Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , dimi.tra είπε:

@Makelen κορίτσι σήμερα πήγες για υπέρηχο; Συγγνώμη αν έχεις γράψει ήδη κάτι και δεν το είδα! 

Αύριο το απόγευμα έχω τον υπέρηχο κορίτσι μου.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!❤️ Θα σας γράψω το βραδάκι..

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

κοριτσακια μου σας ευχαριστω παρα παρα ΠΟΛΥ....δεν περιμενα οτι θα βρω τετοια ανταποκριση..ειμαι καινουργια σας ευχαριστω που με βαλατε στην παρεα σας...οτι καλυτερο σας ευχομαι..ο ΘΕΟΣ μαζι σας..να εισται καλα.

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου σας ευχαριστω παρα παρα ΠΟΛΥ....δεν περιμενα οτι θα βρω τετοια ανταποκριση..ειμαι καινουργια σας ευχαριστω που με βαλατε στην παρεα σας...οτι καλυτερο σας ευχομαι..ο ΘΕΟΣ μαζι σας..να εισται καλα.

Να ξέρεις οτι εδώ είμαστε μικρή παρέα, αλλά πολύ ενωμένες και η μια στηρίζει την άλλη και στις χαρές και στις δυσκολίες. Καλώς ήλθες στην παρέα μας λοιπόν!!! Και σε σένα ο Θεός να είναι μαζί σου και καλή επιτυχία να έχετε με τον άντρα σου. Πότε θα ξεκινήσετε την προσπάθεια?

Ρε κοριτσια εχω κατι σφαχτες στην κοιλια... Δεν μπορει να ειναι καλο αυτο ε?

Λετε να ειναι εντερο και οχι κατι σχετικο?

Μη ψάχνεις για συμπτώματα και μην ανησυχείς. τα φάρμακα αυτά δημιουργούν και προβληματάκια στο έντερο. Εξάλλου τα συμπτώματα εγκυμοσύνης ξεκινούν πολύ σπάνια πριν το μάθεις οτι είσαι έγκυος. Ηρέμησε και ξάπλωσε να ονειρευτείς αυτό που επιθυμείς πολύ και θα το πετύχεις!

Εμείς σήμερα την κουράσαμε τη μπέμπα μας.το πρωί πήγαμε εκκλησία, μετά είχαμε βάφτιση και τραπέζι και την πήραμε μαζί μας. Ήταν πολύ μα πολύ ήσυχη. Την ταΐσα στην ώρα της και στις 5 γυρίσαμε σπίτι μας όπου κοιμήθηκε λίγο. Στις 7 ξαναφύγαμε για τα πεθερικά μου. Εκεί είχε λίγη γκρίνια γιατί ήταν κουραστικό κι αυτό. Τώρα κοιμάται πολύ κουρασμένη.

Θα τα πούμε αύριο πάλι. Πολλά φιλιά σε όλες και καλό ξημέρωμα!

Miss Piggy μου μην ανησυχεις για τετοια πραγματα.. Τιποτα δεν εχει σημασια. Το εντερο οντως μπορει να εχει σχεση, μου το ειπε κι εμενα ο γιατρος μου.

Αυτη η εβδομαδα θα ειναι λιγο δυσκολη, θα εχεις πιο πολυ αγωνια αλλα κουραγιο και συντομα θα ξερουμε!!

Κοπελια μου μια χαρα σας βρισκω. Την ξεθεωσατε την μικρη χαχα. Ειναι πολυ ωραιες οι βολτουλες αυτη την εποχη που δεν εχει ουτε ζεστη ουτε κρυο. Να ειστε καλα να την χαιρεστε και να περνατε ομορφα:D

Οι υπολοιπες της παρεας τι κανετε?

meltemaki καλως ηρθες και καλη επιτυχια σου ευχομαι!Να ειναι η πρωτη και τυχερη!

Gemini περιμενουμε νεα σου απο τον υπερηχο!

