Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ψωνίσει έπιπλα τα τελευταία χρόνια πλην κρεβατιού που πήρα από τοπικό κατάστημα στην Τούμπα και όσων χρειάστηκα για το γιο μου από kiddo. Polihome είχα περάσει για έρευνα επειδή ήταν δίπλα στο embryolab😅 αλλά εντέλει δεν ψώνισα. Έχει σίγουρα οικονομικά, ποιότητα δεν γνωρίζω. 

Τα ΙΚΕΑ είναι τα Ζάρα των επίπλων, εμένα μου αρέσουν πολύ!

@dimi.tra 5 χρόνια θέλω να πάρω μπουφέ και συνεχεια κανουμε πισω λογο της εξωσωματικης ,σίγουρα δεν θα πάρουμε και τώρα γιατί ξεκινάμε την ετ όταν μου έρθει η περίοδος και αν όλα είναι καλά φυσικά, αλλά βάλανε οι περισσότεροι το tbi που βολεύει και αν είναι και λίγο οικονομικό το έπιπλο ίσως και να μπορέσουμε. @Neverstop έχεις δίκιο το polihome είναι δίπλα αν το επόμενο ραντεβού είναι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου θα πάω να τα δω από κοντά...

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Απο το στομα σας και στου θεου το αυτι!!!

Ευχομαι οτι καλυτερο σε ολες σας!!!

miss piggy την πεμπτη εκλεισα ραντεβου να δω τον γιατρο σου (ελπιζω τα καλυτερα)

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

miss piggy την πεμπτη εκλεισα ραντεβου να δω τον γιατρο σου (ελπιζω τα καλυτερα)

Καλημερα.

Καλη επιτυχια κι απο μενα. Να τα βλεπεις ολα με αισιοδοξια και πιστη και ολα θα πανε καλα.

Εμεις φαγαμε και τωρα ετοιαζομαστε για εναν υπνακο ακομα.

Φιλια και να εχετε μια πολλη ομορφη ημερα.

Καλημέρα φιλεναδες,

Τι κάνετε;

Lucky μου Πήγαινε κι εσυ στον Β. να μας πεις τις εντυπώσεις σου Γιατί Έχω σκοπό κι Εγώ να τον επισκεφτω. Όχι Τώρα βέβαια, πρώτα θα δω τι θα γίνει με τα παγωτά μου:-)

Στον γιατρο που πάω Τώρα, έχει κάνει 5 εξωσωματικες μια Φιλη μου και μου είπε ότι οι 2 πρωτες πέτυχαν, οι 2 δεν πέτυχαν και αυτη που τελικά και πέτυχε και προχώρησε Ήταν η 5η που την έκανε με κατεψυγμένα! Κορίτσια ειλικρινά σας μιλάω, αν επιζήσουν τα εμβρυακια απο την αποψυξη αρχίζω να πιστεύω ότι κάτι θα γίνει. Μακάρι...

Κοπελια μου εσυ καλα τα πας ε; Αυτές τις μέρες δεν Είναι βέβαια για βολτουλες Γιατί κρυωσε Πολύ ο καιρός κι έχει και βροχές αλλα Εντάξει, καλα τα περνάτε και Σπιτι με την μικρή ε; Έρχονται καθόλου φιλοι να σας δουν; Αλήθεια Έχετε βρει όνομα; Φαντάζομαι βέβαια ότι θα βαφτισετε του χρόνου..

Gemini για το καφε που Είχες μην στεναχωριεσαι Γιατί συμβαίνει πολυ συχνά.. Πηγές για υπέρηχο; Περιμένουμε νεα σου!

Miss piggy μου Ολα Οκ; Να σου πω, Ποτέ σου είπε εσένα ότι θα κανεις τον πρώτο υπέρηχο;

Αγγελικ πώς τα πας με την ξαπλα; Μιλάς ώρες στο τηλ. και σερφαρεις και βλέπεις ενα σωρό ταινιες; Εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι μέρες!

