Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

gemini,miss ....ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις ευχες σας και σε σας οτι καλυτερο..θα παμε σε 2 σπερμοδιαγραμμα απλα για επιβεβαιωη και μετα για βιοψια..εμαθα βεβαια κατι που με πικαρε..το 2 σπερμοδιαγραμμα λεει πρεπει να εχει διαφορα 3μηνες απο το αλλο..ισχυει;θα την κανουμε μεσο ικα;πολλα τα λεφτα ρε κοριτσια αλλιως...ε;ο γιατρος μου ειναι διευθυντης σε ικα της θεσσαλονικης κ συνεργαζετε με το γενεσις..17 του μηνος εχουμε ραντεβου ξανα...και ανυπομονω να μου απαντησει καποιες αποεριες..

Διαφημίσεις

gemini,miss ....ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις ευχες σας και σε σας οτι καλυτερο..θα παμε σε 2 σπερμοδιαγραμμα απλα για επιβεβαιωη και μετα για βιοψια..εμαθα βεβαια κατι που με πικαρε..το 2 σπερμοδιαγραμμα λεει πρεπει να εχει διαφορα 3μηνες απο το αλλο..ισχυει;θα την κανουμε μεσο ικα;πολλα τα λεφτα ρε κοριτσια αλλιως...ε;ο γιατρος μου ειναι διευθυντης σε ικα της θεσσαλονικης κ συνεργαζετε με το γενεσις..17 του μηνος εχουμε ραντεβου ξανα...και ανυπομονω να μου απαντησει καποιες αποεριες..

Νομίζω λενε να απέχει το σπερμοδιάγραμμα 3 μήνες απο το άλλο οταν έχει γίνει θεραπεία και θέλουν να δουν τα απότελέσματα. Εσείς απλά μια επανάληψη θέλετε να κάνετε οπότε οκ!!

Νομίζω οταν κουβεντιάσετε με το γιατρό θα σου λυθούν οι απορίες και θα χαλαρώσεις ακόμα παραπάνω!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Νομίζω λενε να απέχει το σπερμοδιάγραμμα 3 μήνες απο το άλλο οταν έχει γίνει θεραπεία και θέλουν να δουν τα απότελέσματα. Εσείς απλά μια επανάληψη θέλετε να κάνετε οπότε οκ!!

Νομίζω οταν κουβεντιάσετε με το γιατρό θα σου λυθούν οι απορίες και θα χαλαρώσεις ακόμα παραπάνω!!

gemini μου αζωοσπερμια εχει ο συζυγος...δεν κανουμε καμμια θεραπεια...λες να μην χρειαστει αυτη η διαφορα 3 μηνων στην περιπτωση μας;

Εγω δεν εχω ιδεα μελτεμακι μου... Αλλά μην ανησυχεις, ολα γίνονται... Και αν χρειαστει θα βρεις και παλιοτερο σπερμοδιαγραμμα και τα παντα... Θα σου πει ο γιατρος σου :)

Gemini.... αν σου πω οτι πλεον δεν θελω να περασουν αυτες οι 2 μερες τι θαμου πεις???

Δεν θελω να ξέρω... Δεν θέλω να μάθω... Θέλω να μείνω με την ελπίδα!

Δεν πάω καλά ε? Τα χω χάσει λέτε????

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

gemini μου αζωοσπερμια εχει ο συζυγος...δεν κανουμε καμμια θεραπεια...λες να μην χρειαστει αυτη η διαφορα 3 μηνων στην περιπτωση μας;

Πιστεύω οτι δε χρειάζεται. Λογικά το παίρνω. Δεν είμαι γιατρός ομως...

Gemini.... αν σου πω οτι πλεον δεν θελω να περασουν αυτες οι 2 μερες τι θαμου πεις???

Δεν θελω να ξέρω... Δεν θέλω να μάθω... Θέλω να μείνω με την ελπίδα!

Δεν πάω καλά ε? Τα χω χάσει λέτε????

Αχ!!! τα είχα πει κι εγώ αυτά!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλα΄μια μέρα πριν ήθελα να μάθω γιατί το κεφάλι μου είχε γίνει καζάνι, και μάλιστα είχα φτιάξει και σχέδιο Β για να μην στεναχωρηθώ και πάααααρα πολύ!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Meltemaki για να σου πει ο γιατρός σου να κάνετε δεύτερο σπερμοδιάγραμμα σημαίνει οτι δεν παίζει ρόλο το διάστημα που μεσολαβεί. Και σε μας έλεγε για τους 3 μήνες αλλά απο τότε που σταματούσε την αντιβίωση ο άντρας μου. Όταν όμως πήγαμε για εξωσωματική, ενώ είχε κάνει προσφατο σπερ/μμα ο άντρας μου, τον έβαλαν να κάνει κι άλλο για επιβεβαίωση και για να δούμε αν θα προχωρούσαμε σε μικρογονιμοποίηση ή όχι. Οπότε μην ανησυχείς. Εσύ να έχεις πίστη και η Παναγία θα κάνει το θαύμα της σε συνεργασία με το χέρι και τις γνώσεις του γιατρού.

