Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημέρα...

Που είστε σήμερα?

4 και σήμερα για μένα και εχω αρχίσει να φρικάρω...

Δεν μπορω να καθήσω σπίτι με τίποτα...

Εχτές πήγα το σκύλο μια μικρή βόλτα, ισα ισα μεχρι τη γωνια του τετραγωνου αλλα το χρειαζομουν για να ξελαμπικαρω και σήμερα λεω να παω για φαγητό εξω. Πειράζει λέτε? Δεν θα περπατήσω, δεν θα κουραστώ, θα πάω και θα καθήσω ησυχη ησυχη και θα φάω το φαγάκι μου... Και δεν θα πιω ούτε γουλια!

Δεν μπορώ, νομιζω ότι δεν θα φτάσει ποτέ Σαββατο...

Και είναι μολις Τρίτη!

Miss Piggy μου ουσιαστικα οτι ηταν να γινει εχει γινει τωρα! Εννοω οτι η εμφυτευση γινεται το πολυ σε 4-5 μερες. Απο εκει και περα απλα θελει λιγο προσοχη.

Εννοειται μπορεις να πας για φαγητο. Ηπια δραστηριοτητα λενε οι γιατροι, οχι να ειμαστε κολλημενες στον καναπε!

Αντε θα περασουν οι μερες.. Αγωνιουμε μαζι σου..

Απ'οτι ειδα, εχει αρκετες επιτυχιες ο Βασ/λος ε? Αντε ευχομαι να εχεις μια πολυ υψηλη χοριακη!

Διαφημίσεις

Κορίτσια τα νεα μου τώρα. Ειμαι 5 εβδομάδων και είδαμε 2 σάκους:D:D. Απλά ακόμα κανένα στοιχείο δεν έχω να πω, είναι πολύ νωρ'ις. Θα πάω τέλος της επόμενης εβδομάδας να δουμε και τα έμβρυα μέσα!! Κανω την προσευχή μου συνέχεια να κρατήσει αυτό το όνειρο που ζω...Νομίζω τουλάχιστον μέχρι να ακουσω καρδιά θα χω πολύ άγχος!

Αgelik, MissPiggy, Leni, Kopelia και οποια άλλη ξέχασα, σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον!!! Σας σκέφτομαι πολύ!!

Gemini μου συγχαρητηρια! Διδυμακια κι εσυ ε? Αντε τυχερουλα!;)

Αντε να ακουσεις και τις καρδουλες συντομα και ολα να σου πανε τελεια κοριτσακι μου! Θα περιμενουμε νεα σου..

κοριτσια με πηρε τηλ το κεντρο, οιστραδιολη 3400, παντως κατω απο 4000, φανταζομαι οτι ισως και να γινει η εμβρυομεταφορα.Θα δουμε.

Εσυ αγγελικ ειχες κανενα νεο απο τον γιατρο? Σου ειπε τελικα τι θα γινει με την εμβρυομεταφορα?

Παντως οπως σου λενε και τα κοριτσια...μην στεναχωρηθεις οτι κι αν σου πει. Καλυτερα ενας μηνας αναμονη αν χρειαστει, παρα αποτυχια. Ειμαι σιγουρη οτι εισαι σε πολυ καλο δρομο και θα εχεις συντομα κι εσυ τα ευχαριστα νεα!!

Εγω κοριτσια τα ιδια.. Να σας πω την αληθεια εχω "φλατοποιηθει" οσο μπορω. Εννοω οτι προσπαθω να τα βλεπω ολα πιο φλατ και με λογικη. Απλα λογω του πολυ δυσκολου καλοκαιριου που περασαμε, μια εγκυμοσυνη θα ηταν η οαση μεσα στην ερημο για μενα αλλα και για την οικογενεια..

Τι να κανουμε?

Την Πεμπτη θα επισκεφτω εναν ακομα γιατρο για μια γνωμη. Φυσικα εχω τα "παγωτακια" μου και δεν τα υποτιμαω, ομως αν αυτο το σεναριο δεν παει καλα, θα εχω δει και καποιον ακομα και θα εχω ισως μια ακομα εναλλακτικη..

Αυτα...

