Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

ξεκιναω λοιπον, ειμαι απο Κρητη,εγω ειμαι στα 23 και ο αντρας μου στα 40.Τον Ιουνιο μαθαμε οτι ο αντρας μου εχει σοβαρη ολιγο-ασθενο-τερατοσπερμια και εγω φουλ πολυκιστικες(η χαρα μας στην υποθεση ηταν οτι τουλαχιστον θα κανουμε παιδι χωρις δοτες).Ξεκιναω λοιπον να μαζευω χαρτια για να περασουμε την επιτροπη του ΙΚΑ(στις 12/10).Πριν απο τον Ιουνιο (γιατι προσπαθουμε 4 χρονια και ειμαστε παντρεμενοι 1 λεγαμε να ερθει το παιδακι και μετα δεν μας βιαζει)προηγηθικαν μετριματα ημερων ,θερμοκρασιας ,ταματα ,προσευχες ,κατακοριφα και αλλα γιατροσοφια μηπως και γινει το θαυμα.τπτ.Περιμενωντας να βγαλουμε ενα 2ο σπερματοδιαγραμα με 3 μηνες διαφορα που ζηταει το ΙΚΑ ειχαμε αρκετες και εντονες κρισεις πριαπισμου(ο καλος μου εχει μεσογειακη αναιμια και επερνε συμπληροματα τεστοστερονης)ετσι μας περασε ενα καλοκαιρι χαλια.Εκλησαν οι μοναδες γονημοποιησης για καλοκαιρι και φτανει ο Σεπτεμβρης και μετα απο πολλες τηλ. κλησεις κλεινω ραντευου με τον κ. Μακηγιαν@κη στο ΠΑΓΝΗ.Δυο μερες πρην το ραντευου το ΣΔοε πιανει τον κ.ΜΑΚ.και τον παυουν απο τα καθηκοντα του(τζιφος παλι)Απελπισμενη παιρνω στα ιδιοτηκα στο Μητερα Κρητης τον Κ.φραιδακη και στο Ευγονια τον κυριο Λαινα και κλεινω ραντευου.δινει ο αντρας μου δειγμα 4 φορες στο Παγνη και του λενε οτι ειναι λιγο η πεμπτη ηταν και η τυχερη αλλα μου λεει με γλυκια φωνη η βιολογος βρηκαμε μεσα στο σπερμα αιμα και αυτο ειναι ανησυχιτικο(ο ουρολογος του ΙΚΑ λεει οτι δεν ειναι κατι μπορει να ετυχε)Ετσι φτανουμε στο πολυποθητο σημερα που εκλεισε ο φακελος για το ΙΚΑ και ειμαστε οκ για αθηνα.Μηλισαμε σημερα και με τον γιατρο και μας ειπε καποια πραγματα για την περιπτωση μας,μας ειπε και για το κοστος(μας εκοψε τα φτερα)Και περιμενουμε την τεταρτη να περασουμε επιτροπη να συναντησουμε και τον κ.Λαινα.συγνωμη αν σας κουρασα σταματαω εδω γιατι συντομα θα σας βομβαρδισω με ερωτησεις.Ευχαριστω πολυ που αφιερωσατε χρονο να διαβασετε την αναρτηση μου.:-):smile::-)

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Πω πω κοριτσάκι...

Δεν ξέρω τι να σου πω... Δεν Έχω εμπειρία με θέματα σπέρματος.

Για ένα είμαι Σίγουρη όμως: είσαι παρα παρα παρα πολυ μικρη και θα μείνεις έγκυος με την Πρωτη! Γενικά Νομίζω ότι οι περιπτώσεις που υπάρχει θέμα με το σπερμα είναι οι πιο εύκολες! Το προσπερνας κατευθείαν με την εξωσωματικη και μετα Όλα είναι εύκολα! Και οι πολυκυστικες δεν είναι πρόβλημα Όταν κανεις εξωσωματικη...

c12e25debb.png

Πω πω κοριτσάκι...

Δεν ξέρω τι να σου πω... Δεν Έχω εμπειρία με θέματα σπέρματος.