Αγγελικ τι γινεται? Ποτε θα ειναι η ωοληψια τελικα?

καλημερα κοριτσια! Εχω και καλα και ασχημα νεα.Οπως τα παρει κανεις.Σημερα πηγα στο γιατρο , θα γινει η ωοληψια την Τεταρτη.Μου ειπε οτι υπαρχουν γυρω στα 12-13 αλλα αυτα τα 5-6 τα βλεπει πολυ καλα.Πιστευει οτι θα πανε καλα και επιτελους θα μεινω εγκυος.Ερχονται και τα δυσαρεστα.Ισως η εμβρυομεταφορα να μην γινει αυτον τον μηνα.Η οιστραδιολη εχει αναιβει και δεν θελει να το διακινδυνευση.Θα δουμε βεβαια σημερα ποσο θα ειναι .Την Παρασκευη ηταν 2000.Αν σημερα ειναι κατω απο 4000 ισως παμε κανονικα εμβρυομεταφορα ,αν ειναι πανω απο 4000 που μαλλον ειναι και το πιο πιθανο τοτε πρεπει να το παει τον αλλο μηνα.Μου ειπε οτι η αυξημενη οιστραδιολη μπορει να προκαλεσει1) υπερδιεγερδη 2) μειωνει το ποσοστο εμφυτευσης 3)προκαλει προωρο τοκετο δηλαδη αποβολη.Αν ειναι πανω απο 4000 δεν θα τα βαλει τωρα.Αν λοιπον ειναι κατω απο 4000 και δουμε οτι ειναι και καλα τοτε θα παει τον αλλο μηνα, αν ειναι μετρια μαλλον θα τα βαλει τωρα.Τι να πω ρε κοριτσια, απο την μια βλεπω οτι ειναι πολυ λεπτολογος.Ο αλλος ο γιατρος ειχε παει την οιστραδιολη 6500 και ο τωρινος μου ειπε οτι με τετοιο ποσοστο μπορεις να μπεις στο νοσοκομειο.Θελει να εχουμε θετικο αποτελεσμα.Απλα με εχει πιασει τωρα το αγχος , η αγωνια , και το οτι σκεφτομαι οτι παλι θα περιμενω.Ηταν να γινει Ιουλιο τελος, δεν προλαβαμε,ηταν να γινει Σεπτεμβριο ειπε οτι επειδη ηταν πολυ νωρις δεν θα ειχαμε μεγαλη πιθανοτητα,τωρα βγαινει αυτο.Τι να πω? Πως τα ακουτε ολα αυτα.Συγνωμη αν σας κουρασα.Φιλια

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! Εχω και καλα και ασχημα νεα.Οπως τα παρει κανεις.Σημερα πηγα στο γιατρο , θα γινει η ωοληψια την Τεταρτη.Μου ειπε οτι υπαρχουν γυρω στα 12-13 αλλα αυτα τα 5-6 τα βλεπει πολυ καλα.Πιστευει οτι θα πανε καλα και επιτελους θα μεινω εγκυος.Ερχονται και τα δυσαρεστα.Ισως η εμβρυομεταφορα να μην γινει αυτον τον μηνα.Η οιστραδιολη εχει αναιβει και δεν θελει να το διακινδυνευση.Θα δουμε βεβαια σημερα ποσο θα ειναι .Την Παρασκευη ηταν 2000.Αν σημερα ειναι κατω απο 4000 ισως παμε κανονικα εμβρυομεταφορα ,αν ειναι πανω απο 4000 που μαλλον ειναι και το πιο πιθανο τοτε πρεπει να το παει τον αλλο μηνα.Μου ειπε οτι η αυξημενη οιστραδιολη μπορει να προκαλεσει1) υπερδιεγερδη 2) μειωνει το ποσοστο εμφυτευσης 3)προκαλει προωρο τοκετο δηλαδη αποβολη.Αν ειναι πανω απο 4000 δεν θα τα βαλει τωρα.Αν λοιπον ειναι κατω απο 4000 και δουμε οτι ειναι και καλα τοτε θα παει τον αλλο μηνα, αν ειναι μετρια μαλλον θα τα βαλει τωρα.Τι να πω ρε κοριτσια, απο την μια βλεπω οτι ειναι πολυ λεπτολογος.Ο αλλος ο γιατρος ειχε παει την οιστραδιολη 6500 και ο τωρινος μου ειπε οτι με τετοιο ποσοστο μπορεις να μπεις στο νοσοκομειο.Θελει να εχουμε θετικο αποτελεσμα.Απλα με εχει πιασει τωρα το αγχος , η αγωνια , και το οτι σκεφτομαι οτι παλι θα περιμενω.Ηταν να γινει Ιουλιο τελος, δεν προλαβαμε,ηταν να γινει Σεπτεμβριο ειπε οτι επειδη ηταν πολυ νωρις δεν θα ειχαμε μεγαλη πιθανοτητα,τωρα βγαινει αυτο.Τι να πω? Πως τα ακουτε ολα αυτα.Συγνωμη αν σας κουρασα.Φιλια

