Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Και που να δεις μετά που θα γυρίσουμε και θα αρχίσουμε καπάκι ψάξιμο για σπίτι.Πανηγύρι θα γίνετε.Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι το μετά :roll: Άσχετο αλλά έχω κολλήσει στο νετ σήμερα!Αποβλακώθηκα:shock::shock:

Διαφημίσεις

Μελανία μου χίλια συγνώμη, αλλά πέρασε γρήγορα ο καιρός.Έχω μείνει πολύ πίσω.... Δηλ τώρα σε ποιά εβδομάδα είσαι?

Gemini καλό είναι να πίνεις πολύ γάλα.Είδικά για δίδυμα θέλεις περισσότερο. Στην αρχή αποφεύγουν να δίνουν και συμπήρωμα γιατί το ασβέστιο δημιουργεί συσπάσεις. Εγώ ασβέστιο πήρα στον 9ο μήνα επειδή θα θήλαζα. Έπινα όμως πολυ γάλα και τυρί και γιαούρτι...

Καλό ξημέρωμα κι απο μας :)

Καλημέρα σε ολες!

Αγγελική μου περιμενουμε νεα σου μολις συνελθεις από τη μέθη!

Καλη αυγουλομαζοξη! Θα πάνε ολα καλα!

Μελανια και Τζεμινι, δίνετε μια διαφορετική νότα στο ποστ μας... Αντε να μπουμε και αλλες στην κουβέντα σας...

Κοπελια τι κάνει η μικρή μας???

Λενη μου? Κανενα νέο???

Φιλια πολλά σε όλες!

c12e25debb.png

Και που να δεις μετά που θα γυρίσουμε και θα αρχίσουμε καπάκι ψάξιμο για σπίτι.Πανηγύρι θα γίνετε.Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι το μετά :roll: Άσχετο αλλά έχω κολλήσει στο νετ σήμερα!Αποβλακώθηκα:shock::shock:

Πράγματι, ήσουν αρκετή ωρα και δε σε είχαμε συνηθίσει!:tongue: Αλλά μετά από ώρες είναι πονοκέφαλος αυτό το ιντερνετ!!

Gemini καλό είναι να πίνεις πολύ γάλα.Είδικά για δίδυμα θέλεις περισσότερο. Στην αρχή αποφεύγουν να δίνουν και συμπήρωμα γιατί το ασβέστιο δημιουργεί συσπάσεις. Εγώ ασβέστιο πήρα στον 9ο μήνα επειδή θα θήλαζα. Έπινα όμως πολυ γάλα και τυρί και γιαούρτι...

Καλό ξημέρωμα κι απο μας :)

Δηλαδή σε ρωτάνε ποσες μερίδες γαλακτοκομικών τρως και μετά σου δίνουν συμπλήρωμα ή βλακείες λέω?? Πινω 2 γεμάτες κούπες/μέρεα, άντε να φάω και κανα γιαούρτι αλλα και πάλι νομίζω για διδυμα θα παίρνω συμπλήρωμα...

Καλημέρα σε ολες!

Αγγελική μου περιμενουμε νεα σου μολις συνελθεις από τη μέθη!

Καλη αυγουλομαζοξη! Θα πάνε ολα καλα!

Μελανια και Τζεμινι, δίνετε μια διαφορετική νότα στο ποστ μας... Αντε να μπουμε και αλλες στην κουβέντα σας...

Φιλια πολλά σε όλες!

Καλημέρα! 3 μέρες μείνανε...κοντεύεις! Τελικα βγήκες χτες? Πως τα πέρασες?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα! 3 μέρες μείνανε...κοντεύεις! Τελικα βγήκες χτες? Πως τα πέρασες?

Πήγα τη βολτίτσα μου... Μην φανταστεις για φαγητο με φίλους, χαλαρά και πίσω, αλλά καλύτερα από το κλείσιμο στο σπίτι.

Και σημερα θα ερθουν 2 φιλοι για φαγητό... Φυσικά θα μαγειρέψει η μαμα και τα υπολοιπα θα τα κάνει ο καλός μου...

Κοριτσια δεν εχω καλο προαίσθημα... Το πρίξιμο έφυγε από την κοιλιά, δεν πονάω πουθενα... Δεν εχω κανένα σημάδι... :(

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα! Γυρησα απο την ωοληψια.Πηραν 9 ωαρια , τα 2 δεν ξερουν ακομα αν ειναι πολυ ωρημα.Ο γιατρος ειναι ευχαριστημενος , μου ειπε οτι τα 5 πρεπει να ειναι πολυ καλα.Μου ειπεν οτι μπορει να μην γινει με μικρογονιμοποιηση , μπορει να γινει και απλη εξωσωματικη αναλογα την πορεια του σπερματος.Αν γινει με απλη εξωσωμ μου ειπαν οτι και αυτα τα 2 που ισως δεν ειναι πολυ ωρημα επειδη δεν τα καθαριζουν και τους αφηνουν τα κυτταρα γυρω τους μπορουν να μεγαλωνουν και ετσι να γονιμοποιηθουν και αυτα.Θα τα βαλει ή την Παρασκευη ή το Σαββατο.Φιλια!

