Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Να ρωτησω και κατι αλλο ο Κ.Φραιδακης μου ζητησε να κανω μια χωριακη πριν ξεκινησουμε διαδηκασια γιατι ομως αφου δεν υπαρχει πιθανοτιτα με το σπερμα μας να ειμαι εγκυος?με μπερδεψε!

Αν μπορείς να βρεις ενα καλό κέντρο στην κρήτη σίγουρα θα γλιτώσεις πολλά εξοδα... Εισιτηρια, ξενοδοχεια ταξί και όλα αυτά. Εγω λέω να πας να τον δεις.

Οσο για την χοριακη... Δεν έχω ιδέα... Ισως κάποια αλλη κοπέλα μπορεί να σε βοηθήσει...

Οσο για την αναμονη... Τι να κάνω... Δεν έχω επιλογή, θα περιμένω... Ασε που σου είπα, εχω και ενα κομμάτι που δεν θέλει να παει γιατι τρομάζω με το πιθανο αρνητικο αποτέλεσμα!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Μην φοβασαι τπτ οθεος ειναι μεγαλος...Καθε εμποδιο μην τοδεχτεις σαν αποτυχια δες το σαν αναμονη για κατι υπεροχο!!!ολα θα πανε καλα!!!για καποιο λογο γινονται ολα οι δοκιμασιες ειναι για μας που αντεχουμε να τις περασουμε...

Η παναγια ειναι συνοδοιπορος μας στον αγωνα ειναι και αυτη μανα και μας συμπωνα!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

κοριτσια καλησπερα! Γονιμοποιηθηκαν 8 απο τα 9. Ειναι πολυ καλα ειπε ο γιατρος.Η εμβρυομεταφορα ισως γινει αυριο ή το Σαββατο, θα μου πει αυριο πρωι πρωι.Απλος ανησυχω λιγο για την πορεια τους γιατι τις αλλες φορες δεν διαιροντουσαν σε πολλα κυταρα.Θα δουμε.Φιλια

Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Τωρα που σου γράφω μπορεί και να εχεις ηδη τα εμβρυάκια στην κοιλίτσα! Καλά στερεώματα!:D:D

Καλημερα !!!! σε ολες! μιςπιγκι δεν εχεις αδικο θα δω και αλους πιθανοτατα!απλα ηθελα να βρω καποιον γιατρο εδω στην Κρητη γιατι φοβαμαι πως θα ερθω Κρητη μετα την εμβρυομεταφορα?

Θα συμφωνήσω με τη MissPiggy ο γιατρός σου πρέπει να σε εμπνέει γιατί αυτό είναι και κάτι που επηρεάζει την ψυχολογία μας, η οποία είναι εξίσου σημαντική!

Εντάξει μην πας και σε πάααααρα πολλούς και μπερδευτείς...Αλλά σίγουρα πρέπει να βρείς κάποιον να σου κάνει κλικ!

MissPiggy 1 μέρα ακόμα για τα θετικά αποτελέσματα! μην ακούω οτι δε θες να πας κτλ...Θα σε μαλώσω!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

MissPiggy 1 μέρα ακόμα για τα θετικά αποτελέσματα! μην ακούω οτι δε θες να πας κτλ...Θα σε μαλώσω!!!

Να με μαλώσεις... Θα παω, θα παω ομως... Απλα φοβάμαι και λίγο...

Παρόλα αυτά έχω και ενα κομμάτι που είναι αισιοδοξο...

Σημερα εφτιαχνα καφε (ντεκαφεϊνε) και σκεφτομουν ότι μπορεί να ειναι ο τελευταίος...

c12e25debb.png

Καλημερα σε ολες!

Βλεπω πολλα και ωραια νεα, και καινουργια προσωπα!

Καταρχας, καλωσηρθες lucky! Ευχομαι να σου πανε ολα καλα! Πιστευω οτι με την πρωτη θα μεινεις εγκυος! Εισαι πολυ μικρη και αυτο βοηθαει. δεν βλεπεις την gemini? διδυμα:wink:

αυτο που διαβασα και δεν μου πολυαρεσε ειναι αυτο που ειπες για τον γιατρο. Οτι ειναι απαισιοδοξος. Ενας λογος που εγω αλλαξα τον πρωτο μου γιατρο ηταν αυτος. Εγω ημουν μες την τρελλη χαρα και αυτος με εριχνε απιστευτα με την απαισιοδοξια του.. Κοιτα το αυτο! Η ψυχολογια ειναι πολυ σημαντικη!