Καλη συνεχεια και φιλια σε ολες και στην μπεμπουλα μας!

Ενα βήμα τη φορά Λενη μου!

Πρωτα τα παγωτάκια και μετά σκεφτεσαι και τα υπόλοιπα!

Αν θες έχε κατά νου σε ποιόν θα ήθελες να πας... Διάλεξε δηλαδή κάποιον αλλά μέχρι εκεί. Μην πας πριν τελειώσεις τη διαδικασία με τα παγωτάκια! Πρεπει να τους δώσεις μια ευκαιρια με αισιοδοξία και πίστη!

Και μην ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικο: Εχεις ήδη μείνει εγκυος 2 φορές! Αυτο σημαίνει ότι μπορεις και θα ξαναμείνεις σίγουρα... Αυτή η φορά δεν ήταν η τυχερή, η επόμενη θα είναι!

c12e25debb.png

Gemini!!Ti ωραία!Δυδιμάκια :D Ανέβηκες στο κέντρο ή πήγες σε γιατρό κοντά σου;

MIssPiggy έρχεται το Σάββατο!!!!!!!!!Σκέψου οτι δεν είναι αυτό το Σάββατο αλλά το επόμενο και ούτε που θα το καταλάβεις πότε ήρθε.'Αντε να μάθουμε κι άλλα καλά αποτελέσματα.

Agelik τι σου είπαν τελικά;;Αν σου πει ο γιατρός να το καθυστερήσετε μην αγχώνεσαι και η Gemini το ίδιο έκανε και όλα καλά τελικά.

Γειά σας κι απο μένα λίγο καθυστερημένα...

Είχα επίσκεψη σήμερα και δεν πρόλαβα να μπω καθόλου. Διάβασα τα νέα σας :)

Gemini συγχαρητήρια και πάλι και διπλά μάλιστα λογω των διδύμων, χιχι.Πώς ένιωσες που είδες δύο εμβρυακια, δύο ψυχούλες μέσα σου? Και που να ακούσετε και καρδούλες να δεις τί έχει να γίνει!!! μαζί με τον άντρα σου πήγατε στον γιατρό? Σε ποιόν τελικά κατέληξες?

Λένη μου έχεις απόλυτο δίκιο για όσα νιώθεις, αλλά ο Θεός ξέρει καλύτερα πότε είναι ο σωστός χρόνος για κάθε τι και ακόμα περισσότερο για το θέμα του παιδιού.

Μισπίγκυ, υπομονή!!!!!!!!!!!!!!!! μόνο υπομονή μπορείς να κάνεις. Θα περάσουν οι μέρες και δεν θα το πιστεύεις μετά.

AGGELIK έφτασε και για σένα ο καιρός.Μετά θα κάθεσαι κι εσύ και θα περιμένεις τις ημέρες να περάσουν και θα τα λέμε μαζί :)

Μελανία, πώς πάνε τα δικά σου διδυμάκια? Πότε είναι να κάνεις πάλι υπέρηχο? Για αυχενική έχεις κλείσει ραντεβού?

Εμείς είμαστε καλά. Τρώμε πολύ σήμερα και κοιμόμαστε ελάχιστα γιατί το βράδυ χορτάσαμε ύπνο... Έχει αρχίσει να ξεχωρίζει τη μέρα απο τη νύχτα και αυτό είναι πολύ ευχάριστο γιατί κοιμάται πιο πολλές ώρες τη νυχτα.

Σας στέλνουμε πολλά φιλιά και η μπέμπα κι εγώ και περιμένουμε να ακούμε μονο ευχάριστα απο δω και πέρα.

Διαφημίσεις

Γεια σου Kopelia!!Καλά είμαστε κι εμείς.Έχω αρχίσει και νιώθω τα μικρούλια λίγο.Καλέ έχω ήδη κάνει αυχενική διαφάνεια.Έκανα και λήψη χοριακής λάχνης!!Νομίζω κάπου αρχές Νοεμβρίου θα γίνει η Β επιπέδου.