Gemini μπραβο σου για τα διδυμακια , να τα προσεχεις και να πεινεις γαλατακι.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Πήγα τη βολτίτσα μου... Μην φανταστεις για φαγητο με φίλους, χαλαρά και πίσω, αλλά καλύτερα από το κλείσιμο στο σπίτι.

Και σημερα θα ερθουν 2 φιλοι για φαγητό... Φυσικά θα μαγειρέψει η μαμα και τα υπολοιπα θα τα κάνει ο καλός μου...

Κοριτσια δεν εχω καλο προαίσθημα... Το πρίξιμο έφυγε από την κοιλιά, δεν πονάω πουθενα... Δεν εχω κανένα σημάδι... :(

Μια χαρά σε βρισκω!! και απόψε καλά κάνεις, θα έχεις παρείτσα και θα ξεφύγει λίγο το μυαλό σου!

Μη λες για σημάδια...κι εγώ έτσι έλεγα και τότε, αλλά και τώρα!! Δε νιώθω απολύτως τίποτα...

κοριτσια καλημερα! Γυρησα απο την ωοληψια.Πηραν 9 ωαρια , τα 2 δεν ξερουν ακομα αν ειναι πολυ ωρημα.Ο γιατρος ειναι ευχαριστημενος , μου ειπε οτι τα 5 πρεπει να ειναι πολυ καλα.Μου ειπεν οτι μπορει να μην γινει με μικρογονιμοποιηση , μπορει να γινει και απλη εξωσωματικη αναλογα την πορεια του σπερματος.Αν γινει με απλη εξωσωμ μου ειπαν οτι και αυτα τα 2 που ισως δεν ειναι πολυ ωρημα επειδη δεν τα καθαριζουν και τους αφηνουν τα κυτταρα γυρω τους μπορουν να μεγαλωνουν και ετσι να γονιμοποιηθουν και αυτα.Θα τα βαλει ή την Παρασκευη ή το Σαββατο.Φιλια!

Gemini μπραβο σου για τα διδυμακια , να τα προσεχεις και να πεινεις γαλατακι.

Με το καλό τώρα! καλή γονιμοποίηση:D:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μελανία μου χίλια συγνώμη, αλλά πέρασε γρήγορα ο καιρός.Έχω μείνει πολύ πίσω.... Δηλ τώρα σε ποιά εβδομάδα είσαι?

Καλά βρε Kopelia μου.Δεν είναι και για συγνώμη.;)Η μπεμπούλα τι κάνει;Θα έχει μεγαλώσει πολύ φαντάζομαι.17η βδομάδα είμαι τώρα.

Κοριτσια δεν εχω καλο προαίσθημα... Το πρίξιμο έφυγε από την κοιλιά, δεν πονάω πουθενα... Δεν εχω κανένα σημάδι... :-(

MissPiggy τι κάνεις;;;Να μην αγχώνεσαι με τέτοια καλά να περάσεις σήμερα.

9 είναι πολύ καλά!Μπράβο καλή γονιμοποίηση!!:rolleyes:

Gemini-Melany σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις ευχες και την συμπαρασταση

Καλή επιτυχία να έχεις!!! Έχεις πολλές ευχές και απο τη μπέμπα και πιστεύει οτι όλα θα πάνε πολύ καλά...

Μισπίγκυ πώς πάει η υπομονή ή μαλλον η ανυπομονησία??? Πλησιάζει το Σάββατο. Πάντα είχα στο μυαλό μου οτι μόλις περάσει η Τετάρτη η υπολοιπη εβδομάδα κυλάει πολύ γρήγορα. Δυο μερούλες ακόμα και ξημερώνει το Σάββατο.

Οι υπόλοιπες της παρέας, καλά?Εμείς είχαμε επισκέψεις σήμερα και το πρωί και το απόγευμα, αλλα παρόλα αυτά η μπέμπα πριν λίγο κοιμήθηκε... Όλο το απόγευμα ήθελε παιχνίδια. Σήμερα κλείσαμε και τρία χρόνια γάμου, αλλά θα το γιορτάσουμε αύριο. Θα κρατήσει η μαμά μου τη μπουμπούκα μας και θα βγούμε για φαγητό.

Καλό ξημέρωμα σε όλες σας!!!

Διαφημίσεις

Να ζησετε κοπελια μου! Να ειστε παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι και να χαιρεστε την μπεμπουλα σας!

Που καλα θα πατε αυριο? Αραγε υπαρχουν ακομα τα ιδια μαγαζια που ηξερα και εγω καποτε???