Κι εσυ μελτεμακι, δεν ξερω αν σε εχω καλωσορισει... Ημουν λιγο στις μαυρες μου αυτες τις μερες και δεν πολυεγραψα . Σου ευχομαι καλη αρχη και ολα να σου πανε καλα!

Αγγελικ κοντος ψαλμος! Αντε να βαλεις κι εσυ τα εμβρυακια και να εχουμε για εσενα να αγωνιουμε!! ευχομαι σουπερ καλη επιτυχια! ειχες κανενα νεο?

Gemini μου διαβαζω τα νεα σου και χαιρομαι και ευχομαι να δεις και την καρδουλα συντομα!! Ποτε ειναι να ξαναπας για υπερηχο?

missPiggy μου απιστευτο ετσι? μια μερα εμεινεεεεεεε!!!

εχω πολυ αγωνια! Πως νοιωθεις? Μεχρι τωρα σε εχω κοψει αρκετα ψυχραιμη. Οχι σαν εμενα και την gemini που καναμε τις χοριακες πιο νωρις απ'οτι επρεπε! μπραβο, δεν εκλεψες ουτε μια μερα! Ευχομαι αυριο να ακουσουμε τα ευχαριστα και να κανουμε παρτυ στο φορουμ!!!

Κοπελια μου εσυ? Πως τα παει η μικρη? Σας ευχομαι χρονια πολλα για την επετειο σας αν και λιγο καθυστερημενα! Να ειστε αγαπημενοι, υγειεις και να χαιρεστε το κοριτσακι σας!

Εγω κοριτσια πηγα χθες σε εναν γιατρο για τον οποιο ειχα ακουσει παρα πολυ καλα λογια απο φιλες και γνωστες. ΕΧΕΤΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ?? χαχα

Μιλησαμε αρκετα, του ειπα ολο το ιστορικο μου και με εξετασε κιολας, υπερηχο εννοω.

Απο την εικονα του υπερηχου, τις εξετασεις και ολα αυτα που του ειπα, το σπερμοδιαγραμμα κλπ αυτος θεωρει οτι δεν υπηρχε κανενας λογος να εχω μπει στην διαδικασια της εξωσωματικης. Στην ουσια δεν εχω τιποτα (το ηξερα αυτο αλλα τελοσπαντων)

Συνηθως, λεει, σε μια γυναικα κανουμε εφωσωματικη

1. Οταν υπαρχει προβλημα στο σπερμα

2. Οταν εχουν προβλημα οι σαλπιγγες

Για ολα τα αλλα θεματα, κανονικα γινονται αλλες θεραπειες.

Κατι που μπορει να συμβαινει στην περιπτωση μου, απ'οτι μου ειπε, ειναι οτι αφου στην λαπαροσκοπηση βρηκε ο γιατρος οτι εχω ενδομητριωση θα επρεπε να μου κοψει την περιοδο για 4 μηνες ωστε οποιαδηποτε εστια ενδομητριωσης τυχον ειχε μεινει, να εξαλειφθει (γιατι κανονικα η περιοδος τροφοδοτει την ενδομητριωση). Επισης επειδη στις ορμονικες εξετασεις ειδε κατι περιεργα νουμερα, μου ειπε να τις επαναλαβω και να κανω και ΑΜΗ. Τι ειναι αυτο? Ξερετε?

Μου ειπε οτι για τωρα προεχει να βαλω τα κατεψυγμενα μου. Εγω τον ρωτησα, εσεις τι πιστευετε οτι πρεπει να κανω αν δεν πετυχουν και τα κατεψυγμενα? Και μου ειπε οτι θα το δουμε αυτο.

Πρωτα θα δει το DVD της λαπαροσκοπησης, θα κανω και τις εξετασεις που μου ειπε, και θα μιλησουμε σε λιγες μερες παλι.