Μελανια μου δεν σε ξέχασα εσένα, απλά είσαι πιο προχωρημένη, έχει μπει το νερό στ'αυλακι, ξέρεις! :P Ολα καλα έτσι; Φύλα Ποτέ θα μάθουμε; Σε ποια εβδομάδα είσαι Τώρα;

Εγώ κατα τ'αλλα Είμαι λίγο Καλύτερα γενικά.. Με πιάνει ώρες ώρες το παράπονο βέβαια, οι φίλοι μου το σκ μου λέγανε ότι Είμαι πολυ σοβαρή και με ρωτούσαν τι Έχω(οι πιο απέξω που δεν το ξέρανε), αλλα Εντάξει το Έχω χωνεψει κάπως και προσπαθω να δω μπροστά. Σας Ευχαριστώ κι εσάς γι αυτο, μου δίνετε δύναμη!!

Κλεισαμε και ενα ταξιδακι για 28η Οκτωβριου με τον αντρουλη μου να παμε Κωνσταντινουπολη. Το εκλεισα χθες, ειπαμε να ξεσκασουμε και να ξεκουραστουμε λιγο μια και απο αυριο εχουμε συνεδριο πανευρωπαϊκο. Θα ερθουν ξενοι που πρεπει να τους βγαζουμε και εξω, γενικα θα υπαρχει αρκετη κουραση αυτες τις μερες, εως το Σαββατο.

Αυτα απο μενα, φιλια σε ολες και καλημερα!;)

ΜΠΡΑΒΟ!!!!! Ειμαι σίγουρη οτι θα ενθουσιαστείς!

Να μου γραψεις εντυπώσεις!!!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρες σε όλες!!!

Λοιπόν, στην Lucky απάντησα πρώτη πρώτη από τον ενθουσιασμό μου!!!

Λενη μου αργώ ακόμα για υπέρηχο και κοντεύω να σκάσω!

την αλλη Δευτερα θα κανω και την τριτη χοριακή μου... Ελπίζω να είναι όλα καλά μέχρι τότε!!!! Και μετά από άλλη μια βδομαδα θα κάνω τον πρώτο υπέρηχο.... ΑΙΩΝΑΣ μου ακούγεται!

Ο Βασ. εχω την εντυπωση οτι τον καθηστερει πολύ τον 1ο υπερηχο... Μαλλον θελει να ειναι σιγουρος οτι θα δουμε σακο για να μην φρικαρουμε... Μην σου πω θελει να βεβαιωθει οτι θα ακουσουμε και καρδουλα! Υπολογίζω ότι θα είμαι 6,5 εβδομάδων στον πρώτο υπέρηχο...

Ρε κοριτσια δεν τελειώνει ποτέ το αγχος ε?

Αγωνια για την πρώτη χορική, αγωνία για τη δευτερη... πολύ αγωνια για την τρίτη (ειναι πιο πολλές μέρες)... αγωνια ως τον υπερηχο... Εγώ εχτες ξεκίνησα να σκέφτομαι αν θα κάνω αμνιο.... Αστα...

Για πείτε οι παλιες... Μόνο εγώ ειμαι???

Λένη μου πολύ ωραια ιδεα η Κωνσταντινούπολή! Μου αρέσει πάρα πολύ αυτη η πόλη! Εχει ενα αρωμα που δεν εχει καμια αλλη!!! Να περάσετε τελεια! Και εγω θέλω εκδρομη 28η, αλλά πρεπει αν βρω κάτι προσγειωμένο!! Κατι θα σκεφτω...

Φιλια πολλά πολλά σε όλες!

Εγκυουλες δεν βάζετε τικεράκια να βλεπουμε και τις βδομαδες σας??? Εγώ θα βάλω μολις ακούσω καρδούλα...

Κοπελια πως ειναι το μπεμπε μας? Τωρα χρειάζεται η Αγγελικη μωρονεραιδοσκονη! Μην ξεχάσεις να της το πεις ε????