Μισπίγκυ μου κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα, ε? Στη δουλειά είσαι? Έχεις δίκιο όπως και να νιώθεις τώρα. Κόντα μέναμε στην Πάτρα. Εγώ μένω στην Παντανάσσης. Έχεις καλές αναμνήσεις απο την Πάτρα?

Τζέμινι τι κάνουν τα διδυμάκια μας?

Μελανία τα δικά σου και δικά μας?

Αγγελικ καλή επιτυχία να έχεις και περιμένουμε τα νέα σου, όταν μπορέσεις.

Λένη μου εσύ τί θα κανεις? Πήγες στον άλλο γιατρό?

Εγώ περιμένω τη μπέμπα να ξυπνήσει. Απόψε κοιμήθηκε απο τις 10 μέχρι τις 6 το πρωί και ακόμα δεν έχει ξυπνήσει τώρα...

Πολλά φιλιά και να έχετε μια πολλή όμορφη μέρα ακόμα κι αν εχει αγωνίες και κάποιες δυσκολίες...

Meltemaki για να σου πει ο γιατρός σου να κάνετε δεύτερο σπερμοδιάγραμμα σημαίνει οτι δεν παίζει ρόλο το διάστημα που μεσολαβεί. Και σε μας έλεγε για τους 3 μήνες αλλά απο τότε που σταματούσε την αντιβίωση ο άντρας μου. Όταν όμως πήγαμε για εξωσωματική, ενώ είχε κάνει προσφατο σπερ/μμα ο άντρας μου, τον έβαλαν να κάνει κι άλλο για επιβεβαίωση και για να δούμε αν θα προχωρούσαμε σε μικρογονιμοποίηση ή όχι. Οπότε μην ανησυχείς. Εσύ να έχεις πίστη και η Παναγία θα κάνει το θαύμα της σε συνεργασία με το χέρι και τις γνώσεις του γιατρού.

Μισπίγκυ μου κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα, ε? Στη δουλειά είσαι? Έχεις δίκιο όπως και να νιώθεις τώρα. Κόντα μέναμε στην Πάτρα. Εγώ μένω στην Παντανάσσης. Έχεις καλές αναμνήσεις απο την Πάτρα?

Τζέμινι τι κάνουν τα διδυμάκια μας?

Μελανία τα δικά σου και δικά μας?

Αγγελικ καλή επιτυχία να έχεις και περιμένουμε τα νέα σου, όταν μπορέσεις.

Λένη μου εσύ τί θα κανεις? Πήγες στον άλλο γιατρό?

Εγώ περιμένω τη μπέμπα να ξυπνήσει. Απόψε κοιμήθηκε απο τις 10 μέχρι τις 6 το πρωί και ακόμα δεν έχει ξυπνήσει τώρα...

Πολλά φιλιά και να έχετε μια πολλή όμορφη μέρα ακόμα κι αν εχει αγωνίες και κάποιες δυσκολίες...

καλημερα κοπελα μου...μακαρι να μην χρειαστει να περασουν 3 μηνες....φιλακια στη μπεμπουλα σου!

καλημερα κοπελα μου...μακαρι να μην χρειαστει να περασουν 3 μηνες....φιλακια στη μπεμπουλα σου!

Μελτεμάκι μου ακόμα και να χρειαστούν - που δεν το νομίζω - θα κάνεις υπομονή και θα ακούς τον γιατρό σου γιατί η βιασύνη σ' αυτά τα θέματα δεν κάνει καλό. Η εξωσωματική θέλει ορισμένες συνθήκες κατάλληλες για να πετύχει και πάλι έχει κάποιες πιθανότητες, τις οποίες τις λέει ο γιατρός απο την αρχή. Γι αυτό ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνετε, να το κάνετε γιατί σίγουρα γίνεται για το καλό σας... Η μπεμπούλα σ' ευχαριστεί και σου στέλνει ένα χαμόγελο :)

Μελτεμάκι μου ακόμα και να χρειαστούν - που δεν το νομίζω - θα κάνεις υπομονή και θα ακούς τον γιατρό σου γιατί η βιασύνη σ' αυτά τα θέματα δεν κάνει καλό. Η εξωσωματική θέλει ορισμένες συνθήκες κατάλληλες για να πετύχει και πάλι έχει κάποιες πιθανότητες, τις οποίες τις λέει ο γιατρός απο την αρχή. Γι αυτό ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνετε, να το κάνετε γιατί σίγουρα γίνεται για το καλό σας... Η μπεμπούλα σ' ευχαριστεί και σου στέλνει ένα χαμόγελο :)
ναι δικιο εχεις...πρεπει να οπλιστουμε με υπομονη....και θα ειμαι και αχαρηστη αν δεν το κανω..!!σ'ευχαριστω πολυ..