Gemini!!Ti ωραία!Δυδιμάκια :D Ανέβηκες στο κέντρο ή πήγες σε γιατρό κοντά σου;

Δεν πήγα στο κέντρο...με παρακολουθεί ακόμα αυτός που μου έκανε τους υπερήχους. Τωρα έχω έναν ενδοιασμό πότε να πάω για τον επομενο. Ο ένας μου είπε να πάω τελος της επόμενης εβδομάδας να δουμε τα έμβρυα καλύτερα, ενω ο εξωσωματικός μου να πάω σε 17 μέρες κατευθείαν για να ακούσουμε καρδούλα... Μαλλον θα κάνω και τον ενδοιάμεσο γιατί θα με φάει η αγωνία μέχρι τότε!! Εσύ τι είχες κάνει??

Γειά σας κι απο μένα λίγο καθυστερημένα...

Είχα επίσκεψη σήμερα και δεν πρόλαβα να μπω καθόλου. Διάβασα τα νέα σας :)

Gemini συγχαρητήρια και πάλι και διπλά μάλιστα λογω των διδύμων, χιχι.Πώς ένιωσες που είδες δύο εμβρυακια, δύο ψυχούλες μέσα σου? Και που να ακούσετε και καρδούλες να δεις τί έχει να γίνει!!! μαζί με τον άντρα σου πήγατε στον γιατρό? Σε ποιόν τελικά κατέληξες?

Εμείς είμαστε καλά. Τρώμε πολύ σήμερα και κοιμόμαστε ελάχιστα γιατί το βράδυ χορτάσαμε ύπνο... Έχει αρχίσει να ξεχωρίζει τη μέρα απο τη νύχτα και αυτό είναι πολύ ευχάριστο γιατί κοιμάται πιο πολλές ώρες τη νυχτα.

Σας στέλνουμε πολλά φιλιά και η μπέμπα κι εγώ και περιμένουμε να ακούμε μονο ευχάριστα απο δω και πέρα.

Ευχαριστώ!! Αντε μεγαλώνει η μπουμπού σου!!

Γιατρό δεν έχω αποφασίσει ακόμα γιατι ο εξωσωματικος μου είπε το πρώτο τρίμηνο να πηγαίνω σ αυτόν που πηγαινα ως τώρα και οχι ακόμα στο νοσοκομείο. Οπότε έχουμε καιρό!

Δεν ξέρω πως ένιωσα...περίεργα!!Εχω αγωνία και φοβάμαι πολύ...Θελω να περάσει ο καιρός λίγο να τα ακούσω...

Να ρωτ'ησω και τις εγκυούλες...μου είπε να πίνω 4 ποτήρια γάλα τη μέρα (ή 1 ποτ = 1γιαούρτι). Πολύ δεν έιναι?? Μ αρέσει το γαλα οκ αλλά τόσο πολύ!!!

Leni καλά έκανες που κανονισες και με άλλον γιατρό. Ετσι θα τα έχεις καλύτερα στο μυαλό σου. Να μας ενημερώσεις τι σου είπε!!

Και φυσικά μη σου πω πάλι για τα παγωτάκια!!! Εγώ ειδικά έχω λόγο να τα υποστηρ'ιζω:tongue:

MissPiggy καλά θα κάνεις να βγεις, να ξελαμπικάρεις λίγο!! Είναι τωρα οι τελευταίες μέρες ζόρικες, αλλά θα περάσουν κι αυτές! Θυμάμαι κι εγώ πως ήμουν....άστα να πάνε!! Απλά να προσέχεις και να μην κάνεις απότομες κινήσεις...

Φιλια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Δεν πήγα στο κέντρο...με παρακολουθεί ακόμα αυτός που μου έκανε τους υπερήχους. Τωρα έχω έναν ενδοιασμό πότε να πάω για τον επομενο. Ο ένας μου είπε να πάω τελος της επόμενης εβδομάδας να δουμε τα έμβρυα καλύτερα, ενω ο εξωσωματικός μου να πάω σε 17 μέρες κατευθείαν για να ακούσουμε καρδούλα... Μαλλον θα κάνω και τον ενδοιάμεσο γιατί θα με φάει η αγωνία μέχρι τότε!! Εσύ τι είχες κάνει?Γιατρό δεν έχω αποφασίσει ακόμα γιατι ο εξωσωματικος μου είπε το πρώτο τρίμηνο να πηγαίνω σ αυτόν που πηγαινα ως τώρα και οχι ακόμα στο νοσοκομείο. Οπότε έχουμε καιρό!