φιλια πολλά πολλά σε όλα τα κορίτσια!!!

c12e25debb.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

εγλω είμαι μια χαρα! Τελικά το καφέ δεν ήταν τίποτα, και μου είπε να μην ανησυχώ αλλα να μην ξεθαρεύω κιόλας!

Το καλύτερο είναι οτι άκουσα καρδούλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επαθα σοκ, ημουν τελειως σαστισμένη μιας και δεν το περίμενα οτι θα ακουγα απο τώρα:D:D

Leni εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά πιστεύω πολύ στα παγωτάκια σου!! Χαλάωσε τωρα και το ταξίδι μου φαίνεται ιδανικό!!!!! Να περάσετε τέλεια!! Αλήθεια ποτε θα κάνεις προετοιμασία για τα κατεψυγμένα?

MissPiggy δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το άγχος μάλλον δεν τελειώνει ποτε! Κι εγω μη νομίζεις καν δεν το έχω χωνέψει ακόμα και όλο και περιμένω τους υπερήχους!! Εντάξει, σημερα ηρεμησα αρκετά, δεν μπορώ να πω, που τα ειδα να μεγαλώνουν και ακουσα και την καρδιά:D:D

Λογικά σε πάει κατευθειαν για καρδούλα εσένα , μην ανησυχέις! Ολα καλά θα είναι! Θετική σκέψη!!

Σας φιλώ όοοοοοοοοοοολες!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μισπίγκυ μου κι εγώ αυτό ήθελα να σου γράψω. Μέχρι να γεννήσεις με άγχος θα είσαι περιμένοντας την επόμενη εξέταση. όσο για την αμνιοπαρακέντηση εγώ ήμουν αποφασισμένη οτι δεν θα κάνω και είμαι και σε ηλικία που θα έπρεπε να κάνω. Και κάποιες φίλες μου πάλι δεν έκαναν στην ίδι ηλικία με μένα...(38 είμαι)

Η μπέμπα έφαγε και για μεσημέρι και τώρα περιμένουμε τον μπαμπά της για να τον δει και να κοιμηθεί μετά. Κορίτσια είναι πολύ καλο παιδάκι και μπηκε σε πρόγραμμα τόσο εύκολα.Βέβαια μη λέω και μεγάλες κουβέντες και μου χαλάσει, αλλάμέχρι τώρα δεν μας έχει κουράσει καθόλου. Και φυσικά στέλνει πολυ μωρουδόσκονη και στην ΑΓΓΕΛΙΚ και στην Λένη μας για να πάνε καλά και τα παγωτάκια.

Τζέμινι πόσα δάκρυα έριξες μόλις άκουσες τις καρδούλες? Θυμάμαι και τα δικά μας και έχω συγκινηθεί πολύ.Νομίζω οτι είναι η πιο συγκλονιστική στιγμή της εγκυμοσύνης και η επόμενη συγκλονιστική είναι η γέννα. Τα ενδιάμεσα φέρνουν χαρά και συγκίνηση και κυρίως ανακούφιση....

Καλό μεσημέρι να έχετε όλες!!!

Μισπίγκυ μου κι εγώ αυτό ήθελα να σου γράψω. Μέχρι να γεννήσεις με άγχος θα είσαι περιμένοντας την επόμενη εξέταση. όσο για την αμνιοπαρακέντηση εγώ ήμουν αποφασισμένη οτι δεν θα κάνω και είμαι και σε ηλικία που θα έπρεπε να κάνω. Και κάποιες φίλες μου πάλι δεν έκαναν στην ίδι ηλικία με μένα...(38 είμαι)

Η μπέμπα έφαγε και για μεσημέρι και τώρα περιμένουμε τον μπαμπά της για να τον δει και να κοιμηθεί μετά. Κορίτσια είναι πολύ καλο παιδάκι και μπηκε σε πρόγραμμα τόσο εύκολα.Βέβαια μη λέω και μεγάλες κουβέντες και μου χαλάσει, αλλάμέχρι τώρα δεν μας έχει κουράσει καθόλου. Και φυσικά στέλνει πολυ μωρουδόσκονη και στην ΑΓΓΕΛΙΚ και στην Λένη μας για να πάνε καλά και τα παγωτάκια.