Διαφημίσεις

Την καλησπερα μου και πολλα φιλια σε ολες!!!Σας διαβαζω συνεχεια τωρα και καμια βδομαδα ξεκινησα απο το αλλο τοπικ που ειχατε φτιαξει και τωρα μολις τελειωσα και αυτο...πολυ διαβασμα, αγωνιουσα ,χαιρομουν και στεναχωριομουν μαζι σας.ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑς ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!μακαρι ολες να κρατησουμε μωρακια στην αγκαλια μας. πηρα το θαρος να σας γραψω γιατι πιστευω οτι μονο εσεις θα με καταλαυεται και θα μπορεσω να μοιραστω τους προβληματισμους και τις αγωνιες μου.Δυστηχως ολοι στο περιβαλλον μου το εχουν παρει χαλαρα΄΄ελα μωρε για μια εξωσωματικη πας΄΄και εμενα εχει πεσει ο ουρανος και με εχει πλακωσει!!Σας ευχαριστω πολυ που μοιραζεστε τις ιστοριες σας...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο καλο μου εκαναν...:-)

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Καλως μας ηρθες lucky, ελπιζω να φερεις τυχη σε ολες μας!

Οπότε τις ιστοριες μας τις ξέρεις, δεν χρειαζεται να σου συστηθούμε...

Εγώ σε καταλαβαινω γιατι και εμενα την πρωτη φορα που μου ειπαν για εξωσωματική απάντησα: Οχι δεν καταλαβατε! Εγω εξωσωματικη ΔΕΝ ΚΑΝΩ!!!!

Και να που έκανα... και οχι μονο έκανα, ο γιατρός μου μου είχε συστησει να κάνω 3-4 σπερματεγχύσεις και εγω τον επιασα και του λεω τέλος τα αστεια... κουραστηκα... το Σεπτεμβρη εξωσωματικη...

Εκ των υστερων μου ειπε οτι ειχα δίκιο... επρεπε να προχωρήσω πια, μάλλον γιατι δεν εχω μεγάλο απόθεμα ωαρριων οπότε δεν εχω καιρο για χάσιμο!

Όποτε νιωσεις ετοιμη πες μας και εσυ την ιστορια σου μεχρι τωρα και αν μπορούμε να σε βοηθήσουμε κάπως!

Σου ευχομαι πολυ πολυ σύντομα να εισαι και εσυ εγκυουλα, με οποιο τρόπο και αν χρειαστει!

Φιλια

c12e25debb.png

Καλησπέρα σε όλες!MissPiggy δεν είχες κάνει ορμονικές εξετάσεις πιο πριν;Πως τώρα σου είπαν οτι δεν ήξεραν πως δεν έχεις απόθεμα ωαρίων;Περίεργο μου φαίνεται γιατί εμένα με είχαν τρομάξει με 1-2 κακές εξετάσεις μου οτι πάω για ΠΩΑ αργά ή γρήγορα.ΑΜΗ είχες κάνει;

Την καλησπερα μου και πολλα φιλια σε ολες!!!Σας διαβαζω συνεχεια τωρα και καμια βδομαδα ξεκινησα απο το αλλο τοπικ που ειχατε φτιαξει και τωρα μολις τελειωσα και αυτο...πολυ διαβασμα, αγωνιουσα ,χαιρομουν και στεναχωριομουν μαζι σας.ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑς ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!μακαρι ολες να κρατησουμε μωρακια στην αγκαλια μας. πηρα το θαρος να σας γραψω γιατι πιστευω οτι μονο εσεις θα με καταλαυεται και θα μπορεσω να μοιραστω τους προβληματισμους και τις αγωνιες μου.Δυστηχως ολοι στο περιβαλλον μου το εχουν παρει χαλαρα΄΄ελα μωρε για μια εξωσωματικη πας΄΄και εμενα εχει πεσει ο ουρανος και με εχει πλακωσει!!Σας ευχαριστω πολυ που μοιραζεστε τις ιστοριες σας...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο καλο μου εκαναν...:-)

Καλησπέρα και καλωσήρθες!!

Ετσι έιναι η εξωσωματική, στην αρχή ένα σοκ το παθαίνεις όσο να ναι!!

Σου εύχομαι όλα να πάνε καλα!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...