Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ψωνίσει έπιπλα τα τελευταία χρόνια πλην κρεβατιού που πήρα από τοπικό κατάστημα στην Τούμπα και όσων χρειάστηκα για το γιο μου από kiddo. Polihome είχα περάσει για έρευνα επειδή ήταν δίπλα στο embryolab😅 αλλά εντέλει δεν ψώνισα. Έχει σίγουρα οικονομικά, ποιότητα δεν γνωρίζω. 

Τα ΙΚΕΑ είναι τα Ζάρα των επίπλων, εμένα μου αρέσουν πολύ!

@dimi.tra 5 χρόνια θέλω να πάρω μπουφέ και συνεχεια κανουμε πισω λογο της εξωσωματικης ,σίγουρα δεν θα πάρουμε και τώρα γιατί ξεκινάμε την ετ όταν μου έρθει η περίοδος και αν όλα είναι καλά φυσικά, αλλά βάλανε οι περισσότεροι το tbi που βολεύει και αν είναι και λίγο οικονομικό το έπιπλο ίσως και να μπορέσουμε. @Neverstop έχεις δίκιο το polihome είναι δίπλα αν το επόμενο ραντεβού είναι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου θα πάω να τα δω από κοντά...

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Αχ misspiggy μου τι ευχαριστα νεα... Ρε συ, το σκεφτομαι πολυ σοβαρα, μετα και απο τα νεα σου, μηπως πρεπει να παω κι εγω στον Βασ/λο... Διαβασα και στο φορουμ οτι και μια αλλη κοπελα πετυχε και τωρα περιμενουμε και την αγγελικ. Ε δλδ, αν ειναι και της αγγελικης θετικο( μακαρι!!) μηπως να το σκεφτω? εσυ τι αποψη εχεις γενικα για το κεντρο? απο ολες τις αποψεις εννοω..

Λενη μου, θα σου εγραφα πμ για αυτο το θεμα!!!! Με προλαβες!!

ΝΑ ΠΑΣ!!! Εγω θα στο ελεγα ουτως η αλλως οποιο και να ηταν το αποτελεσμα!!! Να πας!!!!

Δεν ειναι μονο ποιοτητα γιατρου... ειναι ποιοτητα ανθρωπου...

Και πιστεψε με, ξερω χιλιαδες γιατρους... ειναι η δουλεια μου... ΤΕΤΟΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!

Φαντασου οτι μου ειπε το αποτελεσμα οι ιδιος και οχι η μαια!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα :)

Μισπίγκυ μου απο το πρωί σε σκέφτομαι πάρα πολύ. φαντάζομαι την χαρά όλων σας και ιδιαιτέρως την δική σου, αφού εσύ τράβηξες τα περισσότερα. Αν είναι και δίδυμα, θα ειστε τρείς διδυμομανούλες στην παρεα μας. Πολύ ωραία νέα μας έφερες, μπράβο!!!!!!!!!!!!!

Λένη μου να πας να πάρεις και μια γνώμη απο τον γιατρό της Μισπίγκυ. Καλό θα είναι για να δεις τι θα κάνεις...

ΑΓΓΕΛΙΚ τώρα ξάπλα και ξεκούραση και προπαντός θετική σκέψη,πίστη και αισιοδοξία και η Παναγία να κάνει το θαύμα της!

Η μπεμπούλα συνεχίζει να έχει το συναχάκι της, αλλά είναι ήρεμη. Είδικά οταν της τραβάμε τις μυξούλες, χαμογελάει και φαίνεται να ηρεμεί το σωματάκι της. Αύριο θα πάμε στα Μέγαρα και θα την πάρουμε μαζί,αλλά δυστυχώς έχει χαλάσει ο καιρός και βρέχει.Ελπίζω να μη μας κρυώσει.

Καλό ξημέρωμα σε όλες!!!

Κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας!!! Ακομα δεν το εχω συνειδητοποιησει πληρως....

Κι εγώ το ίδιο είχα πει στο γιατρό μου και γέλαγε!!! :P:p Και μου είπε δεν πειράζει θα το συνειδητοποιήσεις σε λίγο που θα φουσκώσεις!:tongue::tongue:

Καλημέρα σε όλες!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Να σας πω ποια ηταν η πρωτη μου σκέψη?

"ειμαι και σημερα εγκυος η ηταν μονο για χτες"?????

Ειναι σοβαρο γιατρε μου????

Αγγελικη μου, ξεκουραση και ηρεμια! Θα πανε ΟΛΑ καλα! Θα δεις!!!!

Καλη Κυριακη σε ολες και κυριως στη μικρη μας!

c12e25debb.png

Καλημερα σας.

Μισπιγκυ ειναι αληθεια,θα το πιστεψεις σιγα σιγα. Αλλα και οταν θα κρατας τα μωρα σου στην αγκαλια σου,απιστευτο θα σου φαινεται.

Εμεις τελικα δεν πηγαμε στα Μεγαρα γιατι ηταν χαλια ο καιρος ολο το βραδυ και φοβηθηκαμε για τη μπουμπου μη μας χειροτερεψει.

Οι υπολοιπες ειστε ολες καλα?

Πολλα φιλια!!!

Κοριτσια καλησπερα, εχθες εγινε η εμβρυομεταφορα γιαυτο και δεν εγραψα αμεσως.Μου εβαλε εμβρυα 2η μερας 4ων κυτταρων ,ειπε ηταν μετρια προς καλα.Αλλα επειδη φανηκαν μονο αυτα να πηγαινουν καλα απο τα 8 τα εβαλαν. Τα περιμενε σε ποιοτητα καλυτερα απο οτι καταλαβα.Ευχομαι ολα να πανε καλα.Ψιλοφοβαμαι λιγακι αλλα υπομονη.Φιλια

Αγγελικ μου καλη αναμονη και καλα αποτελεσματα να εχουμε!!

Μην ανησυχεις, τα εμβρυα αν θελουν θα πιασουν ειτε εναι μετρια ειτε τελεια. :) Να εχεις υπομονη, να δεις τις ταινιες σου, χαλαρωσε και οι μερες θα περασουν!! Ειμαι σιγουρη πως θα εχεις μια θετικη και υψηλοτατη χοριακη!!!!!

Καλημερα κοριτσια!!!

Πηγα και εδωσα ιαμα για τη 2η χοριακη... Ελπιζω να ακούσω ενα μεγάλο μεγάλο νουμερο!!!

Βρεχει πολύ εδω, ευτυχως δεν με επιασε στο δρόμο!

Εσείς τι κάνετε?

Αγγελική μου? Πως πάει η ξάπλα? Τι διαβάζεις? Καμια καλή ταινια?

Λενιω περιμένουμε τα σχεδια σου!

Διδυμομανούλες? Φουσκώνετε?

Κοπελια μου??? Πως παει το συναχι? Περασε?

Σας φιλώ ολες πολύ πολύ! Καλη βδομάδα να έχουμε!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!

Πηγα και εδωσα ιαμα για τη 2η χοριακη... Ελπιζω να ακούσω ενα μεγάλο μεγάλο νουμερο!!!

καλημερα στο ευχομαι ολοψυχα τι ωρα περιμενεις αποτελεσματα?

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Μολις με πήρανε!

567,60!!!!!

Ουχχχχ πάει και αυτο!!!!

μπραβο μπραβο!!!!!!!!πολυ το χαρηκα αντε με το καλο τωρα στον υπερηχο.

πως νιωθεις τωρα που το σιγουρεψες?

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Ξεκινησε πολυ ευχαριστα με τα νεα σου, Μισπιγκυ. Εφυγε κι αυτη η αγωνια. Ολα θα πανε πολυ καλα και ειλικρινα στο ευχομαι! Για υπερηχο ποτε θα πας?

Κι εδω εχει ασχημο καιρο και εβαλε και κρυο. Η μπεμπουλα ειναι καλυτερα. Ειναι η ωρα της για γαλα και την περιμενω να ξυπνησει. Παντως το βραδυ κοιμαται γεματο 6ωρο η 7ωρο αν ειναι κουρασμενη και δεν μας κουραζει. Μακαρι να ειναι παντα ησυχο.

Οι υπολοιπες κοπελες τι κανετε? Πως περασατε το Σκ?

Πολλα φιλια και απο τη μπεμπα σε ολες και στα μωρακια οσων εχουν ηδη στην κοιλιτσα τους.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...