Τζέμινι πόσα δάκρυα έριξες μόλις άκουσες τις καρδούλες? Θυμάμαι και τα δικά μας και έχω συγκινηθεί πολύ.Νομίζω οτι είναι η πιο συγκλονιστική στιγμή της εγκυμοσύνης και η επόμενη συγκλονιστική είναι η γέννα. Τα ενδιάμεσα φέρνουν χαρά και συγκίνηση και κυρίως ανακούφιση....

Καλό μεσημέρι να έχετε όλες!!!

Μπράβο στην μπεμπούλα που μπήκε νωρίς σε πρόγραμμα!! Γιατί καλέ να αλλάξει?? Αφου είναι τωρα έτσι που είναι ακόμα μωρούλι, μετά θα είναι ακόμα καλύτερα...Χωρίς να ξερω και πολλά απο μωρα, νομίζω οτι στην ηρεμία του μωρού έχεις συμβάλει κι εσύ με το να είσαι τόσο ψ'υχραιμη και χαλαρ'η!!

Κι ομως δεν δάκρυσα με τις καρδούλες!! Κι εγώ απορώ με αυτό! Ηταν που ήμουν σαστισμένη βασικά!! Πάντως η ανακούφιση είναι μεγάλη και τωρα αρχίζω να το συνειδητοποιώ!!:D:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μπράβο στην μπεμπούλα που μπήκε νωρίς σε πρόγραμμα!! Γιατί καλέ να αλλάξει?? Αφου είναι τωρα έτσι που είναι ακόμα μωρούλι, μετά θα είναι ακόμα καλύτερα...Χωρίς να ξερω και πολλά απο μωρα, νομίζω οτι στην ηρεμία του μωρού έχεις συμβάλει κι εσύ με το να είσαι τόσο ψ'υχραιμη και χαλαρ'η!!

Κι ομως δεν δάκρυσα με τις καρδούλες!! Κι εγώ απορώ με αυτό! Ηταν που ήμουν σαστισμένη βασικά!! Πάντως η ανακούφιση είναι μεγάλη και τωρα αρχίζω να το συνειδητοποιώ!!:D:D

Μακάρι να είναι όπως τα λές κοπέλα μου.

Όσο για την αντίδρασή σου φυσιολογική είναι... Τα χάνεις μόλις ακούς καρδιά απο μια σταλίτσα πραγματάκι που είναι μέσα σου. Θα το συνειδητοποιήσεις όταν θα δεις να μεγαλώνει η κοιλιά σου και θα ακούς και θα νιώθεις τις κλωτσιές απο τα μπεμπάκια σου :)

Πολλά φιλιά!

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Μα που είστε όλες σήμερα?

Καμία δεν έχει νέα???

Εγώ είμαι καλά... αν και κάθε πρωι ξυπνάω με άλλη φοβία...

Σημερα ξύπνησα και σκεφτόμουν "και αν ειναι εξωμήτριο"

Ευτυχως με καθησυχασε μια φίλη ότι αποκλείεται και μου πέρασε!

Μην ανησυχείτε όμως... Αυριο θα βρώ κάτι αλλο...

c12e25debb.png

Καλημέρα,

Μα που είστε όλες σήμερα?

Καμία δεν έχει νέα???

Εγώ είμαι καλά... αν και κάθε πρωι ξυπνάω με άλλη φοβία...

Σημερα ξύπνησα και σκεφτόμουν "και αν ειναι εξωμήτριο"

Ευτυχως με καθησυχασε μια φίλη ότι αποκλείεται και μου πέρασε!

Μην ανησυχείτε όμως... Αυριο θα βρώ κάτι αλλο...

Καλημερα,

Εγω ετρεχα αεροδρομιο να παραλαβω τους ξενους για ενα συνεδριο που εχουμε. Τωρα ηρθα δουλεια!