καλημερα και καλη εβδομαδα!

Η αποψη μου ειναι να κανεις ο,τι σου λεει ο γιατρος σου. Για να το λεει σιγουρα κατι θα ξερει και δεν θελει να διακινδυνευσει μια αποτυχια εξαιτιας του. Κοιτα και την Τζεμινι...Τα ιδια περασε,αλλα τωρα περομεινει να ακουσει καρδουλες. Μην αγχωνεσαι!

Λενη μου σε νιωθω πολυ καλυτερα και χαιρομαι πολυ. Ποτε θα ξεκινησεις τα φαρμακα για τα κατεψυγμενα?

Μισπιγκυ ηρεμα στη δουλεια,ετσι?

Πολλα φιλια σε ολες! Παω να δωσω γαλα στη μπουμπου.

Καλημέρα σε όλες...

Αγγελική μου! Μην μου στεωοχωριεσαι καταρχας! Ότι γίνεται γίνεται για καλό!

Νομιζω ότι ο Β εχει δίκιο που τα τσεκάρει όλα. Και εμενα με ειχε προειδοποιήσει από την αρχή για αυτό το ενδεχόμενο (το εχει πάντα στο μυαλό του φαίνεται). Βεβαια σε μενα τελικά συνέβει το αντίθετο, δεν ανέβαινε η οιστραδιόλη με τίποτα... Οπότε καλά κανει και το ψάχνει. Δες και τη Gemini, το ίδιο πέρασε και σίγουρα η αναμονή σκοτωνει αλλά αν είναι για καλο? Να κάνεις ότι μα ότι σου πει και όλα θα πάνε καλα!

Λενακι μου ακούγεσαι πολύ καλύτερα όντως... Περασες καλό σκ???

Εγώ ελεγα εχτές να ξεμυτήσω, αλλά το μετάνιωσα και εμεινα και εχτες με τις πυτζαμες και στον καναπε όλη μερα... Καλά ήταν, παραγγείλαμε κινέζικο, ειδαμε ταινιούλες και το απογευμα ήρθε και η κολλητή μου για παρεούλα και κουτσομπολιό... χα χα... (πυτζαμα party!)

Κοπελια το ξεθεόσατε το μωράκι! Αλλά είμαι σίγουρη ότι του άρεσε! Ειναι βασικό να έχει πολλά πολλα και διαφορετικά ερεθισματα... Να της δώσεις ενα φιλί και να της πεις να μην ξεχνάει τη μωρονεραιδόσκονη!

Gemini περιμένουμε νέα ε! Μην μας ξεχνάς!

Μελτεμακι και απο σενα το ιδιο... Πως εισαι καταρχάς? Πήρες λίγο τα πάνω σου? Σκεφτήκατε τι θα κάνετε?