Με ειδε οτι αγχωθηκα με ολα αυτα γιατι εγω σκεφτομουν οτι παλι αναμονη, παλι λαπαροσκοπηση πιθανως, κοψιμο περιοδου κλπ.... Σαν να με διαβασε εκεινη τη στιγμη και χωρις να πω τιποτα μου ειπε, "μην νοιωθεις οτι ξεκινας απο το μηδεν. Ολα αυτα που εχουμε στα χερια μας βοηθανε να βγαλουμε συμπερασματα. Δεν αρχιζεις απο την αρχη"

Το θεμα κοριτσια ειναι οτι φοβαμαι παρα πολυ μην φαω κι αλλες αναμονες και τελικα δεν γινει τιποτα, θα εχω χασει και πολυτιμο χρονο και ξανακαταληξω τελικα σε εξωσωματικη...

Τελοσπαντων... Ας κλεισω εδω το μαιλ μου γιατι σας ζαλισα...

Φιλακια σε ολες και καλημερα!

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσια πηγα χθες σε εναν γιατρο για τον οποιο ειχα ακουσει παρα πολυ καλα λογια απο φιλες και γνωστες. ΕΧΕΤΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ?? χαχα

Μιλησαμε αρκετα, του ειπα ολο το ιστορικο μου και με εξετασε κιολας, υπερηχο εννοω.

Απο την εικονα του υπερηχου, τις εξετασεις και ολα αυτα που του ειπα, το σπερμοδιαγραμμα κλπ αυτος θεωρει οτι δεν υπηρχε κανενας λογος να εχω μπει στην διαδικασια της εξωσωματικης. Στην ουσια δεν εχω τιποτα (το ηξερα αυτο αλλα τελοσπαντων)

Κατι που μπορει να συμβαινει στην περιπτωση μου, απ'οτι μου ειπε, ειναι οτι αφου στην λαπαροσκοπηση βρηκε ο γιατρος οτι εχω ενδομητριωση θα επρεπε να μου κοψει την περιοδο για 4 μηνες ωστε οποιαδηποτε εστια ενδομητριωσης τυχον ειχε μεινει, να εξαλειφθει (γιατι κανονικα η περιοδος τροφοδοτει την ενδομητριωση). Επισης επειδη στις ορμονικες εξετασεις ειδε κατι περιεργα νουμερα, μου ειπε να τις επαναλαβω και να κανω και ΑΜΗ. Τι ειναι αυτο? Ξερετε?

Μου ειπε οτι για τωρα προεχει να βαλω τα κατεψυγμενα μου. Εγω τον ρωτησα, εσεις τι πιστευετε οτι πρεπει να κανω αν δεν πετυχουν και τα κατεψυγμενα? Και μου ειπε οτι θα το δουμε αυτο.

Πρωτα θα δει το DVD της λαπαροσκοπησης, θα κανω και τις εξετασεις που μου ειπε, και θα μιλησουμε σε λιγες μερες παλι.

Με ειδε οτι αγχωθηκα με ολα αυτα γιατι εγω σκεφτομουν οτι παλι αναμονη, παλι λαπαροσκοπηση πιθανως, κοψιμο περιοδου κλπ.... Σαν να με διαβασε εκεινη τη στιγμη και χωρις να πω τιποτα μου ειπε, "μην νοιωθεις οτι ξεκινας απο το μηδεν. Ολα αυτα που εχουμε στα χερια μας βοηθανε να βγαλουμε συμπερασματα. Δεν αρχιζεις απο την αρχη"

Το θεμα κοριτσια ειναι οτι φοβαμαι παρα πολυ μην φαω κι αλλες αναμονες και τελικα δεν γινει τιποτα, θα εχω χασει και πολυτιμο χρονο και ξανακαταληξω τελικα σε εξωσωματικη...

Λενάκι μου... Εχω πολύ αναμεικτα συναισθήματα για όλα αυτά που μας εγραψες...

