Luckym2 δεν ξέρω αν θα σε διαφωτήσω γιατί κάναμε την προσπάθεια με τροποποιημένο φσικό κύκλο που κοστίζει πολύ λιγότερο.Η Kopelia ίσως σε ενημερώσει καλύτερα γιατί οι τιμές απέχουν πάρα πολύ απο φυσικό και με φάρμακα.Νομίζω πως αν πηγαίναμε κανονικά θα μας πήγαινε περίπου 5000.

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααα!!!μελανιασυγχαρητηρια τι πιο ομορφο.....κοριτσακι αγορακι μπραβο σου κοπελα μου....!!aggelik με το καλο να μας πει τα ευχαριστα!!kopelia φιλακια στην μπουμπου και ενα μικροοοοοοοο τσιμπηματακια στα μπουτακια!!luckym2 καλη αρχη...γρηγορα θα γινεις μανουλα.....miss piggy με το καλο να ακουσει την καρδουλα ΣΟΥ.....!!!.εμεις εχουμε πολυ δρομο..........υπομονη κ επιμονη!!!φιλακια πολλα σε ολες και καλη σας μερα..!!

Καλημέρα κι απο μένα.

Τί κάνετε? Έχει κι εδώ πολύ κρύο κι ενώ έχει ήλιο δεν μπορώ να βγάλω τη μπέμπα έξω. Δηλ εγώ θέλω, αλλά ο άντρας μου φοβάται. Η γιατρός όμως μας είπε να την βγάζουμε για να μαθαίνει. Πιστεύω να τον πείσω το απόγευμα...

Μελανία μου με το καλό να υποδεχτείτε το κοριτσάκι σας και το αγοράκι σας :)όσο για τα χρήματα που δώσαμε, για την εξωσωματική με μικρογονιμοποίηση 3900. Για την υστεροσκόπηση που είχα κάνει ένα μήνα πριν ξεκινήσουμε 500 και για τα φάρμακα 500 (γιατί είχα 25% συμμετοχή), οπότε μας στοίχισε 4900. Βάλε και τα ταξίδια και τα ξενοδοχεία και για την κατάψυξη ωαρίων που δώσαμε 450, ένα σωρό χρήματα. Αλλά μας ήρθε το θαυματάκι μας :)

Μισπίγκυ πώς νιώθεις? Έχεις αρχίσει να συνειδητοποείς οτι μεγαλωνει ένα μωράκι στην κοιλιά σου?

Λένη, εσύ πότε φεύγεις για Κων/πολη?

Οι υπόλοιπες κοπέλες καλά?

Τζέμινι φούσκωσε καθόλου η κοιλίτσα?

Πολλά φιλιά κι απο τη μπέμπα που με έχει ξετρελάνει με τα χαμόγελά της :)

Καλημέρα κοριτσια!

Πολύ κρύο!!!

Μελανια μου, ωραιο τικεράκι!!!!

Καλημέρα!!!!!

Συμφωνώ για το τικεράκι!! Θα ξέρουμε και σε ποια εβδομάδα είναι, να μην τη ρωτάμε συνέχεια!:tongue:

Καλημέρα κι απο μένα.

Τί κάνετε? Έχει κι εδώ πολύ κρύο κι ενώ έχει ήλιο δεν μπορώ να βγάλω τη μπέμπα έξω. Δηλ εγώ θέλω, αλλά ο άντρας μου φοβάται. Η γιατρός όμως μας είπε να την βγάζουμε για να μαθαίνει. Πιστεύω να τον πείσω το απόγευμα...

Μελανία μου με το καλό να υποδεχτείτε το κοριτσάκι σας και το αγοράκι σας :)όσο για τα χρήματα που δώσαμε, για την εξωσωματική με μικρογονιμοποίηση 3900. Για την υστεροσκόπηση που είχα κάνει ένα μήνα πριν ξεκινήσουμε 500 και για τα φάρμακα 500 (γιατί είχα 25% συμμετοχή), οπότε μας στοίχισε 4900. Βάλε και τα ταξίδια και τα ξενοδοχεία και για την κατάψυξη ωαρίων που δώσαμε 450, ένα σωρό χρήματα. Αλλά μας ήρθε το θαυματάκι μας :)

Μισπίγκυ πώς νιώθεις? Έχεις αρχίσει να συνειδητοποείς οτι μεγαλωνει ένα μωράκι στην κοιλιά σου?

Λένη, εσύ πότε φεύγεις για Κων/πολη?

Οι υπόλοιπες κοπέλες καλά?

Τζέμινι φούσκωσε καθόλου η κοιλίτσα?

Πολλά φιλιά κι απο τη μπέμπα που με έχει ξετρελάνει με τα χαμόγελά της :)

Καλημέρα!! Εγώ τα πρωινά εχω ναυτία. Δεν πειράζει ομως, δεν μπορούμε να τα εχουμε όλα:rolleyes:

Η κοιλιά εχει φουσκώσει ελάχιστα χαμηλά, αλλά γενικώς εχώ κοιλιτσα κι από πριν :oops: οπότε δε φαινεται διαφορά. Πάντως από φαγητό τιποτα το ιδιαίτερο...προπσπαθώ να τρωω σωστά!

Ναι έχει λιγο κρύο, αλλά εσεις στο κέντρο θα ειστε πιο καλά σε σχέση με μας...εδώ εχει περοσσότερο κρύο...μπρρ!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερουδια σε ολες!!!! Σημερα εχει παρα πολυ κρυο εμεις ειμαστε σε ορεινο χωριο και να σας πω την αληθεια κανει ψωφο....αλλα δεν πειραζει χουχουλιασμα στις κουβερτες και εχει ο θεος....

κοπελια μου σε ευχαριστω για την απαντηση σου και εμας καπου εκει θα μας βγει η τιμη δεν πειραζει ας ερθει το μωρακι με το καλο και τα λεφτα ερχοντε και φευγουν....και για την μπεμπουλα σου καλυτερα να την βγαζετε για να κοινονικοποιητε κι ας κανει κρυο να του βαλεις ζεστα ρουχαλακια και ενα σκουφακι να μην παγωσουν τα αυτακια του!!!!!:D:D:D

pXWyp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...