Φιλια σε όλες και καλή βδομάδα... Ελπίζω να μην είανι ατελείωτη για μένα...

c12e25debb.png

kopelia μου σε ευχαριστω για την συμβουλη σου.Το ξερω οτι αν γινει ,θα γινει για το καλο μου .Ο γιατρος ακριβως επειδη το ψαχνει πολυ μου κανει πολυ καλη εντυπωση.Αλλα αναβολη στην αναβολη , καταλαβαινεις.......Φιλια!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

MissPiggy μου ,πραγματι πρεπει να εχουμε πεσει σε καλο γιατρο.Ειναι πολυ προσεκτικος και κοιταει και το παραμικρο.Απο την μια λεω ευτυχως που μου τα λεει.Τι θα καταλαβαινα με μια ακομα αποτυχια.Ασε που σκεφτομαι οτι η πρωτη βιοχημικη για αυτο μπορει να χαθηκε.Διοτι ο Β μου ειπε οτι μπορεις να αποβαλεις αν εχεις υψηλη οιστραδιολη.Αλλα απο την αλλη παμε για τριτη αναβολη.Τι να κανω θα επιμενω και υπομενω.Ποτε πας για χοριακη?

Και η xara που εχει τον Β εμεινε εγκυος, δεν ξερω αν το εμαθες.Το Σαββατο το εμαθε.

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Μπραβο κοριτσάκι! Καλά νεα!

Θα δεις τώρα τι θα σου πει και θα αποφασίσετε!

Δεν το ήξερα για τη χαρα, μπράβο! Τετοια να ακούμε!

Εγω το Σαββατο πάω για χοριακή... 5 μερούλες μεινανε, 5 ατελειωτες μερουλες...

c12e25debb.png

Κάνε οτι σου πει ο γιατρός σου. Δε θυμάμαι πόσο ακριβώς ήταν η Ε2 να σου πω μαλλον 4000 και κάτι ψιλά. Και φυσικά ο γιατρός δε με άφησε με τιποτα να κάνουμε τη μεταφορά. Εχω είχα συγχιστεί βεβαίως, βεβαίως!!! αλλά τώρα ξερω οτι ήταν το σωστό;);) Και τότε να σου πω την αληθεια πονούσα κιόλας οποτε και με τη μεταφορά θα δυσκολευόμουν...

Σε επόμενο μηνυμα σου είδα οτι τελικά είναι κάτω απο 4000... Δεν ξέρω κάνε υπομονή και ακου το γιατρό σου. Εκεί που είσαι ήμουνα... θα περάσει!

Καλημέρα σε όλες...

Αγγελική μου! Μην μου στεωοχωριεσαι καταρχας! Ότι γίνεται γίνεται για καλό!

Νομιζω ότι ο Β εχει δίκιο που τα τσεκάρει όλα. Και εμενα με ειχε προειδοποιήσει από την αρχή για αυτό το ενδεχόμενο (το εχει πάντα στο μυαλό του φαίνεται). Βεβαια σε μενα τελικά συνέβει το αντίθετο, δεν ανέβαινε η οιστραδιόλη με τίποτα... Οπότε καλά κανει και το ψάχνει. Δες και τη Gemini, το ίδιο πέρασε και σίγουρα η αναμονή σκοτωνει αλλά αν είναι για καλο? Να κάνεις ότι μα ότι σου πει και όλα θα πάνε καλα!

Λενακι μου ακούγεσαι πολύ καλύτερα όντως... Περασες καλό σκ???

Εγώ ελεγα εχτές να ξεμυτήσω, αλλά το μετάνιωσα και εμεινα και εχτες με τις πυτζαμες και στον καναπε όλη μερα... Καλά ήταν, παραγγείλαμε κινέζικο, ειδαμε ταινιούλες και το απογευμα ήρθε και η κολλητή μου για παρεούλα και κουτσομπολιό... χα χα... (πυτζαμα party!)

Κοπελια το ξεθεόσατε το μωράκι! Αλλά είμαι σίγουρη ότι του άρεσε! Ειναι βασικό να έχει πολλά πολλα και διαφορετικά ερεθισματα... Να της δώσεις ενα φιλί και να της πεις να μην ξεχνάει τη μωρονεραιδόσκονη!