Για ένα είμαι Σίγουρη όμως: είσαι παρα παρα παρα πολυ μικρη και θα μείνεις έγκυος με την Πρωτη! Γενικά Νομίζω ότι οι περιπτώσεις που υπάρχει θέμα με το σπερμα είναι οι πιο εύκολες! Το προσπερνας κατευθείαν με την εξωσωματικη και μετα Όλα είναι εύκολα! Και οι πολυκυστικες δεν είναι πρόβλημα Όταν κανεις εξωσωματικη...

Να σου πω την αληθεια γλυκια μου και εγω ετσι πιστευα οτι ειμαι μικρη και θα ειναι ευκολο αλλα ο γιατρος σημερα ηταν πολυ απεσιοδοξος για την επιτυχια μας.

Μετραω και εγω μαζι σου τις μερες και το Σαββατο περιμενω τα ευχαριστα νεα!;)

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Να σου πω την αληθεια γλυκια μου και εγω ετσι πιστευα οτι ειμαι μικρη και θα ειναι ευκολο αλλα ο γιατρος σημερα ηταν πολυ απεσιοδοξος για την επιτυχια μας.

Μετραω και εγω μαζι σου τις μερες και το Σαββατο περιμενω τα ευχαριστα νεα!;)

Κοιτα κι εγώ πολύκυστικές 'εχω και ο άντρας μου χαμηλή κινητικότητα...Η αλήθεια είναι οτι για εξωσωματική θεωρούμαστε εύκολ'ή περίπτωση.Είμαι 26 και πάντα πίστευα οτι θα κάνω παιδί προγραμματισμένα οποτε ακριβώς το ήθελα....Καλό ε?!!...

Σιγουρα οσα είπες προσπερνιούνται με την εξωσωματική. Θα σε καθοδηγήσει ο γιατρός σου και θα σας φύγει το 'αγχος!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα! Γονιμοποιηθηκαν 8 απο τα 9. Ειναι πολυ καλα ειπε ο γιατρος.Η εμβρυομεταφορα ισως γινει αυριο ή το Σαββατο, θα μου πει αυριο πρωι πρωι.Απλος ανησυχω λιγο για την πορεια τους γιατι τις αλλες φορες δεν διαιροντουσαν σε πολλα κυταρα.Θα δουμε.Φιλια

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

κοριτσια καλησπερα! Γονιμοποιηθηκαν 8 απο τα 9. Ειναι πολυ καλα ειπε ο γιατρος.Η εμβρυομεταφορα ισως γινει αυριο ή το Σαββατο, θα μου πει αυριο πρωι πρωι.Απλος ανησυχω λιγο για την πορεια τους γιατι τις αλλες φορες δεν διαιροντουσαν σε πολλα κυταρα.Θα δουμε.Φιλια

:D:D:D:D:D

luckym2 Καλώ ήλθες στην παρέα μας!!! Έχεις μεγάλη ιστορία και όπως φαίνεται τα αντιμετωπίζεις όλα με αισιοδοξία, κάτι που θα σε βοηθήσει πολύ. Στο κέντρο του Λαϊνά έκανα κι εγώ την εξωσωματική και πέτυχε με την πρώτη προσπάθεια. Τον ίδιο τον Λαϊνα είχαμε γιατρό. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, αλλά ο γιατρός είναι καθαρά προσωπικό και υποκειμενικό θέμα. Σου ευχομαι πάντως καλή επιτυχία να έχεις και να είναι η πρώτη σας προσπάθεια και η τυχερή σας!

ΑΓΓΕΛΙΚ με το καλό να γίνει η εμβρυομεταφορά και να γίνεις κι εσύ διδυμομανούλα, αλλά και ένα δεν μας χαλάει, ε?

Μισπίγκυ, Παρασκευή αύριο και μετά... Σάααααααββατοοοοοοοοοοο. Πέρασαν οι ημέρες...

Καλό ξημέρωμα σε όλες!!!