Δεν ξέρω πως ένιωσα...περίεργα!!Εχω αγωνία και φοβάμαι πολύ...Θελω να περάσει ο καιρός λίγο να τα ακούσω...

Ο επόμενος;;Θα πας σε άλλον εκτός απο εκεί που κάνεις τους υπέρηχους τώρα;Κοίτα εγώ μετά τον πρώτο υπέρηχο πήγα μία βδομάδα μετά ξανά στον δικό μου γιατρό.Και μετά(2 βδομάδες περίπου δλδ πιο μετά)στον γιατρό στο κέντρο.Γιατί να πηγαίνεις ένα τρίμηνο στο κέντρο;;:shock:

Ααα και γάλα πίνω αρκετό αλλά όχι τόσο ώστε να μου βγει και απο τα αυτιά:lol::lol::lol:Εμένα μου έδωσαν έτσι κι αλλιώς και συμπλήρωμα.Αυτό που μου είχαν πει πάντως ήταν να προτιμάω με κανονικά λιπαρά όχι το πράσινο δλδ.

Ο επόμενος;;Θα πας σε άλλον εκτός απο εκεί που κάνεις τους υπέρηχους τώρα;Κοίτα εγώ μετά τον πρώτο υπέρηχο πήγα μία βδομάδα μετά ξανά στον δικό μου γιατρό.Και μετά(2 βδομάδες περίπου δλδ πιο μετά)στον γιατρό στο κέντρο.Γιατί να πηγαίνεις ένα τρίμηνο στο κέντρο;;:shock:

Ναι, τωρα πηγαίνω σε έναν που συνεργάζεται ο εξωσωματικός μου. Αθήνα δεν έχω πάει από την εμβρυομεταφορά.... Σκέφτομαι όμως να γεννήσω στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω, πάντα ήμουν υπέρ και έχει γενικά καλούς γιατρούς. Θα δούμε!

Ααα και γάλα πίνω αρκετό αλλά όχι τόσο ώστε να μου βγει και απο τα αυτιά:lol::lol::lol:Εμένα μου έδωσαν έτσι κι αλλιώς και συμπλήρωμα.Αυτό που μου είχαν πει πάντως ήταν να προτιμάω με κανονικά λιπαρά όχι το πράσινο δλδ.

Σωστά τα λες! Και μαλιστα διάβαζα οτι σε δίδυμη κύηση πρέπει να πάρεις 1,5 φορά το ασβέστιο της μονης κύησης. Αρα ακόμα παραπάνω!:shock::shock: Αρα εννοείται θα πάρω και συμπλήρωμα οπότε οκ! Αλλά από πότε το παίρνεις ??

Sorry, σε βρήκα εύκαιρη και σε γέμισα ερωτήσεις...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ έχω ακούσει καλά λόγια για τα δημόσια γενικότερα.Και δεν ξεπαραδιάζεσαι κιόλας...Εγώ θα γεννήσω εξωτερικό οπότε δεν άλλαξα γιατρό που να συνεργάζεται με νοσοκομείο πάω σ αυτόν που πήγαινα και πριν.Ούτως η άλλως με άλλον θα γεννήσω.Συμπλήρωμα μου έδωσε μόλις έκλεισα τον τρίτο.Από τον 4ο και μετά δλδ.

Κι εγώ έχω ακούσει καλά λόγια για τα δημόσια γενικότερα.Και δεν ξεπαραδιάζεσαι κιόλας...Εγώ θα γεννήσω εξωτερικό οπότε δεν άλλαξα γιατρό που να συνεργάζεται με νοσοκομείο πάω σ αυτόν που πήγαινα και πριν.Ούτως η άλλως με άλλον θα γεννήσω.Συμπλήρωμα μου έδωσε μόλις έκλεισα τον τρίτο.Από τον 4ο και μετά δλδ.