Καταρχάς μου αρέσει αυτος ο γιατρός... Ετσι όπως τον περιγράφεις είναι ενα αξιοπιστος και σοβαρος ανθρωπος. Αυτό που λέει για το πότε πρέπει να κάνουμε εξωσωματική είναι σωστο, το λέει και ο δικός. Θυμασαι και εμενα μου ελεγε οτι αφού δεν έχουμε θεμα με το σπέρμα και τις σαλπιγγες θα μεινουμε εγκυος σπίτι μας... Και το προσπαθησαμε αρκετους μήνες, αλλά δεν έγινε... Ακόμα μου λεει οτι αν είχα υπομονή θα γινόταν, απλά θα έπερνε παραπάνω...

Μην ξεχνάμε όμως ότι υπάρχει και αυτό το καταραμένο κομμάτι της "ανεξήγητης υπογονιμότητας" και εγω αυτό φοβήθηκα και είπα τέλος τα παιχνίδια, εξωσωματική...

Εσύ ομως ούτε εκει ανηκεις γιατι μην ξεχνάς ότι εχεις μείνει εγκυος και μάλιστα 2 φορες... Οπότε επιμένω ότι θα ξαναμείνεις...

Ξέρω ότι δεν σου λεω τιποτα συγκεκριμένοα αλλά μόνο σπόρπιες σκέψεις... Αλλά μόνο τέτοιες έχω σημερα!

Κοιτα να δεις, σου το ειπε και αυτός, τωρα θα επικεντρωθεις στα παγωτάκια σου! Και θα το κάνεις με όλο σου το είναι και θα πιστεψεις σε αυτα με όλη σου την ψυχή και θα προσευχηθείς για αυτά με ολη σου την πίστη!!!!

ΑΝ ΑΝ και παλι ΑΝ αυτό δεν πετυχει, μου φαίνεται ότι εχεις βρει τον ανθρωπο σου... Θα πας εκεί και θα το ξανασυζητήσεις, θα δεις τι θα σου προτείνει και τότε θα το εκτιμήσουμε από την αρχή.

Αλλά ειπαμε, ενα βήαμ τη φορά! Τωρα τα παγωτάκια!

Η ΑΜΗ είναι μια εξέταση που δείχνει απόθεμα ωαριων... Θα την κάνω και εγω αν δεν ειναι θετική αυριο. Εχει ενδειξη μετά τα 35 ή αν υπαρχει στην οικογενεια ιστορικό πρόωρης εμμηνοπαυσης και γι'αυτο ο γιατρος μου ειχε πει οτι δεν χρειαζεται να την κάνω. Αλλά τωρα που από την ανταπόκριση στα φάρμακα φάνηκε ότι ίσως δεν έχω μεγάλο απόθεμα, πρέπει να την κάνω... Αλλά είπαμε ενα βήμα τη φορά... Και εσύ και εγω!!!

c12e25debb.png

Επίσης ξεχασα να σου πω ότι και εγώ εχω εκπλαγεί με την υπομονή μου, που συνήθως δεν εχω καθόλου μα καθόλου... Αλλά μάλλον ε=έχει ενα μεγάλο κομμάτι φόβου μέσα...

c12e25debb.png

Καλημερα σε ολες!

Βλεπω πολλα και ωραια νεα, και καινουργια προσωπα!

Gemini μου διαβαζω τα νεα σου και χαιρομαι και ευχομαι να δεις και την καρδουλα συντομα!! Ποτε ειναι να ξαναπας για υπερηχο?

Θα πάω την Πέμπτη μαλλον. Ασε κι εγώ δεν αισθανομαι τίποτα και εχω κατααγχωθεί αλλά τελοσπάντων...

Θα συμφωνήσω κατά πολύ με τη MissPiggy!;) Ο γιατρός σου φαίνεται πολύ ειλικρινής και σωστός! Κι εγώ από οτι έχω ακούσει οταν υπάρχει ενδομητρίωση πρώτα κάνεις θεραπέια γι αυτό και μετά εξωσωματική...Βέβαια γιατρός δεν έιμαι..

Τελοσπάντων, αυτό που έχει σημασία είναι να νιώθεις καλά με τον γιατρό σου (και οτι κατάλαβε την ψυχολογία σου εκέινη την ώρα, δεν το συζητώ πολύ σημαντικό!) και να μη μετανιώσεις για οτι έχεις κανει ως τωρα. Το θέμα της υποβοηθούμενης είναι τόοοοοοσο περίπλοκο που δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι για τίποτα, αφού έχουμε ακούσει περιπτώσεις και περιπτώσεις. Τωρα προέχει να βάλεις τα παγωτάκια σου -αφού αυτό πρότεινε και ο γιατρός. Λογικά θα ξεκινήσεις στον επόμενο κύκλο, ε?

