Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

• Χαχα 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια.Ναμε και εγω.Ξαπλα στην ξαπλα.Καναπες -ταινιες , ασχοληθηκα λιγο με την δουλεια.Παντως εχετε δικιο , καμια φορα ειναι καλυτερα να γνωριζεις λιγοτερα.MissPiggy ηρεμησα ολα θα ειναι καλα.Βγαλε απο το μυαλο σου κακες σκεψεις.Πραγματι ειμαι στην αναμονη.Αυριο λεω να παω με τον ανδρα μου καμια βολτα με το αυτοκινητο .Ο γιατρος επεμεινε να βγαινουμε.

Kopelia η μπεμπουλα τωρα ολα καλα ε?Ειναι περιοδος που πρεπει να προσεχετε.Η αδελφη μου ,που ο γιο της ειναι 20 μηνων αρχισε συναχη και μετα κολησε και την μαμα μας και τον μπαμπα μας , και τωρα δεν μπορω να τους δω και αυτους.Ουτε την αδελφη μου διοτι εχει το παιδι , ουτε την μητερα μου, ουτε τον πατερα μου.Ετσι ωσπου να ερθει ο ανδρα μου μονη μου καθομαι.Τωρα βρεθηκε και αυτο.Δεν πηραζει.Να πανε ολα καλα ως το τελος για ολες μας.Φιλια! Καληνυχτα

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Εχετε δικιο, φταινε τα οσα εχουμε ακουσει αλλα κυριως φταινε τα οσα εχουμε διαβασει που ειναι σαφως περισσοτερα. Και εγω θα προσπαθησω να ησυχασω και να ξεκουραζομαι...

Η Αγγελικη μας που ειναι? Πως τα παει με την αναμονη? 8 μερουλες ακομα!

Gemini θυμισε μου σε ποια βδομαδα εισαι... Τα μπερδευω... Εγω αυριο μπαινω στην 5η! Χαχα!

Είμαι 6εβδ και 4 ημερων...

καλημέρα σε ολες!!!

Agelik υπομονη ....θα περάσουν οι μερες...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Είμαι 6εβδ και 4 ημερων...

Θα είμαστε πολύ κοντα λοιπόν!!!

1,5 βδομαδα διαφορα...

Καλημερα σε όλες!!!

Κοριτσια σημερα βρήκα αυτό και το πήρα!

http://www.amazon.co.uk/AngelSounds-Fetal-Heart-Detector-Doppler/dp/B001NWDUE2/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1318406709&sr=1-1

Νομιζω θα με ηρεμει πολύ μεχρι να αρχίσω να νιωθω το μωράκι μου να μπορώ να το ακούω!!! :tongue:

Μην με κοροιδεψετε...

Αγγελική μου, περαστικά στην οικογένεια... Κριμα σε αφήσαν μοναχούλα... Αλλά τωρα θα αρχίσεις να σηκώνεσαι σιγά σιγά ε? Θα πας και δουλεια από Δευτερα ή εχεις πάρει άδεια ως τις 20?

Μην ανησυχεις πάντως... Ολα θα πάνε καλα! Θα δεις!!!

Λενη μου? Πως εισαι? Σχεδιαζεις το ταξιδάκι σας?

Lucky περιμένουμε νεα σου μολις εχεις προσβαση... Να ξερεις οτι σε σκεφτόμαστε!

Κοπελια μου, μια χαρα μου ακουγεται η ζουζουνα μας!!! Φανταζομαι καθε μερα ειναι και διαφορετική ε?

Η Μελανια μας που ειναι?

Αυτα από μενα κοριτσια.... Φιλια σε ολες και καλημερα!!!

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια! MissPiggy την Δευτερα θα παω στη δουλεια.Καλα εκανες και το αγορασες , μια χαρα.

Gemini αντε με το καλο.Ειδες πως περνανε οι εβδομαδες.Ποτε ηταν που μιλαγαμε και αγωνιουσαμε για σενα και τωρα εισαι 6 εβδομαδων κοντα και με την MissPiggy.

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημερα κοριτσια! MissPiggy την Δευτερα θα παω στη δουλεια.Καλα εκανες και το αγορασες , μια χαρα.

Gemini αντε με το καλο.Ειδες πως περνανε οι εβδομαδες.Ποτε ηταν που μιλαγαμε και αγωνιουσαμε για σενα και τωρα εισαι 6 εβδομαδων κοντα και με την MissPiggy.

Φιλια σε ολες!

Καλημέρα :)

και σε λίγο θα τις πλησιάζεις κι εσύ με την δική σου εγκυμοσύνη... Με το καλό σου εύχομαι να εχεις τα θετικά αποτελέσματα που λαχταράς και περιμένουμε όλοι.

Μισπίγκυ ωραίο αυτό που αγόρασες. καλορίζικο και καλοχρησιμοποίητο!!!Πώς νιώθεις? Τρελή ευτυχία?

Τζέμινι όλα καλα?

Λένη, εσύ?

Μελανία?

Η mummysoon?