Στο εξωτερικό?????? Τι ωραία!!!! Καλά και πότε θα κάνεις το ταξίδι?? Φαντάζομαι πριν μπεις στον μήνα σου ε?? Μια χαρά πάντως σε βρίσκω! Απ οτι θυμάμαι πας Ισλανδία?? Είναι εκεί η μαμά σου και θα χεις βοήθεια,ε? Ή θα πας μόνιμα?

Πολλές ερωτήσεις πάλι, μα τι μ επιασε??

Συμπληρωμα παιρνω μόνο 2 filicine/μέρα. Αλλά συνεχίζω τα φάρμακα της εξωσωματικής δηλ cyclacur, utrogestan, prezolon... Λογικά το πρωτο τρίμηνο θα παίρνω αυτά και μετά ξεκινάω συμπληρώματα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Στο εξωτερικό?????? Τι ωραία!!!! Καλά και πότε θα κάνεις το ταξίδι?? Φαντάζομαι πριν μπεις στον μήνα σου ε?? Μια χαρά πάντως σε βρίσκω! Απ οτι θυμάμαι πας Ισλανδία?? Είναι εκεί η μαμά σου και θα χεις βοήθεια,ε? Ή θα πας μόνιμα?

Πολλές ερωτήσεις πάλι, μα τι μ επιασε??

Συμπληρωμα παιρνω μόνο 2 filicine/μέρα. Αλλά συνεχίζω τα φάρμακα της εξωσωματικής δηλ cyclacur, utrogestan, prezolon... Λογικά το πρωτο τρίμηνο θα παίρνω αυτά και μετά ξεκινάω συμπληρώματα!

Θα σου πουν πότε να σταματήσεις εγώ δεν τα συνέχισα όλο το 1ο τρίμηνο εκτός απο το φυλικό οξυ που παίρνω ακόμα.Η μαμά μου μένει εδώ αλλά θα πάμε μαζί στην γιαγιά:rolleyes: Όχι δεν πάμε μόνιμα αν και να σου πω την αλήθεια έτσι όπως πάνε εδώ τα πράγματα αρχίζς σοβαρά και το σκέφτομαι.Κι εκεί χρεωκόπησαν αλλά αυτό το χάλι δεν είναι όπως εδώ...Έχω κανονίσει να πάω αμέσως μετά τα χριστούγεννα ή και πριν τις γιορτές αν μου πει ο γιατρός να ταξιδέψω νωρίτερα.Θα γυρίσουμε μετά απο 6 μήνες:D.Το μόνο πρόβλημα σε όλο αυτό είναι το οικονομικό που θα πρέπει ο άντρας μου να πηγαινοέρχεται.Ας είναι καλά η γιαγιά που θα μας τα πληρώσει:-PΕ θα δει και τα δισέγγονα βέβαια:tongue:

Θα σου πουν πότε να σταματήσεις εγώ δεν τα συνέχισα όλο το 1ο τρίμηνο εκτός απο το φυλικό οξυ που παίρνω ακόμα.Η μαμά μου μένει εδώ αλλά θα πάμε μαζί στην γιαγιά:rolleyes: Όχι δεν πάμε μόνιμα αν και να σου πω την αλήθεια έτσι όπως πάνε εδώ τα πράγματα αρχίζς σοβαρά και το σκέφτομαι.Κι εκεί χρεωκόπησαν αλλά αυτό το χάλι δεν είναι όπως εδώ...Έχω κανονίσει να πάω αμέσως μετά τα χριστούγεννα ή και πριν τις γιορτές αν μου πει ο γιατρός να ταξιδέψω νωρίτερα.Θα γυρίσουμε μετά απο 6 μήνες:D.Το μόνο πρόβλημα σε όλο αυτό είναι το οικονομικό που θα πρέπει ο άντρας μου να πηγαινοέρχεται.Ας είναι καλά η γιαγιά που θα μας τα πληρώσει:-PΕ θα δει και τα δισέγγονα βέβαια:tongue:

Αχ πολύ θα θελα κι εγώ ένα ταξιδάκι τώρα...μπράβο κορίτσι μου!! Μη χαθείς όμως,ε? Και πες στη γιαγιά, δεν τα φερες τσάμπα τα δισέγγονα τόσο ταξίδι, πρέπει να τα κεράσει αδρα!! χαχαχα:P:p

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...