Και έχεις όοοοοοοοοοοοοοοοολες τις θερμές ευχές μας!:D:D

Να με μαλώσεις... Θα παω, θα παω ομως... Απλα φοβάμαι και λίγο...

Παρόλα αυτά έχω και ενα κομμάτι που είναι αισιοδοξο...

Σημερα εφτιαχνα καφε (ντεκαφεϊνε) και σκεφτομουν ότι μπορεί να ειναι ο τελευταίος...

Ετσι να σκέφτεσαι!! Αυριο περιμένουμε τα ωραία νέα σου!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα :D MissPiggy αύριο η μεγάλη μέρα ε;Σου εύχομαι να έχεις μία μεγαααααάλη χοριακή!Και να πίνεις έναν καφέ την μέρα κανονικό και οχι ντεκαφεινέ γιατί μου φαίνεται απο αυτό είσαι έτσι απαισιόδοξη.Με τέτοιο καφέ γλυκια μου πως να δεις τον κόσμο αισιόδοξα;;;:tongue:Τώρα όσον αφορά τις ορμονικές σε ρώτησα και παραπάνω δεν σου είχαν πει κάτι;Είχες τόσο καλή fsh;Μου φαίνεται περίεργο.Εγώ είχα κάνει ΑΜΗ τελευταία στιγμή και όταν την είδα τράβαγα τα μαλλιά μου.Ο γυναικολόγος που πήγαινα μου έλεγε οτι αφού η fsh είναι σχετικά καλή δεν υπάρχει λόγος ανυσυχίας και ο εξωσωματικός μου έλεγε τα αντίθετα:shock::shock:Αφού συχτήριζα την τύχη μου που δεν είχα στοκάρει ωάρια απο 10 χρόνια πριν...Τελικά δεν μου χρειάστηκαν;)Τώρα επειδή το έχω απορία.Καλά στα κέντρα οι γιατροί δεν σας ζήτησαν όλες τις ορμονικές απο την αρχή;Γιατί εγώ τις είχα κάνει εξ αρχής απο μόνη μου και του της πήγα.Τσατιζομαι τώρα:mad: η εικόνα ενός "ασθενή" πρέπει να είναι γενική όχι οτι να ναι...

Καλημέρα :D MissPiggy αύριο η μεγάλη μέρα ε;Σου εύχομαι να έχεις μία μεγαααααάλη χοριακή!Και να πίνεις έναν καφέ την μέρα κανονικό και οχι ντεκαφεινέ γιατί μου φαίνεται απο αυτό είσαι έτσι απαισιόδοξη.Με τέτοιο καφέ γλυκια μου πως να δεις τον κόσμο αισιόδοξα;;;:tongue:Τώρα όσον αφορά τις ορμονικές σε ρώτησα και παραπάνω δεν σου είχαν πει κάτι;Είχες τόσο καλή fsh;Μου φαίνεται περίεργο.Εγώ είχα κάνει ΑΜΗ τελευταία στιγμή και όταν την είδα τράβαγα τα μαλλιά μου.Ο γυναικολόγος που πήγαινα μου έλεγε οτι αφού η fsh είναι σχετικά καλή δεν υπάρχει λόγος ανυσυχίας και ο εξωσωματικός μου έλεγε τα αντίθετα:shock::shock:Αφού συχτήριζα την τύχη μου που δεν είχα στοκάρει ωάρια απο 10 χρόνια πριν...Τελικά δεν μου χρειάστηκαν;)Τώρα επειδή το έχω απορία.Καλά στα κέντρα οι γιατροί δεν σας ζήτησαν όλες τις ορμονικές απο την αρχή;Γιατί εγώ τις είχα κάνει εξ αρχής απο μόνη μου και του της πήγα.Τσατιζομαι τώρα:mad: η εικόνα ενός "ασθενή" πρέπει να είναι γενική όχι οτι να ναι...

Είχα κάνει ΟΛΕΣ τις ορμονικές και μάλιστα 100 φορές γιατι αλλάζοντας κέντρο με βάλανε και τις ξαναέκανα και οταν ξεκίνησα την εξωσωματική, ξανα μανα... Εκτος από την ΑΜΗ. Μου ειχε πει οτι ειμαι μικρη και δεν εχω ιστορικο... Κανενας από τους 3 γιατρους δεν με εβαλε να την κανω

Τι να πω τώρα...

Και εσυ να μην συγχύζεσαι στην κατασταση σου! ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ! :-P

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κι απο μένα.προσπαθώ απο το πρωί να γράψω και όλο κάτι θέλει η μπεμπούλα και αφήνω το κείμενο μισό. Την έχουμε με συναχάκι και θέλει τράβηγμα η μυτουλα συνέχεια και φυσιολογικό ορό. Κατα τα άλλα είμαστε καλά. Παρόλο το συνάχι δεν κλαίει καθόλου και κάνει υπομονή... μακάρι να είναι έτσι πάντα.

Λένη μου όσον αφορά την ενδομυτρίωση και σε μένα μετά την λαπαροσκόπηση που με καθάρισαν απο την ενδομυτρίωση, μου έκοψαν την περίοδο για 4 μήνες και μου ήρθε λόγω των ενέσεων μετά απο 6 μήνες. Θα πρέπει να ξανακάνεις λαπαροσκόπηση για να δουν αν εισαι καθαρή ή δεν πειράζει τώρα?

Μισπίγκυ έφτασε η μεγάλη μέρα. Κι εγω ντεκαφεϊνέ έπινα σε όλη την εγκυμοσύνη και κάπως μου φαινόταν.Ένας καφές όμως την ημέρα δεν πειράζει, απλά εγώ είχα καταλάβει οτι πείραζε το μωρό γιατί όλο κουνιόταν μετά τον καφε.

Οι υπόλοιπες της παρέας καλά?

Πολλά΄φιλιά σε όλες!

αυτο που διαβασα και δεν μου πολυαρεσε ειναι αυτο που ειπες για τον γιατρο. Οτι ειναι απαισιοδοξος. Ενας λογος που εγω αλλαξα τον πρωτο μου γιατρο ηταν αυτος. Εγω ημουν μες την τρελλη χαρα και αυτος με εριχνε απιστευτα με την απαισιοδοξια του.. Κοιτα το αυτο! Η ψυχολογια ειναι πολυ σημαντικη

Απο σενα πηρα θαρρος που το ειχες γραψει σε ενα παλιο σου μαιλ και πραγματικα μου φανηκε τοτε παραξενο,αλλα τωρα το ζω.

, "μην νοιωθεις οτι ξεκινας απο το μηδεν. Ολα αυτα που εχουμε στα χερια μας βοηθανε να βγαλουμε συμπερασματα. Δεν αρχιζεις απο την αρχη"

αυτο που μου ειπε ο γυναικολογος μου οταν μαθαμε για εξωσωματικη με βοηθισε ισως βοηθισει και σενα "μπαινοντας σε αυτη την διαδηκασια ξεχνας τον χρονο και το προγραμμα το μωρο θα ερθει οταν θελει αυτο.Καθε εξεταση και καθε θεραπια θα σε φερει ποιο κοντα στον πολυποθητο στοχο σου".Μη φοβασαι καλη ασε να δουμε τι θα γινει πρωτα με τα παγωτακια σου και βλεπουμε.

Ευχομαι αυτη η φορα να ειναι η τυχερη!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Αγγελικ τελικα τι εγινε με τα ωαριακια σου?

κοριτσια για βοηθιστε με λιγο πως θα κανω παραθεση σε ενα μνμ?

pXWyp3.png

Αγγελικ τελικα τι εγινε με τα ωαριακια σου?

κοριτσια για βοηθιστε με λιγο πως θα κανω παραθεση σε ενα μνμ?

Πατάς το quote στο μήνυμα που θες και μετά στην απάντηση γράφεις το δικό σου σαν συνέχεις χωρίς να σβήσεις τίποτα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...