Φιλιά πολλά

Διαφημίσεις

MissPiggy καλά πως το σκέφτηκες αυτό!!! Ειναι ακίνδυνο?? Και νομιζα εγώ οτι ήμουν η αγχώδης!! Μεγεια, μεγειά! Και οταν το πάρεις να μας πεις πως δουλέυει!!

Ναι κοντά ειμαστε!! Εγώ την Πέμπτη θα παω πάλι για υπέρηχο...

Agelik ετσι είναι, σειρά πάμε όλες! Σε λίγο έρχεται και η δική σου... Πως πάει η ξάπλα?? Ελα, 6 μερες δεν έμειναν μόνο??

Kopelia καλά είμαι! Εσύ σημερα πήγες καμια βολτα με τη μπεμπούλα που χει ωραία μέρα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

MissPiggy καλά πως το σκέφτηκες αυτό!!! Ειναι ακίνδυνο?? Και νομιζα εγώ οτι ήμουν η αγχώδης!! Μεγεια, μεγειά! Και οταν το πάρεις να μας πεις πως δουλέυει!!

Ναι κοντά ειμαστε!! Εγώ την Πέμπτη θα παω πάλι για υπέρηχο...

Agelik ετσι είναι, σειρά πάμε όλες! Σε λίγο έρχεται και η δική σου... Πως πάει η ξάπλα?? Ελα, 6 μερες δεν έμειναν μόνο??

Kopelia καλά είμαι! Εσύ σημερα πήγες καμια βολτα με τη μπεμπούλα που χει ωραία μέρα??

Αχ, δεν πήγα...Ακόμα έχει συναχάκι κι αύριο είναι να κάνουμε το εμβόλιο.Οπότε άς το κάνει πρώτα ο Θεός και μετά θα την βγάλω και βολτίτσες, αν δεν χαλάσει πάλι ο καιρός.

Καλημερα καλημερα σε ολη την παρεα! Περιμενω το μπουμπουκι μου να ξυπνησει για φαγητο και μπηκα να σας καλημερισω και να δω νεα σας,αλλα οπως βλεπω εκανα την αρχη.

Εμεις θα κανουμε το πρωτο μας εμβολιο σημερα,ουφ! Εχω αγχος που θα πονεσει το μικρουλι μου,αλλα πρεπει...

Περιμενω και τα δικα σας.

Πολλα φιλια.

Αχ κοπελια μου... Μια χαρα θα τα πατε! Θα ειναι θαρραλέο κοριτσι! θα δεις!

Μονο που μπορει να μην εχει πολλά κεφια μετα...

Κοπελια? Με το σκυλάκο σας τι κάνατε? Πως τα πάτε με το συνδυασμό παιδί - σκυλί...

Εγω είμαι καλα... Εχω ακόμα τρελο φουσκωμα... Δεν μου κάνουν τα παντελονια μου... Και νυσταζω συνεχεια!

Εχτες κοιμηθηκα 2 ωρες το απόγευμα και στις 11 ξανανύσταζα!

Περιμένω να περασει το σκ, να κάνω χοριακή και να πάω να δω το μωρό μου!!!! Δεν μπορώ αλλο!!!!!

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια!

Gemini λες να ερθει επιτελους και η δικη μου η σειρα.Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι.Σε ευχαριστω για την ευχη σου.

Luckym2 εκλεισες ραντεβου με το γιατρο μας τον Βασ. Πηγες? Πως σου φανηκε? Ειναι πολυ καλος.Εγω παντως σε σχεση με αλλους ειδα διαφορα.

Leni πηγαινε το ταξιδακι σας στην Κων/πολη να ηρεμησετε και να αναναιωθειτε.Το χρειαζεστε.Και εγω αυτο ειχα κανει.Τα ταξιδακια μας κανουνε και χαλαρωμουμε.Να περασετε τελεια.

Kopelia μου σημερα το πρωτο εμβρολυο της μπεμπουλας.Μπραβο.Να μην την πονεσει πολυ ο γιατρος.

Εγω σπιτι , λιγο δουλιτσα μεσω υπολογιστη , τηλεοραση, βγηκα εχθες πρωτη φορα για καφε.Πολυ καλα ηταν , κοντα στη θαλασσα που τοσο αγαπω.Λεω το Σ/Κ να παω κανα σινεμα .Λετε να πειραζει? Παντως ο γιατρος επεμεινε να μην καθομαστε μεσα στο σπιτι.Απο Δευτερα δουλεια.Ευχομαι να μην με ζαλισουνε και με αγχωσουμε.Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Λεω το Σ/Κ να παω κανα σινεμα .Λετε να πειραζει? Παντως ο γιατρος επεμεινε να μην καθομαστε μεσα στο σπιτι.Απο Δευτερα δουλεια.Ευχομαι να μην με ζαλισουνε και με αγχωσουμε.Φιλακια σε ολες!

Τι να πειραζει το σινεμα καλέ? Απο τα πιο χαλαρά που μπορείς να κάνεις!

Μονο να δεις κάτι ευχαριστο!

Και στην δουλεια να μην τους αφήσεις ουτε να σε αγχώσουν ούτε να ζαλίσουν... Αν δεις οτι στρεσαρεσαι να σηκωθεις και να φύγεις! Εχεις πει για ποιο λόγο λείπεις?

c12e25debb.png

Καλημερουδια σε ολες!!!!Πως τα περνατε?

Εμεις καλα γυρισαμε απο Αθηνα περασαμε την επιτροπη(δοξα το θεο γιατι κοψανε 7 κοπελες)Βρεθηκαμε και με τον κυριο Λαινα και με τον κυριο Βασ/ο.Θετικες εντιπωσεις και απο τους δυο ποιο πολυ ομως απο τον κ.Λαινα γιατι γνωριζε ποιο πολλα για την ασθενια του αντρα μου.Η αληθεια ειναι οτι μου εδωσαν διαφορετικη πορια ο καθενας και εστιασαν σε διαφορετικα προβληματα ακομα και στο προτοκολο μου μιλησε ο καθενας για διαφορετικο.Δεν καταλυξαμε ακομα αυριο παμε και στα Χανια να δουμε και τον κυριο Δαφνη.Και μας προεκυψε και ενα καινουριο προβλημα με το σπερμα...ειναι μυδενικο λογο ενεσημης τεστοστερονης που εκανε πριν 3 μηνες(για την ασθενια του)και μαλλον θα παμε για θεραπια μηπως και δουμε φως.Αν το γνωριζαμε δεν θα περνουσαμε επιτροπη γιατι η θεραπια σπερματος θελει τρεις μηνες και δεν ξερω αν θα προλαβω την διορια του ΙΚΑ.Με την κυστη κοκκιγος κλεισαμε χειρουργειο την αλλη τεταρτη.Χθες ανοιξε μονη της και περασε λιγο ο πονος και ξελαφροσα.

Σημερα κανω τα τελευταια μου τσιγαρα!!!!!

στελνω τα φιλια μου και την θετικη μου ενεργεια σε ολες.σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας.

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Καλημερουδια σε ολες!!!!Πως τα περνατε?

Εμεις καλα γυρισαμε απο Αθηνα περασαμε την επιτροπη(δοξα το θεο γιατι κοψανε 7 κοπελες)Βρεθηκαμε και με τον κυριο Λαινα και με τον κυριο Βασ/ο.Θετικες εντιπωσεις και απο τους δυο ποιο πολυ ομως απο τον κ.Λαινα γιατι γνωριζε ποιο πολλα για την ασθενια του αντρα μου.Η αληθεια ειναι οτι μου εδωσαν διαφορετικη πορια ο καθενας και εστιασαν σε διαφορετικα προβληματα ακομα και στο προτοκολο μου μιλησε ο καθενας για διαφορετικο.Δεν καταλυξαμε ακομα αυριο παμε και στα Χανια να δουμε και τον κυριο Δαφνη.Και μας προεκυψε και ενα καινουριο προβλημα με το σπερμα...ειναι μυδενικο λογο ενεσημης τεστοστερονης που εκανε πριν 3 μηνες(για την ασθενια του)και μαλλον θα παμε για θεραπια μηπως και δουμε φως.Αν το γνωριζαμε δεν θα περνουσαμε επιτροπη γιατι η θεραπια σπερματος θελει τρεις μηνες και δεν ξερω αν θα προλαβω την διορια του ΙΚΑ.Με την κυστη κοκκιγος κλεισαμε χειρουργειο την αλλη τεταρτη.Χθες ανοιξε μονη της και περασε λιγο ο πονος και ξελαφροσα.

Σημερα κανω τα τελευταια μου τσιγαρα!!!!!

στελνω τα φιλια μου και την θετικη μου ενεργεια σε ολες.σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας.

Μπραβο κοριτσάκι! Να δεις και τον 3ο και να προχωρήσεις με οποιον νιωθεις εσυ πιο ασφαλής και πιο σίγουρη! Αυτό ειναι το πιο σημαντικο!

Πες μου για την επιτροπή του ΙΚΑ? Τι κάνεις δηλαδή? Καλύπτει κάποιο ποσο? Τι?

Να μας ενημερώνεις ε?

c12e25debb.png

Η επιτροπη του ΙΚα καλυπτει πληρως της ενεσεις και εχεις σημετοχη ενα 25% στα φαρμακα.Προχτες που πηγαμε ειχαν τσατηλες 20 κοπελες περιμεναν εγω ειχα το νουμερο 9 και πριν απο μενα κωψανε 7 κοπελες μετα δεν ξερω φηγαμε.

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Η επιτροπη του ΙΚα καλυπτει πληρως της ενεσεις και εχεις σημετοχη ενα 25% στα φαρμακα.Προχτες που πηγαμε ειχαν τσατηλες 20 κοπελες περιμεναν εγω ειχα το νουμερο 9 και πριν απο μενα κωψανε 7 κοπελες μετα δεν ξερω φηγαμε.

συγχαρητηρια luckym2........καλη αρχη!!ευχομαι να πανε ολα καλα!!για την επιτροπη ποσο καιρο πιο πριν σου εκλεισαν ραντεβου;εχω την δευτερα ραντεβου με τον γιατρο μου κ εχω πολυ αγωνια.......εχω γραψει μια σελιδα ερωτησεις...χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...