Φιλια πολλα!

c12e25debb.png

Καλημερα. Μολις φαγαμε και τωρα παιζει η μπουμπου με ενα χταποδι-κουκλα.

Καθε χρονο στην επετειο μας πηγαινουμε στον Μυθο που ειναι στην τριων Ναυαρχων. Πριν ποσα χρονια ησουν στην Πατρα, Μισπιγκυ? Ο Μυθος παντως ειναι παλιο μαγαζι.

Θα τα πουμε και αργοτερα. Πολλες καλημερες σε ολες!!!

καλημερα κοριτσια....ειμαι καλαααααααααααααααααααααααα!!!δεν θα το βαλουμε κατω...!!και ο αντρας μου συνηλθε κ το πηραμε αποφαση...!!ειμαι πολυ χαρουμενη που εχω και σας παρεα...σας διαβαζω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και εγω κ ο αντρας μου...χιχιχιχιχι...!!σας ευχαριστω πολυ....Ο ΘΕΟΣ ΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ...!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Καλημερα. Μολις φαγαμε και τωρα παιζει η μπουμπου με ενα χταποδι-κουκλα.

Καθε χρονο στην επετειο μας πηγαινουμε στον Μυθο που ειναι στην τριων Ναυαρχων. Πριν ποσα χρονια ησουν στην Πατρα, Μισπιγκυ? Ο Μυθος παντως ειναι παλιο μαγαζι.

Θα τα πουμε και αργοτερα. Πολλες καλημερες σε ολες!!!

Κοπελιά μου εγω εφυγα το 2001... Πριν πολλά πολλά χρόνια... Ημουν φοιτητρια εκει, εκανα πτυχιο και μαστερ και εμεινα 6 χρονια. Την λατρευω την Πατρα... Εμενα Αγ. Νικολακου και Καραισκάκη και νομιζω ότι ο Μυθος υπήρχε από τότε...

Συγκινηθηκα που σκέφτηκα την Πατρα... :rolleyes:

Μελτεμάκι μου, μπράβο κοπέλα μου! Τετοια ψυχολογια θέλουμε!!! :-)

Ετσι πρέπι να το αντιμετωπίσεις και ολα θα πάνε καλα! Για πες μας τι θα κάνετε? Πως θα προχωρήσετε? Ποιός ειναι ο γιατρός σας?

Αλλά κυρίως κράτα την καλή σου διάθεση!!!

Αγγελική μου περιμένουμε τα σπουδαία νέα σημερα... Ειμαι σίγουρη ότι θα πάνε καλά τα εμβρυακια σου!

Φιλια σε όλα τα κορίτσια!!!

c12e25debb.png

Καλή επιτυχία να έχεις!!! Έχεις πολλές ευχές και απο τη μπέμπα και πιστεύει οτι όλα θα πάνε πολύ καλά...

Μισπίγκυ πώς πάει η υπομονή ή μαλλον η ανυπομονησία??? Πλησιάζει το Σάββατο. Πάντα είχα στο μυαλό μου οτι μόλις περάσει η Τετάρτη η υπολοιπη εβδομάδα κυλάει πολύ γρήγορα. Δυο μερούλες ακόμα και ξημερώνει το Σάββατο.

Οι υπόλοιπες της παρέας, καλά?Εμείς είχαμε επισκέψεις σήμερα και το πρωί και το απόγευμα, αλλα παρόλα αυτά η μπέμπα πριν λίγο κοιμήθηκε... Όλο το απόγευμα ήθελε παιχνίδια. Σήμερα κλείσαμε και τρία χρόνια γάμου, αλλά θα το γιορτάσουμε αύριο. Θα κρατήσει η μαμά μου τη μπουμπούκα μας και θα βγούμε για φαγητό.

Καλό ξημέρωμα σε όλες σας!!!

Να τα εκατοστησετε και πάντα ευτυχισμένοι!!!!:D:D:D

Ωραίος και ο Μυθος και ναι είναι χρόνια το μαγαζί αυτό! Αν και όλα στην Τριών Ναυαρχων είναι ωραία...

MissPiggy χαιρομαι που εχεις καλές εμπειρίες απ την πόλη μας!! Είναι και τα φοιτητικά χρόνια τόσο ωραία... Εχεις ξαναερθει από τότε??

2 μερούλες εμειναν!!!! Η αγωνία στο κόκκινο!! Μπορείς να γκρινιάζεις όσο θες, εγω αυτό ηθελα να κάνω τουλάχιστον!!:eek:

meltemaki μπραβο για την αισιοδοξία σου! Τετοια ψυχολογία πρεπει να εχουμε. Και μην ξεχνας όλες λιγο πολύ περασαμε ενα σοκ οταν μαθαμε οτι πρεπει να μπουμε σε διαδικασία για να αποκτησουμε μωράκι, αλλά προχωράμε δυναμικά!!!

Φιλιά σε όλες!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...