Gemini περιμένουμε νέα ε! Μην μας ξεχνάς!

Μελτεμακι και απο σενα το ιδιο... Πως εισαι καταρχάς? Πήρες λίγο τα πάνω σου? Σκεφτήκατε τι θα κάνετε?

Φιλια σε όλες και καλή βδομάδα... Ελπίζω να μην είανι ατελείωτη για μένα...

Καλύτερα που δε βγήκες...κάλλιο γαιδουρόδενε!!! Κι εγώ την κολλητή μου την είχα συνέχεια σπίτι και διαβάζαμε περιοδικά!!:tongue::tongue:

Οι μέρες περνάνε μην το ξεχνάς!!! Ερχονται τα θετικά εποτελέσματα!!

Κορίτσια τα νεα μου τώρα. Ειμαι 5 εβδομάδων και είδαμε 2 σάκους:D:D. Απλά ακόμα κανένα στοιχείο δεν έχω να πω, είναι πολύ νωρ'ις. Θα πάω τέλος της επόμενης εβδομάδας να δουμε και τα έμβρυα μέσα!! Κανω την προσευχή μου συνέχεια να κρατήσει αυτό το όνειρο που ζω...Νομίζω τουλάχιστον μέχρι να ακουσω καρδιά θα χω πολύ άγχος!

Αgelik, MissPiggy, Leni, Kopelia και οποια άλλη ξέχασα, σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον!!! Σας σκέφτομαι πολύ!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κορίτσια τα νεα μου τώρα. Ειμαι 5 εβδομάδων και είδαμε 2 σάκους:D:D. Απλά ακόμα κανένα στοιχείο δεν έχω να πω, είναι πολύ νωρ'ις. Θα πάω τέλος της επόμενης εβδομάδας να δουμε και τα έμβρυα μέσα!! Κανω την προσευχή μου συνέχεια να κρατήσει αυτό το όνειρο που ζω...Νομίζω τουλάχιστον μέχρι να ακουσω καρδιά θα χω πολύ άγχος!

Τι ωραια νεα!!!! Τι καλα!!!

Πολύ χαρηκα!!!

Αντε και την επομενη βδομάδα θα ακουσεις 2 καρδούλες!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

c12e25debb.png

Gemini μπραβο σου κοπελα μου,διδυμακια τελεια.Μην αγχωνεσαι καθολου ,θα ακουσεις καρδουλες και θα ηρεμησεις.Σε ευχαριστω για την ευχη σου, να ερθω στην θεση σου.Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι.

kopelia μου μια χαρα βολτουλες κανετε, ετσι μπραβο .Φιλια στη μπεμπουλα.

Meltemaki καλωσηρθες στην παρεα μας.Ηρεμησε και ολα θα γινουν.Πολλα ζευγαρια ηταν στη θεση σου και τωρα εχουν παιδακια.Αισιοδοξια , πιστη και να εχεις στο μυαλο σου οτι συντομα θα γινεις μανουλα.

Καληνυχτα και φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα...

Που είστε σήμερα?

4 και σήμερα για μένα και εχω αρχίσει να φρικάρω...

Δεν μπορω να καθήσω σπίτι με τίποτα...

Εχτές πήγα το σκύλο μια μικρή βόλτα, ισα ισα μεχρι τη γωνια του τετραγωνου αλλα το χρειαζομουν για να ξελαμπικαρω και σήμερα λεω να παω για φαγητό εξω. Πειράζει λέτε? Δεν θα περπατήσω, δεν θα κουραστώ, θα πάω και θα καθήσω ησυχη ησυχη και θα φάω το φαγάκι μου... Και δεν θα πιω ούτε γουλια!

Δεν μπορώ, νομιζω ότι δεν θα φτάσει ποτέ Σαββατο...

Και είναι μολις Τρίτη!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...