Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ψωνίσει έπιπλα τα τελευταία χρόνια πλην κρεβατιού που πήρα από τοπικό κατάστημα στην Τούμπα και όσων χρειάστηκα για το γιο μου από kiddo. Polihome είχα περάσει για έρευνα επειδή ήταν δίπλα στο embryolab😅 αλλά εντέλει δεν ψώνισα. Έχει σίγουρα οικονομικά, ποιότητα δεν γνωρίζω. 

Τα ΙΚΕΑ είναι τα Ζάρα των επίπλων, εμένα μου αρέσουν πολύ!

@dimi.tra 5 χρόνια θέλω να πάρω μπουφέ και συνεχεια κανουμε πισω λογο της εξωσωματικης ,σίγουρα δεν θα πάρουμε και τώρα γιατί ξεκινάμε την ετ όταν μου έρθει η περίοδος και αν όλα είναι καλά φυσικά, αλλά βάλανε οι περισσότεροι το tbi που βολεύει και αν είναι και λίγο οικονομικό το έπιπλο ίσως και να μπορέσουμε. @Neverstop έχεις δίκιο το polihome είναι δίπλα αν το επόμενο ραντεβού είναι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου θα πάω να τα δω από κοντά...

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Δεν υπάρχουν λόγια κοριτσάκι μου... Δεν υπάρχουν λόγια...

σου ευχομαι να το ζήσεις πολύ πολύ συντομα!!!!

Τωρα θα κάνω αλλη μια χοριακη την αλλη δευτέρα και μετά υπέρηχο...

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε??

Σημερα χειμώνιασε μου φάινεται!! Εγώ καλά είμαι, αυριο θα πάω μάλλον για υπερήχο να ελέγξουμε λίγο τι γίνεται γιατί έιχα λίγο καφε δυο μέρες... Ελπίζω να πάνε ολα καλά πριν αρχίσω να φρικάρω!

MissPiggy συγχαρητήρια και για τη 2η χοριακή σου! Τωρα θα αγωνιάς κι εσύ μέχρι τον υπέρηχο!! Να συνεχίσεις να προσέχεις πάντως!

kopelia πολύ ήσυχη η μπουμπού σου!! Μπράβο σας!!

Αgelik πως πάει η ξεκούραση??

Στέλνω φιλιά σε όλες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα κοριτσια σας ευχαριστω ολες σας για τις ευχες σας.Τωρα ξεκουραση καναπε κραββατι , ταινιες ,τηλεοραση να περασουν οι μερες με το καλο και ευχομαι ολα να πανε καλα.Λιγο εχω φοβηθει διοτι τα περιμεναμε καλυτερα αλλα τι να κανουμε , ευχομαι να πετυχει.Φιλια!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

καλημερα κοριτσια σας ευχαριστω ολες σας για τις ευχες σας.Τωρα ξεκουραση καναπε κραββατι , ταινιες ,τηλεοραση να περασουν οι μερες με το καλο και ευχομαι ολα να πανε καλα.Λιγο εχω φοβηθει διοτι τα περιμεναμε καλυτερα αλλα τι να κανουμε , ευχομαι να πετυχει.Φιλια!

Θετική σκέψη κοριτσάκι!!!

Θυμάσαι που μου το ελεγες και μου το ξαναέλεγες!!!

Να σκέφτεσαι αισιόδοξα και ολα θα πανε καλα!!!

c12e25debb.png

Τι καλυτερο απο το να καθεσαι σπιτακι να χουχουλιαζεις με τετοιο καιρο και τετοια βροχη, και να εχεις τα εμβρυακια στην κοιλιτσα? Ολα θα πανε καλα... Υπομονη κοριτσακι :-)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε??

Σημερα χειμώνιασε μου φάινεται!! Εγώ καλά είμαι, αυριο θα πάω μάλλον για υπερήχο να ελέγξουμε λίγο τι γίνεται γιατί έιχα λίγο καφε δυο μέρες... Ελπίζω να πάνε ολα καλά πριν αρχίσω να φρικάρω!

Στέλνω φιλιά σε όλες!

Μην κουράζεσαι μέχρι να πας.Αν μπορείς μείνε και ξάπλα.Ο γιατρός σου τι σου είπε;;;

Μην κουράζεσαι μέχρι να πας.Αν μπορείς μείνε και ξάπλα.Ο γιατρός σου τι σου είπε;;;

Μου ειπε οτι δεν πειράζει :confused::confused: και να κάνω έναν υπερηχο. Δεν είναι ουτε πολύ, ουτε αίμα αλλά δεν μπορώ και να μην ανησυχώ....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μου ειπε οτι δεν πειράζει :confused::confused: και να κάνω έναν υπερηχο. Δεν είναι ουτε πολύ, ουτε αίμα αλλά δεν μπορώ και να μην ανησυχώ....

:confused:Να πας να κάνεις.Καλύτερα απο το να σε τρώει η αγωνία.Και γενικά δεν πειράζει να μην κάνεις δουλειές σήμερα;)

:confused:Να πας να κάνεις.Καλύτερα απο το να σε τρώει η αγωνία.Και γενικά δεν πειράζει να μην κάνεις δουλειές σήμερα;)

Ασε σου λέω τιποτα δεν κάνω..ολο καναπέ είμαι. αν έβρισκα το γιατρό σημερα καλά θα ήταν, αλλά νομίζω δεν πηγαίνει Δευτέρες απόγευμα...

Υπομονή μέχρι άυριο.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Μην ανησυχείς. Το καφέ αίμα δεν ανησυχεί τους γιατρούς. Συνήθως λένε οτ καθαρίζει η μήτρα απο την εμβρυομεταφορά ή απο ο,τι άλλο υπάρχει μέσα, έτσι ώστε να μεγαλώσει το έμβρυο σε καθαρό περιβάλλον. Εγώ είχα καφέ αίμα μόνιμα μέχρι τον τεταρτο μήνα. Μετά κόπηκε απότομα και δεν το ξαναείδα. Είχα και αίμα κανονικό τρείς φορές και έμεινα στο κρεβάτι μέχρι να σταματήσει. Όταν θα βλέπεις αίμα πάντως να ξαπλώνεις, είτε καφέ είναι, είτε κόκκινο. Πολλές γυναίκες έχουν αίμα μέχρι τον τεταρτο μήνα.

Μην ανησυχείς. Το καφέ αίμα δεν ανησυχεί τους γιατρούς. Συνήθως λένε οτ καθαρίζει η μήτρα απο την εμβρυομεταφορά ή απο ο,τι άλλο υπάρχει μέσα, έτσι ώστε να μεγαλώσει το έμβρυο σε καθαρό περιβάλλον. Εγώ είχα καφέ αίμα μόνιμα μέχρι τον τεταρτο μήνα. Μετά κόπηκε απότομα και δεν το ξαναείδα. Είχα και αίμα κανονικό τρείς φορές και έμεινα στο κρεβάτι μέχρι να σταματήσει. Όταν θα βλέπεις αίμα πάντως να ξαπλώνεις, είτε καφέ είναι, είτε κόκκινο. Πολλές γυναίκες έχουν αίμα μέχρι τον τεταρτο μήνα.

Σ'ευχαριστώ!! Είναι αρκετά ανακουφιστικά αυτά που λες. Ε απλά τωρα είναι που είναι πολύ αρχή ακόμα και αγχ'ωνομαι...θα δούμε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σ'ευχαριστώ!! Είναι αρκετά ανακουφιστικά αυτά που λες. Ε απλά τωρα είναι που είναι πολύ αρχή ακόμα και αγχ'ωνομαι...θα δούμε!

καλη μου ευχομαι το καλυτερο...και προσπαθησε να μην ανχωνεσαι θα δεις οτι στο τελος ολα θα πανε καλα!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

κοριτσια το πηρα αποφαση με εχουν μουτζωσει!!!!!Απο το σαββατο ποναει ο ποπος μου και σημερα πηγα στον γιατρο και μου ειπε οτι ειναι κυστη κοκκυγος και οτι θελει αμεσα αφαιρεση....τελειο ε?

αυριο βραδυ φευγουμε αθηνα για την επιτροπη μακαρι να με πιασει η αντιβιοση να μην ποναω τοσο πολυ!!!!:(:(:(:(

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

καλη μου ευχομαι το καλυτερο...και προσπαθησε να μην ανχωνεσαι θα δεις οτι στο τελος ολα θα πανε καλα!!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ!!!

Κι εσύ τι να πω... μακάρι να σε πιάσει η αντιβιωση και να μην πονάς...!

Και καλό ταξίδι!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...