Lucky μου σας εξήγησε Γιατι δεν είναι αισιόδοξος; Που βλέπει να υπάρχει πρόβλημα; Λογο των πολυκιστικων και της ποιοτητας του σπερματος.Και ολο μας ελεγε οτι δεν ειναι ευκολη περιπτωση και οτι θα χρειαστει μακρυ προτοκολο γιατι ειναι δυσκολα τα πραγματα...και μας εσπρωξε και για λαπαροσκοπικη ιστερεκτομη(αν δεν κανω λαθος την ονομασια)για να αποκλησουμε καθε πιθανο προβλημα.και ουτε μια ελπιδα τπτ ουτε ενα μικρο φως στο σκοταδι.... ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα σας! μου δινει μεγαλη χαρα που ειμαι στην παρεα σας!:D:D:D

pXWyp3.png

Καλημέρα,

Lucky σου το έγραψε η Κοπελια θα σου το πω και Εγώ... Ο γιατρός είναι υποκειμενικό θέμα, αλλά το σίγουρο είναι ότι πρέπει να νιώθεις Σίγουρη και Καλά με το γιατρο σου! Να τον εμπιστεύεσαι απόλυτα! Εμένα ο Λαινας δεν ήταν ο γιατρός που μου ταίριαζε και έπρεπε να τον Έχω αλλάξει νωρίτερα! Μηπως και εσυ πρέπει να δεις και κάποιον ακόμα; Μπορεί κάποιος άλλος να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου και να σε κάνει να νιώσεις αισιόδοξη. Και πίστεψε με είναι πολυ σημαντικό να νιώθεις Σίγουρη και αισιόδοξη!!! Ίσως το πιο σημαντικο!!!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλημερα !!!! σε ολες! μιςπιγκι δεν εχεις αδικο θα δω και αλους πιθανοτατα!απλα ηθελα να βρω καποιον γιατρο εδω στην Κρητη γιατι φοβαμαι πως θα ερθω Κρητη μετα την εμβρυομεταφορα?

pXWyp3.png

Lucky... Εχεις ενα δίκιο σε αυτό...

Αλλά ο γιατρος μου εχει πολλές κοπελες εκτός αθηνών, ακόμα και από γαλλία εχει πολλές. Οταν εκανα ωοληψια γνωρισα μια κοπέλα που ειχε ερθει από Χιο. Εμεινε εδώ για την παρακολούθηση και τις 2 βδομαδες μετά τη μεταφορά και εχτες που μιλησα με το γιατρο μου μου ειπε οτι η χοριακη της ηταν θετική! Πολύ το χαρηκα.

Πάντως ξέρω ότι τις γαλλίδες τις αφήνει να πετάξουν την επόμενη της μεταφορας και μετα μενουν στο κρεββάτι.

Εσυ ίσως μπορείς να γυρισεις και με πλοίο. Κλείνεις μια καμπίνα και πας πίσω οριζοντιομένη... Θα βρείτε μια λύση σίγουρα!

Αγγελική μου? Που είσαι? Πες μας αν μιλησες με το κεντρο και πως πάνε τα εμβρυακια μας???? Πότε θα κάνεις μεταφορά? Λες να είσαι ήδη εκεί???

Κοπελια τι κανει η μπουμπου μας????

Λενακι που εισαι? Τι σχεδιαζεις????

διδυμομανουλες?????

Αυριο η μεγάλη μέρα.... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Δεν αντεχω άλλο....

Ειχα ενα τεστ φαρμακειου στο σπιτι και να ξερατε ποσο δελεαστηκα... αλλά λεω άσε μην τυχών δεν δείξει και περάσω την στενοχωρια αδικα...

Φιλια σε ολες!

c12e25debb.png

misspiggy υπομονη φτανει η μερα!η αληθεια ειναι οτι εγω το τεστ θα το ειχα κανει δεν αντεχω την αγωνια.Τι ωρα θα πας αυριο?

τι ωρα να περιμενουμε το αποτελεσμα ξερεις?

αντε ευχομαι μια μεγαλη χωριακη!!!

pXWyp3.png

Σημερα μιλησα με μια κοπελα απο το φορουμ απο ηρακλειο.εχει κανει 11 προσπαθιες(χαρας το κουραγιο της)και μου προτηνε να δω και τον γιατρο στα χανια εχουν λεει ενα πολυ καλο εμυριολογο κα οι τιμες τους ειναι πολυ καλες λεω να παω το αλλο σαββατο να δουμε τι θα μας πει.

Μηπως κανω λαθος και δεν πρεπει να παω σε τοσους γιατρους?

pXWyp3.png

Να ρωτησω και κατι αλλο ο Κ.Φραιδακης μου ζητησε να κανω μια χωριακη πριν ξεκινησουμε διαδηκασια γιατι ομως αφου δεν υπαρχει πιθανοτιτα με το σπερμα μας να ειμαι εγκυος?με μπερδεψε!

pXWyp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...