Miss Piggy μου κι εγω ειχα φοβιες οταν ειχα μεινει εγκυος. Με αγχωνε μαλλον λιγο κι ο γιατρος. Απο την αλλη ειναι και λογικο. Οταν ομως προχωρησει λιγο η εγκυμοσυνη θα "αραξεις" λιγο και θα αφεθεις στην χαρα που θα σου δινει το σπορακι σου που θα μεγαλωνει.

Ξερεις, ειναι και το αλλο. Εχουμε διαβασει τοσα πολλα εδω στα φορουμ και εχουμε ακουσει τοσα γυρω μας που μας αγχωνει λιγο αυτο το πραγμα. Η αγνοια ειναι ωραιο πραγμα καποιες φορες...

Λοιπον σταματα να φοβασαι και να εισαι χαρουμενη που επιτελους εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα!! Ολα θα πανε καλα! Αποκλειεται να ειναι εξωμητριο, αυτο συμβαινει συνηθως στις σπερματεγχυσεις!

Καλημέρα κι απο μένα :)

Αργήσαμε όλες να μπούμε σήμερα. Η μπεμπα έμεινε πολύ ώρα ξύπνια γιατί είναι καλύτερα απο το συνάχι και είχε όλο χαρές και γελάκια σήμερα. Μέχρι που χτύπησε ένα τηλέφωνο και μόλις το σήκωσα άρχισε να βγάζει κραυγούλες γέλιου που και η φίλή μου τρελάθηκε στα γέλια. Είναι θαύμα και έχω γίνει εντελώς χαζομαμά...Δεν το χορταίνω με τίποτα.

Μισπίγκυ μου σίγουρα δεν είναι εξωμήτριο,μην ανησυχείς.¨

Όσο για το άγχος που μας δημιουργεί η πολλή ενημέρωση, συμφωνώ μαζί σου Λένη. Και ηα γυναικολόγος μου μου έλεγε να μη διαβάζω ό,τι θέλω να μάθω απο το ιντερνετ γιατί αγχωνόμουν και την τρέλαινα κι αυτή...

Πάω να κάνω ένα ντουζάκι τώρα που κοιμάται η μπουμπού γιατί σε λίγο θα ακούσω το αααα και θα πρέπει να φτιάξω γρήγορα γάλα στη φαγού μου...

Καλό μεσημέρι ΄σε όλες και πολλά φιλιά!

Καλησπέρα!!!!!!

MissPiggy σε καταλαβαίνω απόλυτα για ολες αυτές τις χαζές σκέψεις που μπορέις να κάνεις...Ειναι νωρίς ακόμνα γι αυτό!

Και θα συμφωνήσω με την Leni και την Kopelia πως φταίει που εχουμε διαβάσει για οοοοοοολα στο φορουμ και νομίζουμε οτι όλα θα τα πάθουμε κι εμείς...

Εγώ να σου πω με τις καρδούλες ηρεμησα κάπως...Παλι καλά! Αν και μερικες φορες σκέφτομαι οτι και παλι όλα μπορούν να συμβουν και να σταματησει η καρδια (φτου φτου, μακρια απο μας...). Να σου πω ομως, δεν μπορουμε να κάνουμε κάτι. Ας το χαρούμε τωρα και ΑΝ έρθει η δυσκολή στιγμή θα δουμε πως θα το αντιμετωπίσουμε...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εχετε δικιο, φταινε τα οσα εχουμε ακουσει αλλα κυριως φταινε τα οσα εχουμε διαβασει που ειναι σαφως περισσοτερα. Και εγω θα προσπαθησω να ησυχασω και να ξεκουραζομαι...

Η Αγγελικη μας που ειναι? Πως τα παει με την αναμονη? 8 μερουλες ακομα!

Gemini θυμισε μου σε ποια βδομαδα εισαι... Τα μπερδευω... Εγω αυριο μπαινω στην 5η! Χαχα!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...