Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

MissPiggy καλή επιτυχία για αύριο!!!!!!!!!!!! Να έχεις μια μεγάααααααλη χοριακή!:D:D:D:D:D

Αχ κοριτσακι μου ευχαριτώ! Θα παω νωρις νωρις....

Μακαρι να πάνε ολα καλα!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας Ευχαριστώ παρα Πολύ για τις απαντήσεις σας... Θέλει χρόνο και Υπομονή όλο αυτο απλά κι Εγώ νοιώθω πια ότι δεν έχει τελειωμό...

Τελοσπαντων, θα δούμε..

Προς το παρών Εύχομαι στην Miss piggy μας μια τεράστια χοριακη αύριο και Ολα να πανε καλα!

Καληνύχτα και φιλια σε όλες!

215!!!

Κοριτσια θετικο!!!!

Ειμαι εγκυος!!!

Απιστευτο!! Συγχαρητηρια!!!!

Φανταστικη κι η χοριακη!! Πολυ χαρηκα missPiggy μου! Ευχομαι ολα να πανε τελεια σε ολη την εγκυμοσυνη:D

Μα καλα, πως το εμαθες τοσο νωρις??

Διαφημίσεις

Πηγα στις 8 και μετα νομιζω πηγε ο γιατρος μου και επιασε τη μικροβιολογο απο το λαιμο για να το βγαλει.

Με πηρε ο ιδιος τηλ. Δεν ειναι σιγουρος αν ειναι ενα η δυο. Θα δουμε την χοριακη της δευτερας και θα μου πει περισσοτερα!!!

Ας ειναι οτι να ναι... Δεν με νοιαζει! Αρκει που ειμαι εγκυος!

c12e25debb.png

215!!!

Κοριτσια θετικο!!!!

Ειμαι εγκυος!!!

:D:D:D:D:DΜπραβο κουκλα!!!!!

Χαιρομαι παρα παρα πολυ για σενα!!!!

πες μας πως νιωθεις? ο αντρουλης σου πως το πηρε?

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Αχ misspiggy μου τι ευχαριστα νεα... Ρε συ, το σκεφτομαι πολυ σοβαρα, μετα και απο τα νεα σου, μηπως πρεπει να παω κι εγω στον Βασ/λο... Διαβασα και στο φορουμ οτι και μια αλλη κοπελα πετυχε και τωρα περιμενουμε και την αγγελικ. Ε δλδ, αν ειναι και της αγγελικης θετικο( μακαρι!!) μηπως να το σκεφτω? εσυ τι αποψη εχεις γενικα για το κεντρο? απο ολες τις αποψεις εννοω..

Μισπιγκυ,τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα? κ εγω μπηκα για να σου ευχηθω καλα αποτελεσματα κ διαβασα το νουμερο! πωπω χαρεσ! φανταζομαι πωσ θα νιωθετε με τον αντρα σου! μπραβο κ παλι μπραβο! πολλα συγχαρητηρια κ να εχεισ μια τελεια εγκυμοσυνη!

Καλημερα σε ολεσ!

215!!!

Κοριτσια θετικο!!!!

Ειμαι εγκυος!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε τωρα καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!!!!! Ολα καλά πήγαν! Και η ξάπλα συνεχίζεται ,ε! Μην πάρεις φόρα και αρχίζεις και κουνιέσαι!!:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια δεν υπαρχουν λογια!

Ειχα μεν καλο προαισθημα αλλα οταν μου το ειπε ο γιατρος τον ρωταγα και τον ξαναρωταγα “αληθεια? Αληθεια?”.

Ο καλος μου ηταν πολυ σιγουρος και το λεει απο χτες! Λεει μαλιστα οτι ειναι διδυμα! Χαρηκε παρα παρα πολυ και τωρα ξαπλωσε γιατι δεν κοιμηθηκαμε το βραδυ και πολυ.

Η μαμα μου εκλαιγε απαρηγορητη! Ο μπαμπας ειχε παει το σκυλο βολτα και γυρισε και βρηκε τη μαμα να κλαιει και νομιζε οτι ηταν αρνητικο... Μεχρι να του εξηγησει πηγε να πεθανει!

Και η φοβερη γιαγια μου που ενω δεν της ειχα πει τιποτα, της λεω μαντεψε και ηταν το πρωτο που ειπε! Και μου ειπε οτι μου το ειχε υποσχεθει οτι αν δεν δει δισεγγονο δεν θα πεθανει! Επισης ηταν η πρωτη που ηθελε να χαιδεψει την κοιλια μου!

c12e25debb.png

Κοριτσια δεν υπαρχουν λογια!

Ειχα μεν καλο προαισθημα αλλα οταν μου το ειπε ο γιατρος τον ρωταγα και τον ξαναρωταγα “αληθεια? Αληθεια?”.

Ο καλος μου ηταν πολυ σιγουρος και το λεει απο χτες! Λεει μαλιστα οτι ειναι διδυμα! Χαρηκε παρα παρα πολυ και τωρα ξαπλωσε γιατι δεν κοιμηθηκαμε το βραδυ και πολυ.

Η μαμα μου εκλαιγε απαρηγορητη! Ο μπαμπας ειχε παει το σκυλο βολτα και γυρισε και βρηκε τη μαμα να κλαιει και νομιζε οτι ηταν αρνητικο... Μεχρι να του εξηγησει πηγε να πεθανει!

Και η φοβερη γιαγια μου που ενω δεν της ειχα πει τιποτα, της λεω μαντεψε και ηταν το πρωτο που ειπε! Και μου ειπε οτι μου το ειχε υποσχεθει οτι αν δεν δει δισεγγονο δεν θα πεθανει! Επισης ηταν η πρωτη που ηθελε να χαιδεψει την κοιλια μου!

αχου μωρε φοβερη η γιαγια!!! και για τον αντρουλη σου δεν λεω,διδυμα?το σκεφτεσαι να πας και να ειναι διδυμα?στο ευχομαι ολοψυχα!!!ειδες που δεν ηθελες να πας ολα καλα πηγαν!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Κοριτσια καλησπερα, εχθες εγινε η εμβρυομεταφορα γιαυτο και δεν εγραψα αμεσως.Μου εβαλε εμβρυα 2η μερας 4ων κυτταρων ,ειπε ηταν μετρια προς καλα.Αλλα επειδη φανηκαν μονο αυτα να πηγαινουν καλα απο τα 8 τα εβαλαν. Τα περιμενε σε ποιοτητα καλυτερα απο οτι καταλαβα.Ευχομαι ολα να πανε καλα.Ψιλοφοβαμαι λιγακι αλλα υπομονη.Φιλια

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Κοριτσια καλησπερα, εχθες εγινε η εμβρυομεταφορα γιαυτο και δεν εγραψα αμεσως.Μου εβαλε εμβρυα 2η μερας 4ων κυτταρων ,ειπε ηταν μετρια προς καλα.Αλλα επειδη φανηκαν μονο αυτα να πηγαινουν καλα απο τα 8 τα εβαλαν. Τα περιμενε σε ποιοτητα καλυτερα απο οτι καταλαβα.Ευχομαι ολα να πανε καλα.Ψιλοφοβαμαι λιγακι αλλα υπομονη.Φιλια

Μη φοβάσαι τίποτα! Το κάθε έμβρυο έχει τη δυναμική του.

Τωρα θέλει ξάπλα και θετική σκέψη! Σου έυχομαι να έχεις ωραία νέα σε 14